Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσαρες σιγα σιγα τα κεφαλια μεσα ε??

το σπιτι ειναι καθαρο αλλα τωρα που ξεστολισα μου φαινεται αδειο... θελω πολυυυ να παρω αλλες κουρτινες κ να φτιαξω το ταμπουρε.

το μεσημερι φαγαμε στην μαμα μαζευτηκαμε πριν λιγο σπιτι μας.

σας ευχαριστω για τις ευχες σας μακαρι να πιασουν.

κικη για γυαλια της μικρης που λες εχε υποψην σου τα εξης

ειναι οι συχνες αποριες των πελατων, πιθανον να τα γνωριζετε φυσικα.

απο την στιγμη που θα τα παρεις απο καταστημα οπτικων, ειναι αποροφητικα.

τα περισοτερα γυαλια ηλιου εχουν πλεον οργανικους φακους τα παιδικα ομως εχουν παντα οργανικους(πλαστικους) φακους. το κρυσταλλο δεν ειναι πιο αποροφητικο οπως πολλοι πιστευουν!

δεν ειναι απαραιτητο να εχουν πολαριζε φακο(συνισταται ομως για σπορ κ για επαγγελματιες οδηγους) ουτε πολυ σκουρο για να θεωρουνται καλα.

ειδικα στα μικρα παιδια να μην ειμαστε υπερβολικοι στην χρηση των γυαλιων ηλιου,εννοω οτι μπορουν κ πρεπει να τα φορουν απο 1μιση 2 ετων ομως σε πολυ εντονη ηλιοφανεια κ οχι με συννεφια ωστε να μην αποκτησουν φωτοευαισθησια.

αποφυγε ομως τους πολυ πολυ ανοιχτους π.χ ροζ κτλ

πολυ καλα ειναι κ τα degrade χρωματα φακων κ για εμενα πιο βολικα εφ οσον αφηνουν το φως να μπει σταδιακα κ η κορη του ματιου δεν διαστελεται αποτομα.

επιθυμητο ειναι να εχουν εσωτερικη επιστρωση antireflex ωστε να μειωμουν τις αντανακλασεις.

το καθε ματι εχει την δικη του προτιμηση στα χρωματα κατα γενικη ομολογια ομως το πρασινο (G15 το καλσικο χρωμα των rayban) ειναι για τους περισοτερους πολυ ξεκουραστο.

αν εχει καθρεφτη η οχι δεν επηρεαζει σε τιποτα την αποροφητικοτητα.

σε καμμια περιπτωση μην τους φορατε ψευτικα γυαλια ποτε!

δυσυτυχως αρκετοι γονεις κανουν τεστ με αυτα για να δουν αν το παιδι ειναι ετοιμο να φορεσει γυαλια η τα παιρνουν για πλακα η για οικονομια. να ξερετε οτι ειναι απειρως καλυτερο να κυκλοφορουμε με γυμνο ματι παρα με ενα ζευγαρι μη αποροφητικα γυαλια τα οποια αναγκαζουν την κορη να διαστελεται συνεχως ετσι μπαινει περισοτερη υπεριωδη ακτινοβολια με πολυ βαλεβερες συνεπειες γαι τα ματια μας.

καλυτερα ο πλαστικος σκελετος πιο βολικος κ καλυτερο καθισμα στην μυτη. αν βρειτε με ελαστικο πλαστικο σκελετο ακομα καλυτερα. η αντοχη κ η διαρκεια ζωης τους εξαρταται απο την χρηση του παιδιου.......αλλα αν αντεξουν συνηθως τους κανουν για 2 ετη ισως κ παραπανω.

ενα καλο παιδικο ζευγαρι γυαλιων σε οπτικο καταστημα κοστιζει απο περιπου 25-50ε

μην ρισκαρετε με τα ματια μας.

κ ο μικρος μου εχει απο πολυ μικρος σοβαρες επεφυκιτιδες κ φοραμε απο 1μιση ετος. πριν λιγες βδομαδες του πηρα γιατι μας μικρυνε το προηγουμενο,ενα τελειο βελουδινο σε χρωμα καφε κ πολυ στυλατο! πολυ μοδα το βελουδο στα γυαλια κοριτσια!

οτι αλλο θελετε ρωτατε.

φιλακια!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Yotou να χαίρεσαι την κοράκλα σου, να την δεις να μεγαλώνει σαν τα ψηλά βουνά

My billy πολλές ευχές υγείας και ευτυχίας για την μαμάκα σου

Δήμητρα πολύ ευχάριστα τα νέα για την δουλειά, μην ανυσηχείς θα τους βρεις τους ρυθμούς σας, τώρα λόγω γιορτών όλοι αποσυντονιστήκαμε

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημέρα!

Να χαιρόμαστε τους Γιάννηδές μας όσες έχουμε!!

Αχ τελευταία μέρα χαλαρή από αυριο πάλι στο γνωστό τρέξιμο.....τεσπα, θα ξυπνήσω την οικογένεια να πάμε την τελευταία - για τις επόμενες 3 μέρες:tongue::tongue::tongue:- βόλτα!!

Γιώτα μου είχες αναφέρει κάτι για αποτριχωτικές ταινίες για τα φρύδια...ποιες είναι?Από πού τις παίρνεις?Είναι ακριβείας?Διαφώτισέ με σχετικά σε παρακαλώ, με ενδιαφέρει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τελικά χθες ξεστολίσαμε και εμείς γιατί λόγω προγράμματος δεν θα μπορούσαμε μέσα στην εβδομάδα και δεν ήθελα να μείνουν ως το Σαβατοκύριακο.

Κάναμε και ένα γρήγορο καθάρισμα μετά γιατί σήμερα περιμένουμε κόσμο οπότε θα έχουμε μετά πάλι καθάρισμα.

Γενικά έχω ετοιμάσει μια τεράστια λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω μέσα στην χρονιά για το σπίτι αλλά δεν έχω βάλει ακόμα κάποιον προσωπικό στόχο μου φαίνεται στο τέλος θα κάνω το ποιο πεζό να ετοιμάσω μια λίστα με πράγματα που θέλω να μου αγοράσω.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλή εβδομάδα να εχουμε!

Να χαιρόμαστε ολους τους Γιαννηδες και τις Ιωαννες!Εμενα γιορταζει η αδερφουλα μου και βεβαια πολλοι κοντινοι συγγενεις.

Σημερα θα ειμαστε μαλλον σπίτι,τουλαχιστον το πρωι.Θελω να ξεστολίσω και να διαβασει λιγακι ο μικρος.Το απόγευμα θα δουμε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα κοριτσια μου ομορφα! πως ειστε?

εγω απο την πρωτοχρονια εχω ακομα πονο στη μεση μου, ευτυχως τις 2 τελευταιες μερες ειμαι ελαφρως καλυτερα.Ηρθαν και οι γονεις μου μονοημερη, τα παιδια το χαρηκαν πολυ! Απο αυριο κεφαλια μεσα λοιπον!!!

Τα μικρα μου ακομα κοιμουνται :shock::shock::shock:, πως θα μπουμε σε προγραμμα δεν θελω να το σκεφτομαι, σιγουρα για αρχη με το ζορι... :rolleyes:

Χτες πηγαμε εκκλησια και μετα πηγαμε να δουμε και το ριξιμο του σταυρου, πρωτη φορα πηγα φετος, δεν ειχε ξανατυχει , παρα πολυ ενθουσιαστηκα!!

χρονια πολλα σε οσες γιορταζαν κι γιορταζουν, νομιζω γιωτα χρονια πολλα στη μικρη σου, mybilly χρονια ΠΟΛΛΑ στη μητερα σου, σοφια να χαιρεσαι σημερα τον μικρο σου, χρυσα κι εσενα γιαννη τον λενε? αν ναι, να τον χαιρεσαι κι εσυ!

Και σε οσες εχετε αντρες γονεις αδερφια κτλ γιατι γιαννηδες υπαρχουν πολλοι!! :tongue:

εβγαλα φρυδια (να ειναι καλα οι αποτριχωτικες ταινιες φρυδια τελεια στο λεπτο!!!!)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?????????????????? πως θα το βρω? κανει οντως καλη δουλεια? δηλαδη δινει ενα στανταρ σχημα ας πουμε και μετα εσυ πρεπει να κανεις λιγο τα τελειωματα με το τσιμπιδακι? μιλαμε ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΡΥΔΙΑ (και εχω και μπολικα) αλλα παρολο που δοκιμασα να βγαζω λιγες τριχουλες καθε μερα για να μη γινονται χαλια, οι καταστασεις δεν μου το επιτρεπουν.. εδω με το ζορι προλαβαινω να κανω αλλα κι αλλα, ποια φρυδια???

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολλές πολλές βόλτες πολλά πολλά πράγματα !!!

Να χαιρομαστε τους Γιαννηδες μας!!!

Για να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα των Αποκρεών !!!

:) :) χαχα χαχα

Χτες ήρθαν στο σπιτι 4 συμμαθητες του γιου μου και έπαιξαν ολα μαζι ωραια πέρασαν και το απογευματάκι εφτιαξα για σήμερα τα γλυκα για το σχολειο

Ειχα πάρει και κουτιά για να μπορέσω να τα μεταφερω

Σήμερα πρωι πρωι εφτιαξα την σαντιγύ και τα τρουφάκια και ετοιμα βουρ για το σχολειο

:) Δύσκολη μερα η σημερινη γιατι μετα απο 5 μερες στην δουλεια

Στιβα οι εκκρεμότητες

Στιβα τα νευρα ,,,χαχα θα κάνω υπομονή!!! και υπομονή!!!

Σας φιλώ θα ξαναμπω, αργότερα!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες!!!

:)

ΑΑΑ για να μην το ξεχάσω φυσικά και ακομα δεν εχω ξεστολισει ποσο πολύ το σκεφτομαι δεν μπορειτε να καταλάβετε,,,χαχα

Πλάκα κάνω ειμαι σιγουρη ότι και εσεις το σκεφτεστε

Ειρηνη με ακους , την Πέμπτη που θα ερθεις θα ειμαι ακομα στολισμένη!!!

Καλημέρα :D

Χρόνια πολλά στη μικρή της Γιώτας, στον Γιαννάκη της Σοφίας, στην αδερφή της Χρύσας κ σε όσους έχετε δικούς σας ανθρώπους που γιορτάζουν σήμερα!!

Ξύπνησα στις 7μιση :rolleyes::confused: έκανα καφεδάκι κ τακτοποίησα τις πετσέτες από το στεγνωτήριο, το πλυντ. πιάτων κ έβγαλα το ψωμί από τη φόρμα να κρυώσει.

Μίλησα με τις δυο κολλητές μου να οργανωθούμε για το σαββατοκύριακο που θα βγούμε κορίτσια μόνο για ουζάκι, δεν τις είδα στις γιορτές αφού έλειπα, κ κανονίσαμε το επόμενο σκ να μαζευτούμε να κάνω τραπεζάκι για όλους μας στο σπίτι μου με τα αγόρια τους :D

Έχω λίστα με ψώνια έτοιμη πίνω το καφεδάκι μου κ σε λίγο φεύγω

Το απόγευμα το πρόγραμμα λέει καφεδάκι κ βόλτα:cool:

καλημέρα σε όλες κ χρόνια πολλά στους γιάννηδες μας. να τους χαιρόμαστε. ναι έχω κ εγώ τον γιο μου Γιάννη αλλά δεν θα γιορτάσουμε γιατί έχω τη μικρή άρρωστη με αντιβίωση, εγώ ακόμα με βήχα κ λουμπάγκο. έχω 10 μέρες τώρα από 29 δεκέμβρη που είμαι χάλια. ακόμα δεν έχει περάσει το κρύωμα κ την κυριακή έσκυψα να πάρω κάτι κ έμεινα εκεί. τρελό πόνο μιλάμε. πέρνω χάπια κ βάζω κρέμα αλλά ο πόνος πόνος.

Καλημέρα σε όλες! Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν! Σήμερα έχω φασίνα από νωρίς. Έχω ήδη σκουπίσει και πλύνει καλά αυλή, εξωτερική σκάλα και 3 απ΄τα πέντε μπαλκόνια και έχω καθαρίσει τα αντίστοιχα τζάμια μέσα έξω. Έχω βάλει τα ριχτάρια μου να πλένονται (το ένα πλυντήριο βρίσκεται στο στεγνωτήριο), μάζεψα και καθάρισα νεροχύτη και πάγκο κουζίνας και τώρα ετοιμάζομαι για το επόμενο μπαλκόνι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...