Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια,τι κάνετε σήμερα?

Πατουσίτσα με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το παιδάκι σου,να είσαι και εσύ γερή και το μωράκι σου.Σε περιμένουμε όταν επιστρέψεις!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Ακόμη πίνω καφεδάκι και σερφάρω... Σήμερα θα κάνω το φαγάκι μας και θα καθαρίσω μπάνια, μπαλκονόπορτες οπότε και τα μπαλκόνια πάλι (μπας και ξεβρωμίσουν)...

Πατουσίτσα με το καλό, τι ωραία θα γνωρίσεις επιτέλους το μωράκι που κρύβεται στην κοιλίτσα σου τόσο καιρό!

Εστρωσα τα κρεβάτια μας,έβαλα και ένα πλυντήριο και είπα να κάνω λίγο σίδερο γιατί όλο αδειαζει και όλο ξαναγεμίζει η στοίβα.Δεν έχω και πολύ όρεξη,κάτι ο καιρός κατι του μικρού η αδιαθεσία με έχουν ρίξει.Εβαλα τη μουσικούλα μου μήπως ανέβω λιγάκι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

και εγώ έχω σίδερο, ίσως ασχοληθώ αργότερα, ανάλογα με τα κέφια.. Έχω πέσει από την Παρασκευή χωρίς λόγο.. είναι ο καιρός, τι να πω..

Κάποια με καλύτερη διαθεση?:roll:Που θα πάει ,θα πάρουμε πάλι τα πάνω μας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.

μαμαβασια ευχαριστουμε που εγραψες τις συμβουλες απο την παιδοψυχολογο,πολυ χρησιμες.Προσπαθω κι εγω να εφαρμοσω τα περισσοτερα αλλα πολλες φορες φορες δεν τα καταφερνω γιατι αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη δυστυχως:|

Ειρηνη δε φτανει που φαγατε τοσο μας τα εβαλες και στο φεις να μας τρεχουνε τα σαλια :tongue:

πατουσιτσα ευχομαι τα καλυτερα για σενα και το μωρακι σου.

Μπραβο και σε ολα τα κοριτσια με τις χειροτεχνιες πολυ ομορφο το στεφανι,εγω δεν το'χω καθολου με τις κατασκευες.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα...

Σήμερα φυσάει και δεν μου αρέσει καθόλου....το πρόγραμμα περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ, ντεκουπάζ, μαγείρεμα και τέλος.....!!!! :P :p :P

Επίσης έχω να δηλώσω ότι κουράστηκα να κάνει κρύο, θέλω να φορέσω κοντομάνικα πιααααα!!!!

Καλημέρα...

Σήμερα φυσάει και δεν μου αρέσει καθόλου....το πρόγραμμα περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ, ντεκουπάζ, μαγείρεμα και τέλος.....!!!! :P :p :P

Επίσης έχω να δηλώσω ότι κουράστηκα να κάνει κρύο, θέλω να φορέσω κοντομάνικα πιααααα!!!!

Nα μαζευτούμε να κάνουμε μία αίτηση μπας και εισακουστούμε!:-P:razz:

Νομίζω είχες κάνει ερώτηση για τις σίτες?

Τα πατζούρια και τις σίτες τα πλένω κανονικά με το λάστιχο και με σαπουνάδα τις σίτες με τη βοήθεια μιας σκούπας.Πρώτα ρίχνω νερό με το λάστιχο και με τα πατζούρια κλειστά και τις σίτες κατεβασμένες.Μετά σε έναν κουβά κάνω σαπουνάδα ,βουτάω τη σκούπα και σαπουνίζω τις σίτες,ρίχνω ξανα νερό και από τη μέσα πλευρα στα πατζούρια και ξεβγάζω και τη σίτα.(Εχω ανοιγόμενα κουφώματα)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο κορίτσια, σας θαυμάζω που καταφέρνετε και κάνετε τόσες δουλειές μέσα στην μέρα.Εγώ το Σαββατο έκανα γενική στην κουζίνα-ντουλάπια και ήδη έχω κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα τις πόρτες και τις ντουλάπες.Εχτές είχα ατελειώτο σίδερο που κατάφερα και το τελειώσα και μου έμειναν μόνο οι κουρτίνες για σιδέρωμα.Σήμερα έστρωσα τα κρεβάτια και καθάρισα τον νεροχύτη και το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά θα κάνω παντζούρια και θα τελειώσω με τα φώτα.Αυριο έχουμε παιδιάτρο και μετά σίδερο τις κουρτίνες και κρέμασμα οπότε θα μου μείνει μόνο οι τοίχοι (που το σιχαίνομαι)και ένα καλό ξεσκόνισμα και στόλισμα για το Πάσχα.Αν όλα πάνε καλά ελπίζω το Σάββατο μετά τα κάλαντα να φτιάξω τα κουλούρια και τα τσουρέκια.Ουφ και μόνο που σκέφτομαι τους τοίχους κουράζομαι εσείς πως τους καθαρίζεται?

Διαφημίσεις

χρύσα και εγώ τις σίτες με παρόμοιο τρόπο τις καθαρίζω... κλείνω όλα τα παραθυρα/σίτες/πατζούρια... ξεκινάω με τα πατζούρια, σαπουνίζω/ανοίγω, μετά τις σίτες (με σκούπα όπως ανέφερε η Χρύσα), ανοίγω, μετά τα παράθυρα-σαπουνίζω. Κλείνω όλα πάλι και ξεκινάω ξέπλυμα πρώτα πατζούρια, ανοίγω, μετά σίτα (στις σίτες κορίτσια προσπαθήστε στο ξέπλυμα το νερό να πέφτει πλάγια στο ξέπλυμα... δηλαδή βάλτε το λάστιχο από πάνω, το νερό να τρέχει κάθετα για να φύγει καλά η βρωμιά) και τέλος παράθυρα. Τέλος ανοίγω πάλι όλα, πάω από τη μέσα πλευρά και κλείνω το ένα φύλο τα πατζούρια και ξεπλένω και από μέσα.. το ίδιο και με το άλλο φύλλο και έτοιμα! Πάω τώρα να το κάνω και στην πράξη:tongue:

Μόλις τελείωσα με το σίδερο,τακτοποίησα τα σιδερωμένα και επί τη ευκαιρία και το συρτάρι της κουζίνας με τις πετσέτες.Συνεχίζω και ό,τι προλάβω γιατί περιμένω να έρθει η μαμά μου να κάτσει με το μικρό και να βγω έξω για δουλειές.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπράβο κορίτσια, σας θαυμάζω που καταφέρνετε και κάνετε τόσες δουλειές μέσα στην μέρα.Εγώ το Σαββατο έκανα γενική στην κουζίνα-ντουλάπια και ήδη έχω κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα τις πόρτες και τις ντουλάπες.Εχτές είχα ατελειώτο σίδερο που κατάφερα και το τελειώσα και μου έμειναν μόνο οι κουρτίνες για σιδέρωμα.Σήμερα έστρωσα τα κρεβάτια και καθάρισα τον νεροχύτη και το απόγευμα που θα γυρίσω από την δουλειά θα κάνω παντζούρια και θα τελειώσω με τα φώτα.Αυριο έχουμε παιδιάτρο και μετά σίδερο τις κουρτίνες και κρέμασμα οπότε θα μου μείνει μόνο οι τοίχοι (που το σιχαίνομαι)και ένα καλό ξεσκόνισμα και στόλισμα για το Πάσχα.Αν όλα πάνε καλά ελπίζω το Σάββατο μετά τα κάλαντα να φτιάξω τα κουλούρια και τα τσουρέκια.Ουφ και μόνο που σκέφτομαι τους τοίχους κουράζομαι εσείς πως τους καθαρίζεται?

Βρε Νάσια εσύ δουλευεις και κάνεις όλα αυτά?!Τον εαυτό σου πρέπει να θαυμάζεις!

Μπράβο σου, και απ'ότι βλέπω εχεις κάνει πλήρες πρόγραμμα,να σε διαβάσει η Ειρήνη να χαρεί για τις 'μαθήτριές' της!:-P:lol::lol:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Να ρωτήσω...τις σίτες πως τις καθαρίζετε???? πείτε κανένα εύκολο τρόπο!!! Επίσης πως πλένετε τα πατζούρια σας???? εύκολο τρόπο πάλι :P :p :P

Εγώ όποτε πετάω με το λάστιχο νερό στα παντζούρια στάζουν απο μέσα οι βρομιές και μου την δίνει, επίσης λερώνονται και οι σίτες και τα τζάμια

Κλείνω τα τζάμια και ρίχνω με το λάστιχο νερό από κοντινή απόσταση στη σίτα και μετά και στο παντζούρι.Στη συνέχεια καθαρίζω με πανί μέσα έξω σίτα και παντζούρι να φύγουν τα νερά εντελώς,αλλά και οι βρωμιές.Τραβάω και σίτα και παντζούρι και τα κλείνω για να τα βαρεσει λίγο ο αερας να στεγνώσουν πιο γρήγορα και μετα κάνω τα τζάμια μέσα έξω με άζαξ.

Και φυσικά το μπαλκόνι πρώτα το καθαρίζω με τη σκούπα και μαζεύω φύλλα και χώμα και μετα ρίχνω νερά.Αλλιώς γεμίζει ο τόπος λάσπη και χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα νερού,αλλά και μεγαλύτερος κόπος

κοριτσια μου ηθελα τοσα να σχολιασω αλλα ειμαι "αλλου"!!!!!!! χαχα αυριο μπαινω για καισαρικη μιας και το πρωτο ηταν με καισαρικη. εχω αγχος οπως καταλαβαινετε. σας ευχομαι καλη ανασταση με υγεια και ισως καταφερω να τα πουμε συντομα?!!!!! φιλια σε ολες.

Πατουσίτσα μου με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!

Και τωρα παντζούρια κάνω αλλά μπαίνω να διαβάσω και τα νέα σας!!

Παρηγοριέμαι,όταν βλέπω ότι κάπου αλλού,κάποια άλλη κάνει επίσης δουλειές!!!

Είμαι για δέσιμο,το ξέρω!

χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...