Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαίνω.. όλες μας {όπως θα έχεις δει όταν μας διαβάζεις}, όταν μας χτυπάνε τα οικονομικά θέματα, νιώθουμε ψυχολογικά χάλια...

Δυστυχώς παρασέρνουν και τα υπόλοιπα που αναφέρεις.:(

Με τον άντρα σου, μπορείς να κάνεις μία συζήτηση, όσο ανοιχτή μπορεις και να του πεις όλα οσα σε στεναχωρούν, σε τρομάζουν, σε θυμώνουν κτλ.?

Η μανούλα σου γιατί?

{δεν ρωτάω από περιέργεια ούτε και θέλω να απαντήσεις... απλώς στεναχωρήθηκα που την ανέφερες ανάμεσα στα άτομα που σε στεναχωρούν}

την αναφερω δυστυχως κ αυτο ειναι που με εχει ρειξει ακομα πιο πολυ γιατι βαζει κ αυτη το χερακι της,ωστε να μην παρουμε δυο ευρω στο χερι τωρα που βρεθηκε μια ευκαιρια...οσο για την κουβεντα που λες απειρες φορες το εχω κανει αλλα "ο τοιχος ειναι απο μπετο κ δεν σπαει ευκολα".η ατακα ειναι κ γω τι θες να κανω?εγω δεν φταιω...ειναι δυσκολο να παλευεις στην τρυκιμια ,κ αντι καποιος να σε τραβηξει εξω, σου ριχνει μια κ σε σπρωχνει ακομα παραμεσα..

Αριςαννα τώρα διάβασα το θέμα με την κουνιάδα σου η οποία είναι μικρό κορίτσι.....τι να πω, αν είναι δυνατόν....εγω πάντως αν ήμουν αδερφός της ή πατέρας της θα τον είχα κάνει μπλε από το ξύλο, δεν θα μ ένοιαζε αν είναι σωστό ή λάθος....τώρα τι να πω, ό,τι σας φωτίσει ο θεος αλλά ΜΗΝ το αφήσετε ετσι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειρηνάκι πολύ χάρηκα για τα νέα σας. Έχει δίκιο το παιδάκι σου. Όλα καλά θα πάνε κορίτσι.

ΆρηςΑννα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι η καλύτερη λύση είναι η αστυνομία. Αν τον χτυπήσουν ο άνδρας σου και ο κουνιάδος σου θα σας κάνει αντίποινα οπότε δημιουργείται φαύλος κύκλος. Παρόλο που καταλαβαίνω το θυμό σας, η βία δε θα λύσει το πρόβλημα. Ο "φίλος" της μικρής είναι ανήλικος; Καλό θα ήταν να ενημερώσετε και την οικογένεια του.

ευα32 δυστυχώς τα οικονομικά μας έχουν διαλύσει όλους. Και η δική μου σχέση με τον άνδρα μου δεν είναι στα καλύτερά της. Από τότε που η δουλειά του μειώθηκε και στην ουσία υποαπασχολείται είναι συνεχώς στενοχωρημένος. ή εκνευρισμένος. Ευτυχώς στη δική μας περίπτωση οι γονείς μου μας στηρίζουν οικονομικά και ψυχολογικά.

Δομνίνα περαστικά για την πλάτη σου. Να φροντίζεις τον εαυτό σου. Τα μωράκια μας μας χρειάζονται γερές και δυνατές. Όσο για το δεύτερο παιδί σου εύχομαι να το αποκτήσετε όποτε το επιθυμήσετε.

Έυα3 κι εγώ φοβάμαι πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Γενικά η εγκυμοσύνη μου φαίνεται βουνό, Νομίζω ήταν η πιο αγχωτική περίοδος της ζωής μου. Προς το παρόν βέβαια τα οικονομικά μας δε μου επιτρέπουν να κάνω σκέψεις για δεύτερο παιδί οπότε δεν το σκέφτομαι.

Από δουλειές έκανα πάρα πολλές κυρίως μαγειρέματα, πλυντήρια και σιδέρωμα. Αύριο έχει βόλτα και ξεκούραση το πρόγραμμα.

Καληνύχτα!!!!

h6cQp3.png

Κοριτσακια μου Καλησπερα!!!Τι κανετε????

Εγω το παλευω....

Η ψυχολογια μου ειναι καπως....

Φροντισε και η ζωη γι'αυτο που μου εδωσε ενα χαστουκακι....(δυστυχως δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν ξερουμε ποιος μας διαβαζει.....)δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα....

Απο την αλλη σημερα το πρωι πληρωθηκε ο αντρας μου και σημερα το βραδυ ειμαστε παλι τσιμα-τσιμα...πηγαμε βεβαια για ψωνια και γεμισαμε το σπιτακι μας,λογαριασμοι κτλ,αλλα ρε κοριτσια οι σπαταλες που εκανα ηταν του υψους των 5 ευρω περιπου (και αυτα για το παιδι),που θα φτασει πια αυτη η ακριβεια????Μεχρι περυσι πηγαινα σουπερ και μπορουσε να το ελεγξω,φετος παω και γυρναω παντα με αδειο πορτοφολι.....

Δεν θυμαμαι πολλα να σχολιασω

Ειρηνη μου χαρηκα τοσοσ μα τοσο πολυ για το αποτελεσμα!!!Μπραβο κοριτσακι μου,να ηρεμισετε σιγα-σιγα!!!Σε ειχα στο μυαλο σημερα.

Αρις Αννα εγω θα πηγαινα στην αστυνομια,δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητος...

4uδακι μου που εισαι?Ελπιζω ολα να πηγαν καλα με το θεμα σου και να περνατε υπεροχες στιγμες οι 3 σας!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια ομορφα!

βρηκα το κουραγιο μετα απο εναν καφε σε μεγαλη κουπα κ 2 σοκολατακια της μικρης μου, πανε τελειωσαν, καπως ετσι ηταν 64203N0.jpg γκοφρετακι μεσα.

λοιπον κοριτσια ξεστολισα, τα εβαλα ολα στις κουτες κ τωρα μενει να ξεστολισει ο αντρας μου τα εξωτερικα. εκανα ενα πολυ καλο ξεσκονισμα γιατι το δεντρο (το ενα απο τα 2 που εχουμε) ειναι χιονισμενο κ εγινε εδω το ελα να δεις!!!! θα ξανασκεφτω πολυ να το ξαναβαλω.

αλλαξα ρανερ στην τραπεζαρια (εβαλα ενα που μου κεντησε η μαμα μου προσφατα) εβαλα καποια στολιδια αλλα δεν εχω τελειωσει την διακοσμιση.

εβαλα μια πολυ καλη ηλεκτρικη κ τελος για σημερα.

αυριο θα κανω ενα σφουγγαρισμα, το μπανιο κ τις κρεβατοκαμαρες (πρεπει να βαλω κ 3 πλυντηρια) .

αφου κοιμηθηκε το πιτσι μου, καναμε μπανακια κ αραξαμε με τον αντρουλη. εφτιαξα τοστακια κ φαγαμε κ τωρα πινω το 3ο (ή το 4ο) κρασακι κ σε λιγο νανι.

αρις αννα????? τι πραγματα ειναι αυτα? να παει αμεσως στην αστυνομια κ να ζητησει απο τον εισαγγελεα περιοριστηκα μετρα, να μην μπορει να την πλησιασει στα 300 μετρα. τα αντιποινα δεν οδηγουν πουθενα. (να σας θυμισω την κοπελα που την πυροβολισε στο προσωπο ο πρωην της????). μην παιζεται με αυτα τα πραγματα ειναι παρα πολυ σοβαρα!!!! προσπαθησε εσυ που εισαι πιο λογικη σε αυτην την φαση να τους ηρεμισεις! (ακουσε που στα λεω αυτα, κατι ξερω παραπανω.....)

christine οσο μπορεις ηρεμισε κ απολαυσε το......

ειρηνη μου μπραβο σας!!! κ το φιογκακι εχει δικιο!!!! ολα θα πανε καλα για το σπιτι σας απο εδω κ περα!:D:D:D

με γεια το αυτοκινητο του μπαμπακα σου! (μα ποσα εχει τραβηξει κ αυτος τον τελευαιο καιρο!!! ελπιζω τιποτα αλλο απο εδω κ περα!)

ευα ψηλα το κεφαλι κ προσπαθησε οσο μπορεις να αποφευγεις αυτο το "στην μεση" κανε υπομονη, ειναι δυσκολοι οι καιροι! χαμογελα!

βρε ναυτακι μου!!! ποτε πηγε 3,5 μηνων το μωρο???? τι κανετε πως τα πατε?

ασχετο τωρα θυμηθηκα κ το τιγρακι μας! τι κανει αραγε???

δομνινα μου δεν ειδα το ποστ σου, τι επαθες??? ελπιζω τιποτα σοβαρο!

μπιλλακι μου πως παει η μαμα σου?

4uδακι οι δυσκολιες ειναι piece of cake για σενα νομιζω, εχεις εναν μοναδικο τροπο να βλεπεις τα πραγματα αισιοδοξα κ να ξεπερνας τις δυσκολειες! περασατε ωραια σημερα?

αρετουλα πως το επαθες εσυ κ ξεκουραζεσαι??? να το κανεις πιο συχνα!

δημητρα πολυ χαιρομαι που σε διαβαζω χαρουμενη! με γεια τα ρουχαλακια σας! ο μπαμπας τι κανει?

αχ φιλες μου δεν θυμαμαι αλλα.....

σας φιλω κ παω να την πεσω γιατι δεν βλεπω μπροστα μου!!!

Εγω το παλευω....

Φροντισε και η ζωη γι'αυτο που μου εδωσε ενα χαστουκακι....(δυστυχως δεν μπορω να πω πολλα γιατι δεν ξερουμε ποιος μας διαβαζει.....)δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα....

Απο την αλλη σημερα το πρωι πληρωθηκε ο αντρας μου και σημερα το βραδυ ειμαστε παλι τσιμα-τσιμα...πηγαμε βεβαια για ψωνια και γεμισαμε το σπιτακι μας,λογαριασμοι κτλ,αλλα ρε κοριτσια οι σπαταλες που εκανα ηταν του υψους των 5 ευρω περιπου (και αυτα για το παιδι),που θα φτασει πια αυτη η ακριβεια????Μεχρι περυσι πηγαινα σουπερ και μπορουσε να το ελεγξω,φετος παω και γυρναω παντα με αδειο πορτοφολι.....

Δεν θυμαμαι πολλα να σχολιασω

Ειρηνη μου χαρηκα τοσοσ μα τοσο πολυ για το αποτελεσμα!!!Μπραβο κοριτσακι μου,να ηρεμισετε σιγα-σιγα!!!Σε ειχα στο μυαλο σημερα.

Αρις Αννα εγω θα πηγαινα στην αστυνομια,δεν πρεπει να μεινει ατιμωρητος...

4uδακι μου που εισαι?Ελπιζω ολα να πηγαν καλα με το θεμα σου και να περνατε υπεροχες στιγμες οι 3 σας!!!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!

κ ελεγα ποια ξεχασα!!!!! εσενα με τον υπεροχο γιοκα σου! τι ωραιες κουβεντουλες λεει το παιδακι σου??? οταν μου τα πει αυτα η μικρη μου θα πεσω κατω νομιζω......

βουλακι μου απο την στιγμη που δεν ειναι κατι σοβαρο, ψηλα το κεφαλι! μην το αφηνεις να σε περνει απο κατω!

οσο για τα χρηματα αστα, 130 ευρω πηραμε αυτη την εβδομαδα..... πολυ λιγα δεν ειχε καθολου δουλεια τις εβδομαδες πριν κ μετα τις γιορτες κ τωρα που πληρωνομαστε μας κακοφαινεται..... υπομονη.....

Σας διάβασα ...

Άρηςάννα....εγώ θα έκανα ασφαλιστικά μέτρα για την κουνιάδα μέσω δικηγόρου....δηλ. δεν θα τον άφηνα να την πλησιάσει ούτε μέτρο....αν είναι δυνατόν τέτοια πράγματα....ελπίζω να μην την στιγματίσει κάτι τέτοιο...!!!

Κορίτσια μεγαλώνω και τρέμω με αυτά που βλέπω να γίνονται....δηλ. ένα τα χαλάμε λένε και αμέσως πέφτει ξύλο...αν είναι δυνατόν!!! τρέμω!!!

Ευάκι πάρε τα πάνω σου...βρες άμεσα λύση στο πρόβλημα σου και μην αφήνεις να σε δηλητηριάζουν...έχεις την οικογένεια σου και μην ανακατεύεις άλλους σε αυτήν ακόμα και αν είναι η μαμά σου!

Ειρηνάκι χάρηκα με τα νέα σου....μπράβο σας!!

Κωνσταντινομαμα....όλες έτσι είμαστε...και εγώ τα Χριστούγεννα είχα πέσει ψυχολογικά πολύ, γιατί το πορτοφόλι ήταν άδειο και όσα πήραμε τα δώσαμε σε λογαριασμούς και τέλη και εφορία και άστα να πάνε!!!!

Πότε έρχεται το καλοκαίρι βρε κορίτσια να φύγω να πάω στο χωριό για 2 μήνες να κάνω σε όλα delete!!!!!!!!

κορίτσια καλημέρα!!καλό ΣΚ να έχουμε, ξεκινάνε οι βόλτες:D:D

γνώμη please....ποια μποτούλα προτιμάτε?αυτήν http://www.myshoe.gr/gynaikeia/mpotes/arte-piedi-a56618-3_p-1037892.aspx?Org=1037887 ή αυτήν http://www.bozikis.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8383&Itemid=29

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγω το παλευω....

!!!

Kαλημέρα :) , όλοι κάπως έτσι ήμαστε...προσπαθησε να μην

'πέφτεις' όσο μπορεις, που θα παει...θα δουμε και εμεις ασπρη μερα!!!

γεια σας κοριτσακια ομορφα!

βρηκα το κουραγιο μετα απο εναν καφε σε μεγαλη κουπα κ 2 σοκολατακια της μικρης μου, πανε τελειωσαν, καπως ετσι ηταν 64203N0.jpg γκοφρετακι μεσα.

λοιπον κοριτσια ξεστολισα, τα εβαλα ολα στις κουτες κ τωρα μενει να ξεστολισει ο αντρας μου τα εξωτερικα. εκανα ενα πολυ καλο ξεσκονισμα γιατι το δεντρο (το ενα απο τα 2 που εχουμε) ειναι χιονισμενο κ εγινε εδω το ελα να δεις!!!! θα ξανασκεφτω πολυ να το ξαναβαλω.

αλλαξα ρανερ στην τραπεζαρια (εβαλα ενα που μου κεντησε η μαμα μου προσφατα) εβαλα καποια στολιδια αλλα δεν εχω τελειωσει την διακοσμιση.

εβαλα μια πολυ καλη ηλεκτρικη κ τελος για σημερα.

αυριο θα κανω ενα σφουγγαρισμα, το μπανιο κ τις κρεβατοκαμαρες (πρεπει να βαλω κ 3 πλυντηρια) .

αφου κοιμηθηκε το πιτσι μου, καναμε μπανακια κ αραξαμε με τον αντρουλη. εφτιαξα τοστακια κ φαγαμε κ τωρα πινω το 3ο (ή το 4ο) κρασακι κ σε λιγο νανι.

βρε ναυτακι μου!!! ποτε πηγε 3,5 μηνων το μωρο???? τι κανετε πως τα πατε?

!!!

Καλημερα Γιωτάκι μου και να χαιρεσαι τη μικρη σου!

μαζευτηκες απο Χριστουγεννιάτικα, και εγω το ίδιο!

ναι περάσανε κιολας 3,5 μήνες! απιστευτο μου φαινεται! έχουν στρωσει καπως τα πραγματα,υπαρχουν βεβαια ζηλιες και τα σχετικα αλλα οκ το παλευω οσο μπορω, το μονο κουραστικο ειναι ο διπλος θηλασμος. ο μικρος ειναι ησυχος, να σου πει και η Ειρηνη που τον ειδε ;)

αχ τα λατρευω και τα 2 μου τα μικρακια!!!!χαχαχαχα

Σας διάβασα ...

Πότε έρχεται το καλοκαίρι βρε κορίτσια να φύγω να πάω στο χωριό για 2 μήνες να κάνω σε όλα delete!!!!!!!!

Καλημερα :)

τις τελευταιες μερες το ιδιο σκεφτομαι και εγω συχνα!!

καλημερα! τι κανετε? εμεις ξυπνησαμε χαραματα στις 6, εδω κ 3 μερες ξανακατουριεται κ την βρισκω μουσκεμα:?. τεσπα με τα χιλια ζορια ξανακοιμηθηκε για λιγο αφου σηκωθηκα 3 φορες για να την ηρεμισω. στις 8 σηκωθηκαμε ηθελε γκαλα (γαλα). ηπια κ εγω το καφεδακι μου κ θα αραξω λιγο. μετα θα κανω τις υπολοιπες δουλιτσες μου κ θα κανω ομορφιες. εχτες ειχε γενεθλια η βαπτηστηρα μου, κ σημερα κανει παρτυ, θα παω μονη μου αφενος μεν γιατι ειναι 5 χρονων κ εχει καλεσει μεγαλα παιδακια, δεν θα μπορεσει η μικρη να παιξει κ αφετερου επειδη ειναι ολα απο τον παιδικο κ εχει καλεσει πολυ κοσμο σιγουρα καποιο θα ειναι αρρωστο κ εγω δεν αντεχω να ξανακολλησει η μικρη. οποτε αποφασισαμε να παω μονη μου.

ρε κοριτσια για βοηθηστε, ψαχνω εργαστηρι για δημιουργικη απασχολιση της μικρης εστω κ ιδιωτικο στις περιοχες μου δυτικα προαστια. θελω να την παω απο τον απριλιο που θα εχουν καταλαγιασει οι ιωσεις μεχρι τον ιουνιο-ιουλιο. τον απριλη θα ειναι 2χρ +7 μηνων. θελω να την πηγαινω 2-3 φορες την εβδ για 1-2 ωρες.

βρηκα αυτο http://www.paramythoplastis.gr/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE αλλα εχει προγραμματα απο 3 χρονων. 1ον θα μπορεσει να συμμετεχει? κ 2ον εχει προγραμμα η καθε τριτη, η παρασκευη κ σαββατο. θα ηθελα κατι πχ τριτη κ πεμπτη, η τεταρτη κ παρασκευη. τα χρηματα του 40 ευρω τον μηνα ειναι οκ, σε αυτο το μπατζετ θελω να κινηθω. εχετε καμια προταση?

βασια μου 24 βδομαδουλες μειναν για το καλοκαιρι, με ενα διαλλειμα το πασχα! υπομονη!!!

γνώμη please....ποια μποτούλα προτιμάτε?αυτήν http://www.myshoe.gr/gynaikeia/mpotes/arte-piedi-a56618-3_p-1037892.aspx?Org=1037887 ή αυτήν http://www.bozikis.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=8383&Itemid=29

Καλημέρα!!

την πρωτη ;)

καλημερα μυρτουλα μου! την πρωτη!!! καλες βολτες!

Καλημερα Γιωτάκι μου και να χαιρεσαι τη μικρη σου!

μαζευτηκες απο Χριστουγεννιάτικα, και εγω το ίδιο!

ναι περάσανε κιολας 3,5 μήνες! απιστευτο μου φαινεται! έχουν στρωσει καπως τα πραγματα,υπαρχουν βεβαια ζηλιες και τα σχετικα αλλα οκ το παλευω οσο μπορω, το μονο κουραστικο ειναι ο διπλος θηλασμος. ο μικρος ειναι ησυχος, να σου πει και η Ειρηνη που τον ειδε ;)

αχ τα λατρευω και τα 2 μου τα μικρακια!!!!χαχαχαχα

ηρωιδα με τον διπλο θηλασμο! τι να πω! πολλα πολλα συγχαρητηρια! σου φτανει το γαλα κ χορταινουν κ τα δυο???

μπραβο που στρωσατε. οι ζηλειες ειναι αναποφευτες, πιστευω ολα τα παιδακια το περνανε.

ευχαριστω για τα τις ευχες:D ναι μαζευτηκαμε επιτελους, με ειχε κουρασει στο τελος, πολυ βαβουρα μες το σπιτι, το ενιωθα βαρυ με τοσα τζατζαλα:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...