Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U κι εγώ ψωνίζω απ τα φυσικά καταστήματα στις εκπτώσεις αλλά λίγα πράγματα αφού είναι ασύμφορο...

patousitsa στα παιδιά είναι εύκολο να πετύχεις τα νούμερα. Άλλωστε τα περισσότερα προιόντα έχουν reviews που μπορείς να διαβάσεις αν δεν είσαι σίγουρη. Επίσης έχουν size chart με ύψος/βάρος/ μετρήσεις κ.λπ. Για παράδειγμα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο 5αρι έχει ύψος μέχρι 110. Η κόρη μου είναι 4,5 και ήδη πάνω από 110 εκατοστά επομένως αφού το θέλω για του χρόνου θα πάρω το 6αρι που είναι μέχρι 124 εκατοστά.

Θέλει χρόνο, ψάξιμο και,ναι, είναι και ρίσκο εν μέρει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απορία προς όσες κάνουν ιντερνετικές αγορές:

Έχετε ψωνίσει ποτέ από το pramworld;

Γιατί σκ@τ@ η Ελλάδα έχει τα υψηλότερα μεταφορικά;

Σκέφτομαι να της πάρω από εκεί το καθισματάκι αυτοκινήτου.

Εμείς τα αγοράσαμε από το pingpong-online.de (Γερμανία). Είχαμε πάρει 2 recaro 390,00 μαζί με τα μεταφορικά όταν εδώ έκαναν 370,00 το ένα. Μιλάμε για το 2009 ή 2010 και επίσης είχαν έρθει με ACS μέσα σε κουτιά με αφρολέξ κτλ χωρίς καθόλου καθυστέρηση.

Με την μεγάλη είχαμε πάει πριν καταλήξουμε σε καταστήματα με βρεφικά και παιδικά είδη και τα δοκιμάσαμε, είδαμε πως μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φυσικά αν το παιδί είναι άνετα.

Τώρα είναι η μεγάλη λίγους μήνες πριν τα 8 και η μικρή 4,5 και ακόμη τα χρησιμοποιούμε γιατί προσαρμόζονται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού.

Κοριτσσαρες γεια σας απο σερρες!,,,,,

Τι κανετε ομορφες?

Εγω στην κουζινα,με χαμομηλι,τσιγαρακι,ταμπλετ κ μαγειρευω κριθαρακι με λουκανικα!για αυριο!,

Χιχι! Δεν γκρινιαζω καλε ,ειμαι στα καλα μου κ ειχα καιρο να ειμαι ετσι ειναι η αληθεια....παω χαρτια-γραφειοκρατεια σε λογιστη που ειναι εξωτερικος του δημου κ νιωθω λες κ διεκπαιρεωνω το Κυπριακο!,,, μουαχαχα

Μου εδωσαν κ γραφειο. Δικο μου! Χλιδα! Να φανταστειτε ο διευθυντης ειναι ΔΕ ...πως εμπαιναν ετσι απλα τοτε ρε?

Τεσπα....

Καλοπιαστε με κιαλλο μαρεσει!,,,χιχι

Φιλεναδες ,απο ελληνικα site δειτε το μαρασιλ -φραγκος κ sprint...εχει δωρεαν μεταφορικα κ καλες τιμες κ εκπτωσεις!,,,

Αν κ εγω παιρνω τα μαρασιλ απο το στοκ τους outlet σε μιση τιμη σχεδον κ τελεια ποιοτητα!,,

Απο ξενα site. Δεν εχουν μεταφορικα πολλα μη επωνυμα ασιας... DHgate κ ioffer.

Eχω παρει απο αυτα...εξαδες τις φορμες...για δωρα κ για τα δικα μου..κ μου ηρθε το δεμα με μηδεν μεταφορικα 10? η φφορμα, στο σπιτι! Ο ατιμος ο Κινεζος ειχε πληρωμενο το πορτα-πορτα των Ελτα , ττο πιστευετε??

Φιλουρες!

Ξεκινησε ο μπαμπας το δευτερο σετ ημειοθεραπειας...θα κανει συνολο 8......6μηνες περιπου.....

MYBILLY

κουραγιο για μαμα..σας σκεφτομαι...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Α ξεχασα.....για παπουτσια παιρνω απο ebαy.

Βαζεις kids shoes κ βγαινουν τα απειρα!,,,

Εχω παρει κ πεδιλα κ γαλοτσακια τα παντα!,,,,

Απλα τελευταια εχω βολευτει παρα πολυ με mega outlet που εχουμε στην θεσσαλονικη κ εχει καλες μαρκες...nike adidas puma marasil lapin sam013 matou κα.......κ εχω ψιλοκολλησει γιατι ταχουν ολα κατω απο 50% ... Κ ειναι οι μαρκες που μαρεσουν σε στυλ ιδιως η σαμ ....

Αρχιζει το καρφουρ 50% σε ρουχα ,παπουτσια ,βεβε , παιχνιδια απο δευτερα!

Αυτα......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Σε παρακαλώ πολύ, αν προλάβεις, μπορείς να μου γράψεις 2 λογια για το τι σας ρώτησαν οι αντίδικοι? Φαντάζομαι τις ερωτήσεις αλλά επειδή το έχεις περάσει, θα με βοηθούσε πολύ να ξέρω 2-3 πράγματα.

Σε ευχαριστώ και μπράβο για την μείωση που πετύχατε!!!

Καλησπέρα Ειρηνη,

συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ειχαμε ενα απροοπτο, ενας "φιλος " της κουνιαδας μου, την σαπισε στο ξυλο και τρεχαμε στα νοσοκομεια.

Που βρισκομαστε ελεος!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω μετα λεπτομερειες για αυτο το γεγονος.

Λοιπον, για το δανειο, ειχα ιδρωσει -ξε ιδρωσει 100 φορες, αλλα αδικα.

Με ρωτησαν :

α) Τι ξερω γενικα για την υποθεση (κουλο, ε?)

β) Πως ειναι το σπιτι, και αν το πουλαγα ποσο θα εκανε

γ) Ποσα ειναι τα παγια εξοδα του μηνα της οικογενειας

δ) Αλλες ερωτησεις για τα τετραγωνικα και αν μας βοηθοανε οι γονεις,κτλ.

Αλλα ειχε ρε παιδια ενα υφος ο δικηγορος της τραπεζας... μιλαμε για πολυ ειρωνιαααααααααααααα!

Και να φανταστειτε οτι τον ηξερα και προσωπικα , λογω της εταιρειας που δουλευα.

Τελος παντων, εγω τα ειπα, και η δικηγορος μου εμεινε ευχαριστημενη, εγω οχι.

Μου ειπε οτι δεν εχει τοση μεγαλη σημασια οι μαρτυρες οσοτα χαρτια που εχεις υποβαλλει.

Ημουν πολυ απαισιοδοξη, ωσπου μετα αποενα μηνα η αποφαση ηταν μειωση της δοσης.

Τωρα περιμενουμε να ερθει και το επισημο χαρτι απο την τραπεζα, εχουμε μονο την αποφαση δικαστηριου.

Αντε, καλη δυναμη Ειρηνακι, και να εισαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα.ειναι τυπικο το θεμα του μαρτυρα.

Ενημερωσε μας, και κερασε μας:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κυρίες μου! Σας διάβασα όση ώρα κοίμηζα τα μικρα.

Χάρηκα παρά πολύ με τα νέα της εύας ! :D

ειρήνη καλή επιτυχία αύριο!

Καλά εχω μείνει με την οργάνωση σας σε θέματα αγορών κτλ, εγώ με το ζόρι βγάζω τη λίστα για το σούπερ μάρκετ! Χαχα !

Εγώ σήμερα έτρεχα όλη μέρα σαν τον βέγγο, ετοίμασα τον μεγάλο για το σχολείο και η μικρή δεν είχε ξυπνήσει, οπότε την πήρα μαζί μου όπως ήταν με της πυτζάμες, ξυπόλυτη και με μια κουβέρτα.

στον γυρισμό από το σχολείο βρίσκω τον άντρα μου στο δρόμο και μου λέει πήγαινε από τι γιαγιά τώρα το πρωί γιατί η γυναίκα που την φροντίζει έρχεται στις δύο το μεσημέρι από το ρεπό της και ο παππούς θέλει να πάει στο γιατρό να γράψει φάρμακα. Περνάω πρώτα από το σπίτι μου να αλλάξω και να ντυσω τη μικρή και βουρ για τη γιαγιά.

Ο παππούς γύρισε στις 11 μίση από τον γιατρό και ξανά φύγε για το φαρμακείο. Εγώ εντωμεταξύ τους είχα μαγειρεψει και φαγητό, ρεβυθια που είχα μούσκεψει από το προηγούμενο βράδυ.

Όταν γύρισε ξανά ο παππούς διαπίστωσε ότι δεν είχε ψωμί και με έστειλε να του πάρω. Ταισα την γιαγιά και εφυγα να ψωνίσω και για μας. Ίσα ίσα πρόλαβα να φτιάξω δύο αυγουλακια για να παω του μικρού στο σχολείο. Στον γυρισμό η μικρή αποκοιμήθηκε και ετοίμασα έπειτα και για τον σύζυγό μια ομελέτα και για μένα στραπάτσάδα

Έκατσα 20' με το ρόλοι και ξανά σχολείο να πάρω το παιδί. Περάσαμε ένα τσουπ από την παιδική χαρά και ξανά σπίτι. Μόλις ξύπνησε η μικρή ανεβήκαμε ξανά στη γιαγιά (γιατί μου το ζήτησε η ίδια το πρωί και δεν μπορούσα να αρνηθώ.. Έχει ανάγκη από πολλή συντροφιά.. )

κατά τις 7 το απόγευμα λοιπόν γύρισα σπίτι μου, πολλή κούραση και δουλειά καμία.. Βασικα μόνο τα πιάτα όλα έκανα για να μη μαζευτούνε ..

Καλή ξεκούραση σε όλες σας! Φιλάκια πολλά κορίτσια μου!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Α ξεχασα.....για παπουτσια παιρνω απο ebαy.

Βαζεις kids shoes κ βγαινουν τα απειρα!,,,

Εχω παρει κ πεδιλα κ γαλοτσακια τα παντα!,,,,

Απλα τελευταια εχω βολευτει παρα πολυ με mega outlet που εχουμε στην θεσσαλονικη κ εχει καλες μαρκες...nike adidas puma marasil lapin sam013 matou κα.......κ εχω ψιλοκολλησει γιατι ταχουν ολα κατω απο 50% ... Κ ειναι οι μαρκες που μαρεσουν σε στυλ ιδιως η σαμ ....

Αρχιζει το καρφουρ 50% σε ρουχα ,παπουτσια ,βεβε , παιχνιδια απο δευτερα!

Αυτα......

Kαλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Δημητρα ποτε ξεκινανε στο καρφουρ γιατι θελω να παω να ριξω μια ματια,το καλοκαιρι ειχα ψωνισει απο κει για τον μικρο μου σορτσακια και μπλουζακια για καθε μερα και με ειχαν βολεψει μια χαρα!!!

Τι κανετε κοριτσια μου????Μπηκα σημερα,σας διαβασα αλλα δεν ειχα χρονο να σας γραψω...

Σημερα ολη μερα δεν πηγαμε πουθενα,εκατσα μεσα και εκανα δουλιτσες και επιτελους το σπιτι ειναι σε πααααρα πολυ κατασταση,οχι αριστη αλλα πολυ καλη και αυτο με ηρεμη πολυ!!!Εβαλα απειρα πλυντηρια και εχω ακομα αρκετα και εχει μαζευτει και αρκετο σιδερο αλλα δεν αγχωνομαι θα το κανω και αυτο;)

Ο μικρος σημερα ειπε την πρωτη του μεγαλη φραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γενικα μιλαει,λεει ολες τις λεξουλες και κανει φρασεις με 2 αντε το πολυ 3 λεξεις ,το απογευμα τον βαζω στο μπανιο για να του πλυνω χερακια (εχω βαλει κατω απο το νιπτηρα ενα μικρο μαυρο σκαμπουδακι για να ανεβαινει και να φτανει),και μου λεει:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΒΟ ΤΟ ΚΑΜΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο το πλασματακι με κανει καθε μερα να το ερωτευομαι και περισσοτερο...........Πειτε μου οτι και εσεις νιωθετε ετσι και δεν το χανω σιγα-σιγα.....

Καλησπέρα Ειρηνη,

συγνωμη για την καθυστερηση, αλλα ειχαμε ενα απροοπτο, ενας "φιλος " της κουνιαδας μου, την σαπισε στο ξυλο και τρεχαμε στα νοσοκομεια.

Που βρισκομαστε ελεος!!!!!!!!!!!!!

Θα σας πω μετα λεπτομερειες για αυτο το γεγονος.

:

Ο Χριστος και η Παναγια......

Ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα.....

γεια σας κορίτσια, τι κάνετε? Εγώ πολύ κουρασμενη, εχτες κοιμήθηκα στις 2!αρετη κ εγω γουρουνα σήμερα 3 σοκολατάκια κ γαριδακια, εχτες τυροπιτάκια κ πατατάκια, δεν βτα γράφω για να μην εχει να λέει η κικη ! Ειρήνη τις καλύτερες ευχες ευχες μου για αύριο! καλο βράδυ κορίτσια μου!

Διαφημίσεις

Ειρήνη καλή επιτυχία για αύριο....ενημέρωσε μας!

Κική δεν το σκέφτομαι γενικά...έχει τύχει να στρίψω καμία δύο φορές και να κάνω ένα στην βεράντα για να ξεχαρμανιάσω λόγω άγχους....βέβαια στις 5 τζούρες είχε πέσει απο την ζαλάδα και το έσβηνα...άσε που το έστριβα τόσο χάλια που ήταν σαν φουγάρο χαχαχαχ

Αφροδιτάκι μου και εμένα τα ταξίδια είναι αλλά λόγω άδειου ταμείου το έριξα στο μαγείρεμα!

Ψάχνω μπότες χιονιού για την μεγάλη κόρη αδιάβροχες Νο.36 σε πολύ οικονομική τιμή....αν δείτε τίποτα σε μαγαζιά που γυρνάτε ενημερώστε...περίμενω εκπτώσεις για να ψάξω ακόμα περισσότερο

Μπηκα να σας καληνυχτισω..κλεινουν τα ματακια μου λεμε..

Ειρηνη καλη επιτυχι για αυριο και να μας ανακοινωσεις συντομα ευχαριστα νεα..αντε να ηρεμησετε..

Γιωτα γουρουνιασα χθες βραδυ και σημερα το πρωι που σηκωθηκα με ενοχλουσε το στομαχι μου..αφου εφτασα στην δουλεια και μετα απο μια ωρα ηπια καφε..

Βουλα απο Δευτερα ξεκινανε στα καρφουρ..αχ το γλυκο σου το αγορακι..μεγαλωνει φιλεναδα..μην ανησυχεις δεν το χανεις,ολες το ιδιο αισθανομαστε..

ΑρηςΑννα τι ηταν καλε αυτο που επαθε η κουνιαδα σου..ειναι καλα η κοπελα?ελεος πια...

Καλο βραδυ,τα λεμε το πρωι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερααα! Τι κανετε???

Πίνω ως συνηθως το πρωινο μου καφεδακι και χαζευω στο internet.Εχθες το απόγευμα μοναχα σιδερωσα 2 πλυντηρια και τα τακτοποιησα,ετσι τωρα δεν εχω καθόλου ασιδερωτα ,εχω ομως τα καλάθια με τα απλυτα γεμάτα.

Ειρηνη μου ,καλή επιτυχια να εχετε σημερα!Ολα να πάνε πολύ πολύ καλά!

Κωνμαμα ,τωρα θα αρχισει να λέει το αγορακι σου και δεν θα σταματαει!Προφανως και δεν το εχεις χασει ,εγω οσο μεγαλώνει ο γιος μου τοσο πιο πολύ τρελαινομαι μαζι του!

4u,να περασετε πολύ ομορφα σημερα ,οσοι για τα χθεσινα ασχημα που εγραψες ,ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο!

Μπιλάκι ,καλή επιτυχια να εχει η μαμα σου στις υπόλοιπες θεραπειες και να μην ξαναπονεσει πια.

Αριασαννα ,τι ηταν αυτο τωρα με την κουνιαδα σου???Ελπίζω να ειναι καλά η κοπέλα.

Πατουσιτσα ,παλι καλά που ειναι ενταξει τωρα ο αντρας σου!Την ταλαιπωρια την ξεχνας,αφου ολα ειναι καλά.Ελπίζω να ειναι το τελευταιο και να ανεβουν τα κεφια σου.Για τις αγορες που ελεγες εγω ψωνιζω από συγκεκριμενες μαρκες και σε αυτες εχω μαθει τα νουμερα πια ,οπότε ειναι πολύ ευκολο.Αλλιως ρισκαρεις ,οπως σου εγραψε και η Ραβ και κοιτας το δικό τους μεγεθολόγιο.

Ραβ ,οντως ,μπορουμε να κανουμε πολλα ,αρκει να πάρουμε μπροστα!Κοιταξα και τα καταστηματα που εβαλες ,το bodem εχει πραγματικα ομορφα ρουχα αλλα σε τιμες ελλαδας ,δεν ξερω εαν αξιζει τον κοπο με τα μεταφορικα,στα υπόλοιπα δεν βρηκα κατι.Μπορει να ειμαι και εγω παραξενη βεβαια.

Δημητρα ,στα marasil στο eshop,εχουν ηδη βαλει εκπτωσεις νομιζω.Καλά να περασεις στη δουλεια,και θετικη σκεψη ,ε????

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορούλες μου καλησπέρα.

Μπήκα, σας διάβασα αλλά τωρα δεν είμαι σε κατάσταση να σχολιάσω. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένη, όσο μπορώ.

Κορίτσι μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις λεπτομέρειες που μου έγραψες, πολύ με βοηθούν! Σε υπέρ ευχαριστώ!

Εύχομαι η κουνιάδα σου να είναι καλά! Σοκαρίστηκα! Την χτύπησε πολύ???? :(

Μήπως θέλει να μαζευτούμε και όλες εμείς να τον χτυπήσουμε, για να δει τι "όμορφα" είναι?:mad:

Σας φιλώ όλες και αφού ξεμπερδέψω με το δικαστήριο, θα επανέλθω για να σας μιλήσω.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλες για τα λόγια στήριξης, τις καλές σας κουβέντες και τις ευχές σας.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. 4Uδάκι μου, τι στο καλό έγινε ματάκια μου? Ελπίζω να μου είσαι καλά! Θα σε έχω στο μυαλό μου.

777885dugw57gt25.gif

ο συζηγος χτυπησε κανοντας καποια δουλεια, νοσοκομεια κ.λ.π. αλλα δοξα τω θεο καλα. συγχωρηστε με που δεν θυμαμαι να σχολιασω και πολλα.

στην αφροδιτη μας που επαθα ψιλισοκ διαβαζοντας για το μικρο ευχομαι περαστικα. και γενικα περαστικα στους αρρωστουληδες.

Περαστικά και αγύριστα και για την κόρη μου και για τον σύζυγο σου.....Όλα καλά τώρα!

Αφροδιτάκι μου και εμένα τα ταξίδια είναι αλλά λόγω άδειου ταμείου το έριξα στο μαγείρεμα!

Αχ το ξέρω.....το τελευταίο ταξίδι μας στο εξωτερικό ήταν το 2008..... περασμένα μεγαλεία!!! :))

Συμβιβάζομαι με εξοχικό όμως και εκδρομούλες!

Έχουμε φτιάξει και οικογενειακό κουμπαρά για EURODISNEY και μαζεύουμε φασούλι το φασούλι μικροί μεγάλοι (για να τους μάθω και αποταμίευση).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...