Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

έλειπα απο το πρωί για δουλειές..αγόρασα στα κορίτσια ωραίες γαλότσες με εσωτερική γούνα οπότε καλύφθηκα απο μπότες... Βασικά ήθελα να τους πάρω άλλες μπότες αλλά επειδή ζήταγαν γαλότσες...βρήκα με γούνα μέσα για να είναι πιο ζεστές με το κρύο!

πήγα λαική, ήρθα έκανα μακαρόνια...ο άντρας μου έχει απο χτές κολοκυθάκια γεμιστά και έτσι είμαι κομπλέ απο φαγητό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια ξέρει καμία απο ΕΣΠΑ αναπτυξιακά προγράμματα ώστε να μάθω κάποια πράγματα?

Για ρώτα....και θα δω αν μπορώ να σου απαντήσω. Περισσότερο έχω ασχοληθεί με την συγκέντρωση απαιτούμενων εγγράφων για τους πελάτες μου βέβαια αλλά μπορώ να σου στείλω links.

ψάξτο κοριτσάκι αυτό με την κόρη.... είναι μεγάλη σε ηλικία??? όλα τα παιδάκια ζηλεύουν αλλά πάντα οι έντονες αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα θα πρέπει να μας προβληματίζουν!

Ειναι 7,5 παει Β' Δημοτικου... Εχουν 5,5 χρονια διαφορα ηλικιας, αλλα ο,τι και να γινει της φταιει ο μικρος.. Ενταξει το να παιξουν μαζι δεν ειναι εφικτο, αλλα φερεται σαν να ευχεται να εξαφανιζοταν απο προσωπου γης ο μικρος.... Πιο πολλη προσοχη δινω στη μεγαλη για να μετριαζω τετοιες αντιδρασεις, αλλα δεν πιανει προς το παρον....Θα το ψαξω οπωσδηποτε γιατι με στενοχωρει και με αποσχολει ιδιαιτερως.. :rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Με γεια Βασια!

Και εγω το πρωι παρηγγειλα δυο τρια ρουχα του μικρου για το καλοκαιρι,από την περσινη συλλογη,χειμερινα δεν βρηκα,αλλα και αυτο καλό ειναι.

Για το απόγευμα κανονιστηκε μετα το καρατε ,καφεδακι σε φιλικο σπίτι με τα παιδια μας ,οπότε δουλειες δεν βλέπω σημερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι 7,5 παει Β' Δημοτικου... Εχουν 5,5 χρονια διαφορα ηλικιας, αλλα ο,τι και να γινει της φταιει ο μικρος.. Ενταξει το να παιξουν μαζι δεν ειναι εφικτο, αλλα φερεται σαν να ευχεται να εξαφανιζοταν απο προσωπου γης ο μικρος.... Πιο πολλη προσοχη δινω στη μεγαλη για να μετριαζω τετοιες αντιδρασεις, αλλα δεν πιανει προς το παρον....Θα το ψαξω οπωσδηποτε γιατι με στενοχωρει και με αποσχολει ιδιαιτερως.. :rolleyes::rolleyes:

κοίτα λογικά με αυτή την διαφορά ηλικίας ο μικρός θα κυνηγάει την μεγάλη για να ασχοληθεί μαζί του και αυτή θα τον διώχνει επειδή την ενοχλεί....

Και έμενα οι δικιές μου έχουν ανταγωνισμό, γιαυτό προσπαθώ ότι κάνω για την μια να το κάνω και για την άλλη...! Νομίζω ότι πάντα τα αδέρφια ανταγωνίζονται...

Καλο μεσημερι κοριτσακια.

Σημερα δεν εστειλα τη μικρη παιδικο και εμεινα κ εγω σπιτι μαζι της, γιατι απο χτες ξεκινησε φοβερη τσιμπλα στο ενα ματακι, μαλλον καποια μολυνση, οποτε αρχισαμε κολυριο.... Ειναι καλυτερα παντως, αλλα το θεαμα ηταν ....:-(

Οσο με αφησε εκανα συμμαζεματα και επλυνα κατσαρολικα γιατι χτες τα αφησα οπως ηταν....

Ειχε πολυ ωραια μερα και πηγαμε βολτιτσα εδω γυρω.

Κ εμενα μιλαει παρα πολυυυυυυυυ σε σημειο να απορει κανεις. Ιδιως τωρα με το σχολειο ξεπηρε τελειως. Εχει και σοβαρο υφος οταν τα λεει και μενεις ετσι :confused::o:lol: Φανταστειτε μας ειπε τα καλαντα των χριστουγεννων (τα 2 ρωτα τετραστιχα). Μπορει εξωτερικα να μη μου μοιαζει αλλα απο γλωσσα ξερουμε απο που πηρε χαχα (κουκουβαγιζω και εγω σημερα :oops::oops:).

Ευχαριστω Ravt για τη λιστα και εγω αυτο σκεφτομουν χτες. Δεν το χω με το ιντερνετ οποτε τωρα στις εκπτωσεις οτι κανω.

Η Ειρηνη δεν θα χει γυρισει ακομα ε?

Αυριο θα ξεστολισω ....:-(

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Christine ευχομαι να πανε ολα καλα, προσπαθησε να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις (ξερω ειναι κλισε αυτο που σου λεω...).

Christie λογικο ειναι να ζηλευει και να μην μπορουν να τα βρουν λογω διαφορας ηλικιας. Παντως να ρωτησεις εναν ειδικο γτ αργοτερα που θα μπει η κορουλα σου στη εφηβεια θα γινουν πιο δυσκολα τα πραγματα.

Να σας πω και εναν φοβο μου να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο...Οσο μεγλωνει η μικρη φοβαμαι να κανω δευτερο παιδι...φοβαμαι την εγκυμοσυνη (αν θα πανε ολα καλα), φοβαμαι με τοσα που ακοω μην παθει κατι το μωρουλι κλπ.....Ηταν τοσο καλη η πρωτη εγκυμοσυνη που φοβαμαι οτι δδεν ξανασταθω τοσο τυχερη....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Αγαπημένες μου!!!!!!!!

Είμαι κομμάτια από την κούραση {γιατί τις 2 τελευταίες μέρες είχα τρομερό εκνευρισμό και δεν κοιμόμουν καλά} αλλά μπήκα μόνο να σας πω, πως όλες σας οι ευχές και η θετική ενέργεια "έπιασαν" τόπο!!!

Πήγε όχι απλά καλά αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, ας πούμε! Ολα εντάξει, εντελώς λογικά!

Θα τα πούμε με όλες το απόγευμα.

Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μου! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Να σας πω και εναν φοβο μου να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο...Οσο μεγλωνει η μικρη φοβαμαι να κανω δευτερο παιδι...φοβαμαι την εγκυμοσυνη (αν θα πανε ολα καλα), φοβαμαι με τοσα που ακοω μην παθει κατι το μωρουλι κλπ.....Ηταν τοσο καλη η πρωτη εγκυμοσυνη που φοβαμαι οτι δδεν ξανασταθω τοσο τυχερη....

τα ίδια έλεγα και τελικά όχι απλά βγήκε καλύτερη η εγκυμοσύνη αλλά και το παιδί βγήκε προβατάκι....σε σχέση με το πρώτο που ήταν κατσικάκι... χιχιχ μην φοβάσαι!

Αγαπημένες μου!!!!!!!!

Είμαι κομμάτια από την κούραση {γιατί τις 2 τελευταίες μέρες είχα τρομερό εκνευρισμό και δεν κοιμόμουν καλά} αλλά μπήκα μόνο να σας πω, πως όλες σας οι ευχές και η θετική ενέργεια "έπιασαν" τόπο!!!

Πήγε όχι απλά καλά αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ, ας πούμε! Ολα εντάξει, εντελώς λογικά!

Θα τα πούμε με όλες το απόγευμα.

Και πάλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, μέσα από την καρδιά μου! :P:p:p

Εγώ μόλις το έμαθα (από το Σοφάκι), ήμουν σίγουρη πως θα πηγαίνανε καλά τα πράγματα.

Κοριτσάκια Καλή Χρονιά σε όλες, να έχουμε υγεία :)

Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζανε και σε όλα τα παιδάκια :)

Εύα μου, χάρηκα πολύ που σε "ξαναείδα", υπέροχα τα νέα σου :D

Τώρα θυμήθηκα πως σου χρωστάω και κάτι...:oops::oops::oops:

Φιλιά!!!:)

Γειά σας κοριτσάκια μου..

Ξέρω ότι λείπω αρκετό καιρό αλλά είχαμε τρεξίματα με γιατρούς και τώρα ηρεμήσαμε κάπως.. Ο άντρας μου την προηγούμενη βδομάδα είχε αρχίσει να παραπονιέται ότι τον πονάει το πόδι του και την προηγούμενη Παρασκευή δεν μπορούσε καλά καλά να το πατήσει.. Έτσι το Σάββατο είδε και απόειδε και πήγαμε στο νοσοκομείο όπου ύστερα από ακτινογραφία διαπιστώθηκε φλεγμονή στο ισχύο από την καλοπέραση.. και όταν λέω καλοπέραση εννοώ από την πολύ δουλειά.. Η δουλειά του είναι υπεύθυνος αποθήκης και περιβάλλοντος χώρου σε εργοστάσιο πράγμα που σημαίνει πως σχεδόν όλη τη μέρα είναι στο πόδι και περπατάει πάρα πολύ. Από τα τέλη Ιουλίου του 2013 που τελείωσε η άδειά του μέχρι και την περασμένη βδομάδα δεν είχε σταματήσει ούτε μια μέρα.. Ε πόσο να αντέξει και αυτός ο οργανισμός; Έτσι πλακώθηκε στα αντιφλεγμονώδη και στα Lonarid και ευτυχώς είχε και δυο μέρες άδεια αυτή τη βδομάδα και κάπως ανάρρωσε.. αλλά τι τα θέλετε; Χθες έφυγε από το σπίτι στις 6 το πρωί και γύρισε στις 8 το βράδυ..

Εγώ πάλι έβγαλα ακτινογραφίες στην πλάτη μου και είχα κλείσει ραντεβού με ορθοπεδικό διότι ο πόνος σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο ήταν ανυπόφορος.. Είχα στο μυαλό μου ότι πιθανόν η σκολίωση που έχω από παιδί να έχει επιδεινωθεί ύστερα από την εγκυμοσύνη και τη φροντίδα του μωρού καθώς και σε συνδυασμό με την καθιστική δουλειά που κάνω για τόσα πολλά χρόνια, απλά ήθελα να μου το επιβεβαιώσει και ο δόκτωρ.. Και όντως μου το επιβεβαίωσε.. Δυστυχώς η κατάστασή μου έχει επιδεινωθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε γι αυτό.. Μου είπε ότι η μόνη γυμναστική που πραγματικά θα με βοηθήσει είναι το πιλάτες αλλά ειλικρινά τις καθημερινές δεν έχω καθόλου χρόνο μιας και το νωρίτερο που θα φτάσω σπίτι είναι 7 το απόγευμα και μετά το παιδί απαιτεί όλο τον ελεύθερο χρόνο μου... Μου είπε ότι θα πρέπει κάπως να προστατέψω τον εαυτό μου διότι αν σε δέκα χρόνια έχω την ίδια επιδείνωση τα πράγματα θα είναι άσχημα.. τέλος πάντων..

Ειρηνάκι μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά για σας στο δικαστήριο αν και προσωπικά δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία..

Christie εγώ με την αδερφή μου έχω 12 χρόνια διαφορά (αλλά μεσολάβησαν τα αδέρφια μου στο ενδιάμεσο).. το δικό μου πρόβλημα ήταν ότι ήταν και αυτή κορίτσι αλλά μόλις την είδα και την κράτησα αγκαλιά το ξεπέρασα.. προφανώς το πρόβλημα της μικρής σου είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι ρίχνουν το βάρος και την προσοχή τους στον μικρότερο.. και λογικό.. μήπως θα πρέπει να της εξηγήσετε πως το μωρό έχει περισσότερο την ανάγκη σας τώρα και πως εκείνη είναι "μεγάλη" κοπέλα ικανή για να τον προσέχει;

Εύα θέλω κι εγώ πολύ να κάνω δεύτερο παιδί αλλά δεν μας είναι καθόλου εύκολο.. είχαμε διάφορα θέματα που μας ανάγκασαν να καταφύγουμε στην εξωσωματική και τον μικρό τον πιάσαμε με την 5η προσπάθεια ύστερα από 2 αποβολές.. μακάρι να μπορούσα να μείνω έγκυος εύκολα και δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου..

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας σκέφτομαι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...