Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!

Ειρηνάκι όλα καλά να σας πάνε σήμερα στο δικαστήριο. Να είσαι ήρεμη και ψύχραιμη. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

rav η λίστα για τα ρούχα των παιδιών πολύ χρήσιμη. Ευχαριστούμε! Φέτος δε θα του ψωνίσω γιατί έχει για του χρόνου πάρα πολλά που άλλαξα στη βάφτιση και πήρα για 2 ετών.

Αφροδίτη κι εμείς εξωτερικό έχουμε να δούμε από το 2009 που πήγαμε γαμήλιο ταξίδι. θα έρθουν και καλύτερες μέρες δε μπορεί να μείνουμε για πάντα έτσι.

ΑρηςΑννα ο φίλος της κουνιάδας σου ασχολίαστος! Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της με αηδιάζει.Να προσέχει το κορίτσι.

Σήμερα δε δουλεύω οπότε ευκαιρία να ασχοληθώ με το σπίτι μου. Θα ξαναμπώ αργότερα να μάθω τα νέα της Ειρήνης.

h6cQp3.png

Καλημερα σε ολες! Χτες ηταω μια ξεθεωτικη μερα, ελπιζω σημερα να ειναι λιγο καλυτερα!

Ειμαι στη δουλεια κι ευτυχως σημερα ειναι λιγο πιο χαλαρα γιατι χτες εφυγα σχεδον μια ωρα αργοτερα :rolleyes:

Ειρηνη και παλι καλη επιτυχια, αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!

Αριασαννα ,ο Χριστος και η Παναγια! Τι ακουμε πια??

Κωνμαμα ,ποσο ειναι ο μικρος σου?? Ο δικος μου ειναι 2 και κατι και δεν το κλεινει με τιποτα ομως :rolleyes:... Βεβαια μιλαει καθαροτατα απο ενος ετους, τωρα πια εχουμε περασει σε αλλο σταδιο, μιλαει κανονικοτατα και καθαρα σαν μεγαλος! Εχει πολλη πλακα ομως!!

my billy, ευχομαι τα καλυτερα για τη μαμα σου, το αξιζει, και να ποναει οσο το δυνατον λιγοτερο :(

Ραβ ,σε βρισκω τελεια οργανωμενη και πολυ σωστα κανεις.. Εγω παντως με τις ονλινε αγορες στα παιδια δεν το ρισκαρω ειδικα για παπουτσια, γιατι η κορη μου ειναι σουπερ παραξενη :rolleyes::rolleyes:.. Εδω παμε και τα δοκιμαζει και ερχομαστε σπιτι και τελικα δεν τα θελει μερικες φορες!! Οσο για τα ρουχα πλεον θα τη παιρνω μαζι μου να διαλεγει εκεινη γιατι εχει ρουχα αφορετα, ασε που αλλαζει αποψη καθε χρονο για το τι της αρεσει... Μεχρι πριν 2 χρονια ειχε μανια με τα φορεματα, τωρα την παρακαλαω να ντυθει με κανενα φορεματακι και δεν τα βαζει :-(:sad:..

Πρεπει να κανω λιστα με τα απαραιτητα για να επωφεληθω στις εκπτωσεις, γιατι θελω κι εγω μερικα πραγματα (εχω να ψωνισω χρονια και ζαμανια!)..

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ειρήνη μου καλή δύναμη, πολύ καλή επιτυχία στην υπόθεσή σας!Περιμένουμε νεα...4U καλή επιτυχία και στη δική σου υπόθεση

Εγω χθες ήμουν χάλια, με "χτύπησε" και μένα η γνωστή ίωση με πόνο στο σώμα, πονόλαιμο κλπ...μιλάμε σερνόμουν και στο σχολείο και στο σπίτι...τεσπα, σήμερα αισθάνομαι καλύτερα, ελπίζω να τελειώσει ετσι γρήγορα...

και γω κορίτσια προτιμώ να ψωνίζω για τα παιδιά στις εκπτώσεις που εχει 50% για την επόμενη χρονιά..ετσι τη σεζόν εκείνη είμαι καλυμένη από τα βασικά και μένουν "ψιλά" τα οποία μπορώ να καλύψω...τώρα ας πούμε από το energiers που έλεγα στη Δήμητρα πήρα και για τα δυο παιδιά για του χρόνου ενα σωρό ρούχα με 50% και έδωσα 200Ε. Ετσι στην ουσία πήρα ρούχα για 400Ε!!!Πήρα μπουφαν, φόρμες, τζιν, μπλούζες, σύνολα με κολαν και μπλουζοφορέματα για τη μικρή.....από το Internet εχω κάνει κατα καιρούς πολλές αγορές αλλά 7 στις 10 φορές δεν ήμουν ευχαριστημένη, οπότε προτιμώ τη μέθοδο με τις εκπτώσεις πλέον

ήρθε και η Παρασκευή -σύντομα αυτη την εβδομάδα ομολογώ:tongue::tongue: - οπότε χαλλλλλαρά!!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Φιλουρες!

Ξεκινησε ο μπαμπας το δευτερο σετ ημειοθεραπειας...θα κανει συνολο 8......6μηνες περιπου.....

MYBILLY

κουραγιο για μαμα..σας σκεφτομαι...

Όλα καλά, όλα καλά να πάνε!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Καλημερα!!!!!

Μπηκα στα πολυ γρηγορα να ευχηθω στην Ειρηνη μας:

Ειρηνακη μου να πανε ολα καλα και να εχετε το καλυτερο για εσας αποτελεσμα!!!!!Σου στελνω οοοοολη μου την θετικη ενεργεια!!!!!

Καλημέρα κορίτσια όμορφα.

Σας έχασα λίγο τελευταία αλλά η διάθεσή μου και οι αντοχές μου με έχουν εγκαταλείψει.

Στο σπίτι κάνω μόνο τις δουλειές μου με πολύ κόπο.

Πίστευα ότι χθες στον γιατρό θα ξεκαθάριζε το τοπίο, αλλά ακόμα είναι θολά τα πράγματα, είδαμε καρδιές και στους δύο σάκους αλλά ο ένας είναι ακόμα πολύ μικρότερος. Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού σε τρεις εβδομάδες να ξέρουμε τι γίνεται.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ειρήνη και 4U εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις υποθέσεις σας.

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται με την ίωση, και τον άντρα μου τον έπιασε και πήγε να κρεβατωθεί αλλά τον αγριοκοίταξα καταλλήλως και έστρωσε αμέσως.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ειρήνη και 4U εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις υποθέσεις σας.

Περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται με την ίωση, και τον άντρα μου τον έπιασε και πήγε να κρεβατωθεί αλλά τον αγριοκοίταξα καταλλήλως και έστρωσε αμέσως.

Τι τραβάει ο καημένος!!! :tongue:

Περαστικά του πάντως...

Εύχομαι όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου.

Ειρήνη, εύχομαι αύριο να πάει καλύτερα το θέμα απο ότι περιμένεις!

Θα είμαι και εγώ αύριο πρωί σε Ειρηνοδικείο (για άλλο θέμα)....

... προέκυψε κάτι άσχημο και τρέχω 3 μέρες να το ισιώσω.... Δεν είναι όμως δυνατό να χαλάσω την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μας...

Αύριο είναι σημαντική και χαρούμενη μέρα για την οικογένειά μας :) και λέμε το βράδυ να βγούμε οι 3 μας για φαγητό και να το γιορτάσουμε ο κόσμος να χαλάσει ;)

Ραβτ, το ίδιο κάνω με τη διαφορά ότι ψωνίζω απο τα καταστήματα στις εκπτώσεις για την επόμενη χρονιά ;) Ήδη πήρα αρκετά χτες και σήμερα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας μάλλον θα έχω τελειώσει τη λίστα μας ;)

Ό,τι και να είναι, να περάσει γρήγορα και να το ισιώσεις.

Καλά να περάσετε σήμερα!

Διαφημίσεις

christine2 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, αν και σε βλεπω αρκετα προβληματισμενη και με το δικιο σου.. Ευχομαι ολα να πανε καλα...

Εγω παντως εχω προβλημα με την κορη μου, ζηλευει τοσο πολυ τον μικρο, που σκεφτομαι σοβαρα να παμε σε εναν παιδοψυχολογο :(.. Ποτε δεν φανταζομουν οτι θα ενιωθε ετσι για το αδελφακι της, ειναι και αυτος πολυ ζωηρος, αλλα τα αισθηματα της εχουν ξεπερασει τα ορια της απλης ζηλιας... Ασε που τωρα τελευταια εχει αρχισε και κατι περιεργα τικ που δεν μου αρεσουν και τα αποδιδω και αυτα εκει... Χτες στα καλα καθουμενα βουρκωσε και δεν μου ελεγε με τιποτα τι εχει και ζητουσε τη γιαγια :confused:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Εδω και εγω..Δυστυχως εχω φαει το χρονο μου με τηλεφωνα και συννενοησεις και από δουλειες τιποτα.Εφτιαξα ομως την πίττα μου και τωρα ψηνεται.Εχω μνα μαζεψωτην κουζινα και οπωσδηποτε να πλύνω τα μπανια πριν επιστρεψουν τα αγορια μου.

Christine,ελπίζω να ξεκαθαρισει συντομα το τοπιο και ολα να πάνε καλά.Ποτε εχεις επόμενο ραντευού?

Christie,και βεβαια να ρωτησεις ειδικο αφου δεν μπορεις να το λυσεις μονη σου.Νομιζω σε μεγαλύτερες ηλικιες τα παιδια οταν ερχεται το δευτερο αδερφακι η που θα το παρουν πολύ ψυχραιμα η που θα αντιδρασουν πιο ασχημα,ειναι γενικα ολα πιο εντονα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εννοείται πως το χωριουδάκι μου δεν το αλλάζω... και φέτος το καλοκαίρι θα έχεις και άλλη παρέα ;)

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!

Πήγαμε 28 με 31/12 αλλά με χέρι σε νάρθηκα η μικρή κι εγώ με σούπερ καταρροή και φτέρνισμα.... Την Κυριακή πήγαμε μια βόλτα που είχε ήλιο και τίποτα άλλο, τζάκι και ξάπλα!

christine2 συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, αν και σε βλεπω αρκετα προβληματισμενη και με το δικιο σου.. Ευχομαι ολα να πανε καλα...

Εγω παντως εχω προβλημα με την κορη μου, ζηλευει τοσο πολυ τον μικρο, που σκεφτομαι σοβαρα να παμε σε εναν παιδοψυχολογο :(.. Ποτε δεν φανταζομουν οτι θα ενιωθε ετσι για το αδελφακι της, ειναι και αυτος πολυ ζωηρος, αλλα τα αισθηματα της εχουν ξεπερασει τα ορια της απλης ζηλιας... Ασε που τωρα τελευταια εχει αρχισε και κατι περιεργα τικ που δεν μου αρεσουν και τα αποδιδω και αυτα εκει... Χτες στα καλα καθουμενα βουρκωσε και δεν μου ελεγε με τιποτα τι εχει και ζητουσε τη γιαγια :confused:

ψάξτο κοριτσάκι αυτό με την κόρη.... είναι μεγάλη σε ηλικία??? όλα τα παιδάκια ζηλεύουν αλλά πάντα οι έντονες αντιδράσεις και τα ξεσπάσματα θα πρέπει να μας προβληματίζουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...