Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

u3gs.jpg

Xρόνια Πολλά σε όλα τα κοριτσάκια και ιδιαιτέρως σε αυτά που γιόρταζαν και ονομαστικά:

Χρύσα, Christine και Christie Χρόνια σας Πολλά!!!

Δυστυχώς δε σας έχω διαβάσει, ελπίζω κάποια στιγμή...

Να περνάτε όμορφα:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Κάνω κι εγώ μια guest εμφάνιση.. Όλες αυτές τις μέρες δεν είχα καθόλου χρόνο να μπω για να σας πω έστω και μια καλησπέρα..

Πολλή δουλειά στο γραφείο, στο σπίτι συνεχώς δουλειές, το μικρό μου μεγαλώνει και απαιτεί την αμέριστη προσοχή μου με τον τρόπο του και διάφορα άλλα μικροπράγματα..

Τα Χριστούγεννα περάσαμε όμορφα.. ανήμερα βγήκαμε έξω για φαγητό με τους κουμπάρους μας και το ίδιο απόγευμα πήγαμε για καφέ σε μια φίλη μας που γιόρταζε. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων δεν κάναμε τίποτε απολύτως μιας και ο μπαμπάς μας ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος αφού από τις 20 Ιουλίου που τελείωσε η καλοκαιρινή του άδεια δουλεύει συνεχώς και σβκ... Το Σάββατο που μας πέρασε επειδή δούλευε ο μπαμπάς μας πήρα το μικρό και πήγαμε σε μια παιδική μου φίλη από το πρωί μέχρι το απόγευμα.. Καφεδάκι, φαγάκι και κουτσομπολιό.. και ο μικρός από αγκαλιά σε αγκαλιά.. Χθες είχα υποσχεθεί στο αγαπημένο μου βαφτιστήρι να το πάρω όλη μέρα και όντως το πήρα και πήγαμε Allou Fun Park και σινεμά.. κατευχαριστήθηκε το μικράκι μου .. αφού στο τέλος μου είπε ότι ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του..

Για παραμονή πρωτοχρονιάς δεν έχουμε κανονίσει τίποτε.. το μωρό μας είναι πολύ μικρό ακόμη και δεν θέλω να του χαλάσω το πρόγραμμα.. είμαστε κι εμείς πολύ κουρασμένοι και νομίζω ότι θα μας βρει η αλλαγή του χρόνου στο κρεβάτι..

Ανήμερα δεν θέλω να κάνω τίποτε.. Θα ήθελα να βγω για φαγητό με το σύζυγο οι δυο μας και το μωρό αλλά δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει μιας και οι γονείς του μένουν λίγο πιο κάτω από μας και η αδερφή του στη Ν. Φιλαδέλφεια.. Δεν έχουμε κάνει κουβέντα μέχρις στιγμής πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζει το ενδεχόμενο να τους μαζέψω σπίτι.. Μιλάμε για 6 μεγάλους (μαζί με μας) και 2 παιδιά και το μωρό.. και 2 του μηνός δουλεύω..

Το καλό είναι ότι προγραμματίζουμε το Σάββατο 4-1 να πάμε ταξιδάκι.. Για να δούμε που θα καταλήξουμε.. Το περιμένουμε πως και τι!

Να είστε όλες καλά και να περνάτε υπέροχα!

L2qIp2.png

Καλες μου φιλες!

Χρονια πολλα απο Σερες!

Τι καλα που μπηκα κ σας βρηκα ολες εδω!!

Μου λειψατε π,ααααααρα παρα πολυ,αληθεια!

Ευχομαι ο,τι καλυτερο σε εσας κ τις οικογενειες σας!

Υγεια αδερφες μου..

Με τον μπαμπα μου παθαμε μεγαλο σοκ κ εχω αναθεωρησει 100000000 πραγματα.......

Ο αγιος βασιλης -αντρας μου--- με εφερε ταμπλετ κι ετσι θα επανερθω δριμυτερη!

Το λαπτοπ θελει μητρικη κ καρτα γραφικων,150? + ,αλλ'α ακομη να το φτιαξουν!,,,

Δεν σας ειπα το καλυτερο ομως....

Με πηραν με τα 5μηνα του οαεδ!

Σημερα πρωτη μερα!

Ειμαι χαρουμενη ,ηθελα παρα πολυ να δουλεψω κ ιδιως τωρα για να ξεχαστω απο το θεμα του μπαμπα μου.....

Φιλι'α σε ολες!,,, μου λειψατε

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γεια σας κοριτσια,

Χρονια πολλα σε ολες και ιδιαιτερα στις εορταζουσες

Κι εμεις οπως οι περισσοτερες κανουμε βολτες και αποτοξινωση απο την καθημερινοτητα μας με την τεχνολογια.Ευτυχως ειμαστε καλα μονο λιγο βηχα εχει η μεγαλη αλλα κυριως το βραδυ, οποτε περναμε ομορφα,ησυχα,οικογενειακα! Αυριο θα ερθουν η αδερφη μου και οι γονεις μου σπιτι να κανουμε ολοι μαζι ρεβεγιον οποτε μπιλακι θελω επειγοντως τη φοβερη σως για τη σαλατα να κανω κι εγω κατι γκουρμε:D Ραβ κι εσυ ειπες θα κανεις τραπεζι για πες τι θα εχει το μενου?Ειπα δεν θα αγχωθω και θα κανω τα κλασσικα αλλα μ'εχει πιασει τωρα:?

Δημητρα πολυ χαρηκα που μπηκες και μας ειπες τα νεα σου μπραβο και για τη δουλεια το ηθελες τοσο πολυ και θα ξεφυγεις λιγο.

4u δεν γινεται να πατε και αν δεις οτι τον πιανει γκρινια να φυγετε?Γιατι αν περναει καλα μπορει να σε εκπληξει ευχαριστα. Ή να τον βαλεις να κοιμηθει το μεσημερι μεχρι αργα για να αντεξει?

Αχ πρεπει κι εγω να αρχισω να εξοικιωνομαι με τις αγορες απο το εξωτερικο ...η μικρη ζητησε το δεντροσπιτο της λαλαλουπσι και η μεγαλη ευτυχως ηταν πιο οικονομικη το εργαστηριο κοσμηματων .

Αν και δεν θελω καθολου τετοιες μερες να σχολιαζω δυσαρεστα πραγματα να πω ενα περαστικα στον ξαδερφο σου Ειρηνακι να 'ναι παντα καλα ο ανθρωπος και στην αρηςαννα να μη στεναχωριεσαι εγω δυστυχως εχω συνεχεια τετοια "προαισθηματα" προσπαθω να τα αποβαλω μονη μου και τελικα εχω καταληξει οτι ειναι απλα υπερβολικες φοβιες που μου εχουν σφηνωθει απο διαφορα ασχημα γεγονοτα που ακουω κατα καιρους.ΟΛΟΙ θα ειστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ, σκεψου θετικα:rolleyes:

Πολλα πολλα φιλια σε ολες

Υ.Γ Μπιλακι αν μπεις μην ξεχασεις τη συνταγηηη

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

γεια σας κοριτσια! αλλη μια κουραστηκη μερα εφτασε στο τελος της, πινω το κρασακι μου διπλα στο δεντρο κ σε λιγο παω για υπνο.

το σπιτι σε αριστη κατασταση το εγλυψα σημερα,εκτος το μπανιο κ το μπαλκονι που θα το κανω αυριο. εγω ιδιαιτερες ετοιμασιες δεν εχω, την παραμονη θα ειμαστε στην πεθερα, (οι τεσσερεις μας) μονο κρεοπωλειο θελω να παρω κ βασιλοπιτα, ισως κ καμια διπλα, εχει ενα ζαχαροπλαστειο στους αγιους αναργυρους κολαση!!!!! (το πιτσι μου δεν ξερω τι να το κανω, να το κρατησω μεχρι αργα μαζι μας κ να την αφησω να κοιμηθει οσο θελει το πρωι οποτε να παμε νωριτερα στην μαμα μου, η να ακολουθησω το προγραμμα μας????)

αυριο λεμε να βολταρουμε στο mall το απογευμα αν κ δουλευουμε αυριο αλλα μαλλον θα ειμαστε χαλαρα.

Δημητρα χαιρομαι παρα πολυ που διαβασα νεα σου! καλο ξεκινημα στην δουλιτσα κ να πανε ολα μα ολα καλα με τον μπαμπα σου!

ρενατα μου χρονια πολλα! να περνατε τελεια!!!!

δομνινα ταξιδακι θα πατε με το μωρο η μονοι σας? καλα να περασετε!!!

αχ βρε ειρηνη μου σου χαλασε ο φουρνος? δεν το ειχα διαβασει! κοστιζει πολυ να φτιαχτει??? τωρα τι θα κανεις?

4u πολυ γελασα, σε φανταζομαι να περνεις το μπαλονι κ ο πλανοδιος να τρεχει να το παρει πισω!!!!

βουλα αντε τελεια που ταιριαξατε με την κοπελα του αδελφου!!! παντα ετσι αγαπημενοι να εισαστε!

ιρενε μου δεν εχω αποφασισει ακομα, θα παω αυριο να τα δω απο κοντα κ βλεπουμε. δεν προλαβαινω να παραγγειλω απο εξω αλλα θα το βαλω στο προγραμμα!

αρετη μου ωραια να εισαι χαλαρα!!! εγω ετρεχα σαν την μουρλη σημερα και οχι μονο... (εβαψα κ εγω εχτες ριζα)

μπιλλακι ωραιο το τραπεζι εξπρες! φαντασου κουραση που θα εχει ο μικρος... να μην θελει να παει παιδοτοπο!

περασε η ωρα κοριτσαρες, τελειωνω το κρασακι μου κ παω για ξαπλες!

σας φιλω , καλο βραδυ!

κ αν δεν τα πουμε αυριο, ευχομαι ολοψυχα σε ολες ο καινουργιος χρονος να μας φερει χιλιες στιγμες ευτυχιας, χαρας, αγαπης κ δημιουργικοτητας!!!!

καλη χρονια αγαπημενες μου!!!!!

02/2014 edit admin αλλαγή του κειμένου μετά απο παράκληση του μέλους

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Org

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε?Εγω ειχα γεματη μερα και σημερα...Το πρωι σηκωθηκαμε εφτιαξα γαλα και καφε και αφου τελειωσαμε πηγαμε σουπερ,κρεοπωλειο και παιδικη χαρα.Γυρισαμε εβαλα στα γρηγορα φαγητο,ενα γρηγορο συμαζεμα και πεσαμε για υπνο,σηκωθηκαμε και ηρθε η νονα του μικρου και κατσαμε,τα μικρα επαιξαν και εμεις ηπιαμε χαλαρα το καφεδακι μας,εφυγαν πριν απο λιγο.

Αυριο το βραδυ θα ερθουν οι γονεις μου να κανουμε αλλαγη της χρονιας!Οποτε εχω μαγειρεματα αλλα τα εχω οργανωμενα οποτε δεν θα κουραστω ιδιαιτερα!Η κουμπαρα μου,μας εφερε βασιλοπιτα οποτε δεν θα φτιαξω και θα ξεμπρδεψω πιο γρηγορα!!!Ελπιζω μονο να εχουν βαλει μεσα φλουρι:rolleyes:

Δομνινα τελεια για το ταξιδακι!!!Να περασετε υπεροχα!!!

4u μου τι να σου πω?εγω αποφευγω κατι τετοια για να μην χαλαει το προγραμμα του ο μικρος και τον πιανει γκρινια και υπερενταση...

Μαριαννα μου τελεια νεα για τον νεροχυτη!!!Λογικο βρε κοριτσακι να μην μπορουσες να τον βαλεις σε σειρα πριν...μεγαλη ταλαιπωρια με το κουβα...το ξερω γιατι το εχω περασει και γω παλιοτερα που ειχαν χαλασει τα υδραυλικα καποια στιγμη....

Δημητρα πολυ χαρηκα για τα νεα σου!!!

Ρενατα υπεροχη φωτο!!!

Γιωτακι δυσκολο θεμα,αν οντως ειχε καποιες υποχρεωσεις και δεν μπορουσε να τις αναβαλλει?Οταν θα πας απλα κοψε κινηση,να δεις αν ειναι ολα καλα,αν ναι μη δωσεις σημασια....

Σας φιλω!!!

Τα λεμε αυριο!!!

Καληνυχτα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

Ειρήνη, υπέροχο αυτό το χρώμα!!! Μπράβο κοριτσάκι μου που περνάτε τόσο όμορφα.

Κική, αχ αχ αχ σαν εμένα είσαι με το κινητό.... συνήθως δεν το ακούς... χι χι χι :)

Yomi, μπράβο για τη δουλειά... θα δεις όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα!

Margio, αποφασίσαμε να πάμε αν και εφόσον πιάσει το σχέδιό μου. Χτες βραδυ αφού γυρίσαμε και κοιμηθηκε έκανα όλες τις δουλειές μου και σήμερα έβαλα ξυπνητήρι 7.30 (τώρα που δεν έιχε σχολείο ξυπνούσε 9-9.30) Σε καμιά ώρα θα φύγουμε για Πλάκα και Παιδικο Μουσείο μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσουμε. Θα φάμε και θα ξαπλώσω μαζί του για να κοιμηθεί...ιδανικά 5-7. Αν τα καταφέρουμε και κοιμηθεί δεν θα έχουμε πρόβλημα ;) αν δεν πιάσει το σχέδιο δεν θα πάμε θα τον πιάσει υπερένταση και περισσότερο θα ταλαιπωρηθεί και μετά θα έχω τύψεις....

Κωνσταντινο μαμα που μοιάζει του μπαμπα .... :) είναι η πρώτη Παραμονή Πρωτοχρονιάς που λέμε να γιορτάσουμε... κάθε χρόνο έλεγα στο σύζυγο είναι μικρός δεν θέλω να ξενυχτήσει ...φέτος με πρόλαβε πριν προλάβω να πω κουβέντα... μη μου πεις οτι είναι μικρός, πόσο πρέπει να γίνει 15 που θα πάει με τους φίλους του? :)

Εύχομαι να περάσετε όμορφα την τελευταία μέρα του χρόνου και να τον αποχαιρετίσετε γλυκά και με χαμογελο και αισιοδοξία να υποδεχθείτε το νέο έτος!

Καλή Χρονιά!!! σε όλους μας :)

καλημέρα!

Γιώτα μου ΝΑΙ έπρεπε να φροντίσει να αφιερώσει ενα απογευμα στη νονά της κόρης της, στο κάτω κάτω για να δώσεις χαρά και δώρα πας....να σε ρωτήσω...όταν της έλεγες να πας και είχε κάποια υποχρέωση αντιπρότεινε άλλη μέρα-ώρα?αν το έκανε οκ, γιατί αυτο είθισται...όταν σου λένε να ρθουν σπίτι σου και δεν μπορείς, γιατί συμβαίνει να μην μπορείς, αντιπροτείνεις άλλη ευκαιρία...αν δεν το έκανε μάλλον αποφεύγει την επίσκεψη για κάποιο λόγο...αν το έκανε οκ....

Δήμητρα μπράβο για τη δουλειά, πάντα τέτοια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ναι αμέ είναι το www.mytoys.de είναι γερμανικό ,νομίζω είναι και com.Έχει μεταφορικά 16 Ευρώ αλλά κάποιες φορές έχει τόσο καλές προσφορές κι αν παραγγείλεις με κάποια φίλη σου τα πληρώνετε μισά μισά.Εγώ κάνω μια φορά στο δίμηνο ή στο τρίμηνο μεγάλη παραγγελία οπότε με συμφέρει.Να σκεφτείς ότι έκανα παραγγελία τον Νοέμβριο με δώρα Χριστουγεννιάτικα και για γιορτές και γενέθλια και πλήρωσα σύνολο 160 Ευρώ ενώ εδώ θα πλήρωνα γύρω στα 400:D

Έτσι μπορώ να κάνω και καλύτερα δώρα...!

Καλημέρα!!!

Και εμεις απο εκει τα πήραμε τα δωρακια για τα Χριστουγεννα και του Αγιου Βασιλη!!!

:)

:)

Σήμερα εφυγα απο το σπιτι 1 ώρα νωριτερα, μου λειπανε κάποια υλικά για γουρια και μου ζητησαν 2-3 κάποιοι φιλοι και δεν ήθελα να τους δυσαρεστήσω!!!

Χτες εκανα τις πρωτες προετοιμασιες για το σημερινο οικογενειακο τραπεζι

Σχολασα 17,30 πήγα ΚΕΠ μετα πηγα στα ειδη ζαχαροπλαστειου, να πάρω διακοσμητικά για την βασιλοπιτα, και μετά σουπερ μαρκετ

Καθάρισα τα σαλατικά και έβαλα το κοκκινιστο να γίνεται ,,, εφτιαξα 2 βασιλοπιτες και μετα σιδέρωσα

01.00 ξάπλωσα χαχα και σηκώθηκα στις 06,30

Οταν γυρισω θα βάλω το χοιρινο με δαμάσκηνα στην γάστρα με πατάτες και θα συνεχίσω...

ΑΑΑ ολα και όλα δεν θα τρελαθω

Δουλευω σήμερα και ειμαστε ελάχιστοι εδώ μέσα και εχει δουλεια

για να μην το ξεχάσω, λιγο στεναχωρηθηκα χτες ο μικρος σήμερα νόμιζε ότι θα ειμαστε μαζι και θα πάμε να πουμε τα κάλαντα όπως κάναμε στις 24/12 και στεναχωρήθηκε

Τελοσπαντων, μηπως έπρεπε να τον πάρω μαζι μου???

:) Σας φιλώ...

Αχ Βρε Ειρήνάκι μου πολύ ταλαιπωρια έχεις περάσει

Renata μου πολύ ομορφος στολισμος ..μου έχεις λειψει πολύ

Σας φιλώ ...σας φιλώ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εμείς ξυπνήσαμε χαλαρά και ετοιμαζόμαστε για τις τελευταίες εξωτερικές δουλειές. Φέτος είναι λίγο περίεργα τα πράγματα γενικώς και ειδικώς οπότε δεν θα κάνω τραπέζι σήμερα ή αύριο για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Μου κακοφαίνεται αλλά μου αρκούν τα τραπέζια καρδιάς που κάνω όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Ψώνισα βέβαια και θα μαγειρέψω για τους τρεις μας (ή και για όποιον άλλο προκύψει :wink: ) και θα φτιάξω βασιλόπιτα όπως κάθε χρόνο αλλά και ένα γλυκάκι. Πρωτοχρονιά είναι και θα τη γιορτάσουμε!

Επίσης θα δούμε κόσμο που πραγματικά θέλουν να μας συναντήσουν :wink:

Margio μου μπορεί να μη κάνω τραπέζι αύριο αλλά έκανα τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου (το επιμελήθηκα εγώ καθώς η μαμά μου δούλευε). Αν έχεις κόλλημα στη σαλάτα, έχω να σου προτείνω μια τέλεια οπτικά και γευστικά σαλάτα που όμως θέλει χρόνο. Είναι αυτή εδώ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/salata-xristougenniatiki-san-tourta.html

Αν έχεις θέμα με κυρίως πιάτο, μου λες να σου δώσω ιδέες αλλά είναι άπειρες και θα πρέπει να μου πεις τι υλικά έχεις ήδη στο σπίτι για να σε κατευθύνω.

Mamakonstantinou χαίρομαι που χαίρεσαι με τη νύφη αλλά κράτα πισινή :-P

Ποτέ δεν εκδηλώνεται ο άνθρωπος στην πρώτη συντάντηση :wink:

Ειρηνάκι μου δεν ήξερα πως είχες πρόβλημα με τη δουλειά, εύχομαι να μην ήταν μεγάλη η ζημιά.

Θα ξαναμπώ εν μέσω προετοιμασιών και μίνι καθαριότητας να σας ευχηθώ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Είδατε; τα κατάφερα να μπω και σήμερα! τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά.. τελικά καταλήξαμε στο τι θα κάνουμε σήμερα και αύριο και είμαι πολύ χαρούμενη! Σήμερα δεν θα κάνουμε τίποτε.. θα ξεκουραστούμε σπιτάκι μας και θα πέσουμε νωρίς για ύπνο!

Αύριο θα φάμε το μεσημέρι στην κουνιάδα μου όπου θα κάνω ένα σουφλέ με μακαρόνια και το απόγευμα θα πάμε βόλτα σε έναν πολύ καλό μας φίλο που έχει γενέθλια!

Yotoula μου εννοείται ότι ταξιδάκι θα πάμε με το μωρό.. Δεν μου κάθεται καθόλου καλά να αφήσω το παιδάκι μου μόνο του ούτε για ένα βράδυ, πόσο μάλλον για 4 ολόκληρες μέρες και σκέψου ότι τον θηλάζω κιόλας.. Είναι η χαρά της ζωής μου και αρνούμαι να τον αποχωριστώ!

Σήμερα σκοπεύω να φύγω από τη δουλειά νωρίτερα και να πάω για μανικιούρ.. Μετά λέμε να πάμε με το σύζυγο να ψωνίσουμε στο Σούπερ Μάρκετ και μετά να γυρίσουμε σπίτι να φτιάξω μια καρμπονάρα να φάμε..

Καλή χρονιά σε όλες σας με υγεία, ευτυχία και ηρεμία πάνω απ΄όλα!

L2qIp2.png

4u ελπιζω να σου βγει οπως το εχεις σχεδιασει και να περασετε τελεια,οπως κ ολες κοριτσια να περασετε καλα οτι κ αν κανετε.

Ραβ σευχαριστω πολυ για την απαντηση την εκανα περσι αυτη τη σαλατα και πραγματικα εκλεψε τις εντυπωσεις αλλα δεν θελω να την επαναλαβω,εψαχνα κυριως για σως σε σαλατα μαρουλι,ροκα κλπ και χοιρινο μπουτι στη γαστρα.

Δομνινα καλα να περασετε στο ταξιδι σας,πραγματικα σας θαυμαζω εσας που πατε χειμωνα ταξιδι με τοσο μικρα παιδια.

Γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι κι εγω οπως η Γιωτα μας οποτε σας φιλω προς το παρον.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Χρόνια Πολλά κοριτσάκια!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε ωραία!

Εμένα ο σύζυγος εργάζεται αυτές τις μέρες για πρώτη φορά, ενώ πάντα έκλειναν, οπότε κάναμε μοναχούλες βόλτες με τα κορίτσια!

Ζητάγανε να τις πάω για κάλαντα....τις πήγα στις γιαγιάδες τα Χριστούγεννα και σήμερα εδώ στην γειτονιά....για πρωτάρες τα πήγαν άριστα...πήγαν σε 5 πολυκατοικίες και σε μαγαζιά και έβγαλαν γερό χαρτζιλίκι!!! Πολλά για τις μέρες μας θα έλεγα....ήμουν και εγώ φυσικά μαζί κρυμμένη στον κάτω όροφο :)

Αύριο γιορτάζω, ..και σήμερα μαγειρεύω για να το γιορτάσουμε οικογενειακά το βράδυ σπίτι μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...