Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.

Όλες καλά; Εγω είμαι κομμάτια από το ξενύχτι. Ο μικρούλης δε μπορούσε να αναπνεύσει από το μπούκωμα κι έτσι για δεύτερη νύχτα τον κρατούσα αγκαλίτσα για να κοιμηθεί όσο γίνεται.

Από δουλειές έκανα μαγείρεμα για μας και το παιδί και τίποτα άλλο. Έχω σιδέρωμα αλλά δε νομίζω να τα καταφέρω απόψε. Ίσως αύριο.

Καλό απόγευμα να έχετε.

οχ...περαστικα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά...

Είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι με πυρετό, χάλια λαιμό και εγώ (μόνο, ευτυχώς) έχω και καταρροή...

Όλη νύχτα, είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες... είχα συνέχεια το μυαλό μου στο παιδί (φυσικά, τον είχα πάρει μαζί μου στο διπλό για να τον ελέγχω...)

Σήμερα, καμία όρεξη για δουλειές...

Μόνο μια σουπίτσα έφτιαξα για να φάμε...

Α! Ναι άλλαξα σεντόνια, αέρισα παπλώματα και το σπίτι, για να φύγει αυτή η αρρωστίλα... δεν την αντέχω με τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιώτα, καλά να περάσετε στην εκδρομούλα σας... Κι εγώ θέλω, αλλά με το μικρό, που κοιμάται 12:30-14:00, ούτε για φαγητό εδώ κοντά δεν μπορούμε να πάμε καλά καλά...

περαστηκα σας!

να σου πω μαρι μου, εμενα κοιμαται 10,30-14,30 κανονικα, αλλα εχω κανει μερικες παραλαγες οταν θελω να παμε καπου, πχ σημερα δεν την ξυπνησα κ την αφησα να κοιμαται μεχρι τις11,30. κοιμηθηκε κ 1 ωρα στο καροτσι κ ολα καλα. βεβαια δεν το κανω συχνα, αλλα μια στο τοσο.

Καθάρισα το τζάκι, έβαλα φάγαμε, μάζεψα κουζίνα και νεροχύτη, πήγα τα σκουπίδια στον κάδο (ρε κορίτσια μόνο εγώ έχω τόσα σκουπίδια ή οι άλλοι όποτε γεμίζουν μια σακουλίτσα την πετάνε; ) και τώρα χαλαρώνω μέχρι να φύγουμε για βολτούλα!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχετε!

οχι καλη μου, εννοειται πως μαζευονται,εγω εχω στανταρντ 3 σακουλες σουπερ μαρκετ καθε μερα. αν δεν τα παω 1 μερα, την επομενη εχω 6!

Καλες μου φιλες γεια σας κ παλι

Φιλια σε ολες !

Πραγματικα ωρες-ωρες νιωθω να σας ξερω τοσο καλα, κ νιωθω να σας εχω διπλα μου κ να συνομιλουμε...

Δεν θεωρω το νετ κατι εκτος ζωης η' κατι ψευτικο!

Εξαλλου δεν θα μπορουσα να πιστευω κατι τετοιο αφου κοιμαμαι καθε βραδυ κ εχω δυο παιδια με εναν αντρα που το 2003 ηταν απλα ενα tab -nickname (zous58 ) στην οθονη του pc μου!

καλα βρε δημητρα, το 2003 εκανες τσατ???? εχω ισα που ηξερα τι ειναι το google! κ ελεγα οτι εγω πρωτοτυπησα με την γνωριμια μου με τον συζηγο (σε κλαμπ) κ παντα λεγαμε με τις φιλες μου "ε καλα, εννοειται πως δεν πας στο κλαμπ για να γνωρισεις καποιον κ να κανεις σοβαρη σχεση" κ τελικα οχι μονο τον γνωρισα αλλα τον παντρευτηκα κιολας!;)

Οοοοοοοοο!!!!!Ελπιζω να περασατε τελεια!!!!Πες λεπτομερειες,φαγητο κτλ γιατι το ειχαμε και εμεις στο νου μας να το κανουμε αλλα ολο το αναβαλουμε λογω του μικρου...

λοιπον το ναυπλιο αγαπημενη πολη ( εκει μου εκανε προταση γαμου ο αντρας μου)

μολις φτασεις κ παρκαρεις κοντα στον σταθμο του τρενου εχει μια παιδικη χαρα, με το που παρκαραμε καναμε μια σταση εκει για να εκτονοθει η μικρη που ηταν 2 ωρες μες το αμαξι. μετα πηγαμε βολτα με τα ποδια μεχρι την παραλια. ιδανικο για φαγητο με παιδια για μενα ηταν τα goodys (η μικρη εννοειται δεν εφαγε τετοια, της ειχα παρει φαγητο) γιατι εχει απλα, εχει καρεκλες που μπορει να κατσει το 2χρονο (οχι σαν της ταβερνας) κ επισης εχει κ παιδοτοπο. εμεις εκει κατσαμε. μετα καροτσαδα οπου κ κοιμηθηκε κ για καφεδακι στην πλατεια σε ενα ησυχο καφε (το ρολοι λεγεται). οταν ξυπνησε η μικρη την ταισα κρεμα κ μετα παλι βολτα. ηταν τελεια!

παντως κουτσα στραβα εκανα κ τις δουλιτσες μου εχτες κ σημερα

εχτες:

σηκωθηκαμε χαλαρα ανοιξαμε το σπιτι για να αεριστει, εβγαλα παπλωματα εξω κ χαζολογισαμε μεχρι να βαλω την μικρη για υπνο

μετα φτιαξαμε με τον αντρα μου τον ουρανο του αυτοκινητου που ειχε ξεκολησει ολο (αλλαξαμε υφασμα)

πηγα κατι παραγγελειες στην κουριερ

πηγα λαικη

γυρισα τακτοποιησα τα ψωνια

εβρασα το ψαρι της μικρης

επλυνα κατι βαζα κ κατι πιατελες απο τους στολισμους των χριστουγεννων

μαζεψα νεροχυτη

εβγαλα τους διαδρομους εξω κ τους τιναξα

σφουγγαρισα

καθαρισα το μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο

ξυπνησε η μικρη κ την τακτοποιησα

εστρωσα τραπεζι φαγαμε μαζεψα κ επλυνα τα πιατα

ξαναεστρωσα τους διαδρομους

ετοιμαστηκα (νυχια, φρυδια, μαλλια, μπανιο) κ πηγα στα γενεθλια της βαπτηστηρας μου.

σημερα:

σηκωθηκαμε παλι χαλαρα κ ηπιαμε καφεδακι με τον αντρα μου

εστρωσα κρεβατια

απλωσα το χτεσινο πλυντηριο

εβαλα ενα με χρωματιστα

μαγειρεψα της μικρης

ετοιμασα τα πραγματα που θα περναμε μαζι

ξυπνησα την μικρη την ταισα, την ετοιμασα κ φυγαμε.

αχ περασε η ωρα φιλες παω γιατι αυριο ΔΕΝ θα σηκωνομαι λεμεεεεεεεεε!!!!

καλο βραδυ κοριτσακια, σας φιλω!

Καλημερα ομορφες!Τι κάνετε????

Εμεις ειχαμε ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.Το Σαββατο το πρωι πήγαμε για καφεδακι και παιδικη χαρα,με μεγαλη παρεα και ηταν υπέροχα,και το απόγευμα μειναμε χαλαρα στο σπίτι.

Εχθες πήγαμε εκκλησια,ειχαμε και μνημόσυνο μιας ξαδερφης μου,μετα για καφε και για φαγητο στη μαμα μου.

Γυρισαμε σπίτι ,συμμαζεψα παντου,εβαλα πλυντηριο ,εφτιαξα ενα κεικ και καθαρισα καλά καλά την κουζινα ,παγκους και λοιπά,τιναξα πατακια και ριχταρια ,σκούπισα ,ξεσκόνισα καλά ,εκανα τα τζαμια ,εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και το απογευματακι ηρθε μια ξαδερφη μου με το γιο της ,και η μαμα του κολλητου του γιου μου ,επίσης με το γιο της ,ηρθαν και δυο ξαδερφες του μικρου.Εμεις ηπιαμε το καφεδακι μας και τα παιδια ευχαριστηθηκαν παιχνίδι.

Εβαλα αρκετα πλυντηρια και σημερα με περιμενει σιδερο ,αλλα δεν αγχωνομαι αφου το υπολοιπο σπίτι ειναι μια χαρα.

Καλή εβδομαδα να εχουμε ολες!

Περαστικα στις αρρωστουλες ,γυριζουν πολλες ιωσεις και με ψηλό πυρετο τελευταια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακι!καλη βδομαδα!!

4αδακι να ειστε παντα χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και να καμαρωνετε τον θησαυρο σας..

Μαρια περαστικα στον μικρουλη σου..ελπιζω να ειχατε ενα ησυχο βραδυ..

Ηλιαχτιδα περαστικα σας..

Γιωτακι πολυ καλη η εκδρομουλα σας..τελειο το Ναυπλιο και σας εκανε και καλο καιρο..

Ναυτακι μεγαλωσε και ο μικρουλης..περναει πολυ γρηγορα ο καιρος..αξια στο θεμα του θηλασμου..εγω ενα θηλαζω και ομολογω οτι εχω κουραστει..

Αφροδιτακι δεν εχω λογια για την στολη της κουκουβαγιας..με εντυπωσιασε..

Εγω χθες εκανα αρκετες δουλιτσες,αλλαξα σεντονια παντου,απλωσα πλυντηρια,επλυνα τα ριχταρια,επλυνα πολυ καλα το μπανιο και την κουζινα,εκανα μπαλκονια,τραβηξα καναπεδες και κρεβατια και εβαλα καλη σκουπα,ξεσκονισα σφουγγαρισα,εκανα τα τζαμια στο σαλονι,μαγειρεψα χοιρινο με μελι και μουσταρδα(θεικο το τσακισαμε ολοι),αλλα βρηκαμε και χρονο και πηγαμε και παιδικη χαρα αλλα και το απογευμα βολτουλα στον παιδοτοπο στο mall..γυρισαμε καναμε ολοι τα μπανια μας φορεσαμε καθαρες πιτζαμουλες,κοιμισα τα κοριτσια και χαλαρωσα με τον αντρα μου..το βραδυ ομως η μικρη μου ηταν ανησυχη ξυπναγε συνεχεια και δεν ξεκουραστηκα..τεσπα,συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Εμείς ταλαιπωρηθήκαμε πάλι το βράδυ. Ανεβάσαμε κι εγώ και το παιδί πυρετό. Ούτε ξέρω πόσες φορές του άλλαξα ρούχα, επειδή ίδρωσε... Τώρα κοιμάται ακόμη. Κι εγώ είμαι ακόμη στο κρεβάτι... Αισθάνομαι εξαντλημένη... Δεν έχω κουράγιο για τίποτα... Μόνο μια σουπίτσα θα φτιάξω του παιδιού και τέλος. Ο άντρας μου ξεκινάει δουλειά σήμερα και μόνο για σήμερα πήγε πρωί, οπότε κάτι πλυντήρια του παιδιού που θέλω να βάλω θα τα αναλάβει εκείνος το απογευματάκι π ου θα έρθει...

Αυτά προς το παρόν...

Α! Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Ελπίζω να πιάσουν και να συνέλθουμε σύντομα...

περαστηκα σας!

να σου πω μαρι μου, εμενα κοιμαται 10,30-14,30 κανονικα, αλλα εχω κανει μερικες παραλαγες οταν θελω να παμε καπου, πχ σημερα δεν την ξυπνησα κ την αφησα να κοιμαται μεχρι τις11,30. κοιμηθηκε κ 1 ωρα στο καροτσι κ ολα καλα. βεβαια δεν το κανω συχνα, αλλα μια στο τοσο.

Ευχαριστώ Γιώτα μου!

Σε ότι αφορά τον ύπνο του, ξυπνάει μόνος του κάθε πρωί στις 7:30-8:00, οπότε δεν υπάρχει δυνατότητα να του αλλάξω το πρόγραμμα όπως λες εσύ. Όσο και να θέλω να κοιμηθεί λίγο παραπάνω δεν κάθεται, κι αυτό γιατί το βράδυ κοιμάται από τις 20:30-21:00... Και φαντάσου ότι τον κρατάω με το ζόρι μέχρι εκείνη την ώρα... από τις 18:30-19:00 κουτουλάει

Μπράβο που περάσατε ωραία στην εκδρομούλα σας!

Ο μικρος σημερα ειπε την πρωτη του μεγαλη φραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενικα μιλαει,λεει ολες τις λεξουλες και κανει φρασεις με 2 αντε το πολυ 3 λεξεις ,το απογευμα τον βαζω στο μπανιο για να του πλυνω χερακια (εχω βαλει κατω απο το νιπτηρα ενα μικρο μαυρο σκαμπουδακι για να ανεβαινει και να φτανει),και μου λεει:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΒΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο το πλασματακι με κανει καθε μερα να το ερωτευομαι και περισσοτερο...........Πειτε μου οτι και εσεις νιωθετε ετσι και δεν το χανω σιγα-σιγα.....

Αυτό είχα ξεχάσει να το σχολιάσω... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου? Νομίζω ότι έχουμε 2-3 μήνες διαφορά, κάνω λάθος?

Ο δικός μου, πάντως, στη φάση που βρισκόμαστε το πολύ πολύ να έλεγε σε αντίστοιχη περίπτωση: "ανα κόκο?" ("που είναι το κόκκινο?" - εμείς έχουμε κόκκινο σκαμπό)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σουσουραδίτσες μου!

Πως είστε?

Από χθες, πονάει το στομάχι μου. Οχι σπουδαία πράγματα αλλά δεν με αφήνει στιγμή το άτιμο... :|

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο, πέρασα από το βιβλιοπωλείο και του αγόρασα καινούργια μολυβάκια και μερικές ετικέτες και μετά σούπερ για 2 πραγματάκια. Κρεοπωλείο για κιμαδάκι γιατί σήμερα έχουμε μπιφτεκάκια και μετά τράπεζα να πληρώσω λογαριασμό.

Επέστρεψα σπιτάκι μου και έπιασα τις δουλίτσες. Εχω αρκετά προγραμματίσει για σήμερα, θα σας ενημερώνω πως θα πάει η μέρα.. ;)

Σας φιλώ γλυκά.

Υ.Γ. Μαρί μου... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας! :?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κουκλιτσες!!!

Καλή μας εβδομάδα!!! Δυσκολο ΣΒ αλλα οκ ξεκινάμε καινουργια εβδομάδα!!

Το Σαββατοκυριακο ξεστολισα ( κορίτσια τα έπαιξα πραγματικά) - πηραμε αρκετο ηλιο - κουνιες και κουνιες- και πολλές πολλές δημιουργίες!!!

Ακολουθώντας τις συμβουλές σας!

Πέταξα αρκετά Χριστουγεννιάτικα στολιδια που δεν τα ήθελα ,,,σας φιλώ γλυκά!!!

Εδώ και πάλι!

Χαμός σήμερα, προχωρώ αρκετά τις δουλίτσες μου αφού και το σπίτι το χρειαζόταν και δεν δουλεύω. Οπότε.. ευκαιρία ήταν.

Εβαλα "καλή" σκούπα παντού. Πολύ προσεκτικά, τράβηξα καναπέδες και τα σχετικά.

Εβαλα ένα πλυντήριο με το "βαρύ" μπουφάν του άντρα μου γιατί τώρα φοράει το πιο 'ελαφρύ'.

Επλυνα κάποια λίγα πιατάκια

Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

Σφουγγάρισα πολύ καλά όλο το σπίτι

Πάω να κάνω καφεδάκι και να συνεχίσω τις δουλίτσες.

Σας φιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

σας εύχομαι μία ευχάριστη και καλή εβδομάδα.Σήμερα ήταν να κόψουμε τις πίτες στο σχολείο αλλά τελικά μας ενημέρωσε το ζαχαροπλαστείο αργά εχτές το βράδυ ότι δεν είναι έτοιμες ακόμα :mad::mad:οπότε μετατέθηκε η κοπή της πίτας για αύριο.Οπότε αφού γύρισα από το σχολείο που πήγα τα παιδιά έστρωσα κρεβάτια,αέρισα σπίτι,έπλυνα κάτι λίγα βραδινά πιατάκια,έβαλα ένα πλυντήριο λευκά και άπλωσα ένα νυκτερινό,άπλωσα και το πλυντήριο με τα λευκά,καθάρισα τοίχους και πόρτες και τώρα έχω βάλει τον φούρνο να ετοιμάζετε για καθάρισμα.Ηπια το καφεδάκι μου και σας διαβάζω.Αύριο θα πρέπει να κατέβω και στο κέντρο για να πάρω νήματα για κασκολάκια για μία φίλη της μαμάς μου και κλωστές για το κέντημά μου,άντε να δω πότε θα το τελειώσω και αυτό το ατελειώτο έχει:tongue::tongue::tongue:.

Για φαγητό σήμερα έχει μακαρονάδα με άσπρη σάλτσα.

Ειρήνη πρόσεχε με το στομάχι σου γιατί σέρνεται ίωση γαστρεντερίτιδας,εμένα είναι χάλια από την Τετάρτη το απόγευμα και ακόμα να συνέλθω.

YOTOU μπράβο που περάσατε ωραία στο Ναύπλιο,είναι πολύ όμορφο και βοηθάει και η παραλία του για βολτούλες.

Κοριτσια καλημερα και καλη εβδομαδα!

Αυτο το ΣΚ ηταν πολυ κουραστικο γιατι εκανα ενα σωρο δουλειες στο σπιτι... Το μονο που με στενοχωρησε ηταν οτι δεν πηγαμε και πουθενα καμια βολτα τα πιτσιρικια.. Αλλα επιφυλασσομαι για το επομενο!

Απο δουλειες βεβαια αλλο τιποτα αλλα λογω ελλειψης τις καθημερινες τα περισσοτερα γινοντα ΣΚ:

- Αλλαξα σεντονια

- Εβαλα 2 πλυντηρια και τα απλωσα (τωρα εχω 3 πλυντηρια για σιδερωμα!)

- Σκουπισα καλα ολο το σπιτι

- Καθαρισα καλα το μπανιο

- Πηγα χασαπη

- Πηγα Σ/Μ

- Ξεσκονισα καλα ολο το σπιτι

- Διαβασαμε τα μαθηματα με την κορη μου

- Το Σαββατο εκανα καρμποναρα και χτες κεφτεδες, πατατες και σαλατα του σεφ

- Χτες εκανα προφιτερολ και λουκανικοπιτακια

- Εβρασα κοτοπουλο να το κανω σημερα σουπιτσα

- Εκανα μπανιο τα παιδια

- Εκανα μπανιο στις 23:00

Κι επεσα ξερη!

:rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημερα κοριτσια

το ξερω ειμαι απαραδεκτη :rolleyes: χαθηκα πολυ καιρο τωρα

αλλα με πλακοσε πολυ δουλεια πρεπει να οργανοσω και τα σεμηναρια της χρονιας εκανα και ενα ταξιδη αστραπη εξω(για δουλεια)

αλλα τωρα ειμαι σε καλο δρομο

σημερα ειμαι χαλαρα στο σπιτι και κανω διαφορα.... οχι πολα γιατι θελω να κανω βολτες με το μωρο μου να το ζουληξω να το ρουφηξω και τα σχετηκα:cool:

γιατι εχω παθει στερητικο :tongue:

αυταααα

Ειρηνη χαρηκα πολη με την εκβαση που ειχε το θεμα του δανειου σου :D

αντε να ξαλαφροσεις λιγο ρε παιδι μου

θα θα ξαναμπω αργοτερα φιλια

Γειά σαςςςς!!!!

απο το πρωί άέρισα, άλλαξα σεντόνια, σκούπισα το σπίτι, πήγα μικρό σούπερ και γύρισα....συμμάζεψα παιδικό γραφείο.

μαγείρεψα φακές και αλμυρό κείκ....γίνεται φανταστικό και είναι πολύ ωραία ιδέα για πάρτυ.....για δείτε...

καιρό έχω να βάλω φώτο :tongue: :tongue: :tongue:

1604537_10202894736870445_2098225307_n.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...