Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!

Μετά το χθεσινό σάρωμα που έκανα στο σπίτι, σήμερα το έριξα στην μαγειρική για να περάσει η ώρα...έφτιαξα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι....υπέροχα έγιναν και με την γέμιση που περίσσεψε έκανα ριζότο....όσο περίμενα να γίνουν αυτά έπλασα και κουλουράκια για το σπίτι για να τρώνε τα κορίτσια με το γαλα τους !

Πριν λίγο τελείωσα με τα φαγητά μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κι από μένα

Βάσια μου και τα δύο φαγητά σου από τα αγαπημένα μου.

Ξέρεις μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι το καλύτερο αγχωλυτικό και αντιστεναχωρητικό. Σε μένα τουλάχιστον πιάνει.

7q1Np2.png0ulEp2.png

καλημέρα κι από μένα

Βάσια μου και τα δύο φαγητά σου από τα αγαπημένα μου.

Ξέρεις μαγειρική και ζαχαροπλαστική είναι το καλύτερο αγχωλυτικό και αντιστεναχωρητικό. Σε μένα τουλάχιστον πιάνει.

σε εμενα οχι:tongue: δεν μου πολυαρεσει η κουζινα....

αλλα αφου πρεπει το κανω κ αυτο!:rolleyes:

εμενα το αχολυτικο μου ειναι οι δουλειες για αυτο κ το σπιτακι μου σχεδον παντα λαμπει:cool:

σημερα εβαλα τουρμπο κ εκανα ξανα τα παντα! μεσα κ μπαλκονια τζαμια κ πλυντηρια πτωμα εγινα αλλα για να μην σκεφτομαι κ πολυ τα υπολοιπα:roll: εχει κ ωραια λιακαδα σημερα ας μην πεφτουμε.

εσβησα πριν λιγο το λεμονατο κοτοπουλο με κριθαρακι ολικης ταιζω τον μικρο κ ετοιμαζομαστε θα τον κουβαλησω μαζι στην δουλεια κ θα ερθει απο εκει να τον παρει ο Τ. δεν εχει ανοιξει ακομη ο π.σταθμος του κ ουτε ξερουμε τον λογο:rolleyes: κ η πεθερα μου εφυγαν εκτακτως για χωριο τους ανοιξαν το σπιτι εκει για 3η φορα:evil:

Διαφημίσεις

Ωχ!Κριμα βρε Μπιλακο!Ατυχια ,τη μια το μποιλερ την αλλη αυτο ,θα φρικάρουν οι ανθρωποι. Για το σταθμο δεν εχετε μιλησει?Οπότε θελουν ανοιγουν?

Βασια ,σουπερ τα μαγειρεματα.Θα ερθουν τα κορίτσια σου και θα μοσχομυριζει το σπίτι.

Ειρηνη ,ηρεμησε και συγκεντρωσε τις σκεψεις σου ,ωστε να τα πάτε περιφημα αυριο.Πολύ πολύ τυχη σου ευχομαι!Να ρωτησω κατι ,με το νομο Κατσελη μειωνεται το ποσο της δοσης και αυξανεται ο χρονος αποπληρωμής η γινεται κουρεμα του δανείου?

Στα δικα μου,εβαλα σκούπα ,

εκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο και χλωρίνιασα τη λεκανη,

επλυνα τα λαχανικα,

αφησα τα χορτα για την πίττα να στεγνωσουν ,

εβρασα τα πατζαρια ,

καθαρισα τα ψαρια και τηγανισα ,

ετοιμασα τραπέζι και περιμενω τα αγόρια μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

εχει κανει ηδη 3 ακτινοθεραπειες και ποναει.........................:-(

Γιόρταζε κιόλας αν θυμάμαι καλά έτσι; Εύχομαι να είναι πολύχρονη και καλόχρονη billako και να την χαίρεστε.

εχει κανει ηδη 3 ακτινοθεραπειες και ποναει.........................:-(

αχχχχχχ!!!! κουραγιο...... :(:(:(:(:(:( να ειναι ο τελευταιος πονος.... μετα μονο χαρες.......

(θα μπω αργοτερα κοριτσακια, πηζω!)

Καλησπέρα!

Ακόμη με πυρετό, που, αν και ξεκίνησε τόσο δυναμικά το πρωί, ώστε να μην πάω δουλειά, έπεσε αρκετά χωρίς αντιπυρετικά. Ο ντόκτορ χθες είπε όλα οκ, γρίπη.

Αφού έμεινα σπίτι, λοιπόν, έφτιαξα μια ελαφριά φασολάδα :tongue: να φάμε, καθάρισα την κουζίνα, αέρισα πολύ καλά, έκλεισα κάποια από τα ιατρικά μας ραντεβού (είναι η εποχή μας :rolleyes:), οργάνωσα την ατζέντα μου τη φετινή και δρομολόγησα κάποιες από τις εκκρεμότητές μας.

Ειρήνη μας, χαίρομαι που είσαι καλύτερα σήμερα. Και αύριο θα πετάς ;)!

Μπιλάκο, πόσες θα κάνει σύνολο, ξέρετε ή βλέποντας και κάνοντας πάει;

Βάσια, πώς πας με το τσιγάρο; Το σκέφτεσαι ακόμη πολύ;

Χρύσα, πίτα με χόρτα από τον κήπο, ε; Αχ βαχ!

Αρετή, σε παίρνει, βρε, και με το παραπάνω για τέτοιες γουρουνιές πότε πότε!

Τριτον. ,ενα παιδακι δεν εχεις?. αν σουρθει κ δευτερο παιδακι ,με το καλο, να δουμε ποσα ακομη ρουχα θαχεις?..

Θα έχω, φαντάζομαι, τα διπλά από αυτά που έχω τώρα, που, για να καταλάβεις, σε σύνολο θα είναι περίπου τα 3/4 από όσα έχεις εσύ για το ένα από τα δύο παιδιά :mrgreen:;)

Επίσης, να πω ότι συμφωνώ και με το ποστ της Μπιλούς, φανταστική μου φιλενάδα :tongue:!

(Κι εγώ σε καλοπιάνω :D)

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Απορία προς όσες κάνουν ιντερνετικές αγορές:

Έχετε ψωνίσει ποτέ από το pramworld;

Γιατί σκ@τ@ η Ελλάδα έχει τα υψηλότερα μεταφορικά;

Σκέφτομαι να της πάρω από εκεί το καθισματάκι αυτοκινήτου.

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Λοιπόν το τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα άμα θέλει... Σηκώθηκα απ την καρέκλα στις 13.30.

Αέρισα τα δωμάτια και τα σκεπάσματά μας

Τίναξα τη φλοκάτη της κρεβατοκάμαρας

Ξεστόλισα και πήγα τα στολίδια στο υπόγειο

Ξεσκόνισα

Σκούπισα

Καθάρισα το μπάνιο

Έστρωσα τα κρεβάτια

Σιδέρωσα κάτι λίγα ρουχάκια που είχα

Καθάρισα το τζάκι

Άναψα το τζάκι

Καθάρισα το κάτω μπάνιο

Μάζεψα τον νεροχύτη

Ξεσκόνισα στα γρήγορα το σαλόνι και την τραπεζαρία.

Τελείωσα όοοολα αυτά στις 14.30

1 ώρα είναι αρκετή κάθε μέρα για τη συντήρηση του σπιτιού μας!

Μόλις τα κατάφερα αναφώνησα "Τι γυναίκα πύραυλο έχεις εσύ!" και ο άνδρας μου με κοίταζε απορημένος αχαχαχαχαχαχχαχαχα

Γύρισε η μικρή, την άλλαξα και της έφτιαξα να φάει. Τώρα κααααααααααααθομαι :-P

Χθες τακτοποίησα τις τελευταίες αποδείξεις του 2013 που είχαν μείνει στην τσάντα μου και έφτιαξα το νέο χαρτοφύλακα για αυτές του 2014.

Καλό απόγευμα να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κική πάντα είχε ακριβά μεταφορικά. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξαιτίας των μεταφορικών. Κοίτα στο mytoys.de.

Χρύσα μη φανταστείς ότι πλέον έχουμε πολλά sites να παίζουμε μπάλα εμείς οι online shopper μάνες... Είμαστε black list από πολλές χώρες πια...

To clothingattesco έχει πολύ καλές τιμές (αλλά μη περιμένεις εξαιρετική ποιότητα)

Το mandco έχει καλές τιμές και καλή ποιότητα αλλά εδώ και κανα χρόνο δεν έχει ποικιλία θεωρώ.

Υπάρχει και το nextdirect που έχει λίγο χαμηλότερες τιμές απ τα καταστήματα NEXT στην Ελλάδα

Το boden για ψαγμένες (αλλά ακριβές) επιλογές

Το adam που δεν έχω ψωνίσει για να το συνιστώ με κλειστά μάτια

Και βέβαια το ebay.co.uk που θέλει πολύ ψάξιμο και πολλή υπομονή αφού τα πράγματα αποστέλλονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με κούριερ.

Αν έχετε έλλειψη φυσικών καταστημάτων στην περιοχή σας μπορείτε να στραφείτε και σε ελληνικά καταστήματα on line βέβαια (πάντα με τις αναμενόμενες τιμές :wink: )

Καλαμάρι, αν ξέχασα κανένα σφύρα το

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε?

Μπιλλακι κριμα για την μανουλα..ας μην ξαναπονεσει αλλο πια και απο δω και περα να χαμογελα μονο..για το ποστ σου για την Δημητρα συμφωνω απολυτα..και εγω το σκεφτομουνα προχθες αλλα δεν της εγραψα για να μην παρεξηγηθει..

Ειρηνη μου χαρηκα που εισαι καλυτερα,δεν μας εχεις συνηθισει στα κατω σου..θα συναντηθεις σημερα και με το Σοφακι και θα σου φτιαξει ακομα περισσοτερο η διαθεση..οσο για αυριο με θετικη σκεψη θα πανε ολα περιφημα..

Κικη ελπιζω να αναρρωσεις γρηγορα..

Ραβ πολυ καλο το προγραμμα..πολυ βοηθητικο..

Δυσκολη μερα στην δουλεια πολυ φορτωμενη και το ιδιο προβλεπεται και αυριο..ευτυχω που ειναι η τελευταια εργασιμη ..γυρισα το μεσημερι ετοιμασα την μακαροναδα μας ο αντρας μου μπανιαρισε τα κοριτσια,φαγαμε και μαζεψα την κουζινα,σαπουνισα αγκους και εστιες και κοιμισα την μικρη..παω να ξαπλωσω και εγω λιγο να ανακτησω δυναμεις..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κική πάντα είχε ακριβά μεταφορικά. Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξαιτίας των μεταφορικών. Κοίτα στο mytoys.de.

Χρύσα μη φανταστείς ότι πλέον έχουμε πολλά sites να παίζουμε μπάλα εμείς οι online shopper μάνες... Είμαστε black list από πολλές χώρες πια...

To clothingattesco έχει πολύ καλές τιμές (αλλά μη περιμένεις εξαιρετική ποιότητα)

Το mandco έχει καλές τιμές και καλή ποιότητα αλλά εδώ και κανα χρόνο δεν έχει ποικιλία θεωρώ.

Υπάρχει και το nextdirect που έχει λίγο χαμηλότερες τιμές απ τα καταστήματα NEXT στην Ελλάδα

Το boden για ψαγμένες (αλλά ακριβές) επιλογές

Το adam που δεν έχω ψωνίσει για να το συνιστώ με κλειστά μάτια

Και βέβαια το ebay.co.uk που θέλει πολύ ψάξιμο και πολλή υπομονή αφού τα πράγματα αποστέλλονται με απλό ταχυδρομείο και όχι με κούριερ.

Αν έχετε έλλειψη φυσικών καταστημάτων στην περιοχή σας μπορείτε να στραφείτε και σε ελληνικά καταστήματα on line βέβαια (πάντα με τις αναμενόμενες τιμές :wink: )

Καλαμάρι, αν ξέχασα κανένα σφύρα το

Σε ευχαριστω!Θα τα μελετησω μολις μπορεσω.

Κανω αγορες από ελληνικα σαιτ αλλεπειδη εχω καταληξει σε δυο τρεις εταιριες ,γιατι ό,τι και αν εχει φορεσει αυτα του "καθονται" καλυτερα και ειναι και στα μετρα τα δικα μου οσον αφορα τιμη και ποιοτητα ειναι λιγο δυσκολο...Ευτυχως ειπαμε βοηθαει που σε αυτο το μαγαζι που ψωνιζω μου κανει εκπτωση ολο το χρονο αλλιως ας'τα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...