Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου και για την ψήφο σας και για τα γλυκά σας λόγια!

σας βάζω μερικές ιδέες για τις τσάντες μας, πάντα έχουμε θέμα που να τις αποθηκεύσουμε...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/03/blog-post_30.html

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερες

Ηθελα να εδιωχνα ρουχα των παιδιων που δν τους κανουν για να ανασανουν οι ντουλαπες.τεσπα αυριο μια καινουρια μερα!

Happy Swap καλή μου, φέρνεις ότι δεν θέλεις και παίρνεις ότι άλλο έχεις ανάγκη χωρίς έξοδα (να μην παινέψω και το σπίτι μου ???) :P :p :P

γεια σας κορίτσια! σήμερα πέρασα μια όμορφη μέρα εκτός σπιτιού, στας εξοχάς, σε μια υπέροχη οικογενειακή φάρμα που κρατάει από προ-προπαπούδες. μοναδική εμπειρία! πήραμε και κλωνάρια για να μπολιάσουμε τα αγρίλια μας!

τα κοτοπουλάκια αυξάνονται και πληθύνονται, έχουν σκάσει μύτη 25 από τα 56 και έχουμε ακόμα 2 περίπου μέρες. είναι πολύ χαριτωμένα, πάω και τους κάνω κοκοκο (με τόση εξάσκηση κάνω πολύ καλά την κότα πλέον!) και τρρρρρέχουν όλα μαζί προς το μέρος μου! πολύ γέλιο αλλά και είναι τόσο συγκινητικό το θαύμα της ζωής βρε κορίτσια! καλά, όταν με το καλό κάνω παιδιά θα βαλαντώσω στο κλάμα, εδώ με τα κοτοπουλάκια και κυριολεκτικά ανατρίχιασα όταν είδα το πρώτο να βγαίνει από το αυγό!

(πάμε και λίγο ον τόπικ)

ευτυχώς στο θέμα του σπιτιού, είναι σε καλή κατάσταση, δε θα τρελαθώ κιόλας! (τα πατζούρια κάνω πως δεν τα βλέπω...)

ας ξαναπώ το κλασικό: όταν όλα είναι τακτοποιμένα, το κρεβάτι στρωμένο και ο νεροχύτης καθαρός, έχω ψυχική ηρεμία, που είναι το σημαντικότερο. η ακαταστασία με εκνευρίζει και ξεσπάω στο συντροφό μου :? και γιατί να χαλιόμαστε;;

ειρηνάκι, καλά κουράγια, βδομάδα είναι, θα περάσει! είσαι οργανωμένη και δε σε φοβάμαι!

miamama, σας ψήφισα κι εγώ, καλή επιτυχία!

z-maria, κι εγώ μια απ' τα ίδια, σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι! εύχομαι να σε βολέψει.

αύριο θέλω να τσεκάρω δυο-τρία σπίτια (ψάχνομαι να μετακομίσω, θέλω πιο φωτεινό σπίτι!)

φιλιά σε όλες, καληνύχτα!

Πω πω κορίτσια φρίκαρα! Ξεκόλλησε ένα κομμάτι μεγαλούτσικο από τον τοίχο, σοβάς, πώς το λένε, δεν το είδα, το πήρε η μικρή και το έφαγε! Δεν πρόλαβα να της το βγάλω από το στόμα. Φρίκαρα μιλάμε, ειδικά στην αρχή είδα κάτι κίτρινο μέσα στο στόμα της και ψιλά ψιλά κομματάκια άσπρα γύρω και δεν ήξερα και τι ήταν, Ο άντρας μου ανακάλυψε ότι ήταν σοβας γιατί είδε το κομμάτι που έλειπε από τον τοίχο. Πήρα τηλ το γιατρό και είπε ότι δεν πειράζει. Πω πω, υποτίθεται έχω διαμορφώμένο το χώρο έτσι που δεν υπάρχει κάτι μικρό να το χώσει στο στόμα της. Κοίτα τώρα τι προέκυψε από το πουθενά! Ακόμα είμαι αγχωμενη μην την πειράξει κάτι.

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Καλημέρα κορίτσια μου... :P

Σε λιγάκι φεύγω και πάλι για δουλειά αλλά είπα να σας πω ένα καλημέρα!

Πέρασε η χθεσινή μέρα, που ήταν τρεχάτη, με καλή οργάνωση και θετική σκέψη.

Το βραδάκι μαγείρεψα και φακές οπότε σήμερα θα είμαι πιο ... "άνετη".

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι της.. παράνοιας αλλά... δεν το βάζω κάτω! Ολα θα γίνουν! :tongue:

Σας γλυκο-φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

.Ουφ και μόνο που σκέφτομαι τους τοίχους κουράζομαι εσείς πως τους καθαρίζεται?

Με τον απλούστερο και ξεκούραστο τρόπο:

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλή μου Amelie μου έδωσες ιδέα!

Εγώ είμαι άνθρωπος γενικά που αδυνατώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα, ή τουλάχιστον να το τηρήσω για πολύ καιρό :rolleyes: ...

Παιδί μου, μην αγχώνεσαι!

Αν δεν μπορείς να μπεις σε πρόγραμμα, όπως λες, σκέψου πως πλέον τέλος τα προγράμματα και θα κανονίζεις τις δουλειές σου κατά πως λέει το μυαλουδάκι σου.

Θα τα "οργανώνεις" ας πούμε, στο μυαλό σου και από κει σιγά-σιγά θα τις πραγματοποιείς στον χρόνο που σε βολεύει! ;)

777885dugw57gt25.gif

.

Ηθελα να εδιωχνα ρουχα των παιδιων που δν τους κανουν για να ανασανουν οι ντουλαπες.τεσπα αυριο μια καινουρια μερα!

Ναι! Αυτό να το κάνεις για να νιώσεις πιο άνετα και συ και οι ντουλάπες σου!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου και για την ψήφο σας και για τα γλυκά σας λόγια!

σας βάζω μερικές ιδέες για τις τσάντες μας, πάντα έχουμε θέμα που να τις αποθηκεύσουμε...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/03/blog-post_30.html

Υπέροχες ιδέες, όπως πάντα Χριστινάκι μου.

Πόσες τσάντες!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock: Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

τόσο συγκινητικό το θαύμα της ζωής βρε κορίτσια! καλά, όταν με το καλό κάνω παιδιά θα βαλαντώσω στο κλάμα, εδώ με τα κοτοπουλάκια και κυριολεκτικά ανατρίχιασα όταν είδα το πρώτο να βγαίνει από το αυγό!

Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! :P:p

ειρηνάκι, καλά κουράγια, βδομάδα είναι, θα περάσει! είσαι οργανωμένη και δε σε φοβάμαι!

Ευχαριστώ πολυ! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια...ειρηνη ελπιζω να σε προλαβα. σχετικα με τα στρωματα, πως τα καθαριζετε???τα βγαζετε εξω η τα τιναζετε οπως ειναι στο κρεβατι???καθε ποτε???

Πω πω κορίτσια φρίκαρα! Ξεκόλλησε ένα κομμάτι μεγαλούτσικο από τον τοίχο, σοβάς, πώς το λένε, δεν το είδα, το πήρε η μικρή και το έφαγε!

Και το φαγε έτσι??? Άψητο???!!! :tongue::tongue:

Χωρίς πλάκα τώρα...τα πιτσιρικάκια μας, όταν θέλουν να κάνουν τη "ζαβολίτσα" τους... δεν τα προλαβαίνουμε ότι κι αν κάνουμε, όσα ματια στην πλάτη κι αν έχουμε!! Μην στεναχωριέσαι, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κοπέλες!!! Κοιτάω γύρω γύρω και σκέφτομαι ποια δουλίτσα να κάνω πρώτη!! και δε σηκώνει καμιά χεράκι (κυρία κυρία εγώ,εγώ)! Μάλλον θα ξεκινήσω με σίδερο και βλέπουμε...

Με το στρώμα εγώ δεν το έχω πολύ.. Όταν αλλάζω σεντόνια το περνάω με την ηλεκτρική και μια στο τόσο-περίπου 2 φορές το χρόνο- το γυρνάμε με τον άντρα μου... Ειρήνη, εσύ δεν είσαι που το σιδερώνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...