Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τα σημερινά μου δε σας τα έγραψα..

Ξυπνήσαμε στις 9:00 μαζί με το μικρό και ξεκίνησα...

1. Τον άλλαξα, τον έπλυνα και του έφτιαξα το γάλα του

2. Μάζεψα κάτι ψιλά από το νεροχύτη και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

3. Έκανα καφεδάκια για εμένα και τον άντρα μου

4. Άνοιξα το σπίτι να αεριστεί

5. Έδωσα στο μικρό τη μπανάνα του και τον ανέλαβε η γιαγιά του, οπότε...

6. Άλλαξα σεντόνια και στα δύο δωμάτια

7. Καθάρισα τζάμι - παντζούρι - φωτιστικό παιδικού

8. Καθάρισα τζάμι - παντζούρι κουζίνας

9. Έβαλα καλή σκούπα στο παιδικό

10. Μαγείρεψα για το παιδί (εμείς ευτυχώς είχαμε από εχθές)

11. Ξεσκόνισα - σκούπισα καλά και έστρωσα (επιτέλους) την κρεβατοκάμαρα

(Ναι... Μπήκε το 2014, κι εγώ ακόμη δεν είχα στρώσει 3 πατάκια στην κρεβατοκάμαρα...)

12. Μάζεψα τα πιάτα από το πλυντήριο

13. Τάισα και κοίμισα το παιδί

14. Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι

15. Σας διάβασα (τι;;;; δεν είναι δουλειά αυτό;;; )

Και τώρα... θα κάνω ένα καφεδάκι, μιας και σε λίγο θα ξυπνήσει ο μικρός και θα καθίσω μαζί του να παίξουμε.

Θέλω να βάλω κι ένα πλυντήριο με τα μπουρνούζια μας και τέλος για σήμερα!!!

Σας φιλώ!!!

Υ.Γ.: Μου αρέσει πολύ να γράφω κι εγώ τις λίστες μου καθημερινά και θα προσπαθήσω να το κάνω από εδώ και πέρα

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου καλή χρονιά εύχομαι σε όλες, χρονιά πολλά στις εορταζουσες!

Εγώ από την πρωτοχρονιά εχω έναν αφόρητο πόνο στη μέση μου, αδιαθετησα κιόλας χτες και ζω ένα δράμα.. Παρόλα αυτα σήμερα έκανα κουτσά στραβά πολλές δουλίτσες και κυρίως ΞΕΣΤΟΛΙΣΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! Δεν την πάλευα άλλο, η μικρή μου το διέλυσε φέτος, δηλαδή τα στολίδια, όσα ήταν από αφρολεξ τα δάγκωσε και έκοψε κομμάτια, όσα ήταν χειροποίητα τα έσπασε και στα υπόλοιπα ξεκόλλησε το πλαστικό από όπου τα κρέμαμε..

Μας το έριξε και μια φορά κάτω ολόκληρο!

Τέλος πάντων, κατά τα άλλα περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά. Έφτιαξα και δύο βασιλόπιτες, μια για μας και μια για τους παππούδες. Σας εχω και φωτό . Στη δικια μας το φλουρί έπεσε στου σπιτιού- θεωρώ ότι είναι καλό σημάδι αυτό! ;)

Αυτα τα νέα μου, σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπέρα κι από εμένα!

Σύζυγος και κόρη κοιμούνται κι αφού το σπίτι είναι τακτοποιημένο και χωρίς ασιδέρωτα :P, είπα να κάνω κι εγώ, αφού σας διαβάσω, λίγες ευχάριστες δουλειές οργάνωσης: λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν αυτό το σ/κ και γενικά.

Εχθές περάσαμε πολύ ωραία. Παίξαμε διάφορα επιτραπέζια μέχρι τις 2:30 το βράδυ και σήμερα σηκωθήκαμε και κατεβήκαμε στο κέντρο με τη μηχανή τα δυο μας, ν' αλλάξουμε κάτι δωράκια. Άλλαξα ένα μπουφάν που μου πήρε ο μπαμπάκας μου και δεν με ξετρέλαινε και πήρα ένα υπέροχο μαύρο ημίπαλτο κι ένα μακρύ φορεματάκι :D!

Να ευχηθώ περαστικά σε όσους ταλαιπωρούνται από ιώσεις! Κυκλοφορούν μπόλικες, δυστυχώς. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν ανοίξουν και τα σχολεία :?.

Το θέμα με το καθισματάκι αυτοκινήτου πρέπει κι εγώ να το κοιτάξω. 4U, πες τη γνώμη σου από το καινούριο σας Κι εμείς έχουμε το tobi της maxi cosi κι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αλλά πλησιάζει τα 4 και μαζί και τα 18 κιλά :rolleyes:, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα μας να πάμε παρακάτω. Πόσο πήγε το... μαλλί; (Σιγά σιγά πες το μου, είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία :cool:)

[Σε φώναξα κι εγώ ;). Τι θα γίνει, θα τα καταφέρουμε ποτέ :tongue:]

Και το recaro, που λέει η Χρύσα, ήθελα να δω. Έχω ακούσει πολύ καλά λογια.

Επίσης, χρειάζομαι επειγόντως και γυαλιά ηλίου για τη μικρή. Δυστυχώς, κληρονόμησε από τον γαλανομάτη μπαμπά, καραμπινάτη βλεφαρίτιδα και δεν αντέχει τον ήλιο στα μάτια της καθόλου :-(. Φουφ...

Το κάνω κάθε χρόνο, κορίτσι μου και νιώθω πως "προχωρώ"... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Πέρσι, η απόφασή μου ήταν αυτή

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8.html

και την τήρησα! Και πραγματικά ένιωσα πολύ-πολύ όμορφα! ;)

Μάλλον το μυστικό είναι να είναι "προσγειωμένοι" οι στόχοι. Μμμμμ, πρέπει να το σκεφτώ καλά :rolleyes:.

Μουτς!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

γεια σας κοριτσακια, μολις τσακισα ενα συνοθυλευμα απο κρουασαν σοκολατας-μπανανα-τριμενο μπισκοτο κ σιροπι σοκολατας, εχω τρελη υπογλυκεμια απο την περιοδο μαλλον. εφαγα τοσο πολυ αλλα ουτε νερο δεν ηθελα να πιω:lol::lol::lol::lol::lol: να μην φυγει η γλυκα, τωρα πινω το καφεδακι μου (πετιμεζι κ αυτο!)

μπιλλακι μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε τα πραγματα ανελπιστα καλα με την μαμα σου, να σας διαψευσει ακομα μια φορα, να γιορτασετε την γιορτη της που ερχεται σε λιγες μερες κ να την γιορταζεται για πολλα χρονια ακομα! θυμαμαι που ελεγε οτι δεν εχει χαρει τον μικρο σου, ευχομαι να ειναι καλα κ γερη το καλοκαιρι να τον δει στην γιορτη του σχολειου:wink:

δημητρα κ σε σενα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπακα σου! να τα παει καλα με τις θεραπειες κ να βγει νικητης!!! ανεβηκε η ψυχολογια σου τωρα με την δουλεια???

καλαμαρακι ηθελα να σχολιασω κατι που εχει περασει καιρος αλλα μιας κ το θυμηθηκα θα στο γραψω:D

ηθελα να σου πω για την φωτο στο τραπεζακι που πινεις τον καφε σου στο μπαλκονι! μολις ειδα την φωτο το μονο που ηθελα ηταν να ημουν εκει, να πιναμε καφε κ να χτυπαγαμε κ κανα δυο τσιγαρακια!!!(καπνιζεις την μαρκα που καπνιζα κ εγω κ μου ηρθε τρελη νοσταλγια για καφε κ τσιγαρο!!!) (ειμαι λιγο σαικο ε????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:)

ηλιαχτιδα να την γραφεις την λιστα, βοηθαει...

μην αγχωνεσαι, κ σε μενα μπηκε το 2014 με τα καλοκαιρινα πουκαμισα του αντρα μου στην ντουλαπα, (αυτα μου μεινανε για να πω οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καταφερα να ολοκληρωσω τις ντουλαπες μας)

πατακια στην κρεβατοκαμαρα???? τι ειναι αυτο? δεν εχω βαλει ουτε εγω ακομα!

να γκρινιαξω κ εγω?? εχω παρα πολυ σιδερο, ενα πλυντηριο για απλωμα, νεροχυτη με απλυτα, πλυντηριο πιατων γεματο κ το απογευμα θελω να παω την μικρη να παιξει στις ξαδελφες.

αυριο θα παμε για να παρουμε δωρα:

της κορουλας μου που γιορταζει τα φωτα

του κουμπαρου που γιορταζε

της ανηψιας που γιορταζει κ αυτη

της βαπτηστηρας που εχει γενεθλια στις 10 του μηνα

απο 30 ευρω να δωσεις στο καθενα να τα 120!!!:?

παω να ξυπνησω τον αντρα μου κ να βαλω στην μικρη τα φρουτα της

Καλησπέρα κοριτσάκια μου καλή χρονιά εύχομαι σε όλες, χρονιά πολλά στις εορταζουσες!

Εγώ από την πρωτοχρονιά εχω έναν αφόρητο πόνο στη μέση μου, αδιαθετησα κιόλας χτες και ζω ένα δράμα.. Παρόλα αυτα σήμερα έκανα κουτσά στραβά πολλές δουλίτσες και κυρίως ΞΕΣΤΟΛΙΣΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ! Δεν την πάλευα άλλο, η μικρή μου το διέλυσε φέτος, δηλαδή τα στολίδια, όσα ήταν από αφρολεξ τα δάγκωσε και έκοψε κομμάτια, όσα ήταν χειροποίητα τα έσπασε και στα υπόλοιπα ξεκόλλησε το πλαστικό από όπου τα κρέμαμε..

Τέλος πάντων, κατά τα άλλα περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά. Έφτιαξα και δύο βασιλόπιτες, μια για μας και μια για τους παππούδες. Σας εχω και φωτό . Στη δικια μας το φλουρί έπεσε στου σπιτιού- θεωρώ ότι είναι καλό σημάδι αυτό! ;)

Αυτα τα νέα μου, σας φιλω!

κ εγωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

(η μικρη σου τρελλο ζουζουνι ε??? εμεις κ περισι κ φετος το εχουμε δεσει το δεντρο για να μην εχουμε τετοια)

τωρα που λες φωτο, εχω βγαλει παρα πολλες απο πριν τα χριστουγεννα, απο τις ντουλαπες απο νυχια που εχω φτιαξει μεσα στις γιορτες, τα γλυκα που εφτιαξα κ διαφορα αλλα κ δεν εχω προλαβει να τα βαλω!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Σύζυγος και κόρη κοιμούνται κι αφού το σπίτι είναι τακτοποιημένο και χωρίς ασιδέρωτα :P, είπα να κάνω κι εγώ, αφού σας διαβάσω, λίγες ευχάριστες δουλειές οργάνωσης: λίστες με πράγματα που πρέπει να γίνουν αυτό το σ/κ και γενικά.

Εχθές περάσαμε πολύ ωραία. Παίξαμε διάφορα επιτραπέζια μέχρι τις 2:30 το βράδυ και σήμερα σηκωθήκαμε και κατεβήκαμε στο κέντρο με τη μηχανή τα δυο μας, ν' αλλάξουμε κάτι δωράκια. Άλλαξα ένα μπουφάν που μου πήρε ο μπαμπάκας μου και δεν με ξετρέλαινε και πήρα ένα υπέροχο μαύρο ημίπαλτο κι ένα μακρύ φορεματάκι :D!

Μουτς!

τιιιιιιιιιιιιι?????????????????????????????????? σε μισω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

με γεια τα ρουχαλακια!!!

Εδω και γω, καλησπέρα!

Δομνίνα περαστικά σου!

Χρύσα μου δεν εχω προβληματιστεί ακόμα για κάτι τέτοιο για να σου πω τη γνώμη μου καθότι είμαστε μικροί, αλλά μήπως είναι μικρός για tablet?

Εμείς σήμερα πήγαμε Κόσμος. Κορίτσια έχουν βάλει ολα τα μαγαζιά 10ήμερο προσφορών και απ ό,τι είδα είναι στην ουσία πολύ καλές εκπτώσεις!!Πήρα παλτό από 80-50, μπλούζα και φόρεμα στη μισή τιμή!!Οπότε όσες θέλετε να ψωνίσετε σπεύσατε γιατί δεν βλέπω να υπάρχουν νουμερα στις επίσημες εκπτώσεις...Τώρα θα ετοιμαστώ να πάω για καφεδάκι alone με φίλη οσο κοιμούνται τα παιδιά βεβαίως βεβαίως....δεν θέλω να τα αφήνω στιγμή διαφορετικά:D. καλό απόγευμα!!

χρυσα συμφωνω κ εγω με την μυρτουλα, νομιζω ειναι μικρος για ταμπλετ. η αδελφη μου πηρε φετος στην ανηψια μου που ειναι 9 κ παλι μικρη μου φανηκε....

μυρτουλα με γεια τα ρουχαλακια!!!!

Καλησπερίζω την παρέα! Εμείς εξακολουθούμε να ξεκουραζόμαστε ενόψει επανέναρξης των σχολείων :-P και ο μπαμπάς μας αισθάνεται καλύτερα σήμερα.

Το πρωί (το μεσημέρι που σηκώθηκα δηλαδή :-P ) πήγα τη μικρή στον παιδίατρο να την εξετάσει μετά την λήψη της αντιβίωσης (και τη βρήκε μια χαρά), πήγαμε ένα μικρό σούπερ μάρκετ, γυρίσαμε, αλλάξαμε ρούχα και έβαλα σε κόρη και μπαμπά να φάνε. Μάζεψα την κουζίνα, καθάρισα και άναψα το τζάκι κι έκτοτε χαλαρώνω βλέποντας εκπομπές μαγειρικής που τόσο αγαπώ μέσω web tv ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησα να κρατάω σημειώσεις σε ατζέντα για να μη τα γράφω στο κινητό ή σε τετράδια που κρατώ σημειώσεις της δουλειάς μου. Έφτιαξα πρόγραμμα καθαριότητας αλλά και προσωπικής περιποίησης το οποίο σκοπεύω να τηρώ ευλαβικά. Αυτά τα παραπάνω μπορεί να τα πει κανείς το δικό μου προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου για αυτή τη χρονιά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορούλες!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Εγώ σήμερα, δούλευα πρωί και απόγευμα. Το πρωί έκανα τις δουλίτσες στο σπίτι μου, το άφησα μαζεμένο και έτσι το μεσημέρι που επέστρεψα {στις 3}, έκανα μία γρήγορη μακαρονάδα με κόκκινη, Ιταλική σάλτσα, φάγαμε με το φιογκάκι {το είχα μαζί μου στο ραντεβού} και μετά χαλαρώσαμε λίγο.

Το απογευματάκι έφυγα και πάλι για δουλειά και επέστρεψα στις 9. Τσιμπήσαμε ελαφριά, κάναμε τα μπάνια μας και τώρα βλέπουμε αγκαλιασμένοι το τερατόσπιτο, στο mega. ;)

Πριν ξαπλώσω, ετοίμασα ένα πλυντήριο με λευκόρουχα για την νύχτα και έπλυνα πιάτα και ο νεροχύτης μου είναι πεντακάθαρος και λαμπερός, ώστε όταν ξυπνήσουμε αύριο να νιώσω ήρεμη.

Κανόνισα επίσης, πως όταν θα επιστρέψει αύριο ο άντρας μου από τη δουλίτσα του θα μου κατεβάσει τις κούτες, ώστε να αρχίσω να μαζεύω τα χριστουγεννιάτικα στολίδια... να προχωρήσει κι αυτή η δουλίτσα.

Αύριο δεν δουλεύω και θέλω να περάσω το πρωϊνό μου με το φιογκάκι.. βλέπουμε.

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη

Τις ευχες μου κ πιο προσωπικα!

Σας ευχομαι υγεια κ ευτυχια!

Σε ολη την οιογενεια σου κ ιδιως στο φιογκακιδιο!

Σ' ευχαριστώ Δημητρα!

Να είστε όλοι σας ΓΕΡΟΙ, ευτυχισμένοι, αισιόδοξοι και χαμογελαστοί! :P

Ειρηνάκι τηρείς τιους στόχους της καινούριας χρονιάς; Εγώ δυστυχώς όχι πάντα και όχι όλους. Επίσης λόγω επαγγέλματος νιώθω ότι η χρονιά αρχίζει το σεπτέμβρη για μένα οπότε τους στόχους για τη νέα χρονιά δεν τους θέτω το γενάρη αλλά το σεπτέμβρη.

Ναι, κοριτσάκι μου.

Προσπαθώ να βάζω "στόχους" εφικτούς. Ποτέ εξωφρενικούς ή στόχους που δεν περνούν από το χέρι μου. Είναι στόχοι που αφορούν εμένα ή/και τη συμπεριφορά μου και που έχω εντοπίσει πως κάθε φορά που φέρομαι ή/και αντιδρώ έτσι στεναχωριέμαι ή/και δεν μου αρέσει ο εαυτός μου.

Τους δουλεύω από καιρό στο μυαλό μου και νιώθω πως θέλω ένα "έναυσμα" για να τους πραγματοποιήσω. Ε, αυτό ακριβώς είναι ο στόχος της κάθε χρονιάς, χωρίς να καταπιέζομαι. ;)

Δεν ξέρω αν το έχετε πάθει κι εσείς αλλά δεν ξέρω καθόλου τι να μαγειρέψω αυτές τις μέρες. Φάγαμε πραγματικά απ' όλα και πάρα πολύ και δε μου κάνει κέφι το φαγητό καθόλου.
Το ίδιο ακριβώς νιώθω και γω... :rolleyes:
και γω τήρησα τον περσινό μου ετήσιο στόχο, για φέτος χρειάζομαι και γω -Ειρήνη μου! - σίγουρα περισσότερη υπομονή με τα παιδιά, ανεξάντλητη θα λεγα συν οσο μπορώ να τις ελέγχω θετικές σκέψεις για να μου επιστρέφει το σύμπαν - σύμφωνα με το βιβλίο "Το Μυστικό" - θετικά πράγματα στη ζωή μου....να μαστε καλά όλες να πραγματοποιήσουμε και τους φετινούς μας στόχους!

Σε καταλαβαίνω... και ΜΠΡΑΒΟ που τήρησες τον περσινό σου στόχο!!!

Kαλημερα!!!

Το εχουμε ριξει στον υπνο τις τελευταιες ημερες και να δω πως θα καταφερουμε να μπουμε σε προγραμμα.

Αχ.. ούτε να το σκέφτομαι Χρύσα μου...! :o

Να σας πω κι ένα ωραίο να γελάσετε...

Στις 30/12 είπα να βάλω το τελευταίο πλυντήριο της χρονιάς, να το απλώσω να στεγνώσει, να το μαζέψω και από τις 2/1 θα άρχιζα τα πλυντήρια του 2014..

Βάζω, λοιπόν, το πλυντήριο (στην ταράτσα), το ξεχνάω, το ξαναβάζω στις 31/12 το μεσημέρι, το ξαναξεχνάω και το βγάζω από το πλυντήριο αργά το απόγευμα. Επειδή δεν ήθελα να έχω απλωμένα ρούχα στην αλλαγή της χρονιάς, έβαλα τη λεκάνη με τα ρούχα σε μια γωνία και τα άφησα. Τελικά, τα άπλωσα 1/1 πρωί - πρωί... Υπέροχα δεν ξεκίνησε η χρονιά μου???

χαχαχαχα!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Να σας ρωτησω ,τα παιδια σας παιζουν με ηλεκτρονικα τυπου nintedo και λοιπα?

Ο δικος μου δεν επαιζε καθολου αλλα εννοειται πως τωρα στο σχολειο ,παιρνει πολλα "ερεθισματα" και προσφατα μου ειπε να του πάρουμε ,οταν μπορεσουμε.Εννοειται εχει και ο κολλητος του ,οπότε καταλαβαινετε ,μπαινει στον πειρασμο ,αν και κρατιεται.Οστωσω ειμαι ασχετη με το αντικειμενο.

Θα μπορουσα δηλαδη να του πάρω ενα ταμπλετ ,ετσι ωστε να εχει και αλλες εφαρμογες?

Γενικως θα το αποφυγω οσο μπορω αλλα δεν βλεπω να το γλιτωνω αργοτερα

Σε καταλαβαίνω.. και ο δικός μου από το σχολείο πολλά ξεσηκώνει... ακόμα κρατώ γερά την άρνησή μου για playstation αλλά το τάμπλετ δεν το κατάφερα.. ήταν το δώρο της πεθεράς μου για το φιογκάκι τα χριστούγεννα... :|

Χαχαχαχαχα!!!! Η μπουμπού μας είναι ζωηρή ε????

Υ.Γ. Και μας, στο σπίτι μας έπεσε το φλουρί! ;)

Μάλλον το μυστικό είναι να είναι "προσγειωμένοι" οι στόχοι. Μμμμμ, πρέπει να το σκεφτώ καλά :rolleyes:.

Ακριβώς, αυτό είναι το "μυστικό" κοριτσάκι μου! ;)

Υ.Γ. Με γεια τα ρουχαλάκια σου!!!

γεια σας κοριτσακια, μολις τσακισα ενα συνοθυλευμα απο κρουασαν σοκολατας-μπανανα-τριμενο μπισκοτο κ σιροπι σοκολατας, εχω τρελη υπογλυκεμια απο την περιοδο μαλλον. εφαγα τοσο πολυ αλλα ουτε νερο δεν ηθελα να πιω:lol::lol::lol::lol::lol: να μην φυγει η γλυκα, τωρα πινω το καφεδακι μου (πετιμεζι κ αυτο!)

να γκρινιαξω κ εγω?? εχω παρα πολυ σιδερο, ενα πλυντηριο για απλωμα, νεροχυτη με απλυτα, πλυντηριο πιατων γεματο κ το απογευμα θελω να παω την μικρη να παιξει στις ξαδελφες.

Σε λυπάμαι βρε Γιωτάκι μου.. θα πεθάνεις από ανορεξία! :lol::lol:

Υ.Γ. Άμα σου βγάλω φωτογραφία το σίδερό μου.. θα φρίξεις! :roll:

Μάζεψα την κουζίνα, καθάρισα και άναψα το τζάκι κι έκτοτε χαλαρώνω βλέποντας εκπομπές μαγειρικής που τόσο αγαπώ μέσω web tv ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησα να κρατάω σημειώσεις σε ατζέντα για να μη τα γράφω στο κινητό ή σε τετράδια που κρατώ σημειώσεις της δουλειάς μου. Έφτιαξα πρόγραμμα καθαριότητας αλλά και προσωπικής περιποίησης το οποίο σκοπεύω να τηρώ ευλαβικά. Αυτά τα παραπάνω μπορεί να τα πει κανείς το δικό μου προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου για αυτή τη χρονιά!

Υπέροχοι στόχοι και σου εύχομαι να τους κρατήσεις!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αγαπημένα.

Επιτέλους κατάφερα και μπήκα.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Εύχομαι σε όλες ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε. Και φυσικά υγεία, πολύ αγάπη και πολλά χαμόγελα σε σας και τις οικογένειές σας. Μακάρι να μπορέσουμε να δούμε όλες μας την κατάσταση πιο αισιόδοξα και τα πράγματα να πάνε καλύτερα σε όλους τους τομείς για όλες μας.

Οι προηγούμενες μέρες μου πέρασαν γεμάτες υπέροχες οικογενειακές στιγμές αλλά και πολύ κούραση. Δύο συνεχόμενες μέρες είχα κόσμο το μεσημέρι για φαγητό, οπότε ψιλοέτρεχα λίγο. Σήμερα συμμάζεψα και τα τελευταία από τα κουζινομαγειρέματα έκανα και ένα καλό πέρασμα στο υπόλοιπο σπίτι άπλωσα, μάζεψα, σιδέρωσα όσα πλυντήρια είχαν στεγνώσει

ώστε τις επόμενες μέρες να ξεκουραστώ λιγάκι μέχρι ν' αρχίσουν τα σχολεία, η δουλειά και τα τρεξίματα.

Για το νέο έτος έβαλα στόχο να χάσω μερικά κιλάκια (μου χρειάζεται για να νιώσω καλύτερα κι ελπίζω να τα καταφέρω) και να γκρινιάζω λίγότερο. Η κούραση, η πίεση στη δουλειά και οι πολλές υποχρεώσεις μου φέρνουν πολλές φορές γκρίνια πράγμα που το θεωρώ άδικο για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δεν μου φταίνε σε τίποτα. Θα προσπαθήσω λοιπόν να το κοντρολάρω και θα γκρινιάζω σε σας για να ξελαφρώνω χιχιχι:P

Σας διάβασα βιαστικά, δεν θα σχολιάσω τίποτα απόψε γιατί είμαι πολύ πολύ κουρασμένη, αλλά θα ήθελα μέσα απ' την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε και πολλές φορές μου δίνετε δύναμη και κουράγιο χωρίς να το ξέρετε.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ξεχωριστό ευχαριστώ στις πραγματικές φίλες που βρήκα μέσα από δω,αγαπώ πολύ κι ελπίζω να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο.

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ, μέσα απ' την καρδιά μου.:-P:razz:

7q1Np2.png0ulEp2.png

Να μαι και εγώ αργοπορημένη σήμερα!

Εγώ θα ξεστολίσω απο εβδομάδα που θα είναι στο σχολείο τα παιδιά...

αυτές οι γιορτές πέρασαν πολύ γρήγορα γιατί όλο κάτι είχαμε να κάνουμε και δεν το κατάλαβα....αλλά ήταν απο τις πιο μοναχικές που έχω περάσει για πρώτη φορά στην ζωή μου...φέτος έμεινε ο καθένας στο καβούκι του και έτσι δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα γιορτές...με την έννοια του να μαζευόμαστε σαν οικογένεια και σοι και να τρώμε λέγοντας καμία μπούρδα...ωστόσο δεν το άφησα να με πάρει απο κάτω, είχα την οικογένεια μου, στόλιζα το τραπέζι στην καλή τραπεζαρία και τρώγαμε με τα κεράκια μας αναμμένα και τα κολωνάτα ποτήρια μας και οι 4 μας!

Χρύσα και εμένα ζητάει νιντέντο...αλλά της λέω ότι σε αυτό έχει μόνο 1 παιχνίδι ενώ στο κομπιούτερ που την αφήνω να παίζει στο friv.com έχει 250 παιχνίδια.... ωστόσο την αφήνει και ο άντρας μου να παίζει στο iphone διάφορα που της κατεβάζει και λέμε το καλοκαίρι για τάμπλετ....περισσότερο για εμένα θα το πάρουμε αλλά θα της το δίνω να παίζει περιορισμένα...αυτή είναι η συμφωνία...αποκλειστικά δικό της είναι νωρίς ακόμα.

να μαι κ εγω ! αφησα ασιδερωτα μόνο δύο σεντόνια! κ για ανταμοιβή μου εφαγα δυο κομμάτια μιλφειγ (ακους ειρηνη??? ) πιαστικα τόσο σιδερο! αδυνατω να γράψω τίποτα αλλο κλείνουν τα μάτια μου, καληνύχτα φιλενάδες

Καλημερα!Τι κανετε?

Ξυπνησαμε αργουτσιακα σημερα με τον μικρο και ο μπαμπάς μας εχει πάει για δουλίτσα.Ειχαμε σχεδιασει βολτα και καφεδακι αλλα βρεχει ολο το πρωι.Θα περιμενουμε λιγακι και θα δουμε πως θα πάει.

Καταρχην και εγω ειμαι αντιθετη με ολα αυτα ,αλλα εαν εχουν τα περισσότερα παιδακια ,καποια στιγμη δεν θα το αποφυγω.Για το νιντεντο το θεωρω λιγο πεταμένα λεφτα ,γι'αυτο σκεφτομουν για ταμπλετ,που ειναι στα ιδια χρηματα.Εννοειται πως δεν θα ειναι αποκλειστικα δικο το.Εμενα δεν παιζει ουτε στον υπολογιστη παιχνιδια,μονο το καλοκαιρι που ειχαμε ενα ταμπλετ στο εξοχικο αλλα και τοτε λίγο.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα κορίτσια! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες!

εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας

τα χριστούγεννα τραπέζωσα την οικογένεια του καλού μου (5 άτομα ήμασταν)

έφυγα για 3-4 μέρες από το νησί και είδα τα σόγια μου (όσους είναι στο χωριό, οι αθηναίοι στην επόμενη... έξοδο). δυστυχώς λόγω των ζώων ο καλός μου δε μπορεί να με ακολουθήσει, έτσι αν και πέρασα καλά, μου έλειψε!

με το που γύρισα πήγα στη φάρμα μας να τον δω και χθες γύρισα στη βάση μου. τώρα δουλειά και όταν με το καλό σχολάσω έχω πλυντήρια, μαγειρέματα, συγυρίσματα, ξέρετε!

βρε κορίτσια, μου χάλασε η ηλεκτρική σκούπα και σκέφτομαι να πάρω ατμοκαθαριστή-ηλεκτρική σκούπα. έχει καμιά σας; ποια είναι η γνώμη σας; θεωρητικά μπορείς να καθαρίσεις όλο το σπίτι: μπάνιο, κουζίνα, πατζούρια, τζάμια, πατώματα... έχω δει αυτό http://www.premiercenter.gr/p.Karcher-SV-1902.405187.html αλλά η τιμή μου κόβει τα γόνατα!

σας φιλώ όλες μία μία.

μπιλάκι και δήμητρα, καλή δύναμη. εύχομαι οι άνθρωποί σας να βγουν νικητές και να ταλαιπωρηθούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...