Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ζόρισα πολύ το χέρι μου τις τελευταίες μέρες και μάλλον την πατησα με την τσάντα - σακ βουαγιαζ αλα σπορτ μπίλυ που κουβαλάω όταν είμαι έξω με το γιο.... ο ώμος μου με έχει πεθάνει ... :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουσουραδίτσες μου καλησπέρα.

Είχαμε μία υπέροχη μέρα. Λίγες δουλίτσες το πρωί, χαλαρά και το σπίτι μαζεμένο, το μεσημέρι με την κολλητή μου και το βαφτιστηράκι στο Ζάχο.. απόλαυσα την παραλιακή με το φιογκάκι, οδηγώντας για να φτάσουμε.. υπέροχη ηρεμία...Επιστρέψαμε και μόλις είχαν μπει μπαμπάς και μεγάλο αγόρι. Τους ετοίμασα, φάγανε και γράψαμε μία έκθεση με το φιογκάκι. Κάναμε τα μπάνια μας και τώρα σιδερώνω και χαλαρώνουμε όλοι μαζί στο καθιστικό.

Παρομοίως. Θα τα ανεχτώ μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα πάει η μικρή σχολείο αλλά τα απολαμβάνω το πολύ μέχρι σήμερα. Γενικά φέτος ήταν "κάπως" οι γιορτές. Πολλοί στολίσαμε από ανάγκη να αλλάξει η ψυχολογία μας και σε πολλές περιπτώσεις αυτό δεν επετεύχθει.

Σε καταλαβαίνω, απόλυτα.

Ειρήνη αυτό με την υπομονή και εγώ το επιδιώκω....να προσπαθώ να αντέχω όσο περισσότερα μπορώ! :tongue:

Πρέπει να προσπαθήσουμε Βασιούλα μου. ;)

Τι να κάνω Ειρήνη μου αν δεν κρατηθώ βράστα είμαι 20 κιλά περίπου παραπάνω από σένα

Έχω πάει από το Σάββατο 3 φορές και μου λένε ότι είμαι μια χαρά

Δηλαδή επειδή δεν έχω αμυγδαλίτιδα ή ακροαστικά σημαίνει ότι είμαι μια χαρά???Τι να πω με τσάντισαν αρκετά αλλά χρονιάρες μέρες είπα να είμαι εγκρατής

Το ότι είσαι 20 κιλά παραπάνω από μένα, δεν λέει τίποτα, ματάκια μου. Σημασία έχει το πως νιώθεις εσύ γι αυτό.

Μπράβο που κρατιέσαι!!! Με το φαγητό δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα... :-(

Σε ταλαιπωρήσανε τόσο ε? :?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και αγύριστα, Ρηνάκι μου!

τελικα ειμαι η μονη που κανω δουλειες σημερα????:confused: στο πατωμα γινοταν παρτυ απο χνουδια, ψιχουλα κ τριχες δικες μου....

Ε, μάλλον! :mrgreen:

Αν και 'γω έκανα ψιλο-δουλίτσες πριν φύγουμε. Τις έκανα νωρίς το πρωί για να είμαστε πιο άνετοι την επόμενη μέρα και να κάνουμε βολτίτσες. ;)

Λέω να κάνω μερικές δουλειές το απόγευμα για να έχουμε όλη τη μέρα αύριο ελεύθερη επειδή θα είναι η τελευταία μέρα οι δυο μας πριν αρχίσει το σχολείο ξανά.... ;)

.............. αχ, μην μου θυμίζεις τα διαβάσματα που ερχονται!!!! :roll::roll:

Υ.Γ. Μπράβο σας που περάσατε τόσο όμορφα!!!

Ειρηνη ,πως ειναι ο ξαδερφός σας?Καλά να περασετε!.

Βγήκε από το νοσοκομείο και επιτέλους είναι με την οικογένειά του! Θα πάμε να τον δούμε το σ/κο! Του έδωσαν εξετάσεις και δίαιτα...

εχω και ενα κακο νέο...μου χάλασε το στεγνωτήριο:(:(:(το μάτιαξα φαίνεται απ τι πολύ παίνεμα...ο μάστορας θα ρθει την Τρίτη...κουτσοστεγνώνει βέβαια αλλά πρέπει να τα βαζεις μπρος ανα 5 λεπτά γιατί σταματάει...οπότε αναμένω με ανυπομονησία να "γιατρευτεί" ο σημαντικότερος βοηθός μου...

Φτου! :?

Ειρήνη, πήρε το μάτι μου new year resolutions; Θέλω κι εγώ να το κάνω αυτό φέτος.

Το κάνω κάθε χρόνο, κορίτσι μου και νιώθω πως "προχωρώ"... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.

Πέρσι, η απόφασή μου ήταν αυτή

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8.html

και την τήρησα! Και πραγματικά ένιωσα πολύ-πολύ όμορφα! ;)

το πρωι πηγα στο νοσοκομειο για αξονικη την μαμα κ οσο την περιμενα να τελειωσει μου ηρθε να δωσω αιμα μιας κ δεν ειχε κ κοσμο, ετσι εκανα την πρωτη μου καλη πραξη της χρονιας:tongue:

μετα την εφερα απο το σπιτι μου που δεν ειχε ερθει για αρκετο καιρο....πηραμε τον γιο κ τον τ. κ προσκυνησαμε στο μοναστηρι κοντα μας στην Χασια,μετα κατσαμε για τσιπουρακι η μαμα;) κ εμεις λουκουμαδες.

φαγητο ειχα απο την πεθερα κ τωρα γιαγια κ εγγονος κοιμουνται αγκαλιτσα στον καναπε. ρουφαω τις στιγμες να τις χορτασω...

εχει αρκετη δυσκολια στο βαδισμα κ ποναει αλλα πιο υποφερτα,απο βδομαδα ξεκιναμε θεραπεις ξανα...

κ εγω βρε κοριτσια πεφτω σε μελαχολια οταν ξεστολιζω ευχαριστως θα αφηνα το τ. να το κανει αλλα δεν τα μαζευει με σειρα που θελω κ του χρονου θα παιδευομαι διπλα!

ειρηνη καλα ακουω για κιλα με το 4 κ 5 μπροστα κ διαιτες???:shock: βρε δεν θα με συγχησετε εσεις εμενα!

ασε που σημερα η γιατρος που μου πηρε ιστορικο για την αιμοδοσια μου χαρισε κ 2 κιλα:tongue::tongue::lol: με ρωτησε κιλα,

αχ της λεω σημερα ζυγιστηκα να δω τα μελοκαμαρονα (που λεει κ ο μικρος:cool:) τι ζημια εκαναν κ ειμαι 60:!: πηρα 1μιση κιλο

ε δεν πειραζει γραφω 58 μου λεει:lol::lol:

Μπιλάκο.. αρχικά θυμήσου να σε πνίξω που μιλάς για κιλά, όταν με το καλό σε δω ε? :tongue:

Μπράβο για τις όμορφες στιγμές που μαζεύεις, να μου φιλήσεις την μανούλα σου {από μία άγνωστη-τρελή :mrgreen::mrgreen: } και χίλια μπράβο για το αίμα που έδωσες!!!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσαρες γεια σας κ παλι!

Σας διαβαζω κ εχω κολλημενο ενα χαζοχαμογελο!,

Εγω σημερα δουλευα,ο συζυγος οχι κ κρατουσε τα παιδια.γυρισα σχετικα νωρις...

Εμαθα οτι τα λεφτα απο το πενταμηνο θατα παρουμε3μηνες μετα,αφου τελειωσουμε ,δηλ ουτε για καλοκαιρινες διακοπες δεν θαπρολαβω ναταχω.....

Ελλας το μεγαλειο σου!

Εμεις πολυ ησυχα φετος,πολυ σπιτι...αλλα'αφου αρχισα τωρα δουλεια κ τρεχουμε ολοι μαλλον το χρειαζομασταν....

Χθες ειχεμε παει στην πεθερα κ κουνιαδα ,μας ειχαν φαγητο κ πηραν παιχνιδια τα παιδια..δεν ειναι πολυ καλες οι σχεσεις..το ρυθμιζει ο συζυγος αυτο,τουχω ριξει το μπαλακι απτην αρχη...

Αυριο δουλευω κ θα παμε μετα σαλονικα σε μπαμπα..απο26εχουμε να παμε!

τα παιδια πηραν 6παιχνιδια-δωρα το καθενα..ολα ειναι πεταμενα....υβρις ρε....κριμα τα λυπαμαι....

:-PΧρονια πολλα κ υγεια πανω απολα σε Βασιλικη βασια βικυ

----Mybilly χρονια πολλα στο παλικαρακι σου!ναναι γερος κ νατον καμαρωνεις!

Ελπιζω ολα καλα με μαμα.να τους δινει ο θεος δυναμη κ να δινει κ σε εμας για να τους βοηθαμε.....

Νιωθω τοσο μικρη...δεν ειναι κατι στο χερι μου...δεν μπορω να βοηθησω κ εχω τοσες τυψεις.....

Η αξονικη σας ναναι πεντακαθαρη ευχομαι..κ να περασει γρηγορα κ ανωδυνα η πενταετια...

Εμενα παιρνει7χαπια ημερησιως....τον εχουν πειραξει....κ καθε20μερες κανει. 3ωρες ορο.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

εύχομαι ειλικρινά καλή χρονιά σε όλες σας στις οικογένειές σας κ στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

το λέω δυνατά για να το ακούσουμε-νε όλοι κ να προσπαθήσουμε να μη μας επηρεάζουν.

εγώ βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες στο πατρικό μου. την κυριακή είχα ένα γάμο, παντρεύτηκε κ η τελευταίτα της παρέας των συμμαθητριών του λυκείου. περάσαμε πολύ όμορφα κ κυρίως αναπολήσαμε τις μαθητικές μας στιγμές. το ίδιο έγινε κ την επόμενη μέρα για καφέ.

απο τότε όμως εγώ κ η μικρή είμαστε χάλια εγώ με μπουκωμα, τρελό βήχα κ χθές με πυρετό κ η μικρή με πυρετό κ μύξες πολλές κ λίγο βήχα.

όπως καταλαβαίνεται αφησα τον παλιό χρόνο κ υποδέχτηκα το νέο άρρωστη. σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από άποψη βήχα αλλά έχω τρελή κομάρα. δηλαδή βήσω κ μου ρχεται ζαλάδα. πάω από τον καναπέ στο νεροχύτη κ μου κόβονται τα πόδια.

ελπίζω αύριο να μαι καλύτερα γιατί δεν θα το αντέξω.

ευχαριστώ πολύ κ για τις ευχές κ να ανταποδώσω σε όλους όλες όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες. υγεία κ ηρεμία κ τύχη

Διαφημίσεις

Ειρηνη

Τις ευχες μου κ πιο προσωπικα!

Σας ευχομαι υγεια κ ευτυχια!

Σε ολη την οιογενεια σου κ ιδιως στο φιογκακιδιο!

Ε λοιπον εγω εβαλα στοχο κ υποσχεση με αφορμη την νεα χρονια. Να μην στεναχωριεμαι για μικρα πραγματα...μονο για πραγματικα ουσιωδη κ σημαντικα!

Ετσι θαμαι πιο ανεμελη κ πιο χαρουμενη!

Δεν θα αγχωνομαι με τα απλα καθημερινα...

Επισης,λετε ναναι κακος οιωνος για την νεα χρονια αν αδιαθετησεις???

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα!

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία σε όλες!

Να είναι το 2014 καλύτερο από τα προηγούμενα! Και με μισθούς από 2014ευρώ και πάνω!

Απ' ότι διάβασα σε γενικές γραμμές περάσατε όλες όμορφα οικογενειακά, με βολτίτσες και φαγητό. Κι εμείς μια από τα ίδια. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο μπέμπης έμεινε μαζί μας μέχρι τις 00.20 οπότε ο καινούριος χρόνος μας βρήκε αγκαλίτσα. Ήτανε όμορφες οι φετινές γιορτές. Πολύ διαφορετικές σε σχέση με το πως τις ζούσα πριν το μωρό. Παρόλο που είχα ελάχιστα χρήματα πέρασα καλά.

Ειρηνάκι τηρείς τιους στόχους της καινούριας χρονιάς; Εγώ δυστυχώς όχι πάντα και όχι όλους. Επίσης λόγω επαγγέλματος νιώθω ότι η χρονιά αρχίζει το σεπτέμβρη για μένα οπότε τους στόχους για τη νέα χρονιά δεν τους θέτω το γενάρη αλλά το σεπτέμβρη.

Από δουλειές πρέπει επειγόντως να καθαρίσω όλο το σπίτι και να σιδερώσω. Θα ξεστολίσω την τρίτη. Πάντα ξεστολίζω την επόμενη των Φώτων που είναι και η τελευταία αργία.

Δεν ξέρω αν το έχετε πάθει κι εσείς αλλά δεν ξέρω καθόλου τι να μαγειρέψω αυτές τις μέρες. Φάγαμε πραγματικά απ' όλα και πάρα πολύ και δε μου κάνει κέφι το φαγητό καθόλου.

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!

h6cQp3.png

καλημέρα!!:D

και γω θέλω να ξεστολίσω μες στο ΣΚ, μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή στη δουλειά οπότε μην εχω και αυτό μες στην πίκρα μου:tongue::tongue::tongue:

και γω τήρησα τον περσινό μου ετήσιο στόχο, για φέτος χρειάζομαι και γω -Ειρήνη μου! - σίγουρα περισσότερη υπομονή με τα παιδιά, ανεξάντλητη θα λεγα συν οσο μπορώ να τις ελέγχω θετικές σκέψεις για να μου επιστρέφει το σύμπαν - σύμφωνα με το βιβλίο "Το Μυστικό" - θετικά πράγματα στη ζωή μου....να μαστε καλά όλες να πραγματοποιήσουμε και τους φετινούς μας στόχους!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλημερα!!!

Το εχουμε ριξει στον υπνο τις τελευταιες ημερες και να δω πως θα καταφερουμε να μπουμε σε προγραμμα.Εχθες το απόγευμα πήγαμε σε μια ξαδερφη μου για καφε και επαιξαν τα πιτσιρικια.Σημερα δεν μας βλέπω για βολτα,θα κανω καποιες δουλίτσες και θα καθησει να διαβασει λιγακι και ο μικρος.Φαγητο εχω ηδη ετοιμο οπότε ειμαι χαλαρη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!!:D

και γω θέλω να ξεστολίσω μες στο ΣΚ, μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή στη δουλειά οπότε μην εχω και αυτό μες στην πίκρα μου:tongue::tongue::tongue:

και γω τήρησα τον περσινό μου ετήσιο στόχο, για φέτος χρειάζομαι και γω -Ειρήνη μου! - σίγουρα περισσότερη υπομονή με τα παιδιά, ανεξάντλητη θα λεγα συν οσο μπορώ να τις ελέγχω θετικές σκέψεις για να μου επιστρέφει το σύμπαν - σύμφωνα με το βιβλίο "Το Μυστικό" - θετικά πράγματα στη ζωή μου....να μαστε καλά όλες να πραγματοποιήσουμε και τους φετινούς μας στόχους!

Μπραβο ΜΙρτουλα!Εγω δεν βαζω στοχους ξερω πως δεν θα τους τηρησω ,καταπιεζομαι με αυτον τον τροπο.Ομως προσπαθω καθημερινα για τετοια θεματα,ειναι σταση ζωης.

ΚΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;

εύχομαι ειλικρινά καλή χρονιά σε όλες σας στις οικογένειές σας κ στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

το λέω δυνατά για να το ακούσουμε-νε όλοι κ να προσπαθήσουμε να μη μας επηρεάζουν.

εγώ βρίσκομαι τις τελευταίες μέρες στο πατρικό μου. την κυριακή είχα ένα γάμο, παντρεύτηκε κ η τελευταίτα της παρέας των συμμαθητριών του λυκείου. περάσαμε πολύ όμορφα κ κυρίως αναπολήσαμε τις μαθητικές μας στιγμές. το ίδιο έγινε κ την επόμενη μέρα για καφέ.

απο τότε όμως εγώ κ η μικρή είμαστε χάλια εγώ με μπουκωμα, τρελό βήχα κ χθές με πυρετό κ η μικρή με πυρετό κ μύξες πολλές κ λίγο βήχα.

όπως καταλαβαίνεται αφησα τον παλιό χρόνο κ υποδέχτηκα το νέο άρρωστη. σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από άποψη βήχα αλλά έχω τρελή κομάρα. δηλαδή βήσω κ μου ρχεται ζαλάδα. πάω από τον καναπέ στο νεροχύτη κ μου κόβονται τα πόδια.

ελπίζω αύριο να μαι καλύτερα γιατί δεν θα το αντέξω.

ευχαριστώ πολύ κ για τις ευχές κ να ανταποδώσω σε όλους όλες όσες γιόρταζαν αυτές τις μέρες. υγεία κ ηρεμία κ τύχη

Περαστικα σας!Ελπίζω να συνελθεις συντομα γιατι θα ειναι δυσκολο οταν επιστρεψεις σπίτι.

Κοριτσαρες γεια σας κ παλι!

Σας διαβαζω κ εχω κολλημενο ενα χαζοχαμογελο!,

Εγω σημερα δουλευα,ο συζυγος οχι κ κρατουσε τα παιδια.γυρισα σχετικα νωρις...

Εμαθα οτι τα λεφτα απο το πενταμηνο θατα παρουμε3μηνες μετα,αφου τελειωσουμε ,δηλ ουτε για καλοκαιρινες διακοπες δεν θαπρολαβω ναταχω.....

Ελλας το μεγαλειο σου!

Εμεις πολυ ησυχα φετος,πολυ σπιτι...αλλα'αφου αρχισα τωρα δουλεια κ τρεχουμε ολοι μαλλον το χρειαζομασταν....

Χθες ειχεμε παει στην πεθερα κ κουνιαδα ,μας ειχαν φαγητο κ πηραν παιχνιδια τα παιδια..δεν ειναι πολυ καλες οι σχεσεις..το ρυθμιζει ο συζυγος αυτο,τουχω ριξει το μπαλακι απτην αρχη...

Αυριο δουλευω κ θα παμε μετα σαλονικα σε μπαμπα..απο26εχουμε να παμε!

τα παιδια πηραν 6παιχνιδια-δωρα το καθενα..ολα ειναι πεταμενα....υβρις ρε....κριμα τα λυπαμαι....

:-PΧρονια πολλα κ υγεια πανω απολα σε Βασιλικη βασια βικυ

/QUOTE]

Οι γιορτες ειναι σιγουρα για τα παιδια αλλα καμια φορα χανεται το μετρο.Εγω δεν ενοχλούμαι τοσο στα πεταμενα χρηματα ,οσο στο ότι τα παιδια δεν χαιρονται.Η χαρα κραταει οσο να ανοιξουν το πακετο και νομιζω πως ετσι θα ειναι και οταν μεγαλώσουν,δεν ευχαριστιονται με τιποτα.

Καποια χρονια ετσι την ειχαμε πατησει και εμεις και ειδα πως μ,ε το πρωτο παιχνιδι που πήρε επαιξε χαρηκε,μετα εχασε το ενδιαφερον του και στο τελος δεν επαιζε με κανενα .Από τοτε του παιρνουμε το δωρο του Αι βασιλη και οι υπόλοιποι χρηματα η κατι αλλο ,ρουχα ,βιβλία..εκτος από τη νονα του που του παιρνει πάντα παιχνιδι.

Μπραβο για τη δουλεια,μακαρι να εισαι πάντα τοσο χαρούμενη!

Καλή συνεχεια για το μπαμπά σου και καλή δυναμη!

http://www.protothema.gr/greece/article/341284/karelias-moirase-25-ekat-euro-stous-ergazomenous-deite-tis-apisteutes-parohes/

Καρέλιας: Μοίρασε 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους

Μπράβο του!

Το διαβασα ,πολλα μπραβο στον ανθρωπο!

maxi cosi όπως και τα 2 προηγούμενα ;) συγκερκιμένα το μοντέλο rodi

Αυτό με τη μπαρα αν θυμάμαι καπου το πετυχε το μάτι μου και αρχίζει απο 9 κιλά.

Εμείς χρειαζόμασταν πια την κατηγορία 2,3 απο 15 κιλά και επάνω. Προσωπικά είμαι σίγουρη οτι ο δικός μας γιος (4+ ετών) δεν θα καθόταν με τπτ με μπαρα, απλά επειδή έχει μάθει αλλιώς και αυτό που πήραμε είναι έως 36 κιλά δλδ αποκλείεται παιδί τόσο μεγάλο να κάτσει έτσι.

Στο δικό μας βγαίνει η πλάτη και γίνεται απλό ανυψωτικό όταν μεγαλώσει και άλλο.

Εμεις εχουμε το recaro στο ενα αυτοκινητο και στο αλλο το britax.Και από τα δυο ευχαριστημενη ειμαι αλλα το recaro ειναι σαφως καλύτερο ,εχερι και ελαφρια ανακληση για το ταξιδι και δεν πεφτει μπροστα το κεφαλι του.

Ειναι μπουστερ και δινονται εως 12 χρονων .Αργοτερα θα βγαλω το επάνω μερος και θα αφησω μονο το ανυψωτικο και εγω.

για πες εντυπωσεις οταν το παραλαβεις ειναι μπουστερ αυτο σωστα?

εγω τον εχω ακομα στο κλασικο της chicco νομιζω θα χωραει εκει μεχρι κ το καλοκαιρι αλλα το ψαχνω απο τωρα.

σς ευχαριστω ολες για τις ευχες για τον μικρο μου:P

το πρωι πηγα στο νοσοκομειο για αξονικη την μαμα κ οσο την περιμενα να τελειωσει μου ηρθε να δωσω αιμα μιας κ δεν ειχε κ κοσμο, ετσι εκανα την πρωτη μου καλη πραξη της χρονιας:tongue:

μετα την εφερα απο το σπιτι μου που δεν ειχε ερθει για αρκετο καιρο....πηραμε τον γιο κ τον τ. κ προσκυνησαμε στο μοναστηρι κοντα μας στην Χασια,μετα κατσαμε για τσιπουρακι η μαμα;) κ εμεις λουκουμαδες.

φαγητο ειχα απο την πεθερα κ τωρα γιαγια κ εγγονος κοιμουνται αγκαλιτσα στον καναπε. ρουφαω τις στιγμες να τις χορτασω...

εχει αρκετη δυσκολια στο βαδισμα κ ποναει αλλα πιο υποφερτα,απο βδομαδα ξεκιναμε θεραπεις ξανα...

κ εγω βρε κοριτσια πεφτω σε μελαχολια οταν ξεστολιζω ευχαριστως θα αφηνα το τ. να το κανει αλλα δεν τα μαζευει με σειρα που θελω κ του χρονου θα παιδευομαι διπλα!

μαργιω δυστυχως ειδα πολυ αργα το μυνημα σου για το ντρεσινγκ τη σαλατας σορυ!

ειρηνη καλα ακουω για κιλα με το 4 κ 5 μπροστα κ διαιτες???:shock: βρε δεν θα με συγχησετε εσεις εμενα!

ασε που σημερα η γιατρος που μου πηρε ιστορικο για την αιμοδοσια μου χαρισε κ 2 κιλα:tongue::tongue::lol: με ρωτησε κιλα,

αχ της λεω σημερα ζυγιστηκα να δω τα μελοκαμαρονα (που λεει κ ο μικρος:cool:) τι ζημια εκαναν κ ειμαι 60:!: πηρα 1μιση κιλο

ε δεν πειραζει γραφω 58 μου λεει:lol::lol:

Καλη επιτυχια στη μαμα ,να εχετε πάντα τοσο ομορφες στιγμες!

Αχ ,μην λετε αλλο για κιλα!Το κακο ειναι πως οσο σκεφτομαι τα κιλα και τη διαιατα τοσο περισσότεροο σκεφτομαι το φαγητο!

καλησπέρα και από μένα!

My Billy να χαίρεσαι το γιόκα σου, χρόνια του πολλά!!

Irene, ravt και mamakonstantinou περαστικά σας, ευχομαι γρήγορη ανάρρωση!όντως κυκλοφορούν πολλές ιώσεις αυτόν τον καιρό, πολύς κόσμος άρρωστος με πυρετό και πόνο στις αρθρώσεις κλπ...

εμεις σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στο παιδικό θέατρο "Ελίζα" - στο Ολύμπιον για τις Θεσσαλονικιές - μας άρεσε όλους πολύ, μια πολύ φροντισμένη παράσταση για μεγάλους και παιδιά, με απίστευτους διαλόγους, χιούμορ και ωραία χορευτικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν!Μου έκανε εντύπωση που έκατσε άνετα μέχρι και ο μικρούλης μου και το παρακολούθησε - δεν το περίμενα!- εντυπωσιάστηκαν και τα δυο ζουζούνια μου!!

εχω και ενα κακο νέο...μου χάλασε το στεγνωτήριο:(:(:(το μάτιαξα φαίνεται απ τι πολύ παίνεμα...ο μάστορας θα ρθει την Τρίτη...κουτσοστεγνώνει βέβαια αλλά πρέπει να τα βαζεις μπρος ανα 5 λεπτά γιατί σταματάει...οπότε αναμένω με ανυπομονησία να "γιατρευτεί" ο σημαντικότερος βοηθός μου...

Ωχ,αυτο ειναι ασχημο!!!Ελπίζω να φτιαχτει αμεσα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, τι κάνετε? Εγώ αδιαθετησα εχτες το βράδυ και σερνομαι! εκανα τα απολύτως απαραίτητα και τώρα παιζω με την μικρή . σε λίγο υπνο κ εγω δουλειά. γραφω από το κινητό κ δεν μπορω πολλα, θα τα πούμε το μεσημέρι! φιλάκια κορίτσια

Καλημέρα κοριτσάκια μου! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Εμείς φέτος κορίτσια μου τον καινούργιο χρόνο τον υποδεχτήκαμε ο καθένας στο κρεβάτι του.. Ο Γεράσιμος από τις 9.30, ο μπαμπάς μας από τις 22:00 κι εγώ αφού πήγε 12:05 και είπα μόνη μου Καλή χρονιά, πήγα να τους κάνω παρέα..

Ανήμερα πήγαμε στην κουνιάδα μου για φαγητό όπου παραλίγο να πέσει το φλουρί στο μικρούλι μου και το απόγευμα πήγαμε για καφεδάκι σε έναν φίλο μας που είχε γενέθλια..

Ήταν η πρώτη φορά που γιορτάσαμε την έλευση του καινούργιου χρόνου τόσο ήσυχα αλλά ήταν πραγματικά αυτό που θέλαμε..

Να είμαστε καλά και να έχουμε πάντα τέτοια..

Εγώ κοριτσάκια μου είμαι πολύ κουρασμένη και η πλάτη μου πονάει σε τέτοιο βαθμό που έκλεισα την ερχόμενη εβδομάδα ραντεβού να πάω να βγάλω ακτινογραφίες αυχένα και σπονδυλικής στήλης και ραντεβού με ορθοπεδικό γιατί δεν με βλέπω καλά.. Πριν 7 χρόνια είχα ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο το οποίο μου έχει αφήσει μια κάκωση στη σπονδυλική στήλη και τώρα με το μωρό σίγουρα έχει επιβαρυνθεί η κατάστασή μου.. Ελπίζω να μπορέσει να μου δώσει κάτι για να ανακουφιστώ διότι σε συνδυασμό με την καθιστική δουλειά που κάνω η κατάσταση σύντομα θα φτάσει στο απροχώρητο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλά πολλά χαμόγελα.

Εντάξει, αν μας έρθει και κανένα σακί με χρήματα στο κεφάλι, δε θα πω όχι...

Τουλάχιστον, ας έχουμε δουλίτσα...

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιόρταζαν αυτές τις μέρες!!!

Εγώ, από τα Χριστούγεννα και μετά είμαι στον κόσμο μου. Μόνο πλυντήρια έβαζα (όταν δεν ήταν μεγάλη γιορτή). Δεν έχω σιδερώσει σχεδόν καθόλου εδώ και 10 μέρες... Μόνο 45' την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για να έχουμε κάτι να φορέσουμε την επόμενη που είχαμε να πάμε επίσκεψη.

Να σας πω κι ένα ωραίο να γελάσετε...

Στις 30/12 είπα να βάλω το τελευταίο πλυντήριο της χρονιάς, να το απλώσω να στεγνώσει, να το μαζέψω και από τις 2/1 θα άρχιζα τα πλυντήρια του 2014..

Βάζω, λοιπόν, το πλυντήριο (στην ταράτσα), το ξεχνάω, το ξαναβάζω στις 31/12 το μεσημέρι, το ξαναξεχνάω και το βγάζω από το πλυντήριο αργά το απόγευμα. Επειδή δεν ήθελα να έχω απλωμένα ρούχα στην αλλαγή της χρονιάς, έβαλα τη λεκάνη με τα ρούχα σε μια γωνία και τα άφησα. Τελικά, τα άπλωσα 1/1 πρωί - πρωί... Υπέροχα δεν ξεκίνησε η χρονιά μου???

Α! Για το ξεστόλισμα που λέτε... εγώ πάντα έσβηνα τα φωτάκια 6/1 βράδυ και ξεστόλιζα 7/1 πρωί. Από πέρσι, που έχω το μικρό να γιορτάζει 7/1, αποφάσισα να σβήνω φωτάκια 7/1 και να ξεστολίζω 8/1 πρωί πρωί... Δεν αντέχω να τα έχω στολισμένα παραπάνω.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Που χαθηκατε ολες σημερα?

Εκανα τις δουλίτσες μου,αερισα παπλώματα,ριχταρια και πατακια,αλλαξα τα σεντονια μας,τα εβαλα να πλυθουν ,σκούπισα ,ξεσκόνισα και σφουγγαρισα,ξαναεστρωσα ριχταρια και λοιπά,ετοιμασα φαγητο και γφαγαμε ολοι μαζι.Ο αντρας μου εχει ηδη ξαπλωσει και ο μικρος βλέπει dvd.

Να σας ρωτησω ,τα παιδια σας παιζουν με ηλεκτρονικα τυπου nintedo και λοιπα?

Ο δικος μου δεν επαιζε καθολου αλλα εννοειται πως τωρα στο σχολειο ,παιρνει πολλα "ερεθισματα" και προσφατα μου ειπε να του πάρουμε ,οταν μπορεσουμε.Εννοειται εχει και ο κολλητος του ,οπότε καταλαβαινετε ,μπαινει στον πειρασμο ,αν και κρατιεται.Οστωσω ειμαι ασχετη με το αντικειμενο.

Θα μπορουσα δηλαδη να του πάρω ενα ταμπλετ ,ετσι ωστε να εχει και αλλες εφαρμογες?

Γενικως θα το αποφυγω οσο μπορω αλλα δεν βλεπω να το γλιτωνω αργοτερα.

Δομνινα και Ηλιαχτιδα ,καλή χρονια να εχετε!

Δομνινα περαστικα με την πλατη σου ,κανε οτι μπορεις και δες και ενναλακτικες θεραπειες,βοηθουν πολύ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Εδω και γω, καλησπέρα!

Δομνίνα περαστικά σου!

Χρύσα μου δεν εχω προβληματιστεί ακόμα για κάτι τέτοιο για να σου πω τη γνώμη μου καθότι είμαστε μικροί, αλλά μήπως είναι μικρός για tablet?

Εμείς σήμερα πήγαμε Κόσμος. Κορίτσια έχουν βάλει ολα τα μαγαζιά 10ήμερο προσφορών και απ ό,τι είδα είναι στην ουσία πολύ καλές εκπτώσεις!!Πήρα παλτό από 80-50, μπλούζα και φόρεμα στη μισή τιμή!!Οπότε όσες θέλετε να ψωνίσετε σπεύσατε γιατί δεν βλέπω να υπάρχουν νουμερα στις επίσημες εκπτώσεις...Τώρα θα ετοιμαστώ να πάω για καφεδάκι alone με φίλη οσο κοιμούνται τα παιδιά βεβαίως βεβαίως....δεν θέλω να τα αφήνω στιγμή διαφορετικά:D. καλό απόγευμα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...