Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα!

Καλη δυναμη από σημερα και πάλι σε ολες.Οσες εχετε μικροτερα παιδακια ,ευχαριστηθειτε αυτη την περιοδο ,χωρίς σχολείο..

Ξυπνησαμε ,ετοιμασα πρωινο ,ετοιμαστηκα,εφτιαξα κολατσιο και ξυπνησα και τους αντρες μου.Μαζεψα τα κρεβατια και τα σκουπίδια από τους καδους και πήγα το γιο στη σταση.Σημερα εκανε και κρυο ,του εβαλα σκουφια ,κασκόλ,γαντια...

Αργοτερα θα βγω για εξωτερικές δουλειες που με εκνευριζουν πολύ πολύ ,αλλα δυστυχως πρεπει να γινουν.Ξεκινησα και το εβδομαδιαιο μενου,γιατι ειμασταν εκτος προγραμματος τις προηγουμενες εβδομαδες.ΟΠότε για την εβδομαδα που διανυουμε εχουμε

Τεταρτη- σπανακόρυζο

Πεμπτη -πατζαρια -ψαρια τηγανιτα

Παρασκευη - φακές η χορτόπιττα(εαν βρω χορτα)

Δημητρα ποσα ρουχα?????!!!!Προλαβαινουν να τα φορεσουν ολα?

Μεγεια οι κουκέτα ,μπραβο σας!

Αρετη ,ωραιο φαγητο !

Κωνμαμα,καλη επιτυχία με τη διατροφη ,κρατησου οσο μπορεις !Εγω δεν το βλέπω ακόμη...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες!λοιπον,εμενα ο στοχος μου για φετος ειναι να μπαινω να γραφω γιατι μου αρεσει η παρεα σας!για να δω αν θα τα κατφερω ,σε λιγο θα με ξεχασετε!σημερα δεν καλοκοιμηθηκα ο γιος ηταν πολυ ανυσηχος μεχρι τις 1,κ τωρα εχει σηκωθει απο 8 παρα..το μεσημερι δεν θελει πια να κοιμαται κ ετσι κατα τις7 το απογευμα σρχιζει τις βλακειες απο την κουραση..η μπεμπα κοιμαται 9 ωρες το βραδυ σερι:-Pδημητρα,ποσα ρουχα εχετε???τα φορατε ολα?σημερα θα ερθει το καινουριο καθισμα,θα σας πω εντυπωσεις.κ κατι ασχετο,τα ρεβυθια στη χυτρα ποση ωρα τα αφηνετε??

Καλημέρα!!

και ναι ξεκινήσαμε κανονικά....αλλά

Μιρτουλα μην στεναχωριεσαι..εισαι τυχερη που ειχες την αδεια σου και χαρηκες τα παιδακια σου..τα ωραια περνανε γρηγορα αλλα και για αυτο ειναι ωραια και τα περιμενουμε με λαχταρα..καλη αρχη αυριο..

.

ναι Αρετή εχεις δίκιο, όταν δουλεύεις περιμένεις με περισσότερη λαχτάρα τις γιορτές!!σ ευχαριστώ πολύ, καλή αρχή και σε σένα...

Δήμητρα τέλειες οι κουκέτες!

φιλιάααα!!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέραααααααα

Περαστικά στις αρρωστούλες Βάσω, Ιρένε, Κική κ Κωνστ/μαμά, ξέχασα κάποια?

Αφροδιτάκι περαστικά στη μικρή σου λαχτάρα πέρασες μεγάλη

Βάσω περαστικά για το χέρι σου

Δήμητρα πολύ όμορφη η κουκέτα, μπράβο στον άντρα σου!!

Καλημερα!

Καλη δυναμη από σημερα και πάλι σε ολες.Οσες εχετε μικροτερα παιδακια ,ευχαριστηθειτε αυτη την περιοδο ,χωρίς σχολείο..

Αχ ναι συμφωνώ απόλυτα, φέτος τελευταία χρονιά για εμάς :rolleyes::confused:

.κ κατι ασχετο,τα ρεβυθια στη χυτρα ποση ωρα τα αφηνετε??

Χθες έκανα ρεβίθια σούπα χε χε Στη χύτρα σε 20-25 λεπτά είναι εντάξει, αν ξέρεις πως δεν είναι βραστερά άστα για 30 λεπτά

Στα δικά μας

Ωραία περάσαμε χθες με τις βόλτες μας, πήγαμε κ με τη μικρή μπαλέτο το απόγευμα , σούπερ το μεσημέρι κ καφεδάκι

Γυρίσαμε αργά , συμμάζεψα το σουπερ , έκανα λίστα για μήνα Γενάρη , οπότε τώρα στο ενδιάμεσο μόνο για γάλα κ κάτι έκτακτο ;)

Έκανα μπάνιο τη μικρή κ νάνι νωρίς για να σηκωθεί σήμερα

Σπάστηκα που δεν είχε το σήριαλ μου πάλι....γκρρρ

Εβαλα πλυντήριο χρωματιστά, έπλυνα κατσαρόλες κ έβαλα την ρεβιθόσουπα ψυγείο για σήμερα μαζί με ντολμαδάκια που θα μου στείλει η μαμά μου

Συμμάζεψα τα τελευταία πιάτα κτλ έβαλα πλυντήριο πιάτων

Έκανα μπανάκι κ μετά κάθισα να φάω κ νάνι νωρίς κ εγώ

Σήμερα ξυπνήσαμε χωρίς να την τραβάω από το κρεββάτι παραδόξως χε χε

Πρωινά γάλα κτλ τσάντες τάπερ έτοιμα κ βουρ σχολείο η μικρή

Εγώ σήμερα ευτυχώς γυρνάω απαλά στο σχολείο με 4ωρο μόνο ;)

Τακτοποίησα πλυντ. πιάτων κ στεγνωτήριο

Μάζεψα πετσέτες από τα χθεσινά μπάνια κ τις έβαλα στη θέση τους

Έκανα καφεδάκι κ ετοίμασα τσάντα για σχολείο

Ουφφφφ αυτά τα λίγα για πρωί :wink::lol:

Τα φιλιά μου

Καλημέρα σε όλες!

Χρόνια Πολλά στις χθεσινές εορτάζουσες και στους αγαπημένους τους.

Από σήμερα ξανά στη ρουτίνα. Χθες ξεστόλισα το δέντρο και το μπαλκόνι, μάζεψα και όλα τα στολίδια, τα πακετάρησα και σιγά-σιγά τα κατεβάζω στο υπόγειο. Πρέπει να βάλω ηλεκτρική, να σφουγγαρίσω και να βάλω πάλι τα καθημερινά διακοσμητικά μου. Έχω να μαγειρέψω και να σιδερώσω.

Από χθες έχω ωραιότατο μπούκωμα και καταρροή που δε με άφησε να κοιμηθω όλη νύχτα. Νιώθω κουρασμένη αν και ξύπνησα πριν λίγο.

Δήμητρα πολύ ωραία τα κρεββάτια των παιδιών!!!!

χρυσα81 όντως το πρόγραμμα φαγητού βοηθάει. Κι εγώ το είχα εγκαταλείψει λόγω γιορτών.

κωνσταντινομαμά καλή αρχή με τη διατροφή. Κι εγώ θέλω να χάσω λίγα κιλά αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι και γυμναστική. Είμαι 1.70 και 58 κιλά αλλά έχω κοιλιά 5 μηνών:tongue:

Αφροδίτη περαστικά στο κοριτσάκι σου. Υγεία για σένα και την οικογένειά σου την καινούρια χρονιά.

Γιώτα οι ταινιές δημιουργούν ερεθισμό ή κοκκινίλα; Σκέφτομαι να τις δοκιμάσω αλλά έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα γι αυτό σε ρωτάω.

Πάω να κάνω καμιά δουλειά. Φιλάκια

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Καλαμαρακι καλη αρχη και σε σενα σημερα..ενταξει με 4ωριτσες θα ειναι ομαλη η προσαρμογη..

Δημητρα πολυ ομοφη η κουκετα,μπραβο στον αντρα σου..αξιζε τον κοπο η αναμονη..

Χρυσα κουραγιο με τις εξωτερικες δουλειες..και εγω πρεπει να ξεκινησω και παλι να βγαζω εβδομαδιαιο προγραμμα φαγητου γιατι καθε απογευμα ψαχνομαι να δω τι θα μαγειρεψω για την επομενη μερα...αχ ναι οσο ειναι μικρα ειναι μια χαρα,μετα με τα διαβασματα χαμος..ευτυχως εχω ακομα ..

Αλεξενια μεγεια το καινουργιο καθισμα..εγω 30 λεπτα τα αφηνω στην χυτρα τα ρεβυθια..

Εγω κλασικα στην δουλεια, νυσταζω ,χθες χαζολουγουσα και πηγα για υπνο στις 1 και το πρωι εκλεισα το ξυπνητηρι και κοιμηθηκα ενα 20λεπτο και μετα τρεχατε ποδαρακια μου..το μεσημερι εχουμε και το μπαλετο της μεγαλης μου οποτε δεν εχει ξεκουραση..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βουλα καλη αρχη με την διατροφη..

Μαρια περαστικα σου.. αδυνατη εισαι για το υψος σου..οσο για την κοιλια δεν εχει περασει και πολυς καιρος απο την γεννα,λενε οτι επανερχεται το σωμα κοντα στο χρονο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ!

Κάθε μέρα που περνάει είναι και καλύτερα το χέρι της και στον παιδικό μου είπαν πως συμμετέχει κανονικά απλά το φυλάει συνέχεια. Το ίδιο κάνει και στο σπίτι βέβαια...

Yorimichi με γεια τις κουκέτες, πολύ ωραία ιδέα η τσουλήθρα (αν χωράει στο δωμάτιο). Μπράβο στον σύζυγο!

Εγω σιδερωσα ολη την στιβα και οτι ειχε στεγνωσει αππο τις απλωστρες μου,τα τακτοποιησα ,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,καθαρισα το τραπεζακι του σαλονιου,εβαλα μια σκουπα(το τι ψιχουλο υπηρχε στο πατωμα απο μπισκοτα που ετρωγαν οι μικρες δεν λεγεται),απλωσα το πλυντηριο,ταισα τα φρουτα στην μικρη,μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατατουλες,μελι,μουσταρδα στον φουρνο,σαπουνισα παγκους ,ο συζηξ επλυνε,αλλαξε και εφτιαξε γαλατα στα κοριτσια,εκανα μπανακι και τις εβαλα για υπνο..παω να φαω κατι γιατι πεθαινω της πεινας,να πιω και μια σαγκρια με την ησυχια μου..

Ωραία ποτάκι για χαλάρωση το βράδυ...Εγώ τέτοια ώρα ήδη κοιμόμουν...

Πως βάζεις το μέλι στο κοτόπουλο; Θέλω να το δοκιμάσω γιατί έχω παιδάκια στην κατάψυξη.

Κορίτσια μου καλημέρα.

Σήμερα καθόλου κέφια.. ίσως επειδή μπαίνουμε πάλι στο καθημερινό μας και τελείωσαν οι γιορτές.... από την άλλη τον άντρα μου ακόμα να τον πληρώσουν.. νομίζω είναι από μέσα Σεπτέμβρη...:roll: . Οπότε σήμερα, απλώς είμαι πεσμένη...

Πήγα το παιδάκι μου σχολείο, τον ξύπνησα γλυκά-γλυκά.

Πήγα στο σούπερ γιατί τελείωσε το γάλα και είχα ξεχάσει να πάρω

Επέστρεψα σπίτι και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με σκούραο

Εβαλα ένα σύντομο πλυντήριο με ευπαθή και ήδη τα άπλωσα

Έπλυνα κάποια πολύ λίγα, πιατικά

Θα ετοιμάσω φαγάκι... μάλλον αρακουδάκο... βλέπουμε.

Εδώ γύρω θα είμαι, σας φιλώ.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και καλή αρχή στα μεγαλύτερα παιδάκια! Εμείς ξεκινήσαμε από χθες οπότε σήμερα είναι απλά ακόμα μια μέρα! Χθες παραδόξως περάσαμε καλά στο σπίτι που πήγαμε να ευχηθούμε. Γυρίσαμε, κάναμε τα μπάνια μας, ήπιαμε το γάλα μας και κοιμηθήκαμε.

Σήμερα έχω να καθαρίσω και να ξεστολίσω τον πάνω όροφο που είναι απλά παιχνιδάκι σε σχέση με τις χθεσινές δουλειές!

Έχουμε και σούπερ μάρκετ σήμερα οπότε πρέπει να βγάλω λίστα. Ο σύζυγος δήλωσε πως ξεκινάει δίαιτα από Τρίτη οπότε πρέπει να βγάλω και διατροφή... Και εγώ αυτή την περίοδο θέλω να τρώω κάθε 3 λεπτά... Ωχ ωχ...

Για τα ρεβύθια που λέτε εγώ παίρνω αποφλοιωμένα γιατί τα άλλα είναι σα στραγάλια, δε τα θέλω καθόλου. 15-20 λεπτά είναι οκ στη χύτρα τα συγκεκριμένα. Μου χει τύχει να διαλυθούν στα 20 λεπτά.

Κοτόπουλο με πορτοκάλι, μουστάρδα και μέλι στο φούρνο με πατάτες είναι απ τα πιο γευστικά φαγητά που έχω φάει! Κανονικό comfort food μιλάμε!

Και μιας και μιλάμε για φαγητό, τι θα φάμε σήμερα μαμά; Ιδέα δεν έχω...

Ειρήνη κι εγώ αυτές τις μέρες βλέπω πολύ web tv τις εκπομπές μαγειρικής που έχω χάσει. Ευτυχώς είναι πολλές :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να πω μονο στην Ειρηνη οτι εχτες ειμασταν κ εμεις Παρνηθα για φαγητο,στο χρυσο ελαφι!Φιλακια πολλαααα!!!!

Ελα!!!! Λίγο πιο πάνω ήταν αυτό το μαγαζί, το είδα! :D

Αχ κορίτσια μου, δεν μπορώ να γράψω και πολλά. Εδώ και τρεις μέρες με έχει πεθάνει το δεξί μου χέρι από τον ώμο. Ούτε την μπλούζα μου δεν μπορώ να βάλω-βγάλω μόνη μου. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και μπήκα να σας γράψω δυο λογάκια και να ευχηθώ.

Περαστικά βρε Βασούλα μου!

DSC00195_zps5c9af0d4.jpg

αυτο ειναι το πρωτο συρταρι της μικρης με τις λεπτες μπλουζες!!

DSC00196_zpsc9f0bc1a.jpg

αυτο ειναι το δευτερο συρταρι με τις πιο χοντρες μπλουζες -φουτερ-ζακετες

DSC00197_zpsddc932b5.jpg

και αυτο ειναι το τριτο συρταρι της με τα παντελονια της,τα κολαν της κ λιγες φουστες γιατι οι αλλες ειναι στην ντουλαπα,οπως κ τα φορεματα!

Πω-πω... χαμός...

Κι εγώ θέλω να χάσω λίγα κιλά αλλά νομίζω ότι χρειάζομαι και γυμναστική. Είμαι 1.70 και 58 κιλά αλλά έχω κοιλιά 5 μηνών:tongue:

Αχ και μένα.. χάλια η κοιλίτσα μου... :(

777885dugw57gt25.gif

Κοτόπουλο με πορτοκάλι, μουστάρδα και μέλι στο φούρνο με πατάτες είναι απ τα πιο γευστικά φαγητά που έχω φάει! Κανονικό comfort food μιλάμε!

Και μιας και μιλάμε για φαγητό, τι θα φάμε σήμερα μαμά; Ιδέα δεν έχω...

Για γράψε μας πως το φτιάχνεις...θέλω να το κάνω το Σ/Κ.

Εγώ έφτιαξα φασόλια χάντρες κοκκινιστά σήμερα.

Πλένω κοτόπουλο, κόβω πατάτες και τα βάζω στο ταψί. Παίρνω το σέικερ και βάζω λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, χυμό πορτοκάλι, χυμό λεμόνι, μουστάρδα, μέλι και λιωμένο σκόρδο. Τα χτυπάω και τα ρίχνω πάνω στο κοτόπουλο και τις πατάτες. Έπειτα παίρνω το ποτήρι απ το σέικερ, το γεμίζω νερό πολύ ζεστό (χωρίς να το ξεπλύνω ε) και διαλύω μέσα ένα σπιτικό ζωμό κότας. Το ρίχνω κι αυτό στο ταψί και ψήνω κανονικά. Μπορώ να φάω ένα ταψί πατάτες (τι μπορώ δηλαδή; το έκανα προχθές!)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...