Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εμείς τελικά χθες πήγαμε εκδρομή στο χωριό και περάσαμε όμορφα παρά τη συννεφιά!

Σήμερα ξυπνήσαμε, πήραμε τα πρωινά μας και άρχισε ο χορός του πλυντηρίου :-P

Μέχρι στιγμής έχω βάλει 2 πλυντήρια της μικρής, 1 πλυντήριο σκούρα και ένα χρωματιστά δικά μας και έπεται ένα πλυντήριο με τα σεντόνια και τις πετσέτες της μικρής και ένα με το μπουφάν της που το έκανε όλο λαδιές χθες στην προσπάθειά της να ταϊσει μια γάτα :-P

Αύριο θα βάλω και ένα με λευκά και θα μπορέσω να πω πως δεν έχω άπλυτα!

Το στεγνωτήριο δουλεύει παράλληλα βεβαίως ενώ απλώνω και τα ρούχα που δεν μπαίνουν στεγνωτήριο.

Άλλαξα τα σεντόνια όλων, τις πετσέτες, ξεσκόνισα τον πάνω όροφο, δίπλωσα ότι ρούχο έχει στεγνώσει και φυσικά συνεχίζω.

Παράλληλα έβγαλα την παστουρμαδόπιτα που έφτιαξα προχθές απ την κατάψυξη και την έψησα, ετοίμασα λουκάνικα με πατατούλες στο φούρνο για να φάμε το μεσημέρι και έστυψα αρκετά λεμονάκια και τα αποθήκευσα σε παγοκυψέλες στην κατάψυξη μιας και μου έφεραν αρκετά.

Καθάρισα το τζάκι, έβαλα φάγαμε, μάζεψα κουζίνα και νεροχύτη, πήγα τα σκουπίδια στον κάδο (ρε κορίτσια μόνο εγώ έχω τόσα σκουπίδια ή οι άλλοι όποτε γεμίζουν μια σακουλίτσα την πετάνε; ) και τώρα χαλαρώνω μέχρι να φύγουμε για βολτούλα!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

και μεις βολτούλα στο κέντρο το πρωι, με καφέ και σαλεπάκι που είχα καιρό να πάρω και μ αρέσει τρελα!!

Lilas mοm το δεύτερο μποτάκι που έβαλες είναι όνειρο!!εχεις δίκιο, είναι μεγάλο ρίσκο να ψωνίζεις μέσω Internet παπούτσια....εγω παρόλα αυτά το κάνω αρκετά συχνά γιατί τουλάχιστον από το myshoe που έβαλα δέχονται επιστροφές μέσα σε 30 μέρες με δωρεαν μεταφορικά, δηλ παίρνεις τηλ το κούριερ έρχεται παίρνει το παπούτσι και σου φέρνει το νεο...φροντίζω βέβαια πάντα να χω μια εναλλακτική σε περίπτωση επιστροφής...

χθες κορίτσια μέχρι να το αποφασίσω και να παραγγείλω την μποτούλα που λέγαμε είχαν τελειώσει τα νούμερα οπότε πήρα την ίδια μπότα σε μαύρο.. δεν πειράζει, συνδιάζεται και με περισσότερα....

Κάτσαμε σε άλλο και όταν ήρθε η σερβιτόρα.... μας είπε ότι είναι κρατημένο καθώς και ΟΛΑ τα υπόλοιπα! Οπότε λέω στο σύζυγο πάμε να φύγουμε και μαζεύαμε τα πράγματά μας ... εκείνη όλο νεύρα ..... Μα καλά δεν σας κάνει κανένα?

Όχι, κυρία μου δεν ήρθα να κάτσω τιμωρία .... να διασκεδάσουμε ήρθαμε.. εδώ να καθίσετε εσείς με τη δική σας οικογένεια :)

μια χαρά ξηγήθηκες, το χω κάνει κ γω αυτό;)

rav και μεις ενα σωρό σκουπίδια καθημερινά...

Ηλιαχτίδα περαστικά σας σύντομα εύχομαι..

Γιώτα να περάσετε σούπερ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια τί κάνετε;

Εγώ σήμερα παρέδωσα.Από το πρωί έπλυνα όλα τα παπλώματα,τα οποία απλώθηκαν και σε λίγο θα τα μαζέψω,έβαλα άλλα δύο πλυντήρια και ένα τρίτο ετοιμάστηκε για το βράδυ,ξεσκονισα,σκούπισα, άλλαξα τα σεντόνια και τις πετσέτες,έπλυνα τα πιάτα και τώρα ξεκουράζομαι.

Αύριο θα κόψουμε τις πίτες στο σχολείο των παιδιών οπότε ο θεός ξέρει τί ώρα θα μαζευτώ σπίτι.Καλά εν τω μεταξύ διάβασα το κάτωθι και πιστεύω ότι ακόμα για μία φορά ζωγραφίσαμε:http://www.thessalianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=31597#.UtKVFmexnwQ.facebook

δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αλλά εδώ ο κόσμος δεν έχει λεφτά για φαγητό και πάγιες ανάγκες οι λευκές εβδομάδες μας μαρένανε.Τεσπά...

Ειρήνη μου πολύ χάρηκα με την απόφαση του δικαστηρίου.Είδες τζάμπα το άγχος που είχες όλα καλά πήγαν έτσι θα κυλήσει και όλος ο χρόνος να δεις μόνο με ευχάριστες ειδήσεις.

Γιώτα πολύ καλά κάνατε για την εκδρουμούλα και το Ναύπλιο είναι υπέροχο,να περάσετε υπέροχα.

Περαστικά στα αρρωστούλια και yorimichi79 μην στεναχωριέσαι που δεν μπόρεσες να πάρεις κάτι για τα παιδιά σου,απο εσένα παίρνουν αγάπη και δεν χρειάζονται τίποτα άλλο άλλωστε είναι καλυμμένες οι ανάγκες τους τόσο από παιχνίδια αλλά και από ρούχα από ότι μας λες.Αλλα παιδάκια δεν έχουν τίποτα ούτε ακόμα καν την αγάπη της μάνας τους.

Γεια σας κοριτσια.

Όλες καλά; Εγω είμαι κομμάτια από το ξενύχτι. Ο μικρούλης δε μπορούσε να αναπνεύσει από το μπούκωμα κι έτσι για δεύτερη νύχτα τον κρατούσα αγκαλίτσα για να κοιμηθεί όσο γίνεται.

Από δουλειές έκανα μαγείρεμα για μας και το παιδί και τίποτα άλλο. Έχω σιδέρωμα αλλά δε νομίζω να τα καταφέρω απόψε. Ίσως αύριο.

Καλό απόγευμα να έχετε.

h6cQp3.png

Τα παπλώματα μαζεύτηκαν και στρώθηκαν στα κρεβάτια,τα ρούχα μαζεύτηκαν και σιδερώθηκαν και μπήκαν στην θέση τους.Οπότε για αύριο έχω μόνο άπλωμα του νυκτερινού και ένα σφουγγάρισμα το σπίτι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μοιάζει σχεδόν άδειο μετά το ξεστόλισμα.Ο διάκοσμος είναι πολύ μίνιμαλ για τα συνιθισμένα μου αλλά το χρειαζόμουν μετά τα χριστούγεννα που έμοιαζε να με πνίγει.

Διαφημίσεις

Γεια σας καλες μου φιλες

Καλημερα απο τις Σερρες!

Τι μου κανετε?

Εμεις ηρεμα κ οικογενειακα στο σπιτακουλακι μας!

Χθες πηγαμε σε σουπερ ολοι μαζι κ μετα ψαχναμε παιδοτοπο για τα παιδια κ ηταν ολοι γεματοι χαλια......μονο για να εμπαινε το υγειονομικο ηταν κ να τους εκλεινε!

Ολες οι σερρες εχουν 5 μονο.....κ ηταν φισκα...

Το απογευμα πρεπει να σιδερωσω οπωσδη!!

χρυσα εδω γιαυτο ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις,νομιζω..να μιλας ανοιχτα κ ανετατουλαχιστον σε μενα! Οσο για τα δωρα των παιδιων μου, πηρανε πολλα κ εχουν ηδη πολλα κ δεν τους λειπει τιποτα ,ισα-ισα που εχουν υπερβολικα πολλα, αλλα' ΕΓΩ δεν τους πηρα τιποτα, δηλ απο ρουχα η' παιχνιδι κατι.....κι εχω τυψεις.....τους πηρα μονο το δωρο του ΑγιουΒασιλη....

φιλεναδα τι καλα που περασατε ομορφα! Παντα ετσι να ειστε με ομορφες στιγμες!

Τι εγινε με εκειινη την "δυσκολια" που ειχατε?ολα κααλα?

Φιλια σε ολεςσας καλες μου φιλες!

Θα τα ξαναπουμε

Νομίζω οτι θα έχω καλό αποτέλεσμα .... αλλά σίγουρα θα το γνωρίζω σε 2.5 μήνες απο τώρα....

Ξέχασα να πω πόσο όμορφη είναι η κουκέτα σας! Μπράβο στο μάστορα!

καλησπέρα!

και μεις βολτούλα στο κέντρο το πρωι, με καφέ και σαλεπάκι που είχα καιρό να πάρω και μ αρέσει τρελα!!

Lilas mοm το δεύτερο μποτάκι που έβαλες είναι όνειρο!!εχεις δίκιο, είναι μεγάλο ρίσκο να ψωνίζεις μέσω Internet παπούτσια....εγω παρόλα αυτά το κάνω αρκετά συχνά γιατί τουλάχιστον από το myshoe που έβαλα δέχονται επιστροφές μέσα σε 30 μέρες με δωρεαν μεταφορικά, δηλ παίρνεις τηλ το κούριερ έρχεται παίρνει το παπούτσι και σου φέρνει το νεο...φροντίζω βέβαια πάντα να χω μια εναλλακτική σε περίπτωση επιστροφής...

χθες κορίτσια μέχρι να το αποφασίσω και να παραγγείλω την μποτούλα που λέγαμε είχαν τελειώσει τα νούμερα οπότε πήρα την ίδια μπότα σε μαύρο.. δεν πειράζει, συνδιάζεται και με περισσότερα....

μια χαρά ξηγήθηκες, το χω κάνει κ γω αυτό;)

rav και μεις ενα σωρό σκουπίδια καθημερινά...

Ηλιαχτίδα περαστικά σας σύντομα εύχομαι..

Γιώτα να περάσετε σούπερ!!

Μεγεια σου λοιπόν :)

:) :) :) όχι που θα κάτσουμε να σκάσουμε... :tongue:

Σήμερα βολτάραμε με τα πόδια ... το είχαμε τόσο ανάγκη μετά απο το 2ημερο φαγοπότι :) Συναντηθήκαμε με φιλαράκι του γιου και τους γονείς του και ήπιαμε καφέ και χυμό τα παιδάκια και έπαιξαν σε εξωτερικό παιδότοπο :) Αργά το μεσημέρι ήρθαμε σπίτι όλοι μαζί για φαγητό και πριν απο λίγο έφυγαν και έκατσα.

Αύριο το πρωί έχω μπαλκόνια και μετά εξωτερικές δουλειές και ΣΜ...

Εύχομαι να έχουμε καλή εβδομάδα!

Λοιπόν φωτογραφίες από πράγματα που ήθελα να σας βάλω μέσα στις γιορτές αλλά δεν μπόρεσα...

Η περιβόητη στολή κουκουβάγιας που τόσο την φοβόμουν αλλά τελικά έκανε θραύση!

PC180028_zps35392517.jpg

PC180026_zpsbb2455e3.jpg

Λίγο χριστουγεννιάτικο feeling που φέτος το ''ψιλοέχασα'' αλλά θα επανορθώσω του χρόνου!

PC070040_zps3ac13a40.jpg

Και τέλος....να έχουμε μια καλή χρονιά όλοι!Η διακόσμηση των βασιλόπιτων είναι made by the girls!!!

PC300055_zps86272dd3.jpg

PC300056_zps5cb3cdb0.jpg

Καλες μου φιλες γεια σας κ παλι!

Τι μου κανετε?εννοειται οτι σας διαβαζω παντα με μεγαλη χαρα!,

Ειστε το χαρουμενο διαλλειμα μου!

Εμ]εις χαλαρα σπιτι!

Πολλα πλυντηρια αλλα' ενα καθε μερα γιατι δεν εχω στεγνωτηριο κ τα απλωνω σε σκαλα καλοριφερ που εχω στο μπανιο.ειναι ψηλο κ πιανει ακριβως μια πλυση!τα καλοριφερ καινε συνεχεια οποτε στεγνωνουν αμεσως! Το μεγαλο μπανιο μου ειναι επανω μαζι με κρεβατοκαμαρα κ η αληθεια ειναι οτι η ζεστη ανεβαινει κ σκαμε εκει.εχω κλεισει το καλοριφερ που ειναι στην κρεβατοκαμαρα αλλα'εκεινο του μπανιου δεν το κλεινω μονο κ μονο για το στεγνωμα!

Τωρα σταματησα το σιδερο...ουφ...εχω κι αλλα...

Τι καλα που πηγατε ολες εκδρομουλες!μπραβο!

Αντε αποκριες κ μετα' απο Φλεβαρη λεμε οτι περασε ο χειμωνας!

ηλιαχτιδα περαστικα βρε....

Μην κανετε μεταξυ σας πολλα "κολλητιλικια" γιατι ετσι ανακυκλωνετε η γριπη!,

μυρτουλα ερση μου δες απο νετ. Ενα μαγαζι για παπουτσια. 'Noi voi"

Πολυ φθηνο κ δοκιμασμενο.εχει παρει πολλες φορες η κουμπαρα μου κ η μαμα μου αλλα' απο το μαγαζι στον Ευοσμο καπου...δες αξιζει πραγματικα!

Φιλια σε ολες !

Πραγματικα ωρες-ωρες νιωθω να σας ξερω τοσο καλα, κ νιωθω να σας εχω διπλα μου κ να συνομιλουμε...

Δεν θεωρω το νετ κατι εκτος ζωης η' κατι ψευτικο!

Εξαλλου δεν θα μπορουσα να πιστευω κατι τετοιο αφου κοιμαμαι καθε βραδυ κ εχω δυο παιδια με εναν αντρα που το 2003 ηταν απλα ενα tab -nickname (zous58 ) στην οθονη του pc μου!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!!Τι κανετε????Πως περασατε το σκ????

Εμεις Σαββατο ψιλοχαλαρα,ο αντρας ειχα δεκατα,εμενα η διαθεση μου ετσι και ετσι,αλλα σημερα περασαμε τελεια!!!Ηταν απο αυτες τις ημερες που νιωθεις οτι κανεις διαλειμμα απο ολα!!!!Σηκωθηκαμε το πρωι καναμε πρωινα,επλυνα κατι χορτα και τα εβαλα να βρασουν,μεχρι να βρασουν ντυθηκαμε και ετοιμαστηκαμε και μολις ηταν ετοιμα,φυγαμε και πηγαμε βαρκιζα!!!Ηταν τοσο ομορφα!!!Καναμε βολτα στη θαλασσα,ταισαμε τα πουλακια,τα ψαρακια,πεταξαμε πετρες στη θαλασσα και παιξαμε στην παιδικη χαρα,ο μικρος ξετρελαθηκε και εμεις χαρηκαμε και ξεκουραστηκαμε απο την καθημερινιτητα μας!!!!!Γυρισαμε σπιτι,ο αντρας μου τηγανισε πατατες,και εγω εψησα μπιφτεκια,εστρωσα ομορφα το τραπεζι μας και φαγαμε υπεροχα!!!Πρωτη φορα βαλαμε και τον μικρο μαζι μας και αυτος ηταν πολυ χαρουμενος και μας ελεγε ''ολοι μαζι''!!!Συνηθως τον ταιζα πιο πριν,αλλα απο σημερα καθιερωθηκε για καθε σκ.Υστερα πεσαμε ξεροι για υπνο και ξυπνησαμε το απογευμα απο το τηλ, ηρθε ο κουνιαδος μου με την κοπελα του και ηπιαμε καφεδακι και χαζολογησαμε,ο μικρος του εχει πολυ αδυναμια οποτε και παλι ηταν πολυ χαρουμενος!!!!

Υ.σ.Οσο για το θεμα που σας ελεγα,υπαρχει,ειναι εδω,καπου παρακατω ισως μας περιμενει μπορα...Οχι κοριτσια μου,ευτυχως δεν ειναι θεμα υγειας,αλλα ειναι απο αυτες τις καταστασεις που δεν μπορεις να τις αλλαξεις ,οποτε κανεις πως δεν βλεπεις αλλα καποια στιγμη σου τη σβουραει...

Διαφημίσεις

Στο θηλασμο ισχυει ο νομος της προσφορας και ζητησης, χαχαχαχα

αν κανεις πανω απο 10 θηλασμους την μερα και τους μισους ταυτοχρονα, μια χαρα γαλα εχεις, χαχαχαχα!!!

εννοειται αναποφευκτες οι ζηλιες, αλλα ευτυχως παει πιο καλα απο οτι περιμενα ;)

και εμενα οταν περασει η πρωτοχρονια αυτη η αισθηση βαρους μου ερχεται βλεποντας το σπιτι στολισμενο.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!πραγματικα υποκλινομαι στην υπομονη σου και στο κουραγιο σου!!!!Ζεις υπεροχες στιγμες!!!Εγω δυστυχως τον θηλασα μονο 2 μηνες και τους εχω καλα φυλαγμενους στην καρδια μου....

Ειρήνη, πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Επιτέλους... :) Ο μικρός άντρας του σπιτιού είπε την καλύτερη ατάκα!

Άσχετο

Συμβάν χτεσινό:

Πριν το μεζεδοπωλείο με παιδότοπο, πήγαμε σε ένα άλλο που είχα σταμπάρει και είχα μάθει για καλό φαγητό. Μπαίνουμε μέσα και είχε 2 παρέες.

3 είσαστε? - ρωτάει σερβιτόρα

Ναι

Μπορείτε να κάτσετε εδώ - εδω και εδώ

(τα εδώ - εδώ και εδώ ήταν: 1. Ενα τραπεζάκι (μικρό σαν καφενείου) με 3 καρέκλες κολλητά όσο δεν πάει με τη μια παρέα και γωνία 2. Το άλλο μικρό ίδιο τραπεζάκι κάτω απο μια καμάρα σκοτεινά - σαν τιμωρία και 3. Δίπλα στην πόρτα ....

Κάτσαμε σε άλλο και όταν ήρθε η σερβιτόρα.... μας είπε ότι είναι κρατημένο καθώς και ΟΛΑ τα υπόλοιπα! Οπότε λέω στο σύζυγο πάμε να φύγουμε και μαζεύαμε τα πράγματά μας ... εκείνη όλο νεύρα ..... Μα καλά δεν σας κάνει κανένα?

Όχι, κυρία μου δεν ήρθα να κάτσω τιμωρία .... να διασκεδάσουμε ήρθαμε.. εδώ να καθίσετε εσείς με τη δική σας οικογένεια :)

το θέμα είναι οτι ο σύζυγος δεν τα ξεπερνά εύκολα κάτι τέτοια και ήταν τούρμπο μέχρι να πιεί το 1ο ποτηράκι :) :) :)

Δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχα!!!!!!Πολυ καλα της εκανες!!!!!!

Καλημέρα!

Επειδή ο σύζυγος και εγώ πήραμε το δώρο μας πριν 4 χρόνια περίπου, το οποίο κρατά για μια ζωή... , δώρο στην επέτειό μας πήρε ο γιος! Μόλις τελειώσαμε το φαγητό μας του το δώσαμε και ξετρελάθηκε! Ήταν κάτι που το είχε ζητήσει καιρό

)

Τι υπεροχη στιγμη!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου!!!!Να περνατε παντα τοσο υπεροχα!!!!!!

καλημέρα! παμε Ναύπλιο ημερισια! καλο υπολοιπο! φιλάκια κορίτσια μου

Οοοοοοοοο!!!!!Ελπιζω να περασατε τελεια!!!!Πες λεπτομερειες,φαγητο κτλ γιατι το ειχαμε και εμεις στο νου μας να το κανουμε αλλα ολο το αναβαλουμε λογω του μικρου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...