Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σήμερα το μενού έχει.....κόκορα κρασάτο στην χύτρα με μακαρόνια....είναι ήδη έτοιμο και μοσχοβολάει το σπίτι.....!!!!

Ααααααααααααααα άτιμο παιδί, τι υπεροχο φαγητό!!

Θα προβώ σε ωμότητες! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα και γω που ήμουν μες στην κλάψα -θα θυμάσαι- που επέστρεφα στη δουλειά, τώρα ειλικρινά το βλέπω ως μια πολύ καλή ευκαιρία να βρω τον παλιό καλό εαυτό μου....όπως λες και συ ξυπνάω, βάφομαι-ντύνομαι-στολίζομαι- έρχομαι στη δουλειά, μιλάω με συναδελφους, πίνω κ εναν καφέ χωρίς έννοια....:D:D:D

οχι πως πριν δεν τα κανα αυτά αλλά ήταν κάπως διαφορετικό....α και για το σπίτι, διαπίστωσα πως μια χαρά γίνονται ολα τελικά, πριν τα έβλεπα συνέχεια ολα βρώμικα και καθάριζα συνεχώς....τα καθαρά:tongue::tongue:

Πολύ μου αρέσει ο τρόπος που τα σκέφτηκες, Ερσάκι μου. Μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

α καναμε κ κακα στο γιογιο σημερα! μεγαλη μερα για μας!!!! μολις τα ειδε ελεγε ωωωωχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχ!!!!! πολυ γελιο. το καλο ειναι οτι με φωναξε αφου την ειχα βαλει για υπνο. κ μετα αλλη μια φορα για τσισα. ελπιζω σε κανα 3μηνο να εχουμε απαλλαγει απο τις πανες!

Μπράβο σας Γιωτάκι μου!

Μεγάλο βήμα θα είναι αυτό για το παιδάκι σου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι να μπαίνεις να μας διαβάζεις για να ηρεμείς και να ξεχνιέσαι....!!!

Είμαστε το φάρμακο σου, όπως είναι για όλες μας το γκρουπ και εσύ! :)

Το καλοκαίρι αργεί είπαμε???

Διαφημίσεις

Εδώ και μια ώρα αισθάνομαι πως θα λιποθυμίσω....Εχθές το βράδυ αδιαθέτησα βέβαια αλλά δεν έχω γυρίσει σπίτι πριν τις 8.00 το βράδυ αυτή την εβδομάδα και δεν προβλέπεται μάλλον να γυρίσω νωρίτερα και τις επόμενες μέρες και αισθάνομαι ξαφνικά τρομερή εξάντληση....και πονοκέφαλο ενώ ήμουν καλά έως τις 12.00.

Πάω να παραγγείλω φυσικό χυμό και όχι άλλο τσιγάρο σήμερα....

Εδώ και μια ώρα αισθάνομαι πως θα λιποθυμίσω....Εχθές το βράδυ αδιαθέτησα βέβαια αλλά δεν έχω γυρίσει σπίτι πριν τις 8.00 το βράδυ αυτή την εβδομάδα και δεν προβλέπεται μάλλον να γυρίσω νωρίτερα και τις επόμενες μέρες και αισθάνομαι ξαφνικά τρομερή εξάντληση....και πονοκέφαλο ενώ ήμουν καλά έως τις 12.00.

Πάω να παραγγείλω φυσικό χυμό και όχι άλλο τσιγάρο σήμερα....

Για το τσιγάρο έχεις δίκιο...παλιά και εγώ έτσι ένιωθα σε μεγάλες πιέσεις στην δουλειά...τώρα που δεν καπνίζω βλέπω ότι έφταιγε και αυτό!

Είναι η κούραση που σε κάνει έτσι...να τρώς καλά, μην παίρνεις μόνο ένα τοστ για την δουλειά αλλά περισσότερα φαγητά, να πίνεις χυμούς...πρόσεχε!!!

Για το τσιγάρο έχεις δίκιο...παλιά και εγώ έτσι ένιωθα σε μεγάλες πιέσεις στην δουλειά...τώρα που δεν καπνίζω βλέπω ότι έφταιγε και αυτό!

Είναι η κούραση που σε κάνει έτσι...να τρώς καλά, μην παίρνεις μόνο ένα τοστ για την δουλειά αλλά περισσότερα φαγητά, να πίνεις χυμούς...πρόσεχε!!!

Μόλις τελείωσα το φαγητό μου και περιμένω τον χυμό. Το πακέτο των τσιγάρων μπήκε ήδη ξανά στην τσάντα....

Διαφημίσεις

Ερώτηση: Εχει βάψει κάποια απο εσας μπότες σε άλλο χρώμα? Ξεθωριάζει? Βγαίνει από μέσα(ξεβάφει στο πόδι)?

Μπότες δεν έχω βάψει αλλά εχω βάψει τα μάγουλά μου.

Μας κάνει;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ε 4U μου δεν μας λες μοντέλα! Ούτε καν για παχουλούς ααχαχαχαχχαχααχχα

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μπούμε σε πρόγραμμα πείνας και άσκησης. Βέβαια εγώ που δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω. Αν έχουμε καμιά σχετική εδώ θα χαρώ να διαβάσω την άποψή της

Άρχισε με πολύ περπάτημα... ;)

Το καλοκαίρι αργεί είπαμε???

καθόλου! Χτες συζητούσαμε για το που θα πάμε..... :) :) :)

Μπότες δεν έχω βάψει αλλά εχω βάψει τα μάγουλά μου.

Μας κάνει;;;; :tongue::tongue::tongue::tongue:

μπαααααα........

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?

σας διαβασα λιγο στα πεταχτα.

ραβτ μου εσυ εγραψες για το προγραμμα της παιδιατρου? οχι δεν με υποχρεωνει φυσικα, απλα εμεις τρωμε αρκετα αλατισμενα τα φαγητα μας κ δεν θεωρω οτι κανει καλο στο παιδι (αλλα δεν θα τα ετρωγε κιολας) απο το τελειως αναλατο στο φουλ αλατι.

λοιπον η μικρη μου ειναι πολυ της συνηθειας (για να αλλαξουμε πιπιλα στο μπιμπερο φτυνουμε αιμα! θελει την παλια!) ηθελα σιγα σιγα να την περασω απο το δικο της φαγητο στο δικο μας, αλλα ηθελε να ασχοληθω πολυ, συνεπεσε το ατυχημα του αντρα μου που εσπασε το ποδι, ελλειπα πολλες ωρες κ απλα συνεχισα το μαγειρεμα μηχανικα μεχρι να χαλαρωσω λιγο. εκει ξεκινησε κ η αφαγια της μικρης επειδη μερικες φορες δεν ημουν εγω να την ταισω (δεν τρωει με αλλον, αντε κανα γιαουρτι να της δωσει ο μπαμπας μας), η επρεπε να φυγω κ βιαζομουν κτλ....

τωρα(απο την δευτερα) σε οτι φαγητο φτιαχνω (εχω μειωσει αναγκαστηκα κ το αλατι) βαζω το κοτοπουλο της, η το μοσχαρι. εμεις τρωμε 1 φορα την εβδ κρεας αντε κ 1 κοτοπουλο. κ της μαγειρεψω το ψαρι της ξεχωριστα οταν φτιαχνω φαγητο που δεν μπορει να φαει η μικρη. αυτα.... σας ζαλισα ε?

ιρενε μου μια φορα της εδωσα φακες, της εφτυσε κ εκανε 2 μερες να φαει οποτε το αφησα κ αυτο στην ακρη...

Ηταν πολύ γλυκό αυτό που μου έγραψες, Βάσια μου... πολύ γλυκό!

Σε ευχαριστώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

ΧΑ χαχα!!! θα ήθελα να δω μια τέτοια σκηνή lol!!! Η δικιά μου θυμάμαι είχε πάρει τη φωτογραφική μηχανή (της barbie) και φωτογράφιζε κάθε μέρα τα κακά της στην τουαλέτα, και δεν με άφηνε να τραβήξω το καζανάκι για να τα θαυμάσει λίγο ακόμα :tongue:

ε τωρα να σας πω οτι ο συζηγος απο την χαρα του τραβηξε φωτο με τα πρωτα κακα της κορη του????:shock::shock::shock::shock:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε σημερα???

Αφου σηκωθηκαμε ,ετοιμασα πρωινα ,κολατσιο για τους αντρες,εστρωσα κρεβατια ,πήγα το γιο στη σταση ,επέστρεψα και εβαλα πλυντηριο,κουβαλησα ξυλα για το τζακι ,κα εφτιαξα καφε.Σημερα το μενου εχει καλαμαρι με πατατες και χορταρικα γιαχνι.Αρεσει πολύ σε ολους μας.

Γιωτα μπραβο στο κοριτσακι σου!ΚΜακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα και χωρις ταλαιπωρια.

Βασια ,μου υπομονη ,που θα πάει θα τα μαθει...αχ ,ερχονται και τα δικα μας σιγασιγα...

μακαρι! τωρα λεω σε κανα μηνα να της την βγαλω την μερα. να δω αντιδρασεις!

καλημέραααα!!:D

Γιώτα μου μην την πιέζεις, άστην , φάση είναι θα περάσει να σαι σίγουρη...αν θες συνδίασε όλα αυτά που της δίνεις με ζυμαρικό που αρέσει στα παιδιά γενικά...

εκει εχω καταληξει!!!

ολες το μαλτεζο βλεπετε??τον σηφη δεν τον βλεπετε???

κ τον σηφη κ τον σηφη!

Να

Εμείς πάλι έχουμε φοβερό πισωγύρισμα σε ύπνο και πάνα,αλλά δεν ήθελα να σας ζαλίζω:rolleyes:

Βλέπει το γιογιό και φωνάζει ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ της εξηγούμε με ωραίο τρόπο ότι όλοι πάμε στην τουαλέτα κι ότι σιγά σιγά καλό θα είναι κι αυτή να κάνει το ίδιο,αλλά αρνείται πεισματικά και μου φέρνει κι επιχειρήματα ''Μαμά είμαι μωρό ακόμα,θέλω πάμπες''Τι να της πεις...

Και για τον ύπνο δεν θέλει με τίποτα στο κρεβάτι της κλαίει χτυπιέται με παρακαλάει και προχθές μου είπε ''Μαμά δεν θέλω να κοιμάμαι μόνη μου θέλω παρέα εσένα και το μπαμπά'' Τι να κάνω η δόλια μάνα,νομίζω ότι δεν είναι η εποχή μας για αλλαγές είναι πολύ αρνητική σε όλα...

Καλημέρα κιόλας πάω για εξωτερικές δουλίτσες

φαση μαλλον! τελικα ολο φασεις περνανε τα μικρα μας. εμεις την περασαμε πριν κανα 2 μηνο αυτο κ για το γιογιο κ για τον υπνο (αλλα δεν την εχω παρει ποτε στο κρεβατι μας)

Ράβ μου τρέχουν τα σάλια......!!!!!

Γιωτούλι μπράβο στην κόρη για το γιογιο

Σήμερα το μενού έχει.....κόκορα κρασάτο στην χύτρα με μακαρόνια....είναι ήδη έτοιμο και μοσχοβολάει το σπίτι.....!!!!

Σήμερα δεν έκανα κάτι....βαριέμαι τρομερά!

Μπράβο σας Γιωτάκι μου!

Μεγάλο βήμα θα είναι αυτό για το παιδάκι σου! ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...