Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γυρίσαμε κομμάτια στις 8 τελικά και δυστυχώς την Ντενεκεδούπολη δεν την προλάβαμε στις 5... δεν πειράζει όμως αφού περάσαμε όμορφα.

Πήγαμε και στα 3 συγγενικά σπίτια, δώσαμε τα δωράκια μας και πήρε και το ζουζουνι μας τα δωράκια του... και φτου και απο την αρχή φάγαμε ήπιαμε κλπ.κλπ. :)

Αύριο πρωί λέμε να παμε μαζί με φιλενάδα του γιου και τους γονείς της... στο παιδικό μουσείο ή στο περιστέρι και μάλλον κλείνω προς περιστέρι αφού για να πηγαίνει το καλαμάρι για 2η φορά θα είναι όμορφα ;)

Για απόγευμα λέμε σινεμά και Δευτέρα πρωί εφορία παρέα με το γιο ....μπρρρρρρρρ (με νοιώθετε? ε? ε? :) :) :) )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ!βρε κοριτσια τελικα ειμαι η μοναδικη που ολες τις γιορτες δεν πηγαμε πουθενα εκτος απο τα χριστουγεννα που βγηκαμε για φαγητο..διαβαζω τις βολτες σας κ σας ζηλευω:oops:δεν ηθελα τρελλα πραγματα,απλα μια βολτα στην αθηνα με τα πιτσιρικια να χαζεψουμε..κ το λεω εγω που δεν ηθελα να δω το κεντρο αυτες τις μερες ουτε στην τηλεοραση,λογο της κουρασης απο την δουλεια...που εβλεπα τον κοσμο να κατεβενει την ερμου κ ελεγα δεν εχουν σπιτι να μαζευτουν?με εχει πιασει τρελο παραπονο ισως γιατι φετος ειναι διαφορετικα απο πολλες αποψεις!αυριο ηταν μια καλη ευκαιρια για σουλατσο,αλλα παλι θα κλειστουμε μεσα:cry::cry:

γεια σας κ παλι!!!:D

εφτιαξα πιτσες κ περιμενω να γινουν!!!:D:D:D:D

εβαλα την μικρη για υπνο κ τι ευτυχια ειναι να την βαζεις κ να μην γκρινιαζει, την εκπαιδευσα παλι για 2 φορα μετα το μπουκωμα (μου πηρε 3 μερες) κ ολα καλα!!!:D:D:D:D:D

ευα γιατι μεσα? εισαστε αρρωστοι?

μαρακι μεχρι την 1 ωρα προσπαθειας ειμαι οκ, μετα αρχιζω κ βγαζω καπνους:twisted:

τελικα την κρεμα δεν την εφαγε, εφαγε 2 μανταρινια κ 4 μπισκοτα.

4uδακι μια χαρα περνατε! μπραβο!!!!

ραβτακι τελικα τι απο ολα εκανες? η ταβανοθεραπεια ωραια παντως!!!!

εγω μετα απο την ατυχη αποπειρα ταισματος, απλωσα το 2ο πλυντηριο για σημερα κ εβαλα κ ενα 3ο για αυριο. μετα επαιξα με την μικρη κ τωρα χαλαρωση.

εγιναν οι πιτσες, τρεχω!

α! ΙΡΕΝΕ τι δωρο εχεις παρει στην μικρη η σκεφτεσαι να παρεις για να το ευχαριστηθει κ να παιξει??? επισης αν η μαρι κ η βουλα εχουν καμια ιδεα (η κ οι υπολοιπες) που ειναι συνομιληκα τα παιδια μας παρολο που ειναι αγορια ακουω γνωμες. τοπ μπατζετ 50 ευρω.

καλο βραδυ σε ολες!!!

οχι δεν ειμαστε αρρωστοι απλως δουλευει ο αντρας μου ολες τις μερες εκτος απο ανημερα χριστουγεννα πρωτοχρονια.απλα εδω που μενω δεν εχει τιποτα για τα παιδια κ για μας τους μεγαλους.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε?

Εγω πριν απο λιγο τσακισα πιτσα και νιωθω το στομαχι μου λες και εχω καταπιει τσιμεντολιθο....εχω και ενα τρομερο πονοκεφαλο που δεν περναει με τιποτα...πηρα το μεσημερι ενα μεζουλιτ και πριν απο λιγο 2 ντεπον αλλα αυτος εκει...πεισμα...δεν θελει να με αποχωριστει...

Σημερα η μερα μας ηταν καλη αλλα οχι και τελεια,πηγαμε μια βολτα στα μαγαζια,ψωνισα δωρακια για τα πεθερικα μου και χοντο,πηρε ενα τελειο αρωμα ο αντρας μου,γυρισαμε σπιτι αρχισα εγω την γκρινια που την ειχα αφησει στην μεση εχθες το βραδυ....για το σπιτι...ενα μαζευω,δυο χαλανε....και καλα ο μικρος ειναι μικρος,ο μεγαλος???????Αλλα δεν αντεχω αυτην την ατμοσφαιρα και ηρεμισα αφου ειπα,ειπα,ειπα,ειπα....μετα τα βρηκαμε....

Το απογευμα ηρθε ο μπαμπας μου με εναν φιλο του και παιξανε με τον μικρο και τους ειδαμε και εμεις λιγο.

Ειρηνη μου περαστικα στον ανθρωπο,ποπο!Τι επαθε χρονιαρες μερες...

Χριστανα σου στελνω ολοψυχες ευχες!!!

Γιωτακι προσπαθησε να μην δειχνεις στην μικρη οτι εχεις θεμα με το φαγητο της...(ξερω,ειναι δυσκολο)αλλα αν δει οτι ψαρωνεις θα το τραβηξει...εμας ηρθε ο Αγιος Βασιλης τα Χριστουγεννα,του πηρα ενα παγκο εργασιας με εργαλεια,εντελως αγοριστικο δηλαδη,για ριξε μια ματια εδω μηπως σου αρεσει κατι:

http://www.moustakastoys.gr/Product/5483/Mickey+Club+House-+Minnie%27s+Polka+Dot+Yacht+%28Y1897%29.html

http://www.playcornershop.gr/etairies-paixnidiwn/playmobil/kouklospito-playmobil/playmobil-5167-monterno-kouklospito-valitsaki.html

http://www.skroutz.gr/s/410924/Playmobil-%CE%97-%CE%BA%CE%B9%CE%B2%CF%89%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CF%8E%CE%B5.html

Φιλακια πολλα!!!

Υ.σ.:Αν τα καταφερουμε μπορει να παμε και εμεις Περιστερι αυριο,θα δειξει αναλογα τα κεφια μας;)

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιές,

ευχομαι να κοιμηθηκατε όλες ηρεμα και καλα,εγω πάλι όχι, η μικρουλα μου ξυπναγε συνεχεια και ψιλοεκλαιγε,κανενα ονειρο θα εβλεπε ...

Σηκώθηκα κι εγω, εφτιαξα γαλα, την ταισα, εφτιαξα κι εγω εναν καφε , τσακισα και 2 τσουρεκακια, και εχω αραξει κουζινα και χαζευω.

Τα αγορια κοιμονται, αλλα σε λιγο θα τους ξυπνησω να παμε santa claus kingdom.

το περιμενουν πως και πως, αρα φαγητο δεν εχουμε για σημερα, θα βολταρουμε όλη μερα.Παλι καλα,θα εχει και καλο καιρο.

Τωρα θα παω να στρωσω κρεβατι Αννας, μετα θα κανω ενα περασμα γρηγορο τα μπανια, και θα πλυνω και 2 κατσαρολες απο χτες, και θα συμμμαζεψω στα γρηγορα το σπιτι, γιατι δεν μπορω να επιστρεψω απο καπου και να ειναι το σπιτι ασυμμαζευτο, τρελαινομαι.

Σας φιλω, καλη σας μερα!

καλημέρα!!:D:D

Γιώτα για παιχνίδι που λες, εγω θα πάρω στη μεγάλη μου το σκυλάκι φιλαράκι από τα furreal το gogo. Νομίζω ότι είναι και για μικρότερα παιδάκια δεστα...http://www.zoakiafilarakia.gr/index.php/meet-the-furreal-friends

στο γιο μου πηραμε ενα τύπου ποδηλατάκι-αυτοκινητάκι από αυτά που ανεβαίνει πάνω και κάνει βόλτες μες στο σπίτι...γύρω στο 40ρι έχουν...επίσης είναι πολύ καλά τα playmobil 1-2-3 που είναι ό,τι πρέπει για την ηλικία της δικιάς σου όπως επίσης και τα τουβλάκια hello kitty που είναι από 1,5 χρονών κ πάνω, με αυτά εχει παίξει έπειρες ώρες η δικιά μου...και αυτά που σου έβαλε η Βούλα είναι πολύ πολύ καλά...

Ευα παρε τα παιδιά και πάτε μόνοι σας βρε, τι να τους κάνεις τους άντρες στις βόλτες?:tongue::tongue::tongue:δεν οδηγείς?

εγω τώρα σε λίγο θα τους ξυπνήσω να πάμε στον αστερόκοσμο στην έκθεση που εχει σπιτι του Αη βασίλη , καρουζελ, τραινάκι κλπ...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα! μας πηρε παλι ο υπνος σημερα! σηκωθηκαμε με την μικρη, την ετοιμασα, εφτιαξα καφε κ γαλα, εφτιαξα κ ψωμι κ αραξα. για φαγητο εβγαλα κοτοπουλο να ξεπαγωσει κ εχω κ πατατες φουρνου που περισεψαν απο το τραπεζι που εκανα κ μια χαρα. στην μικρη θα ξανακανω ψαρι που το εφαγε εχτες μπας κ δουμε καμια ασπρη μερα.

εμεις μαλλον σπιτι θα την βγαλουμε, εκτος αν παω εγω καπου την μικρη, ο αντρας μου ακομα ταβλα. ξεκινησε μεσουλιτ απο εχτες.

ευα αυτο ηθελα να ρωτησω κ εγω δεν μπορεις μονη σου να πας με τα παιδια? ειναι ζωηρα? οδηγεις?

βουλα παρτο αποφαση (αυτο εχω κανει κ εγω!) 2 σκορπανε κ ενας μαζευει. εγω εχω παψει πλεον να γκρινιαζω αυτο το θεμα μιας κ δεν προκειτε να αλλαξει. κανω οτι μπορω, κ τα υπολοιπα κανω πως δεν τα βλεπω!

αριςαννα κ εγω αυτο το κολλημα εχω, εκνευριζομαι τρελλα να γυρισω κ να βρω σπιτι μπαχαλο! αυτο συμβαινει οταν παω καπου μονη μου κ μεινει στο σπιτι ο μπαμπας με την κορη!

ευχαριστω για τις γνωμες για τα παιχνιδια, μου αρεσε το γιοτ της μινι, αλλα θα παιξει? με την κουζινα που της πηραμε εχει παιξει ελαχιστα. μυρτουλα κ η δικια μου εχει παιξει πολυ με τα τουβλακια hello kitty το εχουμε απο περυσι τα χριστουγεννα. ποσο ειναι η κορη σου? νομιζω οτι η δικια μου ειναι μικρη για τα ζωακια. τα playmobil θα τα μελετησω, δεν τα ξερω καθολου τα κανουργια που εχουν βγαλει.

αχ ρε βουλα το μονο που μπορει να με κανει εξαλλη ειναι οταν δεν τρωει. μα να ειναι νηστικια ολη μερα? αν της εδινα ψωμι τυρι η μπισκοτα μια χαρα θα τα ετρωγε, αλλα τωρα εχω ξεκινησει αλλο προγραμμα. της δινω μονο τα απαραιτητα γευματα, δηλ γαλα το πρωι κ τιποτα αλλο (πριν ετρωγε μιση τυροπιτα η τοστ) το μεσημερι μονο το φαγητο (που εχτες δεν το εφαγε ολο), το απογευμα η κρεμα η φρουτα (οτι μπορεσω) κ το βραδυ το γιαουρτι . για να δουμε τι θα γινει!

τωρα ειδα κ αυτο στην τηλεοραση, της αρεσει η μινι πολυ

http://www.moustakastoys.gr/Product/5624/M.C.H+Minnie%27s+%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B9+%CE%9C%CF%8C%CE%B4%CE%B1%CF%82+Fashion+On+The+Go+%28Y5145%29.html

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ωραιες μέρες καλά περάσαμε...Βγήκαμε με τον μικρο,χωρις τον μικρο!!!

Γεννεθλιασα ωραια ηταν καφε με φιλες και.................πολύ κουραση !!!

Ευχομαι όλα τα καλά βρε κοριτσάκια μου!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας!!!

Εχω άδεια 1-6 30 & 31 δουλευω!!!

Ειχα αρκετές παραδόσεις "ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ"

Αχ!!! Βρε Ειρηνάκι μου τι έπαθες.. Βρε κοριτσάκια αυτό το 2013 μας έχει τρελάνει στην κυριολεξια!!!

Σας φιλώ μια μια και σας ευχομαι όλα τα καλά!!! Αν προλαβαίνεται για καφεδάκι και τα καταφέρουμε θα χαρώ να σας δώ από κοντά!!!

:) :) :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ημέρα σαπίσματος σήμερα χεχε! Ξύπνησα στις 10 αλλά σηκώθηκα απ το κρεβάτι πριν μία ώρα! Το χρειαζόμουν! Ετοιμάστηκα, άνοιξα μπατζούρια, τακτοποίησα τα χθεσινά πλυμένα ρούχα και έβαλα ένα πλυντήριο ακόμα, έστρωσα τα κρεβάτια και έφτιαξα καφέ. Επειδή λείπαμε δεν πήγαμε καλό σούπερ μάρκετ και δεν έχω φίλτρου οπότε πίνω φραπέ με το τζάκι αναμμένο :-P (ευτυχώς ο μπαμπάς μας ξύπνησε νωρίτερα και φρόντισε για αυτό).

Περιμένουμε φιλαράκια να πιούμε καφέ (ή και να φάμε ότι βρούμε αν και δεν έχω ούτε αυγά αχαχαχαχ) και γενικά θα είμαστε αραχτοί σήμερις!

Αύριο το πρωί, αν δεν βρέχει θα βουτήξω τη μικρή και θα βγούμε στην πόλη βολτίτσα.

Εύα αν το θέμα σου είναι η οδήγηση θα σου πω πως εγώ δεν οδηγώ από άποψη (έχω δίπλωμα, ξέρω να οδηγώ αλλά δεν μου αρέσει) και πάλι δεν κρέμομαι απ τη δουλειά του συζύγου. Κινούμαι είτε με μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με φίλους που πλέον ξέρουν πως αν δουλεύει ο σύζυγος θα μας πάρουν εκείνοι και το κάνουν με όλη τους την καρδιά χωρίς να μας νιώθουν βάρος. Στα λέω αυτά γιατί είναι κρίμα να πιέζεσαι έτσι.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά!Με υγεία,αγάπη και χαρές για τις οικογένειές σας!

Χρύσα,Χριστίνα,Κική,Σοφάκι χρόνια πολλά και δημιουργικά!

Είχαμε και εμείς την γιορτούλα του γιου μας!

Περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά τα Χριστούγεννα.Ήρθαμε και στους δικούς μου για το υπόλοιπο των γιορτών.Αρχίσαμε τις βολτούλες μας και την χαλάρωση...

Ειρηνάκι περαστικά να είναι στον άνθρωπο...Μου ξύπνησες μνήμες απο όταν έπαθε ο μπαμπάς μου έμφραγμα.Δόξα το Θεό τώρα είναι όλα υπό έλεγχο.

Χριστίνα εύχομαι να είναι όλα όπως εσείς τα θέλετε.

Σας φιλώ!

κοριτσαρες τσα!!!!

πως σας βρισκω?

ειρηνη εγω το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι με αυτα τα συμπτωματα δεν υπηρχε περιπτωση να ξεκουνησω για γιατρο...κ μετα???? περαστικα του.

χριστινα ευχομαι να σας πανε ολα οπως τα θελετε.

κ εμεις εχουμε λυσαξει στις βολτες αφου ο μικρος μας παρακαλουσε προχθες να μεινουμε σπιτι να ξεκουραστει κ να μην παμε στον παιδοτοπο!

σημερα ασκησα βετο κ τους παλουκωσα μεσα(λεμε τωρα ηταν στην πλατεια απεναντι απο το σπιτι μας αλλα δεν πιανεται σαν βολτα επειδη ειναι γειτονια!!) κ εγω εγλυψα το σπιτι μεσα ,εξω κ πλυντηρια κ σιδερο ειναι τα παντα στην εντελεια.

φαγητο ειχα απο χθες που ειχαμε τους νονους του μικρου τραπεζι εξπρες! δουλευα κ μπηκα σπιτι 18.45 ειχα πει στον Τ. κ ειχε κανει μερικη προετοιμασια κ μεχρι τις 8.20 που ηρθαν ειχα φτιαξει χοιρινο με δαμασκηνα βερυκοκα κ κασιους στην γαστρα(χυτρα κ μετα γαστρα για γρηγορα) ρυζι με καβουρδισμενο κριθαρακι. σαλατα μαρουλι iceberg ξερα συκα, ροδι,αραβικη πιτα, κατοικι δομοκου,κ μια τελεια σως. τυροπιτακια με ανιθο ετοιμο κουρου με δικη μου γεμιση. περασαμε ομορφα χαρηκανε κ τα πιτσιρικια με την ανταλαγη δωρων.

τωρα οι αντρες χαλαρωνουν στην τβ κ εγω εκανα κρατηση για εισητηρια να δουμε το ψυχρα κ αναποδα το απογευματακι.

Γιώτα μου η δικιά μου είναι 3,5. Ναι τα ζωάκια φιλαράκια τα συστήνουν για μεγαλύτερα παιδιά 3-4 ετών, αν και κατά τη γνώμη μου είναι και για μικρότερα παιδάκια....επειδή σε βλέπω να προσανατολίζεσαι προς τη μινι δες και αυτό http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=20157 εγω της το χω πάρει, δεν το χει παίξει κ πολύ βέβαια αλλά της άρεσε...συν του ότι τα κουκλόσπιτα γενικά θεωρούνται διαχρονικά παιχνίδια.

Για τα κορίτσια από θεσσαλονίκη να πω ότι ο Αστερόκοσμος είναι πολύ ωραίος και αξίζει τα λεφτά του 100%.... με την είσοδο εχεις απεριόριστο παιχνίδι στα καρουζελ, τραινάκια, φλυτζάνια, παγοδρόμια κλπ συν του περιλαμβάνει κανονικές παραστάσεις καραγκιόζη και άλλα θεάματα...σπεύσατε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Τελικά πήγαμε και περιστέρι αλλά και παιδικό μουσείο! τα πόδια μου δεν τα νοιώθω και πολύ αλλά χαλάλι!

Πήγαμε με τη φιλενάδα του γιου η οποία τίμησε την μπαλαρίνα ενώ ο δικός μου όχι (και ήθελα τόσο να μπούμε... :( ) αντίθετα εμείς βολτάραμε και παίξαμε στην παιδική χαρά. Μετά πήγαμε παιδικό μουσείο. Την ώρα που φτάσαμε ευτυχώς δεν είχε πολύ κόσμο και έπαιξαν άνετα. Έχω στο πρόγραμμα να πάμε εκεί και Τρίτη πρωί να παρακολουθήσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και να απασχοληθούμε δημιουργικά στα θεματικά δωμάτια του μουσείου ;)

Πριν από λίγο φάγαμε και έχουμε ραντεβού στις 6 σε σπίτι για να μαζευτούν μαζί φιλαράκια να δουν παιδική ταινία. Πρότεινα να φτιάξω πίτσα και δεν με βαστάνε τα πόδια μου....

Το πρωί σηκώθηκα αργά αλλά έκανα ενα ντου και έβαλα 2 πλυντήρια. Καθαρισα μπαλκόνια , ξεσκόνισα, σκούπισα και καθάρισα μπάνια... μάλλον γι' αυτό αισθάνομαι τόσο κουρασμένη που τα έκανα γρήγορα και όχι απο τη βόλτα.

Είχε υπέροχη μέρα σήμερα! και ταρα ταρα ........ τι σας έχω για το τέλος????? Ποιους συνάντησα σήμερα?

Την οικογένεια mama konstantinou :) Ευτυχώς βέβαια που με γνώρισε εκείνη ...εγώ είμαι στον κόσμο μου ως συνήθως δλδ :) Ο μικρός Κωνσταντίνος είναι τρελό μούτρο λέμε!!!! Χαμογελαστή οικογένεια και χαρήκαμε παρα πολύ που τους γνωρίσαμε επιτέλους και απο κοντά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...