Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επανέρχομαι κατ' αρχήν για να σας πω ότι τελικά αυτή η "γενική καθαριότητα" είναι ολίγον σκότωμα!!:eek: Είναι η πρώτη χρονιά που την κάνω εξ' ολοκλήρου μόνη μου (πάνε οι παλιές καλές εποχές) και μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής:

έπλυνα όλες τις κουρτίνες, τα φωτιστικά (όπου επ' ευκαιρία άλλαξα και όσες λάμπες δεν ήταν οικονομίας) και έκανα λαμπίκο τον καναπέ με το καρπέξ..Κανονικά νομίζω ότι θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει απ' τους τοίχους, αλλά συνέχεια το αναβάλλω γιατί μου φαίνεται βουνό :(

Παράλληλα αναδιοργανώνω τα συρτάρια και τις ντουλάπες (αχ εκείνο το φακελάκι με το λουλουδάκι στο συρτάρι με τις πετσέτες της Ειρήνης φταίει, φωτιές μου άναψε :tongue: ). Ό,τι λεφτά είχα και δεν είχα τα ακούμπησα στο ΙΚΕΑ για εσωτερικά διαχωριστικά, θήκες για τα μάλλινα κτλ. :D

Και συνεχίζω..με τις φωτιές που μου άναψε η χρύσα με τις μαγειρικές της! :tongue: Αποφάσισα να βελτιωθώ και σε αυτό τον τομέα, οπότε αυτή την εβδομάδα έφτιαξα και δυο πίτες..Η μία δεν τρωγόταν βέβαια, η άλλη παλεύεται..Πού θα πάει, θα μάθω! :D

Tι να πώ, μπράβο για όλα!Και γενικη και μαγειρική και καλλιτεχνίες!Γεια στα χέρια σου!:)

Εγώ ακόμη στα μισά είμαι και απ'ότι φαίνεται τις επόμενες ημέρες θα δυσκολευτώ με το μικρό αρρωστο.Ειδομεν.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν...μετά την τρελή χαλαρουϊτα... κάναμε με τον φιογκάκο το μπροστινό μπαλκονάκι μας.... και μόλις σιδέρωσα αρκετά ρουχαλάκια. Φυσικά... ( :? ) δεν τελείωσα το σίδερο έχω πολύ ακόμη αλλά τουλάχιστον.. προχώρησα.

Οργανώνω τώρα τις δουλειές μου, γιατί τις επόμενες 2 ημέρες έχω πολύ "τρεχάτο" πρόγραμμά με αρκετή δουλειά και πολλές εξωτερικές δουλίτσες να κάνω...

Σας αφήνω να πάω να περιποιηθώ λιγάκι τον άντρα μου που χρειάζεται επειγόντως κόψιμο νυχιών στα πόδια! :rolleyes::tongue:

Εσύ στην οργάνωση είσαι μανα,οπότε δεν σε φοβάμαι,μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Καλά κουράγια μόνο σου ευχομαι!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Tι να πώ, μπράβο για όλα!Και γενικη και μαγειρική και καλλιτεχνίες!Γεια στα χέρια σου!:)

Εγώ ακόμη στα μισά είμαι και απ'ότι φαίνεται τις επόμενες ημέρες θα δυσκολευτώ με το μικρό αρρωστο.Ειδομεν.:rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα μου και περαστικά στον μικρό σου!

g8Sbp2.png

Μόλις βρήκα και αυτό: Βάψιμο αυγών με κλωστές!

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/04/blog-post_17.html

%C2%A3%C3%85%C2%BD%C3%84%C2%B1%C2%B3%C2%AD%C3%82..21_thumb%5B5%5D.jpg?imgmax=800

Καλή δύναμη για τις δουλειές σου Ειρήνη μου :D φιλάκα πολλά

ΓΕιά σας, η καταγωγή μου είναι από Μακεδονία κ συγκεκριμένα από Κοζάνη. Αυτά τα αβγά τα κάνουν πολύ εκεί κ συγκεκριμένα τα λέμε περδίκες. Τώρα που παντρεύτηκα στα ΓΙάννενα κάθε χρόνο τα κάνω κ εδώ. Ετσι να κρατάμε τα έθιμα.

Γίνονται πολύ όμορφα

Διαφημίσεις

Μόλις βρήκα και αυτό: Βάψιμο αυγών με κλωστές!

http://syntagesapospiti.blogspot.com/2011/04/blog-post_17.html

%C2%A3%C3%85%C2%BD%C3%84%C2%B1%C2%B3%C2%AD%C3%82..21_thumb%5B5%5D.jpg?imgmax=800

Καλή δύναμη για τις δουλειές σου Ειρήνη μου :D φιλάκα πολλά

Τέλειο marilou! Πολυ ωραίο! Απλά θα πρέπει να αγοράσω γιατί δεν έχωκλωστές για κέντημα.

sACYp2.png

Χρύσα μου περαστικά στον μικρούλη σου, εύχομαι να ναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Κορίτσια να σας πω κι εγώ ένα κόλπο που κάνω στον νιπτήρα του μπάνιου μου.

Επειδή έχω ψύχωση, θέλω να ναι πάντα λαμπερός,δεν αντέχω να τον βλέπω θαμπό η εκείνες τις σταγόνες νερού που μένουν,:confused: κάνω το εξής.

Κάθε φορά που πάω στο μπάνιο και σαπουνίζω τα χέρια μου, όπως είμαι με την σαπουνάδα στα χέρια περνάω μια στα γρήγορα και τον νιπτήρα. ξέβγαλμα με κρύο νερό στα γρήγορα, ούτε σκούπισμα τίποτα.

Κι έτσι είναι πάντα αστραφτερός.;)

φιλιά σε όλες.

Γεια σας κορίτσια μου και πάλι!

Πολύ ωραίες οι κατασκευές σας και οι ιδέες για διακόσμηση.Τα αυγά αυτά τα είχα βρει κι εγώ προ ημερών σερφάροντας και μου φαίνονται πολύ πολύ ωραία.Μπορεί και να δοκιμάσω να τα κάνω.

Τελικά πρόλαβα και έκανα τις δύο μπαλκονόπορτες του σαλονιού και το μπαλκόνι.Μιλάμε για...ΤΗ βρωμιά.Ηταν για μεγάλο διάστημα ακαθάριστα.Στο μεταξύ έβαλα άλλα δύο πλυντήρια(σύνολο 4 και 1 το χθεσινό...βοήθειά μου!),μαγείρεψα,σιδέρωσα το χθεσινό πλυντήριο και κάποια ρούχα από αυτά που πλύθηκαν το πρωί και πρόλαβαν να στεγνώσουν.Πήγαμε και για το καφεδάκι μας παραλιακά.

Μεγάλη η ταλαιπωρία μου σήμερα και ασυμμάζευτο μοιάζει το σπίτι.

Αλλά δεν αγχώνομαι...Χθες καθάρισα κουζίνα και έβαλα σκούπα στο σαλόνι.Αύριο θα κάνω άλλες δυο μπαλκονόπορτες και θα βάλω σκούπα στο υπόλοιπο σπίτι.Θα κάνω και τα μπάνια.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ελπίζω να έχω κάνει όλα τα πορτοπαράθυρα,να έχω τακτοποιήσει τα μάλλινα,που από σήμερα έχω αρχίσει να πλένω...Οπότε θα κάνω κι ένα καλό καθάρισμα στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας και θα είμαστε έτοιμοι για Πάσχα.

Το έχω πάρει απόφαση ότι με τον μικρούλη μου δεν είναι εύκολο να γίνονται οι δουλειές,όπως παλιά,οπότε συμβιβάζομαι...

Να ρωτήσω...τις σίτες πως τις καθαρίζετε???? πείτε κανένα εύκολο τρόπο!!! Επίσης πως πλένετε τα πατζούρια σας???? εύκολο τρόπο πάλι :P :p :P

Εγώ όποτε πετάω με το λάστιχο νερό στα παντζούρια στάζουν απο μέσα οι βρομιές και μου την δίνει, επίσης λερώνονται και οι σίτες και τα τζάμια

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω...τις σίτες πως τις καθαρίζετε???? πείτε κανένα εύκολο τρόπο!!! Επίσης πως πλένετε τα πατζούρια σας???? εύκολο τρόπο πάλι :P :p :P

Εγώ όποτε πετάω με το λάστιχο νερό στα παντζούρια στάζουν απο μέσα οι βρομιές και μου την δίνει, επίσης λερώνονται και οι σίτες και τα τζάμια

Τις σιτες με δυο παλιες βρεγμενες πετσετες,μια απο μεσα και μια απο εξω.

Τα πατζουρια με το λαστιχο,ανοιχτο το πατζουρι και το λαστιχο να ακουμπαει στο πατζουρι,οχι απο μακρια,γιατι τοτε πιτσιλαει και τα κανει ολα χαλια.

Πιστευω να βοηθησα.

κοριτσια μου ηθελα τοσα να σχολιασω αλλα ειμαι "αλλου"!!!!!!! χαχα αυριο μπαινω για καισαρικη μιας και το πρωτο ηταν με καισαρικη. εχω αγχος οπως καταλαβαινετε. σας ευχομαι καλη ανασταση με υγεια και ισως καταφερω να τα πουμε συντομα?!!!!! φιλια σε ολες.

κοριτσια μου ηθελα τοσα να σχολιασω αλλα ειμαι "αλλου"!!!!!!! χαχα αυριο μπαινω για καισαρικη μιας και το πρωτο ηταν με καισαρικη. εχω αγχος οπως καταλαβαινετε. σας ευχομαι καλη ανασταση με υγεια και ισως καταφερω να τα πουμε συντομα?!!!!! φιλια σε ολες.

πατουσίτσα, με το καλό :)

patousitsa ολα να πανε καλα για σενα και το μωρο.

Καλη Ανασταση και σε σενα.:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...