Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα νοικοκυρές!

Αμα έκανα τα μισά από όσα κάνετε κάθε μέρα θα ήμουν πανευτυχής!

Για την ώρα μόνο ψευτοσυμμαζέματα...

Φιλάκια

Μη συγκρίνεις περιστερίδιο μου!!!! Ολες είμαστε διαφορετικές και η κάθε μία με τους ρυθμούς της ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμά... Jumbo, μαγαζιά, super market... με επιστροφή στρατηγικά λίγο μετά τις 2... που τα παιδάκια μου ήταν στα κρεβάτια τους...

.... για την τυχαιότητα αυτού.. θα επικοινωνήσω με το γνωστό νούμερο!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Τίποτα δεν έκανα σήμερα... μόνο τα κλασσικά, πιάτα, νεροχύτες, φαγητό, ξανά πιάτα... με το σπίτι τίποτα:cry: δεν είχα όρεξη, ήμουνα και γκρινιάρα, τον πέθανα τον χριστιανό τον άντρα μου...

Γιατί παιδί μου? ΤΙ έπαθες??? :confused:

777885dugw57gt25.gif

Και μία ερώτηση: στο σιδέρωμα ανακάλυψα κάτι λαδιές που δεν έφυγαν από βαμβακερό μπλουζάκι με κέντημα και στάμπα. :cry:Τί κάνουμε; Έχω την εντύπωση πως αν απλά το ξαναπλύνω δεν θα βγουν. Βοήθεια παρακαλώ γιατί στο πλύσιμο ρούχων είμαι ολίγον σκράπας:rolleyes:

Εγώ κάνω το απλούστερο όλων και ποτέ μα ποτέ δεν βρίσκω τον ίδιο λεκέ από λάδι στο ίδιο σημείο, για 2η φορά.

Πάνω στη λαδιά ρίχνω υγρό πιάτων (πράσινο) και το βάζω στο πλυντήριο. Εξαφανίζεται! :P

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα κορίτσια! το άφησα λίγο το σπίτι τις τελευταίες 2-3 μέρες και έχω συμμάζεμα (πότε θα μάθω να μην τα αφήνω να μαζεύονται;;)

Το θετικό είναι πως το έχεις εντοπίσει. Έτσι, σιγά-σιγά θα βρεις τον τρόπο που θα οργανώνεις τις δουλειές σου ώστε να μην πελαγώνεις. :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πριν λίγο επιστρέψαμε από τη μαμά μου και οι αντρες μου κοιμούνται,εμένα δεν έπιανε ύπνος και έτσι σερφάρω για λίγο,για να μην τους κάνω και φασαρία.Το δυσάρεστο είναι ότι ο γιόκας μου πάλι κάποια ίωση τσίμπησε, γιατι τον ενοχλεί ο λαιμός του από το μεσημέρι και έχει και συνάχι.Δεν θα αντέξω πάλι να εχουμε τα ίδια,ελπίζω αυτή τη φορά να το περασει έτσι!ΑΑαααχ!:confused::(

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πριν λίγο επιστρέψαμε από τη μαμά μου και οι αντρες μου κοιμούνται,εμένα δεν έπιανε ύπνος και έτσι σερφάρω για λίγο,για να μην τους κάνω και φασαρία.Το δυσάρεστο είναι ότι ο γιόκας μου πάλι κάποια ίωση τσίμπησε, γιατι τον ενοχλεί ο λαιμός του από το μεσημέρι και έχει και συνάχι.Δεν θα αντέξω πάλι να εχουμε τα ίδια,ελπίζω αυτή τη φορά να το περασει έτσι!ΑΑαααχ!:confused::(

Oχι πάλι γμτ...! :( Ελπίζω να είναι κάτι πολύ-πολύ περαστικό!!!

777885dugw57gt25.gif

Επανέρχομαι κατ' αρχήν για να σας πω ότι τελικά αυτή η "γενική καθαριότητα" είναι ολίγον σκότωμα!!:eek: Είναι η πρώτη χρονιά που την κάνω εξ' ολοκλήρου μόνη μου (πάνε οι παλιές καλές εποχές) και μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής:

έπλυνα όλες τις κουρτίνες, τα φωτιστικά (όπου επ' ευκαιρία άλλαξα και όσες λάμπες δεν ήταν οικονομίας) και έκανα λαμπίκο τον καναπέ με το καρπέξ..Κανονικά νομίζω ότι θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει απ' τους τοίχους, αλλά συνέχεια το αναβάλλω γιατί μου φαίνεται βουνό :(

Παράλληλα αναδιοργανώνω τα συρτάρια και τις ντουλάπες (αχ εκείνο το φακελάκι με το λουλουδάκι στο συρτάρι με τις πετσέτες της Ειρήνης φταίει, φωτιές μου άναψε :tongue: ). Ό,τι λεφτά είχα και δεν είχα τα ακούμπησα στο ΙΚΕΑ για εσωτερικά διαχωριστικά, θήκες για τα μάλλινα κτλ. :D

Και συνεχίζω..με τις φωτιές που μου άναψε η χρύσα με τις μαγειρικές της! :tongue: Αποφάσισα να βελτιωθώ και σε αυτό τον τομέα, οπότε αυτή την εβδομάδα έφτιαξα και δυο πίτες..Η μία δεν τρωγόταν βέβαια, η άλλη παλεύεται..Πού θα πάει, θα μάθω! :D

g8Sbp2.png

Και κλείνω την ανασκόπηση της εβδομάδας με τις χειροτεχνίες μου :D

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα με τα χεράκια μου και το χάρησα στη μαμά μου..Το κούρεψα λίγο γιατί μου φαινόταν κάπως σαν μπομπονιέρα :tongue: και κόλλησα πάνω αυγά και πεταλούδες για ντεκόρ..Αν το είχα ψάξει καλύτερα σίγουρα θα έβρισκα και πιο ωραία διακοσμητικά, αλλά στο μαγαζί είχα μαζί τον σποράκο μου χωρίς καρότσι, οπότε καταλαβαίνετε, μπήκα-βγήκα!

scaled.php?server=851&filename=imagearn.jpg&res=medium

Για όποια κοπέλα θελήσει να το κάνει (φανταστείτε το ροζ-λιλά για κοριτσίστικο δωμάτο..θεικό!) το tutorial εδώ:

Και ιδού η δεύτερη χειροτεχνία μου αυτή την εβδομάδα (ξεσηκωμένη απ' το pinterest κι αυτή):

scaled.php?server=100&filename=imagedujo.jpg&res=medium

Είναι το παλιό μου δωμάτιο στο πατρικό μου, που τώρα έχει μετατραπεί σε δωμάτιο του μικρού όταν τον αφήνω στη μαμά μου (ναι, ο τοίχος είναι χακί :tongue: ) και έφτιαξα αυτά τα pom pom από χαρτί χειροτεχνίας. Δεν είναι υπέροχα;!; Εντάξει, το πρώτο δεν βγήκε τέλειο, αλλά δεν πολυφαίνεται νομίζω..

Το tutorial το βρήκα εδώ (είναι ωραία διακόσμηση και για παιδικά πάρτυ) :

Φιλάκιααααα :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Από την Παρασκευή έχω να μπω στο Cafe!

Χθες κάναμε τραπέζι το βραδυ σε κάτι φιλους, οπότε όλη μέρα είχα πολλές δουλειές, είχα και τη λαϊκή το πρωί, σήμερα μετά την εκκλησία πήγαμε για καφέ σε μια φίλη, έχει και παιδάκι, η μικρή μου πολύ το ευχαριστήθηκε, και μετα πήγαμε στο Mall στο Μαρούσι, κούνιες και φαγητό στα Goodie's. Τώρα η μπουμπού Ελένη κοιμάται, κι εγώ έχω να μαζέψω την κουζίνα από το χθεσινό τραπέζι. Κατσαρόλες, πιάτα, ποτήρια, πλυντήριο πιάτων δεν έχω, πλένετε χεράκια μου! Μετά θέλω να ξανατακτοποιήσω τον αποθηκευτικό χωρο μέσα στον καναπέ της κουζίνας, βάλε-βγάλε κοντεύει να γίνει το χάος, και θέλω να τακτοποιήσω και τα συρτάρια με ρούχα της μικρής, εκεί να δεις χαος! :rolleyes:

xTjcp2.png[/url]

RmcWp2.png[/url]

Επανέρχομαι κατ' αρχήν για να σας πω ότι τελικά αυτή η "γενική καθαριότητα" είναι ολίγον σκότωμα!!:eek: Είναι η πρώτη χρονιά που την κάνω εξ' ολοκλήρου μόνη μου (πάνε οι παλιές καλές εποχές) και μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής:

έπλυνα όλες τις κουρτίνες, τα φωτιστικά (όπου επ' ευκαιρία άλλαξα και όσες λάμπες δεν ήταν οικονομίας) και έκανα λαμπίκο τον καναπέ με το καρπέξ..Κανονικά νομίζω ότι θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει απ' τους τοίχους, αλλά συνέχεια το αναβάλλω γιατί μου φαίνεται βουνό :(

Οχι απλώς σου φαίνεται... ΕΙΝΑΙ σκότωμα! Κατάλαβες τώρα γιατί εγώ την κάνω σε μεγάαααααλη περίοδο και όχι μέσα σε 3-4 μέρες? :rolleyes:

Οσο για τους τοίχους.... τη σιχαινομαι αυτή τη "δουλειά"! Προτιμώ να βάψω! :?

Παράλληλα αναδιοργανώνω τα συρτάρια και τις ντουλάπες (αχ εκείνο το φακελάκι με το λουλουδάκι στο συρτάρι με τις πετσέτες της Ειρήνης φταίει, φωτιές μου άναψε :tongue: ). Ό,τι λεφτά είχα και δεν είχα τα ακούμπησα στο ΙΚΕΑ για εσωτερικά διαχωριστικά, θήκες για τα μάλλινα κτλ. :D

Σιγά-σιγά!!!! Ξεπαραδιάστηκες ε??? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και κλείνω την ανασκόπηση της εβδομάδας με τις χειροτεχνίες μου :D

Αυτό είναι το στεφάνι που έφτιαξα με τα χεράκια μου και το χάρησα στη μαμά μου..Το κούρεψα λίγο γιατί μου φαινόταν κάπως σαν μπομπονιέρα :tongue: και κόλλησα πάνω αυγά και πεταλούδες για ντεκόρ..Αν το είχα ψάξει καλύτερα σίγουρα θα έβρισκα και πιο ωραία διακοσμητικά, αλλά στο μαγαζί είχα μαζί τον σποράκο μου χωρίς καρότσι, οπότε καταλαβαίνετε, μπήκα-βγήκα!

scaled.php?server=851&filename=imagearn.jpg&res=medium

Και υπέροχο και απ τα χεράκια σου!!! Τέλειος συνδιασμός!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες!

Από την Παρασκευή έχω να μπω στο Cafe!

Χθες κάναμε τραπέζι το βραδυ σε κάτι φιλους, οπότε όλη μέρα είχα πολλές δουλειές, είχα και τη λαϊκή το πρωί, σήμερα μετά την εκκλησία πήγαμε για καφέ σε μια φίλη, έχει και παιδάκι, η μικρή μου πολύ το ευχαριστήθηκε, και μετα πήγαμε στο Mall στο Μαρούσι, κούνιες και φαγητό στα Goodie's. Τώρα η μπουμπού Ελένη κοιμάται, κι εγώ έχω να μαζέψω την κουζίνα από το χθεσινό τραπέζι. Κατσαρόλες, πιάτα, ποτήρια, πλυντήριο πιάτων δεν έχω, πλένετε χεράκια μου! Μετά θέλω να ξανατακτοποιήσω τον αποθηκευτικό χωρο μέσα στον καναπέ της κουζίνας, βάλε-βγάλε κοντεύει να γίνει το χάος, και θέλω να τακτοποιήσω και τα συρτάρια με ρούχα της μικρής, εκεί να δεις χαος! :rolleyes:

Καλά κουράβια Μαράκι μου! :?

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν...μετά την τρελή χαλαρουϊτα... κάναμε με τον φιογκάκο το μπροστινό μπαλκονάκι μας.... και μόλις σιδέρωσα αρκετά ρουχαλάκια. Φυσικά... ( :? ) δεν τελείωσα το σίδερο έχω πολύ ακόμη αλλά τουλάχιστον.. προχώρησα.

Οργανώνω τώρα τις δουλειές μου, γιατί τις επόμενες 2 ημέρες έχω πολύ "τρεχάτο" πρόγραμμά με αρκετή δουλειά και πολλές εξωτερικές δουλίτσες να κάνω...

Σας αφήνω να πάω να περιποιηθώ λιγάκι τον άντρα μου που χρειάζεται επειγόντως κόψιμο νυχιών στα πόδια! :rolleyes::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...