Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ηρωιδα με τον διπλο θηλασμο! τι να πω! πολλα πολλα συγχαρητηρια! σου φτανει το γαλα κ χορταινουν κ τα δυο???

μπραβο που στρωσατε. οι ζηλειες ειναι αναποφευτες, πιστευω ολα τα παιδακια το περνανε.

ευχαριστω για τα τις ευχες:D ναι μαζευτηκαμε επιτελους, με ειχε κουρασει στο τελος, πολυ βαβουρα μες το σπιτι, το ενιωθα βαρυ με τοσα τζατζαλα:lol::lol::lol::lol:

Στο θηλασμο ισχυει ο νομος της προσφορας και ζητησης, χαχαχαχα

αν κανεις πανω απο 10 θηλασμους την μερα και τους μισους ταυτοχρονα, μια χαρα γαλα εχεις, χαχαχαχα!!!

εννοειται αναποφευκτες οι ζηλιες, αλλα ευτυχως παει πιο καλα απο οτι περιμενα ;)

και εμενα οταν περασει η πρωτοχρονια αυτη η αισθηση βαρους μου ερχεται βλεποντας το σπιτι στολισμενο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια γενικη καλημερα :)

όμορφη μερα έχει σήμερα!!!!

Είχαμε λίγο ΄δύσκολο βραδυ γιατι ο μεγάλος ξύπνησε στις 3 και κατι και νόμιζε ότι ξημέρωσε, οπότε μέχρι τις 5 σχεδόν κατσαμε ξαπλωμενοι στο κρεββάτι μέχρι να τον παρει ο υπνος, ευτυχώς μέχρι τότε ξύπνησε μόνο μια φορα να θηλασει το μικράκι.

Σηκωθηκα μαζι με το μικρό στις 8 και

1) πλυσίματα, αλλαγματα και ταισμα

2) αδειασα το πλυντηριο πιατων

3) μάζεψα ενα πλυντηριο που ειχα απλωσει

4) απλωσα ενα με μαυρα νυχτερινο

5) εβαλα ενα των παιδιων να πλενει

Στο θηλασμο ισχυει ο νομος της προσφορας και ζητησης, χαχαχαχα

αν κανεις πανω απο 10 θηλασμους την μερα και τους μισους ταυτοχρονα, μια χαρα γαλα εχεις, χαχαχαχα!!!

εννοειται αναποφευκτες οι ζηλιες, αλλα ευτυχως παει πιο καλα απο οτι περιμενα ;)

και εμενα οταν περασει η πρωτοχρονια αυτη η αισθηση βαρους μου ερχεται βλεποντας το σπιτι στολισμενο.

αμαν!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:, τι να πω κοπελα μου, αξια! τα κρατας κ τα 2 αγκαλια φανταζομαι για να θηλασεις ε? οπως στα διδυμα?

το θεμα ζηλειας θα περασει, προσωρινο ειναι!

ναι ρε παιδι μου εγω κανονικα 2 του μηνα θελω να ξεστολιζω αλλα επειδη γιορταζει η μικρη τα αφηνω.

Aδειασα το πλυντηριο πιατων ,εβαλα μεσα τα πρωινα μας ,απλωσα ενα πλυντηριο με ρουχα ,εβαλα αλλο ενα ,εστρωσα κρεβατια και τωρα θα ετοιμαστουμε για βολτα.

Εχει ενα απίστευτο καιρο ,μου θυμισε Απριλη -Μαη!

Ναυτακι ,χαρα στο κουραγιο σου!Πραγματικα εισαι ηρωιδα.Αν και ειχα θηλασει το γιο μου και ειμαι υπέρμαχος του θηλασμου ,αυτο δεν νομιζω να το αντεχα!Καλή δυναμη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Bonjour όμορφές μου, σουσουράδες.

Τι κάνετε? Υπέροχη μέρα θα είναι και η σημερινή.. τι ήλιος!

Εχω νέαααααααααααααααααααααα

Εχασα ακόμα 800 γραμμάρια και πλέον είμαι 52.600!!!!!!!!!!! Γιεεεε γιεεεε γιουπιεεεεεε! :tongue::tongue:

Και με 2 σουβλάκια με πίτα χθες παρακαλώ! :cool:

Αχ.. ανεβαίνουν τα "μέσα" μου κόρες!

Το φιογκάκι κοιμαται ακόμα........! :rolleyes:

Οπότε εγώ, έστρωσα το κρεβάτι μας, αέρισα το υπνοδωμάτιό μου, το μάζεψα, άπλωσα το νυχτερινο πλυντήριο, τακτοποίησα το σαλόνι, μαζεψα οτιδήποτε εκτός θέσης.

Περιμένω μία φιλη, να κοιτάξω της μικρής της το πόδι που την ενοχλεί ένα νύχι και μετά........... έξω! Βουρ, να πάω το φιογκάκι να κάνει τις βόλτες του και να παίξει!

Σας φιλώ όλες και θα τα πούμε αργότερα, μέσα στη μέρα!

Υ.Γ. 4Uδακι μου, σε είδα στον ύπνο μου χθες και δεν ήταν ιδιαίτερα καλό το όνειρο... :? ελπίζω να είστε καλά. Δεν ξερω αν πρέπει να σε πάρω τηλ.. νομίζω θα σε ανησυχήσω... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλες μου φιλες Καλημερα σας απο τις ομιχλωδεις κ παγωμενες Σερρες!

Εχουμε 4' c ,μεσα καλυμενο μπαλκονι κ απο ομιχλη δεν βλεπω ουτε τα απεναντι κεραμιδια!

Ο συζυγος δουλευει εκτος πολης κ εγω μεσα με τα παιδια κ ψιλοβαριεμαι...

Εχω πολλες δουλειες αλλα'καθολου διαθεση.

Δεν ξερω τι φαγητο να κανω γιατι φαγαμε κ οσπριο κ ζυμαρικο κ κοτοπουλο με πατατες κ μπιζελακια.....σχεδον απολα κ δεν πεθυμησαμε τιποτα...

Πρεπει να παω κ σουπερ οπωσδηποτε αλλα' οταν θαρθει συζυγος απογευμα,δεν μπορω κ με τα δυο παιδια...

Περι λιτοτητας που μιλησατε κ ακριβειας, συμφωνω απολυτως!

Εχουμε κοψει πολλα απο το σουπερ,παιρνω τα απαραιτητα μονο....

Μου κακοφανηκε παρα πολυ που πηρα τοσα δωρα στα βαπτηστιρια

(παπουτσια nike,παιχνιδι,ρουχα)

κ στην νονα μας κ στα παιδια της

(πυζαμες σε μεγαλους,φορμες σε παιδια,βασιλοπιτα κ δισκο με διαφορα γλυκα κ σοκολατακια)

Κ δωρα στα 4 ανηψια μου (παιχνιδια στα 2μεγαλα κ παπουτσια καλα στα 2 μικρα)

Στης κουμπαρας μου κ φιλης μου το μωρακι (παπουτσια κ παιχνιδι)

Και ποσα α'λλα δωρα κ στα παιδια μου δεν μπορεσα να παρω τιποτα παρα μονο τα 2 παιχνιδια του ΑγιουΒασιλη (30+25 ?= 55?)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

κορίτσια καλημέρα!!καλό ΣΚ να έχουμε, ξεκινάνε οι βόλτες:D:D

γνώμη please....ποια μποτούλα προτιμάτε?αυτήν http://www.myshoe.gr/gynaikeia/mpotes/arte-piedi-a56618-3_p-1037892.aspx?Org=1037887 ή αυτήν http://www.bozikis.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8383&Itemid=29

Και οι 2 είναι ωραίες αλλά προτιμώ την πρώτη από το myshoe.

Καλημέρα σε όλες!

Συννεφιά έχουμε σήμερα και πολύ στεναχωριέμαι γιατί σκεφτόμασταν να πάμε ωραία βολτούλα αλλά χωρίς λιακάδα δε ξέρω αν αξίζει...

Το σπίτι είναι σε καλή κατάσταση αλλά τα άπλυτα ξεχείλισαν οπότε αύριο έχω φουλ πλυντήριο-στεγνωτήριο!

Χάρηκα πολύ για την απόφαση Ειρήνη μου! Ευτυχώς οι δικαστές ΑΚΟΜΑ μπορούν και βλέπουν τα γεγονότα. Πως δηλαδή από έναν άνεργο και από έναν άνθρωπο που ενώ δουλεύει πληρώνεται όποτε θυμάται ο εργοδότης ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να βγουν οι υποχρεώσεις...

Μου είπαν πρόσφατα πως απ τη στιγμή που είμαι άνεργη πάνω από χρόνο δικαιούμαι εξαίρεση απ το χαράτσι. Ήξερα πως σίγουρα έχει εισοδηματικό όριο όπως και έχει. Όσο κι αν με στεναχωρεί να θεωρούμαι έχουσα ενώ δεν μπορώ να βγάλω τον μήνα, θεωρώ φυσιολογικό να μην είμαι στην ίδια κατηγορία με οικογένειες που δεν έχουν ούτε έναν μισθό.

Για τη 2η εγκυμοσύνη που λέτε κι εγώ φοβάμαι πολύ απλά γιατί τώρα ξέρω (τι ωραία ήταν η άγνοια της 1ης! ). Μετά ήταν το οικονομικό (και ακόμα είναι) και να που έφτασε το παιδί μου σχεδόν 5, μου ζητάει καθημερινά αδελφάκι κι εγώ γίνομαι χώμα απ τις τύψεις που άφηνα το οτιδήποτε να αναβάλει την 2η εγκυμοσύνη...

Όσες θέλετε λοιπόν μην το αμελείτε. Οικονομικά δεν θα είστε ποτέ έτοιμες οπότε θα παλέψετε με 2 αντί με 1.

ΆρηςΑννα τα γεγονότα στην οικογένειά σας είναι πολύ "χοντρά" και θα έπρεπε απ την 1η στιγμή να ενημερωθεί η αστυνομία. Είναι άφαντος για εσάς, η αστυνομία θα τον βρει.

Επίσης μια συμβουλή...Αυτό εδώ το θέμα μπορεί να το διαβάζει ο οποιοσδήποτε επομένως ίσως θα ήθελες να γράφεις λιγότερες λεπτομέρειες. Το ξαναλέω, όχι για εμάς, για εσένα.

Εύα σε διαβάζω καιρό στεναχωρημένη και ζορισμένη. Καλό θα ήταν για εσένα και για τα παιδιά σου να το ρίξεις στην τρελή για αρχή. Γιατί όπως μας τα γράφεις καλείσαι να παίξεις τον διαιτητή αλλά και να υπομένεις συμπεριφορές που δεν επιθυμείς. Ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου.

Μη μιλάτε για κιλά, τρώω ασταμάτητα, δεν ξέρω τι έχω πάθει. Πρέπει να πάρω απόφαση να το ράψω γιατί είμαι μακράν πιο παχιά από ποτέ!

yorimichi κακώς έβαλες τους άλλους πάνω απ τα παιδιά σου. Έκανα και κάνω δώρα σε όσους αγαπώ (ή για υποχρεώσεις) αλλά δεν είμαι χουβαρδού πια γιατί απλά δεν μπορώ. Δεν θα στερηθεί το σπίτι μου για κανέναν παρά μόνο για το παιδί μου. Δε σε κρίνω, λέω τι θα έκανα εγώ.

Στα δικά μας επιτέλους καταφέραμε να βάλουμε όριο στην τηλεόραση για τη μικρή. Απ το ακατάσχετο φτάσαμε στη 1 ώρα τις καθημερινές και 2 ώρες το ΣΚ. Είμαι χαρούμενη λοιπόν!

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε όμορφη μέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

κορίτσια καλημέρα!!καλό ΣΚ να έχουμε, ξεκινάνε οι βόλτες:D:D

γνώμη please....ποια μποτούλα προτιμάτε?αυτήν http://www.myshoe.gr/gynaikeia/mpotes/arte-piedi-a56618-3_p-1037892.aspx?Org=1037887 ή αυτήν http://www.bozikis.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8383&Itemid=29

Ερσακίδιό μου,

Θα πρωτοτυπήσω... θα πω την

1η και γω! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μπράβο για το αποτέλεσμα και την μείωση της δόσης. Πολύ γλυκός ο γιος σου και πραγματικά εύχομαι όλα τα δυσάρεστα του 2013 να εξαφανιστούν από την ζωή σας! Καλορίζικο το αυτοκίνητο του μπαμπά!

ArisAnna κατ'αρχήν περαστικά στο κορίτσι. Αυτός που την χτύπησε είναι ενήλικος ή συμμαθητής; Νομίζω πως έγραψες πως έλεγαν ένα γεια στο σχολείο αλλά δεν κατάλαβα αν είναι εξωσχολικός.

Συμφωνώ με την Ειρήνη, θα έπρεπε να πάτε κατευθείαν αστυνομία και μετά νοσοκομείο για να καταγραφεί το γεγονός. Καλά ξεμπερδέματα πάντως!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο σαββατοκυριακο!!!

εγω εκανα πρωι πρωι διαφορες δουλιτσες που τις ειχα αφησει χτες, τακτοποιησα πιατα και επλυνα ολα του νεροχυτη, απλωσα εξω ενα πλυντηριο και εβαλα αλλο ενα, μαζεψα και τα στεγνα απο την απλωστρα, τα διπλωσα και τα τακτοποιησα. Εβγαλα και τα τελευταια χριστουγεννιατικα που ειχα αφησει (αυτα που ηατν ψηλα και δεν τα πειραζε η μικρη).

σας διαβασα λιγακι και παω να συνεχισω, ελπιζω για καμια ηλεκτρικη βασικα, γιατι γινεται του ψιχουλου κατω, αλλα πρεπει πρωηγουμενως να μαζευτει το πατωμα απο τα διαφορα πεταμενα αντικειμενα :rolleyes:

αρηςαννα θα συμφωνησω με τα κοριτσια να πατε αστυνομια, το πες και μονη σου, μην την βρουν χειροτερα την κοπελα, τελος παντων ευχομαι ολα καλα να πανε στο τελος..

ρε κοριτσια,περιμενω σημερα να παμε επιτελους σουπερ γιατι στην κουζινα ολα ειναι αδεια, εχω μονο μπανανες λεμονια μανταρινια και βουτυρο στο ψυγειο, ουτε καν γαλα! :roll::roll::roll:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γειά σας!!

Ο σύζυγος δουλεύει στο γραφείο....και εγώ μόνη με τα κορίτσια..

Ξεκινήσαμε εδώ και καιρό προπάιδεια ενώ του 10 και του 5 την έμαθε άνετα....σήμερα στου 4 τσίνισε ενώ του 2 την είπε καλά ..... δεν μπορεί να δεχτεί ότι πρέπει να κάτσει πάνω απο το τετράδιο να το μελετήσει έστω για 5 λεπτά....με 2 δεύτερα νομίζει ότι το έμαθε....πρέπει να την στρώσω γιατί του χρόνου με την ιστορία την έκατσα την βάρκα!

Μαγείρεψα συκωτάκια με ρύζι και έγιναν τέλεια...ακολούθησα αυτή την συνταγή και βγήκαν ζουμερά...τα κορίτσια τα τσάκισαν! http://syntagitisimeras.blogspot.gr/2009/01/blog-post_2211.html

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου,

Εχετε γραψει τοοοοσα που σιγουρα κατι θα ξεχασω να σχολιασω...

Ερση μου την πρωτη μποτα κ εγω.

ΑριςΑννα επισης συμφωνω οτι πρεπει να πατε στην αστυνομια γτ η κατασταση μπορει να ξεφυγει κ αλλο....

Ραβτ μου συμφωνω τοσο με οσα γραφεις....

Δημητρα τελειες οι κουκετες και οπως ειπε και η Ραβτ δεν θ επερνα τοσα δωρα στους αλλους πρωτα στα παιδια μου και μετα.

Γιωτα μου να την πας οπωσδηποτε δημιουργικη απασχοληση περα απο το καλο που θα κανει στη μικρη θα κανει και σε σενα γιατι θα εχεις καποιο χρονο για τον εαυτο σου,κριμα ειμαι αλλου και δεν εχω να σου προτεινω κατι...

Ναυτακι υποβαλλω τον απεριοριστο θαυμασμο μου!

Σας ευχαριστω ολες για τις αποψεις σας (ενθαρρυντικες ομολογω). Στη Δομνινα θελω να πω οτι και εγω εχω θεματα υγειας αλλα αλλης φυσεως οποτε τα σκεφτομαι ολα και....:confused:

Για οσα κοριτσια εχουν πεσμενα κεφια ομολογω οτι καταλαβαινω και δυστυχως κανεις αλλος περα αποτ ον εαυτο σας δεν μπορει να σας βοηθησει να ανεβειτε ψυχολογικα.....

υγ ΜΑριαννακι μου θελω συνεχεια να σου γραψω και να σου πω ενα μπραβο . Γιατι τα καταφερνεις και ξεπερνας δυσκολιες και εχεις και τα 2 ζουζουνακια σου κλπ κλπ . Ολα βλεπω φτιαχνουν σιγα σιγα ε???

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Να σας πω και τα δικα μου τωρα....

Το σπιτι ειναι καραβι να ξεκινησει....:oops::oops::oops:

Χτες το απογευμα η μικρη ηθελε ζυμη κι μπισκοτα ....Τα φτιαξαμε φαγαμε διασκεδασαμε. Συμμαζεψα αρκετα την κουζινα αλλα οχι το υπολοιπο σπιτι οπως ειχα προγραμμα....

Σημερα ειχε τελεια μερα οποτε παλι τα αφησα και πηγαμε βολτιτσα...

Πρεπει να ξεστολισω και να βλω σκουπα οπωσδηποτε γτ το βραδυ θα παμε στους κουμπαρους μας και αυριο θ δουλεψουμε....

Αχ πρεπει να ξεσηκωθω .........

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...