Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ραβ περιπου ετσι το κανω και εγω..δηλαδη κοβω πατατες αλατοπιπερωνω και βαζω και λιγη παπρικα..σε ενα μπωλ βαζω μια κουταλια μελι,μια κουταλια κετσαπ,δυο κουταλιες μουσταρδα,3κουταλιες γιαουρτακι λαδι,χυμο απο 2 λεμονια και 1φλυτζανι ζεστο νεροτα ανακατευω ολα αυτα μαζι και περιχυνω τρο μειγμα στις πατατες και στο κοτοπουλο.επειτα ριχνω και φρυγανια τριμμενη και στο φουρνο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλένω κοτόπουλο, κόβω πατάτες και τα βάζω στο ταψί. Παίρνω το σέικερ και βάζω λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χυμό πορτοκάλι, χυμό λεμόνι, μουστάρδα, μέλι και λιωμένο σκόρδο. Τα χτυπάω και τα ρίχνω πάνω στο κοτόπουλο και τις πατάτες. Έπειτα παίρνω το ποτήρι απ το σέικερ, το γεμίζω νερό πολύ ζεστό (χωρίς να το ξεπλύνω ε) και διαλύω μέσα ένα σπιτικό ζωμό κότας. Το ρίχνω κι αυτό στο ταψί και ψήνω κανονικά. Μπορώ να φάω ένα ταψί πατάτες (τι μπορώ δηλαδή; το έκανα προχθές!)

Εννοείται πως θα το φτιάξω....κι εγώ τρελαίνομαι για τέτοιες αρωματικές πατάτες. Ίσως να μην βάλω τον κύβο κότας επειδή τους αποφεύγω αλλά όλα τα άλλα θα έχουν την τιμητική τους.

Θα σου πω το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ πολύ!

Δεν διαφοροποιεί τη γεύση, αν δεν χρησιμοποιείς μη τον βάζεις. Κι εγώ συνήθως τους χρησιμοποιώ όταν δεν υπάρχει το συστατικό που έχουν (πχ σκέτες πατάτες χωρίς κοτόπουλο κ.ο.κ.)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσάκια μου, γλυκα προσπαθώ να μπω σε προγραμμα ...χαχα

1. Χριστουγεννιατικα ΣΚ (ΧΑΧΑ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ)

2. Πρέπει να σκεφτω και να οργανωθω στο θέμα του γραφειου θελω να φτιαξω ράφια για το εργαστηρι μου

(Το καθυστερουσα μηπως για 2ο παιδάκι) αλλα επειδη δεν το βλέπω για την ώρα θα το φτιαξω αν ερθει καλοδεχουμενο και τα αλλαζω όλα!!!!

3. Σήμερα εχουμε οδοντιατρο

4. Στην δουλεια γινεται χαμος - θα τα προλαβω ομως ολα

Γιατι ολα θα πάνε καλά!!!

χαιρεται κι απο μενα, εδω ξανα σχολεια, τρεξιματα, εννοειται παππουδες, κτλ..

τακτοποιησα πλυμενα πιατικα, επλυνα οτι ειχε ο νεροχυτης μου, ζυμωσα ψωμι και αερισα ολο το σπιτι. Χτες εβαλα 3 πλυντηρια, ακομη δεν εχουν στεγνωσει ολα. Καιρο τωρα τα διπλωνω ετσι και βουρ στις ντουλαπες, δεν σιδερωνω τιποτα, εχω ξεχασει πως ειναι :tongue::tongue:

εντωμεταξυ χτες το βραδυ ηρθαν καινουρια ξυλα (εχουμε ξυλοσομπα) ειναι πανω απο εναν τονο και σε μικρο μεγεθος, κομμενα για τη σομπα. ΟΛΗ η αυλη ειναι γεματη με ενα βουνο απο ξυλακια, ισα ισα χωραμε να περασουμε, ποιος τα μαζευει να τα στοιβαξει στο πλυσταριο????? :mad:

τωρα παω να βγαλω το ψωμι και να ετοιμασω το μεσημεριανο του μεγαλου (ειχα φακες στο ψυγειο), και να του το παω παρεα με τη μικρη στο σχολειο..

H μικρή μου χτύπησε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 3 επισκέψεις στο Παίδων, ακτινογραφίες, νάρθηκας, ουρλιαχτά, πόνος, ξενύχτια και όλα αυτά τα άσχημα. Σημασία έχει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και τώρα είναι καλά, σήμερα πήγε και παιδικό. Περαστικά και αγύριστα...

αχ, πωπω, περαστικα στη μικρη σου!!

DSC00229_zps171b70c3.jpg

κοριτσια γεια σας και παλι!

ειπα να μπω παλι λιγο απτο παλιο πσ της κρεβατοκαμαρας!

και ελπιζω μα καταφερα να σας βαλω φωτο απο τις πανεμορφες κουκετες που εκανε ο συζυξ!!!!!!!!!

φιλια κ καληνυχτα!!!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! :shock::shock::shock::shock: Απιστευτες!!!! 'γεια στα χερια του!! φανταστικο ντιζαϊν, τσουληθρα, χρωματα, φανταζομαι χαρα τα μικρα σας!!!!!! αληθεια, απο που ανεβαινει, απτην τσουληθρα?? :confused:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να φορτσάρω να ξεχαστώ αλλά μπα.. τίποτα...

Εκανα το μπάνιο, λάμπει.

Έπλυνα τους πάγκους της κουζίνας, λάμπουν.

Τίποτα άλλο.. θα κάνω ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα.. καμία άλλη όρεξη.

Την Παρασκευή έχουμε και το δικαστήριο για το σπίτι.. του νόμου Κατσέλη. Κόρες, στείλτε μου ολη τη θετική σας ενέργεια και σκέψη.. σίγουρα θα τη χρειαστούμε... Και μόλις έμαθα πως θα μου κάνουν ερωτήσεις.. δεν ήξερα πως θα κάνουν ερωτήσεις οι αντίδικοι... :rolleyes:

Ουφ.... ελπίζω ο/η ειρηνοδίκης να βγάλει κάτι λογικό...

777885dugw57gt25.gif

αχ, πωπω, περαστικα στη μικρη σου!!

:

Ευχαριστώ πολύ!

Την Παρασκευή έχουμε και το δικαστήριο για το σπίτι.. του νόμου Κατσέλη. Κόρες, στείλτε μου ολη τη θετική σας ενέργεια και σκέψη.. σίγουρα θα τη χρειαστούμε... Και μόλις έμαθα πως θα μου κάνουν ερωτήσεις.. δεν ήξερα πως θα κάνουν ερωτήσεις οι αντίδικοι... :rolleyes:

Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και εύχομαι να δικαιωθείτε.

Δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω χρονιάρες μέρες και επιπλέον δεν είχα και διάθεση οπότε έκανα delete στο internet....

H μικρή μου χτύπησε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 3 επισκέψεις στο Παίδων, ακτινογραφίες, νάρθηκας, ουρλιαχτά, πόνος, ξενύχτια και όλα αυτά τα άσχημα. Σημασία έχει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και τώρα είναι καλά, σήμερα πήγε και παιδικό. Περαστικά και αγύριστα...

Αυτά είναι τα σοβαρά και τα άσχημα!

Περαστικά και αγύριστα κορίτσι μου! Ποτέ ξανά σε νοσοκομείο με το παιδάκι σας!

Τα νεύρα μου απο την άλλη μια χαρά τεντωμένα είναι και όσο και να προσπαθώ να κάνω υπομονή, δεν μπορώ!!! Τι με έχει πιάσει δεν μπορώ να καταλάβω....με το παραμικρό φουντώνω..... ελπίζω απο αύριο να ηρεμήσω!

Βασιούλα μου,

Ειδικά για σένα, κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια και εύχομαι να δικαιωθείτε.

Σε υπέρ-ευχαριστώ!

Μόνο να βοηθηθούμε θέλω κορίτσι μου.... για να δούμε...

777885dugw57gt25.gif

Σε υπέρ-ευχαριστώ!

Μόνο να βοηθηθούμε θέλω κορίτσι μου.... για να δούμε...

Αν δεν βοηθηθούν οι άνεργοι και οι απλήρωτοι, ποιοι θα δικαιωθούν; Όλα καλά θα πάνε!

Διαφημίσεις

Αυτά είναι τα σοβαρά και τα άσχημα!

Περαστικά και αγύριστα κορίτσι μου! Ποτέ ξανά σε νοσοκομείο με το παιδάκι σας!

Βασιούλα μου,

Ειδικά για σένα, κοριτσάκι μου!

Κανένα παιδάκι στο νοσοκομείο! Ευχαριστώ πολύ!

Η Κα Μαρκορά είναι απλά θεά!!!!

Εκανα τις δουλίτσες μου και επέστρεψα.Μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος παρολο που δεν ητανα κατι τοσο σπουδαιο.Δεν αντεχω τη γραφειοκρατεια.Θα μπορουσα να εχω να σερνονται για πολλα χρονια τετοιες εργασιες.

Τεσπα ,με αυτο τελειωσα και συνεχεια εχει την αλλη εβδομαδα.Πήγα με τη μαμα μου σουπερ μαρκετ ,μαναβικο,σε ενα καταστημα με παιδικα και πήρα ενα τζιν του γιου μου για του χρονου και γυρισα σπίτι.

Εβαλα το σπανακορυζο ,τακτοποιησα τα υπόλοιπα πραγματα και οσο προλαβαινω θελω να συμμαζεψω διαφορα και να βαλω σκούπα.

Ειρηνη μου πάρε τα πάνω σου...Η δικηγορος τι σας λέει?Σου στελνω ολη τη θετική μου ενεργεια να τα καταφερετε.Για τον αντρα σου τι να πω?Ειναι πολύ μεγαλο το διαστημα ...

Ραβ ,αυτη τη συνταγη κανω και εγω πολλες φορες ,χωρις τον κυβο,ειναι πεντανοστιμο το φαγητο.

Αρετη ,εσυ την προχωρησες περισσότερο ,θα την δοκιμασω.

Μαριαννα ,πολύ καλά εκανες με τα ρουχα ,αφου δεν υπάρχει χρονος για κατι περισσότερο.Ε,για τα ξυλα ,χωσε λίγο ακι το συζυγο....

Καλαμαρακι ,ευτυχως ,ξεκινας με πιο ηρεμη ημερα.Ολες οι ηλικιες εχουν τη χαρη τους και οσον αφορα τα υπόλοιπα λατρευω την επικοινωνια που εχω τωρα με το γιο μου ,ομως παραλληλα υπάρχει περισσότερη πιεση χρονου και επομενως και γκρινια.Ε,αυτο ειναι που μου τη δινει περισσοτερο απόλα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας...

Σήμερα χαρά θεού εδώ κι έχει και ζέστη,καμία σχέση με χθες.Μου φτιάχνει και τη διάθεση.Εγώ και η μικρή είμαστε καλύτερα,ο μπαμπάς μας έτσι κι έτσι,θα δείξει

Μαρί μου να χαίρεσαι κι εσύ το μικρό σου!

Δήμητρα με υιοθετείς???Υπέροχα είναι.Καλέ πόσα ρούχα???

Ειρήνη όλη μου τη θετική ενέργεια.το έχεις αναφέρει ξανά δεν το θυμόμουν αυτό!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου,

Καταρχην να σας ευχηθω να εχουμε ολοι μας μια καλη χρονια, με υγεια για εμας και ολους τους αγαπημενους μας, λιγοτερες σκοτουρες, περισσοτερη αισιοδοξια, ομορφες μερες και καλη τυχη.

Επισης να ευχηθω σε ολους οσους γιορταζαν μαμαδες και παιδακια χρονια πολλα και καλα.

Περαστικα στις αρρωστουλες.

Εγω χαθηκα αλλα ειχαν πεσει τοσα πολλα στο κεφαλι μου...σας διαβαζα ομως οποτε μπορουσα...χρονος για να γραψω και διαθεση δεν υπηρχε...εξαλλου στο σπιτι εκανα απλα τα βασικα....

Λιγο ομως πριν τα χριστουγεννα η οικογενεια μας πηρε το καλυτερο δωρο.... ολα δειχνουν οτι το προβλημα υγειας θα ξεπεραστει!!!!!!!! Βεβαια υπαρχει ακομα δρομος και λιγη ταλαιπωρια με νοσοκομεια και γιατρους αλλα τωρα ολα τα αντιμετωπιζουμε με αλλη διαθεση.

Αυτες οι γιορτες ηταν απο τις πιο ομορφες που εχω περασει. Πολλες ομορφες οικογενειακες στιγμες. Πηρα δυναμη κοριτσακια για τη νεα χρονια. Καλα να ειμαστε και ολα τα αλλα θα τα παλεψουμε οσο βουνο και αν φαινονται....

Πηρα και εγω τις αποφασεις μου και η βασικοτερη ειναι να ασχοληθω λιγο περισσοτερο με τον εαυτο μου γτ τον ειχα λιγακι παραμελισει και χτυπησε καμπανακι.... Αγορασα και το νεο μου ημερολογιο και σιγα σιγα γεμιζουν οι σελιδες με σχεδια για τη νεα χρονια....:)

Θα προσπαθω να γραφω οποτε μπορω. Να ξερετε σας διαβαζω και περνω δυναμη.

Και παλι ευχομαι να ειστε ολες καλα εσεις η οικογενεια και ιδιως τα παιδακια σας (περαστικα στο χτυπημενο χερακι που διαβασα προσφατα).

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Ειρηνη μου φανταζομαι την Παρασκευη θα συζητηθει η προσωρινη διαταγη ε? Να εισαι σχεδον σιγουρη οτι εφοσον αποδεικνυεται η μειωση των εισοδηματων σας , ο Ειρηνοδικης θα σας μειωσει κατα πολυ τη μηνιαια δοση για τα επομενα 4 χρονια και μεχρι να γινει το δικαστηριο βλεπεται (μεχρι τοτε ποια τραπεζα ζει και ποια πεθαινει). Ολα καλα θα πανε και μη φοβασαι να μιλησεις ειμαι σιγουρη θα κανεις καλη εντυπωση (κατι που να ξερεις μετραει).

Σε φιλω ιδιαιτερως

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...