Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , MK2012 είπε:

Τα λέμε την Παρασκευή εκεί τότε 😂

Μου είπε ο αντικαταστάτης του πως δε χρειάζεται να κάνω αιματολογικές ακόμα κ να κάνω την 9η ημέρα που θα πάω , δλδ Παρασκευή 

Εγώ σου λέω να τον εμπιστευτείς κάτι θα ξέρει παραπάνω και μια χαρά είναι τα ωοθυλάκια σου σε μέγεθος! Μην συγκρίνεις με τις άλλες φορές. Κάθε κύκλος είναι διαφορετικός και εννοείται κάθε γιατρός ακολουθεί το δικό του σχήμα. Με το καλό να είναι και τα δύο τέλεια και να σου δώσουν άριστες βλαστοκύστες! 
      Μικρά και μεγάλα δεν έχει σημασία καμία. Εμένα τα μεγαλύτερα μου 23-24χλ ήταν κενά και το μικρότερο μου 17χλ έδωσε ένα ωραιότατο άριστο ωάριο! Δεν είναι κριτήριο το μέγεθος και οι δύο μέρες είναι νορμαλ διάστημα στην παρακολούθηση δεν θα ξεφύγει κάτι. 

πρίν από 21 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Τυχερή είσαι με ενδομήτριο 10, εγώ με το ζόρι φτάνω το 7,5. Αν είναι πάντως πάνω από 7 και με ξεκάθαρες 3 ζώνες είναι οκ προχωράς. Απλά μην στέκεσαι στις βαθμολογίες! Εχουμε δει άριστες βλαστοκύστες να παίρνουν κουλουράκι και μέτριες να δίνουν τέλειο μήνες εγκυμοσύνες. Καλή επιτυχία να έχεις και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!! 🤞

πρίν από 44 λεπτά , despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Τις αντιβιώσεις σου τις πρότεινε για το ενδομήτριωμα; Επίσης τι εννοείς κολλημένη ωοθήκη; Ότι είναι πολύ κοντά στη μήτρα; Από τον υπέρηχο τα είδε αυτά; Ή είχες κάνει κ άλλες εξετάσεις; Συγγνώμη που ρωτάω νομίζω κάτι δεν έχω καταλάβει 🤔

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

να το το βρηκα το ποστ!:idea:

λοιπον φιλεναδα θα στα χωσω:tongue: οπως κανω εγω με τις φιλες μου δεν μασαω τα λογια μου!

ειπες οτι εβαλες στοχο για το νεο ετος να ΜΗΝ γκρινιαζεις για τα απλα καθημερινα ε??? το ειπες ειναι γραμμενο καπου!

ΕΕΕ!!! λοιπον σταματα να γκρινιαζεις βρε!

δουλεια δεν ηθελες να ξελαμπικαρεις? την βρηκες! εκμεταλευσου το:!: μιλα με καινουριους ανθρωπους κ γιατι βρε παιδι να σε αφησουν να σχολασεις νωριτερα?? ακομα δεν πηγες κ μετρας τις μερες που θα φυγεις κ εγω σου λεω οτι μετα παλι θα λες αχ να εμενα λιγο ακομη.

μην βλεπεις τα 19,50 την μερα σκεψου τα 390 τον μηνα! που δεν ειχες ουτως η αλλως. το ξερω πως δεν ειναι η δουλεια των ονειρων σου αλλα αυτο το ονειρο ειναι απατηλο πλεον για ολους μας!

κοιτα το σαν ευκαιρια να βαφτεις να στολιστεις να φυγει το μυαλο σου απο την ρουτινα κ σαν ευκαιρια να κανεις κατι εσυ για εσας π.χ περισοτερες διακοπες αφου τα χρηματα θα τα παρεις μαζεμενα στο τελος!

αλλα μην τα ξοδεψεις για αλλα ρουχα των παιδιων καλε!!! απειρα τους εχεις οι κουκετες τελειες εκιε επιασε τοπο η γκρινια!!!!:cool::cool:

δημητρα ελπιζω να μην παρεξηγηθεις πραγματικα στα λεω οπως σε μια φιλη

φιλακια πολλα(σε καλοπιανω τωρα:tongue:) κ σου ευχομαι κ παλι ολα καλα με τον μπαμπα να πανε

Πως παει η μανουλα σου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

arris17anna14 δεν ξενυχτάς μόνο εσύ, είμαι κι εγώ εδώ. Κουράγιο. Είναι μικρά ακόμα. Όταν αρχίσουν παιδικούς κ.λπ θα κοιμούνται νωρίτερα. Τότε θα βάλεις πρόγραμμα 8:30-9:00 ηώρα στο κρεβάτι. Έτσι έκανα κι εγώ όταν αρχίσαμε παιδικό και τώρα μόλις πάει 8:30 πάει από μόνη χωρίς να πω εγώ τίποτα. Τα παιδιά είναι όπως τα μάθεις.

Κορίτσια μου, μπήκα να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Σήμερα ευτυχώς δεν πονάω καθόλου. Η κρέμα που έβαλα έφερε αποτέλεσμα.

Ευάκι πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Όλα καλά θα πάνε από δω και πέρα.

Μπιλλάκι,

:!::!::!::!::!::!::!::!::!:

Τα υπόλοιπα αύριο κορίτσια μου γιατί ήδη είναι πολύ αργά

Σας φιλώ

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερααα!Τι κανετε?

Εχθες πήγαμε καρατε και μετα ηρθαν σπίτι ο κολλητος του γιου με τη μαμα του για μια ωριτσα και επαιξαν.Μετα μπάνιο ,φαγητο και υπνο.

Σημερα σηκωθηκαμε ,ετοιμασα ως συνηθως πρωινα και λοιπά και τον πήγα στο λεωφορειο. Επέστρεψα ,ηπια το καφεδακι μου και ξεκιναω δουλειες!

Φιλιαααα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αναμονή!

Τώρα πώς γίνεται να με θυμάσαι εσύ και να μη με θυμάται αυτός, ειδικά με τα βλέμματα που του ρίχνω κάθε φορά, δυσκολεύομαι πολύ να το καταλάβω :rolleyes:!

Κλασσικό!!!!

[b]ε

αφροδιτακι περαστικα στην μικρη,,,,τι να πω? Ταλαιπωρηθηκατε τετοοιες μερες......ελπιζω να μην ηταν κατι παρα πολυ σοβαρο κ να εχει ηδη περασει....

Ευχαριστώ!

Αφροδιτακι περαστικα στο παιδακι σου κ αγυριστα!

Ευχαριστώ!

αφροδιτακι τι επαθε το κοριτσακι σου το εχασα εσπασε χερακι???

Ευτυχώς δεν ήταν σπάσιμο. Στην πρώτη επίσκεψη μας είπαν πως μάλλον είναι ελαφρύ κάταγμα αν και δεν φαινόταν κάτι στις ακτινογραφίες και της έβαλαν νάρθηκα για 8 μέρες, στην δεύτερη ότι δεν έχει τίποτα απλά δυνατό χτύπημα στο χέρι αφού ξανακάναμε από την αρχή ακτινογραφίες που και πάλι δεν έδειχναν τίποτα......και στην τρίτη ότι μάλλον έχει κάτι νευρομυικό από το πέσιμο και θα της περάσει με τον καιρό. Η μικρή είδε την υγεία της με καθημερινά πλυσίματα και μασαζάκι με ζεστό νερό και πράσινο σαπούνι και ας μου έλεγαν στο Παίδων ότι αυτές οι μέθοδοι είναι ξεπερασμένες και τις κάνουν μόνο στους γέρους!

Αυτά!

Στην δουλειά σήμερα μάλλον θα εξελιχθεί σε καλή μέρα. Εχθές γύρισα σπίτι στις 7.00 με την ψυχή στο στόμα πραγματικά λαχανιασμένη (άτιμο τσιγάρο) από μια μέρα γεμάτη δουλειά, μόνο την ώρα που μπήκα για λίγο στο parents σταμάτησα.

Δεν είχα κουράγιο να κάνω τίποτα στο σπίτι, σηκώθηκα το πρωί στις 6.00 για μαγείρεμα (μπιφτέκια με πατάτες στον φούρνο και χορτοπιτάκια), πλυντήριο πιάτων, άπλωμα ρούχων και συμμάζεμα ό,τι προλάβαινα μέχρι να τις ξυπνήσω για να ετοιμαστούν.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

Επιτελους καταφερα να γραψω δυο λεξεις γιατι χτες και προχθες γινοταν χαμος στη δουλεια και στο σπιτι δεν προλαβαινω !!

Ειρηνη ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι το καλυτερο δυνατο για εσας και να "ξαλαφρωσετε"λιγακι! Δεν εχω δανεια αλλα μπορω να φανταστω τις δυσκολιες που αντιμετωπιζετε...

Περαστικα σε ολους τους αρρωστους και ειδικα στο κοριτσακι της φιλης ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, ευχομαι γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση..

Δημητρα μπραβο για τη δουλεια, ειδες πραγματοποιηθηκε η επιθυμια σου... Οι κουκετες τελειες, κι εγω στο ψαξιμο ειμαι για κουκετες μεχρι το καλοκαιρι γιατι μεγαλωσε ο μικρος και θα φυγει πια η κουνια, αλλα μαλλον προσανατολιζομαι σε χαμηλη κουκετα γιατι η μεγαλη κανει κατι περιεργες "υπνοβασιες" ποτε ποτε και φοβαμαι μην πεσει απο εκει πανω :confused:

Οσο για τα ρουχα, βρε εχεις "απειρα", προλαβαινουν να τα φορεσουν?? Εγω δεν εχω ουτε το 1/3 και παλι μερικα μενουν αφορετα! Τωρα με τις εκπτωσεις θα τους ψωνισω και για του χρονου τα περισσοτερα (πρεπει να κανω λιστα με τι χρειαζονται)...

Επισης πολυ ωραια η συνταγη με το κοτοπουλο φουρνου, δεν το εχω δομιμασει ετσι, μαλλον θα το κανω το ΣΚ :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Περαστικα σε ολους τους αρρωστους και ειδικα στο κοριτσακι της φιλης ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, ευχομαι γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση..

Οσο για τα ρουχα, βρε εχεις "απειρα", προλαβαινουν να τα φορεσουν?? Εγω δεν εχω ουτε το 1/3 και παλι μερικα μενουν αφορετα! Τωρα με τις εκπτωσεις θα τους ψωνισω και για του χρονου τα περισσοτερα (πρεπει να κανω λιστα με τι χρειαζονται)...

Ευχαριστώ κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα1

Κι εγώ πρέπει να προγραμματίσω ψώνια για τις εκπτώσεις και οι δικές μου που έχουν ούτε καν τα μισά της yorimichi και πάλι τα μισά ρούχα τους φοράνε, κάποια μπορεί και μία φορά σε μια σεζόν. Φέτος θα τους ψωνίσω πολλά κολάν γιατί δεν τις προλαβαίνω με αυτά!

Καλημέρα στα κορίτσια! Ελπίζω σε μια καλύτερη μέρα απ τη χθεσινή!

Ειρήνη μου εύχομαι την καλύτερη δυνατή απόφαση!

Σήμερα πρέπει να ξεκουνηθώ και να κάνω δουλίτσες αλλά δεν μου υπόσχομαι κιόλας :-P

Έψησα ζαμπονοτυρόπιτες για κόρη και σύζυγο και απολαμβάνω καφεδάκι και σερφάρισμα.

Μιας και θεωρώ easy living ΚΑΙ τον προγραμματισμό για τα είδη που θα χρειαστεί το παιδί στο άμεσο μέλλον, να πω τι κάνω εγώ εδώ και 4 χρόνια σχεδόν.

Κάνω μια λίστα με τα ρούχα που σίγουρα θα χρειαστώ.

Για παράδειγμα: -7 βρακάκια/7 φανελάκια/7 ζευγάρια κάλτσες/3 καλσόν(ιδανικά λευκό,ροζ, κόκκινο)/6 πυτζάμες/1 υπνόσακο/6 καθημερινά σετ ρούχων/1 μπουφάν/ 1 ζευγάρι αθλητικά/ 1 καλό φόρεμα/ 1 λευκό-μπεζ μπλουζάκι πασπαρτού/1 σετ σκουφί, κασκόλ,γάντια και 1 φλις ζακέτα.

Με αυτή τη λίστα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ καλυμμένη καθώς α). έχω έστω 1 από κάθε είδος περυσινό που θα της κάνει και του χρόνου (τυχαίνουν οι φόρμες του ρούχου) και έχω στεγνωτήριο που εν ανάγκη και όλα να ναι άπλυτα (που δεν συμβαίνει ποτέ) σε 4 ώρες θα έχει απ όλα. Γαλότσες και παλτό παίρνω πάντα για 2 χρονιές και καλά παπούτσια παίρνω από HM όταν τα χρειαστεί.

Όταν καλύψω τη λίστα, αν μπορώ και όποτε μπορώ ανοίγομαι περισσότερο για να χω επιλογές.

Πρώτα πρώτα ψωνίζω πολύ μέσω internet. Αυτές λοιπόν τις μέρες έχουν ξεκινήσει οι εκπτώσεις στη Μ.Βρετανία. Επομένως σαρώνω τα online μαγαζιά για να δω τι με συμφέρει και από που. Μόλις βρω κάτι, σημειώνω τιμή και μαγαζί στη λίστα μου. Αν κρίνω πως δεν πρόκειται να βρω καλύτερη τιμή (και ΔΕΝ πρόκειται :wink: ) τα παραγγέλνω και τα διαγράφω απ τη λίστα.

Αυτό που συνήθως δεν βρίσκω στο εξωτερικό είναι σετ φόρμες. Κι αυτό επειδή στην Αγγλία πχ έχουν school uniforms οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για τα σετ όπως εμείς τα ξέρουμε. Φόρμες λοιπόν ψωνίζω από φυσικά μαγαζιά στη διάρκεια των εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις φέτος ξεκινούν στις 14 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται τέλος Φεβρουαρίου ενώ ήδη γίνονται προσφορές.

Πραγματικά έχω σωθεί με αυτό το σύστημα. Αν σκεφτείτε πως εδώ πυτζάμα ποιότητας δε βρίσκεις κάτω από 15 ευρώ (και λίγα λέω) σκεφτείτε τι ποσά χρειάζεται μια μαμά για την γκαρνταρόμπα του παιδιού της 2 φορές τον χρόνο!

Τα έγραψα σε περίπτωση που διαβάσει και βοηθηθεί έστω μια μαμά αν και οι περισσότερες είστε έμπειρες μαμάδες.

Σας καλημερίζω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εδω και εγω .Κατεβηκα στον κηπο και εβγαλα λίγα χορτα για να φτιαξω πιττα ,καθαρισα λίγο τον κηπο ,και αφου ημουν λερωμενη εκανα τις βεραντες και τα παραθυρα.

Ραβ,μπραβο για την οργανωση.Και εγω προσπαθω να παιρνω στις εκπτωσεις ρουχα του γιου αλλα σπανια βρισκω.Ψωνιζω συνηθως στις αρχες της σεζον ,αλλα εχουμε εδω ενα καταστημα που μας κανει ολο το χρονο μικρη εκπτωση και με βολευει.Ξερω ποσα κομματια χρειαζομαι και σπανια παρεκλινω.Εχει αρκετα αλλα δεν μπορω να δεχτω να εχει ρουχα αφόρετα,θελω να τα φοραει και να τα ευχαριστιεται.

Από ποια καταστηματα του εξωτερικου ψωνιζεις? Βαλε μας κανενα λινκ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Ειμαι λιγο μπουκωμένη και λιγο λουμπαγκο εχω αλλα οκ δεν θα γκρινιαξουμε το υποσχεθηκαμε στους φιλους μας (χαχα)

Χτες ταλαιπωρηθηκα πολύ να γυρισω μια και ειχαν κλεισει τους δρομους!!

Μετα ειχαμε οδοντιατρο με τον μικρο να μας δει και τους 2

Λοιπον τα νέα!!!

Ο μικρος μια χαρα τα δοντια του , και εμαθα αρκετά πραγματάκια χτες που δεν τα ήξερα...

1. τα πρωτα δοντια των μικρων που ξαναβγαινουν βγαινουν στραβα σε όλα τα παιδια και μπαινουν στην θεση τους σιγα σιγα με την γλωσσα και που μεγαλώνει η γναθος

2.στην ηλικια των 7,5 με 8 τα παιδια παραπονιουνται οτι πονανε τα δοντια τους και εμεις τους λεμε οτι ειναι αυτα που κουνιουνται αλλα οχι ειναι γιατι βγαινουν 2 δοντια στο τέλος και εμεις δεν τα παιρνουμε ειδηση

αυτααααααα

Τελικα δεν μου πήρε χρηματα για τον έλεγχο του μικρου και τα δικα μου που τα ειδε ειδε λιγο πέτρα και μου την καθαρισε

Τελειωνοντας ειπα στον μικρο θέλεις να φαμε καπου τα 2 μας και του άρεσε πολύ η ιδεα και πηγαμε στο santa pasta περάσαμε υπεροχα και του μικρου του αρεσε πολύ που πηγαμε τα 2 μας χαχα

Πήραμε και στον μπαμπα μας να φαει στο σπιτι

Μετα μπανιο και νάνι

Εγώ μαζεψα λιγο τελειωσα 2 κολλιε που τα ειχα αφησει στην μέση και μετα ξάπλωσα

Το πρωι σηκωθηκα στις 06.30 απλώσα ενα πλυντηριο βραδινο ( μου το μάθατε εσεις αυτο) και ετοιμαστηκαμε για τις δουλειες μας

Το απογευματάκι περιμένω το Ρηνάκι μας ( να ακουσουμε Χριστουγεννιάτικα)

και εχω τοσες εκκρεμοτητες που δεν λεγονται τελοσπαντων

Στην δουλεια γινεται χαμος και χαμος , οπως ειπε ο γιος μου για να ανεβαινουμε ΑΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ :)

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε?

Είχα ένα τρεχάτο πρωϊνό και μου άρεσε γιατί δεν "βούλιαξα" όπως χθες...

Είχα κανονίσει με μία φίλη μου {ήμασταν συμμαθήτριες στο λύκειο και τα παιδιά μας πάνε μαζί σχολείο} να πιούμε καφέ. Αφού άφησα λοιπόν το παιδάκι μου, ήπιαμε το καφεδάκι μας και είπαμε τα δικά μας.

Μετά, με το λεωφορείο Πειραιά, έκανα μια δουλίσα και επέστρεψα. Πήγα φούρνο και επέστρεψα σπιτάκι μου. Εβαλα αρακουδάκο να γίνεται, ξεσκόνισα και μάζεψα.

Επειδή το σπίτι μου τώρα {μετά το ξεστολισμα} είναι καθαρό και μαζεμένο, κάνω το easy living μου {δηλαδή λίγες δουλίτσες καθημερινά ώστε να υπάρχει μία "σειρά" και να το διατηρώ καθαρό} ώστε να παραμένω ήρεμη και χαλαρή. Αύριο έχουμε και το δικαστήριο και θέλω να παραμείνω εντελώς ήρεμη. Για να δούμε.

Σας βάζω φωτογραφίες από το χθεσινό, shellac μανικιούρ.

Σας φιλώ όλες γλυκά και θα επανέλθω!

DSCN0148_zps0fc14d23.jpg

nude1_zps7420aeb5.jpg

777885dugw57gt25.gif

Σαν διαβασα, αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω καμια, μονο να πω στην Ειρηνη, οτι πριν 1 μηνα ειχα δικαστηριο για τον νομο κατσελη κσι εχω αρκετα να σου πω, Ειρηνη μου, αυριο το πρωι θα σου πω λεπτομερειες αν θες,

Ενα θα σου πω να ησυχασεις και να σκεφτεσαι αισιοδοξα:

Απο 700 ευρβ το μηνα που διναμε για στεγαστικο , μας βγηκε η αποφαση να δινουμε 250!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου πω νεοτερα αυριο, καληνυχτα σε όλες!

Σε παρακαλώ πολύ, αν προλάβεις, μπορείς να μου γράψεις 2 λογια για το τι σας ρώτησαν οι αντίδικοι? Φαντάζομαι τις ερωτήσεις αλλά επειδή το έχεις περάσει, θα με βοηθούσε πολύ να ξέρω 2-3 πράγματα.

Σε ευχαριστώ και μπράβο για την μείωση που πετύχατε!!!

777885dugw57gt25.gif

Tο απογευματάκι περιμένω το Ρηνάκι μας ( να ακουσουμε Χριστουγεννιάτικα)

και εχω τοσες εκκρεμοτητες που δεν λεγονται τελοσπαντων

... Σοφάκι μου... αν προλάβεις να ξεστολίσεις θα έρθω.

Αν δεν έχεις προλάβει... δεν θα μπορέσω... κάτι "απρόοπτο" θα συμβεί! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...