Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλες μου φιλες γεια σας κ παλι!,

Ευχομαι να σας μπει σημερα πολυ καλα!, η χρονια βρε!

Εμενα με εστειλαν με το 5μηνο πε οικονομικο σε μια υπηρεσια που ελειπαν ολοι λογω ημερων..χθες χαλαρα δηλ.πηρα τον μικρο απο παιδικο κ γυρισα1.30

Σημερα ετρεχα να μαθω για το αν θαχω ασφαλεια με τα5μηνα κ κανεις δεν ηξερε...οταν θα τελειωσει το 5μηνο τοτε θαχω γιατι χρειαζονται 100ενσημα πλεον......

Τελειωσα νωρις κ εψαχνα τον τραγανο καβουρα κ την σοκολατομηχανη που θα φερει ο ΑγιοςΒασιλης κ δυστυχως τα τοπικα μαγαζι δεν ειχαν κανενα απο αυτα κ κατεληξα στο γνωστο μεγαλο που δεν ηθελα κ που ειναι εξω απο την πολη......

Πηγα κ στο σουπερ κ γυρισα να κανω φαγητο.

Τα παιδια τα ειχε ο συζυγος που δεν δουλευε...καθε χρονο τετοια μερα εψηναν κ πινανε ουζο στο σιδεραδικο του...τα'ιζε τους διαφορους αργοσχολους δηλ που ηξεραν κ πηγαιναν γιαυτο το λογο.δεν εχασε κ κατι!

Σημερα εμεις μονοι....σερρες....κρασακι,τζακι,ρολο χοιρινο,τα παιδουδια μας χαλαρα...

Παρασκευη σε σαλονικα με γονεις.θα δουνε τον ααδερφο μου σημερα δεν θαναι μονοι.

Αυριο μας εχει τραπεζι η κουνιαδα κ πεθερα.

Πεμπτη-παρασκευη δουλεια.

Σας φιλω κ σας παραακολουθω συνεχεια

Ναστε καλα

Υγεια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλες μου φιλες γεια σας κ παλι!,

Ευχομαι να σας μπει σημερα πολυ καλα!, η χρονια βρε!

Εμενα με εστειλαν με το 5μηνο πε οικονομικο σε μια υπηρεσια που ελειπαν ολοι λογω ημερων..χθες χαλαρα δηλ.πηρα τον μικρο απο παιδικο κ γυρισα1.30

Σημερα ετρεχα να μαθω για το αν θαχω ασφαλεια με τα5μηνα κ κανεις δεν ηξερε...οταν θα τελειωσει το 5μηνο τοτε θαχω γιατι χρειαζονται 100ενσημα πλεον......

Τελειωσα νωρις κ εψαχνα τον τραγανο καβουρα κ την σοκολατομηχανη που θα φερει ο ΑγιοςΒασιλης κ δυστυχως τα τοπικα μαγαζι δεν ειχαν κανενα απο αυτα κ κατεληξα στο γνωστο μεγαλο που δεν ηθελα κ που ειναι εξω απο την πολη......

Πηγα κ στο σουπερ κ γυρισα να κανω φαγητο.

Τα παιδια τα ειχε ο συζυγος που δεν δουλευε...καθε χρονο τετοια μερα εψηναν κ πινανε ουζο στο σιδεραδικο του...τα'ιζε τους διαφορους αργοσχολους δηλ που ηξεραν κ πηγαιναν γιαυτο το λογο.δεν εχασε κ κατι!

Σημερα εμεις μονοι....σερρες....κρασακι,τζακι,ρολο χοιρινο,τα παιδουδια μας χαλαρα...

Παρασκευη σε σαλονικα με γονεις.θα δουνε τον ααδερφο μου σημερα δεν θαναι μονοι.

Αυριο μας εχει τραπεζι η κουνιαδα κ πεθερα.

Πεμπτη-παρασκευη δουλεια.

Σας φιλω κ σας παραακολουθω συνεχεια

Ναστε καλα

Υγεια

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Χρόνια πολλά κορίτσια.

Το 2014 ελπίζω να είναι πολύ καλό και γεναιόδωρο μαζί μας.

Ιδιαίτερες ευχές σε όλα τα σπίτια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Βάσω,Βασιλική και μαμαβάσια χρόναι πολλά και για την ονομαστική σας γιορτή.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Αγαπημένες μου κορούλες

Και σήμερα είχαμε μία όμορφη μέρα, παρά το χθεσινό τρέξιμο με τη δουλειά. Πήρα πάλι το φιογκάκι μου και φύγαμε για βόλτες. Πήγαμε στο river west, ψωνίσαμε ενα δωράκι για μία φίλη, το κέρασα γλυκό, κάναμε βόλτες, πήγαμε στο ΙΚΕΑ και πήραμε δώρο για το ένα βαφτιστηράκι, πήγαμε και έπαιξε.. όνειρο βρε κορίτσια.. σκεφτόμουν πως κάνω βόλτες μαζί του και βούρκωναν τα μάτια μου... πισινούλη δεν βάλαμε κάτω φέτος...! :tongue:

Επιστρέψαμε, κάναμε μαζί 2 βασιλόπιτες, βάλαμε τραγούδια και χορέψαμε... μετά εγώ σιδέρωσα λιγάκι, ετοίμασα κάτι ελαφρύ γιατί το βράδυ μας περιμένει "ξεκοίλιασμα".. ήρθε ο μπαμπάς μας, του είπαμε τα κάλαντα και μας έδωσε χρήμα και τώρα χαλαρώνουμε λιγάκι.

Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να σας ευχηθώ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και μπόλικη υπομονή.

Ελπίζω και εύχομαι να δείχνουμε περισσότερη συμπαράσταση, κατανόηση και αλληλεγγύη στους γύρω μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω που ήσασταν διπλα μου, ακόμα μία χρονιά, με λόγια στήριξης, αγάπης, κατανόησης και πάντα μία γλυκιά κουβέντα όποτε είχα κάτι που με στεναχωρούσε. Σας ευχαριστώ και νιώθω πολύ τυχερή γιατί μέσω του θέματός μας βρήκα αληθινές ΦΙΛΕΣ, ανθρώπους με τους οποίους ταίριαξα και ελπίζω να μπουν περισσότερο στη ζωή μου.

Χρόνια Πολλά σε όλους μας!!!!

Υ.Γ. Οχι, Γιωτάκι μου, δεν μου χάλασε ο φούρνος. Απλώς, ως οργανωτικός και προνοητικός άνθρωπος, είπα πριν τα χριστούγεννα ν' αντικαταστήσω τις λάμπες του φούρνου μου με καινούργιες, παρά που οι παλιές δεν είχαν "χαλάσει" ώστε να έχω μέγιστη απόδοση στις πελάτισσές μου. Και ο ***** {εννοείται θα σας γράψω και ποιο μαγαζί είναι ώστε να ξέρετε την ποιότητα του ανθρώπου} μου έδωσε χαλασμένες λάμπες και έτρεχα μέχρι και χθες να διορθώσω τ' αδιόρθωτα...! :? Ευτυχώς που δεν παίρνω νέες πελάτισσες και οι παλιές μου ξέρουν τη δουλειά που κάνω και την εκτιμούν... :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Εμεις συνεχιζουμε να περναμε ομορφα και χαλαρα αυτες τις ημερες.Φετος νιωθω ευλογημενη ,δεν εχουμε κανει καμια εξοδο περα από τους καφεδες μας ,παρόλα αυτα εχουμε περασει πολύ ομορφα γιατι ειχαμε ολοι μας καλή διαθεση.

Αυτο λοιπόν, ευχομαι και για τη νεα χρονια. Να εχουμε ολοι μας καλή διαθεση ,να ξεπερναμε οσα εμποδια μας παρουσιαζονται και η επόμενη Πρωτοχρονια να μας βρει ξανα μαζι με ολους τους αγαπημενους μας γυρω μας!.

Χρονια πολλα στις εορταζουσες μας,Βασια ,Βασω και Βικυ,να εισατε πάντα χαρούμενες και ευτυχισμένες!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μπήκα κι εγώ να ευχηθώ, τώρα που όλοι κοιμούνται στο σπίτι κι έχω την ησυχία μου!

Και δε σκοπεύω δηλαδή να τους ξυπνήσω πριν τις 7:30-8. Θα κάνω πρώτη το μπανάκι μου, θα κάνω τη μασκούλα μου, θα φτιάξω τα μαλλιά μου και μετά θα τους ξυπνήσω και θα γκρινιάζω ότι πρέπει να βιαστούνε :tongue:!

Το πρωί ήρθαν οι νονές της Δ στο σπίτι, να της φέρουν το δώρο της. Της έφεραν το δεντρόσπιτο της lalaloopsy και η μικρή τρελάθηκε απ' τη χαρά της :D. Εγώ έφτιαξα βασιλόπιτα για το σπίτι μας και μετά βγήκαμε όλοι παρέα για κάτι τελευταία ψώνια και βολτίτσα. Πήρα και την ατζέντα μου για το 14 κι επιστρέψαμε.

Το βράδυ θα φάμε στη μαμά μου όοολοι μαζί η ευρύτερη οικογένεια και μετά όπως μας βγει, δεν προγραμματίζουμε :rolleyes:.

Θέλω να στείλω σε όλες σας τις καλύτερες ευχές μου για τη χρονιά που θα ξεκινήσει απόψε :D, μόνο υγεία, να πάρετε και να δώσετε απεριόριστη αγάπη, να παρουσιάζονται ξαφνικά καινούριοι λόγοι για να χαμογελάτε, να ξεσκαρτάρετε στην ψυχή και στο μυαλό σας και να δώσετε σε κάθε πράγμα, θέμα, πρόσωπο ή σκέψη τη θέση που του αξίζει πραγματικά!

Σας φιλώ πολύ και σας ευχαριστώ ;)!!!

Κική, αχ αχ αχ σαν εμένα είσαι με το κινητό.... συνήθως δεν το ακούς... χι χι

Καλά αυτό είναι μεγάααλη αλήθεια :cool:!

Αλλά, μαρή, δεν με πήρες. Δεν έχω αναπάντητη :tongue:!

Φιλί με θόρυβο!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

xi xi xi σε κάλεσα βρε αλλά απο άλλο νούμερο κινητού. Αυτό που μόλις σε πήρα ;)

Κοριτσάκια μου όλα καλά πριν απο λίγο ξυπνησαμε και παίζει με τον μπαμπα του.

Πήγαμε Παιδικό Μουσείο και ήταν τέλεια γιατί είχε λίγα παιδάκια και κάτσαμε πάνω απο 3ωρο οπότε είχαμε παρα πολύ χρόνο να ασχοληθούμε με όλα. Φτιάξαμε και μπισκοτάκια ;)

Μετα επιστρέψαμε στη βάση μας και πήραμε μερικά δωράκια για σήμερα το βράδυ. Του έκανα το τραπέζι έξω γιατί εννοείτε δεν αντεχα και να μαγειρέψω :) .. γυρίσαμε σπίτι, κάναμε μπάνιο και ύπνο.

Πάω να ετοιμαστώ και να γίνω άνθρωπος!

Εύχομαι σε όλες σας μέσα από την καρδιά μου να έχετε μια παρα πολύ καλή χρονιά και πάνω απ' όλα υγεία, αγάπη και γαλήνη!!!

Φιλιά στα μούτρα σας :) see u next year ;)

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Εγώ, τώρα κατάφερα να χαλαρώσω...

Το σπιτάκι μου δεν είναι εντελώς καθαρό, αλλά δε με νοιάζει...

Είναι τακτοποιημένο και αυτό μου αρκεί!

Απόψε θα φάμε τα δυο μας με το σύζυγο, αφού ο μικρός κοιμάται εδώ και ώρα!!!!!

Σας έχω διαβάσει, αλλά δε θυμάμαι πολλά.

Το μόνο που θυμάμαι είναι για τον ξάδερφο της Ειρήνης μας... Ελπίζω ο άνθρωπος να είναι καλά τώρα!!!

Επίσης, αυτό που ρώτησε η Γιώτα για το δώρο του Αγ. Βασίλη... κι εμείς έναν πάγκο εργασίας θέλαμε να του πάρουμε, αλλά μας πρόλαβε ο νονός του, οπότε εμείς, απλώς, τον εξοπλίσαμε με περισσότερα εργαλεία

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου...

Καλή χρονιά, με υγεία και χαμόγελα!!!!

Καλά να περάσουμε όλες ό,τι κι αν κάνουμε!!!

Σας φιλώ κι ελπίζω να εμφανιστώ πάλι σύντομα

(Ευχαριστιέμαι κι εγώ οικογενειακές στιγμές με τους άντρες μου, οπότε ο υπολογιστής μου δε με βλέπει συχνά...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ,

μπήκα να σας ευχηθώ γιατί εδώ μέσα δεν προλαβαίνεις να κάτσεις στον υπολογιστή,έλεος.Λοιπόν Καλή χρονιά να έχουμε με Υγεία και Αγάπη,Ανθρωπιά,Ελπίδα και Ειλικρίνεια ο ένας προς στον άλλο.Το 2014 ας φέρει λίγο περισσότερα σε αυτούς που τα χρειάζονται.Χρόνια πολλά Βάσια μου,Βασιλική και γενικά όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν αλλά και σε όλους όσους γιορτάζουν αύριο.Καλή χρονιά να έχουμε.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλά

υπέροχό μου παρεάκι

μπήκα μόνο για να σας πω τις ευχές μου

Μέσα απ' την καρδιά μου εύχομαι σε όλες ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμεί η καθεμία, υγεία ,αγάπη, λιγότερα προβλήματα και πολλά χαμόγελα.

Βάσια και Βικάκι. Χρόνια Πολλά και καλά.

Μπιλάκι, γιορτάζει και το αγοράκι σου; να το χαίρεσαι. πάντα γερός και δυνατός.

Εύχομαι όπου κι αν είστε να περνάτε υπέροχα

Αύριο (δηλαδή σήμερα) και μεθαύριο έχω τραπεζώματα και τρέχωωωωωωω. Όταν μπορέσω θα ξαναμπώ να σας διαβάσω και να τα πούμε.

Καλή Χρονιά

Σας αγαπώ:):P:p

7q1Np2.png0ulEp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ!!!!!

ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΒΡΕ !!!!!! :D :D :D :D

Καλημέρα!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και χαρές!!:D

Ιδιαίτερα Χρόνια Πολλά στη Βάσια, τη Βασιλική και τη Βίκυ για τη γιορτούλα σας!Να στε γερές και πολύχρονες κορίτσια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...