Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Ειρηνη ,περαστικα στον ξαδερφό σας,τυχεροι εισασταν!Το Δεκεμβρη λένε εχουμε τα περισσότερα εμφραγματα και εχω ακούσει πολλα τελευταια.

4U,Γελάω ,καλά της εκανες της κυρίας!Για την Πρωτοχρονια δεν πάιζει να κοιμηθει λιγακι εκει ωσπου να φυγετε?Θα εχει πολύ κοσμο?

Αρετη ,μεγεια τα καλλυντικα!

Μαριαννα ,με γεια το καινουιο συστημα!Θα σε βοηθησει σιγουρα πολύ,καλά πλυσιματα!

Λιλας μομ,περαστικα για τα χερια σου!Πολύ ταλαιπωρια...Σημερα ξυπνησα και εγω και ειναι χαλια,μ'αρεσει που ηθελα να κανω και νυχια!

Πατουσιτσα περαστικα σας!

Ευα ,και εγω συμφωνω με τις υπόλοιπες ,ειναι κριμα να μενετε μεσα.Κανετε τις βόλτες σας και πηγαινετε και όταν ειναι ελευθερος ο μπαμπάς σας.

Εμεις ψιλοπερναμε ιωσεις με βηχα,ως συνηθως ,αλλα ευτυχως στο ποδι ακι ελαφρια.Κανουμε τις βόλτες μας ,δεχομαστε επισκέψεις ,και κατατυάλλα χαλαρα.Διαβασμα για τις διακοπές δεν εχουμε ,μας ειπε μονο να διαβασει κανενα εξωσχολικο βιβλίο ,οσο μπορει ακι να κανει μαθηματικα με αλλους τροπους,παιχνιδι και λοιπά.Στο σπίτι κανω τα καθημερινα ωστε να μεινει σε μια καλή κατασταση ,χωρις κοπο.Προσπαθω να αδειασω τα καλάθια από τα απλυτα και εχω γεμισει ασιδερωτα,πρεπει η σημερα η αυριο να τα φτιαξω.

Σημερα θα βγουμε βολτιτσα για δουλειες και καφεδακι και το απόγευμα εχουμε προβολη χριστουγεννιατικης ταινιας να παρακολουθησουμε.Ακομη δεν ξερω τι θα κανουμε την παραμονη ,μαλλον χαλαρα στο σπίτι μας με τους γονεις και την αδερφη μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας πλησιάζει κυριά που πουλά μπαλόνια στην πλάκα και χώνει το μπαλόνι στη μούρη του παιδιού... χαμόγελο έως τα αυτιά εγώ και γέλιο ααααα ΔΩΡΟ _____ (ονομα γιου) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το βουτάω απο το κορδόνι ....

κυρία κυρία όχι δεν είναι δώρο!!!! :) :) :)

(εννοείτε ότι ήξερα οτι τα πουλάνε αλλά με τσαντίζουν όταν προκαλούν τα παιδιά)

τέλειο!!μου έδωσες ιδέα, θα το κάνω!!

και εγω παραμονή δεν κάθομαι με τα παιδιά, δεν αντέχουν μέχρι εκείνη την ωρα συν του ότι μετά για να ρθουμε σπίτι και να ετοιμαστούμε για ύπνο θα παει 1 και , και τα νεύρα των μικρών θα ναι στο αποκορύφωμα και δεν θέλω να συγχυστώ χρονιάρα μέρα λέμε:tongue::tongue::tongue:οπότε την γιορτάζουμε κατά τις 10 όλοι μαζί με παρέα την πρωτοχρονιά, επιστρέφουμε σπίτι και μετά πριβε με το σύζυγο όπως λες...

patousitsa περαστικά σας, αντε να στε καλά την πρωτοχρονιά να γιορτάσετε όπως θέλετε!

Ευα ναι πάρτα και βγεστε και μόνοι σας και με το σύζυγο μετά πάλι...δεν παλεύεται μέσα με δυο μικρά παιδιά, πάρτα και βγεστε θα στε όλοι καλύτερα...και μένα ο σύζυγος αυριο παραμονή δουλευει το πρωι αλλά θα πάρω παιδιά-μαμά και θα βολτάρουμε οσο δεν παει στην αγορά, δεν κάθομαι μέσα παραμονιάτικα:tongue::tongue::tongue:

mamakonstantinou μεγεια τη συνυφάδα!!μεγάλο πράγμα να ταιριάξεις!!

καλημέρα σε όλες!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

α! ΙΡΕΝΕ τι δωρο εχεις παρει στην μικρη η σκεφτεσαι να παρεις για να το ευχαριστηθει κ να παιξει??? επισης αν η μαρι κ η βουλα εχουν καμια ιδεα (η κ οι υπολοιπες) που ειναι συνομιληκα τα παιδια μας παρολο που ειναι αγορια ακουω γνωμες. τοπ μπατζετ 50 ευρω.

καλο βραδυ σε ολες!!!

Γιωτάκι εμένα ζήτησε τη Lalaloopsy,την είδε στην τηλεόραση και τη ρώτησα θες αυτό από τον Άγιο Βασίλη μου είπε ναι και τελείωσε το θέμα,την παρήγγειλα από το εξωτερικό στη μισή τιμή σε σχέση με εδώ πήρα και άλλα πράγματα μαζί με μια φίλη μου μοιραστήκαμε τα έξοδα αποστολής κι όλα οκ:D

Η Μίννι της αρέσει και της δικιάς μου αλλά δεν θέλω για μια πλαστικούρα να πληρώσω τόσα λεφτά.Άσε που τα είδα κι από κοντά και δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται.Στο σάιτ του εξωτερικού που ψωνίζω είδα το βαλιτσάκι της Μίννι σε τιμή 60 % κάτω από εδώ και αναρωτιέμαι πόσα παραπάνω πρέπει πάντα να πληρώνουμε???

κοριτσαρες τσα!!!!

πως σας βρισκω?

ειρηνη εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι με αυτα τα συμπτωματα δεν υπηρχε περιπτωση να ξεκουνησω για γιατρο...κ μετα???? περαστικα του.

χριστινα ευχομαι να σας πανε ολα οπως τα θελετε.

κ εμεις εχουμε λυσαξει στις βολτες αφου ο μικρος μας παρακαλουσε προχθες να μεινουμε σπιτι να ξεκουραστει κ να μην παμε στον παιδοτοπο!

σημερα ασκησα βετο κ τους παλουκωσα μεσα(λεμε τωρα ηταν στην πλατεια απεναντι απο το σπιτι μας αλλα δεν πιανεται σαν βολτα επειδη ειναι γειτονια!!) κ εγω εγλυψα το σπιτι μεσα ,εξω κ πλυντηρια κ σιδερο ειναι τα παντα στην εντελεια.

φαγητο ειχα απο χθες που ειχαμε τους νονους του μικρου τραπεζι εξπρες! δουλευα κ μπηκα σπιτι 18.45 ειχα πει στον Τ. κ ειχε κανει μερικη προετοιμασια κ μεχρι τις 8.20 που ηρθαν ειχα φτιαξει χοιρινο με δαμασκηνα βερυκοκα κ κασιους στην γαστρα(χυτρα κ μετα γαστρα για γρηγορα) ρυζι με καβουρδισμενο κριθαρακι. σαλατα μαρουλι iceberg ξερα συκα, ροδι,αραβικη πιτα, κατοικι δομοκου,κ μια τελεια σως. τυροπιτακια με ανιθο ετοιμο κουρου με δικη μου γεμιση. περασαμε ομορφα χαρηκανε κ τα πιτσιρικια με την ανταλαγη δωρων.

τωρα οι αντρες χαλαρωνουν στην τβ κ εγω εκανα κρατηση για εισητηρια να δουμε το ψυχρα κ αναποδα το απογευματακι.

Σε θαυμάζω καλέ τι γκουρμέ γεύσεις είναι αυτές.Πρέπει να σου στείλω τον άντρα μου να μαγειρέψετε παρέα:D

μυρτω γιωτα κ rav οδηγω κ εχω κ αυτοκινητο,δεν ειναι εκει το θεμα.ο ετερος θελει να παμε ολοι μαζι γιατι θελει κ αυτος στιγμες με τα παιδια που τα στερητε λογο δουλειας..οποτε συμβηβαζομαι μονο στα τοπικα που δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο.εδω που μενω δυστηχως δεν εχουμε φιλους,ειναι ολοι αθηνα κ ειναι δυσκολο να μας παρουν κ να μας γυρισουν..χθες πηγαμε τζαμπο για του χοντρουλη τα δωρα μιας κ σε μας ερχετε πρωτοχρονια.η ψυχολογια στα πατωματα κ ακομα παρακατω.

Παρακαλώ ν'ανέβουν τα κέφια:DΜην σε παίρνει από κάτω βρε,πήγαινε εσύ με τα παιδιά και μετά ξαναπηγαίντε και με τον άντρα σου.

Μας πλησιάζει κυριά που πουλά μπαλόνια στην πλάκα και χώνει το μπαλόνι στη μούρη του παιδιού... χαμόγελο έως τα αυτιά εγώ και γέλιο ααααα ΔΩΡΟ _____ (ονομα γιου) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το βουτάω απο το κορδόνι ....

κυρία κυρία όχι δεν είναι δώρο!!!! :) :) :)

(εννοείτε ότι ήξερα οτι τα πουλάνε αλλά με τσαντίζουν όταν προκαλούν τα παιδιά)

Α και μένα με τσαντίζουν πολύ,αλλά δεν μας πλησιάζουν,μάλλον παρακολουθούν το βλέμμα μου:twisted:

Καλημέρα δεν είπα,καλημέρα λοιπόν...!

Είμαι πιο χάλια από ποτέ,ήταν η τρίτη νύχτα που ξύπνησα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το βήχα.Νομίζω ότι χειροτερεύω και μάλλον δεν τη γλυτώνω την αντιβίωση!Κι αυτά τα δέκατα μ'έχουν πεθάνει:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο σάιτ του εξωτερικού που ψωνίζω είδα το βαλιτσάκι της Μίννι σε τιμή 60 % κάτω από εδώ και αναρωτιέμαι πόσα παραπάνω πρέπει πάντα να πληρώνουμε???

irene δεν μας βάζεις αυτο το σαιτ που λες μπας και σταματήσουμε κάποια στιγμή να δίνουμε ενα σωρό στο Μουστάκα και στο Τζάμπο?

Περαστικά σου, σύντομα καλά!!:D

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

irene δεν μας βάζεις αυτο το σαιτ που λες μπας και σταματήσουμε κάποια στιγμή να δίνουμε ενα σωρό στο Μουστάκα και στο Τζάμπο?

Περαστικά σου, σύντομα καλά!!:D

ναι αμέ είναι το www.mytoys.de είναι γερμανικό ,νομίζω είναι και com.Έχει μεταφορικά 16 Ευρώ αλλά κάποιες φορές έχει τόσο καλές προσφορές κι αν παραγγείλεις με κάποια φίλη σου τα πληρώνετε μισά μισά.Εγώ κάνω μια φορά στο δίμηνο ή στο τρίμηνο μεγάλη παραγγελία οπότε με συμφέρει.Να σκεφτείς ότι έκανα παραγγελία τον Νοέμβριο με δώρα Χριστουγεννιάτικα και για γιορτές και γενέθλια και πλήρωσα σύνολο 160 Ευρώ ενώ εδώ θα πλήρωνα γύρω στα 400:D

Έτσι μπορώ να κάνω και καλύτερα δώρα...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα!!καλη βδομαδα..ειμαι σπιτακι μου,με τα παιδακια και πολυ χαρουμενη..

4αδακι εισαι ΘΕΑ..αυτο ακριβως χρειαζονται..και εμεις ειδικα με την μικρη περισυ γορτασαμε μονοι με τον συζυξ.η μεγαλη μου δεν ειχε προβλημα..φετος θα δουμε..

Irene περαστικα σου.

Ευα και εγω θα σου ελεγα να παρεις τα παιδακια σου και να βγειτε και οταν μπορει ο συζηγος βγαινετε ολοι μαζι..ειναι κριμα να εισαι ετσι..

Πατουσιτσα περαστικα σας και γρηγορα για να ευχαριστηθειτε αυτες τις μερες..

Χρυσα οσο τις ιωσεις τις περναμε στο ποδι μια χαρα..καιμενα τα κοριτσια με μπολικη μυξουλα αλλα ελπιζω να μην κανουν κατι αλλο..

Μιρτουλα καλες βολτες..αχ τι χλιδα...

Εμεις ξυπνησαμε χαλαρα,ο αντρας μου εφυγε για την δουλεια,εφτιαξα το γαλα των παιδιων,απλωσα ενα πλυντηριο,μαζεψα οτι ειχε στεγνωσει,σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια,καθαρισα τους παγκους της κουζινας και επλυνα ενα ταψι,επλυνα το μπανιο,εστρωσα κρεβατια,εβαλα σκουπα,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια,εφτιαξα καφεδακι και τον ηπια χαλαρα αφου το σπιτι ηταν οκ..παω να ταισω τα φρουτακια στο μικρο ζουζουνι και να φτιαξω τοστακι στην μεγαλη.για φαγητο σημερα θα κανω μια ευκολη καρμποναρα..

Εμεις ξυπνησαμε χαλαρα ο αντρας μου εφτγε

vSYvp3.png

6HIKp3.png

xaxaxa: σε γουσταρω!!!! μα ποσες φορες μου εχει ερθει να το κανω αυτο!!! αλλα δεν τολμησα δεν ειναι ακρως σπαστικο ασε που σου κοβουν τον δρομο μεσ στα ποδια σου μπαινουν ελεος δηλαδη!:evil:

εγώ πάντα σκέφτομαι να είχα ψαλιδάκι στο χέρι την ώρα που του το χώνουν στη μούρη να το κόψω!!!:D αλλά δεν είμαι ο ψαλιδοχέρης γμτ!!!:tongue: οπότε μου βγήκε αυθόρμητα αυτό!

Να 'μαι παλι!

Ηρθαν τα πεθερικα μου και ο κουνιαδος μου και μας εφερε να γνωρισουμε την κοπελα του!!!Πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα!!!Γνωριστηκαμε,γελασαμε πολυ και δεσαμε!!!Θα κανουμε πολυ καλη παρεα!!!Ο μικρος την κατασυμπαθησε και επαιζαν με τις ωρες,με το παιχνιδι που του εφεραν!!!Οταν εφυγαν,την ζηταγε συνεχεια!!!Ολα καλα!!!

μπράβο ... έτσι θετικοί και καλοί άνθρωποι να μας περιβάλουν πάντα;)

Καλε τι λες?Δεν ειδες οτι το παιδι εχει ολο το τουτο μου?????:tongue::tongue::tongue:

:)

χαχα!!!Καλα της εκανες!!!!Ασε που τα εχουν και πανακριβα....5 ευρω ενα μπαλονι....

το ξέρω ο μπαμπας του πήρε μια φορά ...ενώ εκείνος δεν ζητά απο πλανόδιους ..... μόλις γυρίσαμε σπίτι του υπολόγισα ποσα λεπτά δούλεψε για 5 ευρώ που πλήρωσε για ενα σκουπίδι που έφυγε απο το χέρι του παιδιού σε 5 (δεμένο και το έλυσε )και μετά σπάραξε στο κλάμα!!!

απο πολύ παλιά όταν μας πλησίαζαν και προ παιδιού ... τους έλεγα ειδικά σε λουλούδια " .....ασε φαγαμε" και είχε μείνει στην παρέα ως ανέκδοτο.... με το παιδί συνέχισα να λέω το ίδιο και το έλεγε και εκέινος αλλά δεν καταλάβαινε γιατί έλεγα φαγαμε ....... και μπερδευόταν ....εκείνος λέει απλά όχι δεν θέλουμε!

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Σε γουστάρω πολύ! Είσαι το είδωλό μου! αχαχαχαχαχαχαχ!

Ζητώ την άδεια να κάνω το ίδιο την επόμενη φορά! αχαχαχαχαχαχα

Προχθές στο Ζάππειο πλησίασε επικίνδυνα μια απ αυτούς και της λέγαμε εμείς "θα το πάρουμε στην επιστροφή για να μη το χάσεις" και εκείνη να λέει από πίσω "δεν θα το χάσειιιιιι θα της το δέσετε στο χεριιιιιιιι". Και μάντεψε... Πήρα απ την επόμενη αχαχαχαχαχαχαχαχα

καλέ τι άδεια !!! βουρ !!! εγώ αύριο που θα ξαναπαμε Πλάκα να θυμηθώ μόνο να παρω ψαλιδάκι να το κρατώ στο χέρι!!! Ε, ρε γλέντι!!!!:tongue::D:D:D:D

γεια σας κοριτσια και παλι χρονια πολλα. εμεις για τις φετινες γιορτες δε βλεπω ουτε μιση βολτιτσα! το σπιτι της ιωσης!!!!! ημαστε. ενας ενας σαν τα κοτοπουλα καταρρεουμε. ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο και να προλαβουμε να κανουμε κατι. χαιρομαι που περνατε ολες καλα. μου λειπουνε και μενα οι φιλες μου. εχουνε φυγει εκτος. συνηθως βρισκομαστε στις γιορτες αλλα ακομη δεν ξερω για φετος τι θα γινει. πω πω ειρηνακι οταν ακουω για τοσο νεους ανθρωπους τετοια πραγματα πιανεται η ψυχη μου. περαστικα να ειναι. μαριαννα μεγια ο νεροχυτης και καλα πλυσιματα!!! 4u ζηταω και εγω επισημως αδεια να πραξω το ιδιο!. χα χα γελασα πολυ. μπραβο βρε κοριτσι, ετσι θελουνε αλλα βρισκουνε και κανουνε και αυτες.

Περαστικά σας και γρήγορα!

Kαλημερα κορίτσια ομορφα ,τι κάνετε?

Ειρηνη ,περαστικα στον ξαδερφό σας,τυχεροι εισασταν!Το Δεκεμβρη λένε εχουμε τα περισσότερα εμφραγματα και εχω ακούσει πολλα τελευταια.

4U,Γελάω ,καλά της εκανες της κυρίας!Για την Πρωτοχρονια δεν πάιζει να κοιμηθει λιγακι εκει ωσπου να φυγετε?Θα εχει πολύ κοσμο?

Αρετη ,μεγεια τα καλλυντικα!

Μαριαννα ,με γεια το καινουιο συστημα!Θα σε βοηθησει σιγουρα πολύ,καλά πλυσιματα!

Λιλας μομ,περαστικα για τα χερια σου!Πολύ ταλαιπωρια...Σημερα ξυπνησα και εγω και ειναι χαλια,μ'αρεσει που ηθελα να κανω και νυχια!

Πατουσιτσα περαστικα σας!

Ευα ,και εγω συμφωνω με τις υπόλοιπες ,ειναι κριμα να μενετε μεσα.Κανετε τις βόλτες σας και πηγαινετε και όταν ειναι ελευθερος ο μπαμπάς σας.

Εμεις ψιλοπερναμε ιωσεις με βηχα,ως συνηθως ,αλλα ευτυχως στο ποδι ακι ελαφρια.Κανουμε τις βόλτες μας ,δεχομαστε επισκέψεις ,και κατατυάλλα χαλαρα.Διαβασμα για τις διακοπές δεν εχουμε ,μας ειπε μονο να διαβασει κανενα εξωσχολικο βιβλίο ,οσο μπορει ακι να κανει μαθηματικα με αλλους τροπους,παιχνιδι και λοιπά.Στο σπίτι κανω τα καθημερινα ωστε να μεινει σε μια καλή κατασταση ,χωρις κοπο.Προσπαθω να αδειασω τα καλάθια από τα απλυτα και εχω γεμισει ασιδερωτα,πρεπει η σημερα η αυριο να τα φτιαξω.

Σημερα θα βγουμε βολτιτσα για δουλειες και καφεδακι και το απόγευμα εχουμε προβολη χριστουγεννιατικης ταινιας να παρακολουθησουμε.Ακομη δεν ξερω τι θα κανουμε την παραμονη ,μαλλον χαλαρα στο σπίτι μας με τους γονεις και την αδερφη μου.

θα είναι 10-12 άτομα και 2 παιδάκια και φυσικά μπορεί να κοιμηθεί αλλά αποκλείεται να θέλει! αυτό είναι το θέμα μου....

τέλειο!!μου έδωσες ιδέα, θα το κάνω!!

και εγω παραμονή δεν κάθομαι με τα παιδιά, δεν αντέχουν μέχρι εκείνη την ωρα συν του ότι μετά για να ρθουμε σπίτι και να ετοιμαστούμε για ύπνο θα παει 1 και , και τα νεύρα των μικρών θα ναι στο αποκορύφωμα και δεν θέλω να συγχυστώ χρονιάρα μέρα λέμε:tongue::tongue::tongue:οπότε την γιορτάζουμε κατά τις 10 όλοι μαζί με παρέα την πρωτοχρονιά, επιστρέφουμε σπίτι και μετά πριβε με το σύζυγο όπως λες...

patousitsa περαστικά σας, αντε να στε καλά την πρωτοχρονιά να γιορτάσετε όπως θέλετε!

Ευα ναι πάρτα και βγεστε και μόνοι σας και με το σύζυγο μετά πάλι...δεν παλεύεται μέσα με δυο μικρά παιδιά, πάρτα και βγεστε θα στε όλοι καλύτερα...και μένα ο σύζυγος αυριο παραμονή δουλευει το πρωι αλλά θα πάρω παιδιά-μαμά και θα βολτάρουμε οσο δεν παει στην αγορά, δεν κάθομαι μέσα παραμονιάτικα:tongue::tongue::tongue:

mamakonstantinou μεγεια τη συνυφάδα!!μεγάλο πράγμα να ταιριάξεις!!

καλημέρα σε όλες!!

ακριβώς όπως τα λές ....αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω με σύζυγο γιατί δεν μπορώ να το αφήσω κάπου... αλλά ούτε και θέλω. Προσωπικά δεν θέλω να πάω αλλά μας ζητάνε πολύ να παμε ....

Καλημερα!!καλη βδομαδα..ειμαι σπιτακι μου,με τα παιδακια και πολυ χαρουμενη..

4αδακι εισαι ΘΕΑ..αυτο ακριβως χρειαζονται..και εμεις ειδικα με την μικρη περισυ γορτασαμε μονοι με τον συζυξ.η μεγαλη μου δεν ειχε προβλημα..φετος θα δουμε..

Irene περαστικα σου.

Ευα και εγω θα σου ελεγα να παρεις τα παιδακια σου και να βγειτε και οταν μπορει ο συζηγος βγαινετε ολοι μαζι..ειναι κριμα να εισαι ετσι..

Πατουσιτσα περαστικα σας και γρηγορα για να ευχαριστηθειτε αυτες τις μερες..

Χρυσα οσο τις ιωσεις τις περναμε στο ποδι μια χαρα..καιμενα τα κοριτσια με μπολικη μυξουλα αλλα ελπιζω να μην κανουν κατι αλλο..

Μιρτουλα καλες βολτες..αχ τι χλιδα...

Εμεις ξυπνησαμε χαλαρα,ο αντρας μου εφυγε για την δουλεια,εφτιαξα το γαλα των παιδιων,απλωσα ενα πλυντηριο,μαζεψα οτι ειχε στεγνωσει,σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια,καθαρισα τους παγκους της κουζινας και επλυνα ενα ταψι,επλυνα το μπανιο,εστρωσα κρεβατια,εβαλα σκουπα,εκανα τα τζαμια στα υπνοδωματια,εφτιαξα καφεδακι και τον ηπια χαλαρα αφου το σπιτι ηταν οκ..παω να ταισω τα φρουτακια στο μικρο ζουζουνι και να φτιαξω τοστακι στην μεγαλη.για φαγητο σημερα θα κανω μια ευκολη καρμποναρα..

Εμεις ξυπνησαμε χαλαρα ο αντρας μου εφτγε

βάλε και κάτι ακόμα βρε Αρετούλα ... εκπτώσεις απο Δεκέμβρη μήνα κάνεις??? ΘΕΑ - ΚΟΥΚΛΑ - ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ κλπ κλπ :P

Μεγάλη επιτυχία σήμερα! Πήγα εφορία και τραπεζα με γιο σύνολο 3 ώρες και το παιδί συνεργάστηκε παρα πολύ καλά. Φυσικά είχα πάρει μαζί ενα σωρο πράγματα ουτε για πικ νικ να πηγαίναμε αλλά χαλάλι! ουφ παει και αυτό..... φυσικά έχει γίνει ένα λάθος αλλά εύχομαι να το διορθώσω απο το νέο έτος ;)

Πάω να μαγειρέψω γιατί μετά έχουμε ΣΜ και παιδική χαρά ;)

Κορίτσια μου καλημέρα!

Υπέροχη μέρα σήμερα ε?

Είχα ένα σπίτι... άλλο να σας λέω δηλαδή αφου με τη δουλειά και τα ξεπορτίσματα με τους άντρες μου, δεν ασχολιόμουν σχεδόν καθόλου. Οπότε, παρέα με το φιογκάκι που έβαλε σκούπα και με βοήθησε σε διάφορες δουλίτσες κάναμε το σπιτάκι μας και έβαλα και μπόλικα πλυντήρια.

Τα ασιδέρωτα ξέφυγαν από "λόφο" και γίνονται "βουνό" αλλά και σήμερα δεν θα προλάβω...

Μόλις φάγαμε.. πατατούλες με τηγανιτές γλωσσίτσες... μιαμ! :) Το απόγευμα δουλεύω από νωρίς μέχρι πολύ αργά.

Χθες, πήγαμε στο playmobil και πάλι. Το φιογκάκι... ξετρελάθηκε! Του άρεσε πολύ η έκπληξη-βόλτα που του κάναμε με τον μπαμπά μας. :):) Περάσαμε υπέροχα και επιστρέψαμε στο αγαπημένο πεθερικό. Εκανα μανικιούρ-πεντικιούρ στην αδερφή του άντρα μου, φάγαμε και επιστρέψαμε σπίτι μας και ξεκουραστήκαμε. Το βραδάκι, δούλευα και πάλι.

Μόλις παρέλαβα και νέα βερνίκια shellac. Αχ.. το πόσα χρήματα έχω δώσει για βερνίκια.. :rolleyes:

Σας αφήνω.... σε λίγες μέρες θα μπούμε και πάλι στο "πρόγραμμά" μας αλλά για την ώρα ρουφώ την κάθε ελεύθερή μας στιγμή!

Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να περνάτε ΥΠΕΡΟΧΑ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ναι αμέ είναι το www.mytoys.de είναι γερμανικό ,νομίζω είναι και com.Έχει μεταφορικά 16 Ευρώ αλλά κάποιες φορές έχει τόσο καλές προσφορές κι αν παραγγείλεις με κάποια φίλη σου τα πληρώνετε μισά μισά.Εγώ κάνω μια φορά στο δίμηνο ή στο τρίμηνο μεγάλη παραγγελία οπότε με συμφέρει.Να σκεφτείς ότι έκανα παραγγελία τον Νοέμβριο με δώρα Χριστουγεννιάτικα και για γιορτές και γενέθλια και πλήρωσα σύνολο 160 Ευρώ ενώ εδώ θα πλήρωνα γύρω στα 400:D

Έτσι μπορώ να κάνω και καλύτερα δώρα...!

thank you so much my dear!!θα το ψάξω και θα οργανωθώ:D

κοιμήσαμε τα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για μεσημεριανή απόδραση στας γιορτινάς αγοράς με το σύζυγο alone!!το πρωι τα είχαμε παει παιδότοπο οπότε όλοι ευτυχείς σήμερα:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? εγώ τρεχω, θα σας γράψω αργότερα . να σας πω μόνο οτι κάνουμε τσισα στο γιογιο για 3η συνεχόμενη μερα, σήμερα 2 φορες. Θελω κ την γνωμη σας για κατι αλλο, υα τα πουμε αργοτερα! φιλάκια!

Για πες τι χρωμα διαλέξαμε τελικα!!!

Στην δουλεια σήμερα πληκρρολογώ με την καρδουλα στο νυχάκι μου.. .Λαλαλαλαλα

Άσε με Σοφούλα μου,έχω σκάσει με το θέμα του φούρνου.. έστειλα μηνύματα στις περισσότερες πελάτισσές μου.. δεν ξέρω τι ζημιά έχει γίνει.... :? τόση δουλειά... τσάμπα.... :cry:. Έδωσα αυτά τα χριστούγεννα, κοντά στα 300? για shellac, για βερνίκια και για είδη διακόσμησης.. και με πέθανε το φουρνάκι με τον κερατά που μου πούλησε τις χαλασμένες λάμπες... :cry::cry::cry:. Καλύτερα να κρατούσα τις παλιές μου λάμπες που δεν είχαν και τίποτα...:cry:

Πήρα ξανά το σκούρο καφέ, το fedora, γιατί είναι το best selling μου και από νέο πήρα αυτό, στο χρώμα της πούδρας {δεν ροζίζει}:

768891_zpsf75ef606.jpg

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια γλυκά, καλησπέρα!

Πρώτα απ' όλα, σας ευχαριστώ όλες πολύ πολύ για τις ευχές σας! :D

Σας διάβασα αλλά, όπως λέει κι η μάνα η σοφή, αυτές τις μέρες προσπαθώ να ρουφήξω την κάθε στιγμή κι έτσι pc και tablekt, που λέει κι η κόρη μου, ξεκουράζονται κι αυτά ;).

Να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο, Ειρήνη μου. Πώς είναι τώρα;

Επίσης, να στείλω τις ευχές μου στη Χριστίνα :D! Μόνο να φανταστώ μπορώ την έκπληξη.

Σας φιλώ όλες εξ αποστάσεως γιατί το 'χω κι εγώ το βηχαλάκι μου :tongue:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...