Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Τι κάνετε; Ο μπέμπης μου είναι ευτυχώς καλά αλλά εγώ από χθες ξανακύλησα κι έχω και πυρετό. Ήρθε η μαμά μου και ανέλαβε το μωρό γιατί είμαι χάλια. Ξεκίνησα και αντιβίωση και ελπίζω να δω βελτίωση. Φέτος είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω. :rolleyes:

Γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εκτός απ' ότι αρρώστησα, μάλωσα με τη μαμά μου και με τον άνδρα μου δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Νιώθω συνέχεια ανίκανη να βάλω μια σειρά στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους και στη ζωή μου γενικότερα. Είναι και το οικονομικό που συνέχεια το σκέφτομαι και όλα μαζί με ''ρίχνουν'' πολύ.

Συγνώμη που σας γκρινιάζω αλλά οι κολλητές μου είναι ακόμη ελεύθερες και δε μπορούν να με βοηθήσουν. Σας διάβασα αλλά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω. Νιώθω καλύτερα όταν σας διαβάζω ήρεμες, χαρούμενες και οργανωμένες.

Υ.Γ. Το πιλάτες είναι τέλειο. Έκανα παλιά και ένιωθα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου.

Καλό βράδυ σε όλες

Μαρια μου εχε υπόψιν σου πως ακόμη εισαι σε μεταβατικη περιοδο ,και θα το καταλάβεις οταν θα εχει περασει αρκετος χρονος.Μην απαιτεις τοσα λοιπόν,από τον εαυτο σου.Κανε μια ειλικρινη κουβεντα,οταν θα εισαι πιο ηρεμη με τους δικους σου και θα βρεις την ακρη.

Περαστικα σου και υπομονη!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κ παλι κοριτσια

σημερα για 1η φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα αδειο πιατο απο την κορη μου!!! μακαρονια με κιμα. για πειτε τι αλλο φτιαχνετε στα (κακοφαγα) παιδακια σας? η κορη μου ετρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ τωρα αστα να πανε. σκετο κρεας σκετο κοτοπουλο κ σκετο ψαρι.... ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει...

ηρθε κ ο αντρας μου φαγαμε μαζεψα κ συμμαζεψα το χαος. αυριο σκουπα.

ισως μαγειρεψω για αυριο, για να ειμαι πιο ανετη.

πρεπει να φορτσαρω κ να ξαναφτιαξω το προγραμμα των δουλειων μου. χωρις προγραμμα με παιρνει η κατω βολτα.

δημητρα τι μαγειρευεις? (ουτε προγραμμα φαγητου δεν βγαζω πια)

Ολα τα παιδακια Γιωτα μου περνανε φασεις ,τωρα μπορει να τρωει μονο κρεας ,μετα μονο ζυμαρικα..μην τρελαίνεσαι.Αφου τα ετρωγε εχει μαθει τη γευση τους καποια στιγμη θα τα ξαναφαει.Βαζε τα στο πιατο,προσπάθησε να βλέπει και εσας να τα τρωτε ,καντε και κολτπα,"τι νοστιμο που ειναι " και λοιπά και μην τη ζοριζεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

κριμα ρε Ειρηνη λιγο χαρηκε με το αυτοκηνιτο και τωρα αυτο :shock:

γεια σας κ παλι κοριτσια

σημερα για 1η φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα αδειο πιατο απο την κορη μου!!! μακαρονια με κιμα. για πειτε τι αλλο φτιαχνετε στα (κακοφαγα) παιδακια σας? η κορη μου ετρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ τωρα αστα να πανε. σκετο κρεας σκετο κοτοπουλο κ σκετο ψαρι.... ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει...

ηρθε κ ο αντρας μου φαγαμε μαζεψα κ συμμαζεψα το χαος. αυριο σκουπα.

ισως μαγειρεψω για αυριο, για να ειμαι πιο ανετη.

πρεπει να φορτσαρω κ να ξαναφτιαξω το προγραμμα των δουλειων μου. χωρις προγραμμα με παιρνει η κατω βολτα.

δημητρα τι μαγειρευεις? (ουτε προγραμμα φαγητου δεν βγαζω πια)

Ολα τα παιδακια Γιωτα μου περνανε φασεις ,τωρα μπορει να τρωει μονο κρεας ,μετα μονο ζυμαρικα..μην τρελένεσαι.Αφου τα ετρωγε εχει μαθει τη γευση τους καποια στιγμη θα τα ξαναφαει.Βαζε τα στο πιατο,προσπάθησε να βλέπει και εσας να τα τρωτε ,καντε και κολτπα,"τι νοστιμο που ειναι " και λοιπά και μην τη ζοριζεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εδω ειμαι και εγω..τι κανετε?

Μαρια περαστικα σου...ξεκουρασου οσο μπορεις και αφησε τον εαυτο σου να αναρρωσει πληρως..

Γιωτακι και εγω το μονο που θα σου πω ειναι μην την πιεζειςκαι φυσικα μην μπεις στην διαδικασια να της φτιαχνεις κατι αλλο.εγω και της μικρης δεν της μαγειρευω ξεχωριστα τρωει αυτο που φτιαχνω για μας..απλα εχω στο νου μου μια φορα την βδομαδα κοτοπουλο,μια ψαρι,μια οσπρια μια κοκκινο κρεας.επισης προσπαθησε να τρωει μαζι σας να σας βλεπει,να καταλαβει οτι ολοι μαζευομαστε και τρωμε..φαση ειναι και θα επανελθει..

Ειρηνη ωχ δυσκολες καταστασεις..ελπιζω να λυθει γρηγορα και με τον πιο ανωδυνο τροπο..

Δημητρα και εγω σκεφτομαι να το φτιαξω το αλμυρο κεικ..ηθελα σημερα αλλα δεν μου βγηκε...

Το μεσημερι γυρισα εκανα μπανακι και ελουσα τα παιδια,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε ωραιοτατη ψαροσουπα,μαζεψα την κουζινακαι σαπουνισα παγκους και αφου κοιμηθηκε η μικρη σιδερωσα οτι ειχε στεγνωσει..τα τακτοποιησα,ξυπνησε το μικρο μου,πηγα για λιγο στην αδερφη μου και μετα ολοι μαζι πηγαμε σουπερ μαρκετ και πηρα και ενα ζευγαρι μποτουλες καφε που χρειαζομουν..γυρισαμε σπιτακι μας τακτοποιησα τα πραγματα ετοιμασα τα ρεβυθακια μου για αυριο κια βραζουν,εκανα μπανακι,τα κοριτσια το γαλα τους και υπνο..νιωθω κουρελι και δεν βλεπω την ωρα να παω για υπνο...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα μπράβο για την συνταγή... είναι όντως πολύ ωραίο!!!

Ειρηνάκι προσπάθησε να τον ηρεμήσεις....διατροφή δεν δίνεται μόνο αν υπάρχουν ανήλικα???? απο όσο θυμάμαι ο αδερφός σου είναι ενήλικος....!!! Δίνονται και σε συζύγους διατροφές???

Εγώ σας διαβάζω όσο μπορώ....τα νέα μου είναι όπως τα ξέρετε, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχει πλακώσει η προπαίδεια και τρέχουμε και δεν φτάνουμε....μετά τα Χριστούγεννα φόρτσαρε ακόμα πιο πολύ η δασκάλα και η κόρη κλωτσάει, τα μαθαίνει αλλά όχι με ευχαρίστηση....ενώ τα ξέρει μόλις δει πολλαπλασιασμό μόνο που δεν κλαίει!!

yotou κοπελια ο γιος μου ειναι αφαγος πολυ...εν αλλαζω τα φαγητα μου γιαυτον...ο,τι φαει κ οσο φαει.....με το που εγινε τριων 7 ιουνιου ττοπα κ τοκανα. Απελευθερωθηκα απο το σχολαστικο προγραμμα κ ταισμα...

Να φανταστεις τον επιανε μεχρι τα τρια ο αντρας μου σφιχτα στο γονατα του κ τον ταιζε απογευμα πχ μετο ζορι το αυγουλακι με λιιγο τυρι κ ψωμι στο φλιτζανακι...

Πανικος....

Ειναι 15κιλα τα τελευταια δυο χρονια! Χαχα φοραει παντελονι 18-24m.....

Ενω η κορη μου τρωει τα παντα κ πολυ!

Τον περναει 22μηνες κ ειναι 26κιλα!

Ειναι καθαρα στο παιδι! Κ στο σκαρι!

Προσεχω παντως κ καθε βδομαδα ναχει οσπριο,πρασινο,ζυμαρικο, κοτοπουλο, κρεας ,πατατα, εναλλαξ δηλ διαφορετικα....

Τηγανητα δεν κανω σχεδον καθολου γιατι δεν μπορω να προσεχω τα παιδια κ το τηγανι κ επειδη ο συζυγος ερχεται απογευμα κ αλλη ωρα

βρε δημητρα η μικρη ηταν πολυ καλοφαγη κ ετρωγε ποσοτητες, αυτο το χαλι δεν παιζεται!!!οσες φορες την εχω πιεσει δεν εχει φαει τιποτα, τα φτυτει, κλαιει κ γινεται χαμος...οταν την αφησω να σκαλισει μονη της το πιατο θα φαει μονο το κρεας-κοτοπουλο η ψαρι με τα χερια. απορω σημερα εφαγε μακαρονια με κιμα με το κουταλι παρακαλω!!!

Καλησπερα

γυρησαμε σπιτακι μας

καναμε τα βραδυνα μας

κοριτσια εκανα κατι σημερα που δεν ξερω αν ειναι καλο:confused:

εβαλα και σε ενα ταπερακι 1 μερηδα πατατες φουρνου και λιγο σαλατα και ψωμακι που περησεψε και ενα πλαστικο πιρουνακι με χαρτοπετσετα τα αφησα στον καδω σε μια σακουλιτσα κλειστα,σκεφτηκα οτι ισως τα βρει καποιος που δεν εχει να φαει και αλοστε δεν ηταν αποφαγια αλλα ολοκληρη καθαρη μερηδα:?

κανε το καλο κ ριχτο στο γιαλο δεν λενε? μια χαρα εκανες!!!

Παρούσα!!!

συγκλονιστηκο το σημερινο επεισοδιο..... (ελεγα κ εγω μονο εγω το βλεπω???)

Μπράβο που έφαγε η μικρή σου...

Για το θέμα του φαγητού δεν μπορώ να σου πω και πολλα, γιατί ο δικός μου δεν είναι απλά καλόφαγος, είναι φαγάνας...

Το μόνο που έχω ακούσει από άλλες μανούλες και πιάνει είναι να την έχεις μαζί σου την ώρα που μαγειρεύεις και κατά κάποιο τρόπο να "συμμετέχει" στο μαγείρεμα. Εγώ αυτό το κάνω ούτως ή άλλως και το διασκεδάζει και μετά χαίρεται τρελά που τρώει αυτό που "μαγείρεψε" εκείνος...

Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν τόσο φαγανός...

Τώρα, όσον αφορά το πρόγραμμα φαγητού, κι εγώ το έχω σταματήσει τον τελευταίο καιρό.

Αύριο θα κάνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο (σου το λέω για να πάρεις καμιά ιδέα)

εγω μαγειρευω νωρις το πρωι η το απογευμα για την επομενη μερα. δεν νομιζω οτι θα συνδιασει το μαγειρεμα με το φαγητο μετα, νομιζω ειναι μικρη. επισης ειναι απαγορευμενη περιοχη η κουζινα, την εχω φοβησει κ δεν πλησιαζει οτι κ καλα καιει, φαντασου οτι οταν τηγανιζω (δημητρα κ για σενα το λεω) της λεω φυγε απο εδω τωρα τηγανιζω κ κανει τζιζ κ φευγει καθεται πιο περα κ παιζει μονη της.

Ολα τα παιδακια Γιωτα μου περνανε φασεις ,τωρα μπορει να τρωει μονο κρεας ,μετα μονο ζυμαρικα..μην τρελένεσαι.Αφου τα ετρωγε εχει μαθει τη γευση τους καποια στιγμη θα τα ξαναφαει.Βαζε τα στο πιατο,προσπάθησε να βλέπει και εσας να τα τρωτε ,καντε και κολτπα,"τι νοστιμο που ειναι " και λοιπά και μην τη ζοριζεις.

τα βαζω στο πιατο, τα βλεπει κ τα πεταω. (ενω αλλα παιδακια δεν εχουν να φανε :?)

εμεις τρωμε αργα, το νωριτερο 4-5 κ επισης αν κατσουμε ολοι μαζι βλεπει το ψωμι κ δεν θελει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο!

Εδω ειμαι και εγω..τι κανετε?

Μαρια περαστικα σου...ξεκουρασου οσο μπορεις και αφησε τον εαυτο σου να αναρρωσει πληρως..

Γιωτακι και εγω το μονο που θα σου πω ειναι μην την πιεζειςκαι φυσικα μην μπεις στην διαδικασια να της φτιαχνεις κατι αλλο.εγω και της μικρης δεν της μαγειρευω ξεχωριστα τρωει αυτο που φτιαχνω για μας..απλα εχω στο νου μου μια φορα την βδομαδα κοτοπουλο,μια ψαρι,μια οσπρια μια κοκκινο κρεας.επισης προσπαθησε να τρωει μαζι σας να σας βλεπει,να καταλαβει οτι ολοι μαζευομαστε και τρωμε..φαση ειναι και θα επανελθει..

Ειρηνη ωχ δυσκολες καταστασεις..ελπιζω να λυθει γρηγορα και με τον πιο ανωδυνο τροπο..

Δημητρα και εγω σκεφτομαι να το φτιαξω το αλμυρο κεικ..ηθελα σημερα αλλα δεν μου βγηκε...

Το μεσημερι γυρισα εκανα μπανακι και ελουσα τα παιδια,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε ωραιοτατη ψαροσουπα,μαζεψα την κουζινακαι σαπουνισα παγκους και αφου κοιμηθηκε η μικρη σιδερωσα οτι ειχε στεγνωσει..τα τακτοποιησα,ξυπνησε το μικρο μου,πηγα για λιγο στην αδερφη μου και μετα ολοι μαζι πηγαμε σουπερ μαρκετ και πηρα και ενα ζευγαρι μποτουλες καφε που χρειαζομουν..γυρισαμε σπιτακι μας τακτοποιησα τα πραγματα ετοιμασα τα ρεβυθακια μου για αυριο κια βραζουν,εκανα μπανακι,τα κοριτσια το γαλα τους και υπνο..νιωθω κουρελι και δεν βλεπω την ωρα να παω για υπνο...

αρετουλα δεν εχω σταματησει το ξεχωριστο μαγειρεμα ακομα γιατι τα φαγητα μας τα κανω σχετικα αλμυρα κ η μικρη δεν τρωει τοσο αλατι. επισης κανω κ φαγητα που δεν μπορει να φαει, πχ πατατες με αυγα κ λουκανικα, η γενικα τηγανιιτα. σπανακοριζο κ οσπρια δεν της εχω δωσει να φαει, μια φορα φακες κ ουτε τις αγγιξε. ακολουθω ακομα το προγραμμα της παιδιατρου, 2 φορες την εβδ κρεας, 2 κοτοπουλο, 2 ψαρι κ 1 λαχανικα σκετα. βεβαια τωρα εχει γινει αστα να πανε. το μαζι δεν παιζει γιατι θελει να τρωει μονο ψωμι! την ταιζω (που λεει ο λογος, τρωει μονη της με τα χερια-αχ πως εκνευριζομαι, αυτα που κοροιδευα κανω- οσο θελει) κ μετα τρωμε εμεις (αργουμε να φαμε παει 4-5 η ωρα το νωριτερο) κ καθεται μαζι μας κ τρωει ψωμι.

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

ειρηνη μου,

δεν χαρακτηριζονται ευγενικα τετοιες συμπεριφορες, ουτε τετοιες "κυριες"!

σε τετοια θεματα ειναι δυσκολο να μιλανε τριτοι αλλα αφου ζητας την γνωμη μας θα σου πω τι θα εκανα εγω.

καταρχην να ηρεμισεις τον μπαμπα σου, μιλοντας με εναν δικηγορο, να του εξηγησει οτι αυτα ειναι μερος της "τακτικης" που ακολουθει η συγκεκριμενη κυρια. (μιας που υπαρχει κ το ιστορικο του προηγουμενου γαμου)

δωστου να καταλαβει οτι αφου το ειχε κανει κ στο 1ο διαζυγιο ειναι αναμενομενο να το κανει κ στο 2ο

τι σχεσεις εχεις με τον αδελφο σου? (ειναι απο αυτον το γαμο?) αν ειναι καλες, παρτον τηλ κ πεστου να πει 2 κουβεντες στην μανα του να λογικευτει. δεν ξερει την οικονομικη κατασταση του πατερα σου?

κ στην τελικη θα την επερνα κ εγω ενα τηλεφωνο να της ελεγα 2 λογακια, δεν φτανει που περναει τοσα πολλα ο ανθρωπος (κ εσεις βεβαια μαζι του) θελει κιαλλα?????? η διατροφη νομιζω οτι εχει κατηργηθει οταν δεν υπαρχουν ανηλικα παιδια.

ευχομαι να πανε ολα καλα με το θεμα του, εχει ταλαιπωρηθει πολυ ο ανθρωπος κ δεν του αξιζει τετοια συμπεριφορα.

μπες να μας ενημερωσεις για τις εξελιξεις! θα σε σκεφτομαι....

Εγώ σας διαβάζω όσο μπορώ....τα νέα μου είναι όπως τα ξέρετε, το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχει πλακώσει η προπαίδεια και τρέχουμε και δεν φτάνουμε....μετά τα Χριστούγεννα φόρτσαρε ακόμα πιο πολύ η δασκάλα και η κόρη κλωτσάει, τα μαθαίνει αλλά όχι με ευχαρίστηση....ενώ τα ξέρει μόλις δει πολλαπλασιασμό μόνο που δεν κλαίει!!

αχ βασια μου ενα καλοκαιρι ειχα φαει αμετρητα παγωτα για να μαθω την προπαιδια.... υπομονη! καντης κατι για επιβραβευση, ενα δωρακι, ενα χατηρι κατι!

Κορίτσια καλησπέρα.

Τι κάνετε; Ο μπέμπης μου είναι ευτυχώς καλά αλλά εγώ από χθες ξανακύλησα κι έχω και πυρετό. Ήρθε η μαμά μου και ανέλαβε το μωρό γιατί είμαι χάλια. Ξεκίνησα και αντιβίωση και ελπίζω να δω βελτίωση. Φέτος είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω. :rolleyes:

Γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εκτός απ' ότι αρρώστησα, μάλωσα με τη μαμά μου και με τον άνδρα μου δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Νιώθω συνέχεια ανίκανη να βάλω μια σειρά στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους και στη ζωή μου γενικότερα. Είναι και το οικονομικό που συνέχεια το σκέφτομαι και όλα μαζί με ''ρίχνουν'' πολύ.

Συγνώμη που σας γκρινιάζω αλλά οι κολλητές μου είναι ακόμη ελεύθερες και δε μπορούν να με βοηθήσουν. Σας διάβασα αλλά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω. Νιώθω καλύτερα όταν σας διαβάζω ήρεμες, χαρούμενες και οργανωμένες.

Υ.Γ. Το πιλάτες είναι τέλειο. Έκανα παλιά και ένιωθα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου.

Καλό βράδυ σε όλες

μαρια μου θα σου πω κατι που μου ειχε πει κ η αδελφη μου οταν γεννησα. τον πρωτο χρονο, τα πραγματα μες στην οικογενια ειναι ακομα ρευστα. κατι η προσαρμογη, κατι μια αρρωστια, ενα ξενυχτι, μια αλλαγη στο προγραμμα, λιγο η κλεισουρα φερνει νευρα κ κακη διαθεση. προσπαθησε οταν κοιμαται το μωρο να κοιμασε κ εσυ, οταν γυρναει ο αντρας σου στο σπιτι κ αφου κοιμηθει το μωρο (αφου θα εισαι ξεκουρστη) καθιστε μαζι βαλτε ενα κρασακι κ χαλαρωστε. (ξεχνα ολα τα κακως κειμενα η βαλτα στην ακρη για λιγο, πες πως δεν γινανε ποτε). πρεπει να επανελθει το δεσιμο σας, σαν ζευγαρι. αυτο προσπαθησε να διορθωσεις, την σχεση σας. το οικονομικο το σκεφτεις δεν το σκεφτεις δεν αλλαζει δυστυχως, το μεταξυ σας ομως αλλαζει κ ειναι στο χερι σου!

με την μαμα σου γιατι τσακωθηκες? μηπως εισαι κ εσυ πιεσμενη κ ολα τα βλεπεις μαυρα?

καμια βολιτσα παιζει? μονη σου με τις φιλες σου ή μονοι σας με τον συζηγο???

ολα καλα θα πανε! μην ανησυχεις, ολες τα περασαμε!

σου στελνω μια αγκαλια!

Διαφημίσεις

αχ βασια μου ενα καλοκαιρι ειχα φαει αμετρητα παγωτα για να μαθω την προπαιδια.... υπομονη! καντης κατι για επιβραβευση, ενα δωρακι, ενα χατηρι κατι!

Έχει πολλές επιβραβεύσεις και δωράκια Γιώτα μου.....την μαθαίνει την προπαίδεια αλλά μετά είναι βαράτε με και ας κλαίω....πάει να διαβάσει κλαψουρίζοντας, πονάει το χέρι της στο 5λεπτο κλπ....ξέρεις τώρα....θέλω και δεν θέλω....οπότε εγώ τι να κάνω!!!!

Είμαι αυστηρή μεν αλλά λυγίζω κάποιες φορές επειδή καταλαβαίνω ότι είναι πολλά για αυτήν ή θυμώνω άλλες φορές όταν είναι πάνω απο το 28-20 περίπου 10 λεπτά και το κοιτάει ενώ το 57-23 το λύνει πιο εύκολα!!!

Θα πρέπει να παραγγείλω έναν ζουρλομανδύα απο το e-bay για του χρόνου!!!!!!

μονη μου γραφω μονη μου χαιρομαι!!! χαζο παιδι χαρα γεματο!!!:D:D:D:D:D:D

α καναμε κ κακα στο γιογιο σημερα! μεγαλη μερα για μας!!!! μολις τα ειδε ελεγε ωωωωχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχ!!!!! πολυ γελιο. το καλο ειναι οτι με φωναξε αφου την ειχα βαλει για υπνο. κ μετα αλλη μια φορα για τσισα. ελπιζω σε κανα 3μηνο να εχουμε απαλλαγει απο τις πανες!

υγ. το απογευμα δεν εκανα τιποτα!!! μονο λουστηκα, τα μαλλια θα τα φτιαξω αυριο!

σας φιλω

καλο βραδυ!

Έχει πολλές επιβραβεύσεις και δωράκια Γιώτα μου.....την μαθαίνει την προπαίδεια αλλά μετά είναι βαράτε με και ας κλαίω....πάει να διαβάσει κλαψουρίζοντας, πονάει το χέρι της στο 5λεπτο κλπ....ξέρεις τώρα....θέλω και δεν θέλω....οπότε εγώ τι να κάνω!!!!

Είμαι αυστηρή μεν αλλά λυγίζω κάποιες φορές επειδή καταλαβαίνω ότι είναι πολλά για αυτήν ή θυμώνω άλλες φορές όταν είναι πάνω απο το 28-20 περίπου 10 λεπτά και το κοιτάει ενώ το 57-23 το λύνει πιο εύκολα!!!

Θα πρέπει να παραγγείλω έναν ζουρλομανδύα απο το e-bay για του χρόνου!!!!!!

μωρε εσυ καλα το πας, αλλα ειναι μικρα κ κουραζονται... πωπω τι εχουμε να τραβηξουμε...

γελασα με τον ζουρλομαδνια!!!!

μονη μου γραφω μονη μου χαιρομαι!!! χαζο παιδι χαρα γεματο!!!:D:D:D:D:D:D

α καναμε κ κακα στο γιογιο σημερα! μεγαλη μερα για μας!!!! μολις τα ειδε ελεγε ωωωωχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχ!!!!! πολυ γελιο. το καλο ειναι οτι με φωναξε αφου την ειχα βαλει για υπνο. κ μετα αλλη μια φορα για τσισα. ελπιζω σε κανα 3μηνο να εχουμε απαλλαγει απο τις πανες!

υγ. το απογευμα δεν εκανα τιποτα!!! μονο λουστηκα, τα μαλλια θα τα φτιαξω αυριο!

σας φιλω

καλο βραδυ!

αντε βρε καλοριζθκο το γιογιο:tongue:

αν αρχησε να το ζηταει σε καμια βδομαδα θα κοψεις πανα

εμεις στα 2.5 σταματησαμε και τωρα στα 3 δεν θελει να φοραει ουτε το βραδυ

αλλα του τη βαζω με το ζορι γιατι το ξημερομα βρεχετε,του υοσχεθηκα το καλοκαιρη να μην βαζει το βραδυ

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε σημερα???

Αφου σηκωθηκαμε ,ετοιμασα πρωινα ,κολατσιο για τους αντρες,εστρωσα κρεβατια ,πήγα το γιο στη σταση ,επέστρεψα και εβαλα πλυντηριο,κουβαλησα ξυλα για το τζακι ,κα εφτιαξα καφε.Σημερα το μενου εχει καλαμαρι με πατατες και χορταρικα γιαχνι.Αρεσει πολύ σε ολους μας.

Γιωτα μπραβο στο κοριτσακι σου!ΚΜακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα και χωρις ταλαιπωρια.

Βασια ,μου υπομονη ,που θα πάει θα τα μαθει...αχ ,ερχονται και τα δικα μας σιγασιγα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...