Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένα μου κορίτσια καλημέρα.

Οι "αποφάσεις" μου για την νέα χρονιά

1) Να έχω περισσότερη υπομονή με το φιογκάκι μου

2) Να "ανοίξω" ακόμα περισσότερο το μυαλό μου

και επιτέλους.....

3) Να χάσω όλα τα κιλά των τελευταίων 2 χρόνων.... κόντευα στα 53... ήμουν 52.700, πράγμα ασύλληπτο για μένα και το βάρος μου.... και τώρα, με τις πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κρεπάλες φαγητού έφτασα... 54!!!!!!!!!!!!!!! Ποτέ δεν το 'χω ξαναδει αυτό το νούμερο.... :-(.

Ολα τα κιλά... θα ξαναπάω στα 50, μη σου πω και 49.500 που ειναι τα κιλά μου.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδικα για την Ειρηνη μας

newyear-sunrise-greetings.gif

καλη χρονια για εσενα κ την οικογενεια σου με λιγοτερα απροοπτα κ ακομα περισοτερες ευτυχισμενες στιγμες μεσα απο την καρδια μου

Πω-πω... με συγκίνησες Μπιλάκο μου.......:cry::cry:

Σ' ευχαριστώ ΤΟΣΟ πολύ....!

{η μανούλα μας, πως είναι...; }

Να χαιρεσαι το βλασταράκι σου!

Να είναι γερός, καλότυχος και πάντα ευτυχισμένος στη ζωή του!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κ απο μενα!!!

ειρηνη μου αρεσει που περνεις αποφασεις για την νεα χρονια, εγω δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομα! μονο την διαιτα που λες αλλα δεν εχω ανεβει στην ζυγαρια, φοβαμαι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πως περασατε? ο ξαδελφος πως ειναι?

χρυσα μου να χαιρεσαι την μαμα σου! χορτασες την αδελφουλα σου??? κ εγω πολλα απλυτα κ πολλα ασιδερωτα (αμαν ολη την χρονια ετσι θα ειμαι???)

αρις αννα κ εμεις οποτε παμε με παρεα σε τετοια μερη καταληγουμε να χωριζομαστε κ στην ουσια ειναι σαν να ειμαστε μονοι μας!

εμεις σηκωθηκαμε πριν λιγο, ο μπαμπας μας κοιμαται ακομα.

το σπιτι μαζεμενο απο χτες κ θα κανω κ λιγη καθαριοτητα σημερα. προς το παρον πινω χαλαρα τον καφε μου

Καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά και πάλι.

Επιστροφή στην δουλειά και στην ρουτίνα από σήμερα για μένα (ήδη σκέφτομαι βέβαια που θα πάμε σήμερα, που θα πάμε αύριο και μάλλον το Σάββατο μονοήμερη εκδρομή).

Πότε μαζεύετε το δέντρο και τα στολίδια? Παλιά εμείς μαζεύαμε πριν τα Φώτα, αλλά τώρα θα περιμένω να κάνω και την γιορτή του Γιαννάκη μου και μετά θα μαζέψω.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια Χρόνια πολλά και πάλι.

Επιστροφή στην δουλειά και στην ρουτίνα από σήμερα για μένα (ήδη σκέφτομαι βέβαια που θα πάμε σήμερα, που θα πάμε αύριο και μάλλον το Σάββατο μονοήμερη εκδρομή).

Πότε μαζεύετε το δέντρο και τα στολίδια? Παλιά εμείς μαζεύαμε πριν τα Φώτα, αλλά τώρα θα περιμένω να κάνω και την γιορτή του Γιαννάκη μου και μετά θα μαζέψω.

καλημερα! πως περασατε?

εγω μαζευω παντα μετε του αη-γιαννιου, κ ενας λογος παραπανω τα τελευταια 2 χρονια που γιορταζει κ η κορη μου τα φωτα.

Αγαπημένα μου κορίτσια καλημέρα.

Οι "αποφάσεις" μου για την νέα χρονιά

1) Να έχω περισσότερη υπομονή με το φιογκάκι μου

2) Να "ανοίξω" ακόμα περισσότερο το μυαλό μου

και επιτέλους.....

3) Να χάσω όλα τα κιλά των τελευταίων 2 χρόνων.... κόντευα στα 53... ήμουν 52.700, πράγμα ασύλληπτο για μένα και το βάρος μου.... και τώρα, με τις πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ κρεπάλες φαγητού έφτασα... 54!!!!!!!!!!!!!!! Ποτέ δεν το 'χω ξαναδει αυτό το νούμερο.... :-(.

Ολα τα κιλά... θα ξαναπάω στα 50, μη σου πω και 49.500 που ειναι τα κιλά μου.

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά ;);)

Μου αρέσει πολύ που οι στόχοι όλοι εξαρτώνται μόνο στις δικές σου δυνάμεις και φυσικά εύχομαι να τα καταφέρεις όλα.

για τα κιλά βέβαια μου κίνησες την περιέργεια, μου φαίνονται λίγα τα 49, εγώ είμαι τόσα τώρα αλλά δεν μου αρέσω με βρίσκω αδύνατη και μου σακουλιάζουν τα παντελόνια

Μέσα σ' αυτό το Σαβ/κο, θα ξεστολίσω, κορίτσι μου.

Ενώ λατρεύω τις γιορτές {το ξέρετε... :tongue: } όταν περάσουν, τα στολίδια, μου προκαλούν θλίψη... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Τα νευρα μου, τι πλακωμος γινεται ρε κοριτσια εδω μεσα?

Βαρεθηκα να τα χωριζω σημερα, απιστευτη γκρινια, οτι θελει ο ενας, θελει και ο αλλος, δεν υποχωρει κανενας τους, ολο θυμωνει μια το ενα, μια το αλλο.

Και ο μεγαλος χαμος γινεται με το λαπτοπ, μα ρε παιδια, τι πεισμα ειναι αυτο ???

Αυτη η κορη μου, μιλαμε ιδια η πεθερα μου,αγυριστο κεφαλι, πεισμα πεισμα πεισμα!!!

Τα νευρα μου κροσια, εκει που λεω τα αφηνω και οσο θελουν να κλαψουν, δεν εχω υπομονη να τα ακουω τοοοοση ωρα και τελικα υποχωρω, μεγα λαθος!!!

Αυτα, απο το δικο μου τρελοσπιτο προς το παρον!!!

Μου αρέσει πολύ που οι στόχοι όλοι εξαρτώνται μόνο στις δικές σου δυνάμεις και φυσικά εύχομαι να τα καταφέρεις όλα.

για τα κιλά βέβαια μου κίνησες την περιέργεια, μου φαίνονται λίγα τα 49, εγώ είμαι τόσα τώρα αλλά δεν μου αρέσω με βρίσκω αδύνατη και μου σακουλιάζουν τα παντελόνια

Σ' ευχαριστώ. :D

Προσπαθώ να θέτω στόχους "εφικτούς" και κάθε χρόνο να "δουλεύω" με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Μακάρι να τα καταφέρω.

Εξαρτάται το πως έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου, κορίτσι μου. Εγώ ήμουν στα 49.500 πολλά-πολλά χρόνια και είναι τα κιλά μου. Σ' αυτά τα κιλά μου κάνουν τα ρούχα μου "σωστά", σ' αυτά τα κιλά νιώθω "καλά"... οπότε.. καταλαβαίνεις. :?

Αφού δεν αισθάνεσαι όμορφα στα 49, μήπως να κάνεις μία διατροφούλα να ανέβεις λιγάκι, ώσπου να νιώθεις εντάξει? ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλημερα! πως περασατε?

εγω μαζευω παντα μετε του αη-γιαννιου, κ ενας λογος παραπανω τα τελευταια 2 χρονια που γιορταζει κ η κορη μου τα φωτα.

Οι φετινές γιορτές ήταν από τις καλύτερες των τελευταίων ετών, τελικά με βόλεψε πολύ και η άδεια που την πήρα μετά τα Χριστούγεννα γιατί δεν ξόδεψα όλη την άδειά μου ετοιμάζοντας το τραπέζι και αγοράζοντας δώρα όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Κάναμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι μας όπως κάθε χρόνο και μετά κάθε μέρα ήμασταν και κάπου, και βόλτες αλλά και σε πολλά φιλικά-συγγενικά σπίτια.

Πιστεύω ότι είμαι καλυμένη από καρουζέλ,τρενάκια και συγκρουόμενα για πολύ καιρό.

Σ' ευχαριστώ. :D

Προσπαθώ να θέτω στόχους "εφικτούς" και κάθε χρόνο να "δουλεύω" με τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Μακάρι να τα καταφέρω.

Εξαρτάται το πως έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου, κορίτσι μου. Εγώ ήμουν στα 49.500 πολλά-πολλά χρόνια και είναι τα κιλά μου. Σ' αυτά τα κιλά μου κάνουν τα ρούχα μου "σωστά", σ' αυτά τα κιλά νιώθω "καλά"... οπότε.. καταλαβαίνεις. :?

Αφού δεν αισθάνεσαι όμορφα στα 49, μήπως να κάνεις μία διατροφούλα να ανέβεις λιγάκι, ώσπου να νιώθεις εντάξει? ;)

χαχα με δουλεύεις βρε Εριρήνη, τι διατροφή να κάνω, φροντίζουν άλλοι για αυτό, θα με φτάσουν σε λίγους μήνες στα 60 με 65.

Αυτη η κορη μου, μιλαμε ιδια η πεθερα μου,αγυριστο κεφαλι, πεισμα πεισμα πεισμα!!!

αυτό το λέω και εγώ για το γιο μου και τον πεθερό μου, εννοείτε ότι από μένα έχουν πάρει μόνο τα καλά:tongue:

Τα νευρα μου κροσια, εκει που λεω τα αφηνω και οσο θελουν να κλαψουν, δεν εχω υπομονη να τα ακουω τοοοοση ωρα και τελικα υποχωρω, μεγα λαθος!!!

Το 'χεις βρει το πρόβλημα, κοριτσάκι μου.

Συζήτηση και δεν υποχωρείς, όταν έχεις βάλει έναν "κανόνα" του σπιτιού σας γιατί τα πιτσιρικάκια μας "μπερδεύονται" και αντιδρούν. ;)

Αχ, κουράγιο μάνα!!!

777885dugw57gt25.gif

χαχα με δουλεύεις βρε Εριρήνη, τι διατροφή να κάνω, φροντίζουν άλλοι για αυτό, θα με φτάσουν σε λίγους μήνες στα 60 με 65.

Εχω μπερδευτεί.

Είσαι έγκυος ματάκια μου? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...