Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας!

Εχθές το πήγα όλη μέρα με 38+, σήμερα, όμως, το πρωί που σηκώθηκα δεν είχα πυρετό κι έτσι πήγα στη δουλειά. Στη 1 είχα ξανά 38 :rolleyes:. Μάλλον έπρεπε να είχα ακολουθήσει τη συμβουλή της Αρετής. Anyway, θα πάω σήμερα το απόγευμα στο γιατρό, πιο πολύ γιατί θέλω να μου γράψει το ετήσιο τσεκ απ, που κάνουμε με τον Θ και παρεμπιπτόντως να με δει κιόλας. Το καλό είναι ότι ανήκω σ' εκείνους που τα "πάνε καλά" με τον πυρετό, με την έννοια ότι δεν με καταβάλλει, οπότε μπορώ να κάνω τις δουλειές μου.

Σήμερα θέλω να κάνω το μπάνιο και να σιδερώσω-διπλώσω δύο πλυντήρια. Ακόμη θέλω να πάω ένα μικρό σ/μ, μιας και μου βάλατε ιδέες για εκείνο το κοτόπουλο που τόσο γλαφυρά περιγράφατε :cool:.

Το χταπόδι με το μακαρονάκι, που ολοκλήρωσε σήμερα το αγόρι, έγινε τέλειο!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές ήθελα να στο γράψω αλλά μετά σκεφτόμουν "ωραίο χιούμορ, να δώσεις μια στον άλλον, να πάει παρακάτω" :tongue:

είδες τελικά που έχουμε το ίδιο χιούμορ?;);):tongue::tongue:

καλαμαρακι κ ερση αντε καλη αρχη παλι θεσσαλονικιες φιλες μου! Ποτε θα πιουμε κανα καφε? Πατε στον παιζωτοπο απεναντι απο κοσμος? Πηρα κατι τελεια ρουχα τα παιδια μου απο σαμ outlet φανταστικα κ παμφθηνα. --πχ 8? παντελονι κ 7? πουκαμισο-----

Δήμητρα ήθελα να στο πω...πήγαμε χθες κόσμος και ψώνισα ενα σωρό για τα παιδιά για του χρόνου από το energiers, σχεδόν όλα με 50%!!παιζώτοπο δεν πάμε γιατί εχει πολύ κόσμο...ελα εδω στο Ρετζίκι στον παιδότοπο να τα πούμε βρε, κοντά είσαι....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Δήμητρα ήθελα να στο πω...πήγαμε χθες κόσμος και ψώνισα ενα σωρό για τα παιδιά για του χρόνου από το energiers, σχεδόν όλα με 50%!!παιζώτοπο δεν πάμε γιατί εχει πολύ κόσμο...ελα εδω στο Ρετζίκι στον παιδότοπο να τα πούμε βρε, κοντά είσαι....

Άστην, καλέ, μην της λες! Πού θα τα βάλει; Τώρα τελείωσε ο άνθρωπος με τις κουκέτες, θ' αρχίσει να τον τριβελίζει, να της φτιάξει κι άλλες συρταριέρες! :lol:

Δήμητραααααα, σε πειράζω :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Άστην, καλέ, μην της λες! Πού θα τα βάλει; Τώρα τελείωσε ο άνθρωπος με τις κουκέτες, θ' αρχίσει να τον τριβελίζει, να της φτιάξει κι άλλες συρταριέρες! :lol:

Δήμητραααααα, σε πειράζω :tongue:!

σωστή!!:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ερση. ,

Στο ρετζικι εχω παει σε εκεινο που ειναι σε οροφο,νομιζω μαδαγασκαρη το ε'λεγαν!,

Καλο ηταν...

Ενερτζαιζερ? 50% ? Ωχ ξερεις τι μου κανεις τωρα? Ελεγα να μην ερθω αυτο το πσκ,,,,,χμμμμμμ

Κικιτσα μου

Πρωτον,δεν χρειαζεται υποσημειωση οτι κανεις πλακα.εννοειται φυσικα!!

Εχεις το ελευθερο απο μενα να σχολιαζεις,να γελοιοποιεις κ να ρωτας το οτιδηποτε!

Τετοια θελω να διαβαζω για να γελαω κ εγω!

Δευτερον ,αν δεν φτιαχνει αυτα που θελω ο συζυγος τοτε θα πρεπει να δωσει ρευστο για να τα αγορασουμε....

Πχ εμαθα οτι η κουμπαρα μου πηρε την κουκετα νεοσετ πριν3χρονια 1200? !!

Κ ειναι μια πολυ απλη μονοχρωμη σε ξυλο-συμηδας...δηλ βγαλε 300-400? τα στρωματα , καθαρα800-900? μια απλη κουκετα κ ουτε με μασιφ ξυλο.......

Τριτον. ,ενα παιδακι δεν εχεις?. αν σουρθει κ δευτερο παιδακι ,με το καλο, να δουμε ποσα ακομη ρουχα θαχεις?..

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες καλησπερα!!!

Σημερα ξεστολισα κ εγω κ εκανα κ μια τρελλη γενικη σε ολο το σπιτι! Απο το πρωι που ξεκινησα πριν απο λιγο τελιωσα. Εβαλα κ δυο πλυντηρια ενα με τα ριχταρια μας κ ενα με δυο φλις κουβερτουλες που εχω μονιμα στρωμενες στο παιδικο πανω απο το χαλι,τις οποιες πλενω σχεδον καθε βδομαδα κ το χαλι μενει μενει παντα καθαρο! ;) Μαγειρεμα ευτυχως δεν ειχα σημερα,φαγαμε παστιτσιο απο χθες! Τι ωραια που ειναι να καθεσαι σε καθαρο σπιτι!!!

Αφροδιτακι περαστικα στο παιδακι σου κ αγυριστα!

Ειρηνακι εχεις ολη την θετικη μ ενεργεια!

Ευα πραγματικα τελεια τα νεα σου!

Yori υπεροχες οι κουκετες,πολυ καλη δουλεια!

Καλημερα!

.Ξεκινησα και το εβδομαδιαιο μενου,γιατι ειμασταν εκτος προγραμματος τις προηγουμενες εβδομαδες.ΟΠότε για την εβδομαδα που διανυουμε εχουμε

Τεταρτη- σπανακόρυζο

Πεμπτη -πατζαρια -ψαρια τηγανιτα

Παρασκευη - φακές η χορτόπιττα(εαν βρω χορτα)

κ εγω πρεπει να το ξανα αρχισω, σαν την τρελλη σκεφτομαι καθε μερα!

καλημερα κορες!λοιπον,εμενα ο στοχος μου για φετος ειναι να μπαινω να γραφω γιατι μου αρεσει η παρεα σας!για να δω αν θα τα κατφερω ,σε λιγο θα με ξεχασετε!σημερα δεν καλοκοιμηθηκα ο γιος ηταν πολυ ανυσηχος μεχρι τις 1,κ τωρα εχει σηκωθει απο 8 παρα..το μεσημερι δεν θελει πια να κοιμαται κ ετσι κατα τις7 το απογευμα σρχιζει τις βλακειες απο την κουραση..η μπεμπα κοιμαται 9 ωρες το βραδυ σερι:-Pδημητρα,ποσα ρουχα εχετε???τα φορατε ολα?σημερα θα ερθει το καινουριο καθισμα,θα σας πω εντυπωσεις.κ κατι ασχετο,τα ρεβυθια στη χυτρα ποση ωρα τα αφηνετε??

δεν εχω φτιαξει ποτε ρεβυθια!:oops:

Καλημέραααααααα

Σπάστηκα που δεν είχε το σήριαλ μου πάλι....γκρρρ

Τα φιλιά μου

πιο σηριαλ βλεπεις??? μην γελασετε, εγω βλεπω μανιωδως τα κλεμμενα ονειρα

Καλημέρα σε όλες!

Γιώτα οι ταινιές δημιουργούν ερεθισμό ή κοκκινίλα; Σκέφτομαι να τις δοκιμάσω αλλά έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα γι αυτό σε ρωτάω.

Πάω να κάνω καμιά δουλειά. Φιλάκια

οι veet τις περισσοτερες φορες μου καναν κοκκινιλα κ φαγουρα για μερικες ωρες. του βασιλοπουλου που πηρα τιποτα, σαν να μην τις εβαλα

Καλημερα!!

Εγω κλασικα στην δουλεια, νυσταζω ,χθες χαζολουγουσα και πηγα για υπνο στις 1 και το πρωι εκλεισα το ξυπνητηρι και κοιμηθηκα ενα 20λεπτο και μετα τρεχατε ποδαρακια μου..το μεσημερι εχουμε και το μπαλετο της μεγαλης μου οποτε δεν εχει ξεκουραση..

κ εμας μας πηρε ο υπνος!

Ραβ περιπου ετσι το κανω και εγω..δηλαδη κοβω πατατες αλατοπιπερωνω και βαζω και λιγη παπρικα..σε ενα μπωλ βαζω μια κουταλια μελι,μια κουταλια κετσαπ,δυο κουταλιες μουσταρδα,3κουταλιες γιαουρτακι λαδι,χυμο απο 2 λεμονια και 1φλυτζανι ζεστο νεροτα ανακατευω ολα αυτα μαζι και περιχυνω τρο μειγμα στις πατατες και στο κοτοπουλο.επειτα ριχνω και φρυγανια τριμμενη και στο φουρνο..

τριμμενη φρυγανια δεν εχω δοκιμασει, στα υπ'οψην

Προσπαθώ να φορτσάρω να ξεχαστώ αλλά μπα.. τίποτα...

Εκανα το μπάνιο, λάμπει.

Έπλυνα τους πάγκους της κουζίνας, λάμπουν.

Τίποτα άλλο.. θα κάνω ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα.. καμία άλλη όρεξη.

Την Παρασκευή έχουμε και το δικαστήριο για το σπίτι.. του νόμου Κατσέλη. Κόρες, στείλτε μου ολη τη θετική σας ενέργεια και σκέψη.. σίγουρα θα τη χρειαστούμε... Και μόλις έμαθα πως θα μου κάνουν ερωτήσεις.. δεν ήξερα πως θα κάνουν ερωτήσεις οι αντίδικοι... :rolleyes:

Ουφ.... ελπίζω ο/η ειρηνοδίκης να βγάλει κάτι λογικό...

αχ ειρηνη μου, να πανε ολα καλα! σου στελνω ΟΛΗ την θετικη μου σκεψη!!! παντως με τα τωρινα δεδομενα της μειωσης μισθου, που ειναι απληρωτος ο αντρας σου τοσο καιρο κ εσυ "ανεργη" νομιζω οτι θα πανε ολα καλα!!!! να μας πεις τα καλυτερα νεα!!!!

Γεια σας...

Σήμερα χαρά θεού εδώ κι έχει και ζέστη,καμία σχέση με χθες.Μου φτιάχνει και τη διάθεση.Εγώ και η μικρή είμαστε καλύτερα,ο μπαμπάς μας έτσι κι έτσι,θα δείξει

Μαρί μου να χαίρεσαι κι εσύ το μικρό σου!

Δήμητρα με υιοθετείς???Υπέροχα είναι.Καλέ πόσα ρούχα???

Ειρήνη όλη μου τη θετική ενέργεια.το έχεις αναφέρει ξανά δεν το θυμόμουν αυτό!

κ εμας εδω καλοκαιρι!!! αντε να γινει κ ο μπαμπας σας καλα!

Κοριτσακια μου,

Καταρχην να σας ευχηθω να εχουμε ολοι μας μια καλη χρονια, με υγεια για εμας και ολους τους αγαπημενους μας, λιγοτερες σκοτουρες, περισσοτερη αισιοδοξια, ομορφες μερες και καλη τυχη.

Επισης να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζαν μαμαδες και παιδακια χρονια πολλα και καλα.

Περαστικα στις αρρωστουλες.

Εγω χαθηκα αλλα ειχαν πεσει τοσα πολλα στο κεφαλι μου...σας διαβαζα ομως οποτε μπορουσα...χρονος για να γραψω και διαθεση δεν υπηρχε...εξαλλου στο σπιτι εκανα απλα τα βασικα....

Λιγο ομως πριν τα χριστουγεννα η οικογενεια μας πηρε το καλυτερο δωρο.... ολα δειχνουν οτι το προβλημα υγειας θα ξεπεραστει!!!!!!!! Βεβαια υπαρχει ακομα δρομος και λιγη ταλαιπωρια με νοσοκομεια και γιατρους αλλα τωρα ολα τα αντιμετωπιζουμε με αλλη διαθεση.

Αυτες οι γιορτες ηταν απο τις πιο ομορφες που εχω περασει. Πολλες ομορφες οικογενειακες στιγμες. Πηρα δυναμη κοριτσακια για τη νεα χρονια. Καλα να ειμαστε και ολα τα αλλα θα τα παλεψουμε οσο βουνο και αν φαινονται....

Πηρα και εγω τις αποφασεις μου και η βασικοτερη ειναι να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τον εαυτο μου γτ τον ειχα λιγακι παραμελισει και χτυπησε καμπανακι.... Αγορασα και το νεο μου ημερολογιο και σιγα σιγα γεμιζουν οι σελιδες με σχεδια για τη νεα χρονια....:)

Θα προσπαθω να γραφω οποτε μπορω. Να ξερετε σας διαβαζω και περνω δυναμη.

Και παλι ευχομαι να ειστε ολες καλα εσεις η οικογενεια και ιδιως τα παιδακια σας (περαστικα στο χτυπημενο χερακι που διαβασα προσφατα).

Σας φιλω

τα καλυτερα νεα ειναι αυτα κοριτσακι μου!!! το καλυτερο δωρο! υγεια κ μονο υγεια!!!!

πολυ χαιρομαι που σε βοηθαμε κ περνεις δυναμη!!!!

Ειρηνη μου φανταζομαι την Παρασκευη θα συζητηθει η προσωρινη διαταγη ε? Να εισαι σχεδον σιγουρη οτι εφοσον αποδεικνυεται η μειωση των εισοδηματων σας , ο Ειρηνοδικης θα σας μειωσει κατα πολυ τη μηνιαια δοση για τα επομενα 4 χρονια και μεχρι να γινει το δικαστηριο βλεπεται (μεχρι τοτε ποια τραπεζα ζει και ποια πεθαινει). Ολα καλα θα πανε και μη φοβασαι να μιλησεις ειμαι σιγουρη θα κανεις καλη εντυπωση (κατι που να ξερεις μετραει).

Σε φιλω ιδιαιτερως

αχ τι ωραια που τα λες! μακαρι να γινουν ετσι!

.. τι θα βράσει και χρειάζεται τόσο ζωμό; άνθρωπο; :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!! εισαι θεα!

καλαμαρι παρακολουθεις καποιο σηριαλ στον σκαϊ?γιατι κ εγω νομιζω πως τα εχουν κανει λιγο μανταρα τελευταια:confused:

μονο εγω βλεπω τον μαλτεζο?????:confused:

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε????

Εχει τελειο ηλιο εδω και μου φτιαχνει πολυ την διαθεση!!!Και τι δεν θα εδινα για μια βολτα στη βαρκιζα διπλα απο τη θαλασσα!!!!

Σημερα σηκωθηκα στις 11 παρα....Ετοιμασα πρωινα,ντυθηκαμε και πηγαμε εναν περιπατο με το μικρο,περασαμε απο την βιβλιοθηκη,δωσαμε κατι βιβλιο που ειχαμε παρει και πηραμε αλλα,γυρισαμε σπιτι και ετοιμασα στα γρηγορα φαγακι και εκανα το χωλ,την εισοδο του σπιτιου και τον διαδρομο(συμμαζεψα,ξεσκονισα,αλλαξα διακοσμηση,σκουπισα,σηκωσα χαλια,σφουγγαρισα,ξαναεστρωσα χαλια),επλυνα τα ριχταρια και τα απλωσα,επλυνα την κουβερτα που σκεπαζομασταν οσο ειμασταν αρρωστουλιδες,και τωρα εβαλα ενα πλυντηριο με σκουρα,εχω απειρα απλυτα(να φανταστειτε οτι τα σκουρα δεν τα πηρε ολα και ειναι 9κιλο...

Μου τη βιδωνει τρελα να ειναι ανω κατω το σπιτι....

Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο....μαλλον απο την ιωση....

σιγα σιγα ολα θα γινουν! χαρα ο μικρος με την βολτα μετα απο τοσες μερες μεσα!

Καλησπέρα!

Τώρα πώς γίνεται να με θυμάσαι εσύ και να μη με θυμάται αυτός, ειδικά με τα βλέμματα που του ρίχνω κάθε φορά, δυσκολεύομαι πολύ να το καταλάβω :rolleyes:!

Κρατήσου εσύ στο ύψος σου και φτάνει μια χαρά, μην ανησυχείς! Αν δεις τα σκούρα, πες και στη Γιώτα να βάλει κανα πόντο :tongue:!

Μια χαρά θα τα πας! Πείσμωσε λίγο!

γινεται γιατι εμεις καταλαβαινομαστε, ενω τα αρσενικα του σπιτιου οχι!!!

θα της δωσω, θα της δωσω!!!!!!

Καλε κοριτσια η εγκυμονουσα μας που ειναι? Συγνωμη βεβαια δεν ξερω αν εχουμε αλλες αλλα' εγω εννοω την χαρα....

Φιλακια

κ εγω αναρωτιομουν για την χαρα! τωρα που το λες βεβαια, κ η τινα εχει χαθει!

Σήμερα ξεστόλισα το σπίτι, σκούπισα τα πάντα, σφουγγάρισα, καθάρισα το μπάνιο πολύ καλά, ξεσκόνισα τα διακοσμητικά μου όλα και τα άλλαξα στο σαλόνι εντελώς.....για να βλέπουν άλλα τα μάτια μου όπως λέει και η Ειρήνη μας!!! με έπιασε όπως καταλαβαίνετε

Α και νεύρα δεν έχω σήμερα όλως περιέργως.....πήγαν όλοι στις δουλειές τους οπότε ηρέμησα τα πρωινά!

γιατι αραγε????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με γεια την ανανεωση!!!!!

Διαφημίσεις

Οι μάγειρες όταν λένε ζωμό εννοούν το ζωμό που φτιάχνουμε μόνες μας πχ βράζοντας ένα ολόκληρο κοτόπουλο θέλουμε κάποια λίτρα νερό. Απ αυτό το νερό μετράς 8 ποτήρια για τη συνταγή σου. Τώρα αν θες να χρησιμοποιήσεις έτοιμο ζωμό, κάθε κυβάκι είναι για 500μλ νερό. Αν υπολογίσουμε πως ένα ποτήρι κατά μέσο όρο είναι 200 μλ θες 1600 μλ νερό άρα 3 κύβους. Για μένα είναι πάρα πολύ για ένα φαγητό.

Σκέψου πως στο ρυζότο που θέλει ζωμό, βράζω όσο νερό θεωρώ πως θα χρειαστώ και διαλύω έναν μόνο κύβο.

Εγώ τελικά σήμερα δεν έκανα πολλά πράγματα, δεν έχω καθόλου όρεξη. Αύριο βλέπουμε...

Καλό βράδυ σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια μου,

Είμαι σπίτι και σιδερώνω. Ειχα ένα ραντεβού, για μανικιούρ και έτσι δεν πήγα στα αγγλικά με τα αγόρια μου.

Ψιλο-μάζεψα {όταν επέστρεψα}, ετοίμασα λουκανοπιτάκια να τσιμπήσουμε για βραδυνό {σε λίγο θα τα ψήσω} και τώρα θα κάνω μπανάκι και θα συνεχίσω το σιδερωμα.

αχ ειρηνη μου, να πανε ολα καλα! σου στελνω ΟΛΗ την θετικη μου σκεψη!!! παντως με τα τωρινα δεδομενα της μειωσης μισθου, που ειναι απληρωτος ο αντρας σου τοσο καιρο κ εσυ "ανεργη" νομιζω οτι θα πανε ολα καλα!!!! να μας πεις τα καλυτερα νεα!!!!

Γιωτα μου, καμιά φορά αναρωτιέμαι τι θα κάναμε αν δεν είχα εστω κι αυτή τη δουλειά. Ούτε το σούπερ μάρκετ δεν καλύπτω, έτσι που έχουν ανέβει οι τιμές. Αλλά κάτι κάνω. Σκέψου δηλαδή αν δεν την είχα... ούτε να το σκέφτομαι.:( Και δεν τους νοιάζει.. δηλαδή στη δουλειά του άντρα μου, τους έχουν λιώσει... δεν τους καίγεται καρφί που τους έχουν απλήρωτους τόσους μήνες... :rolleyes:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ και σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ.

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου, τη θετική μου ενέργεια εννοείται σου την στέλνω όοοοοοοοολη!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Αντίδικος σ' αυτή την περίπτωση είναι η τράπεζα;

Ναι κορίτσι μου, η τράπεζα.

Περαστικά και πρόσεξε τον εαυτό σου!

ειρηνη μου καλη επιτυχια ευχομαι για το δικαστηριο,μακαρι να εχετε καλο αποτελεσμα!!ξερεις περιπου τι θα σε ρωτησουν??

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Ευτυχώς δεν έχουμε ούτε πιστωτικές, ούτε καταναλωτικά δάνεια.. άρα δεν δίνουμε "στόχο" για ειρωνικά σχόλια και ερωτήσεις. Το μόνο που χρωστάμε είναι το σπίτι, που δεν γίνεται να πληρώνουμε αυτή τη δόση.. ούτε αν δεν τρώγαμε θα γινόταν, αφού θα έπρεπε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς...

Εγω παρότι ξεκίνησα δουλειά και πήγα με βαριά καρδιά σήμερα τελικά η μέρα κύλισε απροσδόκητα καλά και μάλλον ηδη μπήκα στο γνωστό καθημερινό κλίμα....αντε ας περάσουν καλά και ήρεμα οι επόμενες εβδομάδες (13 στον αριθμό!!) και έρχεται και το Πάσχα, να μια ανάσα είναι:tongue::tongue::tongue:

Μπράβο Ερση μου!

Μου έφτιαξες το κέφι με τον αριθμό των εβδομάδων που ανέφερες!!! Είσαι φοβερή!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια μου,

Γιωτα μου, καμιά φορά αναρωτιέμαι τι θα κάναμε αν δεν είχα εστω κι αυτή τη δουλειά. Ούτε το σούπερ μάρκετ δεν καλύπτω, έτσι που έχουν ανέβει οι τιμές. Αλλά κάτι κάνω. Σκέψου δηλαδή αν δεν την είχα... ούτε να το σκέφτομαι.:( Και δεν τους νοιάζει.. δηλαδή στη δουλειά του άντρα μου, τους έχουν λιώσει... δεν τους καίγεται καρφί που τους έχουν απλήρωτους τόσους μήνες... :rolleyes:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ και σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ.

ειρηνη μου δεν ξερω αν το καταλαβες το ανεργη που εγραψα κ το εβαλα μεσα σε εισαγωγικα εννοω οτι δεν φαινεσαι οτι δουλευεις κ οτι αυτο ειναι υπερ σας για το δικαστηριο. (δεν εννοω οτι δεν δουλευεις ετσι?)

στο ξαναγραφω γιατι ετσι πως διαβασα αυτο που εγραψα δεν ηταν ξεκαθαρο νομιζω.

στον αντρα σου ουτε εναντι δεν δινουν??? δηλ πως περιμενουν να ζησει μια οικογενεια χωρις λεφτα??????

εγω κοριτσια μου δεν εχω κανει ιδιαιτερα πραγματα σημερα

κρεβατια

φαγητο (μπριαμ)

χλωρινιασμα την λεκανη κ τον νιπτηρα

ψιλοσυμμαζεμα

δουλεια

εστρωσα τραπεζι, φαγαμε κ μαζεψα

εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

κ φυσικα την φροντιδα της μικρης κ παιχνιδι.

τωρα εχουν ερθει οι ξαδελφες της μικρης κ παιζουν.

κουραγιο για να κανω κατι αλλο δεν εχω. κ αυριο μερα ειναι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...