Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες! Επιστροφή στη βάση μας με φουλ δουλειές καθώς αυτή τη φορά δεν κατόρθωσα να καθαρίσω πριν φύγουμε. Μόλις τώρα τελείωσα τον καφέ μου επομένως τώρα θα ξεκινήσω καθαριότητες :-P

Απ το πρωι έχω βάλει δυο πλυντήρια και ένα στεγνωτήριο (και χθες το απόγευμα με την επιστροφή 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια), έχω απλώσει κάποια ρουχάκια και έχω ανάψει τζάκι να ζεστάνω το igloo μας :-P

Φαγητό έχω σήμερα, δωρεά της πεθεράς επομένως δεν μαγειρεύω.

Σχεδίασα το μενού της πρωτοχρονιάς και έβγαλα λίστα σούπερ μάρκετ για τη Δευτέρα.

Τα λέμε μετά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκές μου σουσουραδίτσες καλησπέρα.

Τι κάνετε, κόρες μου?

Εγώ, τρέχω με τη δουλίτσα και με τους δικούς μου. Δεν αφήνω ευκαιρία να πάει χαμένη για βόλτα, ειδικά με το φιογκάκι που τώρα ξεκουράζεται, παρά την κούραση της δουλειάς. Εχουμε πάει σε ένα σωρό μέρη και ελπίζω να πάμε σε ακόμα περισσότερα.

Σήμερα δούλευα {και θα ξαναφύγω για δουλειά μόλις έρθει ο άντρας μου} και ενώ ήμουν καλύτερα χθες έγινε πάλι κάτι πολύ-πολύ άσχημο.

Είχα πάει στα ξαδέρφια του άντρα μου, που κάνουμε και παρέα, για να τους κάνω πεντικιούρ. Την ώρα, κόρες, που ξεκίνησα το πεντικιούρ στον άντρα της ξαδέρφης του άντρα μου, αισθάνθηκε λίγο ζαλάδα.

- "Ρε Ρηνάκι {μου λέει}, κόψε μου μόνο τα νύχια, να πάω να ξαπλώσω.

Εμεινα εγώ, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος λατρεύει το πεντικιούρ. Συνέχεια μου λέει "βάλε μου και εκείνο το λαδάκι που μου είχες βάλει την προηγούμενη φορά..." και γενικά, το ευχαριστιέται πολυ και το κάνει πολύ συχνά.

Μου λέει λοιπόν πως ζαλίζεται και του λέω "Αντε αγόρι μου να ξαπλώσεις και περιμένω εγώ, κανένα πρόβλημα".... είχα και το παιδί μαζί μου, οπότε κανένα θέμα...

Τα συμπτώματά του μόνο ζαλάδα, λίγη εφίδρωση και αίσθημα ζέστης. Αφού συνεχίστηκε κανα 10λεπτο, λέμε με την ξαδέρφη μας, να τον πάμε στο γιατρό. Οπως και έγινε. Και είχε πάθει έμφραγμα!!!! :(:(

Εγώ, επέστρεψα με το φιογκάκι σπίτι και η ξαδέρφη μας, με τον άλλο ξαδερφό μας, που στο μεταξύ τον ειδοποιήσαμε, τον πήγαν στο Τζάνειο.

Του έκαναν στεφανιογράφημα και τώρα θα παραμείνει στην εντατική για 2 μέρες. Δεν είναι σε καταστολή αλλά πρέπει να μείνει εκεί για 48 ώρες...

Φρίκαρα κορίτσια μου.

ΖΗΣΤΕ! Ζήστε και μην ασχολείστε με τα "μικρά".

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά όλες

777885dugw57gt25.gif

Τι κάνετε, κόρες μου?

Εγώ, τρέχω με τη δουλίτσα και με τους δικούς μου. Δεν αφήνω ευκαιρία να πάει χαμένη για βόλτα, ειδικά με το φιογκάκι που τώρα ξεκουράζεται, παρά την κούραση της δουλειάς. Εχουμε πάει σε ένα σωρό μέρη και ελπίζω να πάμε σε ακόμα περισσότερα.

Σήμερα δούλευα {και θα ξαναφύγω για δουλειά μόλις έρθει ο άντρας μου} και ενώ ήμουν καλύτερα χθες έγινε πάλι κάτι πολύ-πολύ άσχημο.

Είχα πάει στα ξαδέρφια του άντρα μου, που κάνουμε και παρέα, για να τους κάνω πεντικιούρ. Την ώρα, κόρες, που ξεκίνησα το πεντικιούρ στον άντρα της ξαδέρφης του άντρα μου, αισθάνθηκε λίγο ζαλάδα.

Εμεινα εγώ, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος λατρεύει το πεντικιούρ. Συνέχεια μου λέει "βάλε μου και εκείνο το λαδάκι που μου είχες βάλει την προηγούμενη φορά..." και γενικά, το ευχαριστιέται πολυ και το κάνει πολύ συχνά.

Μου λέει λοιπόν πως ζαλίζεται και του λέω "Αντε αγόρι μου να ξαπλώσεις και περιμένω εγώ, κανένα πρόβλημα".... είχα και το παιδί μαζί μου, οπότε κανένα θέμα...

Τα συμπτώματά του μόνο ζαλάδα, λίγη εφίδρωση και αίσθημα ζέστης. Αφού συνεχίστηκε κανα 10λεπτο, λέμε με την ξαδέρφη μας, να τον πάμε στο γιατρό. Οπως και έγινε. Και είχε πάθει έμφραγμα!!!! :(:(

Εγώ, επέστρεψα με το φιογκάκι σπίτι και η ξαδέρφη μας, με τον άλλο ξαδερφό μας, που στο μεταξύ τον ειδοποιήσαμε, τον πήγαν στο Τζάνειο.

Του έκαναν στεφανιογράφημα και τώρα θα παραμείνει στην εντατική για 2 μέρες. Δεν είναι σε καταστολή αλλά πρέπει να μείνει εκεί για 48 ώρες...

Φρίκαρα κορίτσια μου.

αχ βρε ειρηνακι!φανταζομαι το σοκ ολων σας..περαστικα κ αγυριστα να ειναι κ να γυρισει γρηγορα ο ανθρωπος στο σπιτι του.

Κορίτσια καλημέρα κια χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Κική είδα είχες γενέθλια? Χρόνια πολά και καλά.

Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα είμαι σε κατάσταση σοκ. Πήγα στον γιατρό εκτάκτως γιατί είχα καθυστέρηση και είδε δύο σάκους, σε 2εβδομάδες μου είπε να πάω για να ακούσουμε καρδιές, ο ένας σάκος βέβαια είναι μικρότερος από τον άλλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είδε και στην οωθήκη ότι έσκασαν 2 ωάρια. Είμαι πελαγωμένη.

χριστινακι ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος.κοιτα να ξεπελαγωσεις γρηγορα κ να χαρεις τα νεα δωρα στη ζωη σας..περιμενουμε νεα σου.

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Ειρηνακι η ζωη ειναι πολυ μικρη για αυτο να φροντισουμε να περναμε καλα..μου ανεσυρες μνημες με τον μπαμπα μου πριν ενα χρονο..μακαρι να πανε ολα καλα με τον ανθρωπο...καλη δουλιτσα και να περνατε ομορφα..

Χριστινακι ουαου...να πανε καλα ολα και οπως επιθυμειτε..

Καλαμαρακι και φυσικα δεν πρεπει να κουνησεις δαχτυλο..εισαι φιλοξενουμενη αρα η πεθερουλα θα φροντισει για ολα..να περασετε ομορφα..

Εγω νιωθω καπως..εχω πονοκεφαλο,μια ψιλοζαλαδα,και νομιζω οτι κατι με τριγυριζει..σημερα πηγαμε βολτιτσα στο κεντρο,πηρα κι ενα δωρο για την κουμπαρα μου και επιστρεψαμε να φαμε ζεστη ψαροσουπα..μαζεψα την κουζινα,κοιμισα την μικρη μου και παω να βαλω ενα πλυντηριο με τα μπουφαν των παιδιων να μοσχομυρισουν και το απογευμα θα παμε στην βαφτιστηρα μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε, κόρες μου?

Φρίκαρα κορίτσια μου.

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα,

Ειρηνη, με εκανες και ανατριχιασα.

Προχτες ειχε ερθει η κομμωτρια και ενω κουρευε τον αντρα μου, αισθανθηκε ζαλαδα, εντονο χασμουρητο, μουδιθασαν τα χερια του, ιδρωσε και χλωμιασε.Τον ξεματιασε η κομμωτρια, ξεσκιστηκε εκεινη στο χασμουρητο, και μετα απο 5 λεπτα συνηλθε τελειως ο αντρας μου.

Δεν νομιζω να ηταν ματι, αλλα ολοι επεμεναν οτι ηταν ματι.

Αμαν, με θορυβησες τωρα.

Ημουν που ημουν χαλια ψυχολογικα αυτες τις μερες, τωρα εγινα χειροτερα.

Αν παμε στον γιατρο καρδιολογο, αυτες τις μερες θα δειξει αν ηταν κατι κακο?Με τι εξεταση?το καρδιογραφημα δειχνει?

Ουφ, αγχωθηκα τωρα!!!!

Καλησπέρα και σε όλες τις άλλες κοπέλες,

ελπίζω να περνατα όλες ομορφα, με τις οικογενειες σας, αυτες τις γιορτινες μερες!!!

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου, με εχει παρει μερες απο κατω, χωρις καποιον προφανη λόγο, με εχει πιασει ενα αγχος σχετικα με την υγεια των δικων μου ανθρωπων.

Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο, σαν να εχω ενα ασχημο προαισθημα...

Προσπαθω βεβαια να μην το δειχνω, αλλα δεν μπορω να συνελθω.

Αυριο θα παμε mec παιανιας με τους κουμπαρους μας, ελπιζω να περασουμε ωραια...

Σας φιλω , καλο απογευμα!

Κορίτσια καλημέρα κια χρόνια πολλά. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

Κική είδα είχες γενέθλια? Χρόνια πολά και καλά.

Εγώ κορίτσια από χθες το απόγευμα είμαι σε κατάσταση σοκ. Πήγα στον γιατρό εκτάκτως γιατί είχα καθυστέρηση και είδε δύο σάκους, σε 2εβδομάδες μου είπε να πάω για να ακούσουμε καρδιές, ο ένας σάκος βέβαια είναι μικρότερος από τον άλλο, δεν ξέρουμε τι θα γίνει, είδε και στην οωθήκη ότι έσκασαν 2 ωάρια. Είμαι πελαγωμένη.

ουαου!!τι νεο είναι αυτό Χριστίνα μου?Ευχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείτε!!

Ειρήνη πάλι καλά που θορυβηθήκατε κ πήγε στο νοσοκομείο και περιθάλπτεται ο άνθρωπος, όλα καλά εύχομαι!!

Αριςαννα μην ανησυχείς, αν ηταν κάτι κακό δεν θα επανερχόταν ετσι εύκολα ο άνθρωπος, μην βάζεις κακό με το νου σου...

και μεις συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις βόλτες - αγορές/ψώνια - παιδότοπους! αυτό είναι ζωη.....μάσες-ξάπλες-βόλτες:tongue::tongue::tongue:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σήμερα μαγείρεψα ψαρόσουπα....μπούχτισα τόσες μέρες με κρεάς! :) Και ήταν ότι έπρεπε, τα κορίτσια την τσάκισαν!

Ειρήνη ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον ξάδερφο!

Κατά τα άλλα βολτάρουμε συνέχεια, βλέπουμε τα διάφορα έργα που έχει στην τηλ....και διαβάζουμε και μαθήματα που μας έβαλαν!

Σήμερα μαγείρεψα ψαρόσουπα....μπούχτισα τόσες μέρες με κρεάς! :) Και ήταν ότι έπρεπε, τα κορίτσια την τσάκισαν!

Ειρήνη ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον ξάδερφο!

Κατά τα άλλα βολτάρουμε συνέχεια, βλέπουμε τα διάφορα έργα που έχει στην τηλ....και διαβάζουμε και μαθήματα που μας έβαλαν!

Αχ, ψαροσουπα, ε?Τη λατρευω.

Πραγματι, πολυ κρεας ρε παιδι μου, και η καταψυξη ειναι ακομα γεματη.

Και ασε τα γλυκα, τελος, απο την αλλη εβδομαδα, αρχιζω διαιτα!!!

Διαφημίσεις

ουαου!!τι νεο είναι αυτό Χριστίνα μου?Ευχομαι να πάνε όλα όπως επιθυμείτε!!

Ειρήνη πάλι καλά που θορυβηθήκατε κ πήγε στο νοσοκομείο και περιθάλπτεται ο άνθρωπος, όλα καλά εύχομαι!!

Αριςαννα μην ανησυχείς, αν ηταν κάτι κακό δεν θα επανερχόταν ετσι εύκολα ο άνθρωπος, μην βάζεις κακό με το νου σου...

και μεις συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις βόλτες - αγορές/ψώνια - παιδότοπους! αυτό είναι ζωη.....μάσες-ξάπλες-βόλτες:tongue::tongue::tongue:

Μασες , ξαπλες, βολτες, αχχχχ χλιδα!!!

Μασες , ξαπλες, βολτες, αχχχχ χλιδα!!!

αχ ναι χλίδα....για λίγο βεβαίως βεβαίως, μετά θα αρχίσουν πάλι τα τρεξίματα...τεσπα, ας ευχαριστηθούμε αυτά τουλάχιστον...;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπερα κοριτσιακια! τι κανετε?

ειρηνη μου περαστηκα στον ανθρωπο, τι ηταν κ αυτο χριστουγεννιατικα??? πως ειναι τωρα?

χριστινακι!!!!! τι ωραια νεα ειναι αυτα???? να πανε ολα καλα! κ βεβαιως οπως τα επιθυμειτε!!!! πηγαινατε για τριτο η ετυχε?

ιρενε κ μπιλλακι χαιρομαι που περασατε ωραια, αλλα θα περναγατε ακομα πιο ωραια αν ημουν κ εγω εκει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ηταν εργασιμη η ωρα που κανονισατε κ δεν μπορουσα (το λεω για το μπιλλακι, με την ιρενε τα ειπαμε)

ιρενε μου περαστηκα!

αριςαννα δεν περναει ετσι ευκολα κατι σοβαρι, μην ανησυχεις!

στα δικα μου τωρα

εχτες εκτος απο τα καθημερινα (μαγειρεμα-συμμαζεμα-μπανιο κ κρεβατια) κ την δουλεια εκανα τα εξης:

καθαρισα τα βιτρινακια στο συνθετο που εχω τα κρυσταλλινα ποτηρια, κ αφου τα ειχα βγαλει τα μισα για το τραπεζι, τα επλυνα ολα κ τα ξανα εβαλα.

επλυνα 3 ταψια που ειχαν μεινει

επλυνα κ το καλο σερβιτσιο στο χερι κ τα τακτοποιησα ολα στην θεση τους μαζι κ τα μαχαιροπιρουνα

καθαρισα τον φουρνο- παγκους-εστιες-πλακακια κουζινας

σημερα ειχα εξωτερικες δουλειες, πηρα κ ενα δωρο του αντρα μου μια πλεκτη ζακετα στο χρωμα του πουρου, πηγα σουπερ κ λαικη. γυρισα ετοιμασα φαγητο, φαγαμε μαζεψα κ επλυνα τα της λαικης.

ασχετο η κορη μου εχει να φαει φαγητο εδω κ 4 μερες, εχτες την αφησα ολη μερα χωρις να της δωσω τιποτα αλλο εκτος απο φαγητο, με αποτελεσμα να μην φαει τιποτα. το βραδυ μονο μια κρεμα. σημερα εφαγε τα 3/4 του φαγητου. αχ τι θα κανωωωωωωω?????

παω να της φτιαξω κρεμα κ μετα θα φυγω να παω να της παρω το δωρο του αγ.βασιλη (ο αντρας μου ειναι ταβλα με την μεση του, αποτελεσμα του καθισιου 2 μηνων)

σας φιλω καλο υπολοιπο!!!

Μόλις έβαλα ποπό κάτω :-P

Απαπα βρε Ειρήνη στα καλά καθούμενα... Να συνέλθει σύντομα ο άνθρωπος!

Χριστίνα αν κατάλαβα καλά ο υπέρηχος έδειξε όχι απλά εγκυμοσύνη αλλά δίδυμη κύηση; Σας εύχομαι ότι επιθυμείτε να αποκτήσετε!

Έχουμε και λέμε λοιπόν... Ξεσκόνισα, άλλαξα σεντόνια, τακτοποίησα παιχνίδια και διάφορα μικροπράγματα που είχαν μαζευτεί, σκούπισα, καθάρισα τα μπάνια, σκούπισα αυλή και εξωτερική σκάλα, σφουγγάρισα, ξαράχνιασα, τίναξα πατάκια και τα ξαναέστρωσα, τίναξα ριχτάρια και τα ξαναέστρωσα, έβαλα της μικρής να φάει και μάζεψα την κουζίνα και έβαλα συνολικά 4 πλυντήρια και 3 στεγνωτήρια (το ένα πλυντήριο ήταν με πανωφόρια φθινοπωρινά και μπουφάν).

Μόλις έφτιαξα ένα τοστάκι να φάω και σκέφτομαι αν θα σιδερώσω κάμποσα ρούχα που μαζεύτηκαν, αν θα φτιάξω κουραμπιέδες ή μελομακάρονα με το καινούργιο μίξερ - διακαή πόθο που μου έκαναν δώρο συνεταιρικά αδελφός και γονείς ή αν θα πάρω την κουρτίνα 3 και καθίσω αραχτή για το υπόλοιπο της ημέρας (αραχτή δε το λες όταν έχεις ένα στεγνωτήριο και ένα πλυντήριο σε λειτουργία, άρα ακόμα ένα στεγνωτήριο για αργότερα :wink: )

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τι κάνετε κορίτσια; Ξεκουράζεστε για να μαζέψετε δυνάμεις για την Πρωτοχρονιά;

Εγώ σήμερα άλλα είχα προγραμματίσει να κάνω κι αλλιώς μου βγήκαν. Ο μπέμπης έχει χάσει εντελώς το ωράριό του και χθες κοιμήθηκε στη 1! Τρώει και κοιμάται σε εντελώς άσχετες ώρες κι έτσι δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα. Η

Σήμερα που λέγαμε να βγούμε μόνοι μας με τον άνδρα μου δεν έχουμε τελικά ποιος να μας κρατήσει το μωρό. Με χάλασε πολύ αυτό. Το περίμενα πως και πως.:-(

Χριστίνα εύχομαι το καλύτερο για την εγκυμοσύνη σου!

Ειρηνάκι περαστικά στον ξάδερφο. Όλο άσχημα ακούω αυτές τις μέρες.

Γιώτα υπομονή με τη μικρούλα σου. Εγώ ήμουν έτσι και η μαμά μου ακόμα τα θυμάται και λέει τι πέρασε με μένα που δεν άνοιγα με τίποτα το στόμα μου. Προσπάθησε μόνο να μην της θυμώνεις. Εγώ πέρασα όλη την παιδική μου ηλικία με τρομερό άγχος για το φαγητό γιατί οι γονείς μου θύμωναν και φώναζαν από ένα σημείο και μετά. Μου είχε γίνει εφιάλτης όσο ήμουν παιδί.

Μυρτώ καλές βολτούλες!

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...