Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ειρηνη μου δεν ξερω αν το καταλαβες το ανεργη που εγραψα κ το εβαλα μεσα σε εισαγωγικα εννοω οτι δεν φαινεσαι οτι δουλευεις κ οτι αυτο ειναι υπερ σας για το δικαστηριο. (δεν εννοω οτι δεν δουλευεις ετσι?)

στο ξαναγραφω γιατι ετσι πως διαβασα αυτο που εγραψα δεν ηταν ξεκαθαρο νομιζω.

στον αντρα σου ουτε εναντι δεν δινουν??? δηλ πως περιμενουν να ζησει μια οικογενεια χωρις λεφτα??????

Ναι, παιδί μου, το καταλαβαίνω πως το είπες, αλίμονο με έχεις εμένα άνθρωπο να παρεξηγώ;

Ούτε έναντι. Από τον 9ο μήνα, του έχουν δώσει μόνο το δώρο και μ αυτό κάναμε τις υπέροχες γιορτές μας. Ευτυχώς δηλαδή!

Και υπάρχουν και πολύ χειρότερα βρε Γιώτα μου..

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, παιδί μου, το καταλαβαίνω πως το είπες, αλίμονο με έχεις εμένα άνθρωπο να παρεξηγώ;

Ούτε έναντι. Από τον 9ο μήνα, του έχουν δώσει μόνο το δώρο και μ αυτό κάναμε τις υπέροχες γιορτές μας. Ευτυχώς δηλαδή!

Και υπάρχουν και πολύ χειρότερα βρε Γιώτα μου..

οχι δεν σε εχω ανθρωπο να παρεξηγεις, εννοειται! αλλα ετσι που διαβασα τι εγραψα ειπα να το γραψω λιγο καλυτερα γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος.;)

το δωρο το δωσαν γιατι ειναι ποινικο αδικημα αν δεν το δωσουν (δωρο χριστουγεννων, δωρο πασχα, επιδομα αδειας κ τα ενσημα) ενω ο μισθος αν δεν δινεται ειναι μονο εργατικο αδικημα, δεν το καναν απο την καλη τους την καρδια.

δεν εχει δουλεια κ δεν τους πληρωνουν η ετσι κανουν τους αλεκους?

οχι δεν σε εχω ανθρωπο να παρεξηγεις, εννοειται! αλλα ετσι που διαβασα τι εγραψα ειπα να το γραψω λιγο καλυτερα γιατι μας διαβαζει πολυς κοσμος.;)

το δωρο το δωσαν γιατι ειναι ποινικο αδικημα αν δεν το δωσουν (δωρο χριστουγεννων, δωρο πασχα, επιδομα αδειας κ τα ενσημα) ενω ο μισθος αν δεν δινεται ειναι μονο εργατικο αδικημα, δεν το καναν απο την καλη τους την καρδια.

δεν εχει δουλεια κ δεν τους πληρωνουν η ετσι κανουν τους αλεκους?

Ναι, το γνωρίζω αλλά τουλάχιστον το πήραμε.. λέμε κι ευχαριστώ για τ' αυτονόητα.. εκεί έχουμε φτάσει.

Έχουν δουλειά και μάλιστα αρκετή. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν 7-8 χρόνια αλλά αυτό είναι γενικό. Δεν είναι κάτι της συγκεκριμένης εταιρείας. Είναι και άλλα "λάθη" τα οποία τα πληρώνουν σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι..

Αχ... για να δούμε τι θα πει ο/η ειρηνοδίκης.. κυριολεκτικά κρεμόμαστε από την απόφασή του!

[συγνώμη σας έπρηξα με το θέμα]

777885dugw57gt25.gif

παντως με τα οικονομικα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε! εμεις δουλευουμε κ οι δυο στην ιδια δουλεια (κ εγω "ανεργη" ειμαι) δεν εχουμε στανταρντ μισθο φυσικα γιατι ειναι αναλογως πως θα παει η δουλεια κ επισης πληρωνουμε τα κερατιατικα στην εφορια απο το μαγαζι που εκλεισα τον περασμενο μαιο.

αλλα δεν παραπονιεμαι, μονο υγεια θελω να εχουμε κ δεν με ενδιαφερει τιποτα αλλο. αραξαμε το αυτοκινητο μου απο περυσι κ ευτυχως δεν εχουμε δανεια κτλ. (σε 5 χρονια θα τελειωσει κ η εφορια κ ευτυχως η δοση ειναι διαχειρισιμη 100 ευρω τον μηνα)

Ναι, το γνωρίζω αλλά τουλάχιστον το πήραμε.. λέμε κι ευχαριστώ για τ' αυτονόητα.. εκεί έχουμε φτάσει.

Έχουν δουλειά και μάλιστα αρκετή. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν πριν 7-8 χρόνια αλλά αυτό είναι γενικό. Δεν είναι κάτι της συγκεκριμένης εταιρείας. Είναι και άλλα "λάθη" τα οποία τα πληρώνουν σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι..

Αχ... για να δούμε τι θα πει ο/η ειρηνοδίκης.. κυριολεκτικά κρεμόμαστε από την απόφασή του!

[συγνώμη σας έπρηξα με το θέμα]

πρηξε πρηξε!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επειδη ειναι γενικη η κατασταση στην οικονομια ετσι (δηλ δεν εισαστε μεμωνομενη περιπτωση, θελετε να πληρωσετε αλλα αδυνατειτε) πιστευω οτι θα ειναι πολυ ελαστικοι.

για να δουμε!

Διαφημίσεις

Επιτελους η μεγαλη κοιμηθηκε και η μικρη και μπορω να παω να φαω με την ησυχια μου..

Ειρηνακι μην μου στεναχωριεσαι γιατι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα..μεσα απο την καρδια μου την Παρασκευη να μας ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα..παρε τα πανω σου..σου κανω μια μεγαλη αγκαλια..

Ευα μου χαρηκα πολυ που μας εγραψες και περισσοτερο που εισαι καλα και εχετε ευχαριστα..θα τελειωσει η περιπετεια και θα τη θυμαστε σαν ενα κακο ονειρο..του χρονου να ειναι ακομα καλυτερες οι γιορτες..

Κικη ελπιζω να μην ξανακανες πυρετο..

Βουλα καλα κανατε και βγηκατε βολτιτσα μετα απο τοσες μερες μεσα στο σπιτι..ειχε και τελεια μερα..

Εγω γυρισα το μεσημερι και κατευθειαν ετοιμασα το κοριτσακι μου και φυγαμε για το μπαλετο..γυρισαμε την εκανα μπανακι και την ελουσα,ο αντρας μου ειχε βαλει τα πιατα στο πλυντηριο,καθαρισα τους παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,σκουπισα κια δεν ειχα κουραγιο για τιποτα αλλο..για αυριο θα κανω μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα,τι σπαζοκεφαλια και αυτο..εκανα μπανακι,λουστηκα και χαλαρωση..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Επιτελους η μεγαλη κοιμηθηκε και η μικρη και μπορω να παω να φαω με την ησυχια μου..

Ειρηνακι μην μου στεναχωριεσαι γιατι ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα..μεσα απο την καρδια μου την Παρασκευη να μας ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα..παρε τα πανω σου..σου κανω μια μεγαλη αγκαλια..

Ευα μου χαρηκα πολυ που μας εγραψες και περισσοτερο που εισαι καλα και εχετε ευχαριστα..θα τελειωσει η περιπετεια και θα τη θυμαστε σαν ενα κακο ονειρο..του χρονου να ειναι ακομα καλυτερες οι γιορτες..

Κικη ελπιζω να μην ξανακανες πυρετο..

Βουλα καλα κανατε και βγηκατε βολτιτσα μετα απο τοσες μερες μεσα στο σπιτι..ειχε και τελεια μερα..

Εγω γυρισα το μεσημερι και κατευθειαν ετοιμασα το κοριτσακι μου και φυγαμε για το μπαλετο..γυρισαμε την εκανα μπανακι και την ελουσα,ο αντρας μου ειχε βαλει τα πιατα στο πλυντηριο,καθαρισα τους παγκους,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,σκουπισα κια δεν ειχα κουραγιο για τιποτα αλλο..για αυριο θα κανω μια απλη μακαροναδα με κοκκινη σαλτσουλα,τι σπαζοκεφαλια και αυτο..εκανα μπανακι,λουστηκα και χαλαρωση..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Επιτελους βρηκα χρονο να σας γραψω

καταρχας να ευχηθω χρονια πολλα στους εωρταζοντες μαμαδες μπαμπαδες παιδια και λπ

χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους μας πανο απο ολα με υγεια

στα δικα μο υεξαφανηστικα λογο φορτου εργασιας αφενος αφετερου ειχα και τα του σπιτιου

και ειχα και το 1 σεμηναριο του 14 να εοτιμασω πολα πραγματα για την παρουσιαση και μπλα μλπα μλπα παει και αυτο :)

απο βολτες δυστηχος το μωρο μου δεν το πηγα οσες θα ηθελα αλλα κατι καναμε

κατα τα αλλα περασαμε με δικους μας αγαπημενους ομορφες στηγμες

εχω κι αλλα να πω αλλα τω

ρα τα ξεχναω:oops:

παω να σας διαβασω κι αν τακαταφερω να σχολειασω:rolleyes:

Προσπαθώ να φορτσάρω να ξεχαστώ αλλά μπα.. τίποτα...

Εκανα το μπάνιο, λάμπει.

Έπλυνα τους πάγκους της κουζίνας, λάμπουν.

Τίποτα άλλο.. θα κάνω ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα.. καμία άλλη όρεξη.

Την Παρασκευή έχουμε και το δικαστήριο για το σπίτι.. του νόμου Κατσέλη. Κόρες, στείλτε μου ολη τη θετική σας ενέργεια και σκέψη.. σίγουρα θα τη χρειαστούμε... Και μόλις έμαθα πως θα μου κάνουν ερωτήσεις.. δεν ήξερα πως θα κάνουν ερωτήσεις οι αντίδικοι... :rolleyes:

Ουφ.... ελπίζω ο/η ειρηνοδίκης να βγάλει κάτι λογικό...

αχ Ειρηνη μου ελπηζω να ειναι ΑΝΘΡΟΠΟς ο ειρηνοδικης πανο απ ολα και να βγαλει κατι λογικο :confused::eek:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου αργησα αλλα μπηκα!

ειρηνη ολα καλα να πανε μεσα απο την καρδια μου

αφροδιτακι τι επαθε το κοριτσακι σου το εχασα εσπασε χερακι???

χρονια πολλα κ παλι καθυστερημενα στους Γιαννηδες κ στις Γιαννες

να τους χαιρεστε κοριτσια.

ευακι μου χαρηκα τοσο πολυ!!!!!!! κ σας σκεφτομουν ολα καλα θα ειναι!

αχ διαβασα πολλα αλλα δεν θυμαμαι

κατι θυμηθηκα αλλα θελει ξεχωριστο ποστ! δημητρα σου ερχομαι....

Συγγνωμη για το διπλο μηνυμα..εφαγα δυο τορτιγιες,μια σοκολατα και τωρα τρωω πατατακια..μα τι γουρουνα..και θα πιω και μια σαγκρια ετσι για καπακι...

τετοιες γουρουνιες απο εσενα αρετουλα δεν το περιμενα:rolleyes:

η γιωτα μας εχει συνηθισει σε τετοια κ η μανα μας!:tongue::tongue:

βρε κοριτσι μου εσυ ποσα κανεις καθε μερα?? κ τα γραφεις ετσι απλα:confused: αβιαστα:cool: ουφ! μπραβο σου!!!!

Καλησπέρα!

Κρατήσου εσύ στο ύψος σου και φτάνει μια χαρά, μην ανησυχείς! Αν δεις τα σκούρα, πες και στη Γιώτα να βάλει κανα πόντο :tongue:!

Μια χαρά θα τα πας! Πείσμωσε λίγο!

:

χαχαχα!!!!Γιωτααααααααααα!!!!!Βαλε πλατη!!!!!!!!!!

Καλες μου φιλες γεια σας!

Τι μου κανετε?

Εγω προσπαθω να οργανωθω στο σπιτι κ στα παιδια με βαση την δουλεια.

Εκει ειμαι ακομη χαλαρα αν κ ειναι τυπικοι με το ωραριο κ δεν με αφηνουν νωρις..

Εμενα περιμεναν με το 5μηνο για να βγαλουν δουλεια? Τι να σε κανω ανθρωπε μου με 19,6? την ημερα?..

Τεσπα..

Χαρηκα παρα πολυ πουσας αρεσαν οι κουκετες μας! Ο συζυγος ειναι Μαστορας πολυ καλος κ εχει κανει κ πολλα εργα τεχνης καλλιτεχνων εδω στις Σερρες, στο νοσοκομειο,στην πλατεια ,σε σχολεια κτλ. Ακομη κ στο δη.πε.θε .....

Εχει χωρο το δωματιο,ενα μεγαλο χαλι ειναι free.εχω κ μια συρταριερα στο δωματιο. Κ η σκαλα των κρεβατιων ειναι απτην μικρη πλευρα των ποδιων..

Για τα ρουχα μην φρικερνετε...εχουν κ α'λλα συρταρια με πουλοβερ,πυζαμες κ εσωρουχα κ μια ολοκληρη διφυλλη ντουλαπα με κρεμαστες για τα πιο καλα τους,φορεματα,πουκαμισα,μπουφαν κτλ....

Χθες εκανα φασολαδα κ τωρα ξεπααγωνω κοτοπουλακι να κανω το βραδυ για αυριο.

Πιο πολυ τρεχω μετα το σχολασμα να μαζεψω την μικρη απο πεθερα που την παει ο συζυξ γιατι σχολαει 12.30 κ να παρω μικρο απο παιδικο κ να γυρρισουμε σπιτακουλακι μας...

Θα συνηθισουμε....29/5 σταματαω εξαλλου

να το το βρηκα το ποστ!:idea:

λοιπον φιλεναδα θα στα χωσω:tongue: οπως κανω εγω με τις φιλες μου δεν μασαω τα λογια μου!

ειπες οτι εβαλες στοχο για το νεο ετος να ΜΗΝ γκρινιαζεις για τα απλα καθημερινα ε??? το ειπες ειναι γραμμενο καπου!

ΕΕΕ!!! λοιπον σταματα να γκρινιαζεις βρε!

δουλεια δεν ηθελες να ξελαμπικαρεις? την βρηκες! εκμεταλευσου το:!: μιλα με καινουριους ανθρωπους κ γιατι βρε παιδι να σε αφησουν να σχολασεις νωριτερα?? ακομα δεν πηγες κ μετρας τις μερες που θα φυγεις κ εγω σου λεω οτι μετα παλι θα λες αχ να εμενα λιγο ακομη.

μην βλεπεις τα 19,50 την μερα σκεψου τα 390 τον μηνα! που δεν ειχες ουτως η αλλως. το ξερω πως δεν ειναι η δουλεια των ονειρων σου αλλα αυτο το ονειρο ειναι απατηλο πλεον για ολους μας!

κοιτα το σαν ευκαιρια να βαφτεις να στολιστεις να φυγει το μυαλο σου απο την ρουτινα κ σαν ευκαιρια να κανεις κατι εσυ για εσας π.χ περισοτερες διακοπες αφου τα χρηματα θα τα παρεις μαζεμενα στο τελος!

αλλα μην τα ξοδεψεις για αλλα ρουχα των παιδιων καλε!!! απειρα τους εχεις οι κουκετες τελειες εκei επιασε τοπο η γκρινια!!!!:cool::cool:

δημητρα ελπιζω να μην παρεξηγηθεις πραγματικα στα λεω οπως σε μια φιλη

φιλακια πολλα(σε καλοπιανω τωρα:tongue:) κ σου ευχομαι κ παλι ολα καλα με τον μπαμπα να πανε

καλησπέρα κοριτσια,

ειμαι η μονη ξυπνια τετοια ωρα,ε?

Δεν ειναι σπιτι αυτο, μα κανενας να μη θελει να κοιμηθει?

Τα κυνηγαω το ενα απο εδω το αλλο απο εκει, μου κρυβονται, και απο τη μια γελαω απο την αλλη τα παιρνω κρανιο και φωναζω σαν την τρελη.

Και ολα αυτα επειδη κοιμηθηκαν μια ωρα παραπανω για μεσημερι????

Σαν διαβασα, αλλα δεν εχω κουραγιο να σχολιασω καμια, μονο να πω στην Ειρηνη, οτι πριν 1 μηνα ειχα δικαστηριο για τον νομο κατσελη κσι εχω αρκετα να σου πω, Ειρηνη μου, αυριο το πρωι θα σου πω λεπτομερειες αν θες,

Ενα θα σου πω να ησυχασεις και να σκεφτεσαι αισιοδοξα:

Απο 700 ευρβ το μηνα που διναμε για στεγαστικο , μας βγηκε η αποφαση να δινουμε 250!!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου πω νεοτερα αυριο, καληνυχτα σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...