Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ Γιωτα μου αυριο μας εχει τραπεζι για την γιοrτη της(οlα μονη της,δεν θελει καμια μας να την βοηθησει:rolleyes:)κ την Τριτη πρωι ξεκιναει ακτινοβολιες, δεν εχει ξανακανει για να δουμε...

να χαιρεσαι κ εσυ το καμαρι σου να ειναι παντα η ζωη της πλημμυρισμενη με φως κ αγαπη.

θα της το πω! οχι συχνο το ονοματακι τους;) μακαρι να σε ηξερα πιο πριν να την βαφτιζα εγω με το ονομα της μαμας δεν την εχουμε βγαλει...

ειχα ζητησει απο τον συλλογο "αγκαλια" να βαφτισω ενα κοριτσακι αλλα δεν με ειδοποιησαν ποτε:-(

σημερα ξεστολισα κ εγω κ επλυνα κ σιδερωσα παρα πολλα ρουχα, δεν εχω κανενα ασιδερωτο ουτε απλυτα στο καλαθι:-P

αυριο το πρωι μετα την εκκλησια θα βαλω καλη σκουπα κ καλο ξεσκονισμα γιατι σημερα εκανα τα χοντρα μονο δεν προλαβα εκανα κ τα μπαλκονια κ εβγαλα μαζι με τον μικρο 3 τσαντες μεγαλες παιχνιδια κ 2-3 ποδηλατακια για δωσιμο κ οχι μονο, κ αλλα πολλα...

εχουμε χορτασει κ βολτες κ υπνο κ φαγητο απ΄όλα πολυ γεματες μερες κ ομορφες στιγμες

σας φιλω καλοβραδυ

ευχαριστω παρα πολυ μπιλλακι μου! θα ησουν νονα με ολη την σημασια της λεξεως!!!:D

η μανουλα θα τα καταφερει, ειμαι σιγουρη!!!!

φιλακια, παω κ εγω, το μαλλι αυριο, δεν αντεχω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας κοριτσια! Χρονια πολλα' !

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ στα παιδουδια τους!

γιωτα να χαιρεσαι την κορουλα σου,υγεια κ ολα τα καλα απο καρδιας!

μυβιλλυ χρονια πολλα στην μαμα. Υγεια!ολα να πανε καλα'!οι ακτινοβολιες ναναι παιχνιδακι! Κ να περασει η 5ετια με καθαρες αξονικες!

Εμεις απογευμα νωρις σχετικα,θα φυγουμε σημερα.

Να συμμαζευτουμε σπιτι μας,να τακτοποιησω ρουχα, να ετοιμασω για αυριο ,να κανω κ φαγητο για αυριο.....κτλ

Μαρεσει πολυ που θα δουλευω απλα' δεν οργανωθηκαμε ακομη λογω γιορτων.

Φιλακια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερα κοριτσια,

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα, με υγεια!!!

Εγω ειμαι στο κρεβατι, αρρωστη, ειχα να αρρωστησω απο φοιτητρια, πανω απο 15 χρονια.

Δεν μπορω να αγκαλιασω τα παιδακια μου, κι αυτο με τρελαινει.Με περιποιειται ο αντρουλης κια η μαμα μου σημερα που δουλευει ο συζυγος και ειμαι στην απομονωση, στο δωματιο μου(δεν με χαλαει και ιδιαιτερα αυτο):tongue::tongue::tongue:

Απο δουλειες και ξεστολισματα από αυριο , να συνελθω λιγο.

Εχω πολλα να κανω.Δεν ξερω απο που να αρχισω.

Απο Τεταρτη που θα μπουμε στην καθημερινοτητα μας παλι , θα βαλω προγραμμα και θα κανω τις δουλειες μου με τη σειρα, οπως πρεπει.

Κατι διαβασα για στοχους νεας χρονιας και κιλα...

Εγω πηρα 4 μονο:tongue:

Ειμαι 74 κιλα με υψος 1,70.Πρεπει να χασω τουλαχιστον τα 4 που πηρα, και αλλα 4-5 για να νιωσω καλυτερα. Γι αυτο, εδωσα οοοολα τα γλυκα που περισσεψαν, και φαγαμε με την οικογενεια ολα τα σοκολατοειδη, μπισκοτοειδη σε μια μερα για να μην υπαρχει τιποτα στα ντουλαπια, παρα μονο μακαρονια.:wink:

Πρεπει να κανω διατροφη, μιλαμε για πολυ φαγητο-γλυκο!!!

Η αρχη ειναι λιγο δυσκολη, οι 4 πρωτες μερες, μετα συνηθιζω.Αντε να δουμε!!!

Τωρα θα σηκωθω να δω τι γινεται μεσα, και θα επιστρεψω...

Καλημερα κορίτσια!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλες τις εορτάζουσες!

Τι κάνετε; Εγώ απολαμβάνω την τελευταία μέρα των διακοπών καθώς αύριο αρχίζω και πάλι μαθήματα. Σήμερα το μεσημέρι θα φάμε στη μαμά μου και το απόγευμα έχουμε να πάμε στο πρώτο μας παιδικό πάρτυ.

Από δουλειές έκανα καλή καθαριότητα την Παρασκευή οπότε τώρα κάνω μόνο συντήρηση του σπιτιού και χθες το βράδυ σιδέρωσα αρκετά ρούχα. Μου έχει μείνει ακόμη ένα 2ωρο σιδέρωμα. Αύριο έχω πρωινά μαθήματα, μετά θα πάω να αλλάξω κάποια δώρα και το απόγευμα θα ξεστολίσω.

Μετά τις γιορτές με πιάνει απίστευτη μελαγχολία και βαρεμάρα. Δεν έχω κέφι για τίποτα. Μάλλον επειδή δε μου αρέσει καθόλου ο χειμώνας νιώθω έτσι. Δυσκολεύει και η δουλειά γιατί οι μαθητές μου είναι ήδη κουρασμένοι και εγώ πρέπει να τους πιέσω καθώς προχωράμε προς τις εξετάσεις οπότε με "ρίχνει" και αυτό. Σας έπρηξα νομίζω! Θα περιμένω την άνοιξη για να νιώσω καλύτερα!!!!

Την τηγανιά εγώ την κάνω σ' ένα βαθύ τηγάνι που το χρησιμοποιώ και για μαγείρεμα πολλές φορές. Βάζω το χοιρινό με λίγο νεράκι σε χαμηλή θερμοκρασία και το αφήνω να σιγοβράσει. Όταν πιει όλο το νερό το τσεκάρω αν έχει βράσει και το βγάζω. Βάζω στο τηγάνι λάδι και μόλις κάψει βάζω χρωματιστές πιπεριές (πράσινη, κόκκινη, κίτρινη) να μαραθούν. Προσθέτω το χοιρινό, αλατοπιπερώνω, τα αφήνω να πάρουν χρώμα κι είμαι έτοιμη. Μπορείς να ''σβήσεις'' με λευκό κρασί.

Φιλάκια!!!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

Βρε κοπέλες καμιά δεν είναι κούκου... Η τηγανιά γίνεται όπου θες. Άλλοι την κάνουν στον φούρνο. Όσες φορές την έκανα στο παρελθόν, την έκανα στο μεγάλο μου τηγάνι και πρόσθετα σιγά - σιγά υγρά για να βράσει. Επειδή το αποτέλεσμα δε μου άρεσε, προτιμώ άλλους τρόπους μαγειρέματος του χοιρινού.

Να περάσετε καλά σήμερα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σκεφτομαι να βαψω τα μαλλια μου, πρωτη φορα στη ζωη μου.

Εχω λιιιγες ασπρες τριχες, μια μικρη τουφιτσα, που δεν φαινεται και πολυ.

Θελω πιο πολυ να τα βαψω και για αλλαγη, δεν ειμαι βεβαια και των αλλαγων, αλλα μου την εδωσε τωρα.

Γενικα , θελω να περιποιουμαι περισσοτερο τον εαυτο μου, και ειδικα τωρα που σκεφτηκα να κανω διαιτα, να κανω και μια ανανεωση.

Το εχω αναγκη.

Σκεφτηκα να κανω και μια λιστα με πραγματα αποκλειστικα για μενα, οτι θελω να αγορασω και οτι θελω να κανω.Για να δουμε αν θα τα καταφερω...

Σας φιλω!!!

καλησπέρα!

Γιώτα μου να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να ναι πάντα γερή και τυχερή και συ να την καμαρώνεις!!

My Billy χρόνια πολλά και καλά στη μαμά σου!

Αριςαννα περαστικά σου!ναι να τα βάψεις τα μαλλάκια, θα αλλάξεις διάθεση!Και γω εχω λίστα με συνεχείς ανανεώσεις και σβησίματα με πράγματα που θέλω να πάρω για μένα και για τα παιδιά και για να μην τα ξεχνάω και για να οργανώνω καλύτερα τα έξοδά μας...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα αγαπημενες!!χρονια πολλα σεοσους εχουν καποιον δικο τους..

Γιωτακι να χαιρεσαι την κορακλα σου,να την καμαρωνεις παντα και να σε κανει περηφανη..να περασετε ομορφα σημερα..

Μπιλλακι να χαιρεσαι την μανουλα σου και να γιορτασετε πολλα χρονια ακομα..ολα να πανε καλα και να διαψευσει τους παντες..καλη δυναμη αυριο..

ΑρηςΑννα περαστικα σου,,κατσε να συνελθεις και μετα ξεκινας δουλιτσες..να τα βαψεις τα μαλλακια για αλλαγη..θα σε αναννεωσει..και εγω τα εβαψα πριν την πρωτοχρονια και πολυ χαρηκα..

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε οικογενειακως και πηγαμε εκκλησια..κοινωνησα τα κοριτσια ,πηραμε και τον αγιασμο και επιστρεψαμε..απο την ωρα που γυρισα τωρα καθομαι για να κοιμισω την μικρη και να συνεχισω..

Αλλαξα τα παιδια και εφτιαξε ο αντρας μου το πρωινο τους

εστρωσα κρεβατια

ξεστολισα,μαζεψα τον χαμο

εβαλα καλη σκουπα σε ολο το σπιτι

ξεσκονισα πολυ καλα

επλυνα τα κρυσταλλινα διακοσμητικα μου και αστραψαν

αλλαξα τα ρανερ στο τραπεζι του σαλονιου,την τραπεζαρια και τον μπουφε

απλωσα ενα πλυντηριο

εβαλα ενα συντομο με τις τσαντες των κοριτσιων και ενα με πατακια μπανιου

μαγειρεψα γιουβαρλακια

εκανα τα τζαμια στο σαλονι

καθαρισα τα ντουλαπια της κουζινας εξωτερικα

επλυνα πολυ καλα το μπανιο

εκανα με βρεγμενο βιτεξακι το πλυντηριο

φαγαμε και μαζεψα την κουζινα

καθαρισα τον φουρνο με ξυδακι και σοδα

αλλαξα την μικρη και την κοιμιζω

παω να την βαλω στο κρεβατι της και θελω ακομα να σφουγγαρισω και να σκουπισω-σφουγγαρισω τις εξωτερικες σκαλες και να κανω ενα μπανακι και μετα να ιω τον καφε μου σε καθαρο σπιτακι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Κορίτσι ομορφα ,τι κάνετε?

Χρονια πολλα σε ολους του εορταζοντες!

Γιωτα,να χαιρεσαι την κορούλα σου,πάντα να ειν αι υγιής και χαμογελαστη!

Μπιλλάκι ,να χαιρεσται τη μαμα σου ,να ειναι γερη ,δυνατη και να σας δινει για πολλα χρονια ακόμη χαρές!

Ειρηνη ,Αρετη και Μιρτουλα ,μπραβο που ξεστολίσατε ,εγω λέω αυριο να το επιχειρησω.Το βαριεμαι...αλλα με κουρασε και ετσι το σπίτι ,θελω να το νιωσω πιο αναλαφρο!

Βρε Αρετη ,ποσες δουλείες εκανες πάλι!Να τελειωσεις και να το ευχαριστηθεις!

Αρις αννα και Κων μαμα ,περαστικά σας!Κωνμαμα ,μεγεια τα μπουφανακια του γιοκα σου!

Μαρια ,και εγω ετσι νιωθω ,με πιανει μια θλιψη...περναει ο χρονος ,μπαινουμε στο λούκι ,μεγαλωνουμε ..ασε ολα τα σκεφτομαι!Και φετος ακομη περισσότερο γιατι περασα πολύ ομορφα!

Δημητρα ,καλή επάνοδο και καλη συνεχεια στο μπαμπά σου!

Και εμεις πήγαμε εκκλησια σημερα και μετα στη μαμα μου για καφε και φαγητο.Επιστρεψαμε σπίτι ,ο μεγαλος αντρας κοιμηθηκε και ο μικρος παίζει.Εγω θα πάω να ξαπλωσω λιγακι στον καναπε.Το σπίτι ειναι μια χαρα οπότε θα κανω ξανα ενα καλο καθαρισμα με το ξεστολισμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

χι χι χι σα να βγαίνουμε απο το γιορτινό μουντ και να επανερχόμαστε ....

Εμείς σηκωθήκαμε και ήπιαμε καφέ - πρωινό το μικρό μέλος, ξεστολίσαμε ομαδικά και έριξα ιδέες για αλλαγές στο σαλόνι... :) αφού το φέραμε όλο τουμπα καταλήξαμε :) Μετά καθαρίσαμε και μαγειρέψαμε!

Τώρα παρακολουθούμε angry birds ;)

Σήμερα μας βλέπω μέσα ... η μόνη περίπτωση για βόλτα σήμερα είναι παιδότοπος.

Εδω ειμαι και παλι!!σκουπισα και σφουγγαρισα τις εξωτερικες σκαλες,σφουγγαρισα και μεσα, πλυθηκα,εβγαλα τα φρυδακια μου,εφτιαξα τα νυχια μου,το βραδακι μαλλον θα τα βαψω,ετοιμασα τις τσαντες των κοριτσιων για το σχολειο και αραξα με μια ζεστη σοκολατιτσα..

Λεγαμε να παμε μια βολτιτσα αλλα νιωθω κουρασμενη και θελω να μαγειρεψω και για αυριο αφου αρχιζω παλι δουλεια..

Χρυσα χρειαζοταν μια καλη καθαριοτητα αφου ξεστολισαμε κιολας αλλα αφου απο αυριο ξεκιναμε την ρουτινα μας..βεβαια τα χριστουγεννιατικα δεν εχουν παει ακομη στην αποθηκη αλλα δεν πειραζει..θα βαλω τον αντρα μου να το κανει..χιχι

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια από Θεσσαλονίκη επιτέλους!!

Γυρίσαμε το Σάββατο κ χάρηκα που ξαναγύρισα σπιτάκι μου μου είχε λείψει.

Το ταξίδι μας ήταν πολύ ωραίο σταματήσαμε στις Θερμοπύλες η μικρή ενθουσιάστηκε με τον Λεωνίδα κ την ιστορία του, πήγαμε κ στο μουσείο που έχουν εκεί πολύ προσεγμένο. Μετά ανεβαίνοντας σταματήσαμε κ στα Τέμπη κ κατεβήκαμε στην Αγία Παρασκευή χαζέψαμε στην γεφυρούλα

Γενικά ήταν ταξιδάκι επιστροφής εκδρομή ;)

Φτάσαμε αργά βέβαια κατά τις 8 , ντουζάκι την μικρή κ νάνι

Με τον χαζμπαντ μαζέψαμε, δεν ήθελα να δω ούτε μια βαλίτσα το πρωί που θα ξυπνούσα. Έτσι μάζεψαμε τα πάντα, το σπίτι ήταν καθαρό ένα φρεσκάρισμα ήθελε. Έβαλα τρια πλυντήρια κ δυο στεγνωτήρια, καθάρισα το μπάνιο να φρεσκαριστεί κ έκανα μπανάκι κ νάνι.

Χτες το πρωί συμμάζεψα τα πλυμένα κ κάθισα να σιδερώσω τα τρια πλυντήρια

Έδωσα κ στην μικρή να φτιάξει τα καινούργια λέγκο της κ έτσι στην κουζίνα μαζί κάτσαμε εκείνη τα λέγκο της εγώ το σίδερο μου :tongue:

Το μεσημέρι μας είχε η μητέρα μου καλεσμένους είμασταν όοοοοολοι τι καλά, ο αδερφός μου με την νύφη μου, η αδερφή της μαμάς μου ο άντρας της κ η ξαδέρφη μου, οι γονείς μου κ εμείς. Περάσαμε πολυυυυ ωραία , μου είχαν λείψει φέτος ποιο πολύ, φάγαμε κ το γλυκάκι μας κ μαζευτήκαμε στις 6 σπίτι μας.

Μετά έπαιξε το μικρό με τα λέγκο της πάλι, εγώ σίδερο ξανά αλλά τελείωσα δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτο :D:D

Σήμερα γιόρταζε ο μπαμπάκας μου κ ήρθε πήρε τη μικρή από το πρωί να πάνε στο Σταυρό κ την κράτησε στο σπίτι τους να κάνω κ εγώ δουλίτσες.

Οπότε με το που έφυγε το μικρό έβαλα πλυντήριο με μαύρα και στα χαλαρά κ με καφεδάκι συντροφιά κάθισα να καθαρίσω από μέσα τα ντουλάπια μου την τροφοθήκη μου κ τα ντουλάπια με τα πιάτα/ποτήρια. Στο πολύ χαλαρό κ με πολλά διαλείμματα για τσιγαράκι τα τελείωσα νωρίς σχετικά κ έτσι έπιασα κ την συρταριέρα με τα μαχαιροπήρουνα κτλ την καθάρισα κ αυτή. Τωρα μου έμεινε να κάνω κάποια μέρα κ τον φούρνο :rolleyes:

Μετά έβαλε ο χαζμπαντ σκούπα όλο το σπίτι κ τα μπαλκόνια, τίναξε τα ριχτάρια και κατέβασε κ τα σκουπίδια/ανακύκλωση.

Εγώ ξεσκόνισα σφουγγάρισα όλο το σπίτι κ έβαλα πλυντήριο τα πατάκια όλα του σπιτιού.

Πέρασα πανάκι τις καρέκλες κ το τραπέζι του μπαλκονιού έστρωσα καθαρό τραπεζομάντιλο

Εκανα ντουζάκι κ κάθισα τώρα να χαλαρώσω

Σίδερο το βράδυ τώρα :tongue:

Επίσης, χρειάζομαι επειγόντως και γυαλιά ηλίου για τη μικρή. Δυστυχώς, κληρονόμησε από τον γαλανομάτη μπαμπά, καραμπινάτη βλεφαρίτιδα και δεν αντέχει τον ήλιο στα μάτια της καθόλου :-(. Φουφ...

Κικάκι κ εγώ επειδή είναι γαλαζομάτα της φοράω από μικρή γυαλιά ηλίου

Έχουμε αυτά Julbo Diegoπροσωπικά τα θεωρώ κορυφαία σαν ποιότητα κατασκευή ανθεκτικότητα κ φίλτρων στους φακούς. Μπορείς να τα πάρεις καινούργια κ από το ebay αν θελήσεις μου λες ;)

καλαμαρακι ηθελα να σχολιασω κατι που εχει περασει καιρος αλλα μιας κ το θυμηθηκα θα στο γραψω:D

ηθελα να σου πω για την φωτο στο τραπεζακι που πινεις τον καφε σου στο μπαλκονι! μολις ειδα την φωτο το μονο που ηθελα ηταν να ημουν εκει, να πιναμε καφε κ να χτυπαγαμε κ κανα δυο τσιγαρακια!!!(καπνιζεις την μαρκα που καπνιζα κ εγω κ μου ηρθε τρελη νοσταλγια για καφε κ τσιγαρο!!!) (ειμαι λιγο σαικο ε????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

χε χε όχι καλέ καλά έκανες μακάρι να έρθεις κ να γνωριστούμε κ από κοντά :D;)

Αφιερωμένη τότε με τη νέα μου κούπα χε χε

20140106_164129_zpsh1auwbkf.jpg

Από τη σημερινή μας "περιπέτεια", σε μία ηλιόλουστη μέρα... :P :

DSCN0153_zps22a09495.jpg

DSCN0154_zpsebe9dbb8.jpg

Α πολύ όμορφα είναι ο μικρός!! Είναι κ της δικής μου το αγαπημένο η μπαλίτσα με τον αέρα χε χε

Ήθελα να πω επίσης

Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες :D

Και Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια που είχαν την ονομαστική τους γιορτή

Αύριο τελευταία μέρα διακοπών κ θα αφιερωθεί αποκλειστικά σε καφεδάκια κ βόλτες , άντε κ ένα σούπερ γιατί το ψυγείο είναι άδειο χε χε

Δεν έχω ξεστολίσει ακόμη γιατί τώρα γυρίσαμε κ θα το κάνουμε το σκ καλύτερα ;)

Τα φιλιά μουυυυυυυυυυυυυ :D:D

{απροσδόκητα....έχω πολύ καλή διάθεση χε χε ειλικρινά δεν ξέρω γιατί :rolleyes::tongue:}

Κοριτσαρεες γεια σας κ παλι!

Γυρισαμε σπιτακι μας κ προσπαθω να μας συμμαζεψω!

Ολα πρεπειναναι ετοιμα για αυριο γιατι ο συζυγος ετοιμαζει τα παιδια.ο μικρος παιδικο κ η μεγαλη στην πεθερα μου.

Αληθεια , Γιατι αυριο του Αγιου ΙΩαννη ειναι Αργια? .?

Απορω... Εμεις ειχαμε σχολειο παλια.

Πρεπει να κανω μπανιο οπωσδηποτε κ ισως κ φαγητο για αυριο...

το πρωι πηγαμε στο σταυρο που ερξαν σε πισινα στη γειτονια μας. Καλα ηταν.

ερσα. Στη νεαπολη στρεμπενιωτη ξερεις!

Φιλια σε ολες σας κ στα παιδακια σας!

Εχω ψιλοδυκολευτει τωρα που αρχισα το 5μηνο-δουλεια αλλα' θελω τοσο πολυ να επικοινωνω μαζι σας!

Α. Κ το ταμπλετ δεν ειναι το ιδιο βολικο με το λαπτοπ....ισως αν παρω εξτρα πληκτρολογιο..

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γειά σας κορίτσια....

σας διάβασα βιαστικά....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιορτάζουν και σε όσους δικούς σας έχετε!

Εμείς λείπαμε τριήμερο στο χωριό και περάσαμε τέλεια....2 μέρες μας έκανε ήλιο τέλειο και βγήκαμε έξω με τα ποδήλατα μας, παίξαμε στην αλάνα, πήγαμε στις κούνιες του χωριού που τις είχαν ανακαινίσει και ήταν τέλεια!

Ψήσαμε και στο τζάκι λουκάνικα και μπριζόλες, κανένα κιλό το πήρα σίγουρα!

Σήμερα ξυπνήσαμε με ήχους βροχής, μύριζε το χώμα και αφού τους τακτοποίησα όλους βγήκα με ομπρελίστα να πάω για ψωμάκι....5 κιλά πήρα καβάτζα για Αθήνα (στην κατάψυξη) είναι τόσο ωραίο το ψωμί τους, όχι φούσκα σαν αυτό που μας φτιάχνουν εδώ...όλο αέρα! Αφού με ρώταγε ο άνθρωπος "στην Αθήνα δεν έχετε φούρνο??? " χαχαχα

αύριο έχουμε να κάνουμε κάτι τελευταίες ασκήσεις και Τετάρτη θα ξεστολίσω μόνη μου και θα κάνω εξωτερικές δουλειές που θα λείπουν τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...