Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνάκι μου περαστικά στον άνθρωπο! έτσι την πάτησε και ο κουμπαρος μου πριν κανα μήνα και ακόμα δεν είναι καλά πήγε και σε 2ο γιατρό και προχτές μου υποσχέθηκε οτι θα κλείσει ραντεβού με 3ο γιατρό στο Ωνάσειο γιατί έως τώρα άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος....

Μπράβο κοριτσάκια μου που περνάτε όμορφα .... :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω κι εγω!

κικη χρονια σου πολλα!

χριστινα ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην!

ειρηνη τι ηταν κι αυτο παλι? περαστικα του, του ανθρωπου..

εμεις μια απ'τα ιδια, σημερα εγιναν λιγα παραπανω συμμαζεματα μιας και ο συζυγος πηρε (επιτελους) μπρος απο μονος του και φορτσαρε να κανει πραγματα, και με "εχωσε" κι εμενα :rolleyes:

ΑΑΑΑΑααααα!!!! Εχω και ενα καλο νεο!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!! Ειμαι πανευτυχης!!! :D:D:D:D:D:D:D

Για να σας δωσω να καταλαβετε, μεχρι τωρα για οτι επλενα στην κουζινα, επειδη δεν ηταν συνδεδεμενος ο νεροχυτης με τον σωληνα της αποχετευσης, ειχα εναν κουβα στο ντουλαπι απο κατω και επειτα πετουσα εξω τα νερα.

Η αλλη εναλλακτικη μου ηταν να συνδεω ενα χωνι με ενα μακρυ λαστιχο για να βγαινουν στην αυλη απο την πορτα της κουζινας. Μπορειτε φυσικα να φανταστειτε την χαρα μου τωρα που επιτελους πλενω σαν ανθρωπος, με κλειστη την πορτα και κυριως χωρις να φοβαμαι μη μου ξεχειλισει ο κουβας (για να μην αναφερω το κουβαλημα :rolleyes: )

Αυτααα.. Σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμεις εχουμε γεματη μερα σημερα!Σηκωθηκα το πρωι και εκανα κατι σαν κεικ ποπς,επλυνα πολυ καλα το μπανιο και ετοιμαστηκαμε για βολτουλα στο Περιστερι,εκει ηταν τα πολυ-πολυ παιδικα μου χρονια,περασαμε κατω απο το σπιτι που μεναμε,απο το σπιτι της θειας μου που ειχαμε πολυ στενες σχεσεις(ολη μερα εκει ημουν...)και πηγαμε στην παιδικη χαρα που πηγανα παιδι (εκει που ειναι το καρουζελ τωρα),με την ιδια διαδρομη που πηγαινα τοτε....Γεμισε η ψυχη μου αναμνησεις!!!

Πηγαμε στο καρουζελ,συναντησαμε οικογενειακους μας φιλους αλλα δεν το πολυ χαρηκαμε....ο μικρος μου ειχε απιστευτη γκρινια.....δεν ηθελε να κανει τιποτα...ηθελε να φυγουμε και να παμε στον παππου,κι οπως παμε να φυγουμε,βλεπω την 4U μας!!!!!!!Χαρηκα τοσο πολυ που την γνωρισα!!!!!Δυστυχως ο μικρος δεν μας αφησε περιθωρεια να γνωριστουμε πιο καλα,γιατι ηθελε τον παππου...Μια πολυ ζεστη οικογενεια!!!Το μικρο της ειναι πανεμορφο και γλυκας!!!!!

Πηγαμε τελικα στον παππου,φαγαμε μεχρι σκασμου,γελασαμε πολυ,βαψαμε νυχια με την αδελφη μου και γυρισαμε,πεσαμε ξεροι για υπνο και τωρα περιμενω τα πεθερικα μου!!!!

Σας φιλω ολες!!!!

Εμ πες έτσι βρε Μαριάννα... Από κάτι τέτοια μικροπράγματα κορίτσι μου επηρεαζόμαστε αρνητικά κι ας μη το καταλαβαίνουμε! Να δεις τώρα πως θα κάνεις δουλίτσες επιμελώς :wink:

Γιώτα συμφωνώ με το σπίτι της Minnie. Το είχαμε πάρει πριν 2 πρωτοχρονιές (ο Άγιος δηλαδή :-P )και ακόμα παίζει ασταμάτητα μαζί του. Φέτος που της έταξα σπίτι για barbie και δεν καταφέραμε να της πάρουμε το μεγάλο απ το amazon.uk θα αναγκαστώ να της πάρω τη βλακεία της barbie με 50 ευρώ... Πολύ έχω απογοητευτεί αλλά τι να κάνω...

Εμείς περάσαμε ωραία σήμερα με τα φιλαράκια. Βέβαια όπως συμβαίνει πάντα με παρέα άνευ τέκνων, η δικιά μας μας έσπασε τα νεύρα αλλά anyway.

Τώρα αφού παίξαμε στο δωμάτιό της, ζωγραφίζουμε παρέα.

Καλό απόγευμα σε όλες

YqE6p2.png

IqItp3.png

4Uδακι ο αντρας μου σε συμπαθησε πολυ!!!Λογικο!!!Αφου εισαι η μονη που του ειπες οτι του μοιαζει εστω και λιγο ο μικρος!!!!!

Ειχα πεθανει στα γελια!!!!Μου λεει στο αυτοκινητο,εγω τα λεω,αλλα δεν με ακουτε!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες τι κανετε?βολτουλες διαβαζω για ολες και καλη διαθεση..

Γιωτα περαστικα στον αντρα σου..ελπιζω να περασει γρηγορα..και με τα little people η δικια μου επαιξε πολυ..τα playmobil το 1,2 νομιζω οτι θα τα υχαριστηθει και τα lego..

Μαριαννα αντε καλα πλυσιματα τωρα..ε ναι μεγαλη ταλαιπωρια αυτο..

4αδακι μια χαρα περνατε και να συνεχισετε ετσι..

Μπιλλακι για να πει ενα παιδι οτι δεν θελει να παει στον παιδοτοπο σημαινει οτι τα χει φτυσει..χιχι..

Εμεις τελικα δεν πηγαμε χθες στην βαφτιστηρα μου και ετσι πηγαμε βολτιτσα στο mall..καναμε βολτιτσα ειχε πολυ κοσμο πηρα κατι πραγματακια απο τα galerie de beaute,επαιξαν οι μικρες και γυρισαμε σπιτακι.καναμε μπανακι τα κοριτσια ηπιαν το γαλα τους και κατευθειαν για υπνο.φαγαμε με τον αντρα μου ηπιαμε και τα κρασακια μας(εγω sagria)και πηγαμε για υπνο.το πρωι σηκωθηκαμε,απλωσα ενα πλυντηριο,εστρωσα κρεβατια,τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα καθαρισα κουζινα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο ετοιμασα τα παιδια και φυγαμε για τους κουμπαρους μας καθως μας ειπε να παμε σημερα και να φαμε το μεσημερι παρεα.επαιξαν και τα παιδια εδωσα και τα δωρακια στην βαφτιστηρα μου και γυρισαμε αργα το μεσημερι σπιτι.σιδερωσα μπολικα ρουχαλακια τα τακτοποιησα,καθαρισα τα τζαμια του σαλονιου και τα αλουμινια, εφτιαξα να φανε τα κοριτσια και εγω μια ζεστη σοκολατιτσα και αραξα..χθες εβαψα τα μαλλακια μου,εκανα μια μασκουλα και πολυ το χαρηκα..μην με βρει ο καινουργιος χρονος χαλια..το βραδυ που θα κοιμηθουν τα παιδια θελω να κανω τα χαλια του σαλονιου-τραπεζαριας και κουζινας με νεροξυδο και ετοιμασα ενα συντομο πλυντηριο με το καλυμμα του κρεβατιου μου να φρεσκαριστει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

μυρτω γιωτα κ rav οδηγω κ εχω κ αυτοκινητο,δεν ειναι εκει το θεμα.ο ετερος θελει να παμε ολοι μαζι γιατι θελει κ αυτος στιγμες με τα παιδια που τα στερητε λογο δουλειας..οποτε συμβηβαζομαι μονο στα τοπικα που δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο.εδω που μενω δυστηχως δεν εχουμε φιλους,ειναι ολοι αθηνα κ ειναι δυσκολο να μας παρουν κ να μας γυρισουν..χθες πηγαμε τζαμπο για του χοντρουλη τα δωρα μιας κ σε μας ερχετε πρωτοχρονια.η ψυχολογια στα πατωματα κ ακομα παρακατω.

4Uδακι ο αντρας μου σε συμπαθησε πολυ!!!Λογικο!!!Αφου εισαι η μονη που του ειπες οτι του μοιαζει εστω και λιγο ο μικρος!!!!!

Ειχα πεθανει στα γελια!!!!Μου λεει στο αυτοκινητο,εγω τα λεω,αλλα δεν με ακουτε!!!!!!!!

Βρε α να χαθείς! Μας συμπαθησε επειδή είμαστε χαμογελαστοί σαν εσας:tongue: Εγώ πάντως νομίζω ότι του μοιάζει θα δεις οτι μεγαλώνοντας θα έχει και από εκείνον. Συγνώμη που σου χαλάω το όνειρο φιλενάδα ....:tongue:

Κοριτσαρες τι κανετε?βολτουλες διαβαζω για ολες και καλη διαθεση..

Γιωτα περαστικα στον αντρα σου..ελπιζω να περασει γρηγορα..και με τα little people η δικια μου επαιξε πολυ..τα playmobil το 1,2 νομιζω οτι θα τα υχαριστηθει και τα lego..

Μαριαννα αντε καλα πλυσιματα τωρα..ε ναι μεγαλη ταλαιπωρια αυτο..

4αδακι μια χαρα περνατε και να συνεχισετε ετσι..

Μπιλλακι για να πει ενα παιδι οτι δεν θελει να παει στον παιδοτοπο σημαινει οτι τα χει φτυσει..χιχι..

Εμεις τελικα δεν πηγαμε χθες στην βαφτιστηρα μου και ετσι πηγαμε βολτιτσα στο mall..καναμε βολτιτσα ειχε πολυ κοσμο πηρα κατι πραγματακια απο τα galerie de beaute,επαιξαν οι μικρες και γυρισαμε σπιτακι.καναμε μπανακι τα κοριτσια ηπιαν το γαλα τους και κατευθειαν για υπνο.φαγαμε με τον αντρα μου ηπιαμε και τα κρασακια μας(εγω sagria)και πηγαμε για υπνο.το πρωι σηκωθηκαμε,απλωσα ενα πλυντηριο,εστρωσα κρεβατια,τιναξα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα καθαρισα κουζινα,εκανα ενα περασμα στο μπανιο ετοιμασα τα παιδια και φυγαμε για τους κουμπαρους μας καθως μας ειπε να παμε σημερα και να φαμε το μεσημερι παρεα.επαιξαν και τα παιδια εδωσα και τα δωρακια στην βαφτιστηρα μου και γυρισαμε αργα το μεσημερι σπιτι.σιδερωσα μπολικα ρουχαλακια τα τακτοποιησα,καθαρισα τα τζαμια του σαλονιου και τα αλουμινια, εφτιαξα να φανε τα κοριτσια και εγω μια ζεστη σοκολατιτσα και αραξα..χθες εβαψα τα μαλλακια μου,εκανα μια μασκουλα και πολυ το χαρηκα..μην με βρει ο καινουργιος χρονος χαλια..το βραδυ που θα κοιμηθουν τα παιδια θελω να κανω τα χαλια του σαλονιου-τραπεζαριας και κουζινας με νεροξυδο και ετοιμασα ενα συντομο πλυντηριο με το καλυμμα του κρεβατιου μου να φρεσκαριστει..

και εγώ θέλω καλλυντικά αλλά περιμένω εκπτώσεις...

τώρα που είπες καινουργιος χρόνος.... μας κάλεσαν για παραμονή πρωτοχρονιας σε φιλικό σπίτι που έχουν παιδάκι στην ηλικία του γιου και φιλαράκι .... το θέμα μου είναι οτι δεν μου αρεσει να κοιμάται τόσο αργά δλδ όλες τις προηγούμενες χρονιές αρνιόμαστε κάθε πρόσκληση για παραμονή κοιμόταν κανονικά στην ώρα του και γιόρταζα πριβε με το σύζυγο :D. Ειδικά τώρα εχω την εντυπωση οτι όταν κουραστούν τα παιδιά θα έχουμε γκρίνιες και τσακωμούς ... πολυ προβληματίζομαι

μυρτω γιωτα κ rav οδηγω κ εχω κ αυτοκινητο,δεν ειναι εκει το θεμα.ο ετερος θελει να παμε ολοι μαζι γιατι θελει κ αυτος στιγμες με τα παιδια που τα στερητε λογο δουλειας..οποτε συμβηβαζομαι μονο στα τοπικα που δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο.εδω που μενω δυστηχως δεν εχουμε φιλους,ειναι ολοι αθηνα κ ειναι δυσκολο να μας παρουν κ να μας γυρισουν..χθες πηγαμε τζαμπο για του χοντρουλη τα δωρα μιας κ σε μας ερχετε πρωτοχρονια.η ψυχολογια στα πατωματα κ ακομα παρακατω.

βρε μην κλείνεσαι μέσα! όταν εκείνος μπορεί θα πηγαίνετε όλοι μαζί αλλά να ξεσκάτε και εσείς με καινούργια πράγματα. Πιστεύω ότι αν του το συζητήσεις και καταλάβει πόσο πιεσμένη - στενοχωρημένη αισθάνεσαι θα συμφωνήσει ότι είναι ανάγκη για όλους .... εξάλλου αν εσύ είσαι καλά θα είναι και εκείνος πιο χαρούμενος τις ώρες μαζί σου ;)

Ωρες ωρες όταν γραφουμε συμβουλές η μια στην άλλη αισθάνομαι οτι διαβάζω μια απο αυτές τις παλιές στηλες σε περιοδικά - εφημερίδες τύπου....

"κα Ναυσικά,

σας παρακαλώ βοηθήστε με, δεν ξέρω τι να κάνω... μου λέει οτι δεν του αρέσει κανένα φαγητό που μαγειρεύω και μου τα πετα στο κεφάλι! "

Πήγαμε λοιπόν και είδαν την ταινία turbo. δλδ αναμεσα σε παιχνίδι, πίτσα, χυμό και μπουγάτσα! Μετά είδαμε βίντεο και φωτογραφίες απο τα παιδιά. Ξαναφάγαμε, ήπιαμε μπύρα και αισθάνομαι ότι μέχρι να τελειώσουν οι γιορτές θα είμαι πιο χοντρή απο τον χοντρό!!! :shock:

Μας πλησιάζει κυριά που πουλά μπαλόνια στην πλάκα και χώνει το μπαλόνι στη μούρη του παιδιού... χαμόγελο έως τα αυτιά εγώ και γέλιο ααααα ΔΩΡΟ _____ (ονομα γιου) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το βουτάω απο το κορδόνι ....

κυρία κυρία όχι δεν είναι δώρο!!!! :) :) :)

(εννοείτε ότι ήξερα οτι τα πουλάνε αλλά με τσαντίζουν όταν προκαλούν τα παιδιά)

Μας πλησιάζει κυριά που πουλά μπαλόνια στην πλάκα και χώνει το μπαλόνι στη μούρη του παιδιού... χαμόγελο έως τα αυτιά εγώ και γέλιοε γουσταρω ααααα ΔΩΡΟ _____ (ονομα γιου) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το βουτάω απο το κορδόνι ....

xaxaxa:D:D:D σε γουσταρω!!!! μα ποσες φορες μου εχει ερθει να το κανω αυτο!!! αλλα δεν τολμησα δεν ειναι ακρως σπαστικο ασε που σου κοβουν τον δρομο μεσ στα ποδια σου μπαινουν ελεος δηλαδη!:evil:

Διαφημίσεις

Να 'μαι παλι!

Ηρθαν τα πεθερικα μου και ο κουνιαδος μου και μας εφερε να γνωρισουμε την κοπελα του!!!Πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα!!!Γνωριστηκαμε,γελασαμε πολυ και δεσαμε!!!Θα κανουμε πολυ καλη παρεα!!!Ο μικρος την κατασυμπαθησε και επαιζαν με τις ωρες,με το παιχνιδι που του εφεραν!!!Οταν εφυγαν,την ζηταγε συνεχεια!!!Ολα καλα!!!

Βρε α να χαθείς! Μας συμπαθησε επειδή είμαστε χαμογελαστοί σαν εσας:tongue: Εγώ πάντως νομίζω ότι του μοιάζει θα δεις οτι μεγαλώνοντας θα έχει και από εκείνον. Συγνώμη που σου χαλάω το όνειρο φιλενάδα ....:tongue:

Καλε τι λες?Δεν ειδες οτι το παιδι εχει ολο το τουτο μου?????:tongue::tongue::tongue:

Μας πλησιάζει κυριά που πουλά μπαλόνια στην πλάκα και χώνει το μπαλόνι στη μούρη του παιδιού... χαμόγελο έως τα αυτιά εγώ και γέλιο ααααα ΔΩΡΟ _____ (ονομα γιου) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και το βουτάω απο το κορδόνι ....

χαχα!!!Καλα της εκανες!!!!Ασε που τα εχουν και πανακριβα....5 ευρω ενα μπαλονι....

ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Σε γουστάρω πολύ! Είσαι το είδωλό μου! αχαχαχαχαχαχαχ!

Ζητώ την άδεια να κάνω το ίδιο την επόμενη φορά! αχαχαχαχαχαχα

Προχθές στο Ζάππειο πλησίασε επικίνδυνα μια απ αυτούς και της λέγαμε εμείς "θα το πάρουμε στην επιστροφή για να μη το χάσεις" και εκείνη να λέει από πίσω "δεν θα το χάσειιιιιι θα της το δέσετε στο χεριιιιιιιι". Και μάντεψε... Πήρα απ την επόμενη αχαχαχαχαχαχαχαχα

YqE6p2.png

IqItp3.png

γεια σας κοριτσια και παλι χρονια πολλα. εμεις για τις φετινες γιορτες δε βλεπω ουτε μιση βολτιτσα! το σπιτι της ιωσης!!!!! ημαστε. ενας ενας σαν τα κοτοπουλα καταρρεουμε. ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο και να προλαβουμε να κανουμε κατι. χαιρομαι που περνατε ολες καλα. μου λειπουνε και μενα οι φιλες μου. εχουνε φυγει εκτος. συνηθως βρισκομαστε στις γιορτες αλλα ακομη δεν ξερω για φετος τι θα γινει. πω πω ειρηνακι οταν ακουω για τοσο νεους ανθρωπους τετοια πραγματα πιανεται η ψυχη μου. περαστικα να ειναι. μαριαννα μεγια ο νεροχυτης και καλα πλυσιματα!!! 4u ζηταω και εγω επισημως αδεια να πραξω το ιδιο!. χα χα γελασα πολυ. μπραβο βρε κοριτσι, ετσι θελουνε αλλα βρισκουνε και κανουνε και αυτες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...