Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

συγνώμη αν σας μπέρδεψα, το είχα γράψει ήδη, θα σας βάλω το μήνυμα είχα γράψει

Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα είμαι σε κατάσταση σοκ. Πήγα στον γιατρό εκτάκτως γιατί είχα καθυστέρηση και είδε δύο σάκους, σε 2εβδομάδες μου είπε να πάω για να ακούσουμε καρδιές, ο ένας σάκος βέβαια είναι μικρότερος από τον άλλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είδε και στην οωθήκη ότι έσκασαν 2 ωάρια. Είμαι πελαγωμένη.

Ειρήνη μικρούλα περαστικά και σε εσένα

Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου.Ναι το είχα διαβάσει κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρη ότι είσαι,δεν το είχα πιάσει σωστά;)

Ρηνάκι μου, εγώ που ποτέ δεν κρατιέμαι στο φαγητό {και μπράβο σου!}.. να τα χαϊρια μου τώρα... :tongue:

Πήγες στο κέντρο υγείας ε? Τοσο χάλια ματάκι μου... περαστικά σου!!!!!!!

Τι να κάνω Ειρήνη μου αν δεν κρατηθώ βράστα είμαι 20 κιλά περίπου παραπάνω από σένα:rolleyes:

Έχω πάει από το Σάββατο 3 φορές και μου λένε ότι είμαι μια χαρά:confused:

Δηλαδή επειδή δεν έχω αμυγδαλίτιδα ή ακροαστικά σημαίνει ότι είμαι μια χαρά???Τι να πω με τσάντισαν αρκετά αλλά χρονιάρες μέρες είπα να είμαι εγκρατής:cool:

Η μικρή μου πριν τα Χριστούγεννα είχε δέκατα/πυρετό έως 38,6 για τέσσερις μέρες και όλο χειροτέρευε και όταν επικοινώνησα με παιδίατρο μου έδωσε αμέσως αντιβίωση και το παιδί συνήλθε.

Ο σύζυγος από την Κυριακή έχει "γαργάλημα" στο λαιμό (ούτε καν πόνο) και δέκατα. Χθες βράδυ ο πυρετός ήταν στο 39,0 και δεν χαμπάριαζε από αντιπυρετικά επομένως σήμερα πρωί πρωί πήγε στον γιατρό και του χορήγησε αντιβίωση καθώς έχει αμυγδαλίτιδα.

Επομένως γυρνάει κάποιου είδους ίωση με πυρετό επί μέρες που χρήζει αντιβίωσης οπότε το νου σας!

Αχ περαστικά,μη μου λες τέτοια γιατί δεν θα το αντέξω μετά από μένα να πέσουν και οι υπόλοιποι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα ειμαι η μονη που κανω δουλειες σημερα????:confused: στο πατωμα γινοταν παρτυ απο χνουδια, ψιχουλα κ τριχες δικες μου....

οποτε ξεκινησα:

1. εβαλα την μικρη για υπνο
  2. εβαλα το φαγητο της μικρης
  3. εστρωσα το κρεβατι μας
  4. κατεβασα ΟΛΑ τα σκουπιδια (χαμος)
  5. βουρτσισα ολα τα χαλια 3 μεγαλα κ 2 μεγαλους διαδρομους
  6. τα ανασηκωσα οσο μπορουσα κ σκουπισα
  7. σφουγγαρισα
  8. καθαρισα σκουπα κ κουβα με σφουγγαριστρα
  9. καθαρισα πολυ καλα το μπανιο
  10. το σφουγγαρισα
  11. εστρωσα τα ριχταρια
  12. εβαλα τις φακες που ειχα απο προχτες να παρουν μια βραση γιατι κραταγανε

εκατσα να ξεκουραστω με λιγο καφεδακι....

Οι φετινές γιορτές ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, τελικά με βόλεψε πολύ και η άδεια που την πήρα μετά τα Χριστούγεννα γιατί δεν ξόδεψα όλη την άδειά μου ετοιμάζοντας το τραπέζι και αγοράζοντας δώρα όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Κάναμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι μας όπως κάθε χρόνο και μετά κάθε μέρα ήμασταν και κάπου, και βόλτες αλλά και σε πολλά φιλικά-συγγενικά σπίτια.

Πιστεύω ότι είμαι καλυμένη από καρουζέλ,τρενάκια και συγκρουόμενα για πολύ καιρό.

μπραβο μπραβο!!! ευχομαι οτι καλυτερο κ για την εγκυμοσυνη!!!

χαχα με δουλεύεις βρε Εριρήνη, τι διατροφή να κάνω, φροντίζουν άλλοι για αυτό, θα με φτάσουν σε λίγους μήνες στα 60 με 65.

χαχαχαχαχα!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!Τι κανετε?

Εμεις κοιμηθηκαμε ψιλοαρρωστουληδες και ξυπνησαμε αποτελιωμενοι.....

Ο μικρος εχει τρελη μιξα και βηχα,ενω εμενα ποναει ο λαιμος μου και το κορμι μου........να φανταστειτε ειμαι ακομα στο κρεβατι.......

περαστηκα βουλιτσα μου! πως εισαστε?

Χριστινάκι δεν κατάλαβα είσαι ή όχι???Πάντως για τα κιλά μπορώ να σου χαρίσω μερικά!!!

Εγώ φέτος κρατήθηκα το μόνο βράδυ που έφαγα ήταν το χθεσινό...!

Από υγεία είμαι στα ίδια χάλια χτες έκανα ποδαρικό στο κέντρο υγείας και τελικά μου έδωσαν αντιβίωση,τι περίμεναν για να μου δώσουν δεν κατάλαβα είμαι μια βδομάδα με δέκατα και μ'έχει τσακίσει αυτό.

Χτες είχε και η μικρή 37.4,σήμερα είναι κεφάτη θα δείξει

περαστηκα σας κ εσας! κ μπραβο που κρατηθηκες! εγω ολες τις μερες οκ κρατηθηκα, εκτος απο τις 27 κ μετα, πολυ φαγητο, πολλα γλυκα κ πολυ κρασι-μπυρα!

Το φιογκάκι άργησε να ξυπνήσει σήμερα.

Ντυθήκαμε, πλυθήκαμε και βγήκαμε για ψωμάκι.

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας και είχα την υπέροχη ιδέα να πάρω την κολλητή μου και να κανονίσουμε για lunch date {έτσι το λεμε στο χωριό μου! :tongue::tongue::tongue: } με τα 2 βλασταράκια μας. Μόνο τα 4 μας!!! Και κανονίστηκε!! Γιούπιιιιιιιι Βόλτα στον ήλιο και φαγάκι!!! Το φιογκάκι χοροπήδαγε!!

Έβαλα πλυντήριο με το καθημερινό μπουφάν του άντρα μου και του φιογκακίου, άλλαξα σεντόνια στο παιδικό, ψιλο-μάζεψα και τώρα πλένω κάτι πιατάκια.

Σας φιλώ

τελεια! καλα να περασετε!!!

Η μικρή μου πριν τα Χριστούγεννα είχε δέκατα/πυρετό έως 38,6 για τέσσερις μέρες και όλο χειροτέρευε και όταν επικοινώνησα με παιδίατρο μου έδωσε αμέσως αντιβίωση και το παιδί συνήλθε.

Ο σύζυγος από την Κυριακή έχει "γαργάλημα" στο λαιμό (ούτε καν πόνο) και δέκατα. Χθες βράδυ ο πυρετός ήταν στο 39,0 και δεν χαμπάριαζε από αντιπυρετικά επομένως σήμερα πρωί πρωί πήγε στον γιατρό και του χορήγησε αντιβίωση καθώς έχει αμυγδαλίτιδα.

Επομένως γυρνάει κάποιου είδους ίωση με πυρετό επί μέρες που χρήζει αντιβίωσης οπότε το νου σας!

Εγώ απ το πολύ φαγητό πάντως (και ιδίως όταν βγαίνουμε έξω αυτές τις μέρες) δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα. Ζορίζομαι πολύ με το στομάχι μου και σήμερα είμαι σε δύσκολη κατάσταση αλλά οι περιστάσεις επιβάλλουν έναν υγιή (έστω και φαινομενικά) οπότε δε με παίρνει για γκρίνιες.

Σήμερα λοιπόν που είμαστε όοοοολοι μαζί στο σπίτι δεν κάνω τίποτα παρά τα απαραίτητα συν την τακτοποίηση του ποταμού παιχνιδιών μετά τα καινούργια που έχουμε εδώ μέσα γιατί δεν χωράμε πια.

Έβγαλα και κοτόπουλο, το μισό θα το κάνω σούπα (δια πάσα νόσο) και το άλλο μισό ψητό.

Σας καλημερίζω όλες! Χριστίνα μόλις με το καλό μάθετε αν τελικά υπάρχουν δυο μπεμπέ, μας λες να σου ευχηθούμε αναλόγως!

Όλα να πάνε καλά!

περαστηκα σας οικογενιακως!!!!

Καλή Χρονιά κοριτσάκια μου!

Την Παραμονή περάσαμε πολύ όμορφα και τα παιδιά όχι μόνο άντεξαν αλλά το καταευχαριστήθηκαν!

Σήμερα πρωί παραλάβαμε το καινουργιο καθισμα αυτοκινήτου και ξαλάφρωσα! Στη συνέχεια πήγαμε Παιδικό Μουσείο και συμμετείχε στο πρόγραμμα με τους καλικάντζαρους κάτσαμε και παιξαμε και με όλα τα υπόλοιπα και επιστρέψαμε πριν απο 30'. Φάγαμε και σε λίγο αναχωρούμε ξανά για οφθαλμίατρο :)

Λέω να κάνω μερικές δουλειές το απόγευμα για να έχουμε όλη τη μέρα αύριο ελεύθερη επειδή θα είναι η τελευταία μέρα οι δυο μας πριν αρχίσει το σχολείο ξανά.... ;)

Μπιλάκι μου να χαίρεσαι το αστεράκι σου! Να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένος!

lunch date Ειρηνάκι μου? καλή χώνεψη :)

Περαστικά στα αρρωστούλικα και christine αναμένουμε νεότερα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Ιρενε περαστικά σου!Μπραβο πραγματικα ,που κρατηθηκες ,εγω εφαγα μεγαλες ποσότητες και τσιμπησα δυο κιλάκια ,να εχω για περρίσευμα.Να δω πως θα τα χασω...

Christine,με το καλό!Πως νιωθεις?

Ειρηνη ,πως ειναι ο ξαδερφός σας?Καλά να περασετε!

Γιωτα μου ειμαι και εγω εδω για συμπαραστση και κανω δουλίτσες.

Ηρθε η φιλη μου με το γιο της και αφου ειχα και παρεα

σιδερωσα ολα τα ασιδερωτα.

Εχω βαλει 3 πλυντηρια από το πρωι και τα εχω απλώσει,

εφτιαξα φασολαδα και φαγαμε το μεσημερι,

επλυνα καλά καλά παγους,πλακακια και μικροσυσκευες,

σαπούνισα το μπάνιο και σε λίγο θα πάω να το ξεπλύνω ,

και αλλαξα τις πετσετες μας και τις πετσετες της κουζινας.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

xo xo xo

καλά μιλάμε το 14 μας μπήκε πολύ καλά!

Είμαι υγιέστατη! τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίου :) :) :) και αυτό γιατί έχουν απεργία έως 10 Ιανουαρίου! χο χο χο

Καλή Χρονιά κοριτσάκια μου!

Την Παραμονή περάσαμε πολύ όμορφα και τα παιδιά όχι μόνο άντεξαν αλλά το καταευχαριστήθηκαν!

Σήμερα πρωί παραλάβαμε το καινουργιο καθισμα αυτοκινήτου και ξαλάφρωσα! Στη συνέχεια πήγαμε Παιδικό Μουσείο και συμμετείχε στο πρόγραμμα με τους καλικάντζαρους κάτσαμε και παιξαμε και με όλα τα υπόλοιπα και επιστρέψαμε πριν απο 30'. Φάγαμε και σε λίγο αναχωρούμε ξανά για οφθαλμίατρο :)

Λέω να κάνω μερικές δουλειές το απόγευμα για να έχουμε όλη τη μέρα αύριο ελεύθερη επειδή θα είναι η τελευταία μέρα οι δυο μας πριν αρχίσει το σχολείο ξανά.... ;)

4u ποιο καθισμα πηρατε?ο μικρος μου ειναι 3χρ. κ πηραμε το kiddy με τη μπαρα μπροστα,δεν εχει ζωνες κ εμεις το περομενουμε..

καλησπέρα και από μένα!

My Billy να χαίρεσαι το γιόκα σου, χρόνια του πολλά!!

Irene, ravt και mamakonstantinou περαστικά σας, ευχομαι γρήγορη ανάρρωση!όντως κυκλοφορούν πολλές ιώσεις αυτόν τον καιρό, πολύς κόσμος άρρωστος με πυρετό και πόνο στις αρθρώσεις κλπ...

εμεις σήμερα πήγαμε οικογενειακώς στο παιδικό θέατρο "Ελίζα" - στο Ολύμπιον για τις Θεσσαλονικιές - μας άρεσε όλους πολύ, μια πολύ φροντισμένη παράσταση για μεγάλους και παιδιά, με απίστευτους διαλόγους, χιούμορ και ωραία χορευτικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν!Μου έκανε εντύπωση που έκατσε άνετα μέχρι και ο μικρούλης μου και το παρακολούθησε - δεν το περίμενα!- εντυπωσιάστηκαν και τα δυο ζουζούνια μου!!

εχω και ενα κακο νέο...μου χάλασε το στεγνωτήριο:(:(:(το μάτιαξα φαίνεται απ τι πολύ παίνεμα...ο μάστορας θα ρθει την Τρίτη...κουτσοστεγνώνει βέβαια αλλά πρέπει να τα βαζεις μπρος ανα 5 λεπτά γιατί σταματάει...οπότε αναμένω με ανυπομονησία να "γιατρευτεί" ο σημαντικότερος βοηθός μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Kαλησπερα αγαπημενες μου!!!

Χρονια πολλα Καλη χρονια,υγεια αγαπη και ευτυχια για ολους μας..

Βασια,Βασω και Βικυ χρονια σας πολλα,να χαιρεστε τις οικογενειες σας,παντα χαρουμενες στιγμες..

Μπιλλακι να χαιρεσαι το μικρο σου αγορακι..

Να περνατε ομορφα τις τελευταιες γιορτινες μερες..Εμεις καλα οικογενειακα,με πολυ φαγητο...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα!

Πριν από όλα να ευχηθώ μια υπέροχη χρονιά για όλες μας :D!

Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα :oops:, στο Βασάκι μας, την Βασιλική και την Βίκυ!

Και, βέβαια, στον original Μπιλάκο :D!

Μου αρέσουν τόσο πολύ αυτές οι μέρες! Σήμερα η μικρή πήγε στο Γκάζι με τον παππού, τη γιαγιά και τον ξάδερφό της και ξετρελάθηκε :P! Μαμά και μπαμπάς ήπιαν καφεδάκι με φίλους και έφαγαν σε φιλικό σπίτι.

Τώρα αράζουμε όλοι στο σπίτι και το βράδυ πάτησε πόδι η άλλη γιαγιά ότι θέλει κι αυτή επιτέλους να δει την μικρή (την παραμονή σπίτι της ήμασταν, δεν ξέρω τι την έπιασε :confused:) κι έτσι κανονίσαμε επιτραπέζια night σε άλλο φιλικό σπίτι ;).

Ειρήνη, πήρε το μάτι μου new year resolutions; Θέλω κι εγώ να το κάνω αυτό φέτος.

Δεν σας έχω διαβάσει, μια ματιά έριξα. Θέλω να κάτσω με το καφεδάκι μου στην ησυχία μου. Πότε θα είναι αυτό, δεν ξέρω.

Αύριο λέω να στριμώξουμε εξωτερικές δουλειές, που είναι ανοιχτά και τα μαγαζιά κι από το Σάββατο θα αφιερώσω χρόνο στο σπίτι μου, ώστε να είμαι χαλαρή από Τρίτη που γυρίζουμε στην καθημερινότητά μας.

Σας φιλώ πολύ!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

4u ποιο καθισμα πηρατε?ο μικρος μου ειναι 3χρ. κ πηραμε το kiddy με τη μπαρα μπροστα,δεν εχει ζωνες κ εμεις το περομενουμε..

για πες εντυπωσεις οταν το παραλαβεις ειναι μπουστερ αυτο σωστα?

εγω τον εχω ακομα στο κλασικο της chicco νομιζω θα χωραει εκει μεχρι κ το καλοκαιρι αλλα το ψαχνω απο τωρα.

σς ευχαριστω ολες για τις ευχες για τον μικρο μου:P

το πρωι πηγα στο νοσοκομειο για αξονικη την μαμα κ οσο την περιμενα να τελειωσει μου ηρθε να δωσω αιμα μιας κ δεν ειχε κ κοσμο, ετσι εκανα την πρωτη μου καλη πραξη της χρονιας:tongue:

μετα την εφερα απο το σπιτι μου που δεν ειχε ερθει για αρκετο καιρο....πηραμε τον γιο κ τον τ. κ προσκυνησαμε στο μοναστηρι κοντα μας στην Χασια,μετα κατσαμε για τσιπουρακι η μαμα;) κ εμεις λουκουμαδες.

φαγητο ειχα απο την πεθερα κ τωρα γιαγια κ εγγονος κοιμουνται αγκαλιτσα στον καναπε. ρουφαω τις στιγμες να τις χορτασω...

εχει αρκετη δυσκολια στο βαδισμα κ ποναει αλλα πιο υποφερτα,απο βδομαδα ξεκιναμε θεραπεις ξανα...

κ εγω βρε κοριτσια πεφτω σε μελαχολια οταν ξεστολιζω ευχαριστως θα αφηνα το τ. να το κανει αλλα δεν τα μαζευει με σειρα που θελω κ του χρονου θα παιδευομαι διπλα!

μαργιω δυστυχως ειδα πολυ αργα το μυνημα σου για το ντρεσινγκ τη σαλατας σορυ!

ειρηνη καλα ακουω για κιλα με το 4 κ 5 μπροστα κ διαιτες???:shock: βρε δεν θα με συγχησετε εσεις εμενα!

ασε που σημερα η γιατρος που μου πηρε ιστορικο για την αιμοδοσια μου χαρισε κ 2 κιλα:tongue::tongue::lol: με ρωτησε κιλα,

αχ της λεω σημερα ζυγιστηκα να δω τα μελοκαμαρονα (που λεει κ ο μικρος:cool:) τι ζημια εκαναν κ ειμαι 60:!: πηρα 1μιση κιλο

ε δεν πειραζει γραφω 58 μου λεει:lol::lol:

maxi cosi όπως και τα 2 προηγούμενα ;) συγκερκιμένα το μοντέλο rodi

Αυτό με τη μπαρα αν θυμάμαι καπου το πετυχε το μάτι μου και αρχίζει απο 9 κιλά.

Εμείς χρειαζόμασταν πια την κατηγορία 2,3 απο 15 κιλά και επάνω. Προσωπικά είμαι σίγουρη οτι ο δικός μας γιος (4+ ετών) δεν θα καθόταν με τπτ με μπαρα, απλά επειδή έχει μάθει αλλιώς και αυτό που πήραμε είναι έως 36 κιλά δλδ αποκλείεται παιδί τόσο μεγάλο να κάτσει έτσι.

Στο δικό μας βγαίνει η πλάτη και γίνεται απλό ανυψωτικό όταν μεγαλώσει και άλλο.

για πες εντυπωσεις οταν το παραλαβεις ειναι μπουστερ αυτο σωστα?

εγω τον εχω ακομα στο κλασικο της chicco νομιζω θα χωραει εκει μεχρι κ το καλοκαιρι αλλα το ψαχνω απο τωρα.

σς ευχαριστω ολες για τις ευχες για τον μικρο μου:P

το πρωι πηγα στο νοσοκομειο για αξονικη την μαμα κ οσο την περιμενα να τελειωσει μου ηρθε να δωσω αιμα μιας κ δεν ειχε κ κοσμο, ετσι εκανα την πρωτη μου καλη πραξη της χρονιας:tongue:

μετα την εφερα απο το σπιτι μου που δεν ειχε ερθει για αρκετο καιρο....πηραμε τον γιο κ τον τ. κ προσκυνησαμε στο μοναστηρι κοντα μας στην Χασια,μετα κατσαμε για τσιπουρακι η μαμα;) κ εμεις λουκουμαδες.

φαγητο ειχα απο την πεθερα κ τωρα γιαγια κ εγγονος κοιμουνται αγκαλιτσα στον καναπε. ρουφαω τις στιγμες να τις χορτασω...

εχει αρκετη δυσκολια στο βαδισμα κ ποναει αλλα πιο υποφερτα,απο βδομαδα ξεκιναμε θεραπεις ξανα...

κ εγω βρε κοριτσια πεφτω σε μελαχολια οταν ξεστολιζω ευχαριστως θα αφηνα το τ. να το κανει αλλα δεν τα μαζευει με σειρα που θελω κ του χρονου θα παιδευομαι διπλα!

μαργιω δυστυχως ειδα πολυ αργα το μυνημα σου για το ντρεσινγκ τη σαλατας σορυ!

ειρηνη καλα ακουω για κιλα με το 4 κ 5 μπροστα κ διαιτες???:shock: βρε δεν θα με συγχησετε εσεις εμενα!

ασε που σημερα η γιατρος που μου πηρε ιστορικο για την αιμοδοσια μου χαρισε κ 2 κιλα:tongue::tongue::lol: με ρωτησε κιλα,

αχ της λεω σημερα ζυγιστηκα να δω τα μελοκαμαρονα (που λεει κ ο μικρος:cool:) τι ζημια εκαναν κ ειμαι 60:!: πηρα 1μιση κιλο

ε δεν πειραζει γραφω 58 μου λεει:lol::lol:

μπιλάκι εισαι οκ 58 και εγγράφως ... αρα ασε τη ζυγαριά να λέει ότι θέλει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...