Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ μόλις το έμαθα (από το Σοφάκι), ήμουν σίγουρη πως θα πηγαίνανε καλά τα πράγματα.

Κοριτσάκια Καλή Χρονιά σε όλες, να έχουμε υγεία :)

Πόσο μου έχεις λείψει.. πόσο μου έχεις λείψει.....!

Εύα θέλω κι εγώ πολύ να κάνω δεύτερο παιδί αλλά δεν μας είναι καθόλου εύκολο.. είχαμε διάφορα θέματα που μας ανάγκασαν να καταφύγουμε στην εξωσωματική και τον μικρό τον πιάσαμε με την 5η προσπάθεια ύστερα από 2 αποβολές.. μακάρι να μπορούσα να μείνω έγκυος εύκολα και δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου..

Η Παναγία μαζί σου και αν το αποφασίσεις και το προσπαθήσετε και οι προσευχές μου θα είναι μαζί σου. Σου εύχομαι από την καρδιά μου, να το καταφέρεις και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ακόμα ένα υγιέστατο μωράκι!

Επίσης, θέλω να προσέξεις τον εαυτό σου. Να κάνεις οτι σου πει ο γιατρός σου και ακόμα περισσότερα. Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις το καημένο το κουφαράκι σου.

Το καρφουρ εχει τις εκπτωσεις σημερα κ αυριο μονο....νομιζα κ εγω οτι θαναι απο Δευτερα ,γιατι μου τοπε η μαμα μου αλλα' ειδα μολις την διαφημιση....

Η μαμα μου προλαβε κ πηγε!

πηρε ωραιο γκρι μπουφαν ισιο κ οχι πλαστικο-γυαλιστερο υφασμα με κεντημενο μακουιν, disney, απο 36? , για τον γιο μου για του χρονου!

Με γεια σας!

Ημουν σιγουρη!

Αντε με το καλο να βγει η αποφαση σας! Θα ξαλαφρωσετε.

Ευα μου, σ' ευχαριστώ και για τα εδώ σου μηνύματα και για τα μεταξύ μας!

να πω και γω ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη - που και κείνη ήταν καλή - και το δεύτερο μωρό πολύυυυ περισσότερο ήσυχο και βολικό από το πρώτο....άντε μην το σκέφτεσαι;)

Αχ, τέτοια ν' ακούω Ερσάκι μου!

Καλησπερα!!μπηκα να δω νεα της Ειρηνης και χαρηκα πολυ.μπραβο Ρηνακι θα εφυγε ενα μεγαλο βαρος..ξεκουρασου τωρα..ερχεται και Σ/κ..

Εγω γυρισα απο την δουλεια κουραστικη η μερα αλλα με παρηγορουσε το γεγονος οτι ειναι Παρασκευη..εκανα τα κοριτσια μπανακι εστρωσα τραπεζι και φαγαμε τους γιγαντες..σουπερ..κοιμισα την μικρη και ξεκουραζομαι..θα πορουσα να σιδερωσω αλλα δεν αντεχω..αλλη στιγμη.

Αρετούλα μου, σ' ευχαριστώ που με σκεφτόσουν!

Αντε, να ξεκουραστείς και συ. Μην κάνεις τίποτα! Ξεκουρασε το κορμάκι και το μυαλουδάκι σου!

γεια σας φιλες! μπηκα μονο κ μονο να διαβασω τα νεα της μανας μας! ολα καλα λοιπον ειρηνακι μου ε? εμα τοση θεττικη ενεργεια τσαμπα θα πηγαινε???? αντε μπραβο παντα τετοια.

Καλό ξεστόλισμα, Γιωτάκι μου και ευχαριστώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστούμε! Έριξα μια ματιά. Τα γερμανικά με δυσκολεύουν λίγο. Κάτι σε αγγλικό, γαλλικό, ισπανικό έστω, δεν έχουμε,ε; :lol:

Αμα θέλεις σε "μανιάτικα", να με έχεις υπόψη σου! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για το ζωμό,η συνταγή έλεγε τόσα ποτήρια είναι για σούπα που θα φάει οικογένεια 4 ατόμων ,εγώ αν τελικά τη φτιάξω θα βάλω μάλλον τα μισά και βλέπουμε!

Ειρήνη μην με κοροϊδεύεις :tongue::tongue::tongue: και μην μου βάζεις ιδέες...:cool:

Κόρη, τον... Γκοτζίλα θα βράσεις? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ειρήνη, εύχομαι αύριο να πάει καλύτερα το θέμα απο ότι περιμένεις!

Θα είμαι και εγώ αύριο πρωί σε Ειρηνοδικείο (για άλλο θέμα)....

... προέκυψε κάτι άσχημο και τρέχω 3 μέρες να το ισιώσω.... Δεν είναι όμως δυνατό να χαλάσω την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μας...

Αύριο είναι σημαντική και χαρούμενη μέρα για την οικογένειά μας :) και λέμε το βράδυ να βγούμε οι 3 μας για φαγητό και να το γιορτάσουμε ο κόσμος να χαλάσει ;)

Σε είχα στο μυαλό μου από τη στιγμή που το έγραψες αυτό... ελπίζω να πήγαν όλα καλά και κυρίως... να περάσετε τη σημαντική σας μέρα όπως την έχεις φανταστεί!

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα. ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με υγεια και χρονια πολλα στις εορταζουσες. σας διαβαζω κοριτσι αλλα η ψυχολογια πεσμενη για να γραψω. γιορτες με ιωσεις σημερα ο συζηγος χτυπησε κανοντας καποια δουλεια, νοσοκομεια κ.λ.π. αλλα δοξα τω θεο καλα. συγχωρηστε με που δεν θυμαμαι να σχολιασω και πολλα.

στην αφροδιτη μας που επαθα ψιλισοκ διαβαζοντας για το μικρο ευχομαι περαστικα. και γενικα περαστικα στους αρρωστουληδες. my billy καλη δυναμη στη μαμα σου. παντα σας σκεφτομαι για τη δυναμη που εχετε. ειρηνακι να πανε ολα καλα.

βρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω εσας που ψωνιζετε απο ιντερνετ πως τακαταφερνετε με τα νουμερα? τελευταια το δοκιμασα και εγω αλλα.......χμ! κυριως στα παπουτσια.

α! οσο για το σπιτι τωρα αρχιζω να το βαζω σε ταξη! να δουμε.τα φιλια μου σε ολες

Πατουσίδιό μου!!!!

Πως είναι ο άντρας σου???

κατά τις 7 το απόγευμα λοιπόν γύρισα σπίτι μου, πολλή κούραση και δουλειά καμία.. Βασικα μόνο τα πιάτα όλα έκανα για να μη μαζευτούνε ..

Καλή ξεκούραση σε όλες σας! Φιλάκια πολλά κορίτσια μου!

Αχ, πόσα κάνεις Μαριαννάκι μου!

Ο μικρος σημερα ειπε την πρωτη του μεγαλη φραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενικα μιλαει,λεει ολες τις λεξουλες και κανει φρασεις με 2 αντε το πολυ 3 λεξεις ,το απογευμα τον βαζω στο μπανιο για να του πλυνω χερακια (εχω βαλει κατω απο το νιπτηρα ενα μικρο μαυρο σκαμπουδακι για να ανεβαινει και να φτανει),και μου λεει:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΒΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο το πλασματακι με κανει καθε μερα να το ερωτευομαι και περισσοτερο...........Πειτε μου οτι και εσεις νιωθετε ετσι και δεν το χανω σιγα-σιγα.....

Αχ... σε συγκίνησε το μπουμπούκι σου... αχ... μπεμπάκια μου.. αθώα πλασματάκια μου!

Υ.Γ. Χαμένο το χουμε όλες! :tongue:

Σήμερα δε δουλεύω οπότε ευκαιρία να ασχοληθώ με το σπίτι μου. Θα ξαναμπώ αργότερα να μάθω τα νέα της Ειρήνης.

Κοριτσάκι μου,

σε υπέρ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν... στα δικά μας.

Αλλαξα σεντόνια παντού.

Έπλυνα τα μεσημεριανά μας πιάτα

Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα πρωϊνά σιδερωμένα

Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα

Ξεσκόνισα το σαλονι

Έκανα τα μπανάκια μου....

Αχ κόρες μου νιώθω ήρεμα.

Στο μεταξύ, να μοιραστώ μαζί σας και κάτι που εγινε όταν επιστρέψαμε από το Ειρηνοδικείο.

Επιστρέψαμε όλοι μαζί αφού περάσαμε και πήραμε το παιδάκι από το σχολείο. Στο μπαλκόνι, μας περίμενε ο μπαμπάς μου, πράγμα σπάνιο γιατί σχολάει αργά.

Ετσι τον ρώτησα τι έγινε.

"Πήρα το αμάξι!!!" μου λέει και κυριολεκτικά πετούσε! {ένα παλιό, πολύ παλιό αμαξάκι, κόστους 550?, γιατί μέχρι εκεί έφταναν τα οικονομικά του αλλά του αρέσε και το ήθελε}.

Μόλις του είπα και γω τι έγινε με το δικό μας θέμα, μου λέει

Επιτέλους! Λες να ξεκινήσουν τώρα καλά πράγματα, που τελευταία όλα μας πήγαιναν χάλια?

Και πετάγεται το φιογκάκι και λέει

"Μαμά, γιατί σας κάνει εντύπωση? Αφού το φλουρί της πίτας έπεσε στο σπίτι μας. Λογικό δεν είναι να πηγαίνουν πια καλά τα πράγματα για μας"?

:D:D:D:D:D

Μείναμε όλοι άφωνοι...

Αχ, με γλύκανε τόσο το παιδάκι μου, μ' αυτή του την κουβεντούλα!

777885dugw57gt25.gif

Αχ βρε Ειρηνη τι παιδακι ειναι αυτο?μπραβο του αλλα και μπραβο στην μανουλα και στον μπαμπα..εχει δικιο το φιογκακι ολα καλα θα πανε απο δω και περα και αυτη η χρονια θα ειναι καλυτερη..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ειρηνη τι παιδακι ειναι αυτο?μπραβο του αλλα και μπραβο στην μανουλα και στον μπαμπα..εχει δικιο το φιογκακι ολα καλα θα πανε απο δω και περα και αυτη η χρονια θα ειναι καλυτερη..
Α το ξεχασα..καλοριζικο το αμαξακι..να κανει την δουλεια του ο ανθρωπος..

Αρετούλα μου, σ' ευχαριστώ και για τη στήριξη και για τα γλυκά σου {πάντα} λόγια!

Υ.Γ. Ξεκουράζεσαι?

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν... στα δικά μας.

Αλλαξα σεντόνια παντού.

Έπλυνα τα μεσημεριανά μας πιάτα

Τακτοποίησα στις θέσεις τους τα πρωϊνά σιδερωμένα

Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα

Ξεσκόνισα το σαλονι

Έκανα τα μπανάκια μου....

Αχ κόρες μου νιώθω ήρεμα.

Στο μεταξύ, να μοιραστώ μαζί σας και κάτι που εγινε όταν επιστρέψαμε από το Ειρηνοδικείο.

Επιστρέψαμε όλοι μαζί αφού περάσαμε και πήραμε το παιδάκι από το σχολείο. Στο μπαλκόνι, μας περίμενε ο μπαμπάς μου, πράγμα σπάνιο γιατί σχολάει αργά.

Ετσι τον ρώτησα τι έγινε.

"Πήρα το αμάξι!!!" μου λέει και κυριολεκτικά πετούσε! {ένα παλιό, πολύ παλιό αμαξάκι, κόστους 550?, γιατί μέχρι εκεί έφταναν τα οικονομικά του αλλά του αρέσε και το ήθελε}.

Μόλις του είπα και γω τι έγινε με το δικό μας θέμα, μου λέει

Επιτέλους! Λες να ξεκινήσουν τώρα καλά πράγματα, που τελευταία όλα μας πήγαιναν χάλια?

Και πετάγεται το φιογκάκι και λέει

"Μαμά, γιατί σας κάνει εντύπωση? Αφού το φλουρί της πίτας έπεσε στο σπίτι μας. Λογικό δεν είναι να πηγαίνουν πια καλά τα πράγματα για μας"?

:D:D:D:D:D

Μείναμε όλοι άφωνοι...

Αχ, με γλύκανε τόσο το παιδάκι μου, μ' αυτή του την κουβεντούλα!

Αχ μωρε τι γλυκουλης, δικιο δεν ειχε το παιδι?

Απο δω και στο εξης μονο ευχαριστα ευχομαι για όλους.

Αχ μωρε τι γλυκουλης, δικιο δεν ειχε το παιδι?

Απο δω και στο εξης μονο ευχαριστα ευχομαι για όλους.

Σ' ευχαριστώ πολύ και για το σχόλιο και για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες! :P

777885dugw57gt25.gif

Εγω προσπαθω απο χτες να κρατησω αντρα και κουνιαδο να μην σακατεψουν στο ξυλο, τον φιλο της κουνιαδας μου.

Και για να καταλαβετε:Ειχε η κοπελα μια σχεση (φανταστειτε σχεση τωρα, ειναι 16 μιση χρονων, παιδιαστικα πραγματα) και οταν του ειπε οτι τα χαλανε,

αυτος ενταξει, το πηρε ψυχραιμα, και συνεχισαν να μιλανε στο τηλεφωνο, στο σχολειο, φιλικα.

Ε, τωρα τις γιορτινες μερες η κουνιαδα μου βγηκε λιγες παραπανω φορες και εβγαλε φωτο και ανεβασε στο fb με πολλα αγορια και κοριτσια.

Τις ειδε τις φωτο ο πρωην και την απειλησε να μην ξανααγκαλιασει κανεναν, κτλ,καταλβαινετε, ζηλειες του κ@λου.

Και σιγα μην τον ακουγε και η κουνιαδα μου, χεστηκε, δεν τον πηρε σοβαρα, στο κατω κατω τι τον εβαλε, προστατη?

Και την πετυχαινει χτες, μερα μεσημερι εξω απο ενα καφε που περναγε με μια φιλη της και την πλακωσε στο ξυλο.

Αυτη φοβηθηκε να μας πει και πολλες λεπτομερειες και την πηγαμε νοσοκομειο.με εμετους, ζαλαδες, και τετοια.

Δεν μς αφησε να παρουμε ασφαλεια και αστυνομιες και τετοια, (υποπτα ολα αυτα, γιατι τον καλυπτει).

Αλλα οτι και να εκανε το κοριτσι με πιο δικαιωμα ρε φιλε την χτυπας????

Και τωρα προσπαθω να ηρεμησω τα πνευματα μη γινει κανενα μεγαλυτερο κακο, ειδικα ο κουνιαδος μου, ειπε θα τον μαχαιρωσει , αφηστε τα.

Αυτα που βλεπουμε στις ειδησεις , και λεμε δεν συμβαινουν σε εμας...

Διαφημίσεις

Εγω προσπαθω απο χτες να κρατησω αντρα και κουνιαδο να μην σακατεψουν στο ξυλο, τον φιλο της κουνιαδας μου.

Και για να καταλαβετε:Ειχε η κοπελα μια σχεση (φανταστειτε σχεση τωρα, ειναι 16 μιση χρονων, παιδιαστικα πραγματα) και οταν του ειπε οτι τα χαλανε,

αυτος ενταξει, το πηρε ψυχραιμα, και συνεχισαν να μιλανε στο τηλεφωνο, στο σχολειο, φιλικα.

Ε, τωρα τις γιορτινες μερες η κουνιαδα μου βγηκε λιγες παραπανω φορες και εβγαλε φωτο και ανεβασε στο fb με πολλα αγορια και κοριτσια.

Τις ειδε τις φωτο ο πρωην και την απειλησε να μην ξανααγκαλιασει κανεναν, κτλ,καταλβαινετε, ζηλειες του κ@λου.

Και σιγα μην τον ακουγε και η κουνιαδα μου, χεστηκε, δεν τον πηρε σοβαρα, στο κατω κατω τι τον εβαλε, προστατη?

Και την πετυχαινει χτες, μερα μεσημερι εξω απο ενα καφε που περναγε με μια φιλη της και την πλακωσε στο ξυλο.

Αυτη φοβηθηκε να μας πει και πολλες λεπτομερειες και την πηγαμε νοσοκομειο.με εμετους, ζαλαδες, και τετοια.

Δεν μς αφησε να παρουμε ασφαλεια και αστυνομιες και τετοια, (υποπτα ολα αυτα, γιατι τον καλυπτει).

Και τωρα προσπαθω να ηρεμησω τα πνευματα μη γινει κανενα μεγαλυτερο κακο, ειδικα ο κουνιαδος μου, ειπε θα τον μαχαιρωσει , αφηστε τα.

Αρα μιλάμε για ένα ανήλικο κορίτσι, βρε μάτια μου????? Κατάλαβα σωστά?

777885dugw57gt25.gif

Ναι Ειρηνη μου σημερα δεν εκανα σχεδον τιποτα...και αυριο μερα ειναι..εκανα μπανακι τα κοριτσια κοιμηθηκαν και βαριεμαι να κουνηθω..

Εκανες πολύ καλά, Αρετούλα.

Ξεκουράσου!

777885dugw57gt25.gif

Αρα μιλάμε για ένα ανήλικο κορίτσι, βρε μάτια μου????? Κατάλαβα σωστά?

Ναι, ανηλικο κοριτσι, παλι καλα βγηκε απο το νοσοκομειο, αλλα πρεπει να μπει ο τυπος μεσα.

Μιλαμε θελει να φαει τετοιο ξυλο, να τον κανεις μπλε τον σιχαμενο!!!

Ο αντρας και ο κουνιαδος , θελουν να τον χτυπησουν αλλα και που θα βγει αυτο?Μετα τι?

Αυτος εχει μια παρεα, το λιγοτερο μαχαιροβγαλτες, αν την ξαναπιασουν , βιασουν, χτυπησουν?Ξερει κανεις τι θα γινει?

Ο αντρας μου σκεφτεται ακομα και τα παιδια μας...

Προς το παρον, ουτς σχολειο θα παει για 2-3 μερες, και βλεπουμε τι θα γινει.

Εδω και εγω...

.Τελικα φορτσαρισα ,αργησαν να ερθουν κια οι αντρες μου και προλαβα,εβαλα μια σκουπα σε ολο το σπίτι,επλυνα καλά τα μπάνια ,εβαλα για πλυσιμο χαλακια και πετσετες,εβαλα καθαρες,αλλαξα τα σεντονια μας και αφου φαγαμε ξεσκονισα ,οσο ο μικρος διαβαζε.

Πήγα καρατε τον μικρο και μετα για καφε στη φιλη που σας ελεγα,η οποια εχει γεννησει προσφατως και εχει ενα υπέροχο μπεμπάκι.Ειμασταν 4 μαμαδες και 6 παιδια ,ευτυχως σε διαφορετικους ορόφους,οπότε καταλαβαινετε τι εγινε.Μολις ηρθαμε ο μικρος ουτε μπανιο δεν μπορουσε να κανει ,επεσε καταυθειαν για υπνο.Εγω απλωσα 2 πλυντηρια ,εβαλα αλλο ενα και μιας και ο αντρας μου ειναι στη πεθερα μου ,τσακισα 2 κοματια ακομη σπανακόπιττα.Εχω φαει ολο το ταψί σημερα!

Αυριο ,εαν ο καιρος ειναι καλος ,εχουμε κανονισει να πάμε για καφεδακι και τα παιδια να παιξουν στην παιδικη χαρα.

Ειρηνη μου παντα τετοιες ομορφες ημερες να εχετε και να γυρισει επιτελους και ο τροχός!

Ευα ,ειναι φυσιολογικη η ανυσηχια,ολες οι μαμαδες νομιζω τη νιωθουν αλλα εκει ειναι που πρεπει να καταπολεμησεις τους φοβους σου.Μην τα σκεφτεσαι καν.Εχθες ο γιος μου μου ζητουσε εντονα παρεα για παιχνιδι και μου ειπε"μα εγω δεν εχω ενα παιδι να παιξω ,θελω ενα παιδι για παρεα",ε ηταν αρκετο για να με κανει χαλια...Οσο λοιπόν μπορειται και ειστε καλά μην το σκεφτεσαι...

Δομνινα να κοιταηεις τον εαυτο σου ,γιατι θα το βρεις μπροστα σου.Το παιδακι σου σε χρειαζεται αλλα υγιη,οπότε κανε ό,τι περναει από το χερι σου.Περαστικα και στους δυο σας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τι πραγματα ειναι αυτα???Εννοειται ειανι πολύ επικυνδινα τα πραγματα με τον τθυπου ακι ο αντρας σου που ειναι και μεγαλύτερος θα πρεπει να συγκρατησει και τον αδελφό του.Δεν πάτε στη αστυνομια ομως??Τουλάχιστον για να δειτε τι μπορειτε να κανετε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...