Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευα, δεν θα την αφηνω την μικρη κ θα φευγω στο κεντρο δημιουργικης απασχολισης (τουλαχιστον οχι στην αρχη) θα την περιμενω να τελειωσει.

παντως ακομα ψαχνω μπας κ βρω κατι του δημου η κ σε αλλον δημο, μπας κ γλυτωσουμε τα 40 τον μηνα!

Γιωτακι μεχρι τα 3 νομιζω οτι εισαι μαζι της και συμετεχεις;)

Παντως επειδη το ψαχνω και εγω αν βρω κατι θα σε εχω στο μυαλο μου,θελεις κατι εκει κοντα?Νομιζω οτι εχουν καποιο προγραμμα για παιδια στον βοτανικο κηπο αλλα δεν ξερω τι ακριβως γινεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκείνο το υπέροχο μωβ που έβαλες χθες; Τέλειο θα είναι :-)!

Γιατί να το παραμελήσεις, αφού υπάρχει λύση: Δευτέρα, Τετάρτη φυσικοθεραπείες ο σύζυγος, Τρίτη, Πέμπτη yoga εσύ :tongue:!

χαχαχα (μες το μυαλο μου εισαι!)

Γιωτακι μεχρι τα 3 νομιζω οτι εισαι μαζι της και συμετεχεις;)

Παντως επειδη το ψαχνω και εγω αν βρω κατι θα σε εχω στο μυαλο μου,θελεις κατι εκει κοντα?Νομιζω οτι εχουν καποιο προγραμμα για παιδια στον βοτανικο κηπο αλλα δεν ξερω τι ακριβως γινεται.

ναι βρε βουλα εδω κοντα θελω, μαξιμουμ περιστερι η καματερο, προτειμω πετρουπολη κ ιλιον

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Στα πολύ γρήγορα να σας πω ότι χθες ο μικρούλης μου ξύπνησε μόνο 2 φορές.. Τη μια τον κοίμισε ο σύζυγος και τη δεύτερη αφού πάλευα 1 ολόκληρη ώρα του έδωσα τελικά 100 γραμμάρια γάλα και έπεσε ξερός μέχρι τις 8 το πρωί!

Έβαλα ένα νυχτερινό πλυντήριο αλλά ήμουν τόσο κουρασμένη που δεν σηκώθηκα να τα βάλω στεγνωτήριο με το νυχτερινό ρεύμα, έτσι τα άφησα για σήμερα το μεσημέρι!

Μαγείρεψα κοτοπουλάκι του μικρού με πατατούλα, αστράκι, κολοκύθα, αρακά και καροτάκι και λεμονάτη τηγανιά για μας και έφυγα τρέχοντας για τη δουλειά..

Κική μου βλέπω ότι μένεις Αθήνα.. και ότι κάνεις πιλάτες.. Σε ποια περιοχή μένεις εάν επιτρέπεται γιατί και μένα ο ορθοπεδικός μου συνέστησε να ξεκινήσω πιλάτες αλλά από μια ματιά που έριξα εδώ στη γειτονιά μου δεν βρήκα κάτι..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλες μου φιλες καλησπερα!

Γεια σας!

Ξυπναω τα παιδια,περιμενω συζυγο,εφτιαξα τσαι,αναψα τσιγαρακι,μπηκα κατω απο απορροφητηρα,ανοιξα ταμπλετ κ σας διαβαζω!

Χι χι!

Σημερα ξεμπερδεψα αργα απο δουλεια κ τα παιδια τα εφερε ο συζυγος!

Ελπιζω να μην παει ετσι ολο το πενταμηνο....

Καλε μαrgio εισαι θεσσαλονικη? Σορυ αν τοχω ξεχασει.βρηκες ωραια στο σαμ....αχ θα παω το Σκ

Αχ μαμαβασια που εισαι να με χαρεις? Χθες με μπριζωσες τοσο που εκανασ κι εγω αλμυρο κεικ! Εβαλα γαλα αντι για γιαουρτι κ ελαιολαδο αντι για ηλιελαιο κ βγηκε εξισου καλο!αχι πολυ βαρυ,καλο στο ψησιμο κ νοστιμοτατο! Τρελαθηκαν ολοι! Πηρα κ τα συγχαρητηρια της νηπιαγωγου της κορης μου που δοκιμασε κ θελει την συνταγη!

Θα σας εβαζα κ φωτο αλλα' ειναι λιγο μπελαλιδικο!

μυβιλλυ κοπελια τι να πω? Ιδια μοιρα μας χτυπα....για το λαπτοπ οσο παει ανεβαινει κ το ποσο που μας ζητανε.... Εκτος απο μητρικη ειναι κ καρτα γραφικων....εχει σταλει με τα πολλα στην θεσ/νικη κ θελουν γυρω στο 200αρι......

Καλο κουραγιο! Εννοω γιασ την μαμα σου φυσικα! Ολα τα α'λλα ειναι αναλωσιμα κ δεν εχουν σημασια.....

Εχω να βαλω πλυντηρριο κ να μαγειρεψω για αυριο

Αυτα οπωσδη!,,

Φιλακια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι κοριτσια

σημερα για 1η φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα αδειο πιατο απο την κορη μου!!! μακαρονια με κιμα. για πειτε τι αλλο φτιαχνετε στα (κακοφαγα) παιδακια σας? η κορη μου ετρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ τωρα αστα να πανε. σκετο κρεας σκετο κοτοπουλο κ σκετο ψαρι.... ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει...

ηρθε κ ο αντρας μου φαγαμε μαζεψα κ συμμαζεψα το χαος. αυριο σκουπα.

ισως μαγειρεψω για αυριο, για να ειμαι πιο ανετη.

πρεπει να φορτσαρω κ να ξαναφτιαξω το προγραμμα των δουλειων μου. χωρις προγραμμα με παιρνει η κατω βολτα.

δημητρα τι μαγειρευεις? (ουτε προγραμμα φαγητου δεν βγαζω πια)

Μολις τελειωσα κ εβαλα στον φουρνο πατατες ογκρατεν στην γαστρα με λοικανικα μανιταρια ζαμπον γαλοπουλας κτλ τρεις στρωσεις. Προσπαθω τα φαγητα που κανω να τρωγονται δευτερη μερα, δηλ θα μεινει κλειστη στο φουρνο η γαστρα κ ολα καλα!

Μολις εφαγα μια φετα αλμυρου κεικ.θεσπεσιο κοριτσια κι ας εβαλα γαλα αντι για γιουρτι..κ κοματακια λιγα ντοματας κ ελιες ψιλοκομμενες,καταπληκτικο κ απλο κ καθολου ανακατεμα μονο λιγο με πιρουνι

Αληθεια γιατι εξαφανιζεστε ολες τα απογευματα?

Εχω συμαζεμα ρουχων σιδερωμενω κ μη ,στο παιδικο κ μετα αργα ντουζακι κ νανι

Φιλουρες!

Α με βαλανε στην δουλεια πσ κ μπορει να σας γραφω κ απο κει χιχι

yotou κοπελια ο γιος μου ειναι αφαγος πολυ...εν αλλαζω τα φαγητα μου γιαυτον...ο,τι φαει κ οσο φαει.....με το που εγινε τριων 7 ιουνιου ττοπα κ τοκανα. Απελευθερωθηκα απο το σχολαστικο προγραμμα κ ταισμα...

Να φανταστεις τον επιανε μεχρι τα τρια ο αντρας μου σφιχτα στο γονατα του κ τον ταιζε απογευμα πχ μετο ζορι το αυγουλακι με λιιγο τυρι κ ψωμι στο φλιτζανακι...

Πανικος....

Ειναι 15κιλα τα τελευταια δυο χρονια! Χαχα φοραει παντελονι 18-24m.....

Ενω η κορη μου τρωει τα παντα κ πολυ!

Τον περναει 22μηνες κ ειναι 26κιλα!

Ειναι καθαρα στο παιδι! Κ στο σκαρι!

Προσεχω παντως κ καθε βδομαδα ναχει οσπριο,πρασινο,ζυμαρικο, κοτοπουλο, κρεας ,πατατα, εναλλαξ δηλ διαφορετικα....

Τηγανητα δεν κανω σχεδον καθολου γιατι δεν μπορω να προσεχω τα παιδια κ το τηγανι κ επειδη ο συζυγος ερχεται απογευμα κ αλλη ωρα

Καλησπερα

γυρησαμε σπιτακι μας

καναμε τα βραδυνα μας

κοριτσια εκανα κατι σημερα που δεν ξερω αν ειναι καλο:confused:

εβαλα και σε ενα ταπερακι 1 μερηδα πατατες φουρνου και λιγο σαλατα και ψωμακι που περησεψε και ενα πλαστικο πιρουνακι με χαρτοπετσετα τα αφησα στον καδω σε μια σακουλιτσα κλειστα,σκεφτηκα οτι ισως τα βρει καποιος που δεν εχει να φαει και αλοστε δεν ηταν αποφαγια αλλα ολοκληρη καθαρη μερηδα:?

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.

Τι κάνετε; Ο μπέμπης μου είναι ευτυχώς καλά αλλά εγώ από χθες ξανακύλησα κι έχω και πυρετό. Ήρθε η μαμά μου και ανέλαβε το μωρό γιατί είμαι χάλια. Ξεκίνησα και αντιβίωση και ελπίζω να δω βελτίωση. Φέτος είναι η τρίτη φορά που αρρωσταίνω. :rolleyes:

Γενικά η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εκτός απ' ότι αρρώστησα, μάλωσα με τη μαμά μου και με τον άνδρα μου δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Νιώθω συνέχεια ανίκανη να βάλω μια σειρά στην καθημερινότητά μου, στις σχέσεις μου με τους άλλους και στη ζωή μου γενικότερα. Είναι και το οικονομικό που συνέχεια το σκέφτομαι και όλα μαζί με ''ρίχνουν'' πολύ.

Συγνώμη που σας γκρινιάζω αλλά οι κολλητές μου είναι ακόμη ελεύθερες και δε μπορούν να με βοηθήσουν. Σας διάβασα αλλά δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω. Νιώθω καλύτερα όταν σας διαβάζω ήρεμες, χαρούμενες και οργανωμένες.

Υ.Γ. Το πιλάτες είναι τέλειο. Έκανα παλιά και ένιωθα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου.

Καλό βράδυ σε όλες

h6cQp3.png

Μπήκα λιγακι να σας διαβαζω αφου πήρα τον πρωτο υπνο μαζι με το μικρο μου παλικάρι...

Ειρηνη μου ,κριμα ,ειλικρινα!

Μιλα του οσο μπορεις και κανονισε με δικηγορο ραντεβου μηπως βρειτε λύση...Καλά ξεμπερδεματα..

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κ παλι κοριτσια

σημερα για 1η φορα μετα απο πολυ καιρο ειδα αδειο πιατο απο την κορη μου!!! μακαρονια με κιμα. για πειτε τι αλλο φτιαχνετε στα (κακοφαγα) παιδακια σας? η κορη μου ετρωγε ΤΑ ΠΑΝΤΑ κ τωρα αστα να πανε. σκετο κρεας σκετο κοτοπουλο κ σκετο ψαρι.... ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει...

ηρθε κ ο αντρας μου φαγαμε μαζεψα κ συμμαζεψα το χαος. αυριο σκουπα.

ισως μαγειρεψω για αυριο, για να ειμαι πιο ανετη.

πρεπει να φορτσαρω κ να ξαναφτιαξω το προγραμμα των δουλειων μου. χωρις προγραμμα με παιρνει η κατω βολτα.

δημητρα τι μαγειρευεις? (ουτε προγραμμα φαγητου δεν βγαζω πια)

Μπράβο που έφαγε η μικρή σου...

Για το θέμα του φαγητού δεν μπορώ να σου πω και πολλα, γιατί ο δικός μου δεν είναι απλά καλόφαγος, είναι φαγάνας...

Το μόνο που έχω ακούσει από άλλες μανούλες και πιάνει είναι να την έχεις μαζί σου την ώρα που μαγειρεύεις και κατά κάποιο τρόπο να "συμμετέχει" στο μαγείρεμα. Εγώ αυτό το κάνω ούτως ή άλλως και το διασκεδάζει και μετά χαίρεται τρελά που τρώει αυτό που "μαγείρεψε" εκείνος...

Δεν ξέρω, βέβαια, αν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν τόσο φαγανός...

Τώρα, όσον αφορά το πρόγραμμα φαγητού, κι εγώ το έχω σταματήσει τον τελευταίο καιρό.

Αύριο θα κάνω μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο (σου το λέω για να πάρεις καμιά ιδέα)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κόρες μου,

Δεν έχω "μιλήσει" καθόλου μαζί σας γιατί το κλίμα είναι "βαρύ" στο σπίτι. Σήμερα, η εν διαστάση σύζυγος του πατέρα μου, του έστειλε ασφαλιστικά {διεκδικεί διατροφή.... αχ!} και έχει γράψει μέσα {ως αναμενόταν, είναι σύνηθες σ' αυτές τις περιπτώσεις} ένα σωρό.... πως να τις χαρακτηρίσω ευγενικά ρε γμτ..;; :roll::roll:

Ο πατέρας μου έπαθε κρίση τα-παιρνω-κρανίωσης και εγώ προσπαθούσα να τον ηρεμίσω λέγοντάς του πως είναι η στάνταρ πρακτική, να μην τα παιρνει τόσο "προσωπικά", για να διεκδικήσει διατροφή.

Δεν του είπα κάτι αλλά είχε απόλυτο δίκιο γιατί έχει γράψει μέσα 2-3 χοντράδες, ακριβώς στο ίδιο μοτίβο που είχε ζητήσει διαζύγιο και από τον 1ο άνδρα της. Το έχει "μοτίβο" τελικά και πως να τον "χαλαρώσω" τον πατέρα μου oεο;;;

Θα σας μιλήσω αύριο, σας καληνυχτίζω.

Ειρήνη μου, δύσκολες καταστάσεις...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψετε σύντομα ΚΑΙ με αυτήν την υπόθεση...

Υπομονή...

Δεν ξέρω τι άλλο να πω...

(Πάντως, είναι αλήθεια ότι αυτή είναι συνηθισμένη τακτική για να διεκδικήσουν διατροφή...

Δε θα γράψω λεπτομέρειες, αλλά έχουν δει κι εμένα τα μάτια μου παρόμοιες καταστάσεις...)

Καληνύχτα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...