Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ώσπου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, έχω μόνο πολύ έντονες ζαλάδες και κομάρες τίποτα άλλο από συμπτώματα και δεν κατάφερα να πάρω κανένα κιλό που το είχε απαιτήσει ο γιατρός από την πρώτη φορά.

ολα καλα θα πανε! κοιτα να ξεκουραζεσαι κ ΤΡΩΓΕ!!!!!!:D:D:D

Hola, κοριτσάκια! Η μάνα πού είναι σήμερα;

Μόλις έφαγα τις αγκινάρες μου (ευγενική χορηγία της πεθερούλας), αφού πρώτα κοίμισα το παιδί μου. Το χθεσινό ραντεβού του συζύγου πήγε καλά, πράγμα που είναι βέβαια πολύυυυ θετικό για μας αλλά μεταφράζεται και σε μια σειρά από αλλαγές στην καθημερινότητα και στο πρόγραμμά μας. Θα προσαρμοστούμε, ελπίζω, σιγά σιγά.

Το σπίτι μας είναι καθαρό αφού χθες έκανα όντως ξεσκόνισμα-σκούπισμα-σφουγγάρισμα παντού. Έτσι, σήμερα έχω μια τακτοποίηση αστραπή, λίγα πιάτα για πλύσιμο, να μαζέψω κάποια τελευταία ρούχα που είχαν μείνει απλωμένα και γκουχ γκουχ... σίδερο :rolleyes:.

Θα κάνω ό,τι προλάβω μέχρι τις 6 που θα ξυπνήσω τη μικρή και μετά θα την πάρω να βολτάρουμε τα δυο μας. Θα ήθελα να στριμώξω κι ένα ψαλίδισμα στις αφέλειες αλλά θα δούμε.

Στο μεταξύ, πονάαααωωω παντού! Το pilates με μάρανε :mrgreen:! Πάντως, είναι ωραία αίσθηση αυτή της γυμναστικής, που νιώθεις το σώμα σου να δουλεύει.

Μπιλάκο, καλή συνέχεια στη μαμά (όπως κι αν "ορίζεται" αυτό στην περίπτωσή της)!

Φιλιά!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Έκανα κάτι ωραίες δουλειές την Κυριακή και θέλω να φτιάξω λίστα!!!

1)Έξυσα όλες τις ξυλομπογιές της κόρης μου(μην γελάσετε είναι κουραστική δουλειά,μου πήρε μισή ώρα!!!)

2)Έλεγξα όλα τα στυλό μου να δω αν γράφουν και πέταξα μερικά!!!

3)Έντυσα όλες τις κούκλες μπάρμπι μαζί με τη μικρή και τους έφτιαξα και τα μαλλιά!

4)Έφτιαξα τις σημειώσεις μου(αυτή ήταν δύσκολη δουλειά πάντως)

5)τσέκαρα το φαρμακείο μας και πέταξα ότι είχε λήξει

6)μάζεψα όποια ρούχα δεν έκαναν πλέον στη μικρή

7)έκανα ψιλοδουλίτσες γενικά σε όλο το σπίτι που βαριόμουν όλον αυτό τον καιρό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hola, κοριτσάκια! Η μάνα πού είναι σήμερα;

Μόλις έφαγα τις αγκινάρες μου (ευγενική χορηγία της πεθερούλας), αφού πρώτα κοίμισα το παιδί μου. Το χθεσινό ραντεβού του συζύγου πήγε καλά, πράγμα που είναι βέβαια πολύυυυ θετικό για μας αλλά μεταφράζεται και σε μια σειρά από αλλαγές στην καθημερινότητα και στο πρόγραμμά μας. Θα προσαρμοστούμε, ελπίζω, σιγά σιγά.

Το σπίτι μας είναι καθαρό αφού χθες έκανα όντως ξεσκόνισμα-σκούπισμα-σφουγγάρισμα παντού. Έτσι, σήμερα έχω μια τακτοποίηση αστραπή, λίγα πιάτα για πλύσιμο, να μαζέψω κάποια τελευταία ρούχα που είχαν μείνει απλωμένα και γκουχ γκουχ... σίδερο :rolleyes:.

Θα κάνω ό,τι προλάβω μέχρι τις 6 που θα ξυπνήσω τη μικρή και μετά θα την πάρω να βολτάρουμε τα δυο μας. Θα ήθελα να στριμώξω κι ένα ψαλίδισμα στις αφέλειες αλλά θα δούμε.

Στο μεταξύ, πονάαααωωω παντού! Το pilates με μάρανε :mrgreen:! Πάντως, είναι ωραία αίσθηση αυτή της γυμναστικής, που νιώθεις το σώμα σου να δουλεύει.

Μπιλάκο, καλή συνέχεια στη μαμά (όπως κι αν "ορίζεται" αυτό στην περίπτωσή της)!

Φιλιά!

ΜΠΡΑΒΟ κικιτσα μου για την θεττικη εξελιξη!!! ολα καλα!

εμενα το σπιτι ειναι σχετικα καθαρο (θελει ενα σκουπισματακι ακομα, εκανα την παρασκευη) αλλα θελει συμμαζεμα, κ φυσικα εχω σιδερο, 2 πλυντηρια κ ενα που στεγνωνει.

αχ θελω κ εγω πιλατες αλλα χλωμο το κοβω.... προεχουν οι φυσικοθεραπειες του αντρα μου:rolleyes: (απο θεμα χρονου το λεω)

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ώσπου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, έχω μόνο πολύ έντονες ζαλάδες και κομάρες τίποτα άλλο από συμπτώματα και δεν κατάφερα να πάρω κανένα κιλό που το είχε απαιτήσει ο γιατρός από την πρώτη φορά.

Δεν έχεις όρεξη (ναυτίες κλπ.) ή απλά είναι θέμα μεταβολισμού πιστεύεις;

Καλή συνέχεια!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

αννι μου σορρυ κιολας αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ ασοβαρο (πως να το πω ευγενικα), απο μερους του γιατρου σου να σου πει ολα αυτα τα ενδεχομενα. καταρχην ποτε περιμενεις περιοδο? αν αδιαθετησεις οκ, μετα ξαναπηγαινε να κανεις υπερηχο, αν δεν αδιαθετησεις κανε μια χοριακη να δεις.

μην ανησυχεις, στην τελικη κ ο πολυποδας δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο!;)

Θα συμφωνήσω;)

εγω πρωτα θα του ελεγα να φερει καινουριο χαλι κ μετα θα τον σκοτωνα!!!:D:D:D

Αυτό εννοείται Γιωτάκι

irene1984 για το χαλί δεν ρωτάς καλύτερα πρώτα σε καθαριστήριο χαλιών πριν βάλετε πάνω κάτι περίεργο? Ιδίως αν είναι μάλλινο, χειροποίητο κλπ.

Πού να το βρω εδώ???Δυστυχώς Χριστινάκι δεν έχουμε εδώ,τα δίνω και τα πάνε στην Αθήνα.

Φιλιά!

Κι εγώ τις πρώτες φορές πονούσα αλλά μετά συνήθισα!!!

Είναι υπέροχη αίσθηση,εγώ κάνω 2 χρόνια πιλάτες και μ'αρέσει τρελά,αν είχες και ευλυγισία παλιά θα την αποκτήσεις πάλι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευα, δεν θα την αφηνω την μικρη κ θα φευγω στο κεντρο δημιουργικης απασχολισης (τουλαχιστον οχι στην αρχη) θα την περιμενω να τελειωσει.

παντως ακομα ψαχνω μπας κ βρω κατι του δημου η κ σε αλλον δημο, μπας κ γλυτωσουμε τα 40 τον μηνα!

Έκανα κάτι ωραίες δουλειές την Κυριακή και θέλω να φτιάξω λίστα!!!

1)Έξυσα όλες τις ξυλομπογιές της κόρης μου(μην γελάσετε είναι κουραστική δουλειά,μου πήρε μισή ώρα!!!)

2)Έλεγξα όλα τα στυλό μου να δω αν γράφουν και πέταξα μερικά!!!

3)Έντυσα όλες τις κούκλες μπάρμπι μαζί με τη μικρή και τους έφτιαξα και τα μαλλιά!

4)Έφτιαξα τις σημειώσεις μου(αυτή ήταν δύσκολη δουλειά πάντως)

5)τσέκαρα το φαρμακείο μας και πέταξα ότι είχε λήξει

6)μάζεψα όποια ρούχα δεν έκαναν πλέον στη μικρή

7)έκανα ψιλοδουλίτσες γενικά σε όλο το σπίτι που βαριόμουν όλον αυτό τον καιρό

Το 4 δεν το ζηλεύω ;). Όλες τις άλλες τις έκανα κι εγώ με χαρά. Το 7 είναι και πολύ ανακουφιστικό μετά (ουφ, επιτέλους κλπ.)

ΜΠΡΑΒΟ κικιτσα μου για την θεττικη εξελιξη!!! ολα καλα!

εμενα το σπιτι ειναι σχετικα καθαρο (θελει ενα σκουπισματακι ακομα, εκανα την παρασκευη) αλλα θελει συμμαζεμα, κ φυσικα εχω σιδερο, 2 πλυντηρια κ ενα που στεγνωνει.

αχ θελω κ εγω πιλατες αλλα χλωμο το κοβω.... προεχουν οι φυσικοθεραπειες του αντρα μου:rolleyes: (απο θεμα χρονου το λεω)

Και μετά τις φυσικοθεραπείες πιο πολύ προς yoga για εγκύους σε βλέπω :tongue:!

Εγώ είπα αφού δεν θα κάνω άλλο παιδί τώρα, να γυμναστώ :rolleyes:.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Παρά τα νέα του καιρό που όλο βρέχει.. εμάς ακόμα, σταγόνα! :tongue: Ετσι το ευχαριστιέμαι!

Είχα κανονίσει από χθες, ραντεβού για καφεδάκι με μία φίλη μου. Ετσι, με το που άφησα το φιογκάκι στο σχολείο, περπάτησα μέχρι το σπίτι της. Και είναι πολυυυυυυ περπάτημα αλλά το ευχαριστήθηκα!

Ηπιαμε καφεδάκι, κουβεντιάσαμε και είχα πάρει μαζί μου και το νέο χρώμα της peggy sage και της έβαψα τα νυχάκια και έβαψα και τα δικά μου... ;)

Πολύ το ευχαριστηθήκαμε!

Επέστρεψα σπιτάκι μου, άπλωσα το νυχτερινό πολυντήριο, έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο σύντομο με ευπαθή. Μάζεψα το σπιτάκι μου, ξεσκόνισα και σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια.

Ετοίμασα ζυμαρικά με κόκκινη, ιταλική σαλτσούλα.

DSCN0201_zps442c8c5a.jpg

Σας φιλω όλες.

777885dugw57gt25.gif

Το 4 δεν το ζηλεύω ;). Όλες τις άλλες τις έκανα κι εγώ με χαρά. Το 7 είναι και πολύ ανακουφιστικό μετά (ουφ, επιτέλους κλπ.)

Και μετά τις φυσικοθεραπείες πιο πολύ προς yoga για εγκύους σε βλέπω :tongue:!

Εγώ είπα αφού δεν θα κάνω άλλο παιδί τώρα, να γυμναστώ :rolleyes:.

χαχαχα λες?????

(αν κ δεν το εχουμε παραμελησει το αθλημα:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:)

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Παρά τα νέα του καιρό που όλο βρέχει.. εμάς ακόμα, σταγόνα! :tongue: Ετσι το ευχαριστιέμαι!

Είχα κανονίσει από χθες, ραντεβού για καφεδάκι με μία φίλη μου. Ετσι, με το που άφησα το φιογκάκι στο σχολείο, περπάτησα μέχρι το σπίτι της. Και είναι πολυυυυυυ περπάτημα αλλά το ευχαριστήθηκα!

Ηπιαμε καφεδάκι, κουβεντιάσαμε και είχα πάρει μαζί μου και το νέο χρώμα της peggy sage και της έβαψα τα νυχάκια και έβαψα και τα δικά μου... ;)

Πολύ το ευχαριστηθήκαμε!

Επέστρεψα σπιτάκι μου, άπλωσα το νυχτερινό πολυντήριο, έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο σύντομο με ευπαθή. Μάζεψα το σπιτάκι μου, ξεσκόνισα και σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια.

Ετοίμασα ζυμαρικά με κόκκινη, ιταλική σαλτσούλα.

DSCN0201_zps442c8c5a.jpg

Σας φιλω όλες.

καλως την μανουλα!

κ εγω ζυμαρικο με σαλτσα εχω!

Πολύ το ευχαριστηθήκαμε!

Εκείνο το υπέροχο μωβ που έβαλες χθες; Τέλειο θα είναι :-)!

χαχαχα λες?????

(αν κ δεν το εχουμε παραμελησει το αθλημα:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:)

Γιατί να το παραμελήσεις, αφού υπάρχει λύση: Δευτέρα, Τετάρτη φυσικοθεραπείες ο σύζυγος, Τρίτη, Πέμπτη yoga εσύ :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...