Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ειρήνη, υπομονή... θα το παλέψετε!

Εγώ προς το παρόν ήπια καφέ και αέρισα.... Θα καθαρίσω όλο το σπίτι και μετά λέω να πάω σε εμπορικό και να τελειώσω με τα ψώνια του παιδιού για του χρόνου.

Είδαμε μια ταινία χτες που με τρέλανε και το σκέφτομαι ακόμα.... Black Venus, είναι αληθινή ιστορία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονη μου γραφω μονη μου χαιρομαι!!! χαζο παιδι χαρα γεματο!!!:D:D:D:D:D:D

α καναμε κ κακα στο γιογιο σημερα! μεγαλη μερα για μας!!!! μολις τα ειδε ελεγε ωωωωχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχ!!!!! πολυ γελιο. το καλο ειναι οτι με φωναξε αφου την ειχα βαλει για υπνο. κ μετα αλλη μια φορα για τσισα. ελπιζω σε κανα 3μηνο να εχουμε απαλλαγει απο τις πανες!

υγ. το απογευμα δεν εκανα τιποτα!!! μονο λουστηκα, τα μαλλια θα τα φτιαξω αυριο!

σας φιλω

καλο βραδυ!

ΧΑ χαχα!!! θα ήθελα να δω μια τέτοια σκηνή lol!!! Η δικιά μου θυμάμαι είχε πάρει τη φωτογραφική μηχανή (της barbie) και φωτογράφιζε κάθε μέρα τα κακά της στην τουαλέτα, και δεν με άφηνε να τραβήξω το καζανάκι για να τα θαυμάσει λίγο ακόμα :tongue:

sACYp2.png

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

Ειρήνη νομίζω πως θα συμφωνήσω με τη YOTOU. Να τον πείσεις να μιλήσει σε δικηγόρο που θα τον καθησυχάσει ως πιο "ειδικός" κι εσείς όσο μπορείτε να τον στηρίζετε σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του όσο μπορείτε και να του θυμίζετε ότι υπάρχει και το αύριο και μπορεί να γίνει καλύτερο! Υπομονή...

sACYp2.png

καλημέραααα!!:D

Γιώτα μου μην την πιέζεις, άστην , φάση είναι θα περάσει να σαι σίγουρη...αν θες συνδίασε όλα αυτά που της δίνεις με ζυμαρικό που αρέσει στα παιδιά γενικά...

Μαρία υπομονή.....κάνε ό,τι μπορείς για να περνάς οσο πιο όμορφα γίνεται στην καθημερινότητά σου, να σαι ήρεμη και χαλαρή και ετσι θα βελτιωθούν και οι σχέσεις σου...

Εγω εχω σήμερα δύσκολη μέρα με 5ωρο φουλ και υπηρεσία, αλλά οκ Τεταρτη είναι θα περάσει.....:tongue:σκέφτομαι τις φατσούλες μου που θα δω το μεσημέρι:P:p

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

αφροδιτακι τελεια η στολη,πραγματικα!πολυ πετυχημενη!κ τα χρωματα υπεροχα.συγχαρητηρια!

!

Να είσαι καλά!

Αφροδιτάκι, πραγματικά πολύ όμορφη η στολή σας!!! Μπράβο κοριτσάκι μου!

Ευχαριστώ, σε φιλώ!

Όσο για τη λευκή εβδομάδα, τι να πω... είναι τόσο μα τόσο γελοίο!

Αν και δεν το βλέπω να προχωράει... είναι απαράδεκτοι και μόνο που το ανακοίνωσαν - ακούστηκε!

Και όχι μόνο.....

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χτες δεν ξέρω τι έγινε αλλά μετά το μεσημεριανό ξεράθηκα δυο ώρες στον ύπνο χε χε

Η μικρή πήγε με τον χαζμπαντ στους γονείς μου επίσκεψη. Σηκώθηκα με το καλό στις 7μιση κ έβαλα μπρος μαγείρεμα φασολάκια κ λουκανικοπιτακια που μου ζητάει καιρό η μικρή. Όταν τελείωσα ήρθε η μικρή φάγαμε τραχανά κ βουρ για νανι.

Συμμαζεψα τα τελευταία κ έπεσα κρεβάτι να δω το σήριαλ μου δυο επεισόδια που κατέβασα το good wife.

Σήμερα νωρίς νωρίς πρωινά τσάντες κ φύγαμε σχολείο.

Τώρα για το θέμα της λευκής εβδομάδας. ..δεν συμφωνώ γιατί έτσι δεν θα μας χαριστούν 2-4 μέρες ή θα κοπούν από τις διακοπές του Πάσχα ή θα ξεκινάμε νωρίτερα τον Σεπτέμβρη που κακά τα ψέματα χρόνια το σκέφτομαι πως ξεκινάμε αργά στις 12/9. Πάντως μόνο κακό θα μας κάνει γιατί ήδη η κοινή γνώμη ενισχύεται με το κλισέ "όλο κάθονται κ δεν δουλεύουν καθόλου".... συν ότι σε όλους λείπουν τα λεφτά κ όχι πι μέρες για εξορμήσεις. ..κ εννοείται πως αυτό ήταν το μείζον θέμα της παιδείας στη χώρα μας κ όχι τα ανύπαρκτα σωστά δομημένα με υλικά κ αίθουσες σχολεία κτλ

Τα φιλιά μου πάω να συνεχίσω το διάλειμμα μου

Συμφωνώ απόλυτα με καλαμάρι για το σχολείο.

Κοριτσια εγω τα χαλια μου τα βγαζω να αεριστουν,ομως εμενα τα χαλια μου ειναι συνθετικα,δεν ειναι τοσο βαρια οσο τα μαλλινα παρ'ολ'αυτα ειναι ψιλοβαρια και γι'αυτο αγκαρευω τον αντρα μου....

Μ'αρεσει τοσο πολυ η αισθηση οταν τα ξαναστρωνω ειναι σαν να εχουν αναπνευσει!!!

Το ίδιο κάνω κι εγώ! Τόσα πράγματα κάνουμε μόνες μας!

Έκανα κάτι ωραίες δουλειές την Κυριακή και θέλω να φτιάξω λίστα!!!

1)Έξυσα όλες τις ξυλομπογιές της κόρης μου(μην γελάσετε είναι κουραστική δουλειά,μου πήρε μισή ώρα!!!)

2)Έλεγξα όλα τα στυλό μου να δω αν γράφουν και πέταξα μερικά!!!

3)Έντυσα όλες τις κούκλες μπάρμπι μαζί με τη μικρή και τους έφτιαξα και τα μαλλιά!

4)Έφτιαξα τις σημειώσεις μου(αυτή ήταν δύσκολη δουλειά πάντως)

5)τσέκαρα το φαρμακείο μας και πέταξα ότι είχε λήξει

6)μάζεψα όποια ρούχα δεν έκαναν πλέον στη μικρή

7)έκανα ψιλοδουλίτσες γενικά σε όλο το σπίτι που βαριόμουν όλον αυτό τον καιρό

Οι 4 πρώτες δουλειές σου είναι χάρμα! Τις κάνω κάθε 15 μέρες...

Ειρήνη λυπάμαι για τον μπαμπά σου. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε δικηγόρο..... κι εγώ νομίζω πως με ανήλικα παιδιά δικαιούται διατροφή λόγω διαζυγίου.

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι.

κοριτσακια καλημερα απο την δουλεια!

εχω ενα ετοιμοθανατο υπολογιστη!

αρκει που μπορω να μπαινω λιγο λιγο !

σκοτεινια κ συννεφια σημερα στις Σερρες......

yotou εμενα ο γιος μου απο αρχες Μαη εχει ξεκινησει τουαλετα κ κακα μερικες φορες κ τσισα απειρες--οταν τον στελνουμε με το ζορι--- αλλα΄ ακομη δεν παει μονος του κ ειμαστε με πανα....παρολο που τα καταλαβαινει πληρως..... Ιουνη γινεται τεσσερα τι ναπω? ο αντρας μου ξερει οτι στεναχωριεμαι πολυ κ με καθησυχαζει....

φυσικα ολα τα παιδια δεν ειναι ιδια κ σχεδον παντα τα κοριτσια ειναι ευκολοτερα σε αυτα!

ειρηνη δικαστηρια κ καλο δεν πανε μαζι.....κ οταν εχεις να κανεις με πρωην συζυγο φανταζομαι ποσο πολυ ψυχοφθορο ειναι......Γολγοθας φιλεναδα....Καλο κουραγιο κ να στηριζεις τον μπαμπα...καλυτερα να την ει αλλιως την φαση κ να το παρει πεισματικα ωστε να μην στεναχωριεται .καλυτερα να λειπει το συναισθημα νομιζω....

μαρια81 κοπελια δεν εισαι η μονη που αισθανεσαι ετσι.. αν κανεις κ κανα δευτερο παιδακι συντομα θα τρελλαθεις τελειως......για καμια μας δεν ηταν ευκολο.....δεν υπαρχει μαγικο κουμπι που κνει κλικ στις γυναικες κ αμεσως χαιρονται που χανεται η ζωη τους κ οι συνηθειες τους.......

Ηρθα σε δουλεια μετα απο 3,5χρονια.....τοτε ειχα γεννησει τον μικρο μου κ η κορη μου ηταν 22μηνων.......

ο αντρας μου τρεχει να προλαβει,παιδικο πολλες ωρες για μικρο,νηπια κ πεθερα κ παλι σπιτι η μικρη......6δρομολογια κ ταλαιπωρια...λεφτα ελαχιστα

Αλλα εγω νιωθω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

νιωθω παλι γυναικα...ετοιμαζομαι,ντυνομαι,φευγω απο σπιτι, γνωρισα κοσμο...ΥΠΑΡΧΩ ακομη

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

μαρια81 κοπελια δεν εισαι η μονη που αισθανεσαι ετσι.. αν κανεις κ κανα δευτερο παιδακι συντομα θα τρελλαθεις τελειως......για καμια μας δεν ηταν ευκολο.....δεν υπαρχει μαγικο κουμπι που κνει κλικ στις γυναικες κ αμεσως χαιρονται που χανεται η ζωη τους κ οι συνηθειες τους.......

Ηρθα σε δουλεια μετα απο 3,5χρονια.....τοτε ειχα γεννησει τον μικρο μου κ η κορη μου ηταν 22μηνων.......

ο αντρας μου τρεχει να προλαβει,παιδικο πολλες ωρες για μικρο,νηπια κ πεθερα κ παλι σπιτι η μικρη......6δρομολογια κ ταλαιπωρια...λεφτα ελαχιστα

Αλλα εγω νιωθω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!

νιωθω παλι γυναικα...ετοιμαζομαι,ντυνομαι,φευγω απο σπιτι, γνωρισα κοσμο...ΥΠΑΡΧΩ ακομη

Όντως με το ένα παιδί δεν είχα αισθανθεί άσχημα για τον εαυτό μου, από το δεύτερο και μετά πέρασα μια κρίση αλλά συνήλθα. Του χρόνου που θα πηγαίνουν και οι δύο σχολείο μπορεί να ξαναπάθω κρίση....αν γυρίζω από την δουλειά στις 8.30 το βράδυ (όπως εχθές)...

Χαίρομαι που αισθάνεσαι έτσι, είναι σημαντικό να έχεις κάτι για να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και μακάρι να ήταν μόνιμο και όχι σύμβαση.

μπραβο yomi που αισθάνεσαι τόσο καλά!

Οι δουλειές μου προχωράνε αλλά με ζόρι ... δεν έχω όρεξη σήμερα για δουλειές!

Ανυπομονώ να βάλω γαλότσες και να βγω... :)

Ερώτηση: Εχει βάψει κάποια απο εσας μπότες σε άλλο χρώμα? Ξεθωριάζει? Βγαίνει από μέσα(ξεβάφει στο πόδι)?

Διαφημίσεις

ΧΑ χαχα!!! θα ήθελα να δω μια τέτοια σκηνή lol!!! Η δικιά μου θυμάμαι είχε πάρει τη φωτογραφική μηχανή (της barbie) και φωτογράφιζε κάθε μέρα τα κακά της στην τουαλέτα, και δεν με άφηνε να τραβήξω το καζανάκι για να τα θαυμάσει λίγο ακόμα :tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

καλημερα!!βροχουλα σημερα κ δεν με εμπνει για δουλειες καθολου!!εχω δουλειες εξωτερικες αλλα δεν ειναι ευκολο να βγω με τα δυο παιδια..ειρηνη,ειναι πολυ ψυχοφθορο για το μπαμπα,ε?η κυρια μαλλον το εχει σθστημα..δεν μπορει ο μπαμπας σου να αντικρουσει τα λεγομενα της??ευα,στο κεντρο τρικαλων μενεις?εγω ειμαι απο τη μεσοχωρα,δεν θυμαμαι αν το εχουμε ξαναπει!γιωτα ειστε σε πολυ καλο δρομο για την πανα,εμεις την ειαχαμε βγαλει το καλοκαιρι,αλλα μετα απο μια γαστρεντεριτιδα κ τη γεννηση της μπεμπας τη ξαναβαλαμε:mad:τωρα του εχω πει οτι αν αγοραζουμε πανες δεν θα εχουμε λεφτα για angry birds(του αρεσουν πολυ)κ παμε στο γιογιο κανα δυο μερες

επισης,ηρθε το καθισμα που σας ελεγα!ειναι το kiddy guardian safe 2,ομαδα 2_3 ειναι πολυ καλο,δεν εχει τις κλασσικες ζωνες,αλλα μια μεγαλη μπαρα με μαξιλαρι κ πιανει το παιδι απο το στηθος κ κατω.στην αρχη δεν το ηθελε αλλα του ειπαμε οτι ειναι τραπεζακι για τα παιχνιδια κ το σηνηθισε!πριν ειχαμε το axiss maxi cosi, το οποιο ειναι σουπερ βολικο γιατι γυριζει στο πλαι κ το δενεις ευκολα αλλα δεν χωραγε πια,το κεφαλι του ειχε περασει το καθισμα

Καλημέρα,

Για λίγες μέρες, επειδή με όλα αυτά τα θέματα του πατέρα μου, πέφτω ψυχολογικά, δεν θα σας γράφω ιδιαίτερα πράγματα.

Θα σχολιάζω μόνο κάποια λίγα πραγματάκια.

Πήγα το μικράκι μου σχολείο

Πήρα βαφή γιατί έπρεπε τα μαλλάκια να βαφτούν

Επέστρεψα σπιτάκι μου

Μάζεψα

Πέρασα ρίζα τα μαλλάκια

Έπλυνα κάποια πιατικά, τα χθεσινοβραδυνά γιατί χθες δεν είχα κέφι

Έβαλα φασόλια να βράζουν για να ετοιμάσω φασολάδα αργότερα

Λούστηκα.

Θέλω να κάνω το μπάνιο και να σιδερώσω... βλεπουμε.

Ζυγίστηκα σήμερα και έχασα άλλα 300 γραμμάρια. Είμαι αισίως 52.200... αχ.. που θα πάει.. θα το ξαναδώ το 50 στη ζυγαριά! :tongue:

Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι να είστε ΚΑΛΑ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...