Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτάκι πάρα πολύ ωραία η στολή και του χρόνου.

Ευχαριστώ!

Αφροδιτάκι τέλεια στολή!!

[

Ακούσατε για τη λευκή εβδομάδα για τα σχολεία?αχ μακάρι....:D:D:D

Ευχαριστώ!

Τι είναι η λευκή εβδομάδα; Ωχ αμάν.....

Αφροδιτακι ,πολύ ομορφη η στολή ,μπραβο σου!

Ευχαριστώ!

Μόλις το έψαξα στο google και το βρήκα.....

Όλα τα είχε η Μαριορή, οι χειμερινές διακοπές της έλειπαν εν έτη 2014..... Αυτό βρήκαν να αντιγράψουν από την Δυτική Ευρώπη.... δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.....

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ!

Τι είναι η λευκή εβδομάδα; Ωχ αμάν.....

Ευχαριστώ!

να κλείσουν τα σχολεία 4-7 Μαρτίου για να πάμε χειμερινές διακοπές!!Αχ καταλαβαίνω και την αντίθετη άποψη κορίτσια αλλά για μένα θα ναι σούπερ αν γίνει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Θα είναι σούπερ για όλους, αν τις καθιερώσουν ως αργίες για όλους τους εργαζόμενους (σε ένα άλλο σύμπαν) και από εκεί και μετά ο καθένας πάει και κάνει ότι θέλει .

Μέχρι τώρα, όποιος είχε τα χρήματα και την διάθεση για χειμερινή εξόρμηση το έκανε όποτε μπορούσε ούτως ή άλλως και ας έχαναν τα παιδιά και 1-2 μέρες από το σχολείο βρε αδερφέ...

Δεν μπορώ όμως να χωνέψω πως άλλα μέτρα που εφαρμόζονται στην Δυτική Ευρώπη τα αγνοούν επιδεικτικά και άλλα όχι και τόσο απαραίτητα τα εφαρμόζουν, για να δείξουν την πρόοδο μας..... Βρε ουστ!

Αν εφαρμοστεί εγώ θα προσπαθήσω πάντως τις 4 μέρες που μου έμειναν από το 2013 να τις κολλήσω εκεί και μακάρι να γίνει η αίτηση μου δεκτή!

Διαφημίσεις

Βασια αποθηκευτηκε ηδη!

Μιρτουλα ειναι απόλυτα κατανοητο για εσενα,ακι εγω ετσι θα ελεγα εαν για καποιο λογο σταματουσε λίγες ημερες ο αντρας μου,ασε που κοβει και στη μεση το διαστημα ως το Πασχα..αλλα υπάρχει και η αλλη πλευρα ,ασε που δημιουργει μεγαλο προβλημα σε ολους τους εργαζομενους γονεις.Να μας εδιναν ταυτοχρονα και μια επιδοτηση ,να την πάμε την εκδρομούλα μας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Βασια αποθηκευτηκε ηδη!

Μιρτουλα ειναι απόλυτα κατανοητο για εσενα,ακι εγω ετσι θα ελεγα εαν για καποιο λογο σταματουσε λίγες ημερες ο αντρας μου,ασε που κοβει και στη μεση το διαστημα ως το Πασχα..αλλα υπάρχει και η αλλη πλευρα ,ασε που δημιουργει μεγαλο προβλημα σε ολους τους εργαζομενους γονεις.Να μας εδιναν ταυτοχρονα και μια επιδοτηση ,να την πάμε την εκδρομούλα μας!

Έλα μου ντε! Κόψε κύριε και καμιά επιδότηση να κάνουμε το σκι μας!!!

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τελικά εμείς δεν κάναμε απολύτως τίποτε το σβκ.. Ο μικρός συνεχίζει και ξυπνάει περίεργες ώρες το βράδυ με σπαραγμό και μετά με το που τον κοιμίσω και πάω να τον βάλω στην κούνια του ξυπνάει με αναφιλητά και ξεκινάμε καινούργιο γύρο από την αρχή.. Ίσως είναι δοντάκια (χθες έκανε την εμφάνισή του το 4ο), ίσως είναι το άγχος το αποχωρισμού.. ότι και να είναι πάντως με κάνει να σέρνομαι..

Τον βάλαμε στην στράτα χθες για πρώτη φορά και το καταχάρηκε.. πάταγε τα κουμπάκια με δύναμη, άκουγε τη μουσική και κούναγε το κεφαλάκι του πάνω κάτω.. έσκαγε και κάτι χαμόγελα.. Ε λογικό, δεν μπορεί να είναι όλη μέρα στο πάρκο, στον καναπέ ή στο πάτωμα.. πρέπει να ασκηθεί και λιγάκι!

Δεν θυμάμαι ποιο κοριτσάκι είπε ότι πήγε Ναύπλιο.. Αγαπημένος προορισμός και για μένα και τέλειος για μονοήμερη εκδρομή.. Πρέπει να έχω τουλάχιστον 5 χρόνια να πάω και λέγαμε με το σύζυγο να πάμε την προηγούμενη βδομάδα που είχαμε άδεια αλλά δεν τα καταφέραμε.. Θα το βάλω στο πρόγραμμα να πάμε το συντομότερο..

Από δουλειές πραγματικά δεν έκανα τίποτε..Μόνο άνοιγα τα παράθυρα για να αεριστεί το σπίτι, έστρωνα τα κρεβάτια, ετοίμαζα φαγητό και μάζευα ότι άφηνε από δω και από κει ο σύζυγος.. αυτό νομίζω από μόνο του ήταν αρκετό!

Μήπως είναι μούφα αυτό που λένε για τη λευκή βδομάδα; προσωπικά το θεωρώ απίθανο να γίνει..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

να κλείσουν τα σχολεία 4-7 Μαρτίου για να πάμε χειμερινές διακοπές!!Αχ καταλαβαίνω και την αντίθετη άποψη κορίτσια αλλά για μένα θα ναι σούπερ αν γίνει...

Κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα χαιρόμουν πάντως!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια για πειτε πως ξυδιάζετε τα χαλιά???

Σοφάκι μου,

Εξαρτάται πάντα, το μέγεθος του χαλιού.

Λεκανίτσα

Νεράκι

Ξυδάκι

Σφουγγαράκι {άλλες φορές χρησιμοποιώ σφουγγαράκι πιάτων και άλλες "στενό" βουρτσάκι, μαλακό}

Περνάς όλο το χαλί ώστε να πάει παντού και το αφήνεις να στεγνώσει. Ετοιμο! ;)

Υ.Γ. Οτι θέλεις, πάρε με να σου πω.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σας! Εγώ σήμερα τα απολύτως απαραίτητα! Φαγητό είχα απ το ΣΚ, το σπίτι είναι τακτοποιημένο και τα πλυντήρια/στεγνωτήρια συνεχίζονται!

Ξύδι και νερό mumsofia. Άλλη το περνάει με βούρτσα, άλλη με σφουγγάρι, άλλη με στιμμένη πετσέτα.

Η λευκή εβδομάδα είναι μια πρόταση της ένωσης ξενοδόχων. Κατανοητό γιατί ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως θα έχουν δουλειά.

Κατανοητό επίσης για τις καθηγήτριες που θέλουν να καθίσουν παραπάνω.

Είναι γελοίο όμως σε μια χώρα με ΤΟΣΗ ανεργία και τους μισθούς να μην αρκούν για τα απαραίτητα, σε μια χώρα που πολύς κόσμος ζει απ την αλληλεγγύη να λες "θα καθιερώσουμε χειμερινές διακοπές να ξεσκάσουν τα παιδιά στα χιονοδρομικά".

Σε μια χώρα που ο ιδιωτικός τομέας έχει γίνει τόσο ανθρωποφάγος που οι γονείς δεν ΤΟΛΜΟΥΝ να ζητήσουν μια μέρα άδεια να πάνε το παιδί τους στον γιατρό, πόσο μάλλον να αιτηθούν αδείας μες τον χειμώνα...

Απολύτως ανόητος όποιος το σκέφτηκε. Λες και το μόνο πρόβλημα του Έλληνα είναι η λειτουργία των σχολείων...

Να με συγχωρείτε αν κάποια θίγεται αλλά ως άνεργη με μισθό συζύγου που δεν αρκεί για τα απαραίτητα, προσβάλλει την νοημοσύνη μου μια τέτοια κίνηση...

Σας αφήνω πάω να ανάψω το τζάκι και να τακτοποιήσω τα στεγνά ρούχα μας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έλα μου ντε! Κόψε κύριε και καμιά επιδότηση να κάνουμε το σκι μας!!!

Οπως έγραψα και στο facebook, χρόνια ήθελα να πάω το παιδί στις Αλπεις. Ο χρόνος μου έλειπε ΜΟΝΟ! :rolleyes:

Αν και νομίζω πως δεν θα "γίνει".

.... και μετα πήγαμε για περπάτημα με μια φιλη.Χαρηκαγιατι ειχα καιρό να πάω.

Μπράβο για το περπάτημα Χρυσα μου!

Ετοιμα και τα μπάνια,σφουγγάρισα κιόλας και σκούπισα και τα μπαλκόνια,κατέβασα και τις τέντες και περιμένω να στεγνώσουν τα ρούχα αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένω πολλή ώρααααα ακόμα.Επλυνα κάτι πατσαβουράκια που έχω για μπάνια,ασημικά,τζάμια και απλώθηκαν και αυτά.Η κατσαρόλα για τα μακαρόνια μπήκε.

Ελπίζω να ξεκουραστείς και λιγάκι, Νασιούλα μου! Εκανες μπόλικες δουλίτσες!

Αααααα κ ένα μεγάλο μπράβο στην Ειρήνη για την απόφαση , εύχομαι να ανασάνετε τώρα φτου φτου

Σε υπέρ ευχαριστώ, Ελενάκι μου!

Κάθε χρόνο κάνω μια λίστα με αυτα που θέλω να αλλάξω τον καινούργιο χρόνο...Φέτος,πέρα απο την ευχή του να πάνε όλα καλύτερα στην οικογένειά μας,έθεσα ως στόχο να καταφέρω να γίνω πιο υπομονετική,να μην εκνευρίζομαι εύκολα(γιατι είμαι και φωνακλού) και ω ναι,το πήρα απόφαση και το κάνω ήδη να μην χαλιέμαι για τίποτα!Οπότε το ρίχνω στην τρελλή και απαντώ καταλλήλως χωρίς περιστροφές...

Μπράβο για τις αποφάσεις σου πιτσάκι μου και να της κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς! Θα νιώσεις πολύ όμορφα, είμαι σίγουρη!

Προχώρησα κι άλλο τις δουλίτσες μου, ετοίμασα μπιφτεκάκια με τηγανιτές πατατούλες και φάγαμε

[/url]DSCN0199_zpsea41776d.jpg

Τη συνδύασα με πράσινη σαλατούλα {διάφορες πρασινάδες και ρόκα} με λαδάκι και μπαλσάμικο.

DSCN0200_zps42e74222.jpg

Επλυνα τις κεραμικές εστίες και τα πλακάκια πάνω από την κουζίνα.

Τώρα ξεκούραση, λίγο διάβασμα {η δασκάλα μας είναι άρρωση οπότε έχουμε σχεδόν τα ίδια γι αύριο} και το απόγευμα αγγλικά.

Σας φιλώ όλες.

777885dugw57gt25.gif

Να μας εδιναν ταυτοχρονα και μια επιδοτηση ,να την πάμε την εκδρομούλα μας!

ετσι ετσι...να μας δώσουν επίδομα ΣΚΙ...άντε κορίτσια να αγοράσουμε σακιά να βάλουμε το παραδάκι:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μια βοήθεια δώστε γιατί τον σκοτώνω τον άντρα μου άνετα.Πάτησε στο χαλί με τα παπούτσια της δουλειάς και έχει τώρα κόλλα σιλικόνης μαύρη στο χαλί.με τι θα τη βγάλωωωωω????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...