Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες με υγεία και χαρά!

mama konstantinou περαστικά, κι εμείς τώρα συνήλθαμε από τις ιώσεις...

mirtoula4 κι εμείς είμαστε κάπως λιτοί και τώρα πρώτη μέρα που χίρομαι γι αυτό!

Εμείς αύριο ξεστολίζουμε και καθαρίζουμε μετά από 2 εβδομάδες που το σπίτι μας ήταν γεματο φιλοξενούμενους και που στο τέλος φύγαμε κι εμείς και ξεχάσαμε το χάλι που αφήσαμε πίσω! :-P:rolleyes:

Πριν 2 ώρες γυρίσαμε από 3ήμερη βόλτα στην Αθήνα στη νονά της κόρης μου. Είδμε τους παλιούς μας φίλους, ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που φύγαμε από την Αθήνα...

Πήγαμε και είδαμε το μιούζικαλ "Άννυ" στον Ελληνικό Κόσμο, προσεγμένη παραγωγή και ταλαντούχοι ηθοποιοί, σας τη συνιστώ! Η κόρη μου συνέχεια χτυπούθσε παλαμάκια και γελούσε ευτυχισμένη, 3 ώρες σε απόλυτη συγκέντρωση:)

sACYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα, ξυπνήσαμε χαλαρά και αποφασίσαμε να κάτσουμε σπίτι μας για καφεδάκι. Εχουμε κάνει τόσες βόλτες, που νιώθουμε "γεμάτοι".

Και.. ξεστολίσαμε! ;)

Έγινε ομαδική δουλειά και σε μια ωρίτσα είχαμε ξεμπερδέψει! Ολα τακτοποιήθηκαν, μπήκαν στις θέσεις τους και το σπιτάκι μας "ανάπνευσε".

Εβαλα καλή σκούπα παντού γιατί με το δέντρο γινόταν χαμός...

Ξεσκόνισα καλά

Άλλαξα τα ράνερ μας

Αλλαξα ριχτάρια και έβαλα τα καφέ.. ηρέμισε το μάτι μου.

Με το φιογκάκι, κάναμε το μπροστινό μπαλκόνι που ήταν... :oops:

Το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο, καθαρό και τακτοποιημένο.

Μετά, Κυριακάτικη περίθαλψη και επιστροφή στο σπιτάκι μας για μεσημεριάτικο σουρούπι.. :tongue: αχ, όμορφες μέρες.

Το απόγευμα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια, τελειώσαμε τα διαβάσματα με το φιογκάκι και τώρα χαλαρώνουμε αφού κάναμε τα μπάνια μας.

Αδιαθέτησα κι όλας και δεν είμαι για πολλά..

Το καλό είναι πως έχασα το πρώτο μου κιλό! Σήμερα ζυγίστηκα και είχα χάσει άλλα 400 γραμμάρια και είμαι 53.400! Εχασα δηλαδή συνολικά ένα ολόκληρο κιλό! Χωρίς δίαιτα απλώς λιγάκι {λίγο η αλήθεια} πρόσεξα, ας πούμε. Προχωρώ ακάθεκτη! ;)

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες!

εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας

τα χριστούγεννα τραπέζωσα την οικογένεια του καλού μου (5 άτομα ήμασταν)

έφυγα για 3-4 μέρες από το νησί και είδα τα σόγια μου (όσους είναι στο χωριό, οι αθηναίοι στην επόμενη... έξοδο). δυστυχώς λόγω των ζώων ο καλός μου δε μπορεί να με ακολουθήσει, έτσι αν και πέρασα καλά, μου έλειψε!

με το που γύρισα πήγα στη φάρμα μας να τον δω και χθες γύρισα στη βάση μου. τώρα δουλειά και όταν με το καλό σχολάσω έχω πλυντήρια, μαγειρέματα, συγυρίσματα, ξέρετε!

βρε κορίτσια, μου χάλασε η ηλεκτρική σκούπα και σκέφτομαι να πάρω ατμοκαθαριστή-ηλεκτρική σκούπα. έχει καμιά σας; ποια είναι η γνώμη σας; θεωρητικά μπορείς να καθαρίσεις όλο το σπίτι: μπάνιο, κουζίνα, πατζούρια, τζάμια, πατώματα... έχω δει αυτό http://www.premiercenter.gr/p.Karcher-SV-1902.405187.html αλλά η τιμή μου κόβει τα γόνατα!

σας φιλώ όλες μία μία.

μπιλάκι και δήμητρα, καλή δύναμη. εύχομαι οι άνθρωποί σας να βγουν νικητές και να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

Αν έρθεις Αθήνα, μικρό μου, αν τα καταφέρουμε, θα το ήθελα να βρεθούμε. :P

Υ.Γ. Όνειρο η ηλεκτρική που πόσταρες... !

Εγω δεν το εχω αποφυγει το νιντεντο λογω του αντρα μου φυσικα αλλα κι εμεις το παιζουμε ελεγχομενα δηλαδη μονο ΣΚ οταν εχουμε σχολειο και στις αργιες.Το καλο με το νιντεντο ειναι οτι το παιρνεις μαζι σου κι ετσι αρκετες φορες μ'εχει σωσει οταν παμε εξω κυριως σε ταβερνα που βαριουνται γρηγορα και μ'αυτο απασχολουνται.Παντως αν επαιρνα τωρα κι εγω μαλλον το ταμπλετ θα προτιμουσα.

Ραβ επειδη σου αρεσει πολυ η μαγειρικη και ασχολεισαι ή οποια αλλη κοπελα ξερει ξερετε καμια καλη συνταγη για χοιρινη τηγανια?

Συμφωνώ. Και μας, μας έχει "σώσει" το ds.

Την χοιρινή τηγανιά θέλεις να την κάνεις στο φούρνο ή την κατσαρόλα? Εχω και για τα 2 συνταγη. ;)

Ειρηνη μου ,μπραβοπ στο μικρο που προτιμησε να ξοδεψει ετσι τα χρηματα του!Πολύ ομορφες φωτο,πάντα τετοια!

Προσπαθεί να τα μαζέψει Χρυσάκι μου, από τότε που είδε φωτογραφίες μας από την eurodisneyland και ξετρελάθηκε. Του μίλησα κι όλας, είδαμε και βιντεάκια στο internet....

Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί το ποσό είναι πολύ μεγάλο έστω και για 3 μέρες, που το κοιτάω.

Καλησπέρα!

Τελικά το μικρό μου δεν τη γλύτωσε,από χθες έχει δέκατα και βήχα,τη λυπάμαι.

Περιμένουμε τον παιδίατρο να έρθει για να την πάμε.Ευτυχώς εγώ είμαι καλύτερα αν και έχω ακόμη βήχα.

Αχ Ειρήνη μου είναι υπέροχο ένα παιδάκι να το σκέφτεται έτσι.Μπράβο του αλλά και σ'εσάς.Μανούλα όταν πάτε μην ξεχάσεις και τις κόρες...!Να ναυλώσουμε ένα αεροπλανάκι να πάμε όλες μαζί:tongue:

Μακάρι να τα καταφέρουμε. Το θέλουμε όλοι τόσο πολυ αλλά κυρίως το φιογκάκι. Νομίζω θα ξετρελαθεί, ειδικά τώρα που καταλαβαίνει τα πάντα! :P

Αχ... θα ήταν τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως είναι το παιδί?

Ειρήνη να σε ρωτήσω επειδή εσείς έχετε πάει αρκετές φορές....στο allou πόσο πάει το εισητήριο για να μπορείς να μπαίνεις σε όλα???? all day pass λέγεται??? και τι μπορείς να κάνεις???? έχει μόνο για παιδάκια δηλαδή????

Για μία φορά, αξίζει 100% να έρθετε, Βάσια μου και οι μικρές θα ξετρελαθούν.

Υπάρχει το Day Pass, το οποίο έχει διάφορες τιμές. Ανάλογα την μέρα, τα παιδιά κτλ. Εχουν βγάλει και day pass με φαγητό.

Για σας, που δεν έχετε ξαναέρθει αξίζει να βγάλετε νομίζω τέτοιο γιατί οι μικρές θα θέλουν να τα δοκιμάσουν σχεδόν όλα. Για το φιογκάκι, που πλέον ξέρει τι θέλει να κάνει, δεν βγάζουμε γιατί αυτά που του αρέσουν δεν "συμπεριλαμβάνονται" στο pass αυτό. Τα συγκρουόμενα, ας πούμε, δεν συμπεριλαμβάνονται.

Οτι χρειαστείς, μου λες.

Καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια....

Εγω ειμαι τεταρτη μερα και ο μικρος τα ιδια και αποχθες ειναι και ο αντρας μου....

Εχθες το πρωι σηκωθηκα και ενιωθα καλυτερα και βγηκα μια βολτα στα μαγαζια και πηρα δυο μπουφανακια του μικρου για του χρονου,οταν γυρισα ομως με ξανακυλησε.....

Εχω ενα σπιτι μπαχαλο αλλα δεν την παλευω να κανω το οτιδηποτε,και με εκνευριζει που τα βλεπω ολα ετσι....με το ζορι σηκωθηκα και μαγειρεψα(γαλοπουλα με ρυζακι σουπα αυγολεμονο).

Το μονο που καταφερα εχθες να κανω να οργανωσω και ξεκαθαρισω κατι χαρτια.

Περαστικά σας κοριτσάκι μου!

Ασε το σπίτι.. κοίτα εσάς!

κορίτσια ξεστόλισα, γρήγορα και άνετα...όποιος εχει στολίσει λίγα έχει και να ξεστολίσει λίγα:tongue::tongue::tongue:ουφ επιτέλους το σπιτάκι μου πιο ανάλαφρο και χωρις χρυσόσκονη - γέμιζε συνέχεια από τις μπάλες ...αντε και του χρόνου να μαστε γερές και να χουμε διάθεση να στολίσουμε!!

Και του χρόνου, Ερσάκι μου!!!

Εμείς αύριο ξεστολίζουμε και καθαρίζουμε μετά από 2 εβδομάδες που το σπίτι μας ήταν γεματο φιλοξενούμενους και που στο τέλος φύγαμε κι εμείς και ξεχάσαμε το χάλι που αφήσαμε πίσω! :-P:rolleyes:

Πριν 2 ώρες γυρίσαμε από 3ήμερη βόλτα στην Αθήνα στη νονά της κόρης μου. Είδμε τους παλιούς μας φίλους, ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα από τότε που φύγαμε από την Αθήνα...

Πήγαμε και είδαμε το μιούζικαλ "Άννυ" στον Ελληνικό Κόσμο, προσεγμένη παραγωγή και ταλαντούχοι ηθοποιοί, σας τη συνιστώ! Η κόρη μου συνέχεια χτυπούθσε παλαμάκια και γελούσε ευτυχισμένη, 3 ώρες σε απόλυτη συγκέντρωση:)

Καλή ξεκούραση κορίτσι μου!!!!

777885dugw57gt25.gif

Α ξέχασα να σας πω:

Βρήκα και χρόνο να τακτοποιήσω τα ρουχαλάκια που μάζευα τελευταία, σε μία σακούλα στην αποθήκη. Τελικά, μαζεύτηκαν μπόλικα.

Τα χώρισα σε 2 σακούλες και η μία θα πάει στην κοπέλα που μένει δίπλα μας {με την οικογένειά της, που μας καθαρίζει τις σκάλες 1 φορά τον μήνα}, ρούχα, στολίδια χριστουγεννιάτικα και 2 ζευγάρια παπούτσια και η άλλη, με παιδικά ρούχα, στην οικογένεια που μαζεύουμε πράγματα στο σχολείο μας.

Χάρηκα πολύ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα στα κορίτσια! Σήμερα με τη μικρή μου σπάσαμε ρεκόρ ύπνου! Ξυπνήσαμε 11.40 :-P Όπως καταλαβαίνετε τώρα κελαηδάει και πρέπει να τη μαζέψω γιατί η Τρίτη θα να δύσκολη μέρα!

Έβαλα τρία πλυντήρια και τα αντίστοιχα στεγνωτήρια, μάζεψα τα απλωμένα και επιτέλους σιδέρωσα ένα βουνό που είχε μαζευτεί. Τακτοποίησα όοοοολα τα ρούχα στις ντουλάπες, άλλαξα μαξιλαροθήκες και πετσέτες και καθάρισα το επάνω μπάνιο (το κάτω το είχα κάνει χθες). Έφτιαξα και νοστιμότατα κανελόνια με κιμά και σαβουρώσαμε και καθάρισα την κουζίνα.

Αύριο θα φάμε στο πεθερικό (ωχ Παναγία μου :-P ) και ευελπισθούμε να κάνουμε καμιά βόλτα.

Κορίτσι για την τηγανιά δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς σιχαίνομαι το τηγάνι. Φτιάχνω όμως εξοχικό στη σακούλα αν σε ενδιαφέρει. Γίνεται εξαιρετικό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στα κορίτσια! Σήμερα με τη μικρή μου σπάσαμε ρεκόρ ύπνου! Ξυπνήσαμε 11.40 :-P Όπως καταλαβαίνετε τώρα κελαηδάει και πρέπει να τη μαζέψω γιατί η Τρίτη θα να δύσκολη μέρα!

Έβαλα τρία πλυντήρια και τα αντίστοιχα στεγνωτήρια, μάζεψα τα απλωμένα και επιτέλους σιδέρωσα ένα βουνό που είχε μαζευτεί. Τακτοποίησα όοοοολα τα ρούχα στις ντουλάπες, άλλαξα μαξιλαροθήκες και πετσέτες και καθάρισα το επάνω μπάνιο (το κάτω το είχα κάνει χθες). Έφτιαξα και νοστιμότατα κανελόνια με κιμά και σαβουρώσαμε και καθάρισα την κουζίνα.

Αύριο θα φάμε στο πεθερικό (ωχ Παναγία μου :-P ) και ευελπισθούμε να κάνουμε καμιά βόλτα.

Κορίτσι για την τηγανιά δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς σιχαίνομαι το τηγάνι. Φτιάχνω όμως εξοχικό στη σακούλα αν σε ενδιαφέρει. Γίνεται εξαιρετικό!

Καλή ξεκούραση, κορίτσι!

Υ.Γ. Βρε κορίτσια μου, εγώ, που την χοιρινή "τηγανιά", την εννοώ στον φούρνο ή στην κατσαρόλα, είμαι εντελώς κούκου??? :lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? εγω ξυπνια απο τις 5 (η κορη μου ειχε κεφια) κ απειρες δουλειες λογω της αυριανης γιορτης της μικρης μου. δεν θα εχω πολυ κοσμο, ο νονος της, οι κουμπαροι μας με τα παιδια τους (το ενα ειναι βαπτηστηρι μας) οι γονεις κ τα αδελφια μας.

εχω κανει πραγματικα απειρες δουλειες κ θελω να σας τις γραψω:D

1. ταισματα, αλλαγματα κ γενικα την φροντιδα της μικρης
  2. εστρωσα τα κρεβατια
  3. συμμαζεψα τον χαμο
  4. καθαρισα κ εβρασα πατζαρια
  5. εβαλα το φαγητο στον φουρνο (τσιπουρα με πατατες καροτα πιπερια σκορδο κρεμυδι)
  6. εκανα εκκαθαριση του ψυγειο, το καθαρισα
  7. επλυνα τα της λαικης κ τα τακτοποιησα
  8. ξεσκονια πολυ καλα
  9. περασα με αζαξ γυαλινες επιφανειες κ καθρεπτες
  10. εκανα τα ντουλαπια της κουζινας εξωτερικα
  11. εκανα τα τζαμια μεσα εξω
  12. σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες
  13. σκουπισα κ σφουγγαρισα το μπαλκονι
  14. συμμαζεψα κ στολισα το δωματιο της μικρης
  15. πεταξα ΟΛΑ τα σκουπιδια
  16. μαζεψα νεροχυτη τουλαχιστον 2 φορες
  17. επλυνα ταψι κ κατσαρολα
  18. καθαρισα καλα την κουζινα, παγκους-εστιες
  19. εβαλα τα σιδερωμενα στην θεση τους
  20. μαζεψα οσο απλωμενα ειχαν στεγνωσει, τα διπλωσα κ μπηκαν στην θεση τους
  21. επλυνα τα πλαστικα φυτα που εχουμε μεσα στο ενυδριο

τωρα θελω μολις βαλω την μικρη για υπνο:

1. περασω μια το μπανιο
  2. να αλλαξω πετσετες
  3. να λουστω κ να φτιαξω τα μαλλια μου
  4. να φτιαξω τα παιχνιδια της μικρη(ειναι μπερδεμενα)
  5. να βαψω νυχια

κ αυριο να εχω μονο μια ηλεκτρικη να βαλω, κ την ετοιμασια της γιορτης

ψοφισα, δεν το συζητω...

Καλή ξεκούραση, κορίτσι!

Υ.Γ. Βρε κορίτσια μου, εγώ, που την χοιρινή "τηγανιά", την εννοώ στον φούρνο ή στην κατσαρόλα, είμαι εντελώς κούκου??? :lol::lol::lol::lol:

οχι ρε! κ εγω κατσαρολα παντα!

τι ωραια στο allou!!! μπραβο σας! εμεις προς το παρον μονο στο κιντομ παμε.

και του χρονου για το ξεστολισμα, εμεις θα ξεστολισουμε την τριτη.

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλες με υγεία και χαρά!

mama konstantinou περαστικά, κι εμείς τώρα συνήλθαμε από τις ιώσεις...

mirtoula4 κι εμείς είμαστε κάπως λιτοί και τώρα πρώτη μέρα που χίρομαι γι αυτό!

καλως ηρθατε! μπραβο που περασατε ωραια! καλο καθαρισμα για αυριο!

mama konstantinou περαστικά σας καλή μου, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι...

κορίτσια ξεστόλισα, γρήγορα και άνετα...όποιος εχει στολίσει λίγα έχει και να ξεστολίσει λίγα:tongue::tongue::tongue:ουφ επιτέλους το σπιτάκι μου πιο ανάλαφρο και χωρις χρυσόσκονη - γέμιζε συνέχεια από τις μπάλες ...αντε και του χρόνου να μαστε γερές και να χουμε διάθεση να στολίσουμε!!

και του χρονου ! να ειστε καλα!!!

Καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια....

Εγω ειμαι τεταρτη μερα και ο μικρος τα ιδια και αποχθες ειναι και ο αντρας μου....

Εχθες το πρωι σηκωθηκα και ενιωθα καλυτερα και βγηκα μια βολτα στα μαγαζια και πηρα δυο μπουφανακια του μικρου για του χρονου,οταν γυρισα ομως με ξανακυλησε.....

Εχω ενα σπιτι μπαχαλο αλλα δεν την παλευω να κανω το οτιδηποτε,και με εκνευριζει που τα βλεπω ολα ετσι....με το ζορι σηκωθηκα και μαγειρεψα(γαλοπουλα με ρυζακι σουπα αυγολεμονο).

Το μονο που καταφερα εχθες να κανω να οργανωσω και ξεκαθαρισω κατι χαρτια.

ωχ περαστηκα σας!

Καλημερα σας καλες μου φιλες!

Τα χαιρετιματαμου κ τις κλημερες μου απο την ομορφη Θεσσαλονικη μου!

Ηρθαμε την Παρασκευη για ναδουμε τον μπαμπα μου.Ειναι στα καλα του ,σχετικα ,αλλα'στις9 τουμηνος αυτην την βδομαδα θα ξαναμπει νοσοκομειο για ορο',χημειοθεραπεια ,εξετασεις κτλ...

Χθες πηγαμε megaoutlet ,ειχαμεκ μπαμπα κ παιδια, για να παρω κατιδωρα κπηρακ ενα ωραιο συνολακι Sam κ τον γιοκα μου.

Μετα στα goodys του ικεα που εχουν κ παιδοτοπο.Το απογευμα πηγαμε στο εμπορικο κοσμος αλλα'πολυ κοσμο ειχε παρολο που ηταν μετα'τις8 κ ειχαν κλεισει τα μαγαζια.

Ευχαριστω κ παλι για τις ευχες σας..Ανταποδιδω!

Φιλια σε ολες!

Υγ: θυμαστε που ελεγα για κουκετες με τσουλιθρα?

Με αυτα κ με ταλλα, δεν αναφερθηκε αλλα' τις καναμε κ ειναι τελειες θα προσπαθησω για φωτος

σκεφτομουν τις κουκετες κ ηθελα να σε ρωτησω, αντε βαλε φωτο!!!

Γεια σας και παλι καλες μου φιλες!!

ΤΙ καλα που ξεστολισατε!!! μπραβο Ερσα!!κ του χρονου με υγεια!!!!

Εμεις θα γυρισουμε αυριο απογευμα απο Σαλονικα κ μαλλον θα ξεστολισουμε Τεταρτη απογευμα!

Τωρα με την δουλεια εχουμε χασει το προγραμμα μασ οικογενειακως κ πρεπει καπως να το ξαναβρουμε.Ελπιζω να μην με χωνουν ολο το ωραριο 7με 3 για 19,5ε που ειναι η αμοιβη.Ελπιζω ναναι λιγο πιο χαλαρα!

Την Παρασκευη παντως ο αντρας μου πηγε τον μικρο στον παιδικο κ την μεγαλη στην πεθερα μου αλλά ξεχασε την τσαντα του !!!

Το πρωι πηγαμε εδω κοντα στην γειτονια , Πολιχνη για καφε ,εφημεριδα κ σκραμπλ με συζυγο.Ενα 2ωρο αφησαμε τα παιδια με γονεις μου μονο..απο τοτε που μαθαμε για τον μπαμπα μου δεν τα ειχα ξαναφησει..

Σημερα το απογευμα πηγαμε στον αδερφο μου για λιγο.Επαιξαν τα παιδια κ φυγαμε νωρις γιατι τα ανηψια μου ειναι μικρα (1 κ 2,5χρ) κ τα κανουν μπανιο,γαλα ,υπνο κτλ νωρις!

φιλια πολλα σε ολες!!

θα τα ξαναπουμε!!

αμελιε ευχαριστω πολυ πολυ κοπελια για τις ευχες σου! και σε εσας τα καλυτερα!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Επιτελους και εμεις σπιτακι μας!!ειμασταν στους δικους μας και γυρισαμε το απογευματακι..εκτοτε και μεχρι πριν λιγο δουλειες..τακτοποιησα τα πραγματα που φεραμε,εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα των παιδιων,αλλαξα σεντονια στα υπνοδωματια και παπλωματοθηκες,σαπουνισα τους παγους-εστιες-πλακακια και νεροχυτη στη κουζινα,επλυνα το μεγαλο μπαλκονι και ποτισα τα λουλουδακια μου,εκανα ενα περασμα στο μπανιο και αλλαξα πετσετες,τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα,εβαλα σκουπα,απλωσα το πλυντηριο και ετοιμασα και ενα με μαυρα για τη νυχτα.εκανα μπανακι τα παιδια και υπνο.εκανα και εγω το μπανακι μου λουστηκα και τελος για σημερα..αυριο θα ξεστολισω και εγω γιατι απο Τριτη ξαναγυριζουμε στην καθημερινοτητα μας..

Ειρηνη και Μιρτουλα και του χρονου να ξαναστολισετε..

Ειρηνη και εγω την τηγανια στην κατσαρολα,δεν εισαι κουκου..μακαρι να το κανετε το ταξιδακι θα το ευχαριστηθειτε ολοι οικογενειακως και φυσικα το φιογκακι..

Irene περαστικα στην μικρουλα σου..και μενα και οι δυο ειναι με μυξα και βηχα και η μεγαλη χθες το πρωι-ξημερωματα εκανε και εμμετο..

Δημητρα καλη αρχη στην δουλεια και ολα να πανε καλα με τον μπαμπα σου..

Γιωτα να περασετε ομορφα στην γιορτουλα της μικρης..τις ευχες αυριο..

Βουλα περαστικα σας και γρηγορα..ασε το σπιτι τωρα και κοιτα να αναρρωσεις..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

γεια σας κ παλι!

μολις εκατσα κ εβαλα ενα κρασακι να πιω! (λιωμα ειμαι ετσι???)

περασα το μπανιο

λουστηκα

εβαλα την μικρη για υπνο

εβγαλα φρυδια (να ειναι καλα οι αποτριχωτικες ταινιες φρυδια τελεια στο λεπτο!!!!)

εβαλα τυροπιτακια να γινονται

τωρα ξεκιναω νυχια

αρετη καλως ηρθατε κ εσεις κ περαστηκα στα κοριτσια!

μπιλλακι μου (μπορει να μην προλαβω να μπω αυριο) να χαιρεσαι την μανουλα σου! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!! να την χαιρεστε κ να σας χαιρεται πολλα πολλα χρονια ακομα!!!!

να μου την φιλησεις κ να της πεις πως εχεις μια φιλεναδα με συνονοματη κορη:D

μπιλλακι μου (μπορει να μην προλαβω να μπω αυριο) να χαιρεσαι την μανουλα σου! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!!!! να την χαιρεστε κ να σας χαιρεται πολλα πολλα χρονια ακομα!!!!

να μου την φιλησεις κ να της πεις πως εχεις μια φιλεναδα με συνονοματη κορη:D

ευχαριστω πολυ Γιωτα μου αυριο μας εχει τραπεζι για την γιοrτη της(οlα μονη της,δεν θελει καμια μας να την βοηθησει:rolleyes:)κ την Τριτη πρωι ξεκιναει ακτινοβολιες, δεν εχει ξανακανει για να δουμε...

να χαιρεσαι κ εσυ το καμαρι σου να ειναι παντα η ζωη της πλημμυρισμενη με φως κ αγαπη.

θα της το πω! οχι συχνο το ονοματακι τους;) μακαρι να σε ηξερα πιο πριν να την βαφτιζα εγω με το ονομα της μαμας δεν την εχουμε βγαλει...

ειχα ζητησει απο τον συλλογο "αγκαλια" να βαφτισω ενα κοριτσακι αλλα δεν με ειδοποιησαν ποτε:-(

σημερα ξεστολισα κ εγω κ επλυνα κ σιδερωσα παρα πολλα ρουχα, δεν εχω κανενα ασιδερωτο ουτε απλυτα στο καλαθι:-P

αυριο το πρωι μετα την εκκλησια θα βαλω καλη σκουπα κ καλο ξεσκονισμα γιατι σημερα εκανα τα χοντρα μονο δεν προλαβα εκανα κ τα μπαλκονια κ εβγαλα μαζι με τον μικρο 3 τσαντες μεγαλες παιχνιδια κ 2-3 ποδηλατακια για δωσιμο κ οχι μονο, κ αλλα πολλα...

εχουμε χορτασει κ βολτες κ υπνο κ φαγητο απ΄όλα πολυ γεματες μερες κ ομορφες στιγμες

σας φιλω καλοβραδυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...