Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σιδερωσα οσα ρουχα ηταν στεγνα ,περιπου 2 πλυντηρια,

εβαλα αλλο ενα ,

ξεσκονισα ολο το σπίτι,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο ,

εβαλα τις οδοντοβουρτσες σε βραστο νερο,

αδειασα το πλυντηριο πιατων ,

ετοιμσα κιμα και θα φτιαξω και ρυζακι σε λιγο για να το συνοδεψω και

επλυνα ξανα το νεροχυτη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

για μένα μετά τα χθεσινά είναι μια σχετικά χαλαρή μέρα.Το πρωί έστρωσα τα κρεβάτια,έπλυνα τα πιάτα,έφτιαξα πρωινά,πήγα τα παιδιά στο σχολείο,μοιράσαμε τις βασιλόπιτες,κατέβηκα στο κέντρο για νήματα,καρβουνάκια και καθαριστήριο,γύρισα έβαλα πατατούλες στο φούρνο να γίνονται και με μπιφτεκάκια που έχουν μείνει από την Κυριακή θα είναι το μεσημεριανό μας.Εφτιαξα ένα κασκολάκι και τώρα το μεσημεράκι θα φτιάξω και το δεύτερο.Σήμερα έχουμε αγγλικά οπότε έχει διάβασμα το μεσημέρι.

Σας διαβάζω......

Φιλιά

καλημερα

σημερα ειμαι χαλλλλαρα :tongue:

εκαν τα πρωινα κρεβατια σκουπα σιδερο κατι λιγα που ειχα

σνιτσελακι με πιλαφακι για το μικρο

εβαλα κοτομπουτακια με πατατες στη σακουλα για εμας

εβαλα σαλατα στο ξυδι να πλυθει

και σε μια ωρα φευγω με το μικρο βολτα στη νονα του και κολητη μου φιλη

θελω να της κανω τα μαλακια για να της φτιαξω λιγο την ψυχολογια :rolleyes:

και το μονο που μπορω να κανω ειναι τα μαλια της :mad::-x

Καλά να περασετε.Σιγουρα πάντως τα μαλλια θα βοηθησουν.:)

Καλημέρα κουκλίτσες!!!

Σήμερα έχει πολύ πολύ δουλεια τα εχω παιξει , μπήκα μια στα γρηγορα για να σας πω ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλή δυναμη Σοφάκι!

Καλημέρα!

Κρυουλάκι έχει σήμερα ε;

Ξυπνήσαμε αρκετά πιο νωρίς σήμερα,ευτυχώς το μικρό μου ξύπνησε άνετα.Αέρισα καλά το σπίτι,έβαλα ένα πλυντήριο με σεντόνια να πλένεται,έπλυνα τα πρωινά μας και τώρα λίγο χαλαρώνω.Θέλω να στρώσω τα κρεββάτια μας με καθαρά σεντόνια,να ξεσκονίσω και κλασσικά σκουπίσω-σφουγγαρίσω.Για φαγητό σήμερα θα φτιάξω ψαράκι βραστό με πατατούλες,καροτάκι,σέληνο,κρεμυδάκι και μπόλικο λεμονάκι!Απο τα αγαπημένα μας...

Βάσια ωραίο το αλμυρό κέικ!Έμεινε κανένα ψιχουλάκι;

Μας αρεσει και εμας πολύ η ψαρόσουπα,και ο μικρος τρελένεται,ειανι και πολύ θρεπτικη!

Καλημερα κουκλες,

τι κανετε?Εγω ειμαι στο γραφειο και σκοτωνομαι στη δουλεια:tongue:Δεν ξερω ποσο ακομη θα παει αυτο...το σπιτι ειναι γενικα σε καλη κατασταση βοηθαει και ο συζυγος αρκετα οποτε ειμαι ηρεμη.

Λαχταριστο το αλμυρο κεικ μμμμ

Το Σαββατο πηγα στο mega outlet αχ ατιμη Δημητρα τι μου κανεις:tongue:και ψωνισα απο το σαμ για τις κορες πολυ ωραια ρουχαλακια και οικονομικα!Κι εγω προσπαθω να καλυπτω τις αναγκες τους στις εκπτωσεις ειδικα στα μπουφαν,παλτο,παπουτσια.

Γιωτα κι εγω βλεπω κλεμμενα ονειρα και μου την εχει δωσει τωρα που πεθανε η Φαιη:mad:

Πρεπει κι εγω να ξυδιασω το χαλι στο παιδικο φετος το λερωσαν πολυ νωρις δεν μπορω να καταλαβω γιατι:confused:ουτε τρωνε εκει μεσα ουτε με παπουτσια μπαινουν.

Ραβ κι εμενα τα χαλια ειναι βαρια κι ασηκωτα ειναι μαλλινα και φυσικα δεν τα πλενω μαλλον τα συνθετικα ειναι πιο ελαφρια.

Για το θεμα των σκουπιδιων παντως η Γιωτα εχει δικιο η ανακυκλωση βοηθαει.

Φιλακια τα ξαναλεμε.

Με γεια σας!

καλημερα κοριτσακια μου!

pitsipitsi μου εχουμε βαλει τους ιδιους ακριβως στοχους! :D (+ οτι θελω φετος να ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μαζι με τα μικρα μου, πραγμα που παντα εκανα εκτος απο ολο τον περσινο χρονο για καποιον πολυ περιεργο λογο που δεν εχω καταλαβει ακομη..:|)

εχτες ειχα παλι μια πολυ τρεχατη μερα, μετα το σχολειο το πρωι κατευθειαν στη γιαγια μετα στο σπιτι ενα σωρο δουλειες (και εδω θελω να ρωτησω, πως στο καλο λετε οτι σας φτανει 1 ωρα δουλειες για να ναι το σπιτι ενταξει? εγω ας πουμε σε μιση ωρα τα μονα που προλαβα ηταν αερισμα, στρωσιμο κρεβατια, πλυσιμο ολα τα πιατα και τακτοποιηση τους :?)

επειτα ολο το υπολοιπο πρωινο εκανα ενα σωρο συμμαζεματα, αλλα ειμαι σε πολυ καλο δρομο, εχει αρχισει να "ξεδιαλυνει" το τοπιο!! :D:D

το μεσημερι μετα το σχολασμα πηγαμε (επιτελουυυυς) το σουπερ μαρκετ μας οικογενειακως, γυρισαμε φαγαμε (ειχα ευτυχως απο την προηγουμενη αρακα), τακτοποιησα ΜΟΝΟ του ψυγειου και βουρ παλι στη γιαγια.

Κατσαμε μιση ωριτσα και πηγα να αφησω τον μεγαλο σε εναν φιλο του να παιξουν και εγω με τη μικρη ξαναγυρισα στη γιαγια (οταν της ειπα οτι θα καθομασταν μονο μιση ωριτσα στεναχωρηθηκε και αρχισε να μου λεει" μονο τοσο λιγο?? γιατι μας αφηνετε??" και μου ραγιζει την καρδια, δεν μπορω.. Μολις της ειπα οτι θα αφησω τον μικρο και εγω θα ξαναγυριζα με την μικρη μου εσφιγγε το χερι και μου ελεγε "ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!"...:roll::roll:)

Οποτε καθισαμε αλλη μια ωρα στη γιαγια και επειτα ξανα στο σπιτι της φιλης μου να παιξει και η μικρη με τα υπολοιπα παιδακια, γυρισαμε σπιτι μας καλες 9μιση... :shock:

Σημερα πηγαμε τον μεγαλο στο σχολειο και μετα παιδικη χαρα με την μικρη, εχω για σημερα ζυμωμα μαγειρεμα και φυσικα τσκτοποιηση τα ψωνια γιατι χτες δεν εκανα τιποτα

Α! Αλλαξαμε και τη διαρυθμηση του σαλονιου μας και πολυ μου εχει φτιαξει τη διαθεση! Θα σας βαλω φωτο καποια στιγμη!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα με ρωτησε αν μενουν κοντα μου οι παππουδες, γενικα το χωριο ειναι μικρο αλλα για το σπιτι τους ανεβαινω ανηφορες. Το σχολειο παλι, ειναι στη μια ακρη του χωριου και το σπιτι μου στην αλλη ακρη, και πηγαινω μια το πρωι μια το μεσημερι για το φαγητο του ολοημερου και μια στο σχολασμα(ΜΑΖΙ με τη μικρη ολα αυτα εννοειται!!!)

Σαν αποσταση με τον γιο μου το κανουμε 10' αν δεν χαζολογαμε, αλλα αμα αφησω τη μικρη κατω...τρεχει απο το ενα πεζοδρομιο στο απεναντι και τουμπαλιν, τρεχει προς την αντιθετη κατευθυνση απο την οποια πηγαινουμε, μαζευει οοολα τα πετραδακια απο κατω σαν τον καντορεβυθουλη ή θα πηγαινει ακρη ακρη να βλεπει τη θαλασσα με κινδυνο να κανουμε χειμερινο μπανακι ομαδικως!!!!

παντως μονη μου στο σχολειο εχει τυχει να φτασω και μεσα σε 3' τρεχοντας!!! :shock::shock:

αυτα τα νεα μου καριτσακια, σας φιλω, καλη συνεχεια!! (η μικρη εχει λυσσαξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! :evil:)

Μαριαννα ,δεν υπάρχει καποιος να προσεχει τη γιαγια ωστε να εχει και παρεα.Μπραβο σου πάντως για οσα κανεις ,αυτα να εισαι σιγουρη πως επιστρεφονται.Μια ωριτσα ,αν οργανωθεις σωστα και βεβαια φτανει,αλλα ειναι δυσκολο οταν εχεις πολύ μικρα παιδια να βρεις μια ολοκληρη ωρα ,γι'άυτο βρες πενταλεπτα και δεκάλεπτα ,να κανεις λιγα πραγματα καθε φορα.

κοριτσακια !

εχει χαλασει το λαπ τοπ εχασα νομιζω ολα τα αρχεια μου....φωτο βιντεο....

κ δεν εμπαινα φοβαμαι για ιο...αλλα ψαχνω για το παρτυ του μικρου κ δεν αντισταθηκα σημερα

δεν μπορω να σας διαβασω εψαξα μονο τα νεα της ειρηνης μας κα χαρηκα τοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μαμα συνεχιζει ακτινοβολιες με την γνωστη θετικη της σταση παρα του πονους ποια με ειχε ρωτησει δεν θυμαμαι μας ειχαν πει για 5-10 αλλα τελικα θα κανει 18 πολυ τοξικες,

κ μετα χμθ.

τουλαχιστον θα την εχουμε μαζι μας για τα γεννεθλια του μικρου (ψαχνω αχ μου εκοψε τα χερια το λαπ τοπ)

σας φιλω

Τι θεμα ψαχνεις η ακόμη δεν εχεις καταλήξει? Καλό υπόλοιπο για τη μαμα σου...

Καλημέρα σε όλες! Ξύπνησα με πονοκέφαλο κι αυτό συνήθως δεν είναι καλό γιατί δεν περνάει μέχρι το βράδυ αλλά έχω καλή διάθεση! Σήμερα έχουμε playdate στο σπίτι μας οπότε έχω φουλ καθαριότητα, μαγείρεμα για το μεσημέρι, γλυκό και αλμυρό απογευματινό για όλους! Όπως καταλάβατε δεν θα πάρω ανάσα. Παρόλα αυτά επειδή είμαι "κολλημένη" με μια σειρά και μόλις τώρα βρήκα ελληνικούς υπότιτλους για τα δω το τελευταίο επεισόδιο θα προτιμήσω να το δω τώρα και ας τρέχω πανικόβλητη αχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. 1 Κι εγώ απ τα μικράτα μου(2001-2002) στα chat rooms αλλά περιτριγυρισμένη από real life φίλους (δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους). Εκεί ήρθαμε πιο κοντά με τον άνδρα μου (γνωριζόμασταν όμως ήδη) αλλά και με φίλους που πια είναι φίλοι ζωής κι ας μην τσατάρουμε πια (καλά, ίσως λίγο στο facebook αχαχαχαχαχα)

Υ.Γ. 2 Έχω απορία εδώ και καιρό... Τι χαλιά έχετε και τα βγάζετε και τα αερίζετε; Τα δικά μου είναι παααααααρα πολύ βαριά! Ήδη είναι δύσκολη η μέρα που τα βάζουμε και τα βγάζουμε. Με το ζόρι τα κουβαλάει και ο άνθρωπος απ το καθαριστήριο δηλαδή. Καλά μια χρονιά που τα έπλυνα μόνη μου;; ΧΑ! Φωνάξαμε τους γείτονες να βοηθήσουν να τα σηκώσουμε βρεγμένα!

Καλά να περασετε το απόγευμα!Εγω εχω μοκέτες οποτε δυσκολα σηκώνονται ,μονο της κουζινας που ειναι μικρη αεριζω.

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χτες δεν ξέρω τι έγινε αλλά μετά το μεσημεριανό ξεράθηκα δυο ώρες στον ύπνο χε χε

Η μικρή πήγε με τον χαζμπαντ στους γονείς μου επίσκεψη. Σηκώθηκα με το καλό στις 7μιση κ έβαλα μπρος μαγείρεμα φασολάκια κ λουκανικοπιτακια που μου ζητάει καιρό η μικρή. Όταν τελείωσα ήρθε η μικρή φάγαμε τραχανά κ βουρ για νανι.

Συμμαζεψα τα τελευταία κ έπεσα κρεβάτι να δω το σήριαλ μου δυο επεισόδια που κατέβασα το good wife.

Σήμερα νωρίς νωρίς πρωινά τσάντες κ φύγαμε σχολείο.

Τώρα για το θέμα της λευκής εβδομάδας. ..δεν συμφωνώ γιατί έτσι δεν θα μας χαριστούν 2-4 μέρες ή θα κοπούν από τις διακοπές του Πάσχα ή θα ξεκινάμε νωρίτερα τον Σεπτέμβρη που κακά τα ψέματα χρόνια το σκέφτομαι πως ξεκινάμε αργά στις 12/9. Πάντως μόνο κακό θα μας κάνει γιατί ήδη η κοινή γνώμη ενισχύεται με το κλισέ "όλο κάθονται κ δεν δουλεύουν καθόλου".... συν ότι σε όλους λείπουν τα λεφτά κ όχι πι μέρες για εξορμήσεις. ..κ εννοείται πως αυτό ήταν το μείζον θέμα της παιδείας στη χώρα μας κ όχι τα ανύπαρκτα σωστά δομημένα με υλικά κ αίθουσες σχολεία κτλ

Τα φιλιά μου πάω να συνεχίσω το διάλειμμα μου

Καλή συνεχεια Καλαμαρακι!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσακια μ καλησπερα!!!

Πως ειστε? Δεν σας εχω διαβασει ακομα.Εγω δεν ειμαι κ στα καλητερα μ,αν κ περασαμε πολυ ωραιο σαβ/ακο γεματο βολτες με τα μικρα,εχτες ειχα κλεισει ραντεβου στο γυναικολογο για τεστ παπ κ στον υπερηχο μου ειπε οτι βλεπει κατι που μπορει να ειναι η η περιοδος που περιμενω η πολυποδας η εγκυμοσυνη! Την εγκυμοσυνη βεβαια εγω την αποκλειω γτ προσεχουμε πολυ αλλα κ ο πολυποδας καπως μου φαινεται... :( τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει!

Απο δουλειες εχω κανει παρα πολλες σημερα για να ξεχαστω κυριως!

Παω να σας διαβασω!! Φιλακια!!!

Σκότωσε τον άντρα, το χαλί... κι εμένα πολύ δύσκολο μου φαίνεται :?

Του το είπα και γέλαγε:D Πάντως μου είπε θα φέρει βενζίνη και θα το τρίψει μόνος του,ξεκαθάρισα ότι δεν θα κάνω τίποτα:cool:

Βρήκα και μια άλλη λύση Να μου πάρει καινούριο χαλί:tongue:

Πολλή κούραση αυτές τις μέρες,χτες και σήμερα σηκώθηκα από τις 7 για να προλάβω να κάνω κάποιες δουλειές,η μικρή ακόμα βήχει και είναι πλήρως κολλημένη πάνω μου:rolleyes:

Χτες έφτιαξα ένα κέικ,μάφινς και τιραμισού και το βράδυ σερνόμουν,δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γιατί τα τσάκισαν άντρας,κόρη και μαθητές:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω εχθες το βραδυ δεν την παλευα και κοιμηθηκα απο τις 21:30 αγκαλια με το μικρο μου,το πρωι ξυπνησα απο τις 6:30,Στις 7 σηκωθηκα εκανα καφεδακι και χαζεψα στο ιντερνετ,ξυπνησε υστερα ο μικρος του εκανα πρωινο και ειδαμε Ντορα,σηκωθηκαμε ,παιξαμε,εβαλα ενα πλυντηριο,ετοιμασα το φαγητο(ψαρακι με πατατουλες στο φουρνο),επλυνα παρα πολυ καλα το μπαλκονι,ποτισα τα λουλουδια,επλυνα πιατα και εβαλα τα σιδερωμενα στις θεσεις του και καθως τα εβαζα τακτοποιησα και τις ντουλαπες,απλωσα το πλυντηριο και τωρα εβγαλε συννεφια,ελπιζω να μην βρεξει....Τωρα ο μικρος κοιμαται και εγω μπηκα να σας διαβασω!

Κοριτσια εγω τα χαλια μου τα βγαζω να αεριστουν,ομως εμενα τα χαλια μου ειναι συνθετικα,δεν ειναι τοσο βαρια οσο τα μαλλινα παρ'ολ'αυτα ειναι ψιλοβαρια και γι'αυτο αγκαρευω τον αντρα μου....

Μ'αρεσει τοσο πολυ η αισθηση οταν τα ξαναστρωνω ειναι σαν να εχουν αναπνευσει!!!

Κορίτσια καλησπέρα, πώς είστε? Επιτέλους σε λίγο σχολάω να πάω στο σπιτάκι μου.

Σήμερα το πρόγραμμα έχει μαγείρεμα(γιουβαρλάκια), πλυντήρια-στεγνωτήρια και λίγο σούπερ.

Όποια κάνει το κέικ ας μας πει εντυπώσεις, με ενδιαφέρει πολύ. Είχα κάνει παλιά μια συνταγή και το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε, είχε βγει σαν ομελέτα, πολύ βαρύ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

γεια σας κοριτσια!

σημερα η μικρη μου κοιμηθηκε αργα, οποτε ακομα ειμαι στο γραφειο.

δεν εχω καταλαβει πως γινεται να τρεχω ολη μερα κ να κανω μονο τα βασικα!

ειναι απο τις εποχες που κοιμαμαι κουρασμενη κ ξυπναω κουρασμενη. η αληθεια ειναι οτι δεν σηκωνομαι 7,30 οπως πρεπει για να προλαβαινω, αλλα τις 9 παρα...

πρεπει να ξεβαψω κ τα νυχια μου (χαλια)

για ακομα μια φορα η μικρη εχει κρυψει καπου τα κλειδια μου κ δεν τα βρισκω:evil::evil::evil::evil::evil:

εχτες πηγαμε στα καρφουρ κ πηραμε παιχνιδια της μικρης για επομενες φορες (γιορτες-γενεθλια-πασχα-χριστουγεννα) ειχαν 60% εκπτωση, πχ ενα πατινι hello kitty που ειχε 25 το πηραμε 10 ευρω, πηραμε το πατινι, μια κουκλα αρρωστη με ηχους κ σετ γιατρου, μια κουκλα με σετ κομμωτηριου, ενα σετ ταμιακη μηχανη-καροτσι για ψωνια κ ψωνια, ενα σετ μπλεντερ κ φρυγανιερα κ ο αντρας μου πηρε (παιδι δεν ειναι κ αυτος???:D) ενα τηλεκατευθηνομενο αμαξακι κ ενα τηλεκατευθηνομενο ελικοπτερακι. ολα τα πηραμε απο 10 εως 12 ευρω απο 25-35 ευρω που εκαναν. (ειπαμε ειμαι παιδι των εκπτωσεων αλλα τελικα λεω μηπως το παρακανα!!!:tongue::tongue::tongue:)

4uδακι να τα εκατοστησετε κοριτσακι μου, παντα ερωτευμενοι!!!

δημητρα, αν θεωρειται τσατ το parents πρωτη φορα εκανα το 2011 τελικα ειμαι πολυ πισω..... α κ ο αντρας μου ηταν ο τελευταιος που γνωρισα σε κλαμπ:tongue:, κ ηταν ο μονος που οταν με πηρε τηλ το σηκωσα ολους τους αλλους τους εφτυνα αχαχααχαχααα!!! μου εκανε το κλικ!

μαργιο μου εχτες ηταν πολυ δυνατο το επεισοδιο, ενιωθα κομπο στο στομαχι μου! (με γεια τα ρουχαλακια)

αλλες μαλτεζιτσες δεν εχουμε εδω????

η μανα δεν μπηκε σημερα? ειρηνη μου εχτες ξεπατωθηκες!!!!

δομνινα εγω ειπα για ναυπλιο! ηταν πολυ ωραια.....

α βουλα ξεχασα να σου πω οτι το νερο στο ναυπλιο δεν πινεται, βαλαμε στα goodys απο τον ψυκτη απο συνηθεια κ βρωμαγε!!!!

μαριαννα μου θελω πολυ καιρο να στα γραψω. ποσα μα ποσα κανεις! 2 σπιτια εχεις να μαζευεις-καθαριζεις-μαγειρευεις+ τα παιδια, το ενα μωρο! πηγαινε-ελα στο σχολειο (αληθεια γιατι δεν δινεις το φαγητο του μικρου μαζι για να γλυτωνεις ενα δρομολογιο???) λογικο ειναι να μην προλαβαινεις να κανεις εξτρα πραγματα. (φαντασου οτι εχεις κ μια 2η ασχολεια με τους παπουδες σαν να δουλευεις!) οποτε κανε οσα προλαβαινεις, κ μιας που εισαι κ σε καλο δρομο μπραβο σου!!!!

ακομα αναρωτιεσαι γιατι δεν επαιξες πολυ με τα παιδια σου??? γιατι αφιερωσες πολυ χρονο στους παππουδες.

μπιλλακο μου! τι κανετε? χαιρομαι που η μαμα σου κραταει την ιδια σταση! αντε ετσι να ειναι παντα κ τι στο καλο θα βαρεθει ο παλιοκαρκινος κ θα ξεκουμπιστει!!!!

(υγ. αν θελεις οπωσδηποτε τα αρχεια σου, εχω να σου συστησω μια εταιρια που πριν απο 4-5 χρονια μου ειχε ανακτησει αρχεια του μαγαζιου που ειχα)

τι θεμα ψαχνεις?

ραβτ οχι εγω δεν τα βγαζω, μου φτανει οσα σηκωνω δεν θελω αλλα, μονο τους διαδρομους σηκωνω-τιναζω κ ξαναστρωνω

(πωπω ολες τσατ κανατε????? εγω που ημουνα????:tongue:)

χρυσακι μπραβο για το περπατημα!!! ο αντρας σου οκ με τον πονοκεφαλο??

βασια με ξελυγωσες!!!! επιασε το κρυο κ αρχισες παλι τα φαγητα???

ειχα καιρο να γραψω κ εγραψα σεντονι παλι!!!!!

σας φιλω, καλο μεσημερι!

για την λευκη εβδομαδα, προς το παρον ουτε κρυο μου κανει ουτε ζεστη!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μ καλησπερα!!!

Πως ειστε? Δεν σας εχω διαβασει ακομα.Εγω δεν ειμαι κ στα καλητερα μ,αν κ περασαμε πολυ ωραιο σαβ/ακο γεματο βολτες με τα μικρα,εχτες ειχα κλεισει ραντεβου στο γυναικολογο για τεστ παπ κ στον υπερηχο μου ειπε οτι βλεπει κατι που μπορει να ειναι η η περιοδος που περιμενω η πολυποδας η εγκυμοσυνη! Την εγκυμοσυνη βεβαια εγω την αποκλειω γτ προσεχουμε πολυ αλλα κ ο πολυποδας καπως μου φαινεται... :( τεσπα οτι ειναι να γινει θα γινει!

Απο δουλειες εχω κανει παρα πολλες σημερα για να ξεχαστω κυριως!

Παω να σας διαβασω!! Φιλακια!!!

αννι μου σορρυ κιολας αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ ασοβαρο (πως να το πω ευγενικα), απο μερους του γιατρου σου να σου πει ολα αυτα τα ενδεχομενα. καταρχην ποτε περιμενεις περιοδο? αν αδιαθετησεις οκ, μετα ξαναπηγαινε να κανεις υπερηχο, αν δεν αδιαθετησεις κανε μια χοριακη να δεις.

μην ανησυχεις, στην τελικη κ ο πολυποδας δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο!;)

Του το είπα και γέλαγε:D Πάντως μου είπε θα φέρει βενζίνη και θα το τρίψει μόνος του,ξεκαθάρισα ότι δεν θα κάνω τίποτα:cool:

Βρήκα και μια άλλη λύση Να μου πάρει καινούριο χαλί:tongue:

Πολλή κούραση αυτές τις μέρες,χτες και σήμερα σηκώθηκα από τις 7 για να προλάβω να κάνω κάποιες δουλειές,η μικρή ακόμα βήχει και είναι πλήρως κολλημένη πάνω μου:rolleyes:

Χτες έφτιαξα ένα κέικ,μάφινς και τιραμισού και το βράδυ σερνόμουν,δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό γιατί τα τσάκισαν άντρας,κόρη και μαθητές:D

εγω πρωτα θα του ελεγα να φερει καινουριο χαλι κ μετα θα τον σκοτωνα!!!:D:D:D

πως πας κοριτσακι?

Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ώσπου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, έχω μόνο πολύ έντονες ζαλάδες και κομάρες τίποτα άλλο από συμπτώματα και δεν κατάφερα να πάρω κανένα κιλό που το είχε απαιτήσει ο γιατρός από την πρώτη φορά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...