Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μου,

Καταρχην να σας ευχηθω να εχουμε ολοι μας μια καλη χρονια, με υγεια για εμας και ολους τους αγαπημενους μας, λιγοτερες σκοτουρες, περισσοτερη αισιοδοξια, ομορφες μερες και καλη τυχη.

Επισης να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζαν μαμαδες και παιδακια χρονια πολλα και καλα.

Περαστικα στις αρρωστουλες.

Εγω χαθηκα αλλα ειχαν πεσει τοσα πολλα στο κεφαλι μου...σας διαβαζα ομως οποτε μπορουσα...χρονος για να γραψω και διαθεση δεν υπηρχε...εξαλλου στο σπιτι εκανα απλα τα βασικα....

Λιγο ομως πριν τα χριστουγεννα η οικογενεια μας πηρε το καλυτερο δωρο.... ολα δειχνουν οτι το προβλημα υγειας θα ξεπεραστει!!!!!!!! Βεβαια υπαρχει ακομα δρομος και λιγη ταλαιπωρια με νοσοκομεια και γιατρους αλλα τωρα ολα τα αντιμετωπιζουμε με αλλη διαθεση.

Αυτες οι γιορτες ηταν απο τις πιο ομορφες που εχω περασει. Πολλες ομορφες οικογενειακες στιγμες. Πηρα δυναμη κοριτσακια για τη νεα χρονια. Καλα να ειμαστε και ολα τα αλλα θα τα παλεψουμε οσο βουνο και αν φαινονται....

Πηρα και εγω τις αποφασεις μου και η βασικοτερη ειναι να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τον εαυτο μου γτ τον ειχα λιγακι παραμελισει και χτυπησε καμπανακι.... Αγορασα και το νεο μου ημερολογιο και σιγα σιγα γεμιζουν οι σελιδες με σχεδια για τη νεα χρονια....:)

Θα προσπαθω να γραφω οποτε μπορω. Να ξερετε σας διαβαζω και περνω δυναμη.

Και παλι ευχομαι να ειστε ολες καλα εσεις η οικογενεια και ιδιως τα παιδακια σας (περαστικα στο χτυπημενο χερακι που διαβασα προσφατα).

Σας φιλω

Ευχαριστώ για τα περαστικά! Χαίρομαι να ακούω αισιόδοξα μηνύματα καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και του χρόνου να περάσετε ακόμη καλύτερα!

Εύχομαι επίσης περαστικά και αγύριστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου,

Καταρχην να σας ευχηθω να εχουμε ολοι μας μια καλη χρονια, με υγεια για εμας και ολους τους αγαπημενους μας, λιγοτερες σκοτουρες, περισσοτερη αισιοδοξια, ομορφες μερες και καλη τυχη.

Επισης να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζαν μαμαδες και παιδακια χρονια πολλα και καλα.

Εγω χαθηκα αλλα ειχαν πεσει τοσα πολλα στο κεφαλι μου...σας διαβαζα ομως οποτε μπορουσα...χρονος για να γραψω και διαθεση δεν υπηρχε...εξαλλου στο σπιτι εκανα απλα τα βασικα....

Λιγο ομως πριν τα χριστουγεννα η οικογενεια μας πηρε το καλυτερο δωρο.... ολα δειχνουν οτι το προβλημα υγειας θα ξεπεραστει!!!!!!!! Βεβαια υπαρχει ακομα δρομος και λιγη ταλαιπωρια με νοσοκομεια και γιατρους αλλα τωρα ολα τα αντιμετωπιζουμε με αλλη διαθεση.

Αυτες οι γιορτες ηταν απο τις πιο ομορφες που εχω περασει. Πολλες ομορφες οικογενειακες στιγμες. Πηρα δυναμη κοριτσακια για τη νεα χρονια. Καλα να ειμαστε και ολα τα αλλα θα τα παλεψουμε οσο βουνο και αν φαινονται....

Πηρα και εγω τις αποφασεις μου και η βασικοτερη ειναι να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τον εαυτο μου γτ τον ειχα λιγακι παραμελισει και χτυπησε καμπανακι.... Αγορασα και το νεο μου ημερολογιο και σιγα σιγα γεμιζουν οι σελιδες με σχεδια για τη νεα χρονια....:)

Και παλι ευχομαι να ειστε ολες καλα εσεις η οικογενεια και ιδιως τα παιδακια σας (περαστικα στο χτυπημενο χερακι που διαβασα προσφατα).

Σας φιλω

Πολύ χάρηκα Εύα μου.Καλή χρονιά και σ'εσάς και πάντα με υγεία!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια ερώτηση θέλω να κάνω(μπορεί να είναι και χαζή αλλά το έχω απορία)

Έχω βρει μια συνταγή σούπας και γράφει 8 ποτήρια ζωμό κότας...Τι εννοεί ο ποιητής???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανένα παιδάκι στο νοσοκομείο! Ευχαριστώ πολύ!

Η Κα Μαρκορά είναι απλά θεά!!!!

ΚΑΝΕΝΑ, όπως το λες!

Εκανα τις δουλίτσες μου και επέστρεψα.Μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος παρολο που δεν ητανα κατι τοσο σπουδαιο.Δεν αντεχω τη γραφειοκρατεια.Θα μπορουσα να εχω να σερνονται για πολλα χρονια τετοιες εργασιες.

Τεσπα ,με αυτο τελειωσα και συνεχεια εχει την αλλη εβδομαδα.Πήγα με τη μαμα μου σουπερ μαρκετ ,μαναβικο,σε ενα καταστημα με παιδικα και πήρα ενα τζιν του γιου μου για του χρονου και γυρισα σπίτι.

Εβαλα το σπανακορυζο ,τακτοποιησα τα υπόλοιπα πραγματα και οσο προλαβαινω θελω να συμμαζεψω διαφορα και να βαλω σκούπα.

Ειρηνη μου πάρε τα πάνω σου...Η δικηγορος τι σας λέει?Σου στελνω ολη τη θετική μου ενεργεια να τα καταφερετε.Για τον αντρα σου τι να πω?Ειναι πολύ μεγαλο το διαστημα ...

Μπράβο που προχώρησες τις δουλίτσες σου, Χρυσακι μου.

Πως θα πάμε καλά σίγουρα αλλά επειδή δούλευα χρόνια σε δικηγορικό γραφείο, έχω κολλητή δικηγόρο και γνωστή δικαστή, πιστεύω και στον "αστάθμητο" παράγοντα...

Σ ευχαριστώ πολύ για τη θετική ενέργεια.

Γεια σας...

Σήμερα χαρά θεού εδώ κι έχει και ζέστη,καμία σχέση με χθες.Μου φτιάχνει και τη διάθεση.Εγώ και η μικρή είμαστε καλύτερα,ο μπαμπάς μας έτσι κι έτσι,θα δείξει

Μαρί μου να χαίρεσαι κι εσύ το μικρό σου!

Δήμητρα με υιοθετείς???Υπέροχα είναι.Καλέ πόσα ρούχα???

Ειρήνη όλη μου τη θετική ενέργεια.το έχεις αναφέρει ξανά δεν το θυμόμουν αυτό!

Και μας.. υπέροχος ήλιος.. αφού είπα στο φιογκάκι να διαβάσουμε στο σαλόνι που "χτυπάει" ο ήλιος και δείχνει τόσο ήρεμο τον χώρο...

Ναι, Ρηνάκι μου, είναι υπόθεση σχεδόν 2 ετών.

Τα υπέροχα νέα σου, τα κρατώ εδώ και καιρό σαν δύναμη μέσα σου. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Μου άρεσε ΠΟΛΥ η απόφαση για την νέα χρονιά. Είσαι μία τόσο νέα κούκλα που με 2 πραγματάκια θα είσαι και θα νιώθεις υπέροχα. Το χρωστάς στον εαυτό σου, που μόνο εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις. ΜΠΡΑΒΟ! ;)

Ειρηνη μου φανταζομαι την Παρασκευη θα συζητηθει η προσωρινη διαταγη ε? Να εισαι σχεδον σιγουρη οτι εφοσον αποδεικνυεται η μειωση των εισοδηματων σας , ο Ειρηνοδικης θα σας μειωσει κατα πολυ τη μηνιαια δοση για τα επομενα 4 χρονια και μεχρι να γινει το δικαστηριο βλεπεται (μεχρι τοτε ποια τραπεζα ζει και ποια πεθαινει). Ολα καλα θα πανε και μη φοβασαι να μιλησεις ειμαι σιγουρη θα κανεις καλη εντυπωση (κατι που να ξερεις μετραει).

Σε φιλω ιδιαιτερως

Ναι ματάκια μου. Η προσωρινή.

Αποδεικνύεται και ευτυχώς καραμπινάτα γιατί έχουμε τα χαρτιά με τις μειώσεις του μισθού του αλλά και την τελευταία του μισθοδοσία που είναι... μήνες πριν.... :rolleyes: .

Το άγχος μου, εκτός από την απόφαση είναι για το πως θα μιλήσω.... Σ' ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

777885dugw57gt25.gif

Έχω βρει μια συνταγή σούπας και γράφει 8 ποτήρια ζωμό κότας...Τι εννοεί ο ποιητής???

.. τι θα βράσει και χρειάζεται τόσο ζωμό; άνθρωπο; :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα

Περαστικά στις αρρωστούλες Βάσω, Ιρένε, Κική κ Κωνστ/μαμά, ξέχασα κάποια?

Αφροδιτάκι περαστικά στη μικρή σου λαχτάρα πέρασες μεγάλη

Βάσω περαστικά για το χέρι σου

Δήμητρα πολύ όμορφη η κουκέτα, μπράβο στον άντρα σου!!

Αχ ναι συμφωνώ απόλυτα, φέτος τελευταία χρονιά για εμάς :rolleyes::confused:

Χθες έκανα ρεβίθια σούπα χε χε Στη χύτρα σε 20-25 λεπτά είναι εντάξει, αν ξέρεις πως δεν είναι βραστερά άστα για 30 λεπτά

Στα δικά μας

Ωραία περάσαμε χθες με τις βόλτες μας, πήγαμε κ με τη μικρή μπαλέτο το απόγευμα , σούπερ το μεσημέρι κ καφεδάκι

Γυρίσαμε αργά , συμμάζεψα το σουπερ , έκανα λίστα για μήνα Γενάρη , οπότε τώρα στο ενδιάμεσο μόνο για γάλα κ κάτι έκτακτο ;)

Έκανα μπάνιο τη μικρή κ νάνι νωρίς για να σηκωθεί σήμερα

Σπάστηκα που δεν είχε το σήριαλ μου πάλι....γκρρρ

Εβαλα πλυντήριο χρωματιστά, έπλυνα κατσαρόλες κ έβαλα την ρεβιθόσουπα ψυγείο για σήμερα μαζί με ντολμαδάκια που θα μου στείλει η μαμά μου

Συμμάζεψα τα τελευταία πιάτα κτλ έβαλα πλυντήριο πιάτων

Έκανα μπανάκι κ μετά κάθισα να φάω κ νάνι νωρίς κ εγώ

Σήμερα ξυπνήσαμε χωρίς να την τραβάω από το κρεββάτι παραδόξως χε χε

Πρωινά γάλα κτλ τσάντες τάπερ έτοιμα κ βουρ σχολείο η μικρή

Εγώ σήμερα ευτυχώς γυρνάω απαλά στο σχολείο με 4ωρο μόνο ;)

Τακτοποίησα πλυντ. πιάτων κ στεγνωτήριο

Μάζεψα πετσέτες από τα χθεσινά μπάνια κ τις έβαλα στη θέση τους

Έκανα καφεδάκι κ ετοίμασα τσάντα για σχολείο

Ουφφφφ αυτά τα λίγα για πρωί :wink::lol:

Τα φιλιά μου

καλαμαρι παρακολουθεις καποιο σηριαλ στον σκαϊ?γιατι κ εγω νομιζω πως τα εχουν κανει λιγο μανταρα τελευταια:confused:

Ειρήνη μου όλα δεξιά, όλα απροσδόκητα καλά, τα καλύτερα και συμφέροντα για την οικογένειά σου σχετικά με το θέμα σας εύχομαι!!

Ευα τέλεια τα νεα σου, ετσι να συνεχιστεί η χρονιά σας όμορφα και αισιόδοξα!!

Εγω παρότι ξεκίνησα δουλειά και πήγα με βαριά καρδιά σήμερα τελικά η μέρα κύλισε απροσδόκητα καλά και μάλλον ηδη μπήκα στο γνωστό καθημερινό κλίμα....αντε ας περάσουν καλά και ήρεμα οι επόμενες εβδομάδες (13 στον αριθμό!!) και έρχεται και το Πάσχα, να μια ανάσα είναι:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Eυα ,πολύ ωραια τα νεα σας!Μπραβο!Καλη χρονια να εχεις,πολύ καλά την ξεκινησες.Εαν φροντισεις τον εαυτο σου ,θα νιωσεις καλύτερα με ολους...

Εγω σημερα Ειρηνη μου ,παρα τον ηλιο ,κρυωνω.

Εφτιαξα σπανακορυζο και εφαγαν τα αγορια και για εμενα φασολάδα απο την καταψυξη.

Το πιτσιρικι μου διαβασε και εγω θα μαζεψω την κουζινα και θα ντυσω τα καινουρια τευχη που εφερε σημερα από το σχολειο.Το απόγευμα εχουμε και καρατε,οπότε η ημερα ειναι πλήρης.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!!Τι κανετε????

Εχει τελειο ηλιο εδω και μου φτιαχνει πολυ την διαθεση!!!Και τι δεν θα εδινα για μια βολτα στη βαρκιζα διπλα απο τη θαλασσα!!!!

Σημερα σηκωθηκα στις 11 παρα....Ετοιμασα πρωινα,ντυθηκαμε και πηγαμε εναν περιπατο με το μικρο,περασαμε απο την βιβλιοθηκη,δωσαμε κατι βιβλιο που ειχαμε παρει και πηραμε αλλα,γυρισαμε σπιτι και ετοιμασα στα γρηγορα φαγακι και εκανα το χωλ,την εισοδο του σπιτιου και τον διαδρομο(συμμαζεψα,ξεσκονισα,αλλαξα διακοσμηση,σκουπισα,σηκωσα χαλια,σφουγγαρισα,ξαναεστρωσα χαλια),επλυνα τα ριχταρια και τα απλωσα,επλυνα την κουβερτα που σκεπαζομασταν οσο ειμασταν αρρωστουλιδες,και τωρα εβαλα ενα πλυντηριο με σκουρα,εχω απειρα απλυτα(να φανταστειτε οτι τα σκουρα δεν τα πηρε ολα και ειναι 9κιλο...

Μου τη βιδωνει τρελα να ειναι ανω κατω το σπιτι....

Εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο....μαλλον απο την ιωση....

Διαφημίσεις

Ειρηνακη μου σου στελνω οοοοοοοοοοολη μου την θετικη ενεργεια!!!Μην αγχωνεσαι!!!Να δεις ολα καλα θα πανε!!!!!

Ευα μου ποσο χαιρομαι για τα νεα σου!!!!

Δημητρα τι τελειο το κρεβατι το παιδιων!!!!Απο που ανεβαινουν?Καλα η τσουληθρα ειναι τελεια!!!!!!!

Ποσα ρουχα???????????????

Καλες μου φιλες γεια σας!

Τι μου κανετε?

Εγω προσπαθω να οργανωθω στο σπιτι κ στα παιδια με βαση την δουλεια.

Εκει ειμαι ακομη χαλαρα αν κ ειναι τυπικοι με το ωραριο κ δεν με αφηνουν νωρις..

Εμενα περιμεναν με το 5μηνο για να βγαλουν δουλεια? Τι να σε κανω ανθρωπε μου με 19,6? την ημερα?..

Τεσπα..

Χαρηκα παρα πολυ πουσας αρεσαν οι κουκετες μας! Ο συζυγος ειναι Μαστορας πολυ καλος κ εχει κανει κ πολλα εργα τεχνης καλλιτεχνων εδω στις Σερρες, στο νοσοκομειο,στην πλατεια ,σε σχολεια κτλ. Ακομη κ στο δη.πε.θε .....

Εχει χωρο το δωματιο,ενα μεγαλο χαλι ειναι free.εχω κ μια συρταριερα στο δωματιο. Κ η σκαλα των κρεβατιων ειναι απτην μικρη πλευρα των ποδιων..

Για τα ρουχα μην φρικερνετε...εχουν κ α'λλα συρταρια με πουλοβερ,πυζαμες κ εσωρουχα κ μια ολοκληρη διφυλλη ντουλαπα με κρεμαστες για τα πιο καλα τους,φορεματα,πουκαμισα,μπουφαν κτλ....

Χθες εκανα φασολαδα κ τωρα ξεπααγωνω κοτοπουλακι να κανω το βραδυ για αυριο.

Πιο πολυ τρεχω μετα το σχολασμα να μαζεψω την μικρη απο πεθερα που την παει ο συζυξ γιατι σχολαει 12.30 κ να παρω μικρο απο παιδικο κ να γυρρισουμε σπιτακουλακι μας...

Θα συνηθισουμε....29/5 σταματαω εξαλλου

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα!

Ηλιαχτίδα, χρόνια πολλά για το αγοράκι σου!

Βάσω, περαστικά στο χεράκι!

Δήμητρα, τέλειες οι κουκέτες! Άξιζε η αναμονή!

κ εμεις αυγα (αλλα δεν τον αφηνω ποτε να τηγανισει, θα τα κανει λιμπα ολα!!!) οταν μπαινω μες το μπανιο κ βλεπω απλυτα πανω στο καλαθι σε θυμαμαι!!!!:lol:

Τώρα πώς γίνεται να με θυμάσαι εσύ και να μη με θυμάται αυτός, ειδικά με τα βλέμματα που του ρίχνω κάθε φορά, δυσκολεύομαι πολύ να το καταλάβω :rolleyes:!

μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατατουλες,μελι,μουσταρδα στον φουρνο,σαπουνισα παγκους ,ο συζηξ επλυνε,αλλαξε και εφτιαξε γαλατα στα κοριτσια,εκανα μπανακι και τις εβαλα για υπνο..παω να φαω κατι γιατι πεθαινω της πεινας,να πιω και μια σαγκρια με την ησυχια μου..

Μιαμ, μιαμ! Με ξελίγωσες!

Επισης ξεχασα να σας πω οτι σημερα ξεκινησα διατροφη μπας και χασω κανενα κιλο...Σημερα τα καταφερα!!!Αντε να δω ποσο θα αντεξω...παντα ετσι λεω αλλα στο τελος δεν κρατιεμαι και τρωω...Τωρα που σας γραφω ο αντρας μου ειναι στο σαλονι και τρωει πατατακια....αλλα εγω στο υψος μου(αν και δεν εχω μπολικο...)Κυρια!!!!

Κρατήσου εσύ στο ύψος σου και φτάνει μια χαρά, μην ανησυχείς! Αν δεις τα σκούρα, πες και στη Γιώτα να βάλει κανα πόντο :tongue:!

Μια χαρά θα τα πας! Πείσμωσε λίγο!

Προσπαθώ να φορτσάρω να ξεχαστώ αλλά μπα.. τίποτα...

Εκανα το μπάνιο, λάμπει.

Έπλυνα τους πάγκους της κουζίνας, λάμπουν.

Τίποτα άλλο.. θα κάνω ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα.. καμία άλλη όρεξη.

Την Παρασκευή έχουμε και το δικαστήριο για το σπίτι.. του νόμου Κατσέλη. Κόρες, στείλτε μου ολη τη θετική σας ενέργεια και σκέψη.. σίγουρα θα τη χρειαστούμε... Και μόλις έμαθα πως θα μου κάνουν ερωτήσεις.. δεν ήξερα πως θα κάνουν ερωτήσεις οι αντίδικοι... :rolleyes:

Ουφ.... ελπίζω ο/η ειρηνοδίκης να βγάλει κάτι λογικό...

Ειρήνη μου, τη θετική μου ενέργεια εννοείται σου την στέλνω όοοοοοοοολη!

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Αντίδικος σ' αυτή την περίπτωση είναι η τράπεζα;

Κοριτσακια μου,

Σας φιλω

Πόσο μα πόσο χάρηκα με το ποστ σου! :D

Εύχομαι να είναι πάντα τόσο αισιόδοξα και όμορφα!

Θα ρισκάρω απάντηση είτε 8 ποτήρια από το νερό μεσά στο οποίο έχεις βράσει το κοτόπουλο είτε 8 ποτήρια από το νερό μέσα στο οποίο έχεις διαλύσει κύβο κότας. Σ' αυτή την περίπτωση θα πρόσεχα την αναλογία. Μπορεί, για παράδειγμα, να χρειάζονται περισσότεροι από ένας κύβοι.

Οι γκουρού μας τι λένε;

Εγω παρότι ξεκίνησα δουλειά και πήγα με βαριά καρδιά σήμερα τελικά η μέρα κύλισε απροσδόκητα καλά και μάλλον ηδη μπήκα στο γνωστό καθημερινό κλίμα....αντε ας περάσουν καλά και ήρεμα οι επόμενες εβδομάδες (13 στον αριθμό!!) και έρχεται και το Πάσχα, να μια ανάσα είναι:tongue::tongue::tongue:

Εχθές ήθελα να στο γράψω αλλά μετά σκεφτόμουν "ωραίο χιούμορ, να δώσεις μια στον άλλον, να πάει παρακάτω" :tongue:

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

[b]ειρηνη[/b] μην μασας ολα θαναι οκ στο δικαστηριο..συνηθως ειναι τυπικη η διαδικασια..

Εχεις την θετικη μας σκεψη κ την υποστηριξη μας!

ειρηνη84 ναι βρε σε υιοθετω φυσικα!αλλα' γιατι? Ασε που σε περναω μονο5χρονια...

ευα3 ευχομαι υγεια κοπελα μου κ ολα τα αλλα γινονται..μακαρι παντα τετοια θθετικα νεα να εχεις...

αφροδιτακι περαστικα στην μικρη,,,,τι να πω? Ταλαιπωρηθηκατε τετοοιες μερες......ελπιζω να μην ηταν κατι παρα πολυ σοβαρο κ να εχει ηδη περασει....

καλαμαρακι κ ερση αντε καλη αρχη παλι θεσσαλονικιες φιλες μου! Ποτε θα πιουμε κανα καφε? Πατε στον παιζωτοπο απεναντι απο κοσμος? Πηρα κατι τελεια ρουχα τα παιδια μου απο σαμ outlet φανταστικα κ παμφθηνα. --πχ 8? παντελονι κ 7? πουκαμισο-----

Καλε κοριτσια η εγκυμονουσα μας που ειναι? Συγνωμη βεβαια δεν ξερω αν εχουμε αλλες αλλα' εγω εννοω την χαρα....

Περαστικα στις αρρωστες κ στα αρρωστα παιδουδια!

Φετος στις γιορτες ακουσα μονο δυο ευχαριστα νεα...οι κουμπαρες απο δυο κουμπαρες μου ειναι εγκυες στο. Τριτο τους παιδι! Καμια απο αυτες δεν το ηθελαν,δηλ δεν τοχαν στο προγραμμα απλα' τους προεκυψε! Δεν ειναι πανεμορφο?.

Φιλακια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Σήμερα ξεστόλισα το σπίτι, σκούπισα τα πάντα, σφουγγάρισα, καθάρισα το μπάνιο πολύ καλά, ξεσκόνισα τα διακοσμητικά μου όλα και τα άλλαξα στο σαλόνι εντελώς.....για να βλέπουν άλλα τα μάτια μου όπως λέει και η Ειρήνη μας!!! με έπιασε όπως καταλαβαίνετε

Νιωθω ότι ανανεώθηκε το μάτι μου με τα διακοσμητικά που άλλαξα.........!!!

Ειρηνάκι μου σου έυχομαι να πάνε όλα καλά!!! Εδώ είναι που πρέπει να μιλήσεις οπωσδήποτε.....όρμα λοιπόν!!!!

Α και νεύρα δεν έχω σήμερα όλως περιέργως.....πήγαν όλοι στις δουλειές τους οπότε ηρέμησα τα πρωινά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...