Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ραβ οντως εισαιπυραυλος..ξεκουρασου τωρα στο καθαρο σπιτακι σου..συμφωνω και εγω παντως..μια ωριτσα καθε μερα αρκει για να ειναι καθαρο το σπιτι και να μην πελεγωνεις μια φορα την εβδομαδα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική πάντα είχε ακριβά μεταφορικά. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξαιτίας των μεταφορικών. Κοίτα στο mytoys.de.

Χρύσα μη φανταστείς ότι πλέον έχουμε πολλά sites να παίζουμε μπάλα εμείς οι online shopper μάνες... Είμαστε black list από πολλές χώρες πια...

To clothingattesco έχει πολύ καλές τιμές (αλλά μη περιμένεις εξαιρετική ποιότητα)

Το mandco έχει καλές τιμές και καλή ποιότητα αλλά εδώ και κανα χρόνο δεν έχει ποικιλία θεωρώ.

Υπάρχει και το nextdirect που έχει λίγο χαμηλότερες τιμές απ τα καταστήματα NEXT στην Ελλάδα

Το boden για ψαγμένες (αλλά ακριβές) επιλογές

Το adam που δεν έχω ψωνίσει για να το συνιστώ με κλειστά μάτια

Και βέβαια το ebay.co.uk που θέλει πολύ ψάξιμο και πολλή υπομονή αφού τα πράγματα αποστέλλονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με κούριερ.

Αν έχετε έλλειψη φυσικών καταστημάτων στην περιοχή σας μπορείτε να στραφείτε και σε ελληνικά καταστήματα on line βέβαια (πάντα με τις αναμενόμενες τιμές :wink: )

Καλαμάρι, αν ξέχασα κανένα σφύρα το

Ευχαριστούμε! Έριξα μια ματιά. Τα γερμανικά με δυσκολεύουν λίγο. Κάτι σε αγγλικό, γαλλικό, ισπανικό έστω, δεν έχουμε,ε; :lol:

Τεσπα, θα το προσπαθήσω και θα ζητήσω και τη συνδρομή σας μάλλον.

Κικη ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα..

Δυσκολη μερα στην δουλεια πολυ φορτωμενη και το ιδιο προβλεπεται και αυριο..ευτυχω που ειναι η τελευταια εργασιμη ..γυρισα το μεσημερι ετοιμασα την μακαροναδα μας ο αντρας μου μπανιαρισε τα κοριτσια,φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,σαπουνισα αγκους και εστιες και κοιμισα την μικρη..παω να ξαπλωσω και εγω λιγο να ανακτησω δυναμεις..

Ευχαριστώ!

Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα απ' ό,τι περιμένεις!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Το δικό μου αγχολυτικό είναι οι βόλτες και τα ταξίδια :Ρ ,σας χαρίζω μαγειρέματα και καθαριότητες!!!!

Συμφωνώ απολύτως...!:D Άντε και η ζαχαροπλαστική όταν το κάνω με μεράκι:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για το ζωμό,η συνταγή έλεγε τόσα ποτήρια είναι για σούπα που θα φάει οικογένεια 4 ατόμων ,εγώ αν τελικά τη φτιάξω θα βάλω μάλλον τα μισά και βλέπουμε!

Ειρήνη μην με κοροϊδεύεις :tongue::tongue::tongue: και μην μου βάζεις ιδέες...:cool:

RavT λατρεύω τους προνοητικούς ανθρώπους.Έτσι κάνω κι εγώ σε όλα τα είδη όχι μόνο στα ρούχα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κική έχεις καταλήξει σε μάρκα/μοντέλο; Αν ναι, πες μου να ψάξω κι εγώ.

Irene κι εγώ με όλα είμαι έτσι απλά στα ρούχα/παπούτσια είναι μεγάλο το κόστος άρα επιβάλλεται περισσότερο ψάξιμο :wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ευχαριστούμε! Έριξα μια ματιά. Τα γερμανικά με δυσκολεύουν λίγο. Κάτι σε αγγλικό, γαλλικό, ισπανικό έστω, δεν έχουμε,ε; :lol:

Ευχαριστώ!

Εύχομαι αύριο να είναι καλύτερα απ' ό,τι περιμένεις!

Κικη ,χωρις να ειμαι σιγουρη ,νομιζω πως από εκει ειχα πάρει του γιου το καθισμα αλλα με τη βοηθεια καποιας φιλης γιατι ηταν δυσκολο λογω της γλωσσας. Μας ηρθε πάντως κανονικα στο χρονο και ειχαμε πληρωσει με προπληρωμενη καρτα,επίσης μια χαρα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλέ εδώ ό,τι θες για γερμανικά;)Αλλιώς κοίτα στο www.mytoys.com

Το ίντερνετ μας έχει σώσει λέμε!Ειδικά στην επαρχία που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές:(

Από ebay ψωνίζω κι εγώ αλλά όντως θέλει πολλή υπομονή έως γαϊδουρινή θα έλεγα.

Βρε Δήμητρα μην γκρινιάζεις καλό μου!Όταν το Μάιο θα τελειώσεις θα λες ευτυχώς θα κάτσω με τα παιδάκια μου και θα κάνω τα μπάνια μου.Κράτα τα θετικά και ξέχνα τα τα αρνητικά:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κική έχεις καταλήξει σε μάρκα/μοντέλο; Αν ναι, πες μου να ψάξω κι εγώ.

Από μάρκες είμαι ανάμεσα στα maxi cosi (μια που είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το tobi που έχουμε τώρα) και τα recaro. Έλεγα να κάνω μια βόλτα από καταστήματα με βρεφικά να δω από κοντά τα μοντέλα.

Να σ' ενοχλήσω τότε; :-)

Κικη ,χωρις να ειμαι σιγουρη ,νομιζω πως από εκει ειχα πάρει του γιου το καθισμα αλλα με τη βοηθεια καποιας φιλης γιατι ηταν δυσκολο λογω της γλωσσας. Μας ηρθε πάντως κανονικα στο χρονο και ειχαμε πληρωσει με προπληρωμενη καρτα,επίσης μια χαρα.

Η προπληρωμένη κάρτα πώς ακριβώς λειτουργεί;

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλέ εδώ ό,τι θες για γερμανικά;)Αλλιώς κοίτα στο www.mytoys.com

Μου φαίνεται δεν το ξέρετε το "δώσε θάρρος στο χωριάτη..."! Θα σας ανέβω στο κρεββάτι, λέμε :lol:!

Πάω να τους ξυπνήσω, μπας και προλάβουμε να κάνουμε καμιά βόλτα από τα γνωστά βρεφικο-καταστήματα.

Καλό απόγευμα, κορασίδες και ευχαριστώ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Είναι πολύ εύκολο.Πηγαίνεις σε όποια τράπεζα θέλεις και τους εξηγείς ότι θες μια προπληρωμένη κάρτα.Σου τη βγάζουν και μετά εσύ πρέπει να τη ''φορτίζεις'' με λεφτά όταν θες να ψωνίσεις.Για παράδειγμα όταν θέλω να ψωνίσω βλέπω περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστώ και πηγαίνω στην τράπεζα και βάζω αυτά που χρειάζονται(βάζω και λίγα παραπάνω)αν έχεις internet banking το κάνεις και από το σπίτι σου;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκδίδεις μια προπληρωμένη σε τράπεζα της αρεσκείας σου (ξέρω, αταίριαστη φράση αχαχαχαχααχαχ) πχ εκεί που έχεις μισθοδοσία. Κάθε φορά που θες να κάνεις αγορά, πηγαίνεις στην τράπεζα (ή μεταφέρεις χρήματα μέσω e-banking αν ασχολείσαι) και "φορτίζεις" την κάρτα σου με το ποσό που θεωρείς πως θα χρησιμοποιήσεις (αν πχ θες μόνο καθισματάκι και η αγορά μαζί με τα μεταφορικά κοστίζει 120 ευρώ, φορτίζεις με 130 πχ και τέλος). Υπόψιν κάποιες τράπεζες χρεώνουν τη φόρτιση και άλλες την διαφορά ισοτιμίας. Τσέκαρέ τα αυτά πριν κάνεις έκδοση κάρτας. Είναι βολική γιατί και να υποκλαπεί δεν κλαις (πολύ).

Να "ενοχλήσεις" όποτε θες :wink:

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Από μάρκες είμαι ανάμεσα στα maxi cosi (μια που είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το tobi που έχουμε τώρα) και τα recaro. Έλεγα να κάνω μια βόλτα από καταστήματα με βρεφικά να δω από κοντά τα μοντέλα.

Να σ' ενοχλήσω τότε; :-)

Το καλύτερο,οπως λες ειναι να τα δεις από κοντα και να τα δοκιμασει ακι η κορη σου .Στην προπληρωμενη βαζεις εσυ ακριβως το ποσο που χρειαζεται καθε φορα και μετα μενει μηδενικο υπόλοιπο,δεν ειναι σαν πιστωτικη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη, εύχομαι αύριο να πάει καλύτερα το θέμα απο ότι περιμένεις!

Θα είμαι και εγώ αύριο πρωί σε Ειρηνοδικείο (για άλλο θέμα)....

... προέκυψε κάτι άσχημο και τρέχω 3 μέρες να το ισιώσω.... Δεν είναι όμως δυνατό να χαλάσω την ψυχραιμία μου και την ηρεμία μας...

Αύριο είναι σημαντική και χαρούμενη μέρα για την οικογένειά μας :) και λέμε το βράδυ να βγούμε οι 3 μας για φαγητό και να το γιορτάσουμε ο κόσμος να χαλάσει ;)

Ραβτ, το ίδιο κάνω με τη διαφορά ότι ψωνίζω απο τα καταστήματα στις εκπτώσεις για την επόμενη χρονιά ;) Ήδη πήρα αρκετά χτες και σήμερα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας μάλλον θα έχω τελειώσει τη λίστα μας ;)

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα. ευχομαι σε ολες σας καλη χρονια με υγεια και χρονια πολλα στις εορταζουσες. σας διαβαζω κοριτσι αλλα η ψυχολογια πεσμενη για να γραψω. γιορτες με ιωσεις σημερα ο συζηγος χτυπησε κανοντας καποια δουλεια, νοσοκομεια κ.λ.π. αλλα δοξα τω θεο καλα. συγχωρηστε με που δεν θυμαμαι να σχολιασω και πολλα.

στην αφροδιτη μας που επαθα ψιλισοκ διαβαζοντας για το μικρο ευχομαι περαστικα. και γενικα περαστικα στους αρρωστουληδες. my billy καλη δυναμη στη μαμα σου. παντα σας σκεφτομαι για τη δυναμη που εχετε. ειρηνακι να πανε ολα καλα.

βρε κοριτσια ηθελα να ρωτησω εσας που ψωνιζετε απο ιντερνετ πως τακαταφερνετε με τα νουμερα? τελευταια το δοκιμασα και εγω αλλα.......χμ! κυριως στα παπουτσια.

α! οσο για το σπιτι τωρα αρχιζω να το βαζω σε ταξη! να δουμε.τα φιλια μου σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...