Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εύχομαι το 2014 να είναι γεμάτο υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα και χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όσους δικούς σας γιορτάζουν!!!

Καλά να περάσετε!!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλαααααα καλη χρονια γεματη ΥΓΕΙΑ χαρα ευτυχια δουλεια κ πολλα πολλα χαμογελα...χρονια πολλα στις εορταζουσες να ειστε γερες να σας χαιρονται οι οικογενειες σας...ευχομαι κοριτσια μου το 2014 να φερει σε ολους μας πολλες χαρες,κανενα σπιτι να μην ριξει δακρυ παρα μονο χαρας..σας φιλω ολες κ του χρονου;);)

Κοριτσακια μου!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!!!!

Καλη Χρονια!!!!!!

Με υγεια και χαρα!!!!!

Βασιλικη,Βικυ,Βασια Χρονια Πολλα!!!!!!!

Μπιλλακι να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQpMaS9STGM6Mg-gBUwqsNA1NWjInt9jjEyAQeiZgzFJJqiZK6uNA

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μου οτι επιθυμει η καθε μια να το βρει αυτο το ετος.

υγεια αγαπη δημιουργικοτητα κ υπομονη.

σας ευχαροστω για τις ευχες για τον μπιλακο μου. εχουμε περασει πολυ ομορφα εχουμε σκασει απο το φαγητο κ τα δωρα.

την παραμονη πηγαμε τα 3 μας σε ενα Ιταλικο πολυ ομορφα ηταν αλλαξαμε εκει τον χρονο κ μετα πηγαμε στην μαμα μου που ηταν αρκετο σοι μαζεμενο. ο μικρος απο μωρο 11μηνων τον ξενυχταω γερα αυτες τις μερες μεχρι τις 3-4 το ξημερωμα , κ αντεχει κ δεν γκρινιαζει κ συμμετεχει κανονικα κ το προγραμμα του δεν χαλαει ευτυχως!

σημερα το μεσημερι φαγητο στην πεθερα κ το απογευμα ειχαμε επισκεψεις νονους κ φιλαρακια για τον μικρο μας.

να πω στις εορταζομενες βασιλικη βικη βασια πολυχρονες!

κ σε οποιον αλλλον ειχε καποιν δικο του που γιορταζε τις καλυτερες ευχες μου.

yori χαρηκα πο σε διαβασα με καλα νεα για την δουλεια ευχομαι σε λιγο καιρο να μας πεις κ αλλα καλα για την υγεια του μπαμπα σου.

Διαφημίσεις

ειδικα για την Ειρηνη μας

2Q==

newyear-sunrise-greetings.gif

καλη χρονια για εσενα κ την οικογενεια σου με λιγοτερα απροοπτα κ ακομα περισοτερες ευτυχισμενες στιγμες μεσα απο την καρδια μου

ZZ

καλη χρονια κοριτσια μου!!! οτι επιθυμειται!!!! υγεια πανω απο ολα να εχουμε κ τα υπολοιπα βρισκονται!!!

χρονια πολλα στην βασια, στην βικυ κ στην βασουλα! ιδιαιτερα χρονια πολλα στον μιρκουλη της παρεας μας! μπιλλακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου, να τον καμαρωνεται!!!

εμεις περασαμε ομορφα, εχτες αντεξε η μικρη μεχρι τις 1,30 χορευε κ χαιροταν κ ειπαμε να δοκιμασουμε να την κρατησουμε κ ολα μια χαρα!

σημερα ξυπνησαμε στις 11,30 εμεις, ετοιμασα πρωινο κ αναψαμε τζακι κ κατσαμε οι δυο μας. την μικρη την σηκωσα στις 1. ηρθε ο αγιος βασιλης μας εφερε τα δωρα, η μικρη ξετρελαθηκε, τελικα πηγαμε εχτες στο κομφουζιο για να δουμε για δωρα κ εκατσε σε ενα θρανιο παιδικο κ δεν ξανασηκωθηκε!!! της αρεσε πολυ κ της το πηραμε. για να την σηκωσω κ να φυγουμε μας ακουσε ολο το μαγαζι! σημερα που το συναρμολογισαμε δεν σηκωνοταν της αρεσε παρα πολυ! μετα κοψαμε την βασιλοπιτα κ ετοιμαστηκαμε να παμε στην μαμα μου. περασαμε πολυ ωραια κ εκει, πηγα κ στην βαπτηστηρα μου, τους εδωσα τα δωρα κ ολα καλα.

(μυρτουλα μου ειχε αντιπροτεινει την παραμονη της πρωτοχρονιας, το απογευμα πραγμα αδυνατον για μενα, λογω οτι ηταν η τελευταια εργασιμη μερα του χρονου με πολλες εκκρεμοτητες).

ξαναγυρισα στην μαμα μου κ κατσαμε εκει μεχρι τις 9 κ κατι. γυρισαμε κατακοποι, ετοιμασα την μικρη κ την εβαλα για υπνο. εκανα ενα γερο συμμαζεμα κ αραξα.

παντως οσο δεν ειχα φαει τα χριστουγεννα κ προσεχα, τοσο πολυ εχω φαει αυτες τις 2-3 μερες!!! αλλα το απολαμβανω!

το φλουρι που σας επεσε? εμας κ εχτες το βραδυ στην πεθερα κ σημερα στην δικη μας επεσε στον αντρα μου!:P:p:p διπλη χαρα!

αφου εφαγα ΠΑΛΙ παρα πολυ για βραδυ μολις τωρα, παω να ξεραθω να μην παει καμια θερμιδα χαμενη!!! σας φιλω!

Καλημερα κοριτσαρες, τι κανετε?

Δεν εχω μπει καθολου, δεν αδειαζει και ποτε ο υπολογιστης, γινεται χαμος εδω μεσα.

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΣΑΣ,

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Εμείς περάσαμε οικογενειακα τις γιορτες, χωρις πολλες βόλτες, μονο πηγαμε στο μεκ παιανιας , και δεν το ευχαρισυηθηκαμε καθολου.

Εκτος οτι ειχαμε παει με τους κουμπαρους μας, και τα παιδια μας δεν ηθελαν να κανουν ολα το ιδιο παιχνιδι, οποτε στην ουσια δεν ειμασταν καν παρεα.

Σε μερικα παιχνιδια δεν ηθελε να μπει η κορη μου, σε μερικα δεν ηθελε ο γιος μου, γκρινιαζαν ,δεν ειχαν υπομονη να περιμενουν στην ουρα,αφηστε, ταλαιπωρια μαυρη!!!

και μας εφυγαν αρκετα χρηματα, γιατι ηθελαν να κανουν τα παιχνιδια με τα κερματα, οποτε καταλαβαινετε.

Μετα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο, και επαιξαν επιτελους πραγματικα πολυ ομορφα.

Εκει το ευχαριστηθηκαν, μετα γυρισαμε ολοι μαζι σπιτι μου, αναψαμε τζακι, και παραγγειλαμε βρωμικα, περιδρομιασαμε.Ηρθε και η νονα της κορηςμου με την κορη της, και επαιζαν και τα 5 μικρα υπεροχα.

Κουτουλαγανε απο τη νυστα, αλλα εκει, δεν παραταγαν το παιχνιδι, το ευχαριστηθηκαν και εμεις χαλαρωσαμε στο τζακι.

Τις επομενες μερες, φαγητο, φαγητο, γλυκα, γλυκα, φαγητο, φαγητο...

Μιλαμε για ξεκοιλιασμα, για πολυ μασα!!!

Τωρα οργανωνω τη μερα μου με τις δουλιτσες, τα λεμε μετα

Kαλημερα κορίτσια μου όμορφα ,τι κάνετε?

Καλή χρονια και πάλι με υγεια και ό,τι αλλο επιθυμει η καθεμια!

Εμεις παραμονη ,ειμασταν στην πεθερά μου ,μαζι με τη μαμα μου και την αδερφη μου και εχθες ξυπνησαμε νωρις ,βρηκε ο μικρος το δωρο του Αγιου Βασιλη και ετοιμαστηκαμε για την εκκλησια.Μετα πήγαμε για φαγητό στη μαμα μου που γιορταζε ,και το απόγευμα σπίτι μας.

Κια σημερα μπαινουμε ξανα στους ρυθμούς μας.Εχω πολλα απλυτα ,δεν ξερω πως τα καταφερα πάλι,ειχα αφησει και τα δυο καλάθια αδεια την προπαραμονη,κια εξισου πολλα ασιδερωτα.Εστρωσα τα κρεβάτια μας ,σκουπισα τη βεραντα ,εφτιαξα το τζακι,μαζεψα λίιγο το σαλόνι και εφτιαξα καφεδακι.Περιμενω μια φιλη με τον κολλητο του μικρου να παιξουν και εγω θα σιδερωσω με παρεα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αγαπημένες μου καλημέρα!

Bc5xWJ7IQAAxi7d_zps8a329c4e.jpg

❒ Καλή χρονιά!

❒ Χρόνια Πολλά!

❒ Ευτυχισμένο το νέο έτος!

❒ Υγεία, αγάπη κ ευτυχία!

❒ Έρωτα και παθιασμένα φιλιά

❒ Χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές

❒ Να τρώμε και να μην παχαίνουμε!

✔ Όλα τα παραπάνω!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...