Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,δεν θυμαμαι αν ευχηθηκα αλλα ας ξαναευχηθω δεν πειραζει:tongue: Ευχομαι να εχουμε μια πραγματικα καλη χρονια με υγεια, αισιοδοξια και χαμογελα!

Μπιλακι δεν πειραζει για το ντρεσινγκ εβαλα πολλα μεσα ροδι,καρυδια,παρμεζανα και μπαλσαμικο και αρεσε η σαλατα.Ευτυχως ολα καλα στο τραπεζι ημασταν και μονο στενοι συγγενεις οποτε δεν κουραστηκα καθολου.

Εγω δεν το εχω αποφυγει το νιντεντο λογω του αντρα μου φυσικα αλλα κι εμεις το παιζουμε ελεγχομενα δηλαδη μονο ΣΚ οταν εχουμε σχολειο και στις αργιες.Το καλο με το νιντεντο ειναι οτι το παιρνεις μαζι σου κι ετσι αρκετες φορες μ'εχει σωσει οταν παμε εξω κυριως σε ταβερνα που βαριουνται γρηγορα και μ'αυτο απασχολουνται.Παντως αν επαιρνα τωρα κι εγω μαλλον το ταμπλετ θα προτιμουσα.

Εμεις θα φυγουμε τωρα το τριημερο στο χωριο μιας φιλης κι ελπιζω να μας βοηθησει ο καιρος να περασουμε καλα.Παλι δεν θ'αποφυγουμε το κρεας:mad:πραγματικα το εχω μπουχτισει αλλα αφου θα ειμαστε παρεα δεν λεει να φαμε λαδερα:tongue:.Ραβ επειδη σου αρεσει πολυ η μαγειρικη και ασχολεισαι ή οποια αλλη κοπελα ξερει ξερετε καμια καλη συνταγη για χοιρινη τηγανια?

Θα ξεστολισουμε στις 8 παντα μετα του Αι Γιαννιου ξεστολιζω και να σας πω την αληθεια ανυπομονω να δω το σπιτακι μου πιο αναλαφρο.

4u σου βγηκε το προγραμμα τελικα,ωραια!!Μεγαλωσε ο μικρος σου και αντεχει!Εγω εχω γεννησει τα νυχτοπουλια καθε βραδυ τους παιρνει ο υπνος μετα τις 12 αχ πως θα ξαναμπουμε στο προγραμμα:confused:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

σηκωθηκαμε χαλαρα, ηθελα να κοιμηθω κιαλλο βεβαια, ετοιμασα πρωινο κ αραξαμε.

αργοτερα την εβαλα για υπνο, εκανα ενα ψιλομαζεμα, ετοιμασα το φαγητο της μικρης, εστρωσα κρεβατια κ ελπυνα κατι λιγα πιατικα απο χτες το βραδυ κ σημερα το πρωι. για εμας εχω μακαροναδα κ θα φτιαξω μια καρμποναρα οταν γυρισω.

σε λιγο παω σουπερ κ λαικη.

καλο σκ να εχετε ολες, φιλακια

Καλησπέρα σουσουραδίτσες μου!

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε, περίμενα ως συνήθως το φιογκάκι να ξυπνήσει και να έρθει να τρυπώσει στο κρεβάτι μου. Κάναμε αγκαλιές, φιλιά, ρουφήγματα... τον κατάφαγα ως συνήθως {μου τη δίνει τρελά όταν είναι ζεστούλης με τις πιτζαμούλες του.. :twisted::twisted:} και αφού σηκωθήκαμε και άπλωσα ένα πλυντήριο που είχα νυχτερινό.. βουρ για βόλτα τα 2 μας!

Η αδερφή του άντρα μου, του είχε δώσει 20?, τα οποία και δεν ήθελε να βάλει στον κουμπαρά του αλλά ήθελε να πάμε να παίξει. Φύγαμε λοιπόν για village kai alou fun park... ;).

Τέλεια μέρα, κάναμε τις βόλτες μας, το φιογκάκι το κατα-ευχαριστήθηκε, φωτογραφήθηκε με τον Αγ. Βασίλη, έπαιξε.. αχ.. υπέροχα.

Επιστρέψαμε και σε 1 ωρίτσα μαζέψαμε όλο το σπίτι.

Εβαλα σκούπα, εκτός από το δωμάτιό μου, που εκεί έβαλε το φιογκάκι.

Το φιογκάκι μάζεψε όλο το δωμάτιό του

Καθάρισα πατάτες {σε σχήμα για τηγάνι} και θα τις βάλω να ψηθούν στο φούρνο, σαν τηγανιτές

Ψευτο-ξεσκόνισα

Επλυνα λεπτοκομμένα μπριζολάκια, που θα τα τηγανίσω

Εβαλα ένα πλυντήριο με ευπαθή πουλοβεράκια

Τώρα είμαστε εντελώς μαζεμένοι εκτός από το σίδερο που έχει.. ξεφυγει! :roll: Δεν πειράζει.. αργότερα και το βραδάκι.;)

Το φιογκάκι βλέπει παιδικό έργο στον antenna και λέω αργότερα να κάνουμε και το μπαλκονι...

Σας γλυκοφιλώ όλες και ελπίζω να περνάτε θαύμα!

Υ.Γ. Εχασα μισό κιλό!!! Γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

777885dugw57gt25.gif

Για το νέο έτος έβαλα στόχο να χάσω μερικά κιλάκια (μου χρειάζεται για να νιώσω καλύτερα κι ελπίζω να τα καταφέρω) και να γκρινιάζω λίγότερο. Η κούραση, η πίεση στη δουλειά και οι πολλές υποχρεώσεις μου φέρνουν πολλές φορές γκρίνια πράγμα που το θεωρώ άδικο για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δεν μου φταίνε σε τίποτα. Θα προσπαθήσω λοιπόν να το κοντρολάρω και θα γκρινιάζω σε σας για να ξελαφρώνω χιχιχι:P

χαχαχαχα μ' αρέσεις! :mrgreen:

Και για τα κιλά "μαζί σου"! Και γω ήδη το προσπαθώ!

αλλά ήταν απο τις πιο μοναχικές που έχω περάσει για πρώτη φορά στην ζωή μου...φέτος έμεινε ο καθένας στο καβούκι του και έτσι δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα γιορτές...με την έννοια του να μαζευόμαστε σαν οικογένεια και σοι και να τρώμε λέγοντας καμία μπούρδα...ωστόσο δεν το άφησα να με πάρει απο κάτω, είχα την οικογένεια μου, στόλιζα το τραπέζι στην καλή τραπεζαρία και τρώγαμε με τα κεράκια μας αναμμένα και τα κολωνάτα ποτήρια μας και οι 4 μας!

... νέα "έθιμα", τις δύσκολες εποχές που περνάμε, Βάσια μου.

Δεν το βάζουμε κάτω με τίποτα και μπράβο, χίλια μπράβο που έκανες τα "μαγικά" σου ώστε να νιώθετε όμορφα!

να μαι κ εγω ! αφησα ασιδερωτα μόνο δύο σεντόνια! κ για ανταμοιβή μου εφαγα δυο κομμάτια μιλφειγ (ακους ειρηνη??? ) πιαστικα τόσο σιδερο! αδυνατω να γράψω τίποτα αλλο κλείνουν τα μάτια μου, καληνύχτα φιλενάδες

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Καταρχην και εγω ειμαι αντιθετη με ολα αυτα ,αλλα εαν εχουν τα περισσότερα παιδακια ,καποια στιγμη δεν θα το αποφυγω.Για το νιντεντο το θεωρω λιγο πεταμένα λεφτα ,γι'αυτο σκεφτομουν για ταμπλετ,που ειναι στα ιδια χρηματα.Εννοειται πως δεν θα ειναι αποκλειστικα δικο το.Εμενα δεν παιζει ουτε στον υπολογιστη παιχνιδια,μονο το καλοκαιρι που ειχαμε ενα ταμπλετ στο εξοχικο αλλα και τοτε λίγο.

Εξαρτάται με το τι παίζει περισσότερο.

Έχουμε το DS, το οποίο και πάλι είχε αγοράσει στο φιογκάκι η αδερφή του άντρα μου. Η κάθε κασέτα κοστίζει περίπου 50? {οι "καινούργιες"} ενώ οι παλιότερες γύρω στα 35?. Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης από τα dvd club.

Το φιογκάκι το λατρεύει. Παίζει απολύτως ελεγχόμενα και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα σε σχέση μ' αυτό, μόνο το σαβ/κο μέσα στη σχολική χρονιά και αυτό σε συγκεκριμένες ώρες αλλά και όταν θέλουμε να "απασχοληθεί" κάπου και δεν υπάρχει άλλος τρόπος {όπως όταν περιμέναμε στο Παίδων για να κάνει το τεστ ευφυίας}.

Προσωπικά, δεν θα έδινα ποτέ αυτό το ποσό που έδωσε η αδερφή του άντρα μου και μάλιστα για ένα παιδάκι στα 5 για να του πάρει κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον σκεπτόμενη πως αν το σκεφτώ "αναλογικά", πόσο θα έπρεπε να κοστίζει το δώρο του παιδιού μου στα 15, αν ξόδευα 320? για ένα παιχνίδι στα 5 του... :rolleyes:

Αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά και εκείνη ήθελε να τα δώσει.

Εμείς δηλαδή, για παράδειγμα, τώρα μαζεύουμε χρήματα για ένα ταξίδι στη eurodisneyland. Με τον άντρα μου έχουμε πάει αλλά πριν 6 μήνες μας ζήτησε να πάει και το φιογκάκι. Τα χρήματα που μαζεύει λοιπόν από γιαγιάδες, θείους και λοιπούς, τα αποταμιεύουμε γι' αυτόν το λόγο και μόνο. Είπαμε πως στα επόμενα 2 χρόνια θα πάμε και το ποσό που θα "λείπει" θα το βάλουμε εμείς. Αυτός λοιπόν είναι και ο δικός μου τρόπος στα δώρα των παιδιών, ειδικά όταν κοστίζουν ακριβά.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ζόρισα πολύ το χέρι μου τις τελευταίες μέρες και μάλλον την πατησα με την τσάντα - σακ βουαγιαζ αλα σπορτ μπίλυ που κουβαλάω όταν είμαι έξω με το γιο.... ο ώμος μου με έχει πεθάνει ... :(

.. ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις για τα χέρια και τους ώμους σου....

Ξεκουρασε το !

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας και πάλι!

Ετοιμασα πατατες λεμονάτες ,εβαλα στο ψυγειο το ταψι και πήγαμε για καφεδακι με μια φιλη (και τον κολλητο του γιου μου) ,και την κουμπάρα μου με το γιο της.Πηγαμε σουπερ μαρκετ για γαλα και γιαουρτια και μολις γυρισαμε ,προσθεσα και λουκανικο χωριατικο και εβαλα το φαγητο να γινεται.Εβαλα ενα πλυντηριο,απλωσα το νυχτερινο και μαζεψα τα απλωμενα.

Συμμαζεψα το σπίτι,εβαλα του μικρου να φαει ,εκοψα ενα μπωλ σαλάτα και θα πάμε να βρουμε το μπαμπά μας στο κτημα,οπου ειναι και ολη η οικογεια του,παπουδες και θειοι και θα πάρω και την ανηψια μου να παιξουν παρεα.

Ειρηνη μου ,μπραβοπ στο μικρο που προτιμησε να ξοδεψει ετσι τα χρηματα του!Πολύ ομορφες φωτο,πάντα τετοια!

Εμενα αυτο που με ενοχλει με ολα τα ηλεκτρονικα ειναι πως τελικα ,.οσο ελεγχο και να εχουν τα περισσότερα κολανε.Νομιζω πως τους μειωνει τη δημιουργικη του ικανότητα και τη φαντασια .Σαφως το μετρο σε ολα αυτα φερνει την ισορροπία.Το νιτεντο που κοιταξα ,το dsi ,ειναι καπου στα 140 ευρω συν τις κασετες και το ταμπλετ το Clempad(παιδικο και καλά)στα ιδια χρηματα και γλιτωνεις και τις κασετες.Οστωσω ξαναλέω ,δεν ξρω καθολου από αυτα και δεν ξερω ακομη τι θα αποφασισουμε και ποτε.Δεν το ζηταει πιεστικα και το εκτιμω ,οπότε καποια στιγμη θα του το κανουμε εκπληξη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπέρα και από μένα!!

και μεις σήμερα τρελό παιχνίδι συν παράσταση καραγκιόζη στον Αστερόκοσμο για δεύτερη φορά φέτος. Σήμερα είχε κ πολύ λιγότερο κόσμο από τη προηγούμενη φορά οπότε το ευχαριστήθηκαν διπλά τα ζουζούνια μου!!Το απόγευμα έχει παιδότοπο με τους νονούς το πρόγραμμα, είναι οι τελευταίες ανέμελες μέρες οπότε τις αξιοποιούμε στο φουλ...βέβαια στα ενδιάμεσα γίνονται και οι δουλίτσες ωστε να διατηρείται το σπίτι, φουλ πλυντήρια όπως πάντα, μαγειρέματα κλπ....Καλό υπόλοιπο ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα!

Τελικά το μικρό μου δεν τη γλύτωσε,από χθες έχει δέκατα και βήχα,τη λυπάμαι.

Περιμένουμε τον παιδίατρο να έρθει για να την πάμε.Ευτυχώς εγώ είμαι καλύτερα αν και έχω ακόμη βήχα.

Αχ Ειρήνη μου είναι υπέροχο ένα παιδάκι να το σκέφτεται έτσι.Μπράβο του αλλά και σ'εσάς.Μανούλα όταν πάτε μην ξεχάσεις και τις κόρες...!Να ναυλώσουμε ένα αεροπλανάκι να πάμε όλες μαζί:tongue:

Amelie κι εγώ θα ήθελα μια τέτοια σκούπα,αλλά η τιμή όντως είναι τσουχτερή.

Εγώ λίστες αρνούμαι να κάνω βρε κορίτσια και μόνο που βλέπω τις δικές σας με πιάνει κάτι:rolleyes:

Περιμένω πως και πως να έρθει τέλος Γενάρη για να φύγουμε.Ο άντρας μου νομίζω ότι το περιμένει περισσότερο,όλο ρωτάει σαν μικρό παιδί πόσες μέρες έμειναν:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Εντός τη βγάλαμε και σήμερα αλλά δεν παραπονιέμαι καθώς όλοι χρειαζόμαστε ξεκούραση. Ευτυχώς όλο το χρόνο δε μας δεσμεύει τίποτα απ το να βολτάρουμε επομένως δεν το βλέπω σα χαμένη ευκαιρία :wink:

Ξεσκόνισα λίγο, καθάρισα το μπάνιο και την κουζίνα (έκανα και μια αναδιοργάνωση στον πάγκο μου), έστρωσα κρεβάτια και άναψα το τζάκι. Τώρα θα πεταχτώ μέχρι το σούπερ μάρκετ για δυο πραγματάκια και επιστροφή για τα μπάνια μας και τη χαλάρωσή μας!

Η κόρη μου είναι σχεδόν 5 και από πέρυσι που πήρε ο μπαμπάς της τάμπλετ παίζει για 20-30 λεπτά δυο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν θεωρώ πως της κάνει κακό, αντιθέτως για αυτές τις ηλικίες υπάρχουν παιχνίδια-εφαρμογές που βοηθάνε το μυαλουδάκι τους και τις δεξιότητές τους να αναπτυχθούν (πάζλ, βρες τις διαφορές, λέξεις στα αγγλικά κ.α.) οπότε μόνο κακό δε το βρίσκω. Η δική μου κόρη είναι εθισμένη στην τηλεόραση και αυτό οφείλουμε να παλέψουμε. Αυτό ναι, το θεωρώ πρόβλημα.

Ειρήνη εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η μικρή σου. Ποιες λίστες λες; Αυτές με τις δουλειές που κάνουμε; Αν ναι, σε ότι με αφορά είναι ένα επιπλέον έναυσμα να διατηρώ το σπίτι μου καθαρό και να μην αφήνω δευτερεύουσες αλλά σημαντικές δουλειές να μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού μου :wink:

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ειρήνη να σε ρωτήσω επειδή εσείς έχετε πάει αρκετές φορές....στο allou πόσο πάει το εισητήριο για να μπορείς να μπαίνεις σε όλα???? all day pass λέγεται??? και τι μπορείς να κάνεις???? έχει μόνο για παιδάκια δηλαδή????

Είχαμε πάει πριν απο χρόνια επειδή είναι μακριά μας και ήταν πολύ μικρά τότε για τα extreme....άσε που έχουμε λούνα πάρκ στο χωριό οπότε το αποφεύγουμε προς τα εκεί...αλλά το έχουν καημό να πάνε!

Καλημερα σας καλες μου φιλες!

Τα χαιρετιματαμου κ τις κλημερες μου απο την ομορφη Θεσσαλονικη μου!

Ηρθαμε την Παρασκευη για ναδουμε τον μπαμπα μου.Ειναι στα καλα του ,σχετικα ,αλλα'στις9 τουμηνος αυτην την βδομαδα θα ξαναμπει νοσοκομειο για ορο',χημειοθεραπεια ,εξετασεις κτλ...

Χθες πηγαμε megaoutlet ,ειχαμεκ μπαμπα κ παιδια, για να παρω κατιδωρα κπηρακ ενα ωραιο συνολακι Sam κ τον γιοκα μου.

Μετα στα goodys του ικεα που εχουν κ παιδοτοπο.Το απογευμα πηγαμε στο εμπορικο κοσμος αλλα'πολυ κοσμο ειχε παρολο που ηταν μετα'τις8 κ ειχαν κλεισει τα μαγαζια.

Ευχαριστω κ παλι για τις ευχες σας..Ανταποδιδω!

Φιλια σε ολες!

Υγ: θυμαστε που ελεγα για κουκετες με τσουλιθρα?

Με αυτα κ με ταλλα, δεν αναφερθηκε αλλα' τις καναμε κ ειναι τελειες θα προσπαθησω για φωτος

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?εμεις ειμαστε χαλια....

Εγω ειμαι τεταρτη μερα και ο μικρος τα ιδια και αποχθες ειναι και ο αντρας μου....

Εχθες το πρωι σηκωθηκα και ενιωθα καλυτερα και βγηκα μια βολτα στα μαγαζια και πηρα δυο μπουφανακια του μικρου για του χρονου,οταν γυρισα ομως με ξανακυλησε.....

Εχω ενα σπιτι μπαχαλο αλλα δεν την παλευω να κανω το οτιδηποτε,και με εκνευριζει που τα βλεπω ολα ετσι....με το ζορι σηκωθηκα και μαγειρεψα(γαλοπουλα με ρυζακι σουπα αυγολεμονο).

Το μονο που καταφερα εχθες να κανω να οργανωσω και ξεκαθαρισω κατι χαρτια.

mama konstantinou περαστικά σας καλή μου, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι...

κορίτσια ξεστόλισα, γρήγορα και άνετα...όποιος εχει στολίσει λίγα έχει και να ξεστολίσει λίγα:tongue::tongue::tongue:ουφ επιτέλους το σπιτάκι μου πιο ανάλαφρο και χωρις χρυσόσκονη - γέμιζε συνέχεια από τις μπάλες ...αντε και του χρόνου να μαστε γερές και να χουμε διάθεση να στολίσουμε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...