Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσακια μ γλυκα καλησπερα!!!

Ελπιζω να με θυμαστε,χαθηκα γτ χαλασε το κινητο μ απο οπου κ εμπαινα αλλα τωρα πηρα αλλο κινητο,πηραμε ταμπλετ κ φτιαξαμε κ το λαπτοπ για σιγουρη επικοινωνια!!! :)

Να σας ευχηθω καλη χρονια με υγεια για ολους κ ιδιαιτερα χρονια πολλα στις εορταζουσες των ημερων!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα κ οικογενιακα τις γιορτες με πολλες βολτες για τα μικρα αλλα κ τα μεγαλα παιδια! ;) Το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση παρολο που δεν πολυασχολιομουν τις τελευταιες μερες,εκανα μονο τα βασικα.Σας εχω διαβασει,οχι ολα βεβαια αλλα δεν θυμαμαι κ πολλα να σχολιασω.Να πω μονο στην Ειρηνη οτι εχτες ειμασταν κ εμεις Παρνηθα για φαγητο,στο χρυσο ελαφι!Φιλακια πολλαααα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλες μου φιλες γεια σας!

Πινω τσαγακι κ διαβαζω τα νεα σας, βραζω φασολαδα για αυριο---γιατι πλανταξαμε στο κρεατικο αυτες τις μερες--- κ καπνιζω γελωντας παρεα με το ταμπλετ!

Χροννια πολλα στα παιδακια σας ,στην μανουλα σου ,στην αδερφη σου κ στον συζυγο!

Ξεχασα καμια?

;)

Αχ καλες μου φιλες εμεις ηταν τωρα να ξεστολισουμε αλλα, ο συζυγος εφυγε για δουλεια κ τωρα μετατοπιζεται το ξεστολισμα για αυριο το απογευμα....

Ιουφι......

Με δουλεια οχι πολυ καλα γιατι ακομη δεν μου εχουν βαλει δουλεια,δεν βρηκαν σε ποιο αντικειμενο να με χωσουν κ ειναι βαρετα..

Μεχρι να με βρουν αντικειμενο κ να το μαθω θα φυγω......:mad:

Πρεπει να βρω τροπο να σας βαλω τις κουκετες φωτο ....χμ...

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπέρα!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας (κι εγώ το δικό μου) και γενικά όσους έχουμε.

Για να μην ξεχάσω καμία, κάνω σκονάκι...

Γιωτακι μου να χαιρεσαι την ζουζουνα σου!!!!!Να την καμαρωνεις παντα!!!!

Μπιλλακι να χαιρεσαι την μανουλα σου!!!!

Σοφακι να χαιρεσαι το γιοκα σου!!!

Χρυσα και εσυ την αδελφη σου!!!

Βικυ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Κων/νομαμά, ελπίζω να μη σε πειράζει που αντέγραψα από εσένα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Έχω γράψει 2 φορές και με έχει πετάξει έξω.... ειδικά την πρώτη φορά έκθεση ιδεών έγραψα για να καλύψω τον χαμένο χρόνο...

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ευημερία για όλους μας!

Δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω χρονιάρες μέρες και επιπλέον δεν είχα και διάθεση οπότε έκανα delete στο internet....

H μικρή μου χτύπησε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 3 επισκέψεις στο Παίδων, ακτινογραφίες, νάρθηκας, ουρλιαχτά, πόνος, ξενύχτια και όλα αυτά τα άσχημα. Σημασία έχει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και τώρα είναι καλά, σήμερα πήγε και παιδικό. Περαστικά και αγύριστα...

Εξαιτίας του ατυχήματος, δεν πήγαμε σε χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που θέλαμε αλλά κάναμε πιο οικογενειακά πράγματα με πολύ παζλ και επιτραπέζια και λίγα ραντεβού με τα μικρά μας φιλαράκια. Άντε και λίγο κούνια τις μέρες με ήλιο και λίγο καρουζέλ και τραινάκι, ως εκεί. Προσπαθήσαμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση για να μας βλέπουν τα παιδιά καλά.

Αρρωστήσαμε εγώ και ο σύζυγος από 4-5 μέρες ο καθένας με συνάχι..... πήγαμε και 2-3 μέρες στο εξοχικό, λιώσαμε μπροστά στο τζάκι.....αυτά εν ολίγοις...

Περαστικά Αφροδιτάκι!!! Ποτέ ξανά νοσοκομεία, εύχομαι!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Στα δικά μου τώρα..

Παρόλο που γιορτάζει ο μικρός μου σήμερα, δεν είχα κόσμο, γιατί όλοι οι φίλοι μας (και ο νονός του) δουλεύουν μέχρι αργά και ξέρουν ότι το παιδί κοιμάται νωρίς (σήμερα από τις 20:30). Οπότε, μάλλον, θα έχω επισκέψεις το ΣΚ (καλύτερα, γιατί αδιαθέτησα εχθές και δεν είχα πολύ κουράγιο για κόσμο σήμερα...)

Βέβαια, σηκώθηκα, έκανα τα πρωινά μας (πλύσιμο, άλλαγμα, γάλα, καφεδάκια) και ξεκίνησα δουλίτσες..

1. Αέρισα το σπίτι

2. Ξεσκόνισα πολύ καλά παντού

3. Σκούπισα πολύ καλά παντού

4. Έκανα ένα γρήγορα πέρασμα και τα δύο μπάνια

5. Τακτοποίησα οτιδήποτε ήταν εκτός θέσης

Μέσα σε όλα αυτά, τάισα δύο φορές το παιδί, τον άλλαξα, δε θυμάμαι πόσες και τον κοίμησα.

Ευτυχώς δεν είχα μαγείρεμα (μαγείρεψε η πεθερά μου σήμερα)

Το απόγευμα, πήγα σ/μ, φωτοτυπείο και στα οπτικά να πάρω ένα ζευγάρι γυαλιά που είχα αφήσει για επισκευή.

Μόλις γύρισα, αφιέρωσα όλο μου το χρόνο στο παιδάκι μου, μέχρι που ήρθε η ώρα να τον κάνω μπάνιο, να πιει γάλα, να κάνουμε αγκαλίτσες και να κοιμηθεί.

Αυτααααα

Τώρα ο άντρας μου είναι στο σπίτι των γονιών του (γιορτάζει ο πεθερός μου) και εγώ σας γράφω βλέποντας τηλεόραση...

Σε λίγο που θα έρθει θα κάτσουμε παρέα στο τζάκι με κρασάκι...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Μαρι ,να χαιρεσαι το γιόκα σου !ΠΟλύχρονος και τυχερός να ειναι ,με υγεια!

Αφροδιτακι ,περαστικα να ειναι!Πραγματικα ,δεν σου πήγε και πολύ καλά η αδεια..Ας ειναι ως εδω η κακοτυχια!

Δημητρα υπομονη ,θα μπειτε σε προγραμμα γενικως.Καλή ξεκούραση!

Αννιε,και εμεις παρομοιο προγραμμα ακολουθησαμε αλλα ειμαι πλήρης...μαλλον εξαρταται από ποια πλευρα το βλέπεις.

Το απόγευμα μοναχα μαζεψα λίγα απλωμενα ρουχα ,καθαρισα την κουζινα από τα μεσημεριανα ,εβαλα ενα πλυντηριο ,μετεφερα ξυλα,αναψα το τζακι ,εφτιαξα καφεδες και γαλα και παιξαμε επιτραπέζια και χαρτια με τον μικροι.Αυτες ειναι οι στιγμες που δεν αλλαζω με τιποτα!

Καναμε τα μπάνια μας ,ετοιμασε το παλικαρι μου την τσαντα του ,εφτιαξα τα μαλλια μου ,τσιμπήσαμε βραδυνο ,κοιμησα το γιοκα μου και εφτιαξα τα νυχια μου.

Καλο βραδυ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Eδω ειμαι και παλι..

Ηλιαχτιδα να το χαιρεσαι το αγορακι σου να ειναι γερο και ευτυχισμενο παντα..χρονια πολλα και για τον πεθερο σου..

Αφροδιτακι περαστικα σας και μονο απο μακρυα τα νοσοκομεια..τωρα για τους γρουσουζηδες τι να πω,στα μουτρα του θα γυρισει..

Αnnie καλως μας ηρθες και παλι..

Κικη μηπως να εμενες και αυριο σπιτι αν μπορεις για να μην κυλησεις?

Μιρτουλα μην στεναχωριεσαι..εισαι τυχερη που ειχες την αδεια σου και χαρηκες τα παιδακια σου..τα ωραια περνανε γρηγορα αλλα και για αυτο ειναι ωραια και τα περιμενουμε με λαχταρα..καλη αρχη αυριο..

Βασια οι διακοπες και η ελειψη προγραμματος πολλες φορες δημιουργει εκνευρισμο και ενταση..θα δεις που απο αυριο που ξεκιναει η ρουτινα και καθε κατεργαρης στον παγκο του θα χαλαρωσεις..

Εγω σιδερωσα ολη την στιβα και οτι ειχε στεγνωσει αππο τις απλωστρες μου,τα τακτοποιησα ,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,καθαρισα το τραπεζακι του σαλονιου,εβαλα μια σκουπα(το τι ψιχουλο υπηρχε στο πατωμα απο μπισκοτα που ετρωγαν οι μικρες δεν λεγεται),απλωσα το πλυντηριο,ταισα τα φρουτα στην μικρη,μαγειρεψα κοτοπουλακι με πατατουλες,μελι,μουσταρδα στον φουρνο,σαπουνισα παγκους ,ο συζηξ επλυνε,αλλαξε και εφτιαξε γαλατα στα κοριτσια,εκανα μπανακι και τις εβαλα για υπνο..παω να φαω κατι γιατι πεθαινω της πεινας,να πιω και μια σαγκρια με την ησυχια μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω σηκωθηκα το απογευμα πηρα το μικρο και πηγαμε σουπερ μαρκετ,ειχε ο καημενος να βγει εξω 6 μερες.....

Γυρισαμε και κατσαμε ολοι μαζι και ξεστολισαμε,τα οργανωσα και ο αντρουλης τα ανεβασε στο παταρι,εβαλα μια παρα πολυ καλη σκουπα στο σαλονι,σηκωσαμε χαλια και τα βγαλαμε λιγο στο μπαλκονι να αεριστουν,τραβηξαμε επιπλα και σκουπισα,σφουγγαρισα οοοοολο το σαλονι και μολις στεγνωσε ξαναεστρωσα,τιναξα ριχταρια,και εβρασα μπροκολο για το βραδυ.

Φαγαμε,εβαλα τον μικρο για υπνο ,εκανα ξανα μπανακι και τωρα ειμαι τεζα......

Θα το παω δωματιο-δωματιο γιατι αλλιως δεν την παλευω....

Επισης ξεχασα να σας πω οτι σημερα ξεκινησα διατροφη μπας και χασω κανενα κιλο...Σημερα τα καταφερα!!!Αντε να δω ποσο θα αντεξω...παντα ετσι λεω αλλα στο τελος δεν κρατιεμαι και τρωω...Τωρα που σας γραφω ο αντρας μου ειναι στο σαλονι και τρωει πατατακια....αλλα εγω στο υψος μου(αν και δεν εχω μπολικο...)Κυρια!!!!

Καλησπέρα!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας (κι εγώ το δικό μου) και γενικά όσους έχουμε.

Για να μην ξεχάσω καμία, κάνω σκονάκι...

Κων/νομαμά, ελπίζω να μη σε πειράζει που αντέγραψα από εσένα...

Καλε τι να με πειραξει?Αντεγραψε οσο θες!!!

Διαφημίσεις

Γιωτακι μου να χαιρεσαι τo κοριτσάκι σου.

Μπιλλακι χρόνια πολλα και καλά για την μανουλα σου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις θεραπείες. Σίγουρα θα βγει πάλι νικήτρια η μανούλα.

Σοφακι Ηλιαχτίδα και Βικάκι να χαίρεστε τ' αγόρια σας και να τα καμαρώνετε πάντα

Χρυσα να χαίρεσαι την αδελφούλα σου.

Αφροδιτάκι περαστικά κι αγύριστα στο κοριτσάκι σου. Τι σας βρήκε κι εσάς Χριστουγεννιάτικα.

Ειρένε, Βικάκι και Κική μου περαστικά σας.

Ειρήνη μου, υπέροχη βόλτα. πολύ καλά κάνατε. Αύριο αρχίζει και πάλι η ρουτίνα μας.

Δημητρούλα μου, καλώς μας ήρθες και πάλι

Βούλα μου κι εγώ μαζί σου με τη διατροφή.

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια που σίγουρα ξέχασα αλλά συγχωρέστε με.

Αχ κορίτσια μου, δεν μπορώ να γράψω και πολλά. Εδώ και τρεις μέρες με έχει πεθάνει το δεξί μου χέρι από τον ώμο. Ούτε την μπλούζα μου δεν μπορώ να βάλω-βγάλω μόνη μου. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και μπήκα να σας γράψω δυο λογάκια και να ευχηθώ.

Σας φιλώ και σας σκέφτομαι.

Αύριο ξεκινάει καινούργια μέρα με σχολεία, διαβασματα,

Βάσια και υπόλοιπες μανούλες κουράγιο.

7q1Np2.png0ulEp2.png

DSC00229_zps171b70c3.jpg

κοριτσια γεια σας και παλι!

ειπα να μπω παλι λιγο απτο παλιο πσ της κρεβατοκαμαρας!

και ελπιζω μα καταφερα να σας βαλω φωτο απο τις πανεμορφες κουκετες που εκανε ο συζυξ!!!!!!!!!

φιλια κ καληνυχτα!!!!!!!

και μιας κ τα καταφερα θα σας βαλω κ φωτος απο τα συρταρια των παιδικων ρουχων που ειχα συμμαζεψει και δεν χωρουσαν...

θυμαστε??

που σχολιαζατε για τις 45 μπλουζες της μικρης???

ε λοιπον ειχαν χωρεσει γιατι τα ειχα βαλει τελικα ΚΑΘΕΤΑ!!! ναι ναι !!

ριξτε μια ματια ..........

DSC00195_zps5c9af0d4.jpg

αυτο ειναι το πρωτο συρταρι της μικρης με τις λεπτες μπλουζες!!

DSC00196_zpsc9f0bc1a.jpg

αυτο ειναι το δευτερο συρταρι με τις πιο χοντρες μπλουζες -φουτερ-ζακετες

DSC00197_zpsddc932b5.jpg

και αυτο ειναι το τριτο συρταρι της με τα παντελονια της,τα κολαν της κ λιγες φουστες γιατι οι αλλες ειναι στην ντουλαπα,οπως κ τα φορεματα!

Και συνεχιζω ακαθεκτη να σας πρηζω.......

DSC00193_zps289a9a87.jpg

ΤΟ συρταρι με τις μπλουζες του γιου μου...

Σκεφτειτε οτι ειναι κ πολυ πιο μεγαλο γιατι ειναι στην ντουλαπα μεσα κ οχι σε συρταριερα....

DSC00194_zps940a6956.jpg

και τα παντελονια του γιου φυσικα....κ παντελονια φορμας -φουτερ!!

ευχαριστω πολυ κ τα υπολοιπα κοριτσουδια για τις ευχες σας!!!!

δημητρα βαζε φωτο! πολυ ωραια η κουκετα! πορτοκαλι-λαχανι ο αγαπημενος μου συνδιασμος!

ωρε ρουχομανι!!!! κ λεω οτι εγω εχω πολλα ρουχα για την κορη μου :tongue::tongue::tongue:

βουλα ευγε για την διατροφη, δεν τολμω να ανεβω ζυγαρια.... εκανα μολις μπανιο κ συνειδητοποιησα οτι δεν υπαρχει πια φλατ κοιλια.... αντε να την ξαναεπαναφερω. (λες κ ειμαι 3 μηνων:cool::cool::cool:) εχουμε ομως γλυκα απο την γιορτη της κορης, μολις τα φαμε ξεκιναω κ εγω (μονο σημερα εφαγα 4:oops:)

ξεχασα να πω κ στην ειρηνη μπραβο για το κιλο!!!! τοσο ευκολα τα χανεις?

εγω πρεπει να ειμαι χαλαρα 73 απο 68 που ειμαι κανονικα.

παω για υπνο, καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...