Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....και εγώ αυτόν τον τρόπο είχα, έλεγα μήπως υπήρχε κανένας πιο τσάκ μπάμ!!!

Σχετικά με τον αέρα, έχω να δηλώσω ότι μου την δίνει απίστευτα, γιατί γεμίζει το μπαλκόνι γύρη....Το τραπέζι μας έξω είναι αλουμινένιο με μαύρο καθρέφτη απο πάνω και αν το δείτε είναι γεμάτο γύρη και το καθάρισα το πρωί.....επειδή είναι μαύρο κάνει μπάμ η βρωμιά!!!! Μου την δίνει η γύρη και ο αέρας!!! Πάω σούπερ μάρκετ!!!! Θέλω καλοκαίρι!!!!! :P :p :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλό μήνα κορίτσια!!

http://tsouftsouf.blogspot.se/2012/04/blog-post.html#comment-form

συμμετέχω σε διαγωνισμό με φωτογραφία της κόρης μου,αν θέλετε ψηφίστε την φώτο 7. δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σχετικά με τον αέρα, έχω να δηλώσω ότι μου την δίνει απίστευτα, γιατί γεμίζει το μπαλκόνι γύρη....Το τραπέζι μας έξω είναι αλουμινένιο με μαύρο καθρέφτη απο πάνω και αν το δείτε είναι γεμάτο γύρη και το καθάρισα το πρωί.....επειδή είναι μαύρο κάνει μπάμ η βρωμιά!!!! Μου την δίνει η γύρη και ο αέρας!!! Πάω σούπερ μάρκετ!!!! Θέλω καλοκαίρι!!!!! :P :p :P

Πες τα mamavasia... πες τα να έχω μία δικαιολογία που δεν έχω κάνει μπαλκόνια ακόμα... :P

Έξω στο μπαλκονάκι μου λοιπόν... έχω φάτσα κάρτα πεύκο... οπότε το ξύλινο τραπεζάκι μου έχει ένα ωραιότατο κιτρινο-σκ@τ@@λι χρώμα...

Και από την μία λέω... πρέπει να κάνω μπαλκόνια τέλος... και από την άλλη σκέφτομαι ότι στο 2ωρο θα είναι πάλι όλα κάπως... οπότε αποφάσισα να κάνω σιδέρωμα και θα αφήσω τα μπαλκόνια για τη γυναίκα που περιμένω την Πέμπτη...

Μπράβο σε όλες σας όμως για τα μπαλκόνια!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρααααα... Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα...

Patousitsa με το καλό να κρατήσεις στα χεράκια σου... το πιο μικρό, γλυκό πατουσάκι!!!

Ότι καλύτερο για εσένα και την οικογένειά σου... και μην ανησυχείς... η δεύτερη καισαρική είναι πιο εύκολη υπόθεση...

Να έχεις ένα υπέροχο Πάσχα!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

O καιρός είναι super και εγώ έχω δουλειά.... τι δουλειά.... δουλειές με φούντες...

Αν και σήμερα είναι η μέρα που είμαι σπίτι... έχω 10 προσφορές με προθεσμία ΑΥΡΙΟ!!!

Πήγα τον μεγάλο σταθμό... πήγα με τη μικρή για παπούτσια και super market...

και τώρα στρώθηκα να δω λίγο τα νέα και να ξεκινήσω...

φιλάκια και καλές βόλτες...

δεν μπορώ να δουλέψω με αυτόν τον καιρό λέμε....

beSZp2.pngdsR5p2.png

συμμετέχω σε διαγωνισμό με φωτογραφία της κόρης μου,αν θέλετε ψηφίστε την φώτο 7. δεν χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μόλις ψήφισα!!

Καλή επιτυχία!

Τα πας καλά,βλέπω!!!:)

miamama και εγώ ψήφισα, κουκλάκι το μικράκι σου, καλή σας επιτυχία!

Kορίτσια μου καλησπέρα!

Τι κάνετε? Ελπίζω να είναι καλά τα κέφια σας!

Εγώ είχα μια πολύ "τρεχάτη" και γεμάτη μέρα σήμερα!

Μανικιούρ/πεντικιούρ, μασάζ, φρύδια... τα πάντα όλα... μετά σπίτι, εξωτερικές δουλειές, σούπερ μάρκετ, μαγείρεμα, διάβασμα με το φιογκάκι... ένα σωρό πράγματα που ευτυχώς έγιναν...

Και αύριο δουλεύω αλλά όχι με τέτοια ένταση.

Ο μεγάλος χαμός είναι την Μ. Εβδομάδα που γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ πραγματικά... δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω... αλλά επειδή ήδη οι μισές μου μέρες είναι σχεδόν κλεισμένες θα κοιτάξω να μην ασχοληθώ με τίποτα που να έχει σχέση με το σπίτι γιατί θα κλατάρω.... :? .

Κοριτσάκι μου,

Με το καλό να πάρεις το μωράκι σου, γερό και δυνατό, στα χεράκια σου και να το φιλήσεις!

Σουηδάκι μου όμορφο, την ψήφισα και γω φυσικά την πανέμορφη φωτογραφία σου! Καλά αποτελέσματα!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Kαι εγώ ψήφισα... καλή επιτυχία!

beSZp2.pngdsR5p2.png

για τις "περιοδικές" δουλείες πήρα ιδέα από μια κοπέλα και θα ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο: http://www.markforster.net/autofocus-system/

ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρη ότι θα με βολέψει.

Καλή μου Amelie μου έδωσες ιδέα!

Εγώ είμαι άνθρωπος γενικά που αδυνατώ να βάλω τον εαυτό μου σε πρόγραμμα, ή τουλάχιστον να το τηρήσω για πολύ καιρό :rolleyes: ...

Διάβασα τη μέθοδο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Ό,τι πρέπει για... απρογραμμάτιστους ανθρώπους που κάνουν δουλειές ανάλογα με τη διαθεση (και που όταν έχουν διάθεση δε θυμούνται τι δουλειές έχουν να κάνουν :rolleyes::tongue:)

Εκτύπωσα τις οδηγίες, φτιάχνω σιγά σιγά τη λίστα μου και ξεκινάω.

Εύχομαι πραγματικά να δουλεψει η μέθοδος... :P

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Χρύσα81.Ετοιμα λοιπόν και τα μπαλκόνια και επειδή σκοτίνιασε και δεν πρόλαβα να τελειώσω με τα φώτα θα συνεχίσω αύριο μετά τις κουρτίνες.Ναί έχεις δίκιο έχω βάλει ένα πρόγραμμα με τις δουλειές που έχω να κάνω γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.Δηλαδή το πρόγραμμα που έχω λέει:ότι θα πρέπει να κάνω καθαρισμα τις εσωτερικές πόρτες(τις κάνω με roli και γίνονται κουκούλι),μετά θα πρέπει να κάνω τα φώτα,τις ντουλάπες και τους τοίχους επίσης με roli.Καθαρίζω τα μπαλκόνια και μία μέρα αφιερώνω στην κουζίνα και στον φούρνο.Τέλος αναλόγως την περίοδο στρώνω ή ξεστρώνω τα χαλιά.Πλένω τις κουρτίνες,τις σιδερώνω και τις κρεμάω(επίσης μια μέρα αφιερώνω),κάνω τα μπάνια και τέλος ένα καλό ξεσκόνισμα,σκούπισμα και σφουγγάρισμα.Συνήθως αφιερώνω το Σάββατο στην γενική οπότε την ξεκινάω περίπου 1 μήνα πριν πχ το Πάσχα και φυσικά κάνω συντήρηση στις δουλειές που έχω ήδη κάνει.Εσείς τί πρόγραμμα έχετε για την γενική?

καλησπερες

ψηφισα κι εγω!

με το καλο το μωρουδακι πατουσιτσα

στα δικα μου σημερα παλι γκρινα η μικρη,οποτε μονο τα καθημερινα εκανα,βασικα την εχω τελειωσει την γενικη,εκτος μπαλκονιων.

Ηθελα να εδιωχνα ρουχα των παιδιων που δν τους κανουν για να ανασανουν οι ντουλαπες.τεσπα αυριο μια καινουρια μερα!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...