Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΧΑ χαχα!!! θα ήθελα να δω μια τέτοια σκηνή lol!!! Η δικιά μου θυμάμαι είχε πάρει τη φωτογραφική μηχανή (της barbie) και φωτογράφιζε κάθε μέρα τα κακά της στην τουαλέτα, και δεν με άφηνε να τραβήξω το καζανάκι για να τα θαυμάσει λίγο ακόμα :tongue:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πόσο μου χρειαζόταν αυτό το γέλιο!!!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!

Η μικρή σου είναι υπέροχη, δεν έχω λόγια! :D:D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το 4 δεν το ζηλεύω ;). Όλες τις άλλες τις έκανα κι εγώ με χαρά. Το 7 είναι και πολύ ανακουφιστικό μετά (ουφ, επιτέλους κλπ.)

Να σου πω όταν το κάνω μετά νιώθω καλά γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνω,αλλά μετά από λίγο πάλι στα ίδια είμαι και πάλι πρέπει να τα ξαναφτιάχνω:cool:

γεια σας κ παλι κοριτσια

σημερα για 1η φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα αδειο πιατο απο την κορη μου!!! μακαρονια με κιμα. για πειτε τι αλλο φτιαχνετε στα (κακοφαγα) παιδακια σας? η κορη μου ετρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ τωρα αστα να πανε. σκετο κρεας σκετο κοτοπουλο κ σκετο ψαρι.... ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει...

ηρθε κ ο αντρας μου φαγαμε μαζεψα κ συμμαζεψα το χαος. αυριο σκουπα.

ισως μαγειρεψω για αυριο, για να ειμαι πιο ανετη.

πρεπει να φορτσαρω κ να ξαναφτιαξω το προγραμμα των δουλειων μου. χωρις προγραμμα με παιρνει η κατω βολτα.

δημητρα τι μαγειρευεις? (ουτε προγραμμα φαγητου δεν βγαζω πια)

Να σου πω εμένα τρώει δεν έχω θέμα,αλλά όταν κάτι μου δείχνει ότι δεν της αρέσει του αλλάζω όνομα,της φτιάχνω σχεδιάκια στο πιάτο και κάτι καταφέρνω.Τον αρακά δεν τον έτρωγε κι έτσι της είπα ότι θα φάμε μπιλάκια,από τότε μόλις βλέπει αρακά φωνάζει μπιλάκια και τρώει ένα πιάτο ολόκληρο.Δεν της έχεις δώσει όσπρια???Ο παιδίατρος σου έχει πει να μην δίνεις,δεν κατάλαβα καλά???

Καλησπερα

γυρησαμε σπιτακι μας

καναμε τα βραδυνα μας

κοριτσια εκανα κατι σημερα που δεν ξερω αν ειναι καλο:confused:

εβαλα και σε ενα ταπερακι 1 μερηδα πατατες φουρνου και λιγο σαλατα και ψωμακι που περησεψε και ενα πλαστικο πιρουνακι με χαρτοπετσετα τα αφησα στον καδω σε μια σακουλιτσα κλειστα,σκεφτηκα οτι ισως τα βρει καποιος που δεν εχει να φαει και αλοστε δεν ηταν αποφαγια αλλα ολοκληρη καθαρη μερηδα:?

καλά έκανες Μαρία αφού έτσι ένιωσες,αλληλεγγύη χρειάζεται;)

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

Ειρήνη μου δικηγόρο κι εσείς και γρήγορα.Καλά διατροφή με ενήλικο παιδί δεν έχω ξανακούσει...!Και τι είναι ο μπαμπάς σου βιομήχανος???Έλεος

Κορίτσια καλησπέρα.

Τι κάνετε; Ο μπέμπης μου είναι ευτυχώς καλά αλλά εγώ από χθες ξανακύλησα κι έχω και πυρετό. Ήρθε η μαμά μου και ανέλαβε το μωρό γιατί είμαι χάλια. Ξεκίνησα και αντιβίωση και ελπίζω να δω βελτίωση. Φέτος είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω. :rolleyes:

Γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εκτός απ' ότι αρρώστησα, μάλωσα με τη μαμά μου και με τον άνδρα μου δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Νιώθω συνέχεια ανίκανη να βάλω μια σειρά στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους και στη ζωή μου γενικότερα. Είναι και το οικονομικό που συνέχεια το σκέφτομαι και όλα μαζί με ''ρίχνουν'' πολύ.

Συγνώμη που σας γκρινιάζω αλλά οι κολλητές μου είναι ακόμη ελεύθερες και δε μπορούν να με βοηθήσουν. Σας διάβασα αλλά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω. Νιώθω καλύτερα όταν σας διαβάζω ήρεμες, χαρούμενες και οργανωμένες.

Υ.Γ. Το πιλάτες είναι τέλειο. Έκανα παλιά και ένιωθα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου.

Καλό βράδυ σε όλες

Μαράκι ψυχραιμία.Μην προσπαθείς να τα βάλεις με όλα τα μέτωπα!Ξεκίνα από ένα κάθε φορά και προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τι σ'ενοχλεί πραγματικά και αν κάπου έχεις κι εσύ ευθύνες!Το οικονομικό άστο στην άκρη γιατί δυστυχώς όσο και να τσακωθείς και να στεναχωρηθείς δεν γίνονται και πολλά.

μονη μου γραφω μονη μου χαιρομαι!!! χαζο παιδι χαρα γεματο!!!:D:D:D:D:D:D

α καναμε κ κακα στο γιογιο σημερα! μεγαλη μερα για μας!!!! μολις τα ειδε ελεγε ωωωωχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχ!!!!! πολυ γελιο. το καλο ειναι οτι με φωναξε αφου την ειχα βαλει για υπνο. κ μετα αλλη μια φορα για τσισα. ελπιζω σε κανα 3μηνο να εχουμε απαλλαγει απο τις πανες!

υγ. το απογευμα δεν εκανα τιποτα!!! μονο λουστηκα, τα μαλλια θα τα φτιαξω αυριο!

σας φιλω

καλο βραδυ!

Εμείς πάλι έχουμε φοβερό πισωγύρισμα σε ύπνο και πάνα,αλλά δεν ήθελα να σας ζαλίζω:rolleyes:

Βλέπει το γιογιό και φωνάζει ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ της εξηγούμε με ωραίο τρόπο ότι όλοι πάμε στην τουαλέτα κι ότι σιγά σιγά καλό θα είναι κι αυτή να κάνει το ίδιο,αλλά αρνείται πεισματικά και μου φέρνει κι επιχειρήματα ''Μαμά είμαι μωρό ακόμα,θέλω πάμπες''Τι να της πεις...

Και για τον ύπνο δεν θέλει με τίποτα στο κρεβάτι της κλαίει χτυπιέται με παρακαλάει και προχθές μου είπε ''Μαμά δεν θέλω να κοιμάμαι μόνη μου θέλω παρέα εσένα και το μπαμπά'' Τι να κάνω η δόλια μάνα,νομίζω ότι δεν είναι η εποχή μας για αλλαγές είναι πολύ αρνητική σε όλα...

Καλημέρα κιόλας πάω για εξωτερικές δουλίτσες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω ειμαι και εγω.

Συνεχιζω με μικροδουλίτσες ,μιας και το σπίτι ειναι σε πολύ καλή κατασταση ,πήγα και στη μαμα μου για λίγο και θα βαλω να μαγειρεψω.

Ειρηνη μου ,υπομονη ,ξερεις πως ολα τακτοποιουνται καποια στιγμη!Μπραβο για τα κιλά.Εγω εχω απελπιστει ,ειμαι στα περισσότερα μου και ολο το φαγητο σκεφτομαι.Από βδομαδα ξεκιναω γυμναστηριο ,μπας και δω προκοπή,γιατι ο καιρος δεν αφηνει περιθωρια για περπάτημα.

Βρε κοριτσια διαβαζω για την πάνα και τα μωρακια σας.Δεν ειναι ολα τα μωρακια το ιδιο ,αυτο ειναι το μονο σιγουρο ,αλλα ειναι ελάχιστα τα παιδια που μονα τους θα ειναι ετοιμα να την βγαλουν.

Οσο και αν ειμαι υπέρ της συζητησης ,σε αυτα τα θεματα οταν και εφοσον εισαι ετοιμος ψυχολογικα και βλέπεις πως και το παιδι μπορει να ανταποκριθει,απλά του το ανακοινωνεις και βγαζεις την πάνα χωρις πισωγυρισματα.Διαφορετικα ,γιατι ενα παιδακι να ξεβολευτει????Θα λερωσει ,θα βραχει αλλα ετσι θα νιωσει πως πρεπει να πάει στην τουαλέτα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εμείς πάλι έχουμε φοβερό πισωγύρισμα σε ύπνο και πάνα,αλλά δεν ήθελα να σας ζαλίζω:rolleyes:

Βλέπει το γιογιό και φωνάζει ΌΧΙΙΙΙΙΙΙΙ της εξηγούμε με ωραίο τρόπο ότι όλοι πάμε στην τουαλέτα κι ότι σιγά σιγά καλό θα είναι κι αυτή να κάνει το ίδιο,αλλά αρνείται πεισματικά και μου φέρνει κι επιχειρήματα ''Μαμά είμαι μωρό ακόμα,θέλω πάμπες''Τι να της πεις...

Και για τον ύπνο δεν θέλει με τίποτα στο κρεβάτι της κλαίει χτυπιέται με παρακαλάει και προχθές μου είπε ''Μαμά δεν θέλω να κοιμάμαι μόνη μου θέλω παρέα εσένα και το μπαμπά'' Τι να κάνω η δόλια μάνα,νομίζω ότι δεν είναι η εποχή μας για αλλαγές είναι πολύ αρνητική σε όλα...

Ρηνάκι μου,

Μήπως να της πάρεις ένα "εντυπωσιακό" γιογιο μήπως την ιντριγκάρει και ξεκινήσει να πηγαίνει εκει?

Ενα-ένα βηματάκι.. σιγά-σιγά Ρηνάκι μου και μη στεναχωριεσαι. Θα βρει το δρόμο της με τους δικους της χρόνους.;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσακια

Ειμαι στη δουλεια αλλα ορεξη μηδεν.... Γενικα αυτη τη βδομαδα σερνομαιιιιιι...Λετε να φταιει η πανσεληνος?????

Μπηκα να γραψω στα γρηγορα 2 πραγματακια...

Ειρηνη μου, για να δινει διατροφη ο συζυγος (ασχετα αν υπαρχουν η οχι ανηλικα παιδια) πρεπει κατα τη διαρκεια του γαμου η συζυγος να μην εργαζοταν και να εξαρτιοταν οικονομικα για την καλυψη των αναγκων της απο το συζυγο και το κυριοτερο δινοντας διατροφη ο συζυγος να μην κινδυνευει η δικη του επιβιωση (αν δεν επαρκουν οσα βγαζει για την καλυψη των αναγκων του και κινδυνευει να πεινασει ο ιδιος πως να δωσει διατροφη???). Θα στα πει και η δικηγορος σας. Εγω απλα στα γραφω αυτα να σε καθησυχασω γτ νομιζω δεν παιζει να κερδισει διατροφη η γυναικα αυτη.

Ρηνουλα μου και εμεις ειμαστε σε φαση αρνησης και αντιδρασης οποτε για την ωρα αρκουμε στις πανες...Πλησιαζουμε τα 2 και εχω πονοκεφαλιασει να ακουω μονη μου μονη μου μονη μου.... Νομιζω απο το Μαιο θα αρχισω προσπαθεια για κοψιμο πανας σε συνεργασια με τη δασκαλα στον παιδικο που πολυ την αγαπαει και την ακουει.

Σας φιλω ολες

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Καλέ πόσα γράψατε; Μια ώρα σας διαβάζω!

Περάσαμε ωραία χθες! Κουράστηκα αλλά άξιζε. Πάντα αξίζει η παρέα!

Χθες λοιπόν...

-Τακτοποίησα παιχνίδια

-Τίναξα ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα

-Τίναξα φλοκάτη και χαλάκια και τα άφησα να αεριστούν

-Ξεσκόνισα καλά όλο το σπίτι

-Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του πολύ καλά

-Σκούπισα και σφουγγάρισα

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Καθάρισα τα μπάνια

-Σκούπισα αυλή και εξωτερική σκάλα

-Καθάρισα πολύ καλά πάγκους και νεροχύτη κουζίνας

-Έβαλα το ένα μπουφάν της μικρής να πλυθεί και το άπλωσα

-Μάζεψα απλωμένα ρούχα

-Σιδέρωσα κάτι λίγα ρουχάκια που είχα και τα τακτοποίησα στις ντουλάπες

-Μαγείρεψα αρακά να φάμε

-Έστρωσα τα χαλάκια και τη φλοκάτη

-Τακτοποίησα τα ψώνια απ το σούπερ μάρκετ στο οποίο πήγε ο σύζυγος

-Φάγαμε, μάζεψα τραπέζι, νεροχύτη και ξανακαθάρισα πάγκους.

-Έφτιαξα ένα σουπερ κέικ, το έψησα και έπλυνα τον κάδο του μίξερ και ότι σκεύη χρησιμοποίησα.

DSCN2045_zpsfbe65b40.jpg

-Έφτιαξα αλμυρά αλλά και γλυκά ρολάκια σφολιάτας

DSCN2047_zps54af15e7.jpg

DSCN2048_zpsd41814a2.jpg

-Ξανακαθάρισα πάγκους και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει.

-Άλλαξα πετσέτες στα μπάνια

-Πήγα τα σκουπίδια στον κάδο και φαρμακείο να πάρω κάτι που χρειαζόμουν

Μόλις έφυγαν οι καλεσμένοι μας, η μικρή μπανιαρίστηκε με τον μπαμπά και εγώ

-Μάζεψα τον χαμό από παιχνίδια

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τα τακτοποίησα στη θέση τους

-Έβαλα τα πιατικά που βγήκαν απ τα απογευματινά στο πλυντήριο

-Καθάρισα στα γρήγορα πάγκους, νεροχύτη, τραπέζι κουζίνας και σαλονιού

-Έστρωσα τα ριχτάρια

-Έφτιαξα γαλατάκι της μικρής και την κοίμισα.

Κοριτσια εγω τα χαλια μου τα βγαζω να αεριστουν,ομως εμενα τα χαλια μου ειναι συνθετικα,δεν ειναι τοσο βαρια οσο τα μαλλινα παρ'ολ'αυτα ειναι ψιλοβαρια και γι'αυτο αγκαρευω τον αντρα μου....

Μ'αρεσει τοσο πολυ η αισθηση οταν τα ξαναστρωνω ειναι σαν να εχουν αναπνευσει!!!

XA! Αν τολμήσω να του ζητήσω να σηκώσει το χαλί για να το αερίσουμε θα πάει να μείνει με τη μάνα του αχαχαχαχαχαχαχχ!

Καλά κάνεις κορίτσι, εμάς είναι ασήκωτα...

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

Ειλικρινά εύχομαι να περάσει αναίμακτα κι αυτή η δοκιμασία. Μη σε παίρνει από κάτω. Μόλις προχθές η δικαιοσύνη σου απέδειξε πως υπάρχει κατανόηση. Πως θα λάβει διατροφή η κυρία λοιπόν από έναν άνθρωπο που ενώ εργάζεται δεν πληρώνεται και φιλοξενείται στην κόρη του; Επίσης τα κορίτσια νομίζω έχουν δίκιο. Η διατροφή δίνεται εάν υπάρχει ανήλικο τέκνο καθώς θεσπίστηκε ακριβώς για αυτά. Για τα παιδιά δηλαδή.

Όλα θα πάνε καλά :wink:

βρε δημητρα η μικρη ηταν πολυ καλοφαγη κ ετρωγε ποσοτητες, αυτο το χαλι δεν παιζεται!!!οσες φορες την εχω πιεσει δεν εχει φαει τιποτα, τα φτυτει, κλαιει κ γινεται χαμος...οταν την αφησω να σκαλισει μονη της το πιατο θα φαει μονο το κρεας-κοτοπουλο η ψαρι με τα χερια. απορω σημερα εφαγε μακαρονια με κιμα με το κουταλι παρακαλω!!!

κανε το καλο κ ριχτο στο γιαλο δεν λενε? μια χαρα εκανες!!!

συγκλονιστηκο το σημερινο επεισοδιο..... (ελεγα κ εγω μονο εγω το βλεπω???)

εγω μαγειρευω νωρις το πρωι η το απογευμα για την επομενη μερα. δεν νομιζω οτι θα συνδιασει το μαγειρεμα με το φαγητο μετα, νομιζω ειναι μικρη. επισης ειναι απαγορευμενη περιοχη η κουζινα, την εχω φοβησει κ δεν πλησιαζει οτι κ καλα καιει, φαντασου οτι οταν τηγανιζω (δημητρα κ για σενα το λεω) της λεω φυγε απο εδω τωρα τηγανιζω κ κανει τζιζ κ φευγει καθεται πιο περα κ παιζει μονη της.

τα βαζω στο πιατο, τα βλεπει κ τα πεταω. (ενω αλλα παιδακια δεν εχουν να φανε :?)

εμεις τρωμε αργα, το νωριτερο 4-5 κ επισης αν κατσουμε ολοι μαζι βλεπει το ψωμι κ δεν θελει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο!

αρετουλα δεν εχω σταματησει το ξεχωριστο μαγειρεμα ακομα γιατι τα φαγητα μας τα κανω σχετικα αλμυρα κ η μικρη δεν τρωει τοσο αλατι. επισης κανω κ φαγητα που δεν μπορει να φαει, πχ πατατες με αυγα κ λουκανικα, η γενικα τηγανιιτα. σπανακοριζο κ οσπρια δεν της εχω δωσει να φαει, μια φορα φακες κ ουτε τις αγγιξε. ακολουθω ακομα το προγραμμα της παιδιατρου, 2 φορες την εβδ κρεας, 2 κοτοπουλο, 2 ψαρι κ 1 λαχανικα σκετα. βεβαια τωρα εχει γινει αστα να πανε. το μαζι δεν παιζει γιατι θελει να τρωει μονο ψωμι! την ταιζω (που λεει ο λογος, τρωει μονη της με τα χερια-αχ πως εκνευριζομαι, αυτα που κοροιδευα κανω- οσο θελει) κ μετα τρωμε εμεις (αργουμε να φαμε παει 4-5 η ωρα το νωριτερο) κ καθεται μαζι μας κ τρωει ψωμι.

Νομίζω το παιδάκι σου έχει κλείσει τα 2; Ο παιδίατρος δηλαδή σου έχει ζητήσει να εξακολουθήσεις το "βρεφικό" πρόγραμμα διατροφής; Μου φαίνεται παράλογο.

Συγγενής μου με άφαγο παιδί, του δίνει δικό τους φαγητό από 15 μηνών. Και τρώει ενώ αυτό που έπρεπε δεν το ακουμπάει. Όσο για τα χέρια, για να σε ανακουφίσω ξέρω παιδί που δεν το τρώει απ το πιάτο αλλά απ το... πάτωμα! Σα τα σκυλάκια!

Απ το στιγμή που το παιδί έτρωγε, θεώρησε πως περνάει φάση. Όλα περνάνε φάση. Θα προσφέρεις αλλά δε θα πιέζεις. Αυτό είναι το φαγητό. Πεινάς; Φάε. Δεν πεινάς; Φάτο όταν πεινάσεις. Μη μου πεις πως είναι μικρή. Μια χαρά καταλαβαίνει!

Η μαμά εσύ είσαι βέβαια και εσύ θα βρεις την άκρη. Απλά η καθεμιά μας αναφέρει τις εμπειρίες της.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες που ασχοληθήκατε και απαντήσατε στο θέμα μου.

irene1984 έχεις δίκιο ότι δε μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα μαζί. Από κάπου πρέπει να αρχίσω και σιγά-σιγά να βρω μια άκρη.

yorimichi79 κι εγώ δουλεύω ευτυχώς! Νομίζω ότι ήταν σωστή η απόφαση να επιστρέψω στη δουλειά. Βέβαια δε δουλεύω full time όπως άλλες χρονιές. Δε θυμάμαι αν το έχω γράψει στο φόρουμ είμαι φυσικός και διδάσκω σε φροντιστήριο και κάνω και ιδιαίτερα. Τις ώρες της δουλειάς ξεκουράζομαι φέτος! Εννοείται ότι στη δουλειά αισθάνομαι καλά. Εύχομαι και για σένα κάτι μόνιμο.

yotou έχεις δίκιο για τη σχέση με τον άνδρα μου. Ίσως από εκεί πρέπει να ξεκινήσω. Και για τη μαμά μου έχεις δίκιο. Μάλλον εξαιτίας μου μαλώσαμε.

χρύσα81 πρέπει να την κάνω αυτή την κουβέντα ήρεμα με όλους.

Ειρήνη καλό κουράγιο και για το καινούριο πρόβλημα. Διατροφή χωρίς ανήλικο παιδί δε νομίζω να βγάλει το δικαστήριο. Προσπάθησε να είσαι δυνατή για το μπαμπά σου.

Οι δουλειές μου έχουν μείνει λίγο πίσω αλλά την Παρασκευή που δε δουλεύω θα τα κάνω. Ελπίζω να έχω αναρρώσει μέχρι τότε.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

h6cQp3.png

rav τέλειο το κεικ και τα ρολάκια σου...τι γέμιση έχουν?

Δήμητρα και γω που ήμουν μες στην κλάψα -θα θυμάσαι- που επέστρεφα στη δουλειά, τώρα ειλικρινά το βλέπω ως μια πολύ καλή ευκαιρία να βρω τον παλιό καλό εαυτό μου....όπως λες και συ ξυπνάω, βάφομαι-ντύνομαι-στολίζομαι- έρχομαι στη δουλειά, μιλάω με συναδελφους, πίνω κ εναν καφέ χωρίς έννοια....:D:D:D

οχι πως πριν δεν τα κανα αυτά αλλά ήταν κάπως διαφορετικό....α και για το σπίτι, διαπίστωσα πως μια χαρά γίνονται ολα τελικά, πριν τα έβλεπα συνέχεια ολα βρώμικα και καθάριζα συνεχώς....τα καθαρά:tongue::tongue:

ολα καλά λοιπόν, συμφωνούμε:P:p

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ράβ μου τρέχουν τα σάλια......!!!!!

Γιωτούλι μπράβο στην κόρη για το γιογιο

Σήμερα το μενού έχει.....κόκορα κρασάτο στην χύτρα με μακαρόνια....είναι ήδη έτοιμο και μοσχοβολάει το σπίτι.....!!!!

Σήμερα δεν έκανα κάτι....βαριέμαι τρομερά!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!

Τα αλμυρά ρολάκια είναι πιτσάκια στην ουσία. Σάλτσα που φτιάχνω και για τις πίτσες, μοτσαρέλα τριμμένη και πάριζα.

Τα γλυκά είναι με βούτυρο, καστανή ζάχαρη και κανέλα.

Πανεύκολα και ανάρπαστα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

επίσης βαρεμάρα και εδώ.... :)

αλλαγή σχεδίων...δεν παω πουθενά, εξάλλου αύριο δεν θα το αποφύγω αφού προέκυψαν και άλλες εξωτερικές δουλειές...

ραβ, ευτυχώς που δεν είσαι Αθήνα...εσυ θα μπορούσες να με κάνεις τετράπαχη :) :) :)

Ε 4U μου δεν μας λες μοντέλα! Ούτε καν για παχουλούς ααχαχαχαχχαχααχχα

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να μπούμε σε πρόγραμμα πείνας και άσκησης. Βέβαια εγώ που δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω. Αν έχουμε καμιά σχετική εδώ θα χαρώ να διαβάσω την άποψή της

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εκτός απ' ότι αρρώστησα, μάλωσα με τη μαμά μου και με τον άνδρα μου δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Νιώθω συνέχεια ανίκανη να βάλω μια σειρά στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους και στη ζωή μου γενικότερα. Είναι και το οικονομικό που συνέχεια το σκέφτομαι και όλα μαζί με ''ρίχνουν'' πολύ.

Συγνώμη που σας γκρινιάζω αλλά οι κολλητές μου είναι ακόμη ελεύθερες και δε μπορούν να με βοηθήσουν. Σας διάβασα αλλά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω. Νιώθω καλύτερα όταν σας διαβάζω ήρεμες, χαρούμενες και οργανωμένες

Στεναχωριέμαι πολύ που σε νιώθω τόσο πεσμένη.

Είναι μερικά διαστήματα στη ζωή μας, που όλα δειχνουν να πηγαίνουν στραβά. Οι σχέσεις μας με τους άλλους, η καθημερινότητά μας, ακόμα και τα "μέσα" μας...

Στα αναφέρω αυτά γιατί εδώ και κάποιους μήνες {από τότε που ο πατέρας μου ήρθε στο σπίτι μας} μ' έχει πάει πολύ-πολύ άσχημα, με διάφορα αρνητικά γεγονότα σε όλα τα επίπεδα. Δεν μου χει ξανασυμβεί σε τέτοια κλίμακα.

Προσπάθησε να το πάρεις κομματάκι-κομματάκι και να φτιάχνεις ένα-ένα πραγματάκι. Είμαστε άνθρωποι και δεν μπορουμε να έχουμε ταυτόχρονα 10 μέτωπα ανοιχτά. Λίγο-λίγο κάθε μερα και το παλεύουμε.

Εμένα δηλαδή, αυτό με βοηθάει πολύ.

Ανάλογα τις προτεραιτότητές μου, "πηγαίνω" σ' αυτό που με ενοχλεί ή με στεναχωρεί περισσότερο. Και κάνω βηματάκια και ενέργεις για να το "φτιάξω"...

;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...