Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μια βοήθεια δώστε γιατί τον σκοτώνω τον άντρα μου άνετα.Πάτησε στο χαλί με τα παπούτσια της δουλειάς και έχει τώρα κόλλα σιλικόνης μαύρη στο χαλί.με τι θα τη βγάλωωωωω????

εμπλεξες νομιζω.Δεν δοκιμαζεις βενζινη καθαρισμού???Δυσκολο το βλέπω ,πάντως.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερούδια!

Σας έχασα το σ/κ αλλά μέχρι χθες το μεσημέρι αλωνίζαμε σε σημείο που ούτε το σπίτι μου δεν καθάρισα :oops:. Περάσαμε, όμως, πολύ όμορφα και από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά στρώθηκα και καθάρισα τουλάχιστον πολύ καλά το μπάνιο, άλλαξα πετσέτες και σεντόνια της μικρής, καθάρισα την κουζίνα καλά (εκτός από τα κλασικά και ντουλάπια και ψυγείο εξωτερικά), έβαλα δύο πλυντήρια και τα άπλωσα, ξεστολίσαμε με τη μικρή το δέντρο της, έκανα τζάμια παντού, έφτιαξα πίτσα για το βράδυ και μετά το γύρισα στο μποτέ: scrub, μασκούλα, νύχια, μπανάκι, φρύδια :D.

Τώρα θα κάνω ένα ξεσκόνισμα παντού και μόλις ξυπνήσει το πιτσιρίκι μου ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα και θα είμαι, σε γενικές γραμμές, οκ ;).

Το απόγευμα ο Θ έχει ένα σημαντικό ραντεβού κι ένα άγχος το έχω γιατί στη φάση που είμαστε "πρέπει" να πάει καλά...

Το βράδυ 9-10 έχω πρώτο μάθημα pilates :rolleyes:. Δεν πήγαινε άλλο η αγυμνασιά. Έχω να κάνω γυμναστική συστηματικά από το τέλη του '10, μετά την εγκυμοσύνη που "πλακώθηκα" κυριολεκτικά, μπας και επανέρθει η κοιλιά. Ελπίζω μόνο να το κρατήσω.

Πάω να σας διαβάσω μία στα γρήγορα (να ξεκολλήσω λίγο και το μυαλό μου από το απογευματινό).

Ειρήνη μου, μπήκα την παρασκευή μόνο και μόνο για να δω τα καλά σου νέα και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ! :D

Ήταν απλά δίκαιο! Για όλον τον κόσμο που έχει έρθει σ' αυτή τη θέση όχι από δική του υπαιτιότητα.

Να είστε καλά να την χαρείτε αυτή την εξέλιξη!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Μια βοήθεια δώστε γιατί τον σκοτώνω τον άντρα μου άνετα.Πάτησε στο χαλί με τα παπούτσια της δουλειάς και έχει τώρα κόλλα σιλικόνης μαύρη στο χαλί.με τι θα τη βγάλωωωωω????

Σκότωσε τον άντρα, το χαλί... κι εμένα πολύ δύσκολο μου φαίνεται :?

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Να με παλι

Βασια το κεικ πρεπει να ειναι νοστημοτατο:o θα το κανω καποια μερα

δεν μας ειπαν ποιος θα κραταει τα παιδια αυτον που δεν θα παρουν αδεια να παν για σκι:rolleyes: ασε που πριν μερικα χρονια που ειχαμε λευτα νε περημεναμε λευκες εβδομαδες να παρουμε τα βουνα:rolleyes:

στο διαταυτα εκανα μια αποπηρα για πιτα τωρα ειναι στο φουρνο ..

για να δουμε τι θα δουμε:rolleyes:

τις Μπαρμπαρηγου παντος φενοταν υπεροχη :eek:

Δημητρα η κουκετα πολυ ωραια αξηζε η αναμονη

το δικομου dyi παλετοκρεβατο ακομα εχει μελον :rolleyes:

Γιωτα ωραιος προορησμος το Ναυπλιο ειπαμε με το συζηξ σε κανα χρονο που θα εχει ξεπεταχτη ο μικρος να κανουμε το γυρο πελλοπονησου με ιστιοφορο οποτε ισος δω και το ναυπλιο (λεμε τωρα :rolleyes:) οπος και πολα αλλα

Καλησπερούδια!

Σας έχασα το σ/κ αλλά μέχρι χθες το μεσημέρι αλωνίζαμε σε σημείο που ούτε το σπίτι μου δεν καθάρισα :oops:. Περάσαμε, όμως, πολύ όμορφα και από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά στρώθηκα και καθάρισα τουλάχιστον πολύ καλά το μπάνιο, άλλαξα πετσέτες και σεντόνια της μικρής, καθάρισα την κουζίνα καλά (εκτός από τα κλασικά και ντουλάπια και ψυγείο εξωτερικά), έβαλα δύο πλυντήρια και τα άπλωσα, ξεστολίσαμε με τη μικρή το δέντρο της, έκανα τζάμια παντού, έφτιαξα πίτσα για το βράδυ και μετά το γύρισα στο μποτέ: scrub, μασκούλα, νύχια, μπανάκι, φρύδια :D.

Τώρα θα κάνω ένα ξεσκόνισμα παντού και μόλις ξυπνήσει το πιτσιρίκι μου ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα και θα είμαι, σε γενικές γραμμές, οκ ;).

Το απόγευμα ο Θ έχει ένα σημαντικό ραντεβού κι ένα άγχος το έχω γιατί στη φάση που είμαστε "πρέπει" να πάει καλά...

Το βράδυ 9-10 έχω πρώτο μάθημα pilates :rolleyes:. Δεν πήγαινε άλλο η αγυμνασιά. Έχω να κάνω γυμναστική συστηματικά από το τέλη του '10, μετά την εγκυμοσύνη που "πλακώθηκα" κυριολεκτικά, μπας και επανέρθει η κοιλιά. Ελπίζω μόνο να το κρατήσω.

Πάω να σας διαβάσω μία στα γρήγορα (να ξεκολλήσω λίγο και το μυαλό μου από το απογευματινό).

Ειρήνη μου, μπήκα την παρασκευή μόνο και μόνο για να δω τα καλά σου νέα και πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ! :D

Ήταν απλά δίκαιο! Για όλον τον κόσμο που έχει έρθει σ' αυτή τη θέση όχι από δική του υπαιτιότητα.

Να είστε καλά να την χαρείτε αυτή την εξέλιξη!

pilates :rolleyes: τι ωραια κι εγω λεω να αρχησω σε 15 μερες γιατι δεν παει αλλο

καλησπέρα κορίτσια,

εμείς αφού φάγαμε μάζεψα νεροχύτες και έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και μάζεψα τα ρούχα όλα εκτός από κάτι παντελόνια που κρατάει ακόμα η μέση.Τα υπόλοιπα τα σιδέρωσα και τώρα περιμένω να ξυπνήσουν οι παίδες για να τα βάλω στην θέση τους.Επίσης να σηκωθεί και ο σύζυξ να με βοηθήσει να στρώσουμε το χαλί της κουζίνας που την Παρασκευή ενώ είχα πλύνει τα μπαλκόνια πήγα να μεταφέρω μία γλάστρα από το μπρος μπαλκόνι στο πίσω και μου έσπασε με αποτέλεσμα να γίνει το χαλί μέσα στην λασπουριά γιατί είχα ποτίσει κιόλας και τα έκανε το λασπωμένο χώμα ......οπότε το Σάββατο ο καλός μου το έπλυνε και σήμερα θα το στρώσουμε ή καλύτερα θα το ξαναστρώσουμε.Μετά έχει διάβασμα τον μεγάλο γιατί ο μεσαίος θα διαβάσει με τον μπαμπάκα του.

Όσο για τις λευκές εβδομάδες δεν έχω λόγια... εδώ εμάς στην εταιρεία που δούλευα μου χρέωναν από την κανονική μου άδεια την Κ.Δευτέρα,την Μ.Πέμπτη,την Μ.Παρασκευή και μου έβαζαν υποχρεωτική άδεια αν μεσολαβούσε μια εργάσιμη σε αργία τώρα τί θα κάνουν;Ετσι θα τρώνε την άδεια των εργαζομένων και όταν θα την χρειάζονται για έναν γιατρό δεν θα έχουν υπόλοιπο.Χώρια ότι λεφτά δεν υπάρχουν γιατί κύριε άντε και έχω το πατρικό μου στον Παρνασσό ή στο Πήλιο ή στα Καλαβρυτα (που δεν έχω αλλά λέμε τώρα) με τί θα πάω περπατώντας;Δεν θα φάω,δεν θα ζεσταθώ εδώ με το ζόρι τα φέρνουμε βόλτα στα σπίτια μας όχι να πάμε και παραπέρα αλλά οι έχοντες που να καταλάβουν τους μη έχοντες;

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!Τι κανετε????

Εγω κουτουλαω.....εχθες ξενυχτησα λιγο,πηγα για υπνο στις 2:30 και μολις ξαπλωσα ξυπνησε ο μικρος και ηθελε να παιξουμε:shock:,τελικα τον/μας πηρε ο υπνος στις 4:00,ξυπνησα το πρωι,οπου δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου,σηκωθηκα,εκανα πρωινα κτλ και εφτιαξα φακες,πηγαμε παιδικη χαρα,και γυρισαμε,ταισα τον μικρο,τον εβαλα για υπνο και ξεκινησα σιδερο στις 14:30 και τελειωσα μολιςε τωρα.....αλλα το τελειωσα,μου εμεινα μονο 2 παπλωματοθηκες που τις ξεχασα.Αλλα βρε κοριτσια σερνομαι νομιζω πως θα με παρει ο υπνος ορθια....

Διαφημίσεις

περαστηκα σας!

να σου πω μαρι μου, εμενα κοιμαται 10,30-14,30 κανονικα, αλλα εχω κανει μερικες παραλαγες οταν θελω να παμε καπου, πχ σημερα δεν την ξυπνησα κ την αφησα να κοιμαται μεχρι τις11,30. κοιμηθηκε κ 1 ωρα στο καροτσι κ ολα καλα. βεβαια δεν το κανω συχνα, αλλα μια στο τοσο.

οχι καλη μου, εννοειται πως μαζευονται,εγω εχω στανταρντ 3 σακουλες σουπερ μαρκετ καθε μερα. αν δεν τα παω 1 μερα, την επομενη εχω 6!

καλα βρε δημητρα, το 2003 εκανες τσατ???? εχω ισα που ηξερα τι ειναι το google! κ ελεγα οτι εγω πρωτοτυπησα με την γνωριμια μου με τον συζηγο (σε κλαμπ) κ παντα λεγαμε με τις φιλες μου "ε καλα, εννοειται πως δεν πας στο κλαμπ για να γνωρισεις καποιον κ να κανεις σοβαρη σχεση" κ τελικα οχι μονο τον γνωρισα αλλα τον παντρευτηκα κιολας!;)

λοιπον το ναυπλιο αγαπημενη πολη ( εκει μου εκανε προταση γαμου ο αντρας μου)

μολις φτασεις κ παρκαρεις κοντα στον σταθμο του τρενου εχει μια παιδικη χαρα, με το που παρκαραμε καναμε μια σταση εκει για να εκτονοθει η μικρη που ηταν 2 ωρες μες το αμαξι. μετα πηγαμε βολτα με τα ποδια μεχρι την παραλια. ιδανικο για φαγητο με παιδια για μενα ηταν τα goodys (η μικρη εννοειται δεν εφαγε τετοια, της ειχα παρει φαγητο) γιατι εχει απλα, εχει καρεκλες που μπορει να κατσει το 2χρονο (οχι σαν της ταβερνας) κ επισης εχει κ παιδοτοπο. εμεις εκει κατσαμε. μετα καροτσαδα οπου κ κοιμηθηκε κ για καφεδακι στην πλατεια σε ενα ησυχο καφε (το ρολοι λεγεται). οταν ξυπνησε η μικρη την ταισα κρεμα κ μετα παλι βολτα. ηταν τελεια!

Τι τελεια!!!!Το βαζω στο προγραμμα!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πάλι το βράδυ. Ανεβάσαμε κι εγώ και το παιδί πυρετό. Ούτε ξέρω πόσες φορές του άλλαξα ρούχα, επειδή ίδρωσε... Τώρα κοιμάται ακόμη. Κι εγώ είμαι ακόμη στο κρεβάτι... Αισθάνομαι εξαντλημένη... Δεν έχω κουράγιο για τίποτα... Μόνο μια σουπίτσα θα φτιάξω του παιδιού και τέλος. Ο άντρας μου ξεκινάει δουλειά σήμερα και μόνο για σήμερα πήγε πρωί, οπότε κάτι πλυντήρια του παιδιού που θέλω να βάλω θα τα αναλάβει εκείνος το απογευματάκι π ου θα έρθει...

Αυτά προς το παρόν...

Α! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Ελπίζω να πιάσουν και να συνέλθουμε σύντομα...

Ευχαριστώ Γιώτα μου!

Σε ότι αφορά τον ύπνο του, ξυπνάει μόνος του κάθε πρωί στις 7:30-8:00, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να του αλλάξω το πρόγραμμα όπως λες εσύ. Όσο και να θέλω να κοιμηθεί λίγο παραπάνω δεν κάθεται, κι αυτό γιατί το βράδυ κοιμάται από τις 20:30-21:00... Και φαντάσου ότι τον κρατάω με το ζόρι μέχρι εκείνη την ώρα... από τις 18:30-19:00 κουτουλάει

Μπράβο που περάσατε ωραία στην εκδρομούλα σας!

Αυτό είχα ξεχάσει να το σχολιάσω... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου? Νομίζω ότι έχουμε 2-3 μήνες διαφορά, κάνω λάθος?

Ο δικός μου, πάντως, στη φάση που βρισκόμαστε το πολύ πολύ να έλεγε σε αντίστοιχη περίπτωση: "ανα κόκο?" ("που είναι το κόκκινο?" - εμείς έχουμε κόκκινο σκαμπό)

Ηλιαχτιδα μου στις 16 γινεται 2.5

Εχθες μου ειπε και δευτερη προταση,καθως εστρωνα τραπεζι και εβαλα το πιατο του αντρα μου,μου λεει ''ατο το πιατο φαει μπαμπας'' εννοειτε οτι πεσαμε κατω απο τα γελια....

Γειά σαςςςς!!!!

απο το πρωί άέρισα, άλλαξα σεντόνια, σκούπισα το σπίτι, πήγα μικρό σούπερ και γύρισα....συμμάζεψα παιδικό γραφείο.

μαγείρεψα φακές και αλμυρό κείκ....γίνεται φανταστικό και είναι πολύ ωραία ιδέα για πάρτυ.....για δείτε...

καιρό έχω να βάλω φώτο :tongue: :tongue: :tongue:

1604537_10202894736870445_2098225307_n.jpg

Αμαν :shock::shock::shock:

Θα το κανω σιγουρα!!!!!

Καλοφαγωτο!!!!!

κ ελεγα ποια ξεχασα!!!!! εσενα με τον υπεροχο γιοκα σου! τι ωραιες κουβεντουλες λεει το παιδακι σου??? οταν μου τα πει αυτα η μικρη μου θα πεσω κατω νομιζω......

...

Γιωτα μου και εγω μια απο τα ιδια...μολις μου το ειπε,εβαλα τα γελια και του ελεγα ''πεστο παλι'',''πεστο παλι'',σου λεει το παιδι παει τρελαθηκε η μανα μου.....

Καλες μου φιλες,γεια σας!

Πως μου ειστε?

Περιμενω τον συζυγο κ σας διαβαζω...

Τα παιδια ξυπνανε με το ζορι απο τον μεσημεριανο υπνο κ μετα φτανουμε11για να κοιμηθουν!

Εχω σιδερο ,οπως παντα αλλα'θα κανω τον κινεζο σημερα.....

Τι φαγητο να κανω για αυριο?

Τελικα πρεπει νακανω εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου τωρα που δουλευω οπως μια φιλη απο εδω.....

αφροδιτακι τελεια η στολη,πραγματικα!πολυ πετυχημενη!κ τα χρωματα υπεροχα.συγχαρητηρια!

yotou καλε φιλεναδα, απο το λυκειο πηγαινα σε ιντερνετ καφε γιατι δεν ειχα υπολογιστη,φαντασου !σκεψου οτι τελειωσα το 1997..υπολογιστη πηρα οταν περασα στο πανεπιστημιο ,επειδη ειχα κ μαθηματα σχετικα δηλ 99-2000........Δεν σε βρισκω παντως καθολου 'προχο'.....τς τς τσ....αν παντρευομουν οσους γνωριζα σε κλαμπ θα ειχα χαρεμι!,

μαμαβασια τι να πω κοπελια? Η τιμωρος μαμαβασια ξαναχτυπα'! Καλε δεν ντρεπεσαι που μας κανεις ετσι? Βαζεις κ φωτο να μας αποτελειωσεις? Ειμαστε κ φορτωμενες με τα κιλα των γιορτων....τσ τσ...φτου σου κολαση!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...