Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Δεν θυμάμαι ειλικρινά αν έχω μπει την νέα χρονιά στο θέμα μας.Οπότε να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας,με υγεία,αγάπη και ο,τι καλύτερο για τις οικογένειές μας!

Ήταν λίγο ζόρικα απο τα Χριστούγεννα και μετά...αχ euaki πόσο σε νοιώθω να ήξερες:(

Κάθε χρόνο κάνω μια λίστα με αυτα που θέλω να αλλάξω τον καινούργιο χρόνο...Φέτος,πέρα απο την ευχή του να πάνε όλα καλύτερα στην οικογένειά μας,έθεσα ως στόχο να καταφέρω να γίνω πιο υπομονετική,να μην εκνευρίζομαι εύκολα(γιατι είμαι και φωνακλού) και ω ναι,το πήρα απόφαση και το κάνω ήδη να μην χαλιέμαι για τίποτα!Οπότε το ρίχνω στην τρελλή και απαντώ καταλλήλως χωρίς περιστροφές...

Μου λέιψατε και μου λείπει η παρέα σας...

4U δεν σε έχω ξεχάσει...σου στέλνω πμ

Το σπίτι φροντίζω να το έχω σε καλή κατάσταση που να μην μου δημιουργεί εκνευρισμό.Πολλά τα ασιδέρωτα...βουνό

Έχω λαϊκή σήμερα οπότε θα βγω σε λίγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουσουραδίτσες μου,

Προχωρώ τις δουλίτσες μου.

Ζύμωσα τα μπιφτεκάκια, το σπιτάκι μου είναι καθαρό, έπλυνα και τα διάφορα πιατικα που χρησιμοποίησα.

Θέλω να πλύνω πάλι το μπάνιο αλλά χμ.. και να ξυδιάσω το χαλί του φιογκακίου. Θέλω να ανεβάσω και νέο ποστ στο blog μας...

Χμ.. θα δω τι θα κάνω τελικά.

Πάω να μαγειρέψω.

Σας φιλώ και εδώ γύρω θα είμαι...

777885dugw57gt25.gif

Γειά σαςςςς!!!!

απο το πρωί άέρισα, άλλαξα σεντόνια, σκούπισα το σπίτι, πήγα μικρό σούπερ και γύρισα....συμμάζεψα παιδικό γραφείο.

μαγείρεψα φακές και αλμυρό κείκ....γίνεται φανταστικό και είναι πολύ ωραία ιδέα για πάρτυ.....για δείτε...

καιρό έχω να βάλω φώτο :tongue: :tongue: :tongue:

1604537_10202894736870445_2098225307_n.jpg

Φαίνεται νοστιμότατο!

Λοιπόν φωτογραφίες από πράγματα που ήθελα να σας βάλω μέσα στις γιορτές αλλά δεν μπόρεσα...

Η περιβόητη στολή κουκουβάγιας που τόσο την φοβόμουν αλλά τελικά έκανε θραύση!

PC180026_zpsbb2455e3.jpg

Λίγο χριστουγεννιάτικο feeling που φέτος το ''ψιλοέχασα'' αλλά θα επανορθώσω του χρόνου!

PC070040_zps3ac13a40.jpg

Υπέροχα όλα!

Γεια στα χέρια σου, κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν φωτογραφίες από πράγματα που ήθελα να σας βάλω μέσα στις γιορτές αλλά δεν μπόρεσα...

Η περιβόητη στολή κουκουβάγιας που τόσο την φοβόμουν αλλά τελικά έκανε θραύση!

PC180028_zps35392517.jpg

PC180026_zpsbb2455e3.jpg

Λίγο χριστουγεννιάτικο feeling που φέτος το ''ψιλοέχασα'' αλλά θα επανορθώσω του χρόνου!

PC070040_zps3ac13a40.jpg

Και τέλος....να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι!Η διακόσμηση των βασιλόπιτων είναι made by the girls!!!

PC300055_zps86272dd3.jpg

PC300056_zps5cb3cdb0.jpg

Aφροδιτάκη υποκλίνομαι!!! Η στολή είναι ευρηματικότατη κ καταπληκτική!! Μπράβο γειας τα χέρια σου!!

Περαστικά στη μικρή σου για το χεράκι της κ μπράβο τους για τις βασιλόπιτες :D

areti,kalamari, Ειρήνη,

σας ευχαριστώ πολύ! Ας έχουμε όλοι υγεία και ευτυχία στα σπίτια μας!

Υ.Γ. Μπορεί να θυμάστε αλλά τα φτερά στην στολή εγώ τα ''τρύπωσα'' με καρφίτσες και η κολλητή μου που μόλις είχε αγοράσει ραπτομηχανή βοήθησε στο γάζωμα. Το σχέδιο το βρήκα από το αγαπημένο πλέον pinterest.

Φιλιά!

Καλημέρες

Έχω πολλές μέρες να μπω , σας διάβαζα στα πεταχτά

Όλο έλεγα θα μπω να γράψω κ όλο κάτι άλλο έκανα

Ωραία περάσαμε το π.σ.κ μας , την παρασκευή βόλτα με μαμάδες καφεδάκι κ τα μικρά μας παιδότοπο. Το σάββατο λαική τακτοποιήματα κουζίνας κτλ σίδερο κ βόλτα το απόγευμα με την μικρή. Χθες κυριακή εδέησα κ ξεστόλισα αμήν παναγία μου , μέχρι κ η μικρή το είχε βαρεθεί χε χε

Σηκωθήκαμε χαλαρά, καφεδάκια πρωινά, η μικρή ανέλαβε το δικό της δωμάτιο να μου φέρνει τα πράγματα της , μάζεψα τα πάντα τα ετοίμασα στα κουτιά τους ο χαζμπαντ μάζεψε το δέντρο στην κούτα.

Και μετά έβαλε μια καλή σκουπα καναπέδες χαλιά τινάχτηκαν κουνήθηκαν αργκκκ βαριά ήταν

ξεσκόνισμα, έλεος με την χρυσόσκονη ουφφφφ

αλλαγή σεντονιών/πετσετών

πανάκι ψυγείο μέσα κ ντουλάπια/συσκευές από έξω

Σκούπισμα/σφουγγάρισμα μπαλκονιών

αλλαγή τραπεζομάντιλου

2 πλυντήρια/στεγνωτήρια

πέταγμα ανακύκλωσης (εμείς με την ανακύκλωση σωθήκαμε από τον όγκο πέρα από το οικολογικό- βγάζουμε συνήθως μια σακούλα σουπερ μάρκετ την ημέρα, την πετάει όποιος βγει πρώτος από το σπίτι-με οργανικά σκουπίδια κ έχουμε τον μεγάλο κάδο πολύ μεγάλο στο μπαλκόνι με τα χάρτινα/γυάλινα/αλουμίνιο κτλ που τον κατεβάζουμε μια φορά τη βδομάδα εκτός αν μαζευτούν απρόοπτα περισσότερα.)

Τίναξα πατάκια/χαλάκια

Σφουγγάρισμα όλο το σπίτι καλά να φύγει κ η τελευταία χρυσόσκονη γκρρρ

Μπάνιο καθάρισμα με ξυδάκι κ σιφ

Έκανα μπάνιο κ δεν είχα κουράγιο για μαγείρεμα για αυτό ντελιβεράκι σουβλάκια μια ωραία σαλάτα κ ήμασταν κομπλέ χε χε

Τελείωσαμε αργά το μεσημέρι ξαπλώσαμε λίγο, μετά με σήκωσε η μικρή να παίξουμε , παίξαμε μάντεψε ποιος φάγαμε κ τα φρουτάκια μας , πήρα πολύ ωραία πορτοκάλια κ μανταρίνια αυτή τη φορά από την λαική

Επαιξε κ με τον πατέρα της σκορ 4 ενώ εγώ μαγείρευα κοκκινιστό μοσχαράκι για σήμερα

έκανα καφεδάκι κ ετοιμάστηκα για σίδερο -4 πλυντήρια....- η μικρή κάθισε να κάνει την εργασία της για το σχολείο σήμερα μετά μπήκε για μπάνιο κ ετοιμάστηκε για νάνι

Σιδέρωσα παρέα με τηλεόραση , άφησα μόνο τα σεντόνια 3 σετάκια για σήμερα

Και έπεσα για νάνι

Τώρα κάνω το κενό μου κ πίνω λίγο καφεδάκι γιατί το πρωί άργησα να ξυπνήσω κ έφυγα σαν την παλαβή χε χε

Δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση...είδα κ ένα χαζό όνειρο....αλλά δεν θα το αφήσω έτσι!!

Τα φιλιά μου σε όλες

Περαστικά σε όλους και συγνώμη αν ξέχασα κάποιο άρρωστο μικράκι κάποια άρρωστη κοπέλα ή αν δεν σχολίασα κάτι αλλά σας διάβασα πολύ στα γρήγορα!!

Αααααα κ ένα μεγάλο μπράβο στην Ειρήνη για την απόφαση , εύχομαι να ανασάνετε τώρα φτου φτου

Ετοιμα και τα μπάνια,σφουγγάρισα κιόλας και σκούπισα και τα μπαλκόνια,κατέβασα και τις τέντες και περιμένω να στεγνώσουν τα ρούχα αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένω πολλή ώρααααα ακόμα.Επλυνα κάτι πατσαβουράκια που έχω για μπάνια,ασημικά,τζάμια και απλώθηκαν και αυτά.Η κατσαρόλα για τα μακαρόνια μπήκε.

Καλά Βάσια δείχνει υπέροχο και γευστικότατο.Δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ.

Αφροδιτάκι πάρα πολύ ωραία η στολή και του χρόνου.

Διαφημίσεις

Γειά σαςςςς!!!!

απο το πρωί άέρισα, άλλαξα σεντόνια, σκούπισα το σπίτι, πήγα μικρό σούπερ και γύρισα....συμμάζεψα παιδικό γραφείο.

μαγείρεψα φακές και αλμυρό κείκ....γίνεται φανταστικό και είναι πολύ ωραία ιδέα για πάρτυ.....για δείτε...

καιρό έχω να βάλω φώτο :tongue: :tongue: :tongue:

1604537_10202894736870445_2098225307_n.jpg

Α και δεν έχω φάει ακόμα και πεινάω!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Υπέροχο φαίνεται Βάσια μου, μπράβο!

777885dugw57gt25.gif

καλημέρααααα!!

Αφροδιτάκι τέλεια στολή!!

Βάσια τέλειο κεικ!!εχω κάνει κ γω πρόσφατα αλμυρο κεικ και είναι πολύ καλή εναλλακτική της πίτας για τα παιδιά!

Ακούσατε για τη λευκή εβδομάδα για τα σχολεία?αχ μακάρι....:D:D:D

εγω ψιλοπήζω, ουφ Δευτέρα είναι θα περάσει, αντε μια ωρίτσα ακόμα να παω σπιτάκι μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Eδω και εγω.Σιδερωσα 3 πλυντηρια και μετα πήγαμε για περπάτημα με μια φιλη.Χαρηκαγιατι ειχα καιρό να πάω.Επέστρεψα ,καθαρισα την κουζινα και εβαλα ενα πυντηριο πιατων μαζι με τα βραδυνα,εκανα ενα πέρασμα τα μπάνιο ,εβαλα σκούπα,απλωσα το βραδυνο πλυντηριο και μαζεψα τα απ[λωμενα και ευτυτυχως σημερα μαγειρευει η μαμα μου αγρια χορτα και ψαρια ψητα ,οπότε και νοστιμο φαγητο θα φαμε και ετοιμο.

Αφροδιτακι ,πολύ ομορφη η στολή ,μπραβο σου!

Βασια δελεαστικο το κεικ,ειναι καλό και για κολατσιο των παιδιων στο σχολειο.

Μιρτουλα,και εγω από τη μια οταν το ακουσα χαρηκα αλλα από την αλλη δεν βλέπω το λογο να χανονται οι ημερες ετσι.Η ενναλλακτικη ,δε της αναπλήρωσης δεν μου αρεσε καθολου,ασε που ο λογος για τον οποιο γινεται ειναι τουλάχιστον γελοιος!

Νασια και Ειρηνη ,πολλες δουλίτσες κανατε,καλή συνεχεια!

Καλαμαρακι το ξεσηκωσες το σπίτι,ε?Καλη δυναμη για την υπόλοιπη εβδομαδα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

κοριτσάκια ξέρετε ότι εγώ θέλω εύκολες συνταγές με λίγα υλικά....λοιπόν αυτή είναι πολύ καλή και βάζεις ότι αλλαντικό θέλεις....εγώ έβαλα φαρινάπ 2 κούπες και όχι το μπλέ αλεύρι και το baking

η συνταγή για το αλμυρό κέικ είναι αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/almiro-keik-2.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...