Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διάβασα, μια που είχα μέρες να μπω, οπότε να ευχηθώ χρόνια πολλά και σε όλες σας που έχετε ή είχατε αυτές τις μέρες δικούς σας ανθρώπους να γιορτάζουν!

Επίσης, περαστικά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε αρρωστούλες και αρρωστούλικα παιδάκια!

Δήμητρα, ευχές να πάνε όλα καλά με το μπαμπά!

Μπιλάκο, το ίδιο για τη μαμά! Σήμερα ξεκινάει; Δύναμη στη γυναίκα!

Περιμένω πως και πως να έρθει τέλος Γενάρη για να φύγουμε.Ο άντρας μου νομίζω ότι το περιμένει περισσότερο,όλο ρωτάει σαν μικρό παιδί πόσες μέρες έμειναν:D

Το έχασα αυτό :rolleyes:. Πού πάτε πάλι, μικρή μου γυριστρούλα; :P

Η κόρη μου είναι σχεδόν 5 και από πέρυσι που πήρε ο μπαμπάς της τάμπλετ παίζει για 20-30 λεπτά δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν θεωρώ πως της κάνει κακό, αντιθέτως για αυτές τις ηλικίες υπάρχουν παιχνίδια-εφαρμογές που βοηθάνε το μυαλουδάκι τους και τις δεξιότητές τους να αναπτυχθούν (πάζλ, βρες τις διαφορές, λέξεις στα αγγλικά κ.α.) οπότε μόνο κακό δε το βρίσκω. Η δική μου κόρη είναι εθισμένη στην τηλεόραση και αυτό οφείλουμε να παλέψουμε. Αυτό ναι, το θεωρώ πρόβλημα.

Συμφωνώ με τη Rav. Η δική μου είναι σχεδόν 4 και παίζει πότε πότε με τα παιχνίδια του tablet, που πήραμε πρόσφατα. Της αρέσει αλλά εύκολα την ξεκολλάς. Η τηλεόραση (γενικά η παρακολούθηση παιδικών από τηλεόραση, υπολογιστή, τάμπλετ) πάλι είναι άλλη υπόθεση. Και παρόλο που υπάρχει και τηρείται αυστηρό προγράμμα (ένα παιδικό την ημέρα [20'] και 2-3 το Σάββατο το πρωί [1 ώρα]) νομίζω ότι, αν ήταν στο χέρι της, δε θα ξεκόλλαγε :rolleyes:.

Και γω εχω λίστα με συνεχείς ανανεώσεις και σβησίματα με πράγματα που θέλω να πάρω για μένα και για τα παιδιά και για να μην τα ξεχνάω και για να οργανώνω καλύτερα τα έξοδά μας...

Επειδή κάνω κι εγώ το ίδιο, σου συμβαίνει κι εσένα ένα να σβήνεις, πέντε να προσθέτεις; :rolleyes:

Κικάκι κ εγώ επειδή είναι γαλαζομάτα της φοράω από μικρή γυαλιά ηλίου

Έχουμε αυτά Julbo Diegoπροσωπικά τα θεωρώ κορυφαία σαν ποιότητα κατασκευή ανθεκτικότητα κ φίλτρων στους φακούς. Μπορείς να τα πάρεις καινούργια κ από το ebay αν θελήσεις μου λες ;)

Τουλάχιστον η δική σου έχει και ανοιχτό μάτι, η δικιά μου το βούρλο μόνο τη βλεφαρίτιδα κληρονόμησε :rolleyes:.

Ευχαριστώ πολύ πολύ, κοριτσάκι!

θα το ψάξω και αν το αποφασίσω, σίγουρα θα σε ενοχλήσω, αφού δεν έχω παραγγείλει ποτέ από ebay και είμαι παντελώς άσχετη :cool:.

{απροσδόκητα....έχω πολύ καλή διάθεση χε χε ειλικρινά δεν ξέρω γιατί :rolleyes::tongue:}

Δεν χρειάζεται να ξέρεις, βρε :wink:!

κικη για γυαλια της μικρης που λες εχε υποψην σου τα εξης

ειναι οι συχνες αποριες των πελατων, πιθανον να τα γνωριζετε φυσικα.

απο την στιγμη που θα τα παρεις απο καταστημα οπτικων, ειναι αποροφητικα.

τα περισοτερα γυαλια ηλιου εχουν πλεον οργανικους φακους τα παιδικα ομως εχουν παντα οργανικους(πλαστικους) φακους. το κρυσταλλο δεν ειναι πιο αποροφητικο οπως πολλοι πιστευουν!

δεν ειναι απαραιτητο να εχουν πολαριζε φακο(συνισταται ομως για σπορ κ για επαγγελματιες οδηγους) ουτε πολυ σκουρο για να θεωρουνται καλα.

ειδικα στα μικρα παιδια να μην ειμαστε υπερβολικοι στην χρηση των γυαλιων ηλιου,εννοω οτι μπορουν κ πρεπει να τα φορουν απο 1μιση 2 ετων ομως σε πολυ εντονη ηλιοφανεια κ οχι με συννεφια ωστε να μην αποκτησουν φωτοευαισθησια.

αποφυγε ομως τους πολυ πολυ ανοιχτους π.χ ροζ κτλ

πολυ καλα ειναι κ τα degrade χρωματα φακων κ για εμενα πιο βολικα εφ οσον αφηνουν το φως να μπει σταδιακα κ η κορη του ματιου δεν διαστελεται αποτομα.

επιθυμητο ειναι να εχουν εσωτερικη επιστρωση antireflex ωστε να μειωμουν τις αντανακλασεις.

το καθε ματι εχει την δικη του προτιμηση στα χρωματα κατα γενικη ομολογια ομως το πρασινο (G15 το καλσικο χρωμα των rayban) ειναι για τους περισοτερους πολυ ξεκουραστο.

αν εχει καθρεφτη η οχι δεν επηρεαζει σε τιποτα την αποροφητικοτητα.

σε καμμια περιπτωση μην τους φορατε ψευτικα γυαλια ποτε!

δυσυτυχως αρκετοι γονεις κανουν τεστ με αυτα για να δουν αν το παιδι ειναι ετοιμο να φορεσει γυαλια η τα παιρνουν για πλακα η για οικονομια. να ξερετε οτι ειναι απειρως καλυτερο να κυκλοφορουμε με γυμνο ματι παρα με ενα ζευγαρι μη αποροφητικα γυαλια τα οποια αναγκαζουν την κορη να διαστελεται συνεχως ετσι μπαινει περισοτερη υπεριωδη ακτινοβολια με πολυ βαλεβερες συνεπειες γαι τα ματια μας.

καλυτερα ο πλαστικος σκελετος πιο βολικος κ καλυτερο καθισμα στην μυτη. αν βρειτε με ελαστικο πλαστικο σκελετο ακομα καλυτερα. η αντοχη κ η διαρκεια ζωης τους εξαρταται απο την χρηση του παιδιου.......αλλα αν αντεξουν συνηθως τους κανουν για 2 ετη ισως κ παραπανω.

ενα καλο παιδικο ζευγαρι γυαλιων σε οπτικο καταστημα κοστιζει απο περιπου 25-50ε

μην ρισκαρετε με τα ματια μας.

κ ο μικρος μου εχει απο πολυ μικρος σοβαρες επεφυκιτιδες κ φοραμε απο 1μιση ετος. πριν λιγες βδομαδες του πηρα γιατι μας μικρυνε το προηγουμενο,ενα τελειο βελουδινο σε χρωμα καφε κ πολυ στυλατο! πολυ μοδα το βελουδο στα γυαλια κοριτσια!

οτι αλλο θελετε ρωτατε.

φιλακια!!!!!!!

Μπιλάκο, ευχαριστώωωωω!

Λες, δλδ, ακόμη και στην περίπτωσή της (με τη βλεφαρίτιδα) να πρέπει να την αφήνω και χωρίς γυαλιά όταν δεν έχει πολύ ήλιο; Εκείνη τα ζητάει κι επειδή βλέπω και τον Θ που αν δεν κρυφτεί και το τελευταίο ίχνος φωτός, δεν τα βγάζει τα γυαλιά του... :confused:

Γενικά έχω ετοιμάσει μια τεράστια λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω μέσα στην χρονιά για το σπίτι αλλά δεν έχω βάλει ακόμα κάποιον προσωπικό στόχο μου φαίνεται στο τέλος θα κάνω το ποιο πεζό να ετοιμάσω μια λίστα με πράγματα που θέλω να μου αγοράσω.

Ε, όχι και πεζό! :-P

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Ωχ Aφροδιτάκη, τι σας έτυχε...περαστικά και αγύριστα να είναι....

Να είσαι καλά, ευχαριστώ..... Τώρα άμα πω πως με φάγανε από την δουλειά με την άδεια....2-3 είναι οι γρουσούζηδες, που δεν μπορούν να πουν καλό λόγο... Τέλος πάντων...

Διαφημίσεις

Να πω κι εγώ τα δικά μου.

Μόλις έφυγε η μικρή το πρωί, άνοιξα να αεριστεί καλά το σπίτι κι έβγαλα έξω τα παπλώματά μας, μπας και διώξω κανένα μικρόβιο. Μετά ξεστόλισα το σαλόνι μας (η μικρή θα κρατήσει, λέει, το δέντρο της μέχρι το Πάσχα :rolleyes:. Τα βρήκαμε κάπου στη μέση :cool:, θα το ξεστολίσει το σ/κ), ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια, έβαλα μια σκούπα σε όλο το σπίτι, τίναξα τα πατάκια κουζίνας, μπάνιου, μάζεψα ένα πλυντήριο που είχε στεγνώσει κι ετοίμασα άλλο ένα για το μεσημέρι. Για την κουζίνα (νεροχύτη, πάγκους) είχε φροντίσει ο σύζυγος από το πρωί και μια που δεν μαγείρεψα, ήταν καθαρή μέχρι που τηγάνισε αυγά.

Τώρα θέλω να ξυπνήσω το μικρό μου, να καθαρίσω την κουζίνα, ν' απλώσω το πλυντήριο και αργοτέρα να βράσω το χταπόδι για να το φάμε αύριο με μακαρονάκι κοφτό.

Ελπίζω να νιώθω καλύτερα και να πάω αύριο στη δουλειά. Άλλο να διακοπεύεις, αλλό να είσαι σπίτι αναγκαστικά :?

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? καλε περαστηκα στις αρρωστουλες της παρεας κ αφροδιτη περαστηκα κ αγυριστα στο παιδακι σου!!!! εισαστε καλυτερα?

για τις ταινιες που με ρωτησατε παιρνω αποτριχωτικες ταινιες για το προσωπο τις κοβω κ τις προσαρμοζω στο σχημα του φρυδιου μου. μεχρι την τελευταια φορα ειχα παρει αυτη wax_strips_face.png την τελευταια φορα πηρα την μαρκα του ΑΒ care νομιζω λεγεται, εχει μιση τιμη κ ακριβως την ιδια ποιοτητα. την χρησιμοποιουσα χρονια κ τον τελευταιο καιρο δεν επερνα (τσιγκουνευομουνα τα χρηματα) αλλα τελικα δεν πηγαινε αλλο κ πηρα

Περαστικά! Να σου κάνω παρέα; Από τη νύχτα με 38+, βήχα και πόνο σε όλο το σώμα :mad:. Χίλιες φορές να γύρναγα στη δουλειά κανονικά σήμερα! Ευτυχώς, οι υπόλοιποι καλά κρατούν, ακόμη :rolleyes:.

Δεν θέλεις να μου κάνεις παρέα.Είμαι από τις 26/12 στα ίδια χάλια,ελπίζω να σου περάσει πιο γρήγορα...

Έχω γράψει 2 φορές και με έχει πετάξει έξω.... ειδικά την πρώτη φορά έκθεση ιδεών έγραψα για να καλύψω τον χαμένο χρόνο...

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ευημερία για όλους μας!

Δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω χρονιάρες μέρες και επιπλέον δεν είχα και διάθεση οπότε έκανα delete στο internet....

H μικρή μου χτύπησε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 3 επισκέψεις στο Παίδων, ακτινογραφίες, νάρθηκας, ουρλιαχτά, πόνος, ξενύχτια και όλα αυτά τα άσχημα. Σημασία έχει πως δεν είναι κάτι σοβαρό και τώρα είναι καλά, σήμερα πήγε και παιδικό. Περαστικά και αγύριστα...

Εξαιτίας του ατυχήματος, δεν πήγαμε σε χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που θέλαμε αλλά κάναμε πιο οικογενειακά πράγματα με πολύ παζλ και επιτραπέζια και λίγα ραντεβού με τα μικρά μας φιλαράκια. Άντε και λίγο κούνια τις μέρες με ήλιο και λίγο καρουζέλ και τραινάκι, ως εκεί. Προσπαθήσαμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση για να μας βλέπουν τα παιδιά καλά.

Αρρωστήσαμε εγώ και ο σύζυγος από 4-5 μέρες ο καθένας με συνάχι..... πήγαμε και 2-3 μέρες στο εξοχικό, λιώσαμε μπροστά στο τζάκι.....αυτά εν ολίγοις...

Αμάν περαστικά σας!!!Πως τα φοβάμαι τα χτυπήματα...

Βίκυ και Κική περαστικά σας!

Εμένα δεν θα με πεις περαστικά???????

Το έχασα αυτό :rolleyes:. Πού πάτε πάλι, μικρή μου γυριστρούλα; :P

Μ'έχεις παρεξηγήσει!!!Πηγαίνουμε 4 μερούλες εξωτερικό με το σύζυγο μόνοι μας...!!!Θα σου στείλω πμ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Αύριο επιτέλους σχολεία...λίγο ηρεμία στο σπίτι δεν κάνει κακό....απο την άλλη ξεκινάμε διάβασμα πάλι και δεν το μπορώ!

Τα νεύρα μου απο την άλλη μια χαρά τεντωμένα είναι και όσο και να προσπαθώ να κάνω υπομονή, δεν μπορώ!!! Τι με έχει πιάσει δεν μπορώ να καταλάβω....με το παραμικρό φουντώνω..... ελπίζω απο αύριο να ηρεμήσω!

Καλέ τι έπαθαν τα εμότικόν μου???Ενώ είχα βάλει δεν εμφανίζεται κανένα...

Τέλος πάντων δεν μπορώ άλλο άρρωστη βαρέθηκα να είμαι μέσα στο σπίτι.Μέχρι και το παιδί μπούχτησε,πηγαίνει στο παράθυρο και κοιτάζει έξω και με παρακαλάει να βγούμε βόλτα.Εδώ βρέχει ασταμάτητα από χτες το απόγευμα

Μπιλάκι και Δήμητρα η σκέψη μου είναι μαζί σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απαπα επιτέλους πήρα μια ανάσα!

-Αυλή, σκάλες, μπαλκόνια (ναι, και τα πέντε!), τζάμια Check

-Τζάκι και τζάμι τζακιού έλαμψαν (μέχρι που το άναψα βεβαίως :wink: )

-Μπάνιο check

-Ριχτάρια μοσχομυρωδάτα ήδη ξαναστρώθηκαν.

-Ξεστόλισα τον κάτω όροφο και πήγα τα στολίδια στο υπόγειο.

-Ξεσκόνισα σχολαστικά, άλλαξα τα καρέ

-Σκούπισα

-Έβαλα τα πατάκια να πλυθούν. Έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο παντόφλες και ένα με τα χριστουγεννιάτικα καρέ. Έβαλα και μια πλύση στο καυτό να ζεματιστεί ο κάδος.

-Μάζεψα τα απλωμένα και τακτοποίησα όσα δεν ήθελαν σίδερο.

-Έστρωσα κρεβάτια

-Κάναμε εργασίες με τη μικρή (για τα Χριστούγεννα ήταν αλλά εμείς σταματήσαμε νωρίτερα και δεν τις είχαμε πάρει).

-Άλλαξα τη διακόσμηση και ετοίμασα ένα δωράκι με σπιτικά προϊόντα για να το πάρω μαζί στην επίσκεψη που θα πάμε με τη μικρή.

Τώρα περιμένω να τελειώσει το τελευταίο πλυντήριο και το τελευταίο στεγνωτήριο της ημέρας για να φύγουμε.

Περαστικά σε όλες τις ταλαιπωρημένες. Ειρήνη μιλάμε για πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω που μένεις αλλά αναφερόμενη σε κέντρο υγείας θα ρωτούσα πόσο δύσκολο είναι να απευθυνθείς σε νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό. Είναι πολλές οι μέρες κορίτσι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Περαστικά σε όλες τις ταλαιπωρημένες. Ειρήνη μιλάμε για πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω που μένεις αλλά αναφερόμενη σε κέντρο υγείας θα ρωτούσα πόσο δύσκολο είναι να απευθυνθείς σε νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό. Είναι πολλές οι μέρες κορίτσι...

Το ξέρω βρε συ αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κάτι άλλο κοντά.Θα ξαναπάω αύριο να μου πουν:cool:και βλέπουμε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :D

Χρόνια πολλά στη μικρή της Γιώτας, στον Γιαννάκη της Σοφίας, στην αδερφή της Χρύσας κ σε όσους έχετε δικούς σας ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα!!

Ξύπνησα στις 7μιση :rolleyes::confused: έκανα καφεδάκι κ τακτοποίησα τις πετσέτες από το στεγνωτήριο, το πλυντ. πιάτων κ έβγαλα το ψωμί από τη φόρμα να κρυώσει.

Μίλησα με τις δυο κολλητές μου να οργανωθούμε για το σαββατοκύριακο που θα βγούμε κορίτσια μόνο για ουζάκι, δεν τις είδα στις γιορτές αφού έλειπα, κ κανονίσαμε το επόμενο σκ να μαζευτούμε να κάνω τραπεζάκι για όλους μας στο σπίτι μου με τα αγόρια τους :D

Έχω λίστα με ψώνια έτοιμη πίνω το καφεδάκι μου κ σε λίγο φεύγω

Το απόγευμα το πρόγραμμα λέει καφεδάκι κ βόλτα:cool:

(δεν βρισκω το προηγουμενο ποστ) ερχομαι!!!!!!!! Z186871d1374580621-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-goodmorningcoffee.gif

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Αχ... και τελείωσαν οι εορταστικές ημέρες..... :?:???: καθόλου δεν μου αρέσει αυτό, το φαντάζεστε ε;

Aφήστε που είχα μπερδευτεί και μέχρι χθες νόμιζα πως ξεκινούν σήμερα τα σχολεία! :rolleyes:

Χθες λοιπόν, ήθελα να "κλείσουμε" την εορταστική περίοδο οι 3 μας και γι αυτό είχα την ιδέα να πάμε για φαγητό οι 3 μας, σε μία ταβέρνα στην Πάρνηθα. Να συνδυάσουμε ηρεμία, φαγητό και καθαρό αέρα.

Ηταν τέλεια κορίτσια.. υπέροχη-υπέροχη μέρα. :P

Φάγαμε όμορφα, κάναμε βόλτα στο βουνό... το κατα-ευχαριστηθήκαμε πραγματικά. Και το φιογκάκι συνέχεια έλεγε "τέλεια μέρα, μανούλα!" :D

Ήταν ότι έπρεπε για να "κλείσουμε" την εορταστική περίοδο, που ενώ την έζησα, τη χάρηκα περισσότερο από ποτέ και πάλι λίγη μου φάνηκε....

Επεστρεψα και είχα ένα ραντεβού σε μία φίλη για shellac. Ο άντρας της είναι πολύ καλός μου φίλος από το σχολείο. Έκλεινε χθες τα 39 αλλά για να τον πειράξω του πήρα ένα παστάκι και του έβαλα πάνω το νούμερο 40 και μπήκα κρατώντας το στο χέρι... και μόνο που είδα το πρόσωπό του, την ώρα που έμπαινα στο σπίτι... χαχαχαχαχα κορίτσια απίστευτο γέλιο! :tongue: Του γύρισε το μάτι!!! :lol:

Το βραδάκι, κάναμε επανάληψη αγγλικών, αράξαμε, χαλαρώσαμε, κάναμε τα μπανάκια μας και στο καθαρό μας σπιτάκι είχαμε την ευκαιρία να ηρεμίσουμε...

Σήμερα, ξύπνησα, πήγα σουπερ, μάζεψα το σπίτι, άπλωσα τα ριχτάρια που είχα από βραδύς και τώρα ετοιμάζω φακούλες. Θα τις συνοδέψω με σαλατούλα, τηγανιτές, πράσινες πιπεριές, που λατρεύουμε και σαρδελίτσες.

Είδα και μερικές εκπομπές μαγειρικές στο internet, για να εμπευστώ γιατί πολύ το χρειαζόμουν κόρες...

Σας φιλώ γλυκά

μπραβο ειρηνη μου ωραια ιδεα!!!

Για ελάτε να "εμπνευστούμε" σιγά-σιγά... :P

Οι προχθεσινές μας πατατούλες "τηγανιτές" αλλά στον φούρνο, πεντανόστιμές:

Και τα χθεσινοβραδινά νυχάκια της κοπέλας, shellac masquerade :P

πρωτον μολις ετοιμαζω να φαω γιατι αργησε ο αντρας μου κ με ξελιγωσες με τις πατατες!!!

δευτερον παρομοιο χρωμα εχω κανει κ εγω!!! πολυ ωραιο!!!

Τι κανετε κορίτσια?

Βικυ και Σοφια ,να χαιρεστε τους Γιαννηδες !Χιλιοχρονοι και τυχεροί να ειναι!

Ειρηνη τελεια νυχια! Αυτο το χρωμα ποσο μου αρεσει!Και η βολτα σας φανταζομαι τελεια θα ηταν,αλλαγη παραστασεων!Σε ευχαριστω για την αδερφη μου!Και ναι ειναι κούκλα!:D

Κικη και Ιρενε ,περαστικα σας!!!Παντως και εμας ,χωρις να εχουμε πυρετο ολο το Δεκεμβρη ειμασταν μες το βηχα και το μπουκωμα.

Γιωτα ,πολύ μου αρεσουν οι γιορτες στα σπίτια και ας γινεται ο κακός χαμός.Αλλαζει το κλίμα του σπιτιου. Παντα τετοια λοιπόν!

Καλαμαρακι ,καλά να περασετε σημερα!

Επισημως αποχαιρετησαμε ,με μαυρη καρδια και εμεις τις γιορτες ,που ηταν τοσο ομορφες φετος.

Ξεστολισα,φυλαξα τις κουτες ,τιναξα ριχταρια και πατακια ,εστρωσα καθαρα,ξασκόνισα πολύ καλά τα επιπλα και αλλαξα τα καρε ,επλυνα ολα τα διακοσμητικα,βαζα ,πιατελες και λοιπά,εφτιαξα μπιφτεκια και εφερε και η μαμα μου χορτα και πατατες και φαγαμε.

κ εμενα μου αρεσει να εχω κοσμο!

τελικα ακουσα πολυ κοσμο οτι περασε καλα, παρολα τα προβληματα (οικονομικα κυριως!)

Να είσαι καλά, ευχαριστώ..... Τώρα άμα πω πως με φάγανε από την δουλειά με την άδεια....2-3 είναι οι γρουσούζηδες, που δεν μπορούν να πουν καλό λόγο... Τέλος πάντων...

ου να χαθουν οι γρουσουζιδες!!!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Να πω κι εγώ τα δικά μου.

Μόλις έφυγε η μικρή το πρωί, άνοιξα να αεριστεί καλά το σπίτι κι έβγαλα έξω τα παπλώματά μας, μπας και διώξω κανένα μικρόβιο. Μετά ξεστόλισα το σαλόνι μας (η μικρή θα κρατήσει, λέει, το δέντρο της μέχρι το Πάσχα :rolleyes:. Τα βρήκαμε κάπου στη μέση :cool:, θα το ξεστολίσει το σ/κ), ξεσκόνισα όλα τα δωμάτια, έβαλα μια σκούπα σε όλο το σπίτι, τίναξα τα πατάκια κουζίνας, μπάνιου, μάζεψα ένα πλυντήριο που είχε στεγνώσει κι ετοίμασα άλλο ένα για το μεσημέρι. Για την κουζίνα (νεροχύτη, πάγκους) είχε φροντίσει ο σύζυγος από το πρωί και μια που δεν μαγείρεψα, ήταν καθαρή μέχρι που τηγάνισε αυγά.

Τώρα θέλω να ξυπνήσω το μικρό μου, να καθαρίσω την κουζίνα, ν' απλώσω το πλυντήριο και αργοτέρα να βράσω το χταπόδι για να το φάμε αύριο με μακαρονάκι κοφτό.

Ελπίζω να νιώθω καλύτερα και να πάω αύριο στη δουλειά. Άλλο να διακοπεύεις, αλλό να είσαι σπίτι αναγκαστικά :?

κ εμεις αυγα (αλλα δεν τον αφηνω ποτε να τηγανισει, θα τα κανει λιμπα ολα!!!) οταν μπαινω μες το μπανιο κ βλεπω απλυτα πανω στο καλαθι σε θυμαμαι!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...