Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σουσουραδίτσες μου γλυκές, εδώ είμαι και πάλι! :D

Τελικά, κάναμε "μακρινή" βολτούλα με το αμάξι μας.

Ξέρετε πόσο με ανεβάζει ο καλός καιρός.. δεν κρατιέμαι το άτιμο! :tongue: Ετοιμαστήκαμε λοιπόν και βουρ για Πειραιά. Κάναμε βόλτα, πήρα ένα καφεδάκι στο χέρι, μαζέψαμε ήλιο, πήραμε και ένα playmobil αξίας 3? και το φιογκάκι καταχάρηκε και κάπως έτσι είχαμε ένα τέλειο πρωϊνό!

Κοιτούσα στα achilleas accessories, κάτι υπέροχα, υπέροχα όμως, φο δαχτυλιδάκια αλλά ούτε 7? δεν μου χαραμίζω... :? . Πήρα όμως ένα υπέροχο, νέο βερνίκι από την peggy sage για τη δουλίτσα μου.

Δείτε:

Melusine-Peggy-Sage_zpsd46d8061.jpg

Επιστρέψαμε πριν μισή ωρίτσα, το φιογκάκι έγραψε την αντιγραφή του {μεγάλη!} και τώρα παίζει με το παιχνιδάκι του.

Εγώ

Ετοίμασα μπριζολάκια {τα έχω μαρινάρει}

Επλυνα 3-4 πιατικά

Μάζεψα όσα ρουχαλάκια είχαν στεγνώσει

Ετοίμασα ένα πλυντήριο για το βράδυ, με κοκκινόρουχα

Έπλυνα τον νεροχύτη μου.

Επίσης, θέλω να σας πω, πως έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα από μία από τις κοπέλες που μας διαβάζουν αλλά δεν συμμετέχουν γράφοντας, την Κλειω.

Αυτό το μήνυμα, ήταν... δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Απ' αυτά που με κάνουν να διατηρώ την πίστη μου στους ανθρώπους, απ αυτά που με κάνουν να επιμένω, που με κάνουν να νιώθω.. υπέροχα!

Κλειώ, σ' ευχαριστώ και από εδώ!

Επίσης να σου πω, πως έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ πως έχω παραμελήσει το blog μας και με ενέπνευσες για το επόμενο ποστάρισμα. Το χρειαζόμουν και γι αυτό σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι! :P

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από εμενα ξανα!

Πήγαμε τη βολτα μας ,ηταν υπέροχα με αυτο τον καιρό!Μαζευτυηκαμε μεγαλη παρεα και βεβαια τα παιδια ξεσαλωσαν.Επιστεψαμε σπίτι ,δυστυχως ο αντρας μου με πολύ εντονο πονοκεφαλο,πήρε δυο παναντολ και κοιιμηθηκε και ο μικρος εκανε μπάνιο και φαγαμε.Ξαπλωσε τωρα στον καναπε και χουζουρευει με ταινια.

Ευα ,κανε τα βασικα για να μην σου χτυπάει ασχημα και ασε τα υπόλοιπα.Καλά να περασετε.

Ραβ ,να κανεις και εσυ παιδακι,εαν ειναι ολα καλά με την υγεια σας ,μην το αμελεις .Οσα και να δωσουμε στα παιδια μας η αδερφικη σχεση δεν αναπληρωνεται.Τα οικονομικα ,οπως λες και εσυ ,δεν προβλέπεται να αλλξουν οπότε με οσα εχουμε θα πορευτουμε.

Δημητρα ,εμεις κοψαμε πολλα από τα δωρα και γενικως κοβουμε.Αυτο που λες εσυ δεν ειναι λιτοτιτα .Προσωπικα θεωρω πως από τη στιγμη που εχουν τοοοσα πολλα ρουχα και εσυ μας ειπες πως πήραν 6 παιχνιδια τα παιδια σου, ουτε αυτα ειναι στερημενα από κατι.

Επίσης και τα δωρα τα θεωρω πολλα ,και τα χρηματα αυτα θα τα ξοδευα σε μια εκδρομη ή κατι αλλο τελοσπάντων που χρειαζεται.Από την αλλη αφου τα εδωσες μην το σκεφτεσαι,σκοπός ειναι οταν δωριζουμε να παιρνουμε χαρα.Τελοσπάντων παρα τις οποιες δικες μας απόψεις εννοειται πως ολα ειναι δικες σου επιλογες και πραξεις ,οπότε δεν μας πεφτει λόγος.

Βασια ,καλή δυναμη ,μαλλον τη δυσκολευει και γιάυτο δεν καθεται αλλα οντως θα πρεπει πνα εκπαιδευτει σε αυτο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Στο θηλασμο ισχυει ο νομος της προσφορας και ζητησης, χαχαχαχα

αν κανεις πανω απο 10 θηλασμους την μερα και τους μισους ταυτοχρονα, μια χαρα γαλα εχεις, χαχαχαχα!!!

εννοειται αναποφευκτες οι ζηλιες, αλλα ευτυχως παει πιο καλα απο οτι περιμενα ;)

και εμενα οταν περασει η πρωτοχρονια αυτη η αισθηση βαρους μου ερχεται βλεποντας το σπιτι στολισμενο.

Απλά σου δίνω τα συγχαρητήρια μου! Μακάρι να γίνεις φωτεινό παράδειγμα για μελλοντικές μαμάδες ως προς το θέμα του θηλασμού και ας είναι και μονός!! Μπράβο!

Έχω ψοφήσει...τώρα έκατσα από το πρωί και 5' λεπτά στις 2.οο που έφαγα.

Το βράδυ περιμένουμε παρέα για φαγητό και επειδή αυτοί πάντα μας περιποιούνται ήθελα να κάνω κι εγώ κάτι σπιτικό έτσι πρωί πρωί πήγα στην αγορά και αγόρασα κατσικάκι και γύρισα αμέσως σπίτι για να το μαρινάρω.

Μετά λαική,σούπερ και μετά ξυπνήσαν οι άλλοι....Γύρω στις 11.00 τους ''έδιωξα'' για να πάνε βόλτα και άνοιξα παράθυρα,αέρισα σπίτι και παπλώματα,άλλαξα σεντόνια,άπλωσα νυχτερινό πλυντήριο και έκανα γενική στα 2 μπάνια για να έχει ξεμυρίσει η χλωρίνη μέχρι να γυρίσουν.

Μετά μαγείρεψα ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτα στα γρήγορα.

Μόλις έβαλα στον φούρνο μια τυροπιτούλα (νέα συνταγή) θα σας πω το βράδυ για το αποτέλεσμα και έφτιαξα και μια φουρνιά από τα κεφτεδάκια που φτιάχνει το Καλαμάρι στον φούρνο για τα παιδάκια, μήπως και δεν φάνε κατσίκι.

Περιμένω να τελειώσει ακόμη ένα πλυντήριο με ασπρόρουχα και πάω να κάνω ένα τσιγαράκι για να αρχίσω μετά να καθαρίζω τις πατάτες για το ψητό και να το βάλω και αυτό σιγά σιγά αν γίνεται.

Έφτιαξα επίσης τζατζίκι και παντζαροσαλάτα και στο τέλος θα φτιάξω και μια κλασσική μαρουλοσαλάτα με φρέσκο κρεμμύδι και άνηθο για σήμερα το βράδυ.

Σήμερα με έχει πιάσει οίστρος και μπορεί να βάλω και φώτος αν η προκοπή μου διαρκέσει και άλλο!

Φιλιά!

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ πολύ για τις γνώμες σας για τις μποτούλες, με βοηθήσατε πολύ, να στε καλά!Οπότε αφου είμαστε 6-0 υπερ της πρώτης την παραγγέλνω αμέσως...εχει και 0 μεταφορικά, κάνεις και αλλαγή αν θες και παίρνεις κάτι άλλο πάλι με 0 κόστος - το χω δοκιμάσει το myshoe πολλές φορές, είναι πολύ αξιόπιστο, εχετέ το υπόψιν σας - οπότε σούπερ!!

και μεις βολτούλα το πρωι, είχε τέλειο καιρό....εννοείται στο ενδιάμεσο γίνονται "στο μουλωχτό":tongue::tongue: από μέρους μου και οι δουλίτσες για να κυλάνε όλα όμορφα!!

και γω εχω "ρίξει" τον προυπολογισμό για τα δώρα παντώς τύπου.....παίρνω ή ρούχο ή παιχνίδι -όχι και τα δυο - αντε και κανα βιβλιαράκι μαζί γύρω στο 15ευρο οχι παραπάνω, κρίση έχουμε, με το ζόρι τα καταφέρνουμε, ε αυτά μπορώ αυτά παίρνω....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ ήθελα βολτούλα και ξεκούραση σήμερα αλλά τα σχέδια μου άλλαξαν γιατί το μικρούλι μου έχει μπούκωμα και καταρροή. Εγώ το κόλλησα το παιδάκι μου γιατί είμαι έτσι μια εβδομάδα. Φορούσα και μάσκα αλλά δυστυχώς δε βοήθησε.

Από δουλειές δεν έκανα πολλά πράγματα. Ήμουν οκ από χθες.

Μυρτούλα όπως σου είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια η πρώτη μποτούλα φαίνεται καλύτερη.

Αφροδιτάκι να περάσετε ωραία το βράδυ. Μπράβο σου για τα μαγειρέματα.

Λέγαμε να πάμε σινεμά με τον άνδρα μου το βράδυ αλλά δε θέλω να αφήσω το μικρούλι μου.

h6cQp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα!

Η μέρα μου δεν μπορώ να πω ότι ξεκίνησε καλά μιας και ο μικρούλης μου ήταν ανήσυχος χθες το βράδυ.. Είχε κοιμηθεί το απόγευμα και ξύπνησε στις 6.30 και για να κοιμηθεί πήγε 11 το βράδυ όπου και πάλι δεν καλοκοιμήθηκε μιας και ξύπναγε συχνά.. Τελευταία φορά ξύπνησε κατά τις 5.30 και δυσκολευόταν μετά να κοιμηθεί οπότε και σκέφτηκα και του έδωσα γάλα.. τελικά το ήπιε μονορούφι (πείναγε το παιδάκι μου).. Τον θηλάζω ακόμη αλλά μάλλον δεν του φτάνει.. τέλος πάντων, μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός! Θύμωσα με τον άντρα μου διότι με το που ξύπνησε ο μικρός και ξύπνησε κι αυτός μαζί, αφού τον τάισα και τον έβαλα δίπλα μου στο κρεβάτι αυτός σηκώθηκε.. ήταν σαν να μου έλεγε μείνε εσύ τώρα με το μωρό που είναι ξύπνιο και εγώ πάω στο σαλόνι.. Ρίξαμε ένα ματς σιγανό διότι το θεωρώ άδικο να βλέπει πόσο κουρασμένη είμαι και αφού βλέπει ότι το μωρό είναι ξύπνιο και αυτός δεν θέλει να κοιμηθεί άλλο να μην το παίρνει μαζί του για να κοιμηθώ λιγάκι.. Τέλος πάντων το κατάλαβε και πήρε το μωρό το οποίο το κοιμήθηκε μετά από λίγο και μαζί με αυτό κι εγώ μέχρι τις 9.. Μετά ξυπνήσαμε, φάγαμε φρουτάκι, παίξαμε και όταν ήρθε η ώρα να ξανακοιμηθεί ο μπόμπιρας εγώ καθάρισα τον φούρνο που τον είχα αφήσει χθες με το ειδικό υγρό, μάζεψα τα καθαρά πιάτα από το πλυντήριο, ετοίμασα το φαγητό του μωρού και ζύμωσα τον κιμά για τους κεφτέδες που θα έκανα το μεσημέρι.. ήρθε μια γειτόνισσα για καφέ και μετά πήγαμε να πάρουμε ένα δωράκι σε ένα φίλο μας που γιόρταζε και που θα έρθει σήμερα το βράδυ με τη γυναίκα του.. Γυρίσαμε, τάισα το μωρό, ετοίμασα τους κεφτέδες και τις πατάτες και αφού φάγαμε μάζεψε ο άντρας μου το τραπέζι κι εγώ κοιμησα το μωρό..

Ειρηνάκι το φιογκάκι σου πολύ γλυκιά φυσιογνωμια και αγαπησιάρικο πρέπει να είναι.. Να το χαίρεσαι..

Σας ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για τις συμβουλές.. Ξέρω τι πρέπει να κάνω και έχετε απόλυτο δίκιο αλλά δεν έχω διάθεση.. θα τη βρω που θα μου πάει..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, έχω μέρες να γράψω γιατί θα πρωτοτυπήσω και εγώ λέγοντας οτι η ψυχολογία μου είναι χάλια, τα χέρια ευτυχώς έφτιαξαν αφού χρησιμοποίησα μια άλλη δραστική ουσία η οποία πραγματικά με θεράπευσε, απο χθές όμως με έχει πιάσει φαγούρα στα πόδια μου, καταλαβαίνω οτι έχει να κάνει με το ψυχολογικό το οποίο οφείλετε για άλλη μια φορά στην δουλειά, δεν έχει συμβεί κάτι αλλά μέσα μου έχω συνέχεια άγχος μην τυχόν φταίω για οποιο προβλημα προκύψει, προσπαθώ να το αποβάλλω και θέλω να τα καταφέρω γιατι έχει ως αντίκτυπο την συμπεριφορά μου απέναντι στους δικούς μου ανθρώπους.

Επειδή πάντα ήμουν αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση τον τελευταίο καιρό νιώθω οτι χάνω το παιχνίδι, αισθάνομαι οτι δεν μπορώ να αντεπελξέθω, σόρρυ εαν σας κούρασα!!!

Ειρήνη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά για το δάνειο σας, σήμερα είχε τέλεια μέρα και καλά κάνατε και πήγατε τις βολτούλες σας και εμείς πήγαμε βόλτα με το καρότσι και λίγο παιδική χαρά, τωρα λέγαμε να πάμε athens heart αλλά η μικρή κοιμάται ακόμη.

Αφροδίτη, έστω και καθυστερημένα περαστικά στην κόρη σου.

mamavasia, ωραία η συνταγή θα την δοκιμάσω μιας και αρέσουν πολύ στον άντρα μου.

mirtoula, ενδιαφέρον το site με τα παπούτσια, βέβαια ειδικά στα παπούτσια φοβάμαι να το ρισκάρω, για παράδειγμα βρήκα στο site της clarks 2 σχέδια που μου άρεσαν αυτό και αυτό, τα βρήκα και τα δύο στο attica οπου τα δοκίμασα, το πρώτο ήταν θεόστενο και ήθελα τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο και το δεύτερο ήταν ανετότατο, όποτε δεν παρήγγειλα τίποτα, ίσως πάρω το μποτάκι την άλλη εβδομάδα με τις εκπτώσεις.

αριςαννα, λυπηρό το γεγονός, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες, γιατί δεν ρωτάτε έναν δικηγόρο πως αντιμετωπίζονται αυτές οι καταστάσεις.

Μαρία81, περαστικά στον μικρό σου.

Υotou, κάτω απο τα 3 δεν βρίσκεις εύκολα δημιουργική απασχόληση που να συμμετέχει ολοκληρωτικά, εγώ αποφάσισα κατά τον Μάρτη να την γράψω κολυμβητήριο μιάς και της αρέσει το νερό και απο του χρόνου εάν δεν πάει παιδικό σίγουρα θα την γράψω σε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έβαλες, το οποίο απο ότι παρατήρησα είναι απο 3 και πάνω.

Xρύσα 81, περαστικά στον άντρα σου, αυτός ο καιρός είναι κάπως και θέλει προσοχή.

mamakonstantinou, υπομονή, ελπίζω όλα να είναι ανώδυνα, όσον αφορά το οικονομικό άστα να πάνε, έμας μας ήρθαν τα κοινόχρηστα 230 euro, βέβαια αφορά την θέρμανση και δεν κάναμε καμία υπερβολή το ανάβαμε την ημέρα 2,5 ώρες όχι συνεχόμενα μιας και είναι αυτόνομη, όποτε ήρθαμε λίγο πίσω.

Μαριάννα, τρέχεις και εσυ πολύ, οι παπούδες μένουν τουλάχιστον δίπλα σου? γιατι και με 2 παιδιά δύσκολο.

Δομνίνα, έχεις δίκιο για την βοήθεια, πρέπει να την απαιτούμε, ελπίζω να ξεκουράστηκες.

Μόλις ξύπνησε η μικρή μου, της δίνω γάλα και πάμε στην γιαγιά.

καλή συνέχεια!!!!

nJ2dp3.png

Εδω ειμαι κι εγω!!

Ειρηνη ωραια περασατε το πρωινο ε?ελπιζω εξισου ωραια να ηταν και η υπολοιπη μερα..ωραιο το νεο μανο..

Μιρτουλα αν και τωρα δεν εχει σημασια αφου αποφασισες,αλλα και εγω την πρωτη θα σου ελεγα..

Ναυτακι πως περασε ο καιρος..παντως αξια στο θεμα του θηλασμου..εγω ενα θηλαζω και ομολογω οτι κουραστηκα..

Βουλα αν δεν ειναι κατι σοβαρο και θεμα υγειας μην σκας..

Αφριδιτακι καλα να περασετε αποψε..

Μαρια αν μπορει να σου τον κρατησει καποιος τον μικρο να πατε..

Εγω το πρωι σηκωθηκα εστρωσα κρεβατια,εβγαλα παπλωματα να αεριστουν, ηπια τον καφε μου μαζι με τον αντρα μου εφτιαξα τοστακια για τα κοριτσια, μαζεψα την κουζινα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και ετοιμαστηκα για λαικη και σουπερ..γυρισα τακτοποιησα τα πραγματα,εφτιαξα συκωτι και πατατουλες εστρωσα τραπεζι ,φαγαμε,μαζεψα την κουζινα και σαπουνισα τους παγκους και τις εστιες.κοιμισα την μικρη την οποια την αφησα με τον αντρα μου και εγω με την αδερφη μου και το μεγαλο μου το κοριτσι πηγαμε ικεα.γυρισαμε εφτιαξα ζυμαρι για πιτσα απλωσα ενα πλυντηριο καναμε τα μπανια μας ετοιμασα την πιτσα και την εβαλα στον φουρνο και μολις κοιμηθηκαν οι κορες..να εχουμε ενα ομορφο Σαββατοβραδο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα!

έβαλα φαγητό στο φούρνο και κάνουμε οικογενειακώς μποτέ :) με τη σειρά... μπάνιο, νύχια, μαλλιά κλπ.... Ο μικρός άντρας του σπιτιου είναι έτοιμος, ο 2ος ετοιμάζεται και θα πάρω σειρά ;)

Την Παρασκευή περάσαμε υπέροχα ;) Φάγαμε και ήπιαμε μέχρι σκασμού σε kids friendly ιταλικό :) Του έφεραν σουπλά με παιχνίδια και μολυβάκι ;) Επειδή ο σύζυγος και εγώ πήραμε το δώρο μας πριν 4 χρόνια περίπου, το οποίο κρατά για μια ζωή... , δώρο στην επέτειό μας πήρε ο γιος! Μόλις τελειώσαμε το φαγητό μας του το δώσαμε και ξετρελάθηκε! Ήταν κάτι που το είχε ζητήσει καιρό αλλά η τιμή του ήταν κοροιδία σκέτη .... προχτές το βρήκα στο 1/3 και το τσίμπησα εννοείτε :)

Το ίδιο βράδυ είδα όνειρο ότι βγήκα στο πίσω μπαλκόνι μας και ένα πουλί καθόταν πάνω στα απλωμένα ρούχα μας και τα είχε κατακουτσουλίσει! Χτες λοιπόν το απόγευμα ήρθαν κάποια χρήματα στα χέρια του συζύγου απο το πουθενά ... οπότε πέρα απο λουνα παρκ που πήγαμε, αράξαμε σε ένα μεζεδοπωλείο με παιδότοπο και λιώσαμε ξανα στο φαγητό και το ποτό :)

Να περάσετε όμορφα και χαρούμενα :)

Διαφημίσεις

Ειρήνη, πολύ χάρηκα με τα νέα σας! Επιτέλους... :) Ο μικρός άντρας του σπιτιού είπε την καλύτερη ατάκα!

Άσχετο

Συμβάν χτεσινό:

Πριν το μεζεδοπωλείο με παιδότοπο, πήγαμε σε ένα άλλο που είχα σταμπάρει και είχα μάθει για καλό φαγητό. Μπαίνουμε μέσα και είχε 2 παρέες.

3 είσαστε? - ρωτάει σερβιτόρα

Ναι

Μπορείτε να κάτσετε εδώ - εδω και εδώ

(τα εδώ - εδώ και εδώ ήταν: 1. Ενα τραπεζάκι (μικρό σαν καφενείου) με 3 καρέκλες κολλητά όσο δεν πάει με τη μια παρέα και γωνία 2. Το άλλο μικρό ίδιο τραπεζάκι κάτω απο μια καμάρα σκοτεινά - σαν τιμωρία και 3. Δίπλα στην πόρτα ....

Κάτσαμε σε άλλο και όταν ήρθε η σερβιτόρα.... μας είπε ότι είναι κρατημένο καθώς και ΟΛΑ τα υπόλοιπα! Οπότε λέω στο σύζυγο πάμε να φύγουμε και μαζεύαμε τα πράγματά μας ... εκείνη όλο νεύρα ..... Μα καλά δεν σας κάνει κανένα?

Όχι, κυρία μου δεν ήρθα να κάτσω τιμωρία .... να διασκεδάσουμε ήρθαμε.. εδώ να καθίσετε εσείς με τη δική σας οικογένεια :)

το θέμα είναι οτι ο σύζυγος δεν τα ξεπερνά εύκολα κάτι τέτοια και ήταν τούρμπο μέχρι να πιεί το 1ο ποτηράκι :) :) :)

Γεια σας καλες μου φιλες

Καλημερα απο τις Σερρες!

Τι μου κανετε?

Εμεις ηρεμα κ οικογενειακα στο σπιτακουλακι μας!

Χθες πηγαμε σε σουπερ ολοι μαζι κ μετα ψαχναμε παιδοτοπο για τα παιδια κ ηταν ολοι γεματοι χαλια......μονο για να εμπαινε το υγειονομικο ηταν κ να τους εκλεινε!

Ολες οι σερρες εχουν 5 μονο.....κ ηταν φισκα...

Το απογευμα πρεπει να σιδερωσω οπωσδη!!

χρυσα εδω γιαυτο ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις,νομιζω..να μιλας ανοιχτα κ ανετατουλαχιστον σε μενα! Οσο για τα δωρα των παιδιων μου, πηρανε πολλα κ εχουν ηδη πολλα κ δεν τους λειπει τιποτα ,ισα-ισα που εχουν υπερβολικα πολλα, αλλα' ΕΓΩ δεν τους πηρα τιποτα, δηλ απο ρουχα η' παιχνιδι κατι.....κι εχω τυψεις.....τους πηρα μονο το δωρο του ΑγιουΒασιλη....

φιλεναδα τι καλα που περασατε ομορφα! Παντα ετσι να ειστε με ομορφες στιγμες!

Τι εγινε με εκειινη την "δυσκολια" που ειχατε?ολα κααλα?

Φιλια σε ολεςσας καλες μου φιλες!

Θα τα ξαναπουμε

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα σε όλες!

Συννεφιά έχουμε σήμερα και πολύ στεναχωριέμαι γιατί σκεφτόμασταν να πάμε ωραία βολτούλα αλλά χωρίς λιακάδα δε ξέρω αν αξίζει...

Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση αλλά τα άπλυτα ξεχείλισαν οπότε αύριο έχω φουλ πλυντήριο-στεγνωτήριο!

Χάρηκα πολύ για την απόφαση Ειρήνη μου! Ευτυχώς οι δικαστές ΑΚΟΜΑ μπορούν και βλέπουν τα γεγονότα. Πως δηλαδή από έναν άνεργο και από έναν άνθρωπο που ενώ δουλεύει πληρώνεται όποτε θυμάται ο εργοδότης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βγουν οι υποχρεώσεις...

Μου είπαν πρόσφατα πως απ τη στιγμή που είμαι άνεργη πάνω από χρόνο δικαιούμαι εξαίρεση απ το χαράτσι. Ήξερα πως σίγουρα έχει εισοδηματικό όριο όπως και έχει. Όσο κι αν με στεναχωρεί να θεωρούμαι έχουσα ενώ δεν μπορώ να βγάλω τον μήνα, θεωρώ φυσιολογικό να μην είμαι στην ίδια κατηγορία με οικογένειες που δεν έχουν ούτε έναν μισθό.

Για τη 2η εγκυμοσύνη που λέτε κι εγώ φοβάμαι πολύ απλά γιατί τώρα ξέρω (τι ωραία ήταν η άγνοια της 1ης! ). Μετά ήταν το οικονομικό (και ακόμα είναι) και να που έφτασε το παιδί μου σχεδόν 5, μου ζητάει καθημερινά αδελφάκι κι εγώ γίνομαι χώμα απ τις τύψεις που άφηνα το οτιδήποτε να αναβάλει την 2η εγκυμοσύνη...

Όσες θέλετε λοιπόν μην το αμελείτε. Οικονομικά δεν θα είστε ποτέ έτοιμες οπότε θα παλέψετε με 2 αντί με 1.

ΆρηςΑννα τα γεγονότα στην οικογένειά σας είναι πολύ "χοντρά" και θα έπρεπε απ την 1η στιγμή να ενημερωθεί η αστυνομία. Είναι άφαντος για εσάς, η αστυνομία θα τον βρει.

Επίσης μια συμβουλή...Αυτό εδώ το θέμα μπορεί να το διαβάζει ο οποιοσδήποτε επομένως ίσως θα ήθελες να γράφεις λιγότερες λεπτομέρειες. Το ξαναλέω, όχι για εμάς, για εσένα.

Εύα σε διαβάζω καιρό στεναχωρημένη και ζορισμένη. Καλό θα ήταν για εσένα και για τα παιδιά σου να το ρίξεις στην τρελή για αρχή. Γιατί όπως μας τα γράφεις καλείσαι να παίξεις τον διαιτητή αλλά και να υπομένεις συμπεριφορές που δεν επιθυμείς. Ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου.

Μη μιλάτε για κιλά, τρώω ασταμάτητα, δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πρέπει να πάρω απόφαση να το ράψω γιατί είμαι μακράν πιο παχιά από ποτέ!

yorimichi κακώς έβαλες τους άλλους πάνω απ τα παιδιά σου. Έκανα και κάνω δώρα σε όσους αγαπώ (ή για υποχρεώσεις) αλλά δεν είμαι χουβαρδού πια γιατί απλά δεν μπορώ. Δεν θα στερηθεί το σπίτι μου για κανέναν παρά μόνο για το παιδί μου. Δε σε κρίνω, λέω τι θα έκανα εγώ.

Στα δικά μας επιτέλους καταφέραμε να βάλουμε όριο στην τηλεόραση για τη μικρή. Απ το ακατάσχετο φτάσαμε στη 1 ώρα τις καθημερινές και 2 ώρες το ΣΚ. Είμαι χαρούμενη λοιπόν!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε όμορφη μέρα!

εχεις απολυτο δικιο,πρεπει να κανω τον διαιτητη συνεχεια,με αποτελεσμα να χαλιεμαι ασχημα.εχω φτασει πολλες φορες στο αμην κ τους εχω πει αντε κ @@@@@@@ ολοι σας...παντα βαζω στην ακρη εμενα, κακως..κουραστηκα κ πιο πολυ γιατι βλεπω οτι δικοι μου ανθρωποι απλως δεν καταλαβαινουν ή δεν θελουν ή κανουν πως δεν καταλαβαινουν..

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Εμείς όχι και τόσο καλά...

Είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι με πυρετό, χάλια λαιμό και εγώ (μόνο, ευτυχώς) έχω και καταρροή...

Όλη νύχτα, είναι ζήτημα αν κοιμήθηκα 2 ώρες... είχα συνέχεια το μυαλό μου στο παιδί (φυσικά, τον είχα πάρει μαζί μου στο διπλό για να τον ελέγχω...)

Σήμερα, καμία όρεξη για δουλειές...

Μόνο μια σουπίτσα έφτιαξα για να φάμε...

Α! Ναι άλλαξα σεντόνια, αέρισα παπλώματα και το σπίτι, για να φύγει αυτή η αρρωστίλα... δεν την αντέχω με τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιώτα, καλά να περάσετε στην εκδρομούλα σας... Κι εγώ θέλω, αλλά με το μικρό, που κοιμάται 12:30-14:00, ούτε για φαγητό εδώ κοντά δεν μπορούμε να πάμε καλά καλά...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...