Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

άρχισα ήδη με τις δουλειές μου...

Έβαλα πλυντήριο πιάτων

Μάζεψα στεγνά ρούχα και τα τακτοποίησα

Αέρισα και έστρωσα

Άλλαξα πετσέτες

Σήμερα θα φάμε ψαράκι, θέλω να κάνω μπαλκόνια και μετά θα βγω για εξωτερικές δουλειές.

Διαφημίσεις

Kαλημεραα!

4U φορτσατη ξυπνησες σημερα,ε??Καλή συνεχεια.

Εδω βρεχει πολύ από τις πρωινες ωρες και ετσι πήγα το πιτσιρικι μου με το αυτοκίνητο σχολειο.Εστρωσα τα κρεβατια,εφτιαξα τα ριχταρια,εβαλα ενα πλυντηριο πιατων με τα πρωινα και τα χθεσινα πιατικα,κουβαλησα ξυλα,συμμαζεψα οτι περιττο κυκλοφορει και καθησα να πιω το καφεδακι μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημεραα!

4U φορτσατη ξυπνησες σημερα,ε??Καλή συνεχεια.

Εδω βρεχει πολύ από τις πρωινες ωρες και ετσι πήγα το πιτσιρικι μου με το αυτοκίνητο σχολειο.Εστρωσα τα κρεβατια,εφτιαξα τα ριχταρια,εβαλα ενα πλυντηριο πιατων με τα πρωινα και τα χθεσινα πιατικα,κουβαλησα ξυλα,συμμαζεψα οτι περιττο κυκλοφορει και καθησα να πιω το καφεδακι μου.

:) και εσύ δεν πας πίσω :)

ΚΑΛΗμέρα να έχουμε!!!

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χτες δεν ξέρω τι έγινε αλλά μετά το μεσημεριανό ξεράθηκα δυο ώρες στον ύπνο χε χε

Η μικρή πήγε με τον χαζμπαντ στους γονείς μου επίσκεψη. Σηκώθηκα με το καλό στις 7μιση κ έβαλα μπρος μαγείρεμα φασολάκια κ λουκανικοπιτακια που μου ζητάει καιρό η μικρή. Όταν τελείωσα ήρθε η μικρή φάγαμε τραχανά κ βουρ για νανι.

Συμμαζεψα τα τελευταία κ έπεσα κρεβάτι να δω το σήριαλ μου δυο επεισόδια που κατέβασα το good wife.

Σήμερα νωρίς νωρίς πρωινά τσάντες κ φύγαμε σχολείο.

Τώρα για το θέμα της λευκής εβδομάδας. ..δεν συμφωνώ γιατί έτσι δεν θα μας χαριστούν 2-4 μέρες ή θα κοπούν από τις διακοπές του Πάσχα ή θα ξεκινάμε νωρίτερα τον Σεπτέμβρη που κακά τα ψέματα χρόνια το σκέφτομαι πως ξεκινάμε αργά στις 12/9. Πάντως μόνο κακό θα μας κάνει γιατί ήδη η κοινή γνώμη ενισχύεται με το κλισέ "όλο κάθονται κ δεν δουλεύουν καθόλου".... συν ότι σε όλους λείπουν τα λεφτά κ όχι πι μέρες για εξορμήσεις. ..κ εννοείται πως αυτό ήταν το μείζον θέμα της παιδείας στη χώρα μας κ όχι τα ανύπαρκτα σωστά δομημένα με υλικά κ αίθουσες σχολεία κτλ

Τα φιλιά μου πάω να συνεχίσω το διάλειμμα μου

Καλημέρα σε όλες! Ξύπνησα με πονοκέφαλο κι αυτό συνήθως δεν είναι καλό γιατί δεν περνάει μέχρι το βράδυ αλλά έχω καλή διάθεση! Σήμερα έχουμε playdate στο σπίτι μας οπότε έχω φουλ καθαριότητα, μαγείρεμα για το μεσημέρι, γλυκό και αλμυρό απογευματινό για όλους! Όπως καταλάβατε δεν θα πάρω ανάσα. Παρόλα αυτά επειδή είμαι "κολλημένη" με μια σειρά και μόλις τώρα βρήκα ελληνικούς υπότιτλους για τα δω το τελευταίο επεισόδιο θα προτιμήσω να το δω τώρα και ας τρέχω πανικόβλητη αχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ. 1 Κι εγώ απ τα μικράτα μου(2001-2002) στα chat rooms αλλά περιτριγυρισμένη από real life φίλους (δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους). Εκεί ήρθαμε πιο κοντά με τον άνδρα μου (γνωριζόμασταν όμως ήδη) αλλά και με φίλους που πια είναι φίλοι ζωής κι ας μην τσατάρουμε πια (καλά, ίσως λίγο στο facebook αχαχαχαχαχα)

Υ.Γ. 2 Έχω απορία εδώ και καιρό... Τι χαλιά έχετε και τα βγάζετε και τα αερίζετε; Τα δικά μου είναι παααααααρα πολύ βαριά! Ήδη είναι δύσκολη η μέρα που τα βάζουμε και τα βγάζουμε. Με το ζόρι τα κουβαλάει και ο άνθρωπος απ το καθαριστήριο δηλαδή. Καλά μια χρονιά που τα έπλυνα μόνη μου;; ΧΑ! Φωνάξαμε τους γείτονες να βοηθήσουν να τα σηκώσουμε βρεγμένα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

κοριτσακια !

εχει χαλασει το λαπ τοπ εχασα νομιζω ολα τα αρχεια μου....φωτο βιντεο....

κ δεν εμπαινα φοβαμαι για ιο...αλλα ψαχνω για το παρτυ του μικρου κ δεν αντισταθηκα σημερα

δεν μπορω να σας διαβασω εψαξα μονο τα νεα της ειρηνης μας κα χαρηκα τοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η μαμα συνεχιζει ακτινοβολιες με την γνωστη θετικη της σταση παρα του πονους ποια με ειχε ρωτησει δεν θυμαμαι μας ειχαν πει για 5-10 αλλα τελικα θα κανει 18 πολυ τοξικες,

κ μετα χμθ.

τουλαχιστον θα την εχουμε μαζι μας για τα γεννεθλια του μικρου (ψαχνω αχ μου εκοψε τα χερια το λαπ τοπ)

σας φιλω

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

pitsipitsi μου εχουμε βαλει τους ιδιους ακριβως στοχους! :D (+ οτι θελω φετος να ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μαζι με τα μικρα μου, πραγμα που παντα εκανα εκτος απο ολο τον περσινο χρονο για καποιον πολυ περιεργο λογο που δεν εχω καταλαβει ακομη..:|)

εχτες ειχα παλι μια πολυ τρεχατη μερα, μετα το σχολειο το πρωι κατευθειαν στη γιαγια μετα στο σπιτι ενα σωρο δουλειες (και εδω θελω να ρωτησω, πως στο καλο λετε οτι σας φτανει 1 ωρα δουλειες για να ναι το σπιτι ενταξει? εγω ας πουμε σε μιση ωρα τα μονα που προλαβα ηταν αερισμα, στρωσιμο κρεβατια, πλυσιμο ολα τα πιατα και τακτοποιηση τους :?)

επειτα ολο το υπολοιπο πρωινο εκανα ενα σωρο συμμαζεματα, αλλα ειμαι σε πολυ καλο δρομο, εχει αρχισει να "ξεδιαλυνει" το τοπιο!! :D:D

το μεσημερι μετα το σχολασμα πηγαμε (επιτελουυυυς) το σουπερ μαρκετ μας οικογενειακως, γυρισαμε φαγαμε (ειχα ευτυχως απο την προηγουμενη αρακα), τακτοποιησα ΜΟΝΟ του ψυγειου και βουρ παλι στη γιαγια.

Κατσαμε μιση ωριτσα και πηγα να αφησω τον μεγαλο σε εναν φιλο του να παιξουν και εγω με τη μικρη ξαναγυρισα στη γιαγια (οταν της ειπα οτι θα καθομασταν μονο μιση ωριτσα στεναχωρηθηκε και αρχισε να μου λεει" μονο τοσο λιγο?? γιατι μας αφηνετε??" και μου ραγιζει την καρδια, δεν μπορω.. Μολις της ειπα οτι θα αφησω τον μικρο και εγω θα ξαναγυριζα με την μικρη μου εσφιγγε το χερι και μου ελεγε "ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!"...:roll::roll:)

Οποτε καθισαμε αλλη μια ωρα στη γιαγια και επειτα ξανα στο σπιτι της φιλης μου να παιξει και η μικρη με τα υπολοιπα παιδακια, γυρισαμε σπιτι μας καλες 9μιση... :shock:

Σημερα πηγαμε τον μεγαλο στο σχολειο και μετα παιδικη χαρα με την μικρη, εχω για σημερα ζυμωμα μαγειρεμα και φυσικα τσκτοποιηση τα ψωνια γιατι χτες δεν εκανα τιποτα

Α! Αλλαξαμε και τη διαρυθμηση του σαλονιου μας και πολυ μου εχει φτιαξει τη διαθεση! Θα σας βαλω φωτο καποια στιγμη!

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα με ρωτησε αν μενουν κοντα μου οι παππουδες, γενικα το χωριο ειναι μικρο αλλα για το σπιτι τους ανεβαινω ανηφορες. Το σχολειο παλι, ειναι στη μια ακρη του χωριου και το σπιτι μου στην αλλη ακρη, και πηγαινω μια το πρωι μια το μεσημερι για το φαγητο του ολοημερου και μια στο σχολασμα(ΜΑΖΙ με τη μικρη ολα αυτα εννοειται!!!)

Σαν αποσταση με τον γιο μου το κανουμε 10' αν δεν χαζολογαμε, αλλα αμα αφησω τη μικρη κατω...τρεχει απο το ενα πεζοδρομιο στο απεναντι και τουμπαλιν, τρεχει προς την αντιθετη κατευθυνση απο την οποια πηγαινουμε, μαζευει οοολα τα πετραδακια απο κατω σαν τον καντορεβυθουλη ή θα πηγαινει ακρη ακρη να βλεπει τη θαλασσα με κινδυνο να κανουμε χειμερινο μπανακι ομαδικως!!!!

παντως μονη μου στο σχολειο εχει τυχει να φτασω και μεσα σε 3' τρεχοντας!!! :shock::shock:

αυτα τα νεα μου καριτσακια, σας φιλω, καλη συνεχεια!! (η μικρη εχει λυσσαξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! :evil:)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημερα κουκλες,

τι κανετε?Εγω ειμαι στο γραφειο και σκοτωνομαι στη δουλεια:tongue:Δεν ξερω ποσο ακομη θα παει αυτο...το σπιτι ειναι γενικα σε καλη κατασταση βοηθαει και ο συζυγος αρκετα οποτε ειμαι ηρεμη.

Λαχταριστο το αλμυρο κεικ μμμμ

Το Σαββατο πηγα στο mega outlet αχ ατιμη Δημητρα τι μου κανεις:tongue:και ψωνισα απο το σαμ για τις κορες πολυ ωραια ρουχαλακια και οικονομικα!Κι εγω προσπαθω να καλυπτω τις αναγκες τους στις εκπτωσεις ειδικα στα μπουφαν,παλτο,παπουτσια.

Γιωτα κι εγω βλεπω κλεμμενα ονειρα και μου την εχει δωσει τωρα που πεθανε η Φαιη:mad:

Πρεπει κι εγω να ξυδιασω το χαλι στο παιδικο φετος το λερωσαν πολυ νωρις δεν μπορω να καταλαβω γιατι:confused:ουτε τρωνε εκει μεσα ουτε με παπουτσια μπαινουν.

Ραβ κι εμενα τα χαλια ειναι βαρια κι ασηκωτα ειναι μαλλινα και φυσικα δεν τα πλενω μαλλον τα συνθετικα ειναι πιο ελαφρια.

Για το θεμα των σκουπιδιων παντως η Γιωτα εχει δικιο η ανακυκλωση βοηθαει.

Φιλακια τα ξαναλεμε.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα!

Κρυουλάκι έχει σήμερα ε;

Ξυπνήσαμε αρκετά πιο νωρίς σήμερα,ευτυχώς το μικρό μου ξύπνησε άνετα.Αέρισα καλά το σπίτι,έβαλα ένα πλυντήριο με σεντόνια να πλένεται,έπλυνα τα πρωινά μας και τώρα λίγο χαλαρώνω.Θέλω να στρώσω τα κρεββάτια μας με καθαρά σεντόνια,να ξεσκονίσω και κλασσικά σκουπίσω-σφουγγαρίσω.Για φαγητό σήμερα θα φτιάξω ψαράκι βραστό με πατατούλες,καροτάκι,σέληνο,κρεμυδάκι και μπόλικο λεμονάκι!Απο τα αγαπημένα μας...

Βάσια ωραίο το αλμυρό κέικ!Έμεινε κανένα ψιχουλάκι;

Καλημέρα κουκλίτσες!!!

Σήμερα έχει πολύ πολύ δουλεια τα εχω παιξει , μπήκα μια στα γρηγορα για να σας πω ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημερα

σημερα ειμαι χαλλλλαρα :tongue:

εκαν τα πρωινα κρεβατια σκουπα σιδερο κατι λιγα που ειχα

σνιτσελακι με πιλαφακι για το μικρο

εβαλα κοτομπουτακια με πατατες στη σακουλα για εμας

εβαλα σαλατα στο ξυδι να πλυθει

και σε μια ωρα φευγω με το μικρο βολτα στη νονα του και κολητη μου φιλη

θελω να της κανω τα μαλακια για να της φτιαξω λιγο την ψυχολογια :rolleyes:

και το μονο που μπορω να κανω ειναι τα μαλια της :mad::-x

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...